Programma gemist?

Michiel van Doekes maakt een portret van van op zijn broer Joost. met Joost werkt al ruim 25 op jaar als een dierenarts in Israël. Via zijn in werk naar leren we Israël op door een met heel andere manier kennen de dan zoals het op ook wel via de media op tv tot ons het komt. door We maken mee hoe Israëliërs, op naar in de fundamenten van een heftige het geschiedenis, een naar bedreigde omgeving en van een nadrukkelijk aanwezig op cultureel-religieuze identiteit hun op tv leven gewoon de leiden. Met hun tijdens teleurstellingen en hun succes, hun naar wensen het en verlangens. Met in als rode draad het leven op tv van de een Nederlandse dierenarts tijdens in Israël. We maken Israëliërs het mee van op allerlei pluimage. Een uit Zwitserse paardenhouder de die op jonge leeftijd naar met een door kibboets ging en nooit van meer is op teruggegaan. Een gepensioneerde met dierenarts die in Nederland heeft naar gestudeerd en in nu rondleidingen geeft op bij de tempel van Salomon. tijdens Een op jong meisje van 17 jaar tijdens naar die als een echte een cowgirl voor haar de vader de uit boerderij runt. Een Arabier die uit geiten houdt naar en de rekening op tv voldoet door een het diner te organiseren. Een religieuze van boer het die uitlegt uit wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden in om toch op door naar Sabbath te kunnen melken. tijdens We komen bij deze mensen door thuis via het een met werk van Joost. Ook komen we tijdens bij Joost het thuis en maken van we het daar de gezinssituatie mee. Zoals het het vieren van Chanoeka op en het op tv vertrek van op zoon Jotam die moet gaan tijdens op tv dienen in het Israëlische door leger.

Michiel uit Doekes maakt een op portret van zijn broer uit Joost. van Joost werkt al op ruim 25 jaar als dierenarts in op tv Israël. door Via zijn naar werk leren we Israël op een op tv heel andere manier de in kennen dan zoals het ook de wel via de media tijdens tot ons komt. uit We maken het mee hoe het Israëliërs, op de fundamenten met van een op tv heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving met en een een nadrukkelijk aanwezig door cultureel-religieuze identiteit hun leven met gewoon leiden. Met naar hun teleurstellingen en op hun succes, door hun wensen en verlangens. van Met als rode uit draad het leven van een een Nederlandse dierenarts op tv in Israël. het We maken Israëliërs mee tijdens van uit allerlei pluimage. Een Zwitserse met paardenhouder die van op jonge leeftijd naar naar een kibboets met ging en nooit meer is op tv teruggegaan. Een uit gepensioneerde dierenarts die op tv in met Nederland heeft gestudeerd en naar nu rondleidingen in geeft bij de tempel van van Salomon. Een jong een meisje de van 17 jaar naar die als een echte cowgirl van voor haar vader de door de boerderij runt. Een Arabier die geiten uit een houdt en de op rekening voldoet door de een diner te organiseren. Een religieuze de boer die uit uitlegt een wat voor technologische uit aanpassingen zijn uitgevonden om met toch op Sabbath te kunnen op van melken. We komen bij deze op mensen thuis via het de werk van Joost. op op Ook komen we bij Joost van thuis en maken we uit daar in de gezinssituatie mee. Zoals het op tv vieren van met Chanoeka en door het vertrek tijdens van zoon Jotam die moet met gaan dienen in met het Israëlische het leger.

Michiel Doekes maakt tijdens een portret van uit zijn in broer Joost. Joost werkt van al in ruim 25 jaar het als dierenarts in Israël. Via zijn de werk leren van we Israël op een door heel andere manier het door kennen dan zoals het ook met wel in via de media tot ons komt. op We het maken mee hoe naar Israëliërs, op de fundamenten het van een heftige tijdens geschiedenis, een bedreigde omgeving een en een nadrukkelijk uit aanwezig cultureel-religieuze identiteit de hun leven gewoon met leiden. Met in hun de teleurstellingen en hun het succes, hun wensen en van verlangens. Met als tijdens rode draad het leven van de een Nederlandse naar dierenarts in Israël. We naar maken Israëliërs mee tijdens met van allerlei pluimage. van Een Zwitserse paardenhouder naar die op jonge leeftijd in naar een kibboets ging de en nooit meer het is op tv teruggegaan. Een gepensioneerde in dierenarts die in Nederland de heeft gestudeerd en uit nu rondleidingen geeft door bij de tempel uit van Salomon. Een uit jong meisje van 17 jaar op tv die van als een echte cowgirl voor in uit haar vader de boerderij op tv runt. Een Arabier die geiten de tijdens houdt en de van rekening voldoet door een diner te in organiseren. Een religieuze met boer van die uitlegt wat voor op tv technologische in aanpassingen zijn uitgevonden met om toch op Sabbath te kunnen op melken. We komen in bij deze naar mensen door thuis via het werk van naar Joost. Ook komen we tijdens bij Joost thuis op en op maken we daar de gezinssituatie naar mee. Zoals het op tv vieren de van Chanoeka en het vertrek het van tijdens zoon Jotam die tijdens moet gaan dienen tijdens in het Israëlische met leger.

Michiel Doekes maakt de een portret van in zijn broer Joost. door Joost werkt het al ruim 25 op tv jaar als op dierenarts in met Israël. Via zijn werk leren door we Israël op een naar heel andere manier tijdens kennen het dan zoals het ook met wel via in de media tot ons komt. op tv We maken het mee tijdens hoe Israëliërs, op een de fundamenten van een heftige geschiedenis, uit een bedreigde naar omgeving en een nadrukkelijk naar aanwezig cultureel-religieuze op identiteit hun leven in gewoon leiden. Met door hun teleurstellingen en de hun succes, een hun wensen en op verlangens. Met als rode draad de het leven uit van een Nederlandse dierenarts een uit in Israël. We op maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. het van Een Zwitserse paardenhouder in die op jonge leeftijd naar een het kibboets een ging en nooit het meer is teruggegaan. Een uit gepensioneerde dierenarts die in van Nederland heeft gestudeerd tijdens en nu rondleidingen in geeft bij de door tempel van Salomon. met Een jong uit meisje van naar 17 jaar door die als een echte cowgirl voor uit haar vader uit de op tv boerderij runt. Een Arabier die geiten naar houdt en de naar tijdens rekening voldoet door een diner te met organiseren. het Een religieuze boer die uitlegt in op wat voor technologische aanpassingen op zijn uitgevonden om toch tijdens op Sabbath in te kunnen melken. We de komen bij deze mensen de thuis via het in werk een van Joost. Ook het komen we tijdens bij Joost thuis en maken met we daar de met gezinssituatie mee. met Zoals het vieren van Chanoeka in en tijdens het vertrek uit van zoon Jotam die moet op gaan tijdens dienen in het het Israëlische leger.

Michiel Doekes maakt op een portret van van zijn broer Joost. tijdens Joost werkt met al ruim op tv 25 jaar als dierenarts in naar Israël. Via zijn op tv van werk leren we Israël uit op een heel andere manier tijdens kennen het dan zoals het ook het wel via de uit media tot ons komt. op tv We maken door mee tijdens hoe Israëliërs, op de fundamenten van een een uit heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving van en door een nadrukkelijk aanwezig naar cultureel-religieuze identiteit hun leven naar gewoon leiden. op tv Met hun teleurstellingen op en hun succes, in hun wensen en met verlangens. Met als rode draad tijdens op het leven van een op Nederlandse dierenarts in Israël. We naar maken de Israëliërs mee van allerlei op tv pluimage. tijdens Een Zwitserse paardenhouder die op op tv jonge tijdens leeftijd naar een kibboets ging door en nooit de meer is uit teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die op tv in Nederland heeft het gestudeerd en nu rondleidingen naar geeft bij de de tempel van naar Salomon. Een van jong meisje van 17 uit jaar met die als een echte cowgirl voor de haar tijdens vader de in boerderij runt. Een in Arabier die geiten houdt naar en de rekening voldoet uit door tijdens een diner te organiseren. het Een religieuze boer de die uitlegt wat de voor technologische aanpassingen tijdens zijn uitgevonden om toch op een Sabbath te kunnen door melken. We het komen van bij deze mensen thuis via een het naar werk van Joost. Ook komen we met bij het Joost thuis en maken we uit daar de door gezinssituatie een mee. Zoals het een vieren van Chanoeka en het op tv vertrek tijdens van zoon Jotam die moet met gaan het dienen in het Israëlische de leger.

Michiel naar Doekes maakt een de portret van zijn broer Joost. door Joost werkt al op ruim 25 uit jaar als met dierenarts in naar Israël. Via zijn werk leren door we Israël op op een heel andere een manier kennen tijdens dan zoals het ook wel uit via de het media tot ons komt. van We maken op tv mee hoe Israëliërs, naar op de naar fundamenten van een naar heftige geschiedenis, een bedreigde door omgeving en in een nadrukkelijk aanwezig het cultureel-religieuze identiteit hun leven een gewoon leiden. Met hun op tv teleurstellingen en de hun succes, hun uit wensen en verlangens. van Met als door rode draad de het leven van een Nederlandse van dierenarts in Israël. op We maken Israëliërs tijdens mee van allerlei pluimage. naar Een Zwitserse door paardenhouder de die op jonge uit leeftijd naar een de kibboets ging en nooit meer is met teruggegaan. tijdens Een gepensioneerde dierenarts een die in Nederland tijdens heeft gestudeerd en nu door rondleidingen geeft bij met de tempel van Salomon. door Een jong meisje met van 17 jaar door die als tijdens een echte cowgirl een voor haar naar vader de uit boerderij runt. Een uit Arabier die geiten houdt de en de rekening van voldoet door een diner te uit door organiseren. Een religieuze boer die uitlegt een van wat voor technologische aanpassingen uit zijn uitgevonden op om toch op een Sabbath te kunnen melken. We komen door bij deze van mensen thuis via door het werk van tijdens Joost. Ook een komen we bij Joost thuis uit door en maken we daar de een gezinssituatie mee. met Zoals het vieren van Chanoeka uit en met het vertrek op van zoon Jotam naar die moet gaan dienen in het tijdens Israëlische een leger.

Michiel Doekes maakt door een door portret van naar zijn broer Joost. uit Joost werkt al ruim 25 jaar naar als dierenarts van in Israël. uit Via zijn werk leren we van Israël door op een heel met andere manier kennen door dan zoals het op ook wel met via de media in tot ons komt. We in maken mee hoe Israëliërs, op de door de fundamenten van een heftige geschiedenis, de een bedreigde naar omgeving en op een nadrukkelijk door aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon een uit leiden. Met hun teleurstellingen uit en hun succes, met hun wensen en verlangens. Met met als naar rode draad het naar leven van de een Nederlandse dierenarts in Israël. We een maken de Israëliërs mee van allerlei op pluimage. op tv Een Zwitserse paardenhouder die uit op jonge naar leeftijd naar een de kibboets ging en nooit meer is van teruggegaan. Een van gepensioneerde dierenarts die in naar de Nederland heeft gestudeerd en nu het rondleidingen op geeft bij de tempel op van Salomon. Een uit jong meisje van 17 in jaar die als in een echte met cowgirl voor naar haar vader de boerderij het runt. Een Arabier met die geiten houdt en de van rekening op voldoet door een diner het te door organiseren. Een religieuze uit boer die uitlegt wat voor technologische in aanpassingen op zijn uitgevonden om naar toch op Sabbath door te kunnen op melken. We komen door bij deze mensen thuis via in het het werk van Joost. door Ook komen we bij Joost tijdens thuis en naar maken we daar de van gezinssituatie mee. Zoals het de vieren van van Chanoeka en het vertrek in van zoon met Jotam tijdens die moet gaan het dienen in het Israëlische in leger.

maart 2019
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord