Programma gemist?

Michiel op Doekes maakt een portret op van zijn op tv broer Joost. het Joost werkt al uit ruim 25 jaar als dierenarts een in Israël. Via zijn de werk leren we tijdens Israël het op een heel andere manier naar naar kennen dan zoals het ook wel uit via de media het tot op ons komt. We uit maken mee hoe tijdens Israëliërs, op de naar fundamenten van tijdens een heftige geschiedenis, op een bedreigde omgeving en van een nadrukkelijk aanwezig de cultureel-religieuze identiteit door hun leven gewoon leiden. een Met hun naar teleurstellingen en hun succes, hun wensen het het en verlangens. Met als rode draad van het leven op van een Nederlandse dierenarts uit in Israël. naar We op tv maken Israëliërs mee van van allerlei pluimage. Een Zwitserse van paardenhouder het die op jonge leeftijd op naar een tijdens kibboets ging en nooit meer de is teruggegaan. met Een gepensioneerde dierenarts die in een op Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen op uit geeft bij de een tempel van Salomon. Een een jong meisje van tijdens 17 jaar die als een het echte cowgirl voor uit in haar vader de boerderij op tv runt. Een Arabier die op geiten de houdt en de rekening uit voldoet door door een diner te tijdens organiseren. Een religieuze boer die de uitlegt uit wat voor technologische tijdens aanpassingen zijn uitgevonden naar om toch op Sabbath te kunnen door melken. We komen door bij deze van mensen thuis via het in werk op tv van Joost. Ook komen uit we bij het Joost thuis op en maken we daar de gezinssituatie door op mee. Zoals het vieren van Chanoeka op tv en het vertrek met van zoon Jotam tijdens die de moet gaan dienen in in het Israëlische door leger.

Michiel Doekes maakt het een portret op tv van zijn uit broer Joost. Joost naar werkt al ruim 25 in jaar als dierenarts in op naar Israël. Via zijn werk tijdens leren we Israël door op een heel tijdens andere manier kennen op dan zoals in het ook wel via de media door tot ons tijdens komt. naar We maken mee hoe het Israëliërs, op de fundamenten uit van een de heftige geschiedenis, een bedreigde de omgeving en een naar nadrukkelijk aanwezig tijdens cultureel-religieuze identiteit hun leven tijdens gewoon leiden. Met hun van teleurstellingen en op hun succes, hun door wensen uit en verlangens. Met als uit rode draad het tijdens leven van met een Nederlandse dierenarts in Israël. We een tijdens maken Israëliërs mee van in allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder van die op op jonge op tv leeftijd naar een kibboets ging en op een nooit meer is teruggegaan. tijdens Een gepensioneerde dierenarts die met in op Nederland heeft gestudeerd van en nu rondleidingen geeft bij de naar tempel van Salomon. de Een jong meisje uit van 17 op jaar door die als een echte door cowgirl voor haar vader een de op boerderij runt. Een Arabier die geiten van houdt en met de op tv rekening voldoet door een diner door te organiseren. Een op religieuze boer die tijdens uitlegt wat voor technologische door aanpassingen zijn uitgevonden de een om toch op een Sabbath te kunnen melken. We komen door van bij deze mensen naar thuis via het een werk van Joost. Ook komen van we bij Joost tijdens thuis en maken we uit daar de gezinssituatie het mee. de Zoals het op tv vieren van Chanoeka en door het vertrek van zoon Jotam op die moet gaan tijdens dienen in in het van Israëlische leger.

Michiel Doekes maakt de een portret van in zijn broer Joost. de het Joost werkt al tijdens ruim 25 jaar op tv als dierenarts in Israël. Via zijn het werk door leren we Israël op een een de heel andere manier naar kennen dan zoals een het ook wel via de naar media tot op ons komt. op tv We maken mee hoe Israëliërs, op op de fundamenten uit van het een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving tijdens en een naar nadrukkelijk de aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun het leven gewoon leiden. Met een hun teleurstellingen de en hun op tv succes, hun wensen en verlangens. Met de als rode draad tijdens het leven tijdens van een Nederlandse dierenarts uit op tv in Israël. We maken Israëliërs mee met van tijdens allerlei pluimage. Een Zwitserse met paardenhouder die op jonge door leeftijd naar door een in kibboets ging en nooit meer de is teruggegaan. Een de gepensioneerde dierenarts die in op Nederland heeft met gestudeerd en nu rondleidingen op op geeft bij de tempel de van Salomon. Een het jong meisje van 17 de jaar die uit als een echte cowgirl van voor haar vader de een boerderij runt. Een in Arabier die geiten door houdt tijdens en de rekening in voldoet door een diner te door organiseren. Een van religieuze boer die met uitlegt wat de voor technologische aanpassingen zijn uit uitgevonden om toch op het een Sabbath te kunnen op melken. We komen bij deze mensen op tv thuis op via het uit werk van Joost. het Ook komen we de bij Joost thuis en maken op tv we daar de een gezinssituatie mee. Zoals het uit vieren naar van Chanoeka en het een vertrek van van zoon Jotam die met moet gaan dienen in de het Israëlische door leger.

Michiel Doekes maakt met een portret tijdens van een zijn broer Joost. Joost werkt tijdens al ruim 25 tijdens jaar op als dierenarts in Israël. Via zijn tijdens werk leren we op het Israël op een heel andere de manier kennen dan zoals door het ook op wel via het de media tot ons met komt. We de maken mee tijdens hoe Israëliërs, op uit de fundamenten van een heftige geschiedenis, naar een het bedreigde omgeving en een in nadrukkelijk aanwezig een cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon naar het leiden. Met hun op tv teleurstellingen en hun naar succes, hun wensen en verlangens. tijdens Met als rode het draad het het leven van een Nederlandse op tv dierenarts in Israël. op tv We maken Israëliërs door mee naar van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder uit die uit op jonge leeftijd naar een de kibboets ging op tv en nooit uit meer is teruggegaan. Een een gepensioneerde naar dierenarts die in Nederland de heeft gestudeerd op en nu rondleidingen geeft bij uit de tempel van Salomon. naar Een jong meisje met van in 17 jaar die op tv als een echte in cowgirl voor haar uit vader de boerderij runt. een Een door Arabier die geiten houdt en de de rekening voldoet op tv door een diner van te organiseren. uit Een religieuze tijdens boer die uitlegt wat het voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden naar om toch in op Sabbath tijdens te kunnen melken. We tijdens komen bij deze in mensen in thuis via het werk van in Joost. Ook komen een we naar bij Joost thuis en tijdens maken we daar de in gezinssituatie mee. Zoals een het vieren van Chanoeka een naar en het vertrek van met zoon Jotam die moet naar gaan het dienen in het Israëlische het leger.

Michiel Doekes een maakt een portret van van zijn de broer Joost. Joost werkt al met ruim 25 jaar tijdens op als dierenarts in Israël. van Via zijn werk leren we van Israël op een uit het heel andere manier kennen dan zoals tijdens het ook wel op tv een via de media tot ons tijdens komt. We maken naar mee hoe de Israëliërs, op de fundamenten van van een heftige geschiedenis, uit een bedreigde uit omgeving van en een nadrukkelijk tijdens aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun met leven gewoon het leiden. Met hun teleurstellingen en een hun op succes, hun wensen met en verlangens. Met in als rode draad uit het leven van door een Nederlandse dierenarts op tv in Israël. We maken Israëliërs naar mee van van allerlei pluimage. een Een Zwitserse paardenhouder die op op tv jonge leeftijd naar met een kibboets ging en tijdens nooit meer is in teruggegaan. Een van gepensioneerde naar dierenarts die in Nederland tijdens heeft gestudeerd en nu rondleidingen tijdens geeft bij met de tempel van de Salomon. het Een jong meisje van in 17 jaar met die als een echte cowgirl voor uit haar vader de uit boerderij runt. Een op tv op Arabier die geiten houdt van en de door rekening voldoet door een diner met te organiseren. Een religieuze met uit boer die uitlegt wat voor door technologische aanpassingen zijn van uitgevonden om in toch op uit Sabbath te kunnen melken. We uit komen bij deze in mensen thuis via het door werk van naar Joost. Ook komen op tv we bij Joost op thuis en maken van we naar daar de gezinssituatie mee. naar Zoals het in vieren van Chanoeka en op het vertrek het van zoon Jotam een die moet gaan dienen in het op Israëlische van leger.

Michiel een Doekes maakt een uit portret van de zijn broer Joost. Joost naar werkt al ruim door 25 jaar als dierenarts de in Israël. Via zijn uit werk leren we naar Israël uit op een heel van andere manier kennen dan het zoals het ook wel het via de media van tot ons op komt. We maken de mee hoe Israëliërs, op van het de fundamenten van een heftige geschiedenis, naar een bedreigde op omgeving op en een nadrukkelijk aanwezig met cultureel-religieuze identiteit naar hun leven gewoon leiden. Met van hun teleurstellingen en op tv hun succes, hun wensen tijdens en met verlangens. Met van als rode draad het leven van tijdens een Nederlandse op dierenarts in Israël. op tv We naar maken Israëliërs mee van op allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder naar een die op jonge leeftijd naar op een kibboets met ging en nooit meer naar is door teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts op die in Nederland heeft door gestudeerd en door nu rondleidingen geeft bij naar de het tempel van Salomon. Een jong meisje door van uit 17 jaar die als met een echte van cowgirl voor haar vader de door boerderij runt. op tv Een Arabier van die geiten houdt de en de rekening voldoet door met een diner te tijdens de organiseren. Een religieuze met boer die uitlegt wat met voor technologische aanpassingen zijn naar uitgevonden uit om toch op Sabbath te een kunnen van melken. We komen bij deze mensen door thuis via naar het werk tijdens van Joost. Ook komen uit we bij Joost een thuis naar en maken we daar de een gezinssituatie de mee. Zoals het vieren van een Chanoeka en tijdens het vertrek van zoon tijdens Jotam die moet gaan door dienen in het het Israëlische uit leger.

Michiel op tv Doekes maakt het een portret van zijn een broer Joost. van Joost werkt al op tv ruim 25 jaar als dierenarts tijdens in Israël. het Via zijn werk leren we het Israël op een het heel andere tijdens manier op kennen dan zoals het op tv ook wel naar via de media tot ons in komt. We in maken mee op tv hoe Israëliërs, op de fundamenten van van een door heftige geschiedenis, een bedreigde op omgeving en in een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit van hun tijdens leven gewoon in leiden. Met hun in teleurstellingen en hun door succes, hun wensen en naar verlangens. Met als uit rode draad een het leven van een een Nederlandse dierenarts in een Israël. We door maken Israëliërs mee van van allerlei pluimage. Een op Zwitserse paardenhouder die op jonge van leeftijd naar naar een kibboets naar ging en nooit in meer is teruggegaan. Een gepensioneerde op dierenarts die door in met Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen het geeft bij met de het tempel van Salomon. Een jong op tv meisje van 17 jaar in van die als een naar echte cowgirl voor van haar vader de boerderij runt. naar Een naar Arabier die geiten houdt een en de rekening voldoet door door de een diner te organiseren. in Een religieuze boer die op tv uitlegt op wat voor technologische aanpassingen van zijn uitgevonden om toch het op tijdens Sabbath te kunnen melken. We van komen bij deze mensen van thuis uit via het een werk van Joost. van Ook komen we bij op tv Joost thuis en maken naar we daar de met gezinssituatie in mee. Zoals het naar vieren van Chanoeka en het vertrek naar van het zoon Jotam die in moet gaan dienen in het een Israëlische op leger.

mei 2020
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!