Programma gemist?

Michiel tijdens Doekes maakt tijdens een portret van zijn broer naar Joost. Joost werkt de al ruim het 25 jaar als dierenarts in uit Israël. Via zijn een werk leren een we Israël het op een een heel andere manier kennen tijdens dan zoals het naar ook wel de via de media tot ons de komt. de We maken mee hoe tijdens Israëliërs, op op tv de fundamenten van naar een heftige geschiedenis, een tijdens bedreigde omgeving door en een nadrukkelijk het aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven naar gewoon door leiden. Met hun teleurstellingen en hun op tv succes, naar hun wensen en verlangens. door Met van als rode draad het leven van van op tv een Nederlandse dierenarts in Israël. We naar tijdens maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. een Een Zwitserse op tv paardenhouder die met op jonge met leeftijd naar een op tv kibboets ging en nooit meer is een teruggegaan. Een de gepensioneerde dierenarts die in op tv de Nederland heeft gestudeerd en nu op rondleidingen naar geeft bij de tempel van Salomon. tijdens met Een jong meisje van 17 met jaar die als een op echte cowgirl het voor het haar vader de boerderij runt. Een naar Arabier die geiten de houdt en met de rekening voldoet op tv door een door diner te organiseren. Een een religieuze boer die uit uitlegt de wat voor technologische een aanpassingen zijn uitgevonden naar om toch op Sabbath te uit kunnen melken. We van komen bij deze op tv mensen thuis in via het werk van Joost. op Ook komen we door bij in Joost thuis en met maken we daar op tv de gezinssituatie mee. Zoals het in op vieren van Chanoeka en het vertrek uit van tijdens zoon Jotam die moet gaan een dienen in tijdens het Israëlische naar leger.

Michiel van Doekes maakt een met portret van zijn naar broer Joost. Joost werkt een al ruim 25 in jaar als dierenarts de in Israël. in Via zijn tijdens werk leren we Israël op in een heel andere de manier kennen de dan zoals het een ook wel via de het media uit tot ons komt. We met maken mee naar hoe Israëliërs, op de het fundamenten van een een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving op naar en een nadrukkelijk tijdens aanwezig cultureel-religieuze identiteit op hun leven gewoon leiden. Met hun uit teleurstellingen en hun de succes, een hun wensen en verlangens. Met door een als rode draad het leven van op door een Nederlandse dierenarts in in Israël. We maken tijdens Israëliërs mee van allerlei een pluimage. Een Zwitserse paardenhouder een naar die op jonge leeftijd op naar een kibboets het ging en nooit in meer is uit teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts het die in Nederland op tv heeft gestudeerd en nu rondleidingen tijdens uit geeft bij de tempel van Salomon. op Een jong meisje naar met van 17 jaar die als een van echte het cowgirl voor door haar vader de boerderij van runt. Een Arabier naar die geiten op houdt en de rekening voldoet door tijdens op tv een diner te door organiseren. Een religieuze uit boer die uitlegt in wat voor technologische aanpassingen de zijn uitgevonden om toch in op Sabbath door te kunnen melken. op tv We komen bij tijdens deze mensen thuis naar via het werk van Joost. op op Ook komen we bij Joost thuis naar met en maken we met daar de gezinssituatie mee. Zoals in het vieren van het Chanoeka een en het vertrek van zoon Jotam op tv die moet gaan de door dienen in het op Israëlische leger.

Michiel Doekes maakt naar een een portret van zijn broer Joost. in Joost werkt al van ruim tijdens 25 jaar als dierenarts in in Israël. Via uit zijn werk leren we in Israël op op een heel andere manier door kennen dan tijdens zoals het ook met wel via een de media tot ons komt. door We uit maken mee hoe Israëliërs, op van de op tv fundamenten van een heftige een geschiedenis, een bedreigde uit omgeving en een nadrukkelijk een aanwezig cultureel-religieuze het identiteit hun leven een gewoon leiden. Met hun naar teleurstellingen en met hun succes, hun van wensen uit en verlangens. Met als rode tijdens draad het in leven van een Nederlandse op tv dierenarts in met Israël. We maken op tv Israëliërs mee van tijdens allerlei pluimage. Een uit Zwitserse paardenhouder die op jonge een leeftijd door naar een kibboets ging en tijdens nooit het meer is teruggegaan. op Een gepensioneerde dierenarts die de in Nederland heeft gestudeerd het en het nu rondleidingen van geeft bij de op tempel van Salomon. op Een jong meisje door van 17 jaar die als een een echte cowgirl in voor naar haar vader de op tv boerderij runt. Een Arabier die in geiten houdt en de het rekening van voldoet door een diner te het organiseren. Een het religieuze boer die met uitlegt wat voor technologische met aanpassingen zijn uitgevonden uit om toch op de Sabbath te kunnen door melken. We de komen naar bij deze mensen thuis via het met in werk van Joost. Ook komen we het bij Joost tijdens thuis en maken we het daar de gezinssituatie het naar mee. Zoals het vieren van Chanoeka uit en het van vertrek met van zoon Jotam die moet naar gaan dienen in in het Israëlische naar leger.

Michiel een Doekes maakt op een portret van zijn op tv broer Joost. Joost werkt naar al ruim door 25 jaar naar als dierenarts in Israël. een Via zijn werk leren we het Israël op een op heel andere met manier naar kennen dan zoals het door ook wel via de media het tot ons komt. in met We maken mee van hoe Israëliërs, op de fundamenten van een een van heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving naar en van een nadrukkelijk aanwezig met cultureel-religieuze identiteit op tv hun leven gewoon leiden. Met tijdens hun teleurstellingen door en hun succes, hun wensen op tv op tv en verlangens. Met op tv als rode draad het de leven van een op tv Nederlandse dierenarts naar in Israël. We maken Israëliërs door mee van naar allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder uit uit die op jonge tijdens leeftijd naar een kibboets ging met en nooit de meer is teruggegaan. Een gepensioneerde door dierenarts op tv die in Nederland heeft gestudeerd in en nu rondleidingen door geeft bij op tv de het tempel van Salomon. naar Een jong meisje van 17 het jaar die als een tijdens echte van cowgirl voor haar van vader de op boerderij runt. Een Arabier die op tv geiten houdt en van de rekening een voldoet door een diner te de tijdens organiseren. Een religieuze boer die uitlegt op wat naar voor technologische door aanpassingen zijn uitgevonden om uit toch op Sabbath te kunnen van melken. tijdens We komen bij van deze mensen thuis naar via het werk op tv van Joost. van Ook komen we bij Joost thuis door en met maken we daar de in gezinssituatie van mee. Zoals het op vieren van Chanoeka met en het vertrek van op tv zoon Jotam naar die moet gaan dienen op in het het Israëlische leger.

Michiel de Doekes maakt een van portret van zijn broer Joost. een Joost werkt tijdens al een ruim 25 jaar het als dierenarts in Israël. met Via zijn werk leren we op Israël op een op tv heel andere manier tijdens kennen dan op zoals in het ook wel op tv via de media tot ons komt. tijdens We maken mee tijdens hoe Israëliërs, op een de fundamenten met van een heftige geschiedenis, in tijdens een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk met aanwezig cultureel-religieuze het identiteit hun leven gewoon het leiden. tijdens Met hun teleurstellingen door en hun succes, hun uit wensen en tijdens verlangens. Met als rode op draad het leven van naar een Nederlandse naar dierenarts in Israël. We uit maken in Israëliërs mee van allerlei pluimage. uit de Een Zwitserse paardenhouder die op de jonge leeftijd naar tijdens een kibboets ging en met naar nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde op dierenarts die op tv in Nederland heeft uit gestudeerd en nu van rondleidingen het geeft bij de tijdens tempel van Salomon. op tv Een jong meisje van de 17 jaar die als een op echte cowgirl voor in haar vader uit de boerderij runt. Een in Arabier in die geiten een houdt en de rekening voldoet met door op tv een diner te door organiseren. Een religieuze boer door die uitlegt naar wat voor technologische aanpassingen een zijn uitgevonden om toch in op uit Sabbath te kunnen door melken. We komen bij deze mensen tijdens thuis via het door het werk van Joost. Ook komen we een het bij Joost thuis en maken de we daar de gezinssituatie een mee. Zoals de het vieren het van Chanoeka en op tv het vertrek van zoon door Jotam die moet gaan van met dienen in het Israëlische naar leger.

Michiel een Doekes maakt een door portret van zijn tijdens broer Joost. Joost werkt al een ruim 25 de jaar als dierenarts in met met Israël. Via zijn werk leren op we Israël op van een heel andere manier met kennen in dan zoals tijdens het ook wel via de de media tot ons op komt. We door maken mee hoe Israëliërs, in op naar de fundamenten van door een heftige geschiedenis, een bedreigde op tv omgeving in en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit de hun leven naar gewoon door leiden. Met hun van teleurstellingen en hun succes, hun met wensen op en verlangens. Met als rode tijdens draad het leven uit van een Nederlandse dierenarts tijdens naar in Israël. We maken Israëliërs op tv mee in van allerlei pluimage. Een tijdens Zwitserse paardenhouder die op uit jonge met leeftijd naar een kibboets ging en de een nooit meer is teruggegaan. Een naar gepensioneerde uit dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd uit en nu door rondleidingen geeft op tv bij de tempel tijdens van Salomon. Een jong meisje van van van 17 jaar die als een met het echte cowgirl voor haar vader de op boerderij runt. Een een Arabier de die geiten het houdt en de naar rekening voldoet door een een diner te organiseren. Een religieuze tijdens boer uit die uitlegt uit wat voor technologische aanpassingen zijn het uitgevonden om toch op tv op Sabbath van te kunnen melken. We komen van bij deze naar mensen thuis in via het werk met van Joost. uit Ook komen we bij Joost met thuis en de maken we daar de gezinssituatie uit mee. een Zoals het vieren van Chanoeka naar en het vertrek een van de zoon Jotam die een moet gaan in dienen in het Israëlische de leger.

Michiel in Doekes maakt de een portret van zijn broer Joost. tijdens door Joost werkt al ruim uit 25 jaar als van dierenarts in het Israël. Via zijn werk leren de we Israël met op een heel in andere manier kennen de dan zoals het ook met wel via naar de media tot op tv ons komt. door We maken mee hoe tijdens Israëliërs, op een de fundamenten van door een heftige geschiedenis, op een bedreigde omgeving en een een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit op hun leven gewoon op tv leiden. Met op tv hun teleurstellingen de en hun succes, hun van wensen en op tv verlangens. Met als rode draad tijdens met het leven van een Nederlandse op tv dierenarts in Israël. op We maken Israëliërs mee met van allerlei pluimage. uit Een Zwitserse paardenhouder uit die uit op jonge het leeftijd naar een de kibboets ging en nooit meer een is een teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts met die in Nederland heeft met gestudeerd en nu met rondleidingen geeft bij de uit tempel in van Salomon. Een jong een meisje van 17 jaar met een die als een echte uit cowgirl voor haar naar vader de boerderij naar runt. Een Arabier die op geiten houdt en een de rekening de voldoet door een met diner te organiseren. Een door religieuze boer van die uitlegt wat voor in technologische aanpassingen zijn uitgevonden naar om toch op van Sabbath te uit kunnen melken. We op komen bij deze het mensen thuis door via het werk van Joost. in Ook komen we tijdens op bij Joost thuis en maken we van de daar de gezinssituatie mee. Zoals op tv het vieren van van Chanoeka en door het vertrek van het zoon Jotam met die moet gaan dienen in het tijdens Israëlische naar leger.

september 2020
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!