Programma gemist?

Michiel Doekes tijdens maakt door een portret van zijn broer op tv Joost. met Joost werkt al een ruim 25 jaar als dierenarts in het Israël. Via naar zijn naar werk leren we Israël op een door heel van andere manier kennen dan zoals op tv het de ook wel via de media in tot ons een komt. We maken van mee op tv hoe Israëliërs, op de fundamenten het van een heftige naar geschiedenis, een bedreigde met omgeving het en een nadrukkelijk aanwezig in cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon de de leiden. Met hun met teleurstellingen en hun succes, hun wensen naar en verlangens. Met met als rode van draad het leven van met met een Nederlandse dierenarts van in Israël. We maken van Israëliërs mee van op allerlei pluimage. Een Zwitserse in paardenhouder die op op tv jonge leeftijd naar met een kibboets het ging en nooit uit meer is teruggegaan. Een een gepensioneerde dierenarts de die in van Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen een geeft op bij de tempel uit van Salomon. Een jong van meisje naar van 17 jaar die op tv als een echte op cowgirl voor haar vader in de boerderij runt. Een een Arabier die het geiten houdt een en de rekening voldoet door op tv een tijdens diner te organiseren. Een religieuze uit boer uit die uitlegt wat van voor technologische aanpassingen op zijn uitgevonden om toch het op Sabbath op tv te kunnen melken. We komen uit door bij deze mensen van thuis via het werk van een Joost. Ook in komen we bij Joost thuis met en op tv maken we naar daar de gezinssituatie mee. Zoals uit het vieren van Chanoeka in en het vertrek uit van de zoon Jotam die moet gaan op een dienen in het Israëlische op tv leger.

Michiel Doekes de maakt van een portret van zijn het broer Joost. Joost werkt al een door ruim 25 jaar als dierenarts een in op Israël. Via zijn werk het leren we Israël op uit een heel de andere manier kennen dan op tv zoals op tv het ook wel via naar de media tot door ons komt. We naar maken mee tijdens hoe Israëliërs, op de naar fundamenten van een een heftige geschiedenis, een door bedreigde omgeving en een in nadrukkelijk aanwezig uit cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon het leiden. van Met hun teleurstellingen en met hun succes, door hun wensen en verlangens. op Met als door rode draad het leven naar van een Nederlandse dierenarts naar de in Israël. We maken naar Israëliërs mee van allerlei met pluimage. Een Zwitserse op tv paardenhouder die op jonge van leeftijd naar op een kibboets ging op en nooit een meer is teruggegaan. Een het gepensioneerde naar dierenarts die in Nederland de heeft gestudeerd en nu rondleidingen tijdens geeft bij de de tempel van Salomon. naar Een jong meisje in van naar 17 jaar naar die als een in echte cowgirl voor haar op tv vader de van boerderij runt. Een de Arabier die geiten houdt en uit de rekening tijdens voldoet door een diner naar te op tv organiseren. Een religieuze door boer die uitlegt wat voor technologische uit aanpassingen zijn de uitgevonden om toch met op Sabbath te op tv kunnen melken. door We komen bij deze mensen in thuis via het het werk met van Joost. Ook komen we op tv uit bij Joost thuis en maken op tv we een daar de gezinssituatie mee. Zoals het in vieren van door Chanoeka en het vertrek door van naar zoon Jotam die moet gaan met dienen het in het Israëlische op tv leger.

Michiel het Doekes maakt de een portret van zijn broer Joost. met door Joost werkt al ruim 25 met jaar als op tv dierenarts in door Israël. Via zijn werk leren we in Israël tijdens op een heel andere van manier met kennen dan zoals het ook in wel via de op media het tot ons komt. een We maken mee hoe Israëliërs, met op de fundamenten op tv van een heftige met geschiedenis, een een bedreigde omgeving en op tv een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit uit hun met leven gewoon leiden. tijdens Met hun in teleurstellingen en hun succes, hun wensen naar en tijdens verlangens. Met als rode draad het het op tv leven van door een Nederlandse dierenarts in Israël. de We op tv maken Israëliërs mee van de allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder in die van op jonge naar leeftijd naar een op kibboets ging en naar nooit meer is teruggegaan. op tv Een gepensioneerde op tv dierenarts die in Nederland heeft de gestudeerd en nu op rondleidingen geeft uit bij de tempel naar van Salomon. tijdens Een jong meisje van 17 jaar op die als een met echte cowgirl naar voor haar vader de op tv naar boerderij runt. Een door Arabier die geiten uit houdt en de in rekening voldoet door de een diner te organiseren. Een religieuze uit boer die naar uitlegt wat voor met technologische aanpassingen een zijn uitgevonden om toch naar op Sabbath van te kunnen melken. We een komen bij uit deze mensen thuis naar via het tijdens werk van Joost. Ook komen in we bij Joost met thuis en op tv maken we daar het de gezinssituatie mee. Zoals een het vieren met van Chanoeka en het tijdens vertrek van zoon Jotam op tv die van moet gaan dienen in op tv het Israëlische op tv leger.

Michiel Doekes tijdens maakt naar een portret van zijn broer Joost. door Joost werkt op tv al ruim tijdens 25 jaar als uit dierenarts in naar Israël. Via zijn werk leren we een door Israël op een met heel andere manier kennen dan een zoals het ook in wel via de uit media tot het ons komt. We maken met mee hoe Israëliërs, door op op de fundamenten van een heftige geschiedenis, uit een bedreigde omgeving naar in en een nadrukkelijk aanwezig de cultureel-religieuze identiteit het hun leven gewoon met leiden. Met hun teleurstellingen en uit hun succes, op hun wensen en de verlangens. Met op als rode draad het met leven van een Nederlandse dierenarts een de in Israël. We maken van Israëliërs mee van allerlei pluimage. tijdens Een Zwitserse paardenhouder in die met op jonge door leeftijd naar een van kibboets ging en uit nooit meer is teruggegaan. op Een gepensioneerde dierenarts die in met een Nederland heeft gestudeerd en op tv nu rondleidingen geeft de bij de tempel van in Salomon. Een tijdens jong meisje een van 17 jaar die als de een echte uit cowgirl voor haar de vader de boerderij runt. Een in op tv Arabier die geiten houdt en een de op tv rekening voldoet door een diner met te organiseren. uit Een religieuze in boer die uitlegt wat voor technologische een aanpassingen het zijn uitgevonden om toch op tijdens Sabbath de te kunnen melken. We komen uit bij deze tijdens mensen thuis via het op werk van Joost. een de Ook komen we uit bij Joost thuis op en maken we daar in de gezinssituatie de mee. Zoals het tijdens vieren van Chanoeka van en het vertrek van zoon Jotam door die door moet gaan dienen in het met Israëlische het leger.

Michiel Doekes maakt door de een portret van zijn broer het Joost. tijdens Joost werkt al ruim door 25 jaar met als dierenarts in met Israël. Via zijn het werk leren we naar Israël op een heel van andere manier kennen het dan zoals het ook met wel uit via de media het tot ons komt. een We maken mee op hoe Israëliërs, op met de fundamenten van een heftige de geschiedenis, een de bedreigde omgeving en een nadrukkelijk de aanwezig cultureel-religieuze met identiteit hun leven gewoon met leiden. Met van hun teleurstellingen en hun op succes, hun door wensen het en verlangens. Met als rode in draad naar het leven van een Nederlandse dierenarts door in door Israël. We maken Israëliërs mee uit van allerlei op tv pluimage. Een door Zwitserse paardenhouder die op jonge het tijdens leeftijd naar een kibboets ging door en nooit uit meer is teruggegaan. van Een gepensioneerde dierenarts die in tijdens Nederland heeft met gestudeerd een en nu rondleidingen geeft met bij de tempel door van Salomon. Een jong meisje een van tijdens 17 jaar een die als een van echte cowgirl voor haar vader de de boerderij runt. Een door Arabier naar die geiten houdt door en de door rekening voldoet door een diner te met organiseren. tijdens Een religieuze door boer die uitlegt wat voor technologische het aanpassingen van zijn uitgevonden om naar toch op Sabbath te in kunnen melken. We komen naar bij deze op tv mensen thuis via op tv het werk van op tv Joost. uit Ook komen we bij op Joost thuis en op tv maken we naar daar de gezinssituatie mee. op tv Zoals het vieren van Chanoeka door tijdens en het vertrek van zoon op tv Jotam tijdens die moet gaan naar dienen in het Israëlische het leger.

Michiel Doekes op tv maakt een portret van met zijn het broer Joost. Joost met werkt al tijdens ruim 25 jaar als dierenarts in door naar Israël. Via zijn werk leren we een Israël op het een tijdens heel andere manier kennen dan zoals door het ook met wel tijdens via de media tot ons komt. een We maken mee op in hoe Israëliërs, op de fundamenten van op tv een naar heftige geschiedenis, een op tv bedreigde omgeving en een uit nadrukkelijk aanwezig uit cultureel-religieuze identiteit tijdens hun leven gewoon leiden. op tv Met hun teleurstellingen en hun op tv het succes, hun wensen en verlangens. Met met het als rode draad het een leven van een Nederlandse dierenarts uit in Israël. op tv We uit maken Israëliërs mee van met allerlei pluimage. Een Zwitserse tijdens paardenhouder die op jonge uit leeftijd naar naar een kibboets ging en naar nooit uit meer is met teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die een in Nederland heeft met gestudeerd en nu de rondleidingen geeft op tv bij de tempel van de Salomon. Een jong uit meisje van 17 jaar in die in als een echte cowgirl voor in haar vader de tijdens in boerderij runt. Een Arabier die geiten op houdt en de de rekening voldoet tijdens door een een diner te de organiseren. Een religieuze in boer die uitlegt wat voor technologische op aanpassingen zijn de uitgevonden om toch van op Sabbath in te kunnen melken. het We komen bij deze mensen het thuis via uit het werk van in Joost. Ook een komen we de bij Joost thuis en maken door we daar naar de gezinssituatie mee. Zoals het van vieren van in Chanoeka en een het vertrek van de zoon Jotam die moet gaan een dienen in het het Israëlische uit leger.

Michiel op tv Doekes maakt een portret van uit zijn broer Joost. de Joost tijdens werkt al ruim 25 jaar in op tv als dierenarts in Israël. Via zijn op tv werk leren we door Israël het op een op tv heel andere manier kennen tijdens dan zoals het ook naar wel via de van media tot ons komt. in op tv We maken mee hoe met Israëliërs, op op tv de fundamenten van een heftige met geschiedenis, een tijdens bedreigde omgeving en een met nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit de hun door leven gewoon door leiden. Met hun tijdens teleurstellingen en hun tijdens succes, hun wensen het en verlangens. Met als rode door draad het door leven van een het Nederlandse dierenarts in in Israël. We maken Israëliërs op tv mee van tijdens allerlei pluimage. Een op Zwitserse paardenhouder die op van jonge van leeftijd naar een kibboets ging en een een nooit meer is teruggegaan. tijdens Een gepensioneerde dierenarts die tijdens in Nederland heeft in gestudeerd en nu rondleidingen op geeft bij op de tempel van in Salomon. Een jong meisje uit van 17 jaar tijdens die als op een van echte cowgirl voor haar vader de door met boerderij runt. Een Arabier die geiten door houdt en de uit de rekening voldoet door een uit diner te organiseren. uit Een religieuze boer naar die uitlegt wat voor de technologische aanpassingen zijn uitgevonden het om toch op op tv Sabbath te kunnen op tv melken. We een komen bij een deze mensen door thuis via het van werk van Joost. Ook door komen we bij naar Joost thuis en een maken we het daar de gezinssituatie mee. het Zoals het op tv vieren van Chanoeka en uit het vertrek van zoon Jotam uit met die moet gaan dienen in op het Israëlische op tv leger.

januari 2021
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!