Programma gemist?

Aflevering 2 op - In tijdens Veel liefs uit Holland op gaan tien tijdens Nederlandse expats (mannen naar en vrouwen) op van zoek naar tijdens een Nederlandse partner. De avontuurlijke door expats zoeken in een geliefde met tijdens wie ze het met ?Nederlandse gevoel? kunnen een delen. Want er is van toch van niets lekkerder dan samen tijdens op de bank met een op zak stroopwafels, Nederlands tijdens praten en aan door een half het woord genoeg hebben. met De zoektocht op tv is echter niet tijdens eenvoudig. Vinden de expats op een partner die uit bereid op is alles achter te laten op en de te emigreren voor de liefde? op In tijdens deze aflevering bekijken Joep uit Kenia, naar Lieke een uit Nieuw Zeeland op en Joep uit Frankrijk, op tv vol spanning op tv de ingezonden videoboodschappen van Nederlandse van singles. Zit er van een potentiele match het tussen en bij naar wie springt er met een vonk in over tijdens de speeddate een in met Nederland?

In in Veel liefs uit uit Holland gaan naar tien Nederlandse expats (mannen en op tv vrouwen) op uit zoek naar een Nederlandse partner. uit De avontuurlijke expats een zoeken een met geliefde met wie uit ze het ?Nederlandse gevoel? tijdens kunnen met delen. Want er is door toch niets lekkerder met dan samen op met de bank tijdens met een zak stroopwafels, Nederlands tijdens praten in en aan een door half woord genoeg hebben. De in zoektocht is een echter niet met eenvoudig. Vinden de tijdens expats een partner die bereid met is alles van achter een te laten en te emigreren voor uit de liefde? In uit de eerste naar aflevering door worden de tien single in expats voorgesteld. van Wie zijn ze en wat op doen ze? de Wat zijn de bijzonderheden van van een het land waarin ze wonen en uit wat uit zoeken ze in een partner? het In in de afleveringen tijdens die in het voorjaar van op tv 2018 volgen, is te tijdens zien van hoe de door expats hun keuze op maken.

september 2020
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!