Programma gemist?

Michiel Doekes van maakt een het portret van zijn de broer Joost. naar Joost werkt al ruim 25 jaar naar als dierenarts op in Israël. Via tijdens zijn werk leren met we Israël op een een heel andere manier het kennen de dan zoals het ook in wel een via de media tot de ons komt. We tijdens maken mee hoe door Israëliërs, op de fundamenten uit van een heftige in geschiedenis, een bedreigde op tv omgeving tijdens en een nadrukkelijk aanwezig van cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon op tv leiden. Met tijdens hun teleurstellingen en door hun succes, hun wensen een en verlangens. uit Met het als rode draad het leven van in een Nederlandse de dierenarts in tijdens Israël. We naar maken Israëliërs mee van van allerlei pluimage. met Een Zwitserse paardenhouder in die op jonge leeftijd naar naar een kibboets ging een en nooit in meer is de teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in door Nederland heeft gestudeerd met met en nu rondleidingen geeft bij op de tempel van Salomon. uit Een jong meisje de van op tv 17 jaar die als door een echte cowgirl door voor haar vader met de boerderij runt. Een op Arabier in die geiten houdt en de met op tv rekening voldoet door een diner te naar uit organiseren. Een religieuze boer met die uitlegt wat voor op tv technologische aanpassingen het zijn uitgevonden om toch de op een Sabbath te kunnen melken. op tv We komen bij deze op mensen thuis via het door werk van Joost. op Ook op tv komen we bij Joost thuis een en op tv maken we op daar de gezinssituatie mee. uit Zoals het vieren het van Chanoeka het en het vertrek van zoon Jotam naar die moet gaan van dienen in het op tv Israëlische op leger.

Michiel op Doekes maakt een portret in van zijn broer tijdens Joost. Joost op werkt al ruim 25 op tv jaar als dierenarts in uit Israël. Via naar zijn door werk leren we Israël op een naar in heel andere manier kennen dan zoals naar het in ook wel via de media een tot ons met komt. We maken mee tijdens hoe Israëliërs, van op de fundamenten van de een heftige geschiedenis, naar een bedreigde door omgeving en een het nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze het identiteit tijdens hun leven gewoon leiden. het Met hun teleurstellingen en op tv hun succes, hun naar wensen en op verlangens. Met in als rode draad het de leven van een Nederlandse tijdens dierenarts in een Israël. We maken tijdens Israëliërs mee van naar allerlei pluimage. Een door Zwitserse paardenhouder die in op jonge leeftijd naar op een kibboets ging en naar nooit het meer is teruggegaan. met Een gepensioneerde dierenarts tijdens die in op tv Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen een tijdens geeft bij de een tempel van Salomon. Een jong van meisje van 17 met jaar die als een op echte cowgirl voor door op tv haar vader de boerderij de runt. Een Arabier die geiten door houdt en de in rekening voldoet op door een een diner te organiseren. Een in religieuze boer die uitlegt met op tv wat voor technologische aanpassingen zijn door uitgevonden om toch op de Sabbath te kunnen op melken. naar We komen bij deze mensen van thuis een via het werk van uit Joost. Ook komen van we bij een Joost thuis en op maken we daar een de gezinssituatie mee. Zoals tijdens het vieren van Chanoeka een en in het vertrek van zoon naar Jotam tijdens die moet gaan dienen door in het Israëlische uit leger.

Michiel Doekes op tv maakt een uit portret van zijn tijdens broer Joost. Joost de werkt al ruim tijdens 25 jaar als dierenarts in de tijdens Israël. Via zijn werk op leren we het Israël op een heel andere door manier kennen dan zoals op een het ook wel via de een media tot ons komt. met We met maken mee hoe Israëliërs, op met de fundamenten van het een in heftige geschiedenis, een bedreigde tijdens omgeving en een in nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit van hun leven gewoon van leiden. Met een hun het teleurstellingen en hun een succes, hun wensen en verlangens. Met op tv als rode draad naar het leven het van op een Nederlandse dierenarts in Israël. We door op tv maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. uit Een Zwitserse de paardenhouder die op jonge door leeftijd naar een op tv kibboets ging en in nooit meer is op tv op tv teruggegaan. Een gepensioneerde van dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd naar en nu met rondleidingen geeft bij de op tv tempel van Salomon. door in Een jong meisje van 17 jaar naar die als een tijdens echte cowgirl voor een haar tijdens vader de boerderij runt. op tv Een Arabier die de geiten houdt en de in rekening voldoet door tijdens een diner te naar organiseren. de Een religieuze met boer die uitlegt wat voor naar technologische aanpassingen zijn op tv uitgevonden door om toch op Sabbath te kunnen op melken. We komen op tv bij deze door mensen thuis naar via het werk van van Joost. Ook komen we tijdens op bij Joost thuis en het maken we met daar de gezinssituatie door mee. Zoals het vieren van het Chanoeka en het vertrek door van naar zoon Jotam naar die moet gaan dienen in het door Israëlische het leger.

Michiel Doekes maakt het uit een portret van zijn van broer Joost. Joost werkt al in ruim van 25 jaar als op dierenarts in Israël. Via zijn op uit werk leren we Israël op tijdens een heel op tv andere manier kennen dan van zoals het ook wel op via de met media tot de ons komt. We op maken mee hoe tijdens Israëliërs, op de de fundamenten van een door heftige geschiedenis, een bedreigde naar omgeving en een nadrukkelijk op aanwezig cultureel-religieuze identiteit door hun leven gewoon op van leiden. Met hun teleurstellingen en het hun succes, een hun wensen en een verlangens. Met als door rode draad het leven naar van een Nederlandse een dierenarts in met Israël. We een maken Israëliërs mee van met allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder tijdens die op tijdens jonge leeftijd naar de een kibboets van ging en nooit meer op tv is met teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts door die in Nederland heeft gestudeerd een het en nu rondleidingen geeft in bij de tempel tijdens van Salomon. Een jong met meisje van 17 jaar de van die als een op echte cowgirl voor naar haar vader de boerderij runt. Een van Arabier die tijdens geiten houdt en in de rekening het voldoet door een diner met te organiseren. Een in religieuze naar boer die uitlegt op wat voor technologische aanpassingen van zijn uitgevonden om op toch op het Sabbath te kunnen melken. uit We komen bij deze de mensen thuis een via het werk van in Joost. met Ook komen we met bij Joost thuis tijdens en maken we daar de gezinssituatie van uit mee. Zoals het vieren van Chanoeka op en het het vertrek tijdens van zoon Jotam op die moet gaan dienen in het door Israëlische het leger.

Michiel in Doekes maakt een op tv portret van zijn door broer Joost. door Joost werkt al een ruim 25 jaar als dierenarts in de Israël. Via het zijn werk een leren we Israël op het een heel andere een manier kennen in dan zoals het ook wel het via de uit media tot ons komt. van We met maken mee hoe Israëliërs, op een de fundamenten in van een heftige geschiedenis, op tv een op tv bedreigde omgeving en met een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze het identiteit hun op tv leven gewoon de leiden. Met hun teleurstellingen en hun door succes, van hun wensen en in verlangens. Met als rode draad door op het leven van tijdens een Nederlandse dierenarts in in Israël. We maken Israëliërs van mee van allerlei pluimage. naar Een Zwitserse paardenhouder uit die op door jonge leeftijd naar tijdens een kibboets ging met en in nooit meer is in teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts uit die in naar Nederland heeft gestudeerd en met nu rondleidingen geeft bij van de tempel van Salomon. de Een jong door meisje van 17 de jaar die tijdens als een tijdens echte cowgirl voor haar vader de een in boerderij runt. Een in Arabier die geiten het houdt en de rekening voldoet naar door een diner van te organiseren. in Een religieuze boer naar die uitlegt wat voor met technologische aanpassingen zijn door uitgevonden naar om toch op Sabbath te kunnen uit melken. door We komen bij deze op tv mensen een thuis via het naar werk van Joost. uit Ook komen we door bij Joost thuis en door maken we daar de de gezinssituatie mee. Zoals het uit vieren van Chanoeka het naar en het vertrek van op tv zoon Jotam van die moet gaan dienen in het tijdens Israëlische een leger.

Michiel Doekes tijdens maakt een portret in van zijn broer Joost. op tv Joost werkt op tv al ruim 25 op tv jaar als dierenarts in de Israël. Via zijn naar tijdens werk leren we Israël op een uit heel het andere manier kennen dan op zoals de het ook wel via op tv de media tot een ons komt. in We maken mee van hoe Israëliërs, op de fundamenten van van een een heftige geschiedenis, een van bedreigde omgeving en een van nadrukkelijk aanwezig tijdens cultureel-religieuze identiteit hun van leven gewoon de leiden. Met hun teleurstellingen op en hun succes, op tv hun wensen de en verlangens. Met als rode in draad het leven van het een Nederlandse dierenarts het de in Israël. We maken Israëliërs van mee van allerlei het pluimage. het Een Zwitserse paardenhouder met die op jonge leeftijd naar een een kibboets ging het en nooit meer in is teruggegaan. Een van gepensioneerde de dierenarts die in Nederland met heeft gestudeerd en nu rondleidingen op geeft uit bij de in tempel van Salomon. het Een jong meisje met van 17 jaar van die als een naar echte cowgirl voor haar vader de een boerderij runt. op tv Een de Arabier die geiten naar houdt en de rekening voldoet door naar een de diner te organiseren. Een uit religieuze een boer die uitlegt wat voor naar technologische aanpassingen op tv zijn uitgevonden van om toch op Sabbath uit te kunnen het melken. We komen op bij deze mensen thuis via het de werk van van Joost. Ook op komen we bij Joost door thuis op en maken we daar de gezinssituatie door mee. Zoals op tv het vieren van van Chanoeka en het vertrek uit van op tv zoon Jotam de die moet gaan dienen van in het Israëlische van leger.

Michiel Doekes maakt in een portret tijdens van zijn door broer Joost. Joost werkt op al ruim 25 op jaar als op tv dierenarts in op tv Israël. Via zijn in werk leren we door Israël op een heel andere manier op tv kennen van dan zoals het ook wel in via op tv de media tot ons van komt. We maken mee de van hoe Israëliërs, op op tv de fundamenten van een heftige geschiedenis, met een tijdens bedreigde omgeving en van een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze uit identiteit hun naar leven gewoon leiden. Met het hun teleurstellingen door en hun tijdens succes, hun wensen een en verlangens. Met als naar rode draad het leven van door een Nederlandse dierenarts door de in Israël. We maken Israëliërs op mee van allerlei pluimage. met Een op tv Zwitserse paardenhouder van die op jonge in leeftijd naar een kibboets een ging en nooit meer met is teruggegaan. Een het gepensioneerde dierenarts die in tijdens tijdens Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen van geeft bij uit de tempel de van Salomon. Een tijdens jong meisje in van 17 jaar op die als een echte cowgirl voor van haar tijdens vader de boerderij runt. Een een van Arabier die geiten houdt en de in rekening voldoet een door met een diner te organiseren. Een religieuze met op tv boer die uitlegt wat voor technologische met op tv aanpassingen zijn uitgevonden de om toch op uit Sabbath te kunnen melken. van We komen bij deze mensen in thuis via het door werk een van Joost. Ook komen met we bij Joost thuis met het en maken we daar de gezinssituatie tijdens mee. Zoals het een vieren van door Chanoeka en het de vertrek het van zoon Jotam die moet op tv gaan dienen in het tijdens Israëlische op leger.

juni 2017
20-11-2011 14:45

Aflevering 10

Doctor Jost - Aflevering 10

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

06-11-2011 11:30

Aflevering 8

Doctor Jost - Aflevering 8

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

02-11-2011 14:15

Aflevering 7

Doctor Jost - Aflevering 7

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

23-10-2011 14:00

Aflevering 5

Doctor Jost - Aflevering 5

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

09-10-2011 14:00

Aflevering 4

Doctor Jost - Aflevering 4

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

25-09-2011 14:00

Aflevering 3

Doctor Jost - Aflevering 3

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

18-09-2011 14:00

Aflevering 2

Doctor Jost - Aflevering 2

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doctor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Jost bij Doctor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Jost. Heb je een uitzending van Doctor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Jost gemist

In Doctor Jost maakt Michiel Doekes een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doctor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Met als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doctor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 14:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord