Programma gemist?

Michiel uit Doekes maakt een portret door van op tv zijn broer Joost. Joost werkt al op tv ruim 25 jaar met als dierenarts in uit Israël. de Via zijn werk een leren we in Israël op een heel in andere manier kennen met dan zoals het ook wel op tv via de media door tot een ons komt. op tv We maken mee hoe een Israëliërs, op de fundamenten op tv van een het heftige geschiedenis, een tijdens bedreigde omgeving en op een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze op tv identiteit de hun leven gewoon leiden. Met hun met teleurstellingen door en hun succes, hun wensen met en uit verlangens. Met als rode naar draad het leven van het een Nederlandse de dierenarts in met Israël. We van maken Israëliërs mee van allerlei op pluimage. een Een Zwitserse paardenhouder die op uit jonge naar leeftijd naar een kibboets op ging en nooit meer in is teruggegaan. Een van gepensioneerde dierenarts die in op Nederland heeft gestudeerd een en nu in rondleidingen geeft bij op tv de tempel van Salomon. op tv Een jong een meisje door van 17 jaar die de als een echte cowgirl door voor haar vader van de boerderij in runt. Een op tv Arabier die geiten houdt in en de rekening voldoet tijdens door een diner te op tv organiseren. in Een religieuze door boer die uitlegt wat voor technologische uit uit aanpassingen zijn uitgevonden met om toch op met Sabbath te kunnen melken. in We komen van bij deze mensen thuis via het een werk van met Joost. Ook komen uit we bij Joost thuis de en tijdens maken we daar de de gezinssituatie mee. Zoals het de vieren op van Chanoeka naar en het vertrek naar van zoon Jotam een die moet gaan dienen in in het door Israëlische leger.

Michiel Doekes het maakt van een portret van zijn broer op tv Joost. Joost op tv werkt al ruim 25 jaar op als dierenarts naar in Israël. Via uit zijn de werk leren we Israël op een uit door heel andere manier op kennen dan zoals het in ook wel via de media in tot ons komt. door We op tv maken mee hoe Israëliërs, het op de door fundamenten van een een heftige geschiedenis, een bedreigde uit omgeving en naar een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit op hun leven op gewoon leiden. Met hun uit teleurstellingen een en hun succes, hun naar wensen op en verlangens. Met als rode op tv draad het leven op van een Nederlandse dierenarts door in Israël. We met maken Israëliërs uit mee van allerlei van pluimage. met Een Zwitserse paardenhouder die op op jonge door leeftijd naar een kibboets het ging en nooit meer is in teruggegaan. op tv Een gepensioneerde dierenarts die uit in Nederland heeft gestudeerd een en nu naar rondleidingen geeft bij de het tempel van Salomon. de met Een jong meisje van 17 het jaar die als de een echte cowgirl voor het door haar vader de boerderij runt. Een in Arabier die geiten door houdt van en de rekening voldoet door de een diner op te organiseren. een Een religieuze boer die uitlegt het in wat voor technologische in aanpassingen zijn uitgevonden om toch op op tv naar Sabbath te kunnen naar melken. We komen bij deze door mensen thuis via van het werk van met Joost. Ook naar komen we bij Joost thuis op en maken we een daar de gezinssituatie de in mee. Zoals het vieren tijdens van Chanoeka en het door vertrek van zoon met Jotam die de moet gaan dienen in het op tv Israëlische de leger.

Michiel met Doekes maakt een portret van een zijn broer Joost. een Joost werkt het al ruim 25 op jaar als dierenarts van in Israël. Via zijn in werk leren we tijdens van Israël op een heel andere manier uit kennen dan zoals de het naar ook wel op via de media tot ons komt. met We maken uit mee hoe Israëliërs, op een de tijdens fundamenten van een heftige geschiedenis, door een bedreigde naar omgeving naar en een nadrukkelijk de aanwezig cultureel-religieuze identiteit op tv hun leven gewoon leiden. door Met hun teleurstellingen van en hun succes, hun wensen van en verlangens. tijdens Met als rode met draad het naar leven van een Nederlandse met dierenarts in Israël. de We maken Israëliërs mee van van allerlei met pluimage. Een in Zwitserse paardenhouder die op een jonge leeftijd naar naar een in kibboets ging en nooit meer van is de teruggegaan. Een gepensioneerde met dierenarts die in Nederland door heeft gestudeerd tijdens en nu rondleidingen geeft bij de een tempel van op Salomon. Een de jong meisje van 17 jaar door die als naar een echte cowgirl in voor haar vader naar de uit boerderij runt. Een Arabier die het geiten houdt en door de rekening voldoet door door een diner te op organiseren. Een religieuze door boer die in uitlegt wat voor technologische in aanpassingen tijdens zijn uitgevonden om toch de op Sabbath te door kunnen een melken. We komen bij deze mensen van thuis uit via het werk van op Joost. op Ook komen we bij op Joost thuis en tijdens maken we daar de met gezinssituatie mee. Zoals in het vieren van met Chanoeka en het op vertrek de van zoon Jotam op tv die moet gaan dienen in van het Israëlische uit leger.

Michiel een Doekes maakt een portret van van zijn broer uit Joost. op Joost werkt al ruim met 25 jaar als een dierenarts in Israël. Via de zijn op tv werk leren we uit Israël op een heel op andere manier kennen dan zoals op het een ook wel via de op media tot ons het komt. We maken door mee hoe Israëliërs, op naar de fundamenten van uit een heftige een geschiedenis, een bedreigde met omgeving en een nadrukkelijk in aanwezig cultureel-religieuze met identiteit op tv hun leven gewoon leiden. door Met hun teleurstellingen naar en hun succes, hun wensen op tv en verlangens. Met de als rode draad op tv het leven van een tijdens een Nederlandse dierenarts in Israël. We op maken Israëliërs naar mee door van allerlei pluimage. naar Een Zwitserse paardenhouder die uit op jonge naar leeftijd naar een naar kibboets ging en nooit van meer is tijdens teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in in het Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen in geeft bij de met tempel de van Salomon. Een jong meisje het van 17 tijdens jaar die met als een het echte cowgirl voor haar vader de de boerderij runt. op Een uit Arabier die geiten met houdt en de rekening voldoet door de een diner op te organiseren. Een religieuze de op boer die uitlegt wat voor van technologische aanpassingen zijn uitgevonden op tv om op toch op Sabbath naar te kunnen op tv melken. We komen bij deze mensen de op thuis via het werk van tijdens Joost. een Ook komen we bij Joost thuis het en maken het we in daar de gezinssituatie door mee. Zoals het vieren op tv van Chanoeka en in het vertrek van zoon door Jotam die moet gaan uit in dienen in het Israëlische het leger.

Michiel Doekes maakt door een op portret van zijn op broer Joost. door Joost werkt al van ruim 25 jaar een als dierenarts in Israël. Via naar zijn werk leren we uit Israël uit op een heel op andere manier kennen dan zoals uit het met ook wel het via de media tot het ons komt. We maken in mee hoe Israëliërs, op naar naar de fundamenten van een heftige geschiedenis, de een met bedreigde omgeving en door een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze de identiteit hun leven gewoon het leiden. Met hun met teleurstellingen een en hun succes, hun tijdens wensen op tv en verlangens. Met als op rode draad naar het leven van een Nederlandse dierenarts een in Israël. op We maken Israëliërs tijdens mee van allerlei op pluimage. Een Zwitserse paardenhouder de die op naar jonge de leeftijd naar een kibboets ging op en nooit meer van is teruggegaan. naar Een gepensioneerde dierenarts een die in Nederland in heeft gestudeerd en nu in rondleidingen geeft met bij de tempel van op Salomon. Een op tv jong meisje van 17 jaar in met die als een echte cowgirl een voor haar vader de door boerderij runt. Een door Arabier die geiten met van houdt en de rekening in voldoet door een uit diner te organiseren. Een religieuze van boer die met uitlegt wat voor een technologische aanpassingen zijn uitgevonden met om toch tijdens op in Sabbath te kunnen melken. van We komen bij deze mensen naar thuis op tv via het werk door van Joost. Ook door komen we het bij Joost thuis en maken we met daar de gezinssituatie op mee. naar Zoals het vieren van Chanoeka van en het vertrek naar van zoon naar Jotam die een moet gaan dienen in het door Israëlische uit leger.

Michiel het Doekes maakt een van portret van zijn broer naar Joost. Joost uit werkt al ruim in 25 jaar als dierenarts in in Israël. Via een zijn werk leren we van Israël door op een heel andere manier de een kennen dan zoals het het ook wel via de media een tot ons in komt. op We maken mee hoe Israëliërs, op het de de fundamenten van een naar heftige geschiedenis, een bedreigde uit omgeving en het een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit van hun in leven gewoon leiden. Met hun tijdens in teleurstellingen en hun succes, hun tijdens wensen tijdens en verlangens. Met een als rode draad uit het leven van een tijdens Nederlandse dierenarts in naar Israël. We maken Israëliërs mee op tv van allerlei door pluimage. Een Zwitserse door paardenhouder die op jonge uit leeftijd naar naar een het kibboets ging en nooit meer op is teruggegaan. het Een gepensioneerde dierenarts in die in naar Nederland heeft gestudeerd en in nu rondleidingen geeft bij de naar tempel een van Salomon. Een jong meisje tijdens van naar 17 jaar die als een met echte cowgirl het voor haar vader in de boerderij in runt. Een Arabier die geiten de de houdt en de een rekening voldoet door door een diner te organiseren. Een door religieuze boer die uitlegt uit wat voor uit technologische aanpassingen zijn uitgevonden tijdens om toch op met Sabbath het te kunnen melken. We komen van bij deze met mensen thuis via uit het op werk van Joost. Ook in komen we bij Joost thuis van het en maken we daar met de gezinssituatie mee. door Zoals het vieren het van Chanoeka en met het vertrek van zoon Jotam een die tijdens moet gaan dienen in op het een Israëlische leger.

Michiel door Doekes maakt een portret op tv van zijn tijdens broer Joost. Joost werkt al op tv ruim een 25 jaar de als dierenarts in Israël. Via zijn de werk leren we in Israël op op tv een heel andere manier naar tijdens kennen dan zoals door het ook wel op via de media tot ons komt. op tv We uit maken mee hoe Israëliërs, door op de fundamenten de van een heftige geschiedenis, met een een bedreigde omgeving en tijdens een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit in hun het leven gewoon leiden. het Met hun teleurstellingen en hun een succes, hun wensen door en verlangens. het Met als tijdens rode draad het op leven van een Nederlandse met dierenarts in tijdens Israël. We maken in Israëliërs mee van allerlei met pluimage. Een Zwitserse uit paardenhouder die op jonge een leeftijd van naar een kibboets ging op tv en nooit meer een is naar teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in een het Nederland heeft gestudeerd een en nu rondleidingen door geeft bij de tempel van met Salomon. Een jong op meisje van 17 in jaar op die als een echte cowgirl voor met haar vader de op boerderij runt. in Een Arabier die met geiten het houdt en de rekening voldoet door een een diner door te op organiseren. Een religieuze in boer die uitlegt wat op voor technologische aanpassingen in zijn uitgevonden om een toch op Sabbath te kunnen de uit melken. We komen bij deze de mensen thuis via het een met werk van Joost. Ook door komen we bij Joost thuis op op en maken we daar de gezinssituatie uit mee. met Zoals het vieren van van Chanoeka en het vertrek van op tv van zoon Jotam uit die moet gaan dienen in uit het Israëlische van leger.

mei 2021
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!