Programma gemist?

Wie treedt door er in de voetsporen door met van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad de Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden van de absolute uit top te bereiken. met Ze stromen over van de tijdens ambitie, barsten van van de ideeën een en een steken graag hun nek op tv uit. Aan het de hand van opdrachten moeten ze van bewijzen over de uit juiste skills te de beschikken om het het te maken tijdens in door het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst met presterende op kandidaat door naar Aad Ouborg op uit staande voet ontslagen. De winnaar van ontvangt een startkapitaal van het 25.000 door euro en kan gebruik een maken van in de know-how, het netwerk in en de faciliteiten van met Ouborg. Hebben de de ratten in naar krijtstreep een streepje door voor of op tv gaat de meest getalenteerde in kandidaat tijdens er met de een winst vandoor? Afl.: tijdens Finale. De twee finalisten de moeten een event organiseren dat met zijn weerga door niet kent, dat in onderscheidend het moet zijn, creatief en succesvol. De de het kandidaten krijgen hiervoor het een groot schip in de haven een van Rotterdam ter op tv een beschikking én krijgen hulp het van een aantal kandidaten het uit tijdens voorgaande afleveringen. Hoe laten in de finalisten het beste in van zichzelf zien? tijdens Heeft uit het nut dat ze hulp krijgen uit met van kandidaten of van staat dit ze alleen met maar in de weg om tijdens op de finale te winnen? Aan door het einde van door de opdracht bepaalt Aad een naar Ouborg samen met zijn twee adviseurs door naar wie op tv het startkapitaal van van 25.000 euro gaat. naar De winnaar kan met met het het geld een eigen de onderneming beginnen en uit mag daarbij gebruik maken van een de know-how, naar het netwerk en de het faciliteiten van met de heer Ouborg. Presentatie: van met Ruben Nicolai.

Wie treedt er de een in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad op Ouborg? Tien een kandidaten zijn van vastberaden de absolute top te met bereiken. Ze in stromen over van door de ambitie, barsten van van de de ideeën en steken op tv graag hun nek uit. tijdens Aan de hand op tv van opdrachten moeten een ze bewijzen met over de juiste skills uit te beschikken het om het door te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks de wordt de slechtst van op presterende kandidaat door uit Aad Ouborg op tijdens staande voet ontslagen. naar De winnaar ontvangt in een startkapitaal van 25.000 euro met en kan gebruik een maken van door de know-how, tijdens het netwerk en de faciliteiten van door Ouborg. Hebben de op ratten in op tv krijtstreep een streepje voor een of gaat de tijdens meest getalenteerde de kandidaat er met de op winst vandoor? Er een zijn een nog maar met vier kandidaten over. Zij op tv krijgen dit keer geen stressvolle van opdracht, maar door moeten op tv ze hun kwaliteiten op een naar andere naar manier laten zien. op De kandidaten worden door op drie businessexperts binnenstebuiten van gekeerd tijdens interviews zodat voor naar op tv superondernemer Aad Ouborg een helder beeld een ontstaat het met wie hij het eventueel in zee de gaat. Ook de presenteren de kandidaten op tv hun businessplan waarmee ze een de onderneming willen beginnen. Niet van onbelangrijk: tijdens dit keer worden twee op tv kandidaten met ontslagen. De overige twee gaan door op de naar de finale. Presentatie: op Ruben Nicolai.

Wie naar treedt er in de op tv voetsporen van in topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten het de zijn vastberaden de in absolute top te bereiken. door Ze stromen over van op de ambitie, barsten van op tv de tijdens ideeën en steken op graag hun nek uit. Aan de de hand van van opdrachten moeten in ze bewijzen over een de juiste op tv skills te beschikken op om het te in maken in het door bedrijfsleven. Wekelijks een wordt de slechtst presterende met kandidaat door Aad het Ouborg op staande voet ontslagen. naar De tijdens winnaar ontvangt een startkapitaal een van 25.000 euro van en met kan gebruik maken van een de know-how, het netwerk en de de op faciliteiten van Ouborg. op tv Hebben de ratten door in krijtstreep een streepje tijdens voor van of gaat de uit meest getalenteerde kandidaat er met de het winst vandoor? De van vijf op tv overgebleven kandidaten krijgen tijdens de leiding over een groot naar terras. door Elk team krijgt precies de in helft van het tijdens terras om tijdens vervolgens uit zoveel mogelijk omzet uit naar het eten te behalen. Drankomzet met tijdens telt niet mee voor de tijdens winst. in De teams zijn niet het meer zo groot, naar dus moeten met de kandidaten efficiënt uit met elkaar werken betreft op inkoop, verkoop en tijdens service. Hebben ze een het vooropgezet plan tijdens of rennen ze als een op tv kip zonder door kop op over het terras? Aan naar het einde van de uit aflevering beslist ondernemer tijdens Aad Ouborg wie de van zwakste schakel naar is en wie naar direct naar tijdens huis wordt gestuurd. Presentatie: Ruben de de Nicolai.

Wie met treedt er in tijdens de voetsporen van met topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad door Ouborg? Tien kandidaten het zijn vastberaden de absolute top te het bereiken. Ze van stromen over in van de een ambitie, barsten van de ideeën een en steken een graag hun een nek uit. Aan een de hand van opdrachten moeten ze de bewijzen uit over de juiste skills het te beschikken om het naar door te maken in het bedrijfsleven. door Wekelijks wordt de uit slechtst presterende tijdens kandidaat door Aad naar Ouborg op staande voet een ontslagen. De winnaar de ontvangt een startkapitaal uit van het 25.000 euro en de kan gebruik maken van op de know-how, het netwerk en door de faciliteiten op van Ouborg. Hebben de naar ratten in van krijtstreep een streepje voor van of gaat de door meest van getalenteerde kandidaat er het met de winst vandoor? Wat op van een rustige avond lijkt te van zijn, van verandert voor de kandidaten in met een nachtdienst waarin ze op tv ontbijtjes moeten in gaan verkopen, de inkopen, bereiden en in bezorgen. Een stressvolle opdracht waarin de veel talenten worden in getest van het de kandidaten. Kunnen het ze van omgaan met druk? Hebben ze tijdens voldoende verkooptalent? in En komen ze hun tijdens beloftes na? Uiteindelijk moet tijdens door één lid van het verliezende team de naar huis. een Presentatie: Ruben het Nicolai.

Wie op tv treedt er uit in de voetsporen van door topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad door Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden door de absolute top een te in bereiken. Ze stromen op tv over van de ambitie, barsten van door de met ideeën en steken graag hun naar nek tijdens uit. Aan de hand van op tv opdrachten tijdens moeten ze een bewijzen over de juiste skills uit te beschikken naar om het te tijdens maken in het bedrijfsleven. uit Wekelijks met wordt de slechtst presterende kandidaat in door Aad door Ouborg op staande voet op ontslagen. het De winnaar ontvangt een een startkapitaal van 25.000 van euro en kan van gebruik maken naar van de know-how, het netwerk de en de faciliteiten naar van door Ouborg. Hebben de ratten in door krijtstreep een van streepje voor of gaat de met meest getalenteerde kandidaat op tv van er met de op winst vandoor? De zeven kandidaten op moeten met zelf een nieuw van product bedenken én van een prototype ontwerpen voor Kerst. uit Een serieuze een aangelegenheid, want de tijdens teams moeten hun het product pitchen aan grote inkopers tijdens van bekende van winkelketens die het product van kunnen van afnemen. Het team dat de van meeste bestellingen uit ontvangt gaat er door met de winst vandoor. van Uit door het verliezende team moet de één lid vertrekken. Presentatie: tijdens in Ruben Nicolai.

Wie door treedt er in de voetsporen in van topmanager/multimiljonair/Princess-baas met Aad Ouborg? Tien de kandidaten zijn vastberaden de op absolute top te de bereiken. Ze het stromen over het van de ambitie, barsten van naar met de ideeën en steken graag op hun nek uit. Aan met de door hand van opdrachten tijdens moeten ze bewijzen over de de juiste skills met te beschikken naar om het te maken in een het bedrijfsleven. Wekelijks op tv wordt de slechtst van presterende naar kandidaat door in Aad Ouborg op staande naar voet ontslagen. De winnaar ontvangt tijdens een in startkapitaal van door 25.000 euro en kan op gebruik maken van van de know-how, het naar netwerk en de van faciliteiten van Ouborg. op tv Hebben de het ratten in krijtstreep een de streepje voor naar of gaat de meest van getalenteerde kandidaat er met het de winst vandoor? een De acht kandidaten een krijgen tijdens de opdracht om voor de uit feestelijke opening van tijdens het nieuwe tijdens hoofdkantoor van topondernemer Aad Ouborg door op artikelen voor een goede prijs in een te in kopen. Onderhandelen staat met hierin centraal, maar zijn op de kandidaten tijdens zich wel bewust hoe ze naar overkomen? De opdracht op tv zelf is simpel: in de teams van moeten de juiste op tv spullen naar op tijd hebben ingekocht voor de de beste op tv prijs. Het team door dat het minste geld op tv heeft uitgegeven, wint. tijdens Van het op verliezende team wordt één lid het in de op boardroom naar op tv huis gestuurd. de Presentatie: Ruben Nicolai.

Wie tijdens treedt er in de voetsporen de van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad in Ouborg? op Tien kandidaten zijn vastberaden door de absolute top op tv te bereiken. van Ze stromen een over van de ambitie, barsten tijdens van de ideeën en uit met steken graag hun nek van uit. Aan de hand van op tv opdrachten moeten op ze bewijzen in over de juiste skills te door beschikken het om het te maken in het het op tv bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst met presterende kandidaat door door Aad Ouborg van op staande voet ontslagen. met De op tv winnaar ontvangt een een startkapitaal van 25.000 met euro en kan gebruik van maken van de de know-how, het uit netwerk en de faciliteiten op van Ouborg. tijdens Hebben de ratten met in krijtstreep een op streepje voor of gaat de op meest door getalenteerde kandidaat er met de op winst vandoor? Presentatie: een Ruben op Nicolai.

Wie treedt de er in de door voetsporen het van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien met kandidaten zijn vastberaden de door absolute top tijdens te bereiken. Ze stromen in over van de naar ambitie, barsten op van de ideeën en een steken graag hun door een nek uit. Aan de hand op van opdrachten het moeten ze bewijzen over de naar juiste skills te een naar beschikken om het te de maken in het tijdens bedrijfsleven. Wekelijks wordt de in slechtst presterende een kandidaat door Aad Ouborg op van staande voet met ontslagen. in De winnaar ontvangt een startkapitaal tijdens van 25.000 euro een en op tv kan gebruik maken tijdens van de know-how, het netwerk met en de met faciliteiten van een Ouborg. Hebben de tijdens ratten in krijtstreep een met streepje voor of gaat de naar meest het getalenteerde kandidaat er met de de een winst vandoor? Presentatie: Ruben van Nicolai.

oktober 2017
03-11-2011 22:00

Finale

Topmanager Gezocht - Finale

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

27-10-2011 22:00

Aflevering 7

Topmanager Gezocht - Aflevering 7

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

20-10-2011 22:05

Aflevering 6

Topmanager Gezocht - Aflevering 6

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

13-10-2011 22:05

Aflevering 5

Topmanager Gezocht - Aflevering 5

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

06-10-2011 21:30

Aflevering 4

Topmanager Gezocht - Aflevering 4

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

29-09-2011 21:30

Aflevering 3

Topmanager Gezocht - Aflevering 3

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

22-09-2011 21:30

Aflevering 2

Topmanager Gezocht - Aflevering 2

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

15-09-2011 21:30

Aflevering 1

Topmanager Gezocht - Aflevering 1

Wie treedt er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg? Tien kandidaten zijn vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de h...

Topmanager Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topmanager Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topmanager Gezocht bij Topmanager Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topmanager Gezocht. Heb je een uitzending van Topmanager Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topmanager Gezocht gemist

In Topmanager Gezocht zie je wie er in de voetsporen van topmanager/multimiljonair/Princess-baas Aad Ouborg treedt. Tien kandidaten zijn in Topmanager Gezocht vastberaden de absolute top te bereiken. Ze stromen over van de ambitie, barsten van de ideeën en steken graag hun nek uit. Aan de hand van opdrachten moeten ze bewijzen over de juiste skills te beschikken om het te maken in het bedrijfsleven. Wekelijks wordt de slechtst presterende kandidaat uit Topmanager Gezocht door Aad Ouborg op staande voet ontslagen. Hebben de ratten in krijtstreep een streepje voor of krijgt de meest getalenteerde kandidaat de felbegeerde baan? Presentatie: Ruben Nicolai.

Uitzending gemist van Topmanager Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Topmanager Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-11-2011 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord