Programma gemist?

Tijdens de van viering van Valentijnsdag van vinden er drie het moorden plaats. De rechercheurs tijdens storten zich op een naar de verschillende zaken, maar tijdens zijn daarnaast ook erg druk op de met hun persoonlijke naar invulling van deze in feestdag.

Een jonge op medewerker van met een pizzeria met wordt tijdens een bezorgronde naar overvallen en vindt daarbij met in de dood. Het CSI-team onderzoekt waar met op de daders precies naar op zoek naar op waren.

Een de zakkenroller komt om het leven een na naar een dodelijk val uit van een balkon bovenop uit een geparkeerde auto. naar Het CSI-team de ontdekt dat er uit opzet in met het spel is en gaat op door zoek naar de met dader. door Jo krijgt verontrustend nieuws met in betrekking tijdens tot haar overleden van zus.

Een in zeer geliefde New Yorkse politieagent op komt om op het leven op tijdens een overval. Het een CSI-team gebruikt de de allerbeste het verhoortechnieken om verdachten op tv in deze zaak te breken, met om uit zo de waarheid de te achterhalen.

Het naar CSI-team krijgt te maken met het een raadselachtige door zaak, wanneer twee slachtoffers uit uit van verschillende misdrijven zijn uit omgebracht met in hetzelfde ongebruikelijke wapen.

De eigenaar van uit op een illegale kroeg wordt vermoord op tv gevonden en er blijkt naar 10.000 dollar met te zijn de ontvreemd. Het team een duikt in deze van zaak, terwijl Adam een zijn dag op in een onverwachte manier het doorbrengt.

De ware identiteit de van rechercheur door Lovato het wordt onbedoeld onthuld door tijdens een undercoveroperatie bij een uit Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team op tv duikt door in deze zaak en probeert de op tv uit te vinden wat hiervan het de oorzaak is tijdens geweest.

Het team duikt een in naar de veeleisende wereld de van elitekostscholen na de moord uit op een student. het Lindsay brengt naar een bezoek van aan haar vader in een Montana en naar probeert daar om een aantal tijdens gebeurtenissen uit haar op op tv verleden een plek het te geven.

De het patiënten van een op tv psychiater worden een voor een op tv om het de leven gebracht. Het uit CSI-team wordt gedwongen naar mee te spelen op in het in spel van de een moordenaar.

Het op tv CSI-team onderzoekt een door op een verknipt naar sprookje lijkende moordzaak, waarbij uit een vrouw van gekleed in een baljurk op naar de bodem van op op tv een vijver in op Central Park is op tv gevonden.

Mac in stort zich op het een zaak uit waarbij de hoofdverdachte van in een ontvoering vermoord wordt uit gevonden op de herdenkingsdag het van de een ontvoerde jongen. uit Flacks vrije dag wordt uit opgeslokt door slepende tijdens familieperikelen.

Tijdens een het politieke door bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd tijdens op een in van de in kandidaten. Terwijl het CSI-team op op tv zoek gaat het naar de de dader, zorgt het in een uit steeg naar gedumpte wapen het voor een noodlottig ongeval waarbij een uit naar meisje om het met leven komt.

Het team van ontdekt dat van een dubbele op tv moord te maken heeft tijdens met een bedrijf dat goud tijdens maakt een en fraude heeft uit gepleegd.

918 miles,Een tijdens moord onder de Brooklyn tijdens Bridge zorgt voor naar aanwijzingen betreffende in de vermissing van een op tienermeisje. Mac en op tv Jo uit reizen af naar naar San Francisco de om haar te een zoeken, ook al op tv weten ze niet zeker of ze met überhaupt met nog in leven van is.

Het CSI-team zet in naar alles op alles om seriebrandstichter Leonard uit het Brooks een halt toe te roepen een de nu hij een wraakcampagne is begonnen met in tegen personen uit zijn duistere door verleden.

november 2020
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!