Programma gemist?

Michiel Doekes de maakt een portret van het zijn met broer Joost. Joost werkt in al ruim naar 25 jaar als dierenarts een in Israël. Via zijn het werk op tv leren we Israël op door een heel op tv andere manier kennen dan zoals van uit het ook wel via de uit media op tot ons komt. We maken het mee uit hoe Israëliërs, op de met fundamenten van een op heftige geschiedenis, een tijdens bedreigde omgeving en een nadrukkelijk uit aanwezig cultureel-religieuze op tv identiteit hun leven het gewoon leiden. Met de hun teleurstellingen en met hun met succes, hun wensen en verlangens. tijdens Met door als rode draad het leven van met een op tv Nederlandse dierenarts uit in Israël. We maken in Israëliërs mee het van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder van in die op jonge leeftijd de naar een kibboets ging en de nooit meer van is teruggegaan. Een gepensioneerde het het dierenarts die in een Nederland heeft gestudeerd en nu door rondleidingen in geeft bij de in tempel van Salomon. Een jong meisje met van 17 met jaar die als het een echte cowgirl voor met haar uit vader de boerderij runt. Een het Arabier die een geiten houdt op tv en de rekening een voldoet door een diner uit te naar organiseren. Een religieuze boer een die uitlegt wat voor de technologische aanpassingen op tv zijn uitgevonden om naar toch op Sabbath te op kunnen van melken. We komen bij deze mensen met thuis via het de werk van uit Joost. Ook komen op tv we bij Joost een thuis en maken we op tv daar op de gezinssituatie mee. in Zoals het vieren een van Chanoeka en het vertrek uit van op zoon Jotam die tijdens moet gaan dienen in het met in Israëlische leger.

Michiel in Doekes maakt een het portret van uit zijn broer Joost. Joost werkt al een ruim op tv 25 jaar als dierenarts in de Israël. op Via zijn werk leren we in Israël op tijdens een in heel andere manier op tv kennen dan zoals het op tv ook wel via de media door tot ons op tv komt. tijdens We maken mee hoe Israëliërs, op op de een fundamenten van een heftige op geschiedenis, een bedreigde omgeving op tv op en een nadrukkelijk aanwezig op cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon met leiden. Met in hun teleurstellingen en de hun succes, tijdens hun wensen en verlangens. Met naar door als rode draad het het leven van uit een Nederlandse dierenarts naar in Israël. We maken Israëliërs mee op tv van allerlei tijdens pluimage. Een Zwitserse in paardenhouder die op jonge tijdens leeftijd naar een met kibboets op tv ging en nooit tijdens meer is teruggegaan. Een met gepensioneerde dierenarts die de in Nederland heeft gestudeerd van en nu een rondleidingen geeft op tv bij de tempel van Salomon. op Een jong het meisje van 17 jaar uit die als een de echte het cowgirl voor haar vader de de in boerderij runt. Een Arabier die geiten het houdt en de naar rekening voldoet een door een op diner te organiseren. Een religieuze op tv tijdens boer die uitlegt wat voor op tv technologische aanpassingen tijdens zijn uitgevonden om toch de op Sabbath met te kunnen met melken. We komen bij deze mensen de thuis uit via het werk op van Joost. Ook met komen we uit bij Joost thuis en maken we door daar uit de gezinssituatie mee. Zoals met het vieren op tv van Chanoeka en het het vertrek op tv van zoon Jotam die moet de gaan dienen in het tijdens Israëlische uit leger.

Michiel naar Doekes maakt een uit portret van zijn op broer Joost. Joost werkt al een ruim 25 uit jaar als met dierenarts in Israël. het Via zijn werk tijdens leren we Israël op de een heel op tv andere manier in kennen dan zoals het in ook wel via naar de media het tot ons komt. We maken met mee de hoe Israëliërs, op de fundamenten uit van een heftige de geschiedenis, een bedreigde omgeving op en een tijdens nadrukkelijk aanwezig op cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon tijdens naar leiden. Met hun teleurstellingen en hun een succes, hun wensen het tijdens en verlangens. Met op als rode draad de het leven van een Nederlandse dierenarts door in het Israël. We maken een Israëliërs mee van tijdens allerlei pluimage. Een Zwitserse het paardenhouder de die op jonge leeftijd naar op een kibboets ging en het met nooit meer is in teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die op tv in een Nederland heeft gestudeerd en van nu rondleidingen geeft bij in de tempel het van Salomon. Een jong door meisje van 17 jaar op die op als een op echte cowgirl voor haar vader op de boerderij runt. Een van Arabier tijdens die geiten houdt en de naar rekening in voldoet door een diner tijdens te organiseren. Een religieuze naar boer die uitlegt naar wat door voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden naar tijdens om toch op Sabbath te kunnen met melken. We komen het bij op deze mensen door thuis via het werk van Joost. de Ook komen we tijdens de bij Joost thuis van en maken we daar de door gezinssituatie mee. Zoals het de vieren van van Chanoeka op en het vertrek in van zoon Jotam die moet gaan uit tijdens dienen in het Israëlische tijdens leger.

Michiel Doekes maakt de een portret uit van zijn broer Joost. naar Joost werkt naar al ruim een 25 jaar als dierenarts in door het Israël. Via zijn werk leren op tv we Israël naar op een heel andere manier tijdens kennen dan door zoals uit het ook wel via een de media tot ons komt. het We een maken mee hoe Israëliërs, op uit de fundamenten van met een heftige geschiedenis, van een bedreigde omgeving door en een naar nadrukkelijk op aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven uit gewoon op tv leiden. Met hun teleurstellingen naar en hun succes, door hun wensen en van verlangens. Met als rode draad op het met leven van een Nederlandse de dierenarts in Israël. We op maken Israëliërs in mee van met allerlei pluimage. Een Zwitserse de paardenhouder die op jonge op tv het leeftijd naar een kibboets ging van en een nooit meer is door teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die het in Nederland heeft gestudeerd van en nu rondleidingen naar geeft een bij de tijdens tempel van Salomon. tijdens Een jong meisje van 17 naar jaar die als de een echte cowgirl uit voor in haar vader de boerderij het runt. Een Arabier die geiten naar uit houdt en de rekening voldoet door naar een diner te een op tv organiseren. Een religieuze boer die uitlegt door naar wat voor technologische aanpassingen op tv zijn uitgevonden om toch in op Sabbath op te kunnen van melken. We komen bij deze tijdens mensen thuis via tijdens het het werk van Joost. Ook komen we een bij Joost thuis de uit en maken we daar de gezinssituatie van de mee. Zoals het de vieren van Chanoeka door en het vertrek op tv van zoon Jotam die moet gaan de dienen in het door Israëlische op tv leger.

Michiel door Doekes maakt een portret van van zijn broer uit Joost. Joost werkt al met in ruim 25 jaar als dierenarts op tv in Israël. uit Via zijn uit werk leren we uit Israël op een heel op andere manier kennen dan in zoals het op tv ook wel via de tijdens media een tot ons komt. We maken tijdens mee hoe Israëliërs, het op de fundamenten van de een heftige in geschiedenis, een bedreigde een omgeving op en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit tijdens door hun leven gewoon tijdens leiden. Met hun teleurstellingen en hun van succes, hun wensen de en naar verlangens. Met als tijdens rode draad het leven van van een Nederlandse dierenarts het in tijdens Israël. We maken Israëliërs uit mee van tijdens allerlei pluimage. Een Zwitserse van paardenhouder in die op jonge leeftijd op naar een in kibboets ging en nooit meer is tijdens teruggegaan. Een gepensioneerde van dierenarts die op in Nederland heeft gestudeerd tijdens en nu rondleidingen op tv in geeft bij de tempel van Salomon. op Een jong uit meisje van 17 het jaar die als een de een echte cowgirl voor haar vader op tv de tijdens boerderij runt. Een Arabier die geiten tijdens houdt door en de rekening naar voldoet door door een diner te organiseren. Een op tv religieuze boer uit die uitlegt wat voor technologische een aanpassingen het zijn uitgevonden om toch met op Sabbath tijdens te kunnen melken. We tijdens komen bij deze mensen op tv thuis via het naar werk van Joost. tijdens Ook komen de we in bij Joost thuis in en maken we daar de gezinssituatie tijdens mee. uit Zoals het vieren door van Chanoeka naar en het vertrek uit van zoon Jotam van die moet gaan dienen in het in Israëlische met leger.

Michiel door Doekes maakt een portret een van zijn broer op tv Joost. Joost werkt al naar ruim 25 jaar uit op als dierenarts in uit Israël. Via zijn van werk leren we Israël op een een heel het andere manier kennen dan zoals door het het ook wel via de op tv media tot ons het komt. We maken mee tijdens een hoe Israëliërs, op de fundamenten van een tijdens een heftige geschiedenis, een bedreigde tijdens omgeving en een nadrukkelijk in aanwezig cultureel-religieuze identiteit in hun leven gewoon met leiden. door Met hun teleurstellingen en hun de succes, hun wensen het en verlangens. een Met de als rode draad het door leven van een de Nederlandse dierenarts in Israël. op We maken Israëliërs mee op van tijdens allerlei pluimage. Een de Zwitserse paardenhouder naar die op jonge met leeftijd naar een kibboets met ging en naar nooit meer is op teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in op door Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen op tv geeft bij de op tv tempel de van Salomon. Een jong meisje in van 17 jaar op tv die als in een echte cowgirl voor uit haar vader de de boerderij runt. Een met Arabier die geiten het houdt en de met naar rekening voldoet door van een diner te organiseren. Een religieuze een boer die naar uitlegt een wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden een om tijdens toch op Sabbath te uit kunnen melken. het We komen bij op deze mensen een thuis via het op tv werk van Joost. Ook komen tijdens we bij Joost uit thuis en maken we tijdens daar de een gezinssituatie mee. Zoals op tv het het vieren van Chanoeka en op tv het vertrek van met zoon Jotam van die moet gaan dienen in in het Israëlische naar leger.

Michiel Doekes maakt uit een portret op tv van zijn het broer Joost. Joost werkt naar al ruim met 25 jaar op tv als dierenarts in Israël. Via zijn uit werk leren een we Israël op een uit heel van andere manier kennen dan zoals naar naar het ook wel via tijdens de media een tot ons komt. We maken van mee hoe Israëliërs, uit op de in fundamenten van een heftige geschiedenis, uit een bedreigde de omgeving en van een nadrukkelijk met aanwezig cultureel-religieuze identiteit door hun leven gewoon de leiden. Met hun teleurstellingen en een hun met succes, hun wensen en uit verlangens. Met als van rode draad door het leven van een Nederlandse tijdens dierenarts in uit Israël. We maken Israëliërs mee uit een van allerlei pluimage. Een een Zwitserse paardenhouder tijdens die op jonge een leeftijd naar een kibboets ging en naar nooit meer is het teruggegaan. Een op gepensioneerde dierenarts die in door Nederland heeft gestudeerd door en nu rondleidingen van geeft in bij de tempel van Salomon. de Een in jong meisje van de 17 jaar die als een op echte cowgirl op voor haar vader in de het boerderij runt. Een Arabier die in geiten houdt en de de rekening voldoet het door een diner door te organiseren. Een op tv religieuze met boer die uitlegt wat voor tijdens technologische van aanpassingen zijn uitgevonden om de toch op Sabbath te kunnen uit melken. We een komen door bij deze mensen thuis via het in werk op tv van Joost. Ook naar komen we tijdens bij Joost thuis en maken we van daar de door gezinssituatie mee. Zoals het tijdens vieren op tv van Chanoeka en tijdens het vertrek van een zoon Jotam die naar moet gaan dienen in naar het Israëlische door leger.

oktober 2017
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord