Programma gemist?

Michiel de Doekes maakt een portret van van door zijn broer Joost. Joost werkt al uit ruim 25 jaar de tijdens als dierenarts in Israël. Via van zijn werk op leren we Israël op op een door heel andere manier kennen op dan zoals het ook wel de de via de media tot ons komt. naar We uit maken mee hoe door Israëliërs, op met de fundamenten van uit een heftige geschiedenis, uit een bedreigde omgeving en een met nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze naar identiteit hun leven met gewoon naar leiden. Met hun teleurstellingen en hun het succes, een hun wensen en verlangens. een Met als rode de draad het leven van op een Nederlandse dierenarts tijdens in Israël. We op maken Israëliërs mee in op tv van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder het die in op jonge leeftijd naar een een kibboets ging en op tv nooit meer is op teruggegaan. Een door gepensioneerde dierenarts die in in Nederland het heeft gestudeerd en het nu rondleidingen geeft bij de door tempel tijdens van Salomon. Een tijdens jong meisje van 17 op tv jaar die met als een echte cowgirl door voor met haar vader de boerderij runt. door Een van Arabier die geiten naar houdt en de rekening voldoet door op op een diner te organiseren. Een op tv religieuze boer die door uitlegt wat het voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden het van om toch op Sabbath te op kunnen melken. met We komen bij deze mensen het thuis via uit het werk van de Joost. Ook naar komen we bij van Joost thuis en in maken we daar de tijdens gezinssituatie mee. op Zoals het vieren een van Chanoeka en de het vertrek van een zoon Jotam met die moet gaan het dienen in het de Israëlische leger.

Michiel op Doekes maakt een op tv portret van zijn uit broer Joost. Joost van werkt al de ruim 25 jaar als dierenarts op tv in Israël. Via zijn uit in werk leren we Israël op een met heel andere manier de uit kennen dan zoals het ook op wel via de media het tot met ons komt. op tv We maken mee hoe Israëliërs, van op de de fundamenten van een heftige geschiedenis, op op tv een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk op aanwezig cultureel-religieuze identiteit op hun leven door gewoon in leiden. Met hun een teleurstellingen en hun succes, in hun wensen en verlangens. Met met als rode met draad het leven van van een Nederlandse dierenarts van in Israël. tijdens We maken Israëliërs mee een uit van allerlei pluimage. het Een Zwitserse paardenhouder die tijdens op jonge uit leeftijd naar een op kibboets ging en door nooit meer is teruggegaan. Een uit gepensioneerde dierenarts op tv die in Nederland tijdens heeft gestudeerd naar en nu rondleidingen geeft bij door de tempel een van Salomon. Een jong tijdens meisje een van 17 jaar die op tv als een een echte cowgirl voor haar op vader de boerderij runt. met Een Arabier die geiten een met houdt en de op tv rekening voldoet door een diner te met organiseren. Een religieuze door boer die uitlegt naar wat voor door technologische aanpassingen met zijn uitgevonden om toch de op Sabbath te met kunnen de melken. We komen bij uit deze mensen in thuis via het werk van in Joost. Ook komen we uit in bij Joost thuis en maken uit we daar de gezinssituatie op mee. Zoals het de naar vieren van Chanoeka en het vertrek een van door zoon Jotam die op moet gaan dienen met in het Israëlische tijdens leger.

Michiel Doekes een maakt een van portret van zijn broer op Joost. op tv Joost werkt al een ruim 25 jaar als dierenarts het in Israël. Via zijn de het werk leren we door Israël op een heel naar andere manier kennen een dan zoals het uit ook wel via het de media tot ons op komt. door We maken mee het hoe Israëliërs, op de fundamenten van naar tijdens een heftige geschiedenis, een een bedreigde omgeving en een uit nadrukkelijk aanwezig het cultureel-religieuze identiteit hun leven uit gewoon leiden. uit Met hun teleurstellingen de en hun succes, hun wensen door en uit verlangens. Met als rode op draad het leven tijdens van een Nederlandse dierenarts met in Israël. in We maken Israëliërs op mee van allerlei pluimage. het Een op tv Zwitserse paardenhouder tijdens die op jonge leeftijd door naar een kibboets ging en op de nooit meer is teruggegaan. Een met gepensioneerde dierenarts die met in Nederland uit heeft gestudeerd en op tv nu rondleidingen geeft bij uit de tempel van op Salomon. Een tijdens jong meisje van een 17 jaar die als een op op tv echte cowgirl voor haar vader het de boerderij runt. Een uit op tv Arabier die geiten houdt en van de rekening voldoet door naar in een diner te organiseren. Een religieuze op tv boer de die uitlegt wat op tv voor technologische aanpassingen door zijn uitgevonden om toch op van Sabbath te op tv kunnen melken. We komen op tv bij naar deze mensen thuis via met het met werk van Joost. Ook op tv komen we bij Joost thuis uit in en maken we daar een de gezinssituatie mee. tijdens Zoals het door vieren van Chanoeka en het vertrek tijdens van zoon een Jotam die op moet gaan de dienen in het Israëlische uit leger.

Michiel uit Doekes maakt een portret met van zijn in broer Joost. Joost werkt van al een ruim 25 jaar uit als dierenarts in door Israël. Via zijn werk leren we op Israël op een op tv heel andere manier uit kennen op tv dan zoals het ook wel het via de de media tot ons de komt. We maken mee van hoe uit Israëliërs, op de fundamenten van van een heftige door geschiedenis, tijdens een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk naar aanwezig cultureel-religieuze identiteit met hun in leven gewoon het leiden. Met hun teleurstellingen het en hun succes, uit hun wensen een en verlangens. Met als rode naar draad het het leven van een Nederlandse het dierenarts in Israël. We naar maken Israëliërs mee op tv met van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder een die op jonge van door leeftijd naar een kibboets ging en naar nooit in meer is op tv teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in op Nederland heeft een gestudeerd en nu in rondleidingen geeft naar bij de tijdens tempel van Salomon. Een een jong meisje in van 17 jaar die als een een echte cowgirl voor op tv haar vader de op de boerderij runt. Een Arabier met die geiten houdt en de in rekening uit voldoet door een diner het te organiseren. naar Een religieuze boer die uitlegt met een wat voor technologische aanpassingen op tv zijn uitgevonden om toch op tijdens tijdens Sabbath te kunnen melken. tijdens We komen bij deze mensen op thuis naar via het werk van op Joost. Ook komen met we bij Joost in thuis en door maken we daar de gezinssituatie van een mee. Zoals het vieren door van Chanoeka en het vertrek met van de zoon Jotam door die moet gaan dienen in op het Israëlische door leger.

Michiel met Doekes maakt het een portret van zijn broer Joost. de Joost naar werkt al een ruim 25 jaar tijdens als dierenarts in Israël. Via uit zijn werk leren we door naar Israël op een heel andere manier met in kennen dan zoals het tijdens ook wel via de media van tot ons komt. tijdens We maken mee naar op tv hoe Israëliërs, op de fundamenten van naar een heftige in geschiedenis, een tijdens bedreigde omgeving op tv en een nadrukkelijk aanwezig door cultureel-religieuze identiteit hun uit leven gewoon leiden. Met hun in teleurstellingen op tv en hun succes, hun wensen met en door verlangens. Met als naar rode draad het het leven van een Nederlandse dierenarts van in Israël. We op tv maken Israëliërs met mee met van allerlei pluimage. Een Zwitserse op paardenhouder naar die op jonge de leeftijd naar een kibboets ging de en tijdens nooit meer is teruggegaan. Een in gepensioneerde uit dierenarts die in Nederland op tv heeft gestudeerd van en nu rondleidingen geeft bij in de tempel van Salomon. op uit Een jong meisje op tv van 17 jaar die met als een echte cowgirl tijdens voor haar vader de op boerderij runt. Een uit Arabier die in geiten houdt naar en de de rekening voldoet door van een diner te organiseren. Een religieuze van boer die het uitlegt wat uit voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden tijdens om toch op uit op tv Sabbath te kunnen melken. in We komen bij deze met mensen uit thuis via het werk de van Joost. Ook een komen we bij Joost door thuis op tv en maken we daar door de gezinssituatie mee. Zoals het een vieren van van Chanoeka en het vertrek door van zoon in Jotam die van moet gaan dienen in op tv het in Israëlische leger.

Michiel Doekes de maakt met een portret van zijn broer Joost. tijdens Joost uit werkt al ruim 25 jaar in op tv als dierenarts in Israël. uit Via zijn werk met leren we naar Israël op een heel andere manier tijdens kennen dan zoals met het in ook wel via de een media tot ons uit komt. We op maken mee uit hoe Israëliërs, op de fundamenten in van tijdens een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving tijdens en een nadrukkelijk de de aanwezig cultureel-religieuze identiteit het hun leven gewoon op tv leiden. Met hun in teleurstellingen en hun succes, hun met wensen en verlangens. Met in van als rode draad het leven een van uit een Nederlandse dierenarts in in Israël. We maken Israëliërs mee op van allerlei pluimage. op op tv Een Zwitserse paardenhouder die op jonge op leeftijd naar een op tv kibboets ging van en nooit door meer is door teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die op in Nederland heeft gestudeerd op tv en nu tijdens rondleidingen geeft tijdens bij de tempel op van Salomon. naar Een jong meisje tijdens van 17 jaar die als het een echte cowgirl voor tijdens door haar vader de boerderij op tv runt. Een Arabier die geiten tijdens uit houdt en de rekening op tv voldoet door een diner het te organiseren. op tv Een religieuze boer in die uitlegt wat voor door technologische aanpassingen zijn tijdens uitgevonden om een toch op Sabbath uit te kunnen melken. met We komen bij deze mensen het thuis via het van op werk van Joost. Ook komen we een bij de Joost thuis het en maken we daar de gezinssituatie op uit mee. Zoals het vieren van Chanoeka de in en het vertrek van een zoon Jotam die moet gaan van dienen in het het Israëlische op tv leger.

Michiel Doekes naar maakt een portret van tijdens zijn door broer Joost. op tv Joost werkt al ruim naar 25 jaar uit als dierenarts in Israël. Via naar zijn werk een leren we tijdens Israël op een heel andere door manier kennen dan zoals naar het ook naar wel via de een media tot ons komt. tijdens We maken mee met hoe Israëliërs, op tv op de in fundamenten van een van heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving tijdens de en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit in hun leven gewoon met leiden. in Met hun teleurstellingen op tv en hun succes, hun wensen een de en verlangens. Met als uit rode draad het het leven van een het Nederlandse dierenarts in Israël. We een op maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. tijdens naar Een Zwitserse paardenhouder het die op jonge leeftijd naar een op tv kibboets ging door en nooit meer is op teruggegaan. Een gepensioneerde uit dierenarts die in door Nederland heeft gestudeerd een en nu rondleidingen tijdens geeft bij door de tempel van op tv Salomon. Een jong op tv meisje van 17 de jaar die als de een echte cowgirl van voor op tv haar vader de door boerderij runt. Een Arabier die geiten door houdt tijdens en de met rekening voldoet door uit een diner te organiseren. Een religieuze uit boer het die uitlegt wat voor technologische uit door aanpassingen zijn uitgevonden om toch op op Sabbath de te kunnen melken. We komen uit bij in deze mensen thuis via de het werk van het Joost. Ook komen naar we bij Joost naar thuis en maken we in van daar de gezinssituatie mee. Zoals het op tv vieren van naar Chanoeka en het op vertrek van zoon Jotam tijdens tijdens die moet gaan dienen in tijdens het Israëlische tijdens leger.

januari 2019
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord