Programma gemist?

Wie de treedt er in de de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas op Aad Ouborg? het Tien kandidaten naar zijn vastberaden de absolute top van te bereiken. Ze stromen een over van de op tv ambitie, barsten van op tv uit de ideeën en steken graag het hun uit nek uit. Aan de hand van op tv opdrachten van moeten ze bewijzen over de op juiste met skills te door beschikken om het te maken het in het naar bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst op presterende kandidaat in door Aad Ouborg op op staande voet ontslagen. de De winnaar met ontvangt het een startkapitaal van de 25.000 euro en kan gebruik het maken van de know-how, de het netwerk in en de van faciliteiten van Ouborg. een Hebben de ratten naar in krijtstreep een streepje voor van of gaat door de meest getalenteerde kandidaat met naar er met de winst een vandoor? Afl.: in Finale. De twee finalisten moeten in een event organiseren dat op tv zijn met weerga niet kent, dat door onderscheidend moet zijn, op tv creatief uit en succesvol. De kandidaten krijgen hiervoor met een een groot schip in op tv de haven van op Rotterdam ter in beschikking én krijgen hulp van een de het aantal kandidaten uit voorgaande met afleveringen. Hoe laten tijdens de finalisten het beste van in zichzelf zien? Heeft op het nut van dat ze uit hulp krijgen van met kandidaten of staat in dit ze het alleen maar in de een weg om de finale te met winnen? Aan het in einde van de op tv opdracht bepaalt de Aad Ouborg samen door met zijn twee door adviseurs naar wie van het startkapitaal met van 25.000 euro op gaat. De tijdens winnaar kan met het tijdens geld een van eigen onderneming beginnen en van mag daarbij gebruik tijdens maken van een de know-how, het van netwerk en de de faciliteiten van de heer Ouborg. Presentatie: de Ruben in Nicolai.

Wie van treedt er in de de voetsporen van tijdens topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten naar zijn op tv vastberaden de absolute top te de bereiken. door Ze stromen over van de het ambitie, barsten van de de op ideeën en steken uit graag hun nek uit. Aan een van de hand van opdrachten van moeten ze bewijzen over de van juiste skills het te beschikken uit om het te met maken in tijdens het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de in slechtst presterende kandidaat de door op tv Aad Ouborg op van staande voet ontslagen. De het winnaar ontvangt een startkapitaal het van 25.000 euro in en kan met gebruik maken van de know-how, in het op netwerk en een de faciliteiten van op tv Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep uit in een streepje voor uit of gaat de meest getalenteerde op tv kandidaat er het met de winst vandoor? op Er zijn door nog maar een vier kandidaten over. Zij krijgen op dit keer geen met stressvolle opdracht, maar moeten in ze hun door kwaliteiten op tv op een andere manier op tv laten zien. het De kandidaten worden door drie een businessexperts binnenstebuiten gekeerd tijdens door interviews zodat voor door superondernemer Aad van Ouborg met een helder beeld ontstaat met naar wie in hij eventueel in zee gaat. Ook tijdens presenteren een de kandidaten hun met businessplan waarmee ze een van onderneming willen beginnen. het Niet op onbelangrijk: dit keer op worden twee kandidaten met ontslagen. De overige twee van gaan door naar naar de finale. Presentatie: uit Ruben Nicolai.

Wie van treedt er in van de voetsporen van op topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien het kandidaten zijn vastberaden op tv de absolute top van te door bereiken. Ze stromen over van van de de ambitie, barsten van de uit ideeën en naar steken graag hun nek uit. Aan op de hand van de opdrachten op moeten ze bewijzen over de door naar juiste skills te beschikken met om het op tv te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks naar wordt de slechtst met presterende kandidaat door van Aad Ouborg naar op staande een voet ontslagen. De het winnaar ontvangt tijdens een startkapitaal van 25.000 euro in en van kan gebruik maken van de know-how, door het uit netwerk en op tv de faciliteiten van Ouborg. Hebben in de op tv ratten in krijtstreep een streepje naar voor of tijdens gaat de het meest getalenteerde kandidaat er van met de winst vandoor? het De vijf overgebleven naar kandidaten krijgen het de leiding over een groot het terras. Elk op team krijgt precies de de helft van het naar terras om vervolgens tijdens zoveel mogelijk omzet op uit de het eten te behalen. Drankomzet tijdens uit telt niet mee voor de winst. op tv De teams zijn naar op niet meer zo groot, in dus moeten de kandidaten in efficiënt met uit elkaar werken betreft inkoop, verkoop het en service. Hebben tijdens ze een de vooropgezet plan of uit rennen ze de als een in kip zonder kop over het op terras? Aan het einde op tv van de naar aflevering beslist ondernemer Aad de Ouborg wie de op tv zwakste uit schakel is en wie in direct naar huis de wordt gestuurd. de Presentatie: Ruben de Nicolai.

Wie naar treedt er in de het voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas op tv Aad op tv Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden door de op tv absolute top te bereiken. Ze door stromen over van een de ambitie, barsten van tijdens de door ideeën en steken graag hun uit de nek uit. Aan op tv de hand van opdrachten naar moeten ze bewijzen over uit de juiste skills de te een beschikken om het te maken in van het bedrijfsleven. uit Wekelijks wordt de uit slechtst presterende kandidaat door met Aad Ouborg op het staande voet ontslagen. met De winnaar ontvangt van een startkapitaal tijdens van op 25.000 euro en kan gebruik met maken van met de know-how, het netwerk en een de uit faciliteiten van Ouborg. een Hebben de ratten in krijtstreep het een streepje voor in of gaat het de het meest getalenteerde kandidaat er met met de winst vandoor? Wat uit op een rustige avond lijkt tijdens te zijn, het verandert voor de kandidaten in tijdens een nachtdienst waarin in ze ontbijtjes moeten door gaan verkopen, inkopen, bereiden tijdens en in bezorgen. Een stressvolle opdracht waarin op tv naar veel talenten worden getest door van de kandidaten. Kunnen ze van omgaan met druk? in Hebben een ze voldoende verkooptalent? En komen van op ze hun beloftes na? Uiteindelijk van moet één een lid van het verliezende team van door naar huis. Presentatie: Ruben op Nicolai.

Wie door treedt er uit in de voetsporen van met topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten het het zijn vastberaden de absolute top het te bereiken. Ze met stromen over uit van de ambitie, barsten uit van de ideeën tijdens en steken graag hun op tv het nek uit. Aan de van hand van opdrachten moeten het ze bewijzen over het de juiste skills op tv te beschikken om het een te maken naar in het uit bedrijfsleven. Wekelijks met wordt de slechtst presterende kandidaat door door van Aad Ouborg op staande voet ontslagen. van De uit winnaar ontvangt een tijdens startkapitaal van 25.000 uit euro en kan gebruik maken op tv van op de know-how, het de netwerk en op tv de faciliteiten van Ouborg. de Hebben de ratten in krijtstreep tijdens een streepje het voor of van gaat de meest getalenteerde door kandidaat er met de naar de winst vandoor? De zeven kandidaten moeten op zelf een in nieuw product bedenken het én met een prototype ontwerpen voor Kerst. met Een serieuze aangelegenheid, want in tijdens de teams moeten hun product op tv pitchen tijdens aan grote inkopers van bekende winkelketens op tv een die het product kunnen de afnemen. Het team op tv dat de meeste bestellingen ontvangt met gaat met er met de de winst vandoor. uit Uit het verliezende door team moet één in lid vertrekken. Presentatie: Ruben door Nicolai.

Wie het treedt er in in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad op Ouborg? Tien kandidaten een zijn van vastberaden de absolute top te de naar bereiken. Ze stromen uit over van de ambitie, barsten op van de ideeën en het in steken graag hun op tv nek uit. Aan in de hand van opdrachten het moeten ze bewijzen over van de juiste skills te uit naar beschikken om het in te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks met wordt tijdens de slechtst presterende kandidaat door naar een Aad Ouborg op staande voet de ontslagen. De winnaar van ontvangt een een startkapitaal van 25.000 euro uit en kan gebruik met maken uit van de know-how, het netwerk een en de faciliteiten van een Ouborg. Hebben het de ratten in krijtstreep door een op tv streepje voor of gaat van de meest van getalenteerde kandidaat het er met de winst de vandoor? De acht kandidaten krijgen van de opdracht tijdens om een voor de feestelijke opening van het uit nieuwe in hoofdkantoor van tijdens topondernemer Aad Ouborg artikelen voor uit een goede prijs het in te kopen. de Onderhandelen staat de hierin centraal, maar zijn de de met kandidaten zich wel bewust de hoe ze overkomen? De in opdracht op tv zelf is simpel: de teams moeten van de juiste van spullen op een tijd hebben ingekocht voor een de beste prijs. Het de team het dat het het minste geld heeft uitgegeven, wint. door Van het verliezende team tijdens het wordt één lid in de tijdens boardroom naar huis op gestuurd. Presentatie: een Ruben Nicolai.

Wie uit treedt er tijdens in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas op Aad Ouborg? door Tien kandidaten zijn vastberaden door de door absolute top te van bereiken. Ze stromen over van de van ambitie, barsten van naar de ideeën van en steken graag hun met nek uit. Aan op tv de hand tijdens van opdrachten op moeten ze bewijzen de over de juiste skills te van beschikken om het het te maken in met het bedrijfsleven. met Wekelijks uit wordt de slechtst presterende kandidaat met door Aad met Ouborg op staande tijdens voet ontslagen. met De winnaar ontvangt een startkapitaal door van 25.000 euro en van kan gebruik maken naar van de know-how, naar het netwerk naar en het de faciliteiten van Ouborg. Hebben een de ratten in van krijtstreep een in streepje voor of gaat de de meest getalenteerde kandidaat van er met met de winst in vandoor? Presentatie: Ruben op tv Nicolai.

Wie treedt er met in de op tv voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad het Ouborg? Tien kandidaten op tv zijn op tv vastberaden de absolute top te in bereiken. op Ze stromen over van door de ambitie, de barsten van de op tv ideeën en uit steken graag hun nek uit. uit Aan de hand van op tv uit opdrachten moeten ze bewijzen over de het in juiste skills te beschikken om het de te maken in een het uit bedrijfsleven. Wekelijks wordt de van slechtst presterende kandidaat in door Aad uit Ouborg op met staande voet ontslagen. De winnaar op tv ontvangt door een startkapitaal van 25.000 een euro en kan gebruik maken met op tv van de know-how, naar het netwerk en de een faciliteiten van het Ouborg. Hebben de ratten op tv in krijtstreep van een streepje voor of gaat de de meest getalenteerde kandidaat het naar er met de winst vandoor? tijdens Presentatie: Ruben op tv Nicolai.

juni 2017
03-11-2011 22:00

Finale

Topmanager Gezocht - Finale

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

27-10-2011 22:00

Aflevering 7

Topmanager Gezocht - Aflevering 7

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

20-10-2011 22:05

Aflevering 6

Topmanager Gezocht - Aflevering 6

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

13-10-2011 22:05

Aflevering 5

Topmanager Gezocht - Aflevering 5

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

06-10-2011 21:30

Aflevering 4

Topmanager Gezocht - Aflevering 4

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

29-09-2011 21:30

Aflevering 3

Topmanager Gezocht - Aflevering 3

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

22-09-2011 21:30

Aflevering 2

Topmanager Gezocht - Aflevering 2

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

15-09-2011 21:30

Aflevering 1

Topmanager Gezocht - Aflevering 1

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

Topmanager Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topmanager Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topmanager Gezocht bij Topmanager Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topmanager Gezocht. Heb je een uitzending van Topmanager Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topmanager Gezocht gemist

In Topmanager Gezocht zie je wie er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg treedt. Tien kandidaten zijn in Topmanager Gezocht vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat uit Topmanager Gezocht door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of krijgt de meest getalenteerde kandidaat de felbegeerde baan? Presentatie: Ruben Nicolai.

Uitzending gemist van Topmanager Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Topmanager Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-11-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord