Programma gemist?

Michiel met Doekes maakt een portret van een zijn broer Joost. in Joost werkt al met ruim 25 het jaar als dierenarts in uit Israël. het Via zijn werk leren naar we Israël op van een heel andere manier van kennen dan zoals tijdens het de ook wel via de het media op tv tot ons komt. We maken door mee hoe Israëliërs, op een de fundamenten van door een heftige uit geschiedenis, door een bedreigde omgeving en een het nadrukkelijk een aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon uit uit leiden. Met hun uit teleurstellingen en hun succes, hun in wensen en verlangens. tijdens Met de als rode draad in het leven van een Nederlandse dierenarts tijdens in uit Israël. We maken het Israëliërs mee van allerlei pluimage. tijdens in Een Zwitserse paardenhouder die op jonge op met leeftijd naar een kibboets ging een en nooit een meer is op tv teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in door Nederland van heeft gestudeerd en van nu rondleidingen geeft de bij de op tempel van Salomon. Een jong meisje door van naar 17 jaar het die als een echte het cowgirl voor haar een vader de boerderij runt. de Een Arabier met die geiten houdt op tv en de rekening voldoet in door een een diner te het organiseren. Een religieuze boer op tv die uitlegt wat door voor technologische door aanpassingen zijn uitgevonden om toch met op tijdens Sabbath te kunnen melken. uit We komen bij uit deze mensen thuis via in het werk van Joost. tijdens Ook komen we de bij Joost thuis in en maken we naar daar de een gezinssituatie het mee. Zoals het vieren van Chanoeka het en het in vertrek van zoon naar Jotam die op moet gaan op tv dienen in het Israëlische door leger.

Michiel in Doekes maakt een portret van van zijn broer een Joost. Joost werkt al met ruim 25 jaar het als dierenarts in naar Israël. tijdens Via zijn werk in leren we Israël op op een met heel andere manier kennen dan zoals de het de ook wel in via de media tot op tv ons komt. naar We maken mee hoe Israëliërs, op tijdens de op tv fundamenten van tijdens een heftige geschiedenis, naar een bedreigde omgeving en een het nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit op tv hun leven in gewoon leiden. Met de hun teleurstellingen en in hun succes, hun van wensen en naar verlangens. Met als rode draad in uit het leven van met een Nederlandse dierenarts in Israël. We op maken Israëliërs door mee van allerlei pluimage. uit Een de Zwitserse paardenhouder die op jonge uit leeftijd naar tijdens een kibboets ging tijdens en nooit van meer is een teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts van die in Nederland op heeft gestudeerd en nu rondleidingen uit geeft bij de op tempel van Salomon. tijdens Een op jong meisje van 17 op tv jaar die in als een echte cowgirl een voor haar vader de van boerderij runt. naar Een Arabier die op tv geiten door houdt en de rekening voldoet naar door een diner een te organiseren. Een religieuze met tijdens boer die uitlegt op wat voor technologische aanpassingen tijdens zijn uitgevonden om toch op tv op Sabbath te kunnen van op melken. We komen bij deze de mensen het thuis via het werk van Joost. in Ook komen op tv we het bij Joost thuis de en maken we daar de de gezinssituatie mee. Zoals het op tv vieren van Chanoeka door door en het vertrek van op zoon Jotam die moet gaan van dienen op in het tijdens Israëlische leger.

Michiel de Doekes maakt een portret in van met zijn broer Joost. Joost werkt al naar ruim 25 jaar uit als dierenarts een in door Israël. Via zijn werk leren we uit op tv Israël op een op tv heel andere manier de kennen dan zoals van het ook wel van via de media tot ons met komt. We maken mee van hoe de Israëliërs, op door de fundamenten van een op tv heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving de en een nadrukkelijk door aanwezig in cultureel-religieuze identiteit hun leven naar gewoon leiden. Met de hun teleurstellingen de en hun succes, hun van wensen en verlangens. Met uit als rode het draad het de leven van een de Nederlandse dierenarts in in Israël. We door maken Israëliërs mee van van allerlei pluimage. Een met Zwitserse paardenhouder die op jonge uit tijdens leeftijd naar een kibboets ging op en nooit meer met is teruggegaan. Een in gepensioneerde dierenarts die in op de Nederland heeft gestudeerd en naar nu rondleidingen naar geeft bij de tempel van uit Salomon. Een naar jong meisje het van 17 jaar tijdens die als een echte cowgirl voor een haar uit vader de boerderij de runt. Een de Arabier die geiten houdt in en de rekening voldoet door met uit een diner te organiseren. Een religieuze door boer die uitlegt een wat de voor technologische aanpassingen uit zijn uitgevonden om toch op tv op Sabbath te door kunnen melken. uit We komen bij een deze mensen thuis via op het werk van Joost. in Ook komen we in bij van Joost thuis het en maken we daar in de gezinssituatie tijdens mee. Zoals het op vieren van Chanoeka en in het vertrek van zoon in Jotam die moet door gaan dienen in in het Israëlische met leger.

Michiel Doekes door maakt een tijdens portret van zijn broer uit Joost. tijdens Joost werkt al ruim 25 jaar van als in dierenarts in Israël. Via zijn naar werk op leren we Israël op op een heel op tv andere manier naar kennen dan zoals een het ook wel via de de media in tot ons komt. We de maken mee hoe op tv Israëliërs, op een de fundamenten van een heftige op geschiedenis, een bedreigde omgeving naar tijdens en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit het tijdens hun leven gewoon leiden. de Met hun naar teleurstellingen en hun succes, hun naar wensen en verlangens. naar Met als rode door draad het leven van in een Nederlandse tijdens dierenarts naar in Israël. We maken Israëliërs mee op van allerlei met pluimage. Een Zwitserse paardenhouder de die op jonge met leeftijd naar de een kibboets ging en het nooit meer is uit de teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts het die in van Nederland heeft gestudeerd en met nu rondleidingen geeft naar bij de tempel van Salomon. op Een jong meisje een van 17 jaar tijdens die als een op tv van echte cowgirl voor met haar vader de van boerderij runt. Een uit Arabier die geiten houdt uit en de op rekening voldoet door een diner te tijdens in organiseren. Een religieuze boer het die uitlegt wat een voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden in om toch van op Sabbath van te kunnen de melken. We komen uit bij deze mensen thuis op tv via het werk van Joost. met de Ook komen we uit bij Joost thuis en maken we door daar de tijdens gezinssituatie mee. van Zoals het vieren van de Chanoeka en het vertrek uit van van zoon Jotam die moet gaan van tijdens dienen in het van Israëlische leger.

Michiel Doekes op tv maakt een portret met van zijn tijdens broer Joost. Joost uit werkt al ruim 25 door jaar als dierenarts tijdens in Israël. in Via zijn de werk leren we Israël op een van heel andere de manier op tv kennen dan zoals het ook wel door via op tv de media op tv tot ons komt. We maken mee naar hoe een Israëliërs, op de uit fundamenten van een heftige geschiedenis, de een een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk het naar aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun naar leven gewoon in leiden. Met hun teleurstellingen en naar hun naar succes, hun wensen en verlangens. de Met als met rode draad het tijdens leven van in een Nederlandse dierenarts in Israël. de We maken Israëliërs mee op van allerlei pluimage. uit in Een Zwitserse paardenhouder van die op jonge leeftijd naar een de kibboets van ging en nooit meer is op tv teruggegaan. het Een gepensioneerde dierenarts die op in Nederland heeft gestudeerd door en van nu rondleidingen naar geeft bij de tempel van tijdens Salomon. Een jong van meisje van naar 17 jaar tijdens die als een echte cowgirl in voor haar naar vader de boerderij runt. Een naar Arabier een die geiten van houdt en de rekening voldoet door in een van diner te organiseren. naar Een religieuze boer die met uitlegt wat door voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden naar de om toch op Sabbath op tv te kunnen melken. We komen tijdens bij op tv deze mensen thuis via op tv het werk van Joost. de Ook komen het we bij Joost thuis door een en maken we daar de gezinssituatie de mee. Zoals een het vieren in van Chanoeka en met het vertrek van zoon Jotam een tijdens die moet gaan een dienen in het Israëlische het leger.

Michiel van Doekes maakt naar een portret van zijn broer naar Joost. Joost door werkt al de ruim 25 jaar als een dierenarts in Israël. door Via zijn werk leren we uit Israël in op een heel andere manier het kennen dan naar zoals het ook door wel tijdens via de media tot ons komt. naar We maken mee door hoe van Israëliërs, op de fundamenten van door een met heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving met en uit een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit op hun het leven gewoon leiden. Met het hun teleurstellingen op tv en hun succes, hun wensen de en op verlangens. Met als rode tijdens draad het het leven van uit een Nederlandse dierenarts in Israël. We op naar maken Israëliërs mee van allerlei in pluimage. Een Zwitserse paardenhouder naar van die op jonge leeftijd naar tijdens een op tv kibboets ging en nooit meer tijdens is teruggegaan. Een de gepensioneerde met dierenarts die in Nederland heeft naar gestudeerd in en nu rondleidingen geeft met bij de op tempel van Salomon. Een jong meisje in van 17 de jaar die als met een het echte cowgirl voor haar de vader de boerderij runt. Een de Arabier die op tv geiten houdt en de de rekening op voldoet door een diner te de organiseren. Een op religieuze boer die uitlegt in uit wat voor technologische met aanpassingen zijn uitgevonden van om toch op Sabbath de te kunnen melken. van We komen naar bij deze mensen thuis met via het werk van Joost. het van Ook komen we bij Joost thuis met en maken we uit daar de de gezinssituatie mee. Zoals het in vieren van Chanoeka een en in het vertrek tijdens van zoon Jotam die op tv moet gaan de dienen in het Israëlische uit leger.

Michiel naar Doekes maakt een op tv portret van zijn broer Joost. van Joost met werkt al met ruim 25 jaar als op dierenarts in Israël. een Via zijn door werk leren we Israël op de een heel op andere manier kennen tijdens dan zoals in het ook wel op via de media tot uit ons komt. We een maken mee tijdens hoe Israëliërs, op de fundamenten uit van een heftige geschiedenis, tijdens een door bedreigde omgeving de en een nadrukkelijk aanwezig in cultureel-religieuze identiteit in hun leven gewoon leiden. in Met hun uit teleurstellingen en hun succes, op hun wensen naar en verlangens. Met de als rode draad het met leven van op tv een Nederlandse dierenarts in Israël. door We maken Israëliërs de mee van allerlei pluimage. naar Een Zwitserse tijdens paardenhouder die tijdens op jonge leeftijd naar een de kibboets op ging en nooit meer in is teruggegaan. Een gepensioneerde op tv dierenarts de die in Nederland naar heeft gestudeerd en nu naar rondleidingen geeft bij de tijdens tempel van Salomon. van Een jong meisje met van het 17 jaar die als het een echte cowgirl voor tijdens in haar vader de boerderij runt. Een met Arabier in die geiten houdt van en de op tv rekening voldoet door een diner te de van organiseren. Een religieuze boer die in uitlegt wat voor op tv technologische aanpassingen zijn de uitgevonden om toch op tv op Sabbath het te kunnen uit melken. We komen bij deze in mensen het thuis via het door werk van Joost. van Ook komen we bij Joost met thuis en maken met we daar de de gezinssituatie mee. Zoals het van vieren van Chanoeka het en het vertrek op van zoon Jotam de die moet gaan tijdens dienen in het de door Israëlische leger.

februari 2020
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!