Programma gemist?

Michiel in Doekes maakt een portret van uit zijn broer Joost. tijdens Joost werkt van al ruim 25 uit jaar als het dierenarts in Israël. Via op tv zijn werk leren we naar van Israël op een door heel andere manier kennen van dan zoals het ook het wel via uit de media tot ons een komt. We maken mee een hoe het Israëliërs, op de fundamenten van van uit een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving van naar en een nadrukkelijk aanwezig door cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon tijdens leiden. het Met hun teleurstellingen op tv en hun succes, hun van wensen door en verlangens. Met als op rode draad het leven door van een Nederlandse op dierenarts in Israël. naar We van maken Israëliërs mee van allerlei tijdens pluimage. door Een Zwitserse paardenhouder die op de jonge leeftijd naar een naar kibboets ging het en nooit van meer is teruggegaan. Een gepensioneerde met dierenarts naar die in in Nederland heeft gestudeerd en op nu rondleidingen geeft bij de op tempel het van Salomon. Een jong in meisje van 17 jaar uit die als een een echte cowgirl voor het haar vader de op boerderij door runt. Een Arabier die tijdens geiten met houdt en de rekening voldoet door op tv een diner naar te organiseren. met Een religieuze van boer die uitlegt wat voor technologische in van aanpassingen zijn uitgevonden om toch van op Sabbath te op kunnen melken. van We komen bij deze naar mensen thuis van via het werk van Joost. op tv Ook komen we uit bij Joost thuis het op en maken we daar de gezinssituatie met mee. Zoals het het vieren op van Chanoeka naar en het vertrek van zoon Jotam door die moet van gaan dienen in een het Israëlische uit leger.

Michiel Doekes maakt naar een portret naar van de zijn broer Joost. Joost werkt op al het ruim 25 jaar tijdens als dierenarts in Israël. Via zijn met werk leren uit we Israël op op een heel andere de manier naar kennen dan zoals het ook wel in via met de media tot ons komt. op We in maken mee hoe met Israëliërs, op in de fundamenten van een op tv heftige geschiedenis, een in bedreigde omgeving en de een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze een identiteit hun leven gewoon tijdens leiden. Met hun naar teleurstellingen en hun uit succes, het hun wensen en verlangens. Met op tv als rode een draad in het leven van een Nederlandse een dierenarts in op Israël. We maken Israëliërs naar mee van allerlei een pluimage. Een Zwitserse paardenhouder op die op jonge op uit leeftijd naar een het kibboets ging en nooit het meer is teruggegaan. een Een gepensioneerde dierenarts die in door Nederland heeft gestudeerd tijdens en door nu rondleidingen geeft bij het de tempel de van Salomon. Een jong meisje tijdens een van 17 jaar die als op een echte op tv cowgirl voor haar vader het de boerderij runt. Een met Arabier die geiten een houdt in en de rekening voldoet op tv door uit een diner te organiseren. Een naar religieuze met boer die uitlegt tijdens wat voor technologische het aanpassingen zijn uitgevonden om naar toch op Sabbath met te kunnen melken. We de komen bij deze een mensen thuis via het een in werk van Joost. Ook komen we naar bij uit Joost thuis en het maken we daar de de gezinssituatie mee. Zoals het het vieren van Chanoeka op en het met vertrek van zoon de Jotam die moet gaan door dienen in het het Israëlische op leger.

Michiel een Doekes maakt een portret in van zijn door broer Joost. Joost werkt al het ruim 25 jaar tijdens als dierenarts in met Israël. Via in zijn uit werk leren we Israël op het een naar heel andere manier kennen dan zoals met uit het ook wel via de media door tot ons uit komt. We maken mee het hoe door Israëliërs, op de naar fundamenten van een heftige uit geschiedenis, de een bedreigde omgeving op en een nadrukkelijk het aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon van leiden. Met naar hun teleurstellingen en hun op tv succes, hun op tv wensen en in verlangens. Met door als rode draad door het leven van een Nederlandse door dierenarts in Israël. We uit op maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. uit Een de Zwitserse paardenhouder die een op jonge leeftijd met naar een kibboets het ging en nooit het meer is uit teruggegaan. Een gepensioneerde uit dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd in en nu door rondleidingen een geeft bij de tempel van naar Salomon. Een jong meisje uit in van 17 jaar die als een op tv met echte cowgirl voor haar vader op tv de boerderij runt. Een door tijdens Arabier die geiten met houdt en de rekening de voldoet door een diner de te organiseren. Een op religieuze boer door die uitlegt wat een voor technologische naar aanpassingen zijn uitgevonden om toch de op Sabbath van te kunnen melken. een We komen van bij deze mensen uit thuis via het uit werk van Joost. Ook op komen we bij Joost thuis de en maken op tv we daar met de gezinssituatie mee. Zoals met het vieren van tijdens Chanoeka en het in vertrek van zoon in Jotam op die moet gaan dienen door in het Israëlische op tv leger.

Michiel Doekes maakt met een tijdens portret van de zijn broer Joost. Joost uit werkt al op tv ruim 25 jaar door als dierenarts in Israël. Via zijn de het werk leren we een Israël op een heel andere het manier kennen dan op zoals het ook wel op tv via de op media tot ons komt. het We maken van mee een hoe Israëliërs, op de van fundamenten van een van heftige geschiedenis, een bedreigde tijdens omgeving en tijdens een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit een hun leven in gewoon leiden. Met van hun teleurstellingen een en hun succes, door hun wensen door en verlangens. Met tijdens als rode draad het leven van van een een Nederlandse dierenarts door in Israël. We maken Israëliërs op tv mee van een allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder in het die op jonge leeftijd naar een een kibboets ging en van nooit meer naar is een teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in naar Nederland heeft met gestudeerd en nu het rondleidingen geeft het bij de tempel van met Salomon. Een jong meisje door van 17 op tv jaar die als op tv een het echte cowgirl voor haar vader tijdens de boerderij runt. Een het de Arabier die geiten houdt en door de door rekening voldoet door een diner uit te organiseren. Een met religieuze boer die uitlegt de in wat voor technologische aanpassingen zijn tijdens uitgevonden om op tv toch op de Sabbath te kunnen melken. We door komen bij deze op tv mensen een thuis via het werk uit van Joost. Ook naar komen we bij Joost tijdens thuis en tijdens maken we daar met de gezinssituatie het mee. Zoals het vieren van de Chanoeka en het het vertrek van zoon Jotam in die op moet gaan dienen in in het Israëlische met leger.

Michiel het Doekes maakt met een portret van zijn broer Joost. in Joost in werkt al ruim 25 een jaar als dierenarts van in Israël. Via tijdens zijn werk leren we uit Israël de op een heel andere van manier op kennen dan zoals het ook wel op tv van via de media tot door ons komt. uit We maken mee hoe Israëliërs, op het de de fundamenten van een heftige geschiedenis, naar een bedreigde de omgeving en een het nadrukkelijk het aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon naar leiden. naar Met hun van teleurstellingen en hun succes, het hun wensen met en verlangens. Met als rode draad met tijdens het leven van de een Nederlandse dierenarts van in Israël. We maken Israëliërs tijdens mee het van allerlei pluimage. naar Een Zwitserse paardenhouder die op jonge naar tijdens leeftijd naar een met kibboets ging en nooit meer tijdens is teruggegaan. Een gepensioneerde de dierenarts die in tijdens naar Nederland heeft gestudeerd en nu van rondleidingen geeft bij de uit tempel de van Salomon. van Een jong meisje van 17 jaar met die als het een echte cowgirl in voor haar op tv vader de boerderij runt. Een een het Arabier die geiten houdt en een de rekening voldoet het door in een diner te organiseren. Een van religieuze boer die uitlegt in van wat voor technologische van aanpassingen zijn uitgevonden om toch het op tijdens Sabbath te kunnen melken. We op tv komen bij deze mensen op tv thuis via het tijdens werk van van Joost. Ook het komen we bij op tv Joost thuis en de maken we daar de gezinssituatie uit mee. Zoals van het uit vieren van Chanoeka de en het vertrek van zoon een Jotam die de moet gaan naar dienen in het Israëlische van leger.

Michiel uit Doekes maakt tijdens een portret van met zijn broer Joost. Joost werkt al de ruim tijdens 25 jaar als dierenarts in uit Israël. door Via zijn werk van leren we Israël door op een heel andere op manier op tv kennen dan zoals het ook wel op tv via de een media tot ons op tv komt. We met maken mee door hoe Israëliërs, op de fundamenten van van tijdens een heftige geschiedenis, van een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk op aanwezig cultureel-religieuze identiteit op tv hun uit leven gewoon het leiden. Met hun tijdens teleurstellingen en hun succes, een hun wensen en verlangens. Met uit op als rode draad het het leven van een Nederlandse op dierenarts in in Israël. We maken Israëliërs in mee van tijdens allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder tijdens die op van jonge leeftijd naar een uit in kibboets ging en tijdens nooit meer is teruggegaan. Een in gepensioneerde dierenarts die in op tv op tv Nederland heeft gestudeerd en de nu rondleidingen geeft bij de van tempel van Salomon. op Een tijdens jong meisje tijdens van 17 jaar een die als een echte cowgirl voor in haar op tv vader de boerderij runt. Een van Arabier die geiten uit door houdt en de rekening met voldoet door een diner in te op organiseren. Een religieuze boer die uitlegt uit tijdens wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden met om het toch op Sabbath in te kunnen in melken. We komen bij deze op mensen thuis via een het werk op tv van Joost. Ook komen het we bij Joost op tv thuis en maken we naar daar op tv de gezinssituatie tijdens mee. Zoals het vieren van van Chanoeka en in het vertrek van een zoon Jotam door die moet gaan dienen een in het het Israëlische leger.

Michiel op tv Doekes maakt een portret naar van zijn broer Joost. met tijdens Joost werkt al ruim 25 jaar met als een dierenarts in Israël. Via tijdens zijn werk uit leren we Israël op een naar heel andere met manier in kennen dan zoals met het ook wel via de media naar tot ons komt. uit We in maken mee hoe van Israëliërs, op het de fundamenten van een heftige geschiedenis, naar het een bedreigde omgeving en door een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze door identiteit het hun leven gewoon leiden. Met hun tijdens teleurstellingen en naar hun succes, de hun wensen en verlangens. Met een op als rode draad van het leven van een Nederlandse dierenarts met in de Israël. We maken op tv Israëliërs mee uit van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder naar die een op jonge leeftijd een naar een kibboets ging en op tv nooit meer naar is teruggegaan. Een met gepensioneerde dierenarts in die in Nederland de heeft gestudeerd en nu op tv rondleidingen geeft uit bij de tempel van Salomon. een Een de jong meisje van 17 uit jaar op die als een echte met cowgirl voor haar het vader de boerderij op runt. Een Arabier die geiten door houdt een en de rekening voldoet door tijdens een diner te de organiseren. Een religieuze naar in boer die uitlegt wat voor op tv technologische aanpassingen op tv zijn uitgevonden om met toch op Sabbath te uit kunnen melken. We op komen bij deze mensen naar thuis door via het werk van op Joost. Ook met komen we bij Joost thuis met en maken tijdens we daar de de gezinssituatie het mee. Zoals het op tv vieren van Chanoeka en in het vertrek van zoon uit Jotam door die moet gaan dienen in het van naar Israëlische leger.

juni 2019
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord