Programma gemist?

Louis naar Theroux verdiept zich op in geheel eigen in wijze in de ingewikkelde arena in door van de plastische chirurgie. Hoe zit van het een met hemzelf? Zou door hij het aandurven, of is uit een hij bang voor de het mes? Louis reist naar Californië, de naar op bakermat van de plastische op chirurgie, om deze trend van op tv dichtbij te door bestuderen. In Californië kun door je met met één met beweging van het uit mes en een paar uit duizend dollar het worden wie je altijd door had willen tijdens zijn. Cash heb je niet naar nodig, als je in maar over in een creditcard beschikt of een op tv afbetalingsregeling met de een vriendelijke plaatselijke chirurg. naar Zo wordt een wat eens een tijdens onbetaalbare luxe was bereikbaar het voor jan en naar alleman. Zoals altijd uit ontmoet Louis een een reeks het verbazingwekkende types. Eve van voert een volledige makeover de uit en door voorziet Laura van een pronte borsten en zuigt met het liposuctie het overtollige vet uit weg. Chris, met geen filmster maar een met doorsneejongen, weet zeker op tv dat met het leven hem toe met zal het lachen als hij door eenmaal de perfecte het borstkas bezit. Hij heeft geen het tijd en in geen geduld uit om zijn wens op natuurlijke van wijze te tijdens verkrijgen en daarom betaalt hij op tv op tv een boel geld om naar zijn droom te op realiseren. Ten naar slotte ontmoet Theroux Dr. Linder, dé van borstenman van Beverly op tv Hills, die hem uit tijdens een door autoritje langs uit Rodeo Drive alle borsten van aanwijst die naar hij heeft het vergroot.

In de de ban op tv van schoonheid. Niets is belangrijker de dan hoe je er in uitziet. Louis Theroux de reist door naar Californië, de bakermat uit van een de plastische chirurgie, om deze het trend met van dichtbij te op bestuderen. In de door ban van schoonheid. op Niets is belangrijker dan hoe uit je er uitziet. naar Louis het Theroux reist naar naar Californië, de bakermat een van de plastische chirurgie, om van deze uit trend van dichtbij in te bestuderen. In naar Californië kun je met één beweging met van het mes tijdens en een uit paar duizend dollar tijdens worden wie de je altijd had willen van zijn. Cash heb je op niet nodig, als door je maar over op het een credit card beschikt of op tv een afbetalingsregeling uit met de vriendelijke plaatselijke het chirurg. tijdens Zo wordt wat eens met een onbetaalbare luxe was het praktijk voor met Jan en door alleman. Louis ontmoet zoals altijd een een reeks verbazingwekkende de types. Eve door voert een volledige makeover naar uit het en voorziet Laura van uit prompte borsten, en zuigt met met liposuctie het van overtollige vet weg. van Het is echter de op vraag of het Laura goed naar heeft begrepen, dat tijdens het resultaat van van de ingreep permanent is. Chris, een geen van filmster maar een door doorsnee jongen, weet met zeker dat het leven hem de toe zal de lachen, op wanneer hij eenmaal het de perfecte borstkas zal hebben. Hij met heeft in geen tijd en geen geduld van om zijn wens op tv op natuurlijke op tv wijze te door verkrijgen en daarom tijdens betaalt hij op een boel geld om zijn droom uit te realiseren. in Tenslotte ontmoet Theroux een Dr Linder, met dé borstenman door van Beverly Hills, die hem met tijdens een autoritje door langs Rodeo het Drive alle borsten aanwijst een die hij heeft vergroot. de Zo ontdekt Louis het op geheel eigen in wijze de op tv ingewikkelde arena op tv van de plastische van chirurgie. Maar in hoe zit het van met hem zelf? Zou hij het op aandurven op of ontwijkt het hij het mes?

Documentaire. met In de ban van schoonheid. tijdens Niets is de belangrijker dan op hoe je er uitziet. Louis naar Theroux reist naar op Californië de uit bakermat van de de plastische chirurgie, naar om deze het trend van dichtbij te bestuderen. In op Californië uit kun je met één met beweging van op tv het mes en uit een paar duizend dollar een worden in wie je altijd had met willen zijn. Cash heb door je in niet nodig, als je maar over op een met credit card op beschikt of een tijdens afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. met de Zo wordt wat eens een met onbetaalbare luxe was in praktijk voor in Jan en alleman. tijdens Louis ontmoet zoals op tv altijd een reeks verbazingwekkende een types. op tv Eve voert een volledige tijdens makeover uit met en voorziet Laura van prompte met borsten en met zuigt met op liposuctie het overtollige vet naar weg. Het de is echter de vraag of van Laura met goed heeft begrepen, dat door het resultaat van naar de ingreep op tv permanent is. Chris, geen filmster met maar een doorsnee jongen, het weet zeker dat het het leven hem het van toe zal lachen, wanneer hij eenmaal uit van de perfecte borstkas zal naar hebben. Hij naar heeft geen tijd en geen met geduld om naar zijn wens op natuurlijke wijze tijdens te verkrijgen op en daarom betaalt op hij tijdens een boel geld om uit zijn droom te realiseren. Tenslotte de een ontmoet Theroux Dr. Linder, dé tijdens borstenman van naar Beverly Hills, op die hem tijdens een autoritje in langs Rodeo Drive een alle uit borsten aanwijst die hij heeft vergroot. op tv op Zo ontdekt Louis de op geheel eigen het wijze de ingewikkelde arena van de naar plastische in chirurgie. Maar hoe zit op het met hem zelf? naar Zou hij het een aandurven of door ontwijkt hij het door mes?

augustus 2020
22-06-2018 21:00

Docu: Louis Theroux - Under the Knife

Louis Theroux: Under the knife - Docu: Louis Theroux - Under the Knife

Louis Theroux verdiept zich op geheel eigen wijze in de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Hoe zit het met hemzelf? Zou hij het aandurven, of is hij bang voor het mes? Louis reist naar Californië, de bakermat van de plastische...

21-07-2017 20:30

Docu: Louis Theroux - Under the Knife

Louis Theroux: Under the knife - Docu: Louis Theroux - Under the Knife

In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker d...

18-08-2016 21:00

Louis Theroux: Under the knife

Louis Theroux: Under the knife - Louis Theroux: Under the knife

Met Louis Theroux: Under the knife in de ban van schoonheid. Niets is in Louis Theroux: Under the knife belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dicht...

17-09-2011 20:55

Aflevering 1

Louis Theroux: Under the knife - Aflevering 1

Documentaire. In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één bewegin...

Louis Theroux: Under the knife gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Louis Theroux: Under the knife de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Louis Theroux: Under the knife bij Louis Theroux: Under the knife liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Louis Theroux: Under the knife. Heb je een uitzending van Louis Theroux: Under the knife gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Louis Theroux: Under the knife gemist

Met Louis Theroux: Under the knife in de ban van schoonheid. Niets is in Louis Theroux: Under the knife belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen.

Uitzending gemist van Louis Theroux: Under the knife? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Theroux: Under the knife kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-06-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!