Programma gemist?
maart 2017
03-11-2011 22:00

Finale

Topmanager Gezocht - Finale

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? Afl.: Finale. De twee finalisten moeten een event organiseren dat zijn weerga niet kent, dat onderscheidend moet zijn, creatief en succesvol. De kandidaten krijgen hiervoor een groot schip in de haven van Rotterdam ter beschikking én krijgen hulp van een aantal kandidaten uit voorgaande afleveringen. Hoe laten de finalisten het beste van zichzelf zien? Heeft het nut dat ze hulp krijgen van kandidaten of staat dit ze alleen maar in de weg om de finale te winnen? Aan het einde van de opdracht bepaalt Aad Ouborg samen met zijn twee adviseurs naar wie het startkapitaal van 25.000 euro gaat. De winnaar kan met het geld een eigen onderneming beginnen en mag daarbij gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van de heer Ouborg. Presentatie: Ruben Nicolai.

27-10-2011 22:00

Aflevering 7

Topmanager Gezocht - Aflevering 7

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? Er zijn nog maar vier kandidaten over. Zij krijgen dit keer geen stressvolle opdracht, maar moeten ze hun kwaliteiten op een andere manier laten zien. De kandidaten worden door drie businessexperts binnenstebuiten gekeerd tijdens interviews zodat voor superondernemer Aad Ouborg een helder beeld ontstaat met wie hij eventueel in zee gaat. Ook presenteren de kandidaten hun businessplan waarmee ze een onderneming willen beginnen. Niet onbelangrijk: dit keer worden twee kandidaten ontslagen. De overige twee gaan door naar de finale. Presentatie: Ruben Nicolai.

20-10-2011 22:05

Aflevering 6

Topmanager Gezocht - Aflevering 6

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? De vijf overgebleven kandidaten krijgen de leiding over een groot terras. Elk team krijgt precies de helft van het terras om vervolgens zoveel mogelijk omzet uit het eten te behalen. Drankomzet telt niet mee voor de winst. De teams zijn niet meer zo groot, dus moeten de kandidaten efficiënt met elkaar werken betreft inkoop, verkoop en service. Hebben ze een vooropgezet plan of rennen ze als een kip zonder kop over het terras? Aan het einde van de aflevering beslist ondernemer Aad Ouborg wie de zwakste schakel is en wie direct naar huis wordt gestuurd. Presentatie: Ruben Nicolai.

13-10-2011 22:05

Aflevering 5

Topmanager Gezocht - Aflevering 5

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? Wat een rustige avond lijkt te zijn, verandert voor de kandidaten in een nachtdienst waarin ze ontbijtjes moeten gaan verkopen, inkopen, bereiden en bezorgen. Een stressvolle opdracht waarin veel talenten worden getest van de kandidaten. Kunnen ze omgaan met druk? Hebben ze voldoende verkooptalent? En komen ze hun beloftes na? Uiteindelijk moet één lid van het verliezende team naar huis. Presentatie: Ruben Nicolai.

06-10-2011 21:30

Aflevering 4

Topmanager Gezocht - Aflevering 4

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? De zeven kandidaten moeten zelf een nieuw product bedenken én een prototype ontwerpen voor Kerst. Een serieuze aangelegenheid, want de teams moeten hun product pitchen aan grote inkopers van bekende winkelketens die het product kunnen afnemen. Het team dat de meeste bestellingen ontvangt gaat er met de winst vandoor. Uit het verliezende team moet één lid vertrekken. Presentatie: Ruben Nicolai.

29-09-2011 21:30

Aflevering 3

Topmanager Gezocht - Aflevering 3

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? De acht kandidaten krijgen de opdracht om voor de feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor van topondernemer Aad Ouborg artikelen voor een goede prijs in te kopen. Onderhandelen staat hierin centraal, maar zijn de kandidaten zich wel bewust hoe ze overkomen? De opdracht zelf is simpel: de teams moeten de juiste spullen op tijd hebben ingekocht voor de beste prijs. Het team dat het minste geld heeft uitgegeven, wint. Van het verliezende team wordt één lid in de boardroom naar huis gestuurd. Presentatie: Ruben Nicolai.

22-09-2011 21:30

Aflevering 2

Topmanager Gezocht - Aflevering 2

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? Presentatie: Ruben Nicolai.

15-09-2011 21:30

Aflevering 1

Topmanager Gezocht - Aflevering 1

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro en kan gebruik maken van de know-how, het netwerk en de faciliteiten van Ouborg. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of gaat de meest getalenteerde kandidaat er met de winst vandoor? Presentatie: Ruben Nicolai.

Topmanager Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topmanager Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topmanager Gezocht bij Topmanager Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topmanager Gezocht. Heb je een uitzending van Topmanager Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topmanager Gezocht gemist

In Topmanager Gezocht zie je wie er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg treedt. Tien kandidaten zijn in Topmanager Gezocht vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat uit Topmanager Gezocht door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of krijgt de meest getalenteerde kandidaat de felbegeerde baan? Presentatie: Ruben Nicolai.

Uitzending gemist van Topmanager Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Topmanager Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-11-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord