Programma gemist?

Michiel Doekes van maakt een portret van op op zijn broer Joost. Joost een werkt al door ruim 25 jaar uit als dierenarts in een Israël. Via zijn werk uit leren we Israël met op een heel andere met manier in kennen dan zoals het door ook wel naar via de media tot in ons komt. We maken een mee hoe in Israëliërs, op de fundamenten van de een het heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving door tijdens en een nadrukkelijk door aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun in leven gewoon leiden. Met hun met in teleurstellingen en hun succes, hun wensen door en verlangens. Met door tijdens als rode draad het tijdens leven van op tv een Nederlandse dierenarts in een Israël. We maken van Israëliërs mee van allerlei een pluimage. Een tijdens Zwitserse paardenhouder op tv die op jonge leeftijd naar naar een kibboets ging en een nooit op meer is teruggegaan. in Een gepensioneerde dierenarts die in door Nederland de heeft gestudeerd van en nu rondleidingen uit geeft bij de tempel van Salomon. naar Een in jong meisje de van 17 jaar met die als een echte op cowgirl voor haar vader de met in boerderij runt. Een Arabier die uit geiten houdt en uit de uit rekening voldoet door een diner te tijdens met organiseren. Een religieuze uit boer die uitlegt wat voor technologische het aanpassingen de zijn uitgevonden om toch een op Sabbath een te kunnen melken. We in komen bij deze door mensen thuis tijdens via het een werk van Joost. Ook de komen we op bij Joost thuis en tijdens maken we daar de gezinssituatie op tv mee. door Zoals het vieren op tv van Chanoeka en het vertrek in van zoon het Jotam die op moet gaan dienen in met het Israëlische met leger.

Michiel door Doekes maakt een portret op tv van zijn tijdens broer Joost. met Joost werkt al in ruim 25 jaar als dierenarts door in Israël. Via een zijn door werk leren we Israël op het een heel andere manier naar een kennen dan zoals het met ook wel via op de media tot ons met komt. We maken mee tijdens door hoe Israëliërs, op de fundamenten van uit een heftige met geschiedenis, een bedreigde omgeving een het en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze het identiteit in hun leven gewoon leiden. naar Met hun teleurstellingen en het hun succes, hun wensen tijdens door en verlangens. Met als rode met draad het leven van van met een Nederlandse dierenarts in Israël. op We maken Israëliërs mee door van allerlei op pluimage. Een Zwitserse door paardenhouder door die op jonge leeftijd op tv naar een kibboets ging uit en nooit meer van is teruggegaan. Een de gepensioneerde de dierenarts die in met Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen uit geeft bij de van tempel naar van Salomon. op tv Een jong meisje van op 17 jaar door die als een met echte cowgirl voor van haar vader de boerderij van runt. Een Arabier die op tv geiten houdt en de naar rekening voldoet een door een het diner te organiseren. Een door religieuze boer een die uitlegt van wat voor technologische aanpassingen zijn het uitgevonden om toch op op tv een Sabbath te kunnen een melken. We komen bij deze op mensen thuis via het naar uit werk van Joost. Ook komen we het bij Joost thuis door en maken we het daar de gezinssituatie van mee. een Zoals het vieren van tijdens Chanoeka en het vertrek uit van van zoon Jotam naar die moet gaan dienen het in het Israëlische de leger.

Michiel door Doekes maakt met een portret van zijn door broer Joost. Joost werkt al de door ruim 25 jaar als dierenarts tijdens in Israël. Via naar zijn werk in leren we Israël naar op een heel andere tijdens manier een kennen dan zoals het ook wel het via de media het tot van ons komt. We maken van mee hoe naar Israëliërs, op de fundamenten van met een heftige op tv geschiedenis, een bedreigde naar omgeving en de een nadrukkelijk tijdens aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun van leven gewoon tijdens leiden. Met hun teleurstellingen en het hun met succes, hun wensen de en verlangens. Met naar als rode draad het leven van door een Nederlandse in dierenarts uit in Israël. We maken uit Israëliërs mee van allerlei op tv pluimage. Een door Zwitserse paardenhouder die op op jonge leeftijd tijdens naar een met kibboets ging en een nooit meer is teruggegaan. Een uit gepensioneerde met dierenarts die in Nederland met heeft gestudeerd en in nu rondleidingen geeft bij het de tempel in van Salomon. Een jong meisje op van 17 jaar het die door als een met echte cowgirl voor haar naar vader de boerderij het runt. Een Arabier die geiten het houdt en de door rekening het voldoet door een diner op te organiseren. een Een religieuze boer die uitlegt op tv wat op tv voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden door om toch op een met Sabbath te kunnen melken. het We komen bij deze mensen uit thuis via het door werk van Joost. naar Ook komen tijdens we bij Joost op tv thuis en maken in we een daar de gezinssituatie van mee. Zoals het vieren van uit Chanoeka en de het vertrek van naar zoon Jotam die moet het gaan naar dienen in het op Israëlische leger.

Michiel Doekes tijdens maakt een portret van het zijn broer Joost. in Joost werkt op al ruim 25 jaar met als dierenarts op tv in Israël. tijdens Via zijn naar werk leren we Israël op een door heel andere een manier kennen dan naar zoals in het ook wel via de op tv media tot ons komt. op We maken mee in hoe Israëliërs, op tv op op tv de fundamenten van een heftige geschiedenis, naar een bedreigde de omgeving en een de nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze van identiteit tijdens hun leven gewoon door leiden. Met hun teleurstellingen en van hun in succes, hun wensen en in verlangens. Met als rode draad naar het in leven van een Nederlandse tijdens dierenarts een in Israël. We maken Israëliërs mee het van allerlei tijdens pluimage. Een met Zwitserse paardenhouder op tv die op jonge leeftijd naar in een met kibboets ging en nooit meer is uit teruggegaan. Een gepensioneerde uit dierenarts die door in Nederland heeft gestudeerd uit en de nu rondleidingen geeft bij de op tempel van het Salomon. Een uit jong meisje van 17 op tv jaar die als een door echte de cowgirl voor haar op tv vader de boerderij het runt. Een met Arabier die geiten naar houdt en de door rekening voldoet door een naar diner te organiseren. Een religieuze naar boer die tijdens uitlegt wat voor een technologische aanpassingen zijn uitgevonden een om toch op uit op tv Sabbath te kunnen melken. We komen van op bij deze mensen thuis via het door door werk van Joost. een Ook komen we bij Joost thuis tijdens en op tv maken we op tv daar de gezinssituatie met mee. Zoals het vieren op van Chanoeka en het vertrek op van zoon Jotam de die uit moet gaan dienen met in het Israëlische van leger.

Michiel Doekes maakt op tv een portret tijdens van zijn naar broer Joost. Joost met werkt al ruim 25 uit jaar als dierenarts in uit Israël. Via uit zijn werk op leren we in Israël op een heel naar andere manier kennen dan zoals in het ook wel de een via de media tot ons naar komt. We de maken mee hoe door Israëliërs, op uit de fundamenten van een heftige door geschiedenis, op tv een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk op tv op tv aanwezig cultureel-religieuze identiteit het hun leven gewoon leiden. naar Met hun teleurstellingen en hun uit de succes, hun wensen de en verlangens. Met als een rode draad het leven van uit op tv een Nederlandse dierenarts in door Israël. We maken Israëliërs naar mee tijdens van allerlei pluimage. op tv Een Zwitserse paardenhouder die op jonge tijdens leeftijd naar een de een kibboets ging en met nooit meer is teruggegaan. Een de gepensioneerde dierenarts die van in Nederland door heeft gestudeerd en door nu rondleidingen op tv geeft bij de tempel met van Salomon. naar Een jong meisje van 17 op tv jaar die als op tv een de echte cowgirl voor haar vader de op boerderij op tv runt. Een van Arabier die geiten houdt uit en de rekening voldoet door op tv een het diner te organiseren. Een van religieuze het boer die uitlegt wat voor op technologische aanpassingen zijn op tv uitgevonden om de toch op Sabbath te van kunnen melken. een We komen bij deze in mensen naar thuis via het werk in van Joost. Ook komen we tijdens bij Joost thuis uit de en maken we daar naar de gezinssituatie mee. Zoals het uit op vieren van Chanoeka en het vertrek het van zoon Jotam tijdens tijdens die moet gaan dienen uit in het Israëlische het leger.

Michiel Doekes maakt het tijdens een portret van naar zijn broer Joost. de Joost werkt al ruim 25 met jaar als dierenarts de in Israël. met Via zijn werk leren uit we tijdens Israël op een heel andere op tv manier in kennen dan zoals het ook van wel via de in media tot de ons komt. We maken mee tijdens hoe Israëliërs, naar op de fundamenten tijdens van een heftige op geschiedenis, een op bedreigde omgeving en een de nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit op hun leven naar gewoon leiden. Met hun uit teleurstellingen en hun door succes, het hun wensen en verlangens. uit Met een als rode draad het leven van op tv een Nederlandse dierenarts van in Israël. We op tv maken met Israëliërs mee van de allerlei pluimage. met Een Zwitserse paardenhouder die uit op jonge op tv leeftijd naar een kibboets ging uit en nooit meer de is teruggegaan. Een naar gepensioneerde naar dierenarts die in in Nederland heeft gestudeerd en nu met rondleidingen geeft bij uit de tempel van in Salomon. Een jong naar meisje op van 17 jaar die als tijdens een echte cowgirl met voor haar vader op de boerderij runt. de Een Arabier die geiten op op tv houdt en de rekening naar voldoet door een diner te door in organiseren. Een religieuze boer die uitlegt op tv wat tijdens voor technologische aanpassingen de zijn uitgevonden om toch op met Sabbath op tv te kunnen door melken. We komen bij deze met mensen van thuis via het werk van Joost. naar met Ook komen we bij Joost tijdens thuis het en maken we uit daar de gezinssituatie mee. met Zoals het de vieren van Chanoeka en het door vertrek van op tv zoon Jotam naar die moet gaan de dienen in het Israëlische tijdens leger.

Michiel naar Doekes maakt een portret het van zijn broer op tv Joost. Joost werkt al naar op tv ruim 25 jaar als dierenarts op in Israël. Via het zijn naar werk leren we Israël uit op een heel naar andere manier kennen dan zoals met het ook wel met via de de media tot tijdens ons komt. We maken mee met hoe de Israëliërs, op het de fundamenten van een heftige een geschiedenis, van een bedreigde omgeving en uit een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit door hun leven tijdens gewoon het leiden. Met hun op tv teleurstellingen en hun succes, hun op wensen en met verlangens. Met als rode draad naar het leven van uit op tv een Nederlandse dierenarts in op tv Israël. We uit maken Israëliërs mee van op allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder op tv die op de jonge naar leeftijd naar een uit kibboets ging en nooit meer met is teruggegaan. Een op gepensioneerde dierenarts die een in Nederland heeft een gestudeerd op en nu rondleidingen geeft bij door de tempel uit van Salomon. Een jong de meisje van op tv 17 jaar de die als een echte cowgirl voor op tv haar vader de een boerderij runt. Een door Arabier die geiten door in houdt en de rekening het voldoet door een diner tijdens te organiseren. Een op tv religieuze tijdens boer die uitlegt naar wat voor technologische door aanpassingen zijn uitgevonden om door toch op met Sabbath te kunnen melken. naar We komen bij deze tijdens mensen thuis via het door door werk van Joost. de Ook komen we bij de Joost thuis en maken we met daar naar de gezinssituatie mee. Zoals het met een vieren van Chanoeka en de het vertrek van uit zoon Jotam die op moet gaan dienen in op het een Israëlische leger.

oktober 2019
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!