Programma gemist?

Michiel naar Doekes maakt in een portret van op zijn broer Joost. Joost het werkt al ruim 25 tijdens jaar als tijdens dierenarts in Israël. Via zijn uit uit werk leren we Israël op een met uit heel andere manier kennen dan zoals op tv het ook tijdens wel via de media door tot ons tijdens komt. het We maken mee van hoe Israëliërs, op de fundamenten van op tv een heftige geschiedenis, tijdens op een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk een aanwezig in cultureel-religieuze identiteit van hun leven gewoon leiden. Met met hun uit teleurstellingen en hun succes, het hun wensen en verlangens. Met van uit als rode draad het leven met van een tijdens Nederlandse dierenarts een in Israël. We maken Israëliërs het mee een van allerlei pluimage. Een Zwitserse met paardenhouder die op jonge het leeftijd met naar een kibboets ging en op nooit meer van is teruggegaan. Een in gepensioneerde dierenarts die in op Nederland heeft de gestudeerd en de nu rondleidingen geeft naar bij de tempel in van Salomon. tijdens Een jong meisje van in 17 jaar die als een door echte met cowgirl voor haar vader de een boerderij de runt. Een Arabier die geiten door houdt en de een naar rekening voldoet door een diner uit te organiseren. Een religieuze op door boer die uitlegt door wat voor technologische aanpassingen in zijn uitgevonden om toch op op tv Sabbath op tv te kunnen melken. in We komen bij deze mensen in thuis via het met werk van Joost. door Ook komen we de bij op tv Joost thuis naar en maken we daar de tijdens gezinssituatie mee. uit Zoals het vieren van van Chanoeka en het vertrek een van zoon een Jotam die moet gaan in dienen in het met Israëlische tijdens leger.

Michiel Doekes tijdens maakt een met portret van zijn broer Joost. het het Joost werkt al ruim 25 de jaar als dierenarts een in Israël. Via zijn in op werk leren we Israël op in een heel andere manier door kennen dan een zoals het ook een wel via de media uit tot op tv ons komt. We een maken mee hoe Israëliërs, op van de uit fundamenten van een heftige op tv geschiedenis, een bedreigde op omgeving in en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze met identiteit tijdens hun leven gewoon leiden. Met hun in teleurstellingen en van hun succes, een hun wensen en verlangens. Met naar op als rode draad het een leven van een Nederlandse het dierenarts een in Israël. We maken de Israëliërs mee van allerlei pluimage. op de Een Zwitserse paardenhouder die op jonge naar leeftijd door naar een kibboets ging het en het nooit meer is teruggegaan. met Een gepensioneerde dierenarts die in naar Nederland naar heeft gestudeerd en met nu rondleidingen geeft bij de door op tv tempel van Salomon. Een jong naar meisje de van 17 jaar die als een tijdens echte uit cowgirl voor op haar vader de boerderij runt. Een op in Arabier die geiten houdt naar en de rekening in voldoet door in een diner te organiseren. Een religieuze door boer die tijdens uitlegt wat voor de technologische aanpassingen een zijn uitgevonden om toch van op in Sabbath te kunnen melken. tijdens We komen een bij deze mensen thuis via het tijdens werk van Joost. door Ook van komen we bij Joost met thuis en maken we het met daar de gezinssituatie mee. Zoals door het op vieren van Chanoeka en het vertrek op een van zoon Jotam die moet gaan uit op dienen in het door Israëlische leger.

Michiel Doekes een maakt een portret van in zijn broer tijdens Joost. met Joost werkt al ruim de 25 jaar als naar dierenarts in naar Israël. Via zijn werk het leren we Israël een op een op tv heel andere manier kennen dan zoals tijdens het ook op tv wel via de op media tot tijdens ons komt. We maken mee de hoe Israëliërs, in op de in fundamenten van het een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving het en de een nadrukkelijk uit aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon op tv leiden. naar Met hun teleurstellingen en hun met van succes, hun wensen en tijdens verlangens. Met als rode naar draad het van leven van uit een Nederlandse dierenarts in Israël. een We op tv maken Israëliërs mee van van allerlei pluimage. Een uit Zwitserse paardenhouder die op jonge uit leeftijd in naar een kibboets ging uit en nooit meer is tijdens naar teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die het in Nederland heeft het gestudeerd en uit nu rondleidingen geeft op bij de tempel op tv van Salomon. Een een jong meisje in van 17 jaar die het als een echte cowgirl voor door haar vader de het boerderij runt. tijdens Een Arabier die geiten naar door houdt en de rekening voldoet door naar een op diner te organiseren. Een een religieuze boer die door uitlegt wat een voor technologische met aanpassingen zijn uitgevonden een om toch op Sabbath op te kunnen melken. met We komen bij deze uit mensen op tv thuis via het werk van Joost. uit in Ook komen we tijdens bij Joost thuis en maken in we naar daar de gezinssituatie mee. Zoals het van op tv vieren van Chanoeka in en het vertrek van zoon van Jotam met die moet gaan dienen de in het Israëlische door leger.

Michiel op Doekes maakt een op portret van op zijn broer Joost. Joost werkt al het naar ruim 25 jaar als op tv dierenarts in Israël. op Via zijn werk leren we op Israël op een naar heel andere de manier kennen dan van zoals het ook op tv wel via tijdens de media tot ons komt. naar We maken op tv mee hoe van Israëliërs, op de fundamenten van een een een heftige geschiedenis, een bedreigde de omgeving het en een nadrukkelijk een aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon door van leiden. Met hun teleurstellingen en het hun succes, hun uit wensen en verlangens. een Met als rode draad een het leven van van een naar Nederlandse dierenarts in in Israël. We maken Israëliërs mee op tv van allerlei pluimage. op tv Een Zwitserse op tv paardenhouder die naar op jonge leeftijd door naar een kibboets ging een en uit nooit meer is door teruggegaan. Een gepensioneerde met dierenarts die in Nederland tijdens heeft gestudeerd en nu rondleidingen van geeft bij door de tempel van Salomon. van Een jong op meisje van 17 jaar van die als een de in echte cowgirl voor haar het vader de boerderij runt. Een het op tv Arabier die geiten uit houdt en de rekening tijdens voldoet door op een diner te organiseren. Een met religieuze boer uit die uitlegt wat op voor technologische de aanpassingen zijn uitgevonden de om toch op Sabbath te op tv kunnen tijdens melken. We komen met bij deze mensen thuis via in het werk van door Joost. Ook komen van we bij op tv Joost thuis met en maken we daar de op gezinssituatie tijdens mee. Zoals het vieren op tv van Chanoeka en door het vertrek van zoon het Jotam die moet gaan naar dienen tijdens in het Israëlische de leger.

Michiel door Doekes maakt een portret tijdens van door zijn broer Joost. Joost op tv werkt al ruim 25 jaar met als dierenarts in tijdens tijdens Israël. Via zijn werk leren we met Israël op een uit met heel andere manier tijdens kennen dan zoals het ook wel naar via de media met tot ons naar komt. uit We maken mee van hoe Israëliërs, op de fundamenten van naar een heftige geschiedenis, het een bedreigde omgeving uit en een in nadrukkelijk aanwezig in cultureel-religieuze identiteit op hun leven gewoon leiden. Met hun op tijdens teleurstellingen en hun succes, hun wensen uit en verlangens. tijdens Met als rode draad naar het het leven van een Nederlandse dierenarts een in door Israël. We maken een Israëliërs mee van allerlei pluimage. uit Een tijdens Zwitserse paardenhouder die tijdens op jonge leeftijd naar de een kibboets ging van en nooit op meer is teruggegaan. Een gepensioneerde van dierenarts van die in Nederland heeft gestudeerd naar en de nu rondleidingen geeft bij de op tempel van Salomon. tijdens Een tijdens jong meisje van op 17 jaar die van als een naar echte cowgirl voor haar vader de uit boerderij door runt. Een Arabier het die geiten houdt door en de rekening met voldoet door een in diner te organiseren. met Een religieuze boer die uitlegt door wat voor technologische naar aanpassingen zijn op tv uitgevonden om toch naar op Sabbath op tv te kunnen melken. We naar komen bij op deze mensen thuis via op het werk van de Joost. Ook een komen we in bij Joost thuis en maken door we daar de een gezinssituatie mee. in Zoals het vieren van de Chanoeka en het het vertrek van zoon op tv Jotam die uit moet gaan dienen in het door de Israëlische leger.

Michiel door Doekes maakt een een portret van een zijn broer Joost. Joost werkt al uit ruim het 25 jaar als dierenarts uit in Israël. Via zijn door werk uit leren we Israël op met een heel andere met manier op kennen dan zoals het ook een wel via uit de media in tot ons komt. We maken door mee hoe Israëliërs, de op de tijdens fundamenten van een heftige tijdens geschiedenis, in een bedreigde omgeving en in een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze een identiteit in hun leven gewoon leiden. naar Met hun teleurstellingen en het hun een succes, hun wensen en naar verlangens. Met als rode met draad het leven van uit een Nederlandse dierenarts van het in Israël. We maken Israëliërs mee de op van allerlei pluimage. uit Een Zwitserse paardenhouder die door op jonge leeftijd van naar een kibboets ging en op tv nooit meer is naar teruggegaan. Een op gepensioneerde dierenarts die op in Nederland heeft met gestudeerd op tv en nu rondleidingen geeft in bij de tempel uit van Salomon. Een jong meisje naar van op 17 jaar die als in een echte cowgirl voor van haar in vader de het boerderij runt. Een Arabier die geiten op houdt en de het een rekening voldoet door een diner naar te organiseren. Een religieuze op boer tijdens die uitlegt wat voor technologische tijdens aanpassingen tijdens zijn uitgevonden om toch op van op tv Sabbath te kunnen melken. naar We komen in bij deze mensen thuis via de het werk met van Joost. Ook komen op we bij in Joost thuis en een maken we daar de de gezinssituatie van mee. Zoals het op tv vieren van Chanoeka en het vertrek uit op van zoon Jotam die moet op tv gaan dienen in het het Israëlische op tv leger.

Michiel het Doekes maakt een het portret van zijn broer Joost. uit Joost werkt door al een ruim 25 jaar als op tv dierenarts in een Israël. Via zijn werk van leren we Israël door op een heel andere met manier kennen dan de zoals het ook wel met de via de media tot ons op komt. We maken op tv mee hoe Israëliërs, op van de fundamenten in van op een heftige geschiedenis, een van bedreigde omgeving en een nadrukkelijk uit tijdens aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun op tv leven gewoon leiden. Met een hun teleurstellingen en met hun succes, tijdens hun wensen en verlangens. een Met als rode op tv draad het leven van tijdens een Nederlandse dierenarts in in Israël. in We maken Israëliërs het mee tijdens van allerlei pluimage. Een Zwitserse door paardenhouder die op op tv jonge leeftijd naar een tijdens kibboets ging en op nooit van meer is teruggegaan. Een naar gepensioneerde door dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd met en nu rondleidingen met geeft bij in de tempel een van Salomon. Een jong een meisje van 17 jaar op tv een die als een echte cowgirl voor op haar vader de door boerderij uit runt. Een Arabier die de geiten houdt een en de rekening met voldoet door op tv een diner te organiseren. Een religieuze de boer die uitlegt met wat voor op technologische uit aanpassingen zijn uitgevonden van om toch op Sabbath op te kunnen melken. We komen van bij deze mensen van thuis door via het het werk van Joost. van Ook komen we bij Joost op thuis en maken de we daar de het gezinssituatie mee. Zoals het een vieren in van Chanoeka en in het vertrek op van zoon Jotam uit die moet gaan dienen in de het Israëlische het leger.

april 2019
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord