Programma gemist?

Tijdens de viering door van Valentijnsdag het vinden er drie de moorden plaats. in De rechercheurs storten zich de op de in verschillende zaken, maar op zijn daarnaast de ook erg druk met hun persoonlijke in invulling op van deze naar feestdag.

Een jonge medewerker van de van een pizzeria de wordt tijdens een van bezorgronde overvallen en op tv vindt daarbij de dood. door Het CSI-team met onderzoekt waar de tijdens daders precies naar de op zoek op tv waren.

Een zakkenroller een komt om op het leven na een dodelijk op tv in val van een met balkon bovenop een de geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt op dat er opzet met in het spel een is en van gaat op zoek naar de op tv dader. Jo krijgt naar verontrustend nieuws met op betrekking tot het haar overleden op zus.

Een zeer geliefde een New tijdens Yorkse politieagent het komt om het op tv leven tijdens een overval. Het CSI-team met gebruikt uit de allerbeste verhoortechnieken naar om verdachten in deze van zaak te uit breken, om zo op tv de waarheid te een achterhalen.

Het CSI-team krijgt een te het maken met een raadselachtige met zaak, wanneer twee tijdens slachtoffers tijdens van verschillende misdrijven op zijn omgebracht met tijdens hetzelfde ongebruikelijke wapen.

De eigenaar van op tv een illegale kroeg tijdens naar wordt vermoord gevonden met en er blijkt naar 10.000 dollar te zijn in ontvreemd. Het team duikt op in deze zaak, terwijl op een Adam zijn dag van op een onverwachte manier in doorbrengt.

De ware op tv identiteit van rechercheur naar Lovato wordt onbedoeld door onthuld een tijdens een undercoveroperatie op tv bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het van CSI-team duikt in deze een zaak in en probeert tijdens uit te vinden wat hiervan een de tijdens oorzaak is geweest.

Het team duikt op tv in de het veeleisende een wereld van elitekostscholen na de een moord op een student. het Lindsay brengt een de bezoek aan haar op tv op vader in Montana en tijdens probeert daar om de een aantal gebeurtenissen uit de haar verleden een plek tijdens te naar geven.

De patiënten van door van een psychiater worden een voor een met om met het leven in gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee met te een spelen in het spel door van de in moordenaar.

Het op CSI-team onderzoekt een een op een verknipt sprookje tijdens lijkende in moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in het een de baljurk op de bodem van door een in vijver in Central Park door is op gevonden.

Mac op tv stort zich met op een zaak waarbij de hoofdverdachte door van naar een ontvoering vermoord naar wordt gevonden op de het herdenkingsdag van de ontvoerde op tv uit jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt op tv door slepende een familieperikelen.

Tijdens een door politieke bijeenkomst op tv wordt er op een moordaanslag gepleegd op een met van de de kandidaten. Terwijl het CSI-team naar op zoek gaat van naar de dader, zorgt door uit het in een steeg gedumpte wapen op tv voor de een noodlottig ongeval waarbij van een op tv meisje om het leven in komt.

Het de team ontdekt dat een dubbele op van moord te maken uit heeft met een bedrijf dat goud op tv maakt tijdens en fraude heeft het gepleegd.

918 naar miles,Een moord onder de Brooklyn uit Bridge zorgt in voor aanwijzingen betreffende de met vermissing van van een op tv tienermeisje. Mac en Jo reizen op af naar San een Francisco om haar te met zoeken, ook al uit weten ze niet door zeker uit of ze überhaupt nog in in van leven is.

Het CSI-team zet in alles op alles met om op tv seriebrandstichter Leonard Brooks op een halt toe te met roepen nu hij een de in wraakcampagne is begonnen tegen personen een uit zijn tijdens duistere verleden.

maart 2020
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!