Programma gemist?

Michiel Doekes naar maakt een portret van door zijn broer de Joost. uit Joost werkt al ruim 25 naar jaar als op tv dierenarts in Israël. het Via zijn werk op tv leren we van Israël op een heel andere manier naar kennen dan tijdens zoals het ook op wel met via de media tot ons komt. uit We maken tijdens mee hoe tijdens Israëliërs, op de fundamenten met van een heftige geschiedenis, op tv een bedreigde uit omgeving en een in nadrukkelijk het aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon in leiden. door Met hun teleurstellingen met en hun succes, de hun wensen een en verlangens. Met als rode draad van het leven uit van een Nederlandse dierenarts van in met Israël. We maken Israëliërs mee op tv van van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder op tv de die op jonge leeftijd naar een in kibboets ging naar en nooit meer een is uit teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in met Nederland tijdens heeft gestudeerd de en nu rondleidingen geeft bij de met tempel van in Salomon. Een uit jong meisje van 17 jaar in die door als een echte cowgirl tijdens voor haar vader de uit boerderij runt. Een op tv Arabier die het geiten houdt het en de rekening voldoet uit door een in diner te organiseren. Een religieuze een op tv boer die uitlegt wat voor het technologische met aanpassingen zijn uitgevonden om met toch op Sabbath in te kunnen melken. op tv We komen bij deze mensen met thuis via door het werk van een Joost. van Ook komen we bij Joost met thuis en uit maken we daar de op tv gezinssituatie mee. Zoals met het vieren van Chanoeka tijdens en het vertrek met op tv van zoon Jotam die moet gaan door dienen de in het met Israëlische leger.

Michiel van Doekes maakt een portret van het zijn broer met Joost. Joost werkt in al naar ruim 25 jaar als dierenarts uit in tijdens Israël. Via zijn werk leren in we Israël door op een heel op andere manier kennen naar dan zoals het op ook wel de via de media naar tot ons komt. We de maken mee hoe Israëliërs, op een de fundamenten van tijdens een een heftige geschiedenis, een tijdens bedreigde omgeving uit en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit uit uit hun leven gewoon naar leiden. Met hun teleurstellingen een en hun succes, hun wensen het en verlangens. Met tijdens als rode uit draad het leven uit van een door Nederlandse dierenarts in op tv Israël. We maken Israëliërs mee uit van allerlei pluimage. op Een Zwitserse op paardenhouder die tijdens op jonge leeftijd naar een een kibboets ging het en nooit meer uit is teruggegaan. Een door gepensioneerde dierenarts die met in Nederland heeft gestudeerd het en van nu rondleidingen geeft naar bij de de tempel van Salomon. Een jong meisje uit van 17 tijdens jaar van die als een echte cowgirl met voor haar vader de tijdens boerderij runt. Een een van Arabier die geiten houdt en de de rekening in voldoet door de een diner te van organiseren. Een religieuze boer die van uitlegt wat voor in technologische aanpassingen zijn uitgevonden tijdens om met toch op Sabbath te kunnen op tv tijdens melken. We komen bij deze mensen een thuis via een het werk van Joost. op tv Ook komen we in bij op tv Joost thuis en maken we naar daar uit de gezinssituatie mee. Zoals door het naar vieren van Chanoeka en het vertrek uit van op zoon Jotam met die moet gaan dienen in het het Israëlische het leger.

Michiel Doekes maakt van een portret van uit zijn op tv broer Joost. Joost werkt al van met ruim 25 jaar als dierenarts in van door Israël. Via zijn de werk leren we Israël van op een heel andere van manier kennen dan zoals naar het ook in wel via van de media tot ons komt. op tv van We maken mee hoe van Israëliërs, op de het fundamenten van een heftige geschiedenis, uit een bedreigde door omgeving uit en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit met hun van leven gewoon leiden. naar Met hun teleurstellingen en tijdens hun in succes, hun wensen en door verlangens. Met als rode draad op tv het een leven van een Nederlandse dierenarts in in Israël. in We uit maken Israëliërs mee door van allerlei pluimage. naar Een Zwitserse paardenhouder met die op jonge leeftijd naar een door kibboets ging en een nooit in meer is teruggegaan. Een gepensioneerde een dierenarts die in op Nederland heeft gestudeerd tijdens en met nu rondleidingen een geeft bij de met tempel van Salomon. Een naar jong meisje uit van 17 jaar die als een een echte cowgirl voor met uit haar vader de boerderij runt. een Een naar Arabier die geiten houdt en op de rekening voldoet in door een diner te door organiseren. op Een religieuze boer naar die uitlegt wat op voor technologische aanpassingen zijn met uitgevonden om naar toch op Sabbath te kunnen uit melken. uit We komen door bij deze mensen thuis via op tv het werk van Joost. het op tv Ook komen we bij op tv Joost thuis en de maken we door daar de gezinssituatie mee. Zoals het het vieren van op Chanoeka en in het vertrek van de zoon Jotam tijdens die moet gaan dienen in op het Israëlische op tv leger.

Michiel Doekes tijdens maakt een een portret van naar zijn broer Joost. Joost op werkt al ruim 25 jaar een uit als dierenarts in Israël. Via naar zijn werk uit leren we Israël in op een de heel andere manier kennen dan op tv zoals uit het ook wel via de het media tot ons van komt. tijdens We maken mee hoe Israëliërs, op op tv de het fundamenten van door een heftige geschiedenis, een de bedreigde omgeving naar en een nadrukkelijk aanwezig op tv cultureel-religieuze identiteit hun leven in gewoon een leiden. Met hun op teleurstellingen en hun succes, uit hun wensen in en verlangens. Met uit als rode draad het leven van op tv een Nederlandse naar dierenarts op tv in Israël. We maken Israëliërs het mee van in allerlei pluimage. Een Zwitserse van paardenhouder die in op jonge naar leeftijd naar een kibboets ging en een naar nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde het dierenarts die in naar Nederland heeft gestudeerd een en tijdens nu rondleidingen uit geeft bij de tempel van Salomon. op tv Een jong meisje op tv op tv van 17 jaar die als een tijdens echte cowgirl voor naar haar op tv vader de op boerderij runt. Een Arabier een die geiten houdt en de op tijdens rekening voldoet door een diner te met organiseren. een Een religieuze boer van die uitlegt wat voor tijdens technologische uit aanpassingen zijn uitgevonden op om toch op Sabbath te uit kunnen op melken. We komen bij de deze mensen thuis tijdens via het werk van Joost. door het Ook komen we bij Joost met thuis tijdens en maken we daar naar de gezinssituatie mee. een Zoals het vieren van met Chanoeka van en het vertrek tijdens van zoon Jotam die moet gaan tijdens dienen met in het Israëlische naar leger.

Michiel het Doekes maakt een portret van in de zijn broer Joost. Joost werkt tijdens al uit ruim 25 jaar als dierenarts in de Israël. door Via zijn met werk leren we Israël op een in heel door andere manier de kennen dan zoals door het ook wel via een de media met tot ons komt. We met maken mee hoe Israëliërs, door op de fundamenten van met een heftige geschiedenis, op tv van een bedreigde omgeving en door een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit met hun leven gewoon met leiden. Met hun door teleurstellingen en hun het succes, hun wensen een en verlangens. een Met als rode draad een het leven van het een Nederlandse dierenarts met in Israël. het We de maken Israëliërs mee van naar allerlei pluimage. Een het Zwitserse paardenhouder tijdens die op jonge een leeftijd naar een kibboets ging en de nooit meer is naar teruggegaan. op Een gepensioneerde dierenarts die in met Nederland heeft in gestudeerd en naar nu rondleidingen geeft bij tijdens de tempel van op Salomon. Een jong door meisje tijdens van 17 jaar op die als een het echte cowgirl voor haar vader van de boerderij uit runt. Een uit Arabier die geiten houdt met en de rekening voldoet door van een door diner te organiseren. Een naar religieuze boer die op tv uitlegt wat voor technologische tijdens aanpassingen zijn uitgevonden op tv om toch door op Sabbath te tijdens kunnen met melken. We komen bij deze mensen op tv thuis een via het werk van Joost. van op Ook komen we bij Joost thuis het van en maken we naar daar de gezinssituatie met mee. Zoals het op vieren van Chanoeka en het vertrek in van met zoon Jotam op die moet gaan dienen naar in het Israëlische met leger.

Michiel een Doekes maakt een portret van met door zijn broer Joost. van Joost werkt al ruim 25 met jaar als dierenarts in in Israël. Via op tv zijn werk naar leren we Israël op tijdens een heel andere manier door kennen dan van zoals het ook wel het via de van media een tot ons komt. We maken op mee hoe uit Israëliërs, op de fundamenten het van een heftige geschiedenis, op tv een bedreigde omgeving naar en een een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze van identiteit met hun leven gewoon leiden. op Met hun tijdens teleurstellingen en hun van succes, hun wensen en verlangens. op Met als rode in draad op het leven van een Nederlandse tijdens dierenarts in Israël. het We maken Israëliërs door mee van allerlei pluimage. op tijdens Een Zwitserse paardenhouder die uit op jonge door leeftijd naar een op tv kibboets ging en nooit meer is het teruggegaan. van Een gepensioneerde dierenarts die in door Nederland heeft gestudeerd een en nu in rondleidingen geeft van bij de naar tempel van Salomon. Een jong meisje op van 17 jaar uit uit die als een echte naar cowgirl voor het haar vader de boerderij de runt. Een Arabier met die geiten houdt en het de met rekening voldoet door een diner te met organiseren. van Een religieuze door boer die uitlegt wat voor technologische uit tijdens aanpassingen zijn uitgevonden om toch op door Sabbath op tv te kunnen met melken. We komen de bij deze mensen thuis via tijdens het werk van Joost. uit met Ook komen we bij het Joost thuis en maken door we naar daar de gezinssituatie mee. Zoals de het vieren op van Chanoeka en uit het vertrek door van zoon Jotam het die moet gaan dienen in het het Israëlische de leger.

Michiel Doekes uit maakt een portret uit van zijn broer Joost. de Joost werkt al met ruim 25 de jaar de als dierenarts in Israël. Via zijn een werk door leren we Israël door op een een heel andere manier kennen dan op zoals het op ook wel in via de media tot ons door komt. We maken door mee de hoe Israëliërs, op de de fundamenten van een heftige door geschiedenis, een bedreigde omgeving door en van een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit het hun leven in gewoon op tv leiden. Met hun teleurstellingen en hun in door succes, hun wensen en verlangens. in Met als rode het draad het tijdens leven van een Nederlandse de dierenarts in Israël. We op tv een maken Israëliërs mee van van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder op tv uit die op jonge leeftijd naar een op tv door kibboets ging en nooit op meer is teruggegaan. Een gepensioneerde de op tv dierenarts die in Nederland van heeft gestudeerd en nu rondleidingen met geeft bij de uit in tempel van Salomon. naar Een jong meisje van 17 tijdens jaar die als een op echte cowgirl voor naar tijdens haar vader de boerderij runt. het Een Arabier de die geiten de houdt en de rekening voldoet naar door naar een diner te met organiseren. Een religieuze boer die van uitlegt wat van voor technologische een aanpassingen zijn uitgevonden om toch door op Sabbath de te kunnen melken. op We komen het bij deze mensen op tv thuis via het werk van tijdens Joost. uit Ook komen we bij Joost thuis tijdens door en maken we op tv daar de gezinssituatie mee. Zoals het het vieren op tv van Chanoeka en tijdens het vertrek uit van zoon Jotam die uit moet gaan dienen naar in het Israëlische op tv leger.

september 2021
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!