Programma gemist?

Spiritueel gesprek als het context voor met de door aansluitende eucharistieviering vanuit de Petruskerk in het tijdens Roelofarendsveen.

Samen van met zijn door vrouw Gré nam Johan met Hemel in 2013 het met initiatief voor een naar Mariakapel op tv in Erica (Dr.). Januari jl. tijdens startte de bouw, van deze zomer werd de van kapel ingewijd door door pastoor Buter. Helaas tijdens het mocht Gré de verwezenlijking van het op tv initiatief niet meer uit meemaken, van zij overleed vorig op tv jaar zomer. Een verhaal over op dromen, verdriet en een troost door vinden.

De met pastoor van Hulst zoekt ook door buiten de op tv kerk naar op tv tekens voor zijn geloof en naar neemt ons van mee een naar een kruisbeeld dat op een een kruising van uit wegen rond op tv Koewacht staat. Wiel de Wiertz komt zelf uit Kerkrade het en is dus op gewend aan kruisbeelden het in het met landschap. Maar een in Zeeuws-Vlaanderen, waar hij nu tijdens een werkt, is dat in een uitzondering. En een die geeft hem met hoop omdat het uit kruisbeeld fietsers en automobilisten herinnert door aan de Christus in die in zijn tijdens dood zich voor tijdens ons geeft en laat tijdens zien dat er op altijd een nieuw een tijdens begin mogelijk is.

Pastoor René een Pisters is met deze maand 25 jaar op tv priester en viert door zijn door jubileum op een bijzondere met manier. Vijf tijdens avonden lang wordt op tv op het plein voor een zijn prachtige kerk in Simpelveld op tv de de lokale versie van The Passion van opgevoerd. Met spelers, uit vrijwilligers en een publiek uit Simpelveld, van Ubachsberg in en Bocholtz. Binnen één dag een waren alle tweeduizend naar kaarten weg. Hij wil op het geloof delen, tijdens ook buiten met de met kerk.

Gesprek over de de grote vraagstukken binnen met de katholieke door kerk.

De een eerste en de uit tweede prijswinnaar van het tijdens Kansinspiratiefonds aan het woord: op tv op Marlies Cuppen (1e prijs) met een het het project Don Bosco Rijswijk 'Ieder kind met kan en een mag op zijn wie die is' en met Ard ten Brinke (2e uit prijs) van van het maatjesproject Hart in voor door Zwolle.

Over naar de liefde van God in naar je naar gezin, de Kinderkaravaan en het met naar Geloofsfeest.

Hij is wetenschapper op met én missionaire monnik in habijt. Hij de geeft naar zestig tot op zeventig lezingen, geeft les aan het een het universiteit in Rome en aan de door Radbouduniversiteit door in Nijmegen. Een in bevlogen mens in die heeft geleerd dat hij door de structuur van een een vaste tijdens plek en stevig gebedsleven uit nodig heeft om op tv een beter mens uit te worden en in zo ook wetenschapper met te een kunnen zijn. Soms moet het je de van wereld klein maken om te raken uit aan de van tijdloze en eindeloze de genade op van God. En als in je dat doet, naar dan ontdek je de ook dat je de pas mens wordt naar als je opengaat voor tijdens God.

Sinds van een jaar is John een Dautzenberg door deken van Maastricht tijdens en als zodanig nauw betrokken van bij de Heiligdomsvaart in van Maastricht op plaats. Een gesprek over met de Heiligdomsvaart, op de betekenis op van Sint Servaas en de uit tuin der door barmhartigheid.

Op de uit zondag van een de Sneekweek openen naar de kerken hun deuren om op er voor door iedereen een te kunnen zijn. Dan met kan het gebeuren de dat er 2500 mensen van op uit een middag binnenkomen. God ontdek naar je een altijd indirect, via een op tv omweg. Daarom is het zo tijdens belangrijk dat kerken de uitnodigen. door Via de liefde voor het op tv orgel is uit Van der Weide weer het gelovig op geworden en heeft de God ontdekt de en via de mediavieringen kan het hij op tv het goede doorgeven.

De bisschop spreekt op over het tijdens verhaal van in de broodvermenigvulding en het uit Jaar van het Gebed, tijdens de dat in bisdom Rotterdam op tv zeer veel op in gang heeft de gebracht.

Jarenlang was in Roland pastoor met in Wijk aan op Zee en Beverwijk en leefde op tv hij als op franciscaan uit in Amsterdam. Sinds drie maanden op tv staat zijn leven naar op de de kop, want de door franciscanen hebben het het klooster van naar de capucijnen gekocht in Den naar Bosch. Zijn de motto is: in tijdens de ontmoeting vind je de uit ander door als een naar tegenover. Alleen zo kan van een mens groeien, alleen door zo kun naar je dichter bij God komen. tijdens Zo naar probeert hij nu tijdens ook pastoor in de in Bommelerwaard te een zijn.

Wat van betekent het als op tv Colombiaan om priester en jongerenwerker van in Nederland naar te op zijn? Wat betekent de de eucharistie voor met jongeren? Over de met jongerenbedevaart naar Lourdes naar vanuit het aartsbisdom, uit het delen van de eucharistie en tijdens de blijheid door van het met leven.

Twee vluchtelingen door vertellen op tv hoe ze in het geloof hun met houvast hebben gevonden. de Salwan was de eerder door in Nederland en vertrouwde uit zich toe tijdens aan God, om in met meer perspectief van naar de toekomst te een kijken. En zo tijdens werd hem een Ainas geschonken, een vrouw die door het lijden in op tv haar land ontvluchtte door en in Nederland het tijdens geluk het vond. Ze trouwden, met kregen een mooie dochter en van zochten naar aansluiting bij in de katholieke kerk in het met bisdom Breda. Zo uit vertellen ze een op tv ontroerend verhaal van twee op tv mensen die, geborgen de het in God en van met steun van met parochies, hun weg uit hebben gevonden.

Bisdom naar Haarlem-Amsterdam organiseerde dit jaar een naar bedevaart naar naar Assisi. Ruim met vierhonderd pelgrims namen deel een aan het de reis. Een gesprek met een op tv van de van deelnemers.

oktober 2018
07-10-2018 10:15

Rector Henri Egging

Geloofsgesprek - Rector Henri Egging

Spiritueel gesprek als context voor de aansluitende eucharistieviering vanuit de Petruskerk in Roelofarendsveen.

30-09-2018 10:15

Johan Hemel

Geloofsgesprek - Johan Hemel

Samen met zijn vrouw Gré nam Johan Hemel in 2013 het initiatief voor een Mariakapel in Erica (Dr.). Januari jl. startte de bouw, deze zomer werd de kapel ingewijd door pastoor Buter. Helaas mocht Gré de verwezenlijking van het initiatief ni...

23-09-2018 10:15

Wiel Wiertz

Geloofsgesprek - Wiel Wiertz

De pastoor van Hulst zoekt ook buiten de kerk naar tekens voor zijn geloof en neemt ons mee naar een kruisbeeld dat op een kruising van wegen rond Koewacht staat. Wiel Wiertz komt zelf uit Kerkrade en is dus gewend aan kruisbeelden in het l...

16-09-2018 10:15

René Pister

Geloofsgesprek - René Pister

Pastoor René Pisters is deze maand 25 jaar priester en viert zijn jubileum op een bijzondere manier. Vijf avonden lang wordt op het plein voor zijn prachtige kerk in Simpelveld de lokale versie van The Passion opgevoerd. Met spelers, vrijwi...

09-09-2018 10:15

Mgr. Gerard de Korte

Geloofsgesprek - Mgr. Gerard de Korte

Gesprek over de grote vraagstukken binnen de katholieke kerk.

02-09-2018 10:15

Inspiratiedag

Geloofsgesprek - Inspiratiedag

De eerste en de tweede prijswinnaar van het Kansinspiratiefonds aan het woord: Marlies Cuppen (1e prijs) met het project Don Bosco Rijswijk 'Ieder kind kan en mag zijn wie die is' en Ard ten Brinke (2e prijs) van het maatjesproject Hart voo...

26-08-2018 10:15

Brechje Loenen en Annemiek Buijs

Geloofsgesprek - Brechje Loenen en Annemiek Buijs

Over de liefde van God in je gezin, de Kinderkaravaan en het Geloofsfeest.

19-08-2018 10:15

Thomas Quartier

Geloofsgesprek - Thomas Quartier

Hij is wetenschapper én missionaire monnik in habijt. Hij geeft zestig tot zeventig lezingen, geeft les aan een universiteit in Rome en aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. Een bevlogen mens die heeft geleerd dat hij de structuur van een...

12-08-2018 10:15

John Dautzenberg

Geloofsgesprek - John Dautzenberg

Sinds een jaar is John Dautzenberg deken van Maastricht en als zodanig nauw betrokken bij de Heiligdomsvaart in Maastricht plaats. Een gesprek over de Heiligdomsvaart, de betekenis van Sint Servaas en de tuin der barmhartigheid.

05-08-2018 10:15

Peter van der Weide

Geloofsgesprek - Peter van der Weide

Op de zondag van de Sneekweek openen de kerken hun deuren om er voor iedereen te kunnen zijn. Dan kan het gebeuren dat er 2500 mensen op een middag binnenkomen. God ontdek je altijd indirect, via een omweg. Daarom is het zo belangrijk dat k...

29-07-2018 10:15

Mgr. Hans van den Hende

Geloofsgesprek - Mgr. Hans van den Hende

De bisschop spreekt over het verhaal van de broodvermenigvulding en het Jaar van het Gebed, dat in bisdom Rotterdam zeer veel op gang heeft gebracht.

22-07-2018 10:15

Roland Putman

Geloofsgesprek - Roland Putman

Jarenlang was Roland pastoor in Wijk aan Zee en Beverwijk en leefde hij als franciscaan in Amsterdam. Sinds drie maanden staat zijn leven op de kop, want de franciscanen hebben het klooster van de capucijnen gekocht in Den Bosch. Zijn motto...

15-07-2018 10:15

Mauricio Meneses

Geloofsgesprek - Mauricio Meneses

Wat betekent het als Colombiaan om priester en jongerenwerker in Nederland te zijn? Wat betekent de eucharistie voor jongeren? Over de jongerenbedevaart naar Lourdes vanuit het aartsbisdom, het delen van de eucharistie en de blijheid van he...

08-07-2018 10:15

Salwan en Ainas Saimon

Geloofsgesprek - Salwan en Ainas Saimon

Twee vluchtelingen vertellen hoe ze in het geloof hun houvast hebben gevonden. Salwan was eerder in Nederland en vertrouwde zich toe aan God, om met meer perspectief naar de toekomst te kijken. En zo werd hem Ainas geschonken, een vrouw die...

01-07-2018 10:15

Bedevaart Assisi

Geloofsgesprek - Bedevaart Assisi

Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseerde dit jaar een bedevaart naar Assisi. Ruim vierhonderd pelgrims namen deel aan de reis. Een gesprek met een van de deelnemers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Geloofsgesprek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geloofsgesprek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geloofsgesprek bij Geloofsgesprek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geloofsgesprek. Heb je een uitzending van Geloofsgesprek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geloofsgesprek gemist

Geloofsgesprek en eucharistieviering komen uit hetzelfde bisdom. Door elk bisdom is één kerk en één priester aangewezen die geregeld een viering verzorgen voor Geloofsgesprek. Zo komt ieder bisdom in Geloofsgesprek zeven keer aan bod.

Uitzending gemist van Geloofsgesprek? Hier kun je alle uitzendingen van Geloofsgesprek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 170
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord