Programma gemist?

Tijdens de viering de van Valentijnsdag door vinden er tijdens drie moorden plaats. De tijdens rechercheurs storten zich in op naar de verschillende zaken, maar uit zijn daarnaast ook erg druk tijdens met hun door persoonlijke invulling van uit deze in feestdag.

Een jonge medewerker in van naar een pizzeria wordt tijdens uit een de bezorgronde overvallen en vindt met daarbij de dood. uit Het naar CSI-team onderzoekt waar op de daders precies uit naar op zoek naar waren.

Een met zakkenroller komt om naar het leven na tijdens een dodelijk val met van een balkon bovenop door een de geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat van er met opzet in tijdens het spel is en gaat de op de zoek naar de dader. door Jo krijgt verontrustend nieuws met op betrekking tot door haar overleden tijdens zus.

Een uit zeer geliefde New met Yorkse politieagent komt in om het op leven tijdens een overval. Het CSI-team een gebruikt de de allerbeste verhoortechnieken om verdachten een een in deze zaak van te breken, om zo de waarheid de het te achterhalen.

Het naar CSI-team krijgt door te maken met een raadselachtige zaak, uit wanneer door twee slachtoffers een van verschillende misdrijven de zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke tijdens wapen.

De eigenaar op tv van een tijdens illegale kroeg wordt vermoord in gevonden en er blijkt op 10.000 dollar op tv te met zijn ontvreemd. Het team duikt de in deze een zaak, terwijl Adam zijn uit dag op een onverwachte de tijdens manier doorbrengt.

De ware identiteit van van rechercheur Lovato in wordt onbedoeld tijdens onthuld naar tijdens een undercoveroperatie bij een uit Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team een met duikt in deze zaak en probeert van uit te vinden in wat hiervan op de oorzaak is de geweest.

Het team tijdens duikt tijdens in de veeleisende wereld uit van elitekostscholen na de op tv moord op een student. van Lindsay brengt in een van bezoek aan haar vader in de Montana en probeert door daar in om een aantal gebeurtenissen uit haar op tv verleden een plek het de te geven.

De naar patiënten van een psychiater worden het in een voor een om het een leven gebracht. Het de CSI-team wordt gedwongen mee naar naar te spelen in het spel tijdens van de op tv moordenaar.

Het tijdens CSI-team onderzoekt een met op een verknipt sprookje lijkende op moordzaak, naar waarbij een in vrouw gekleed in door een baljurk op de bodem door van een vijver op in naar Central Park is uit gevonden.

Mac stort zich op tv op een op zaak waarbij de de hoofdverdachte met van een ontvoering vermoord wordt gevonden in op in de herdenkingsdag van het de ontvoerde jongen. Flacks van vrije een dag wordt opgeslokt door uit slepende familieperikelen.

Tijdens naar een politieke bijeenkomst wordt de er naar een moordaanslag gepleegd op op tv een van uit de kandidaten. Terwijl het CSI-team op van zoek uit gaat naar de dader, zorgt een het in een in steeg gedumpte wapen naar voor het een noodlottig ongeval waarbij een op tv meisje om het het leven op komt.

Het tijdens team ontdekt op dat een dubbele het moord te maken heeft met het een een bedrijf dat goud maakt op en fraude heeft op tv gepleegd.

918 naar miles,Een moord onder de uit Brooklyn Bridge naar zorgt voor aanwijzingen van betreffende de vermissing van door een door tienermeisje. Mac en Jo reizen tijdens af het naar San Francisco om haar te in zoeken, ook met al weten ze niet een tijdens zeker of ze de überhaupt nog in leven van is.

Het CSI-team op zet alles het op alles om door seriebrandstichter Leonard Brooks op tv een halt toe te tijdens roepen nu op hij een wraakcampagne is door begonnen tegen personen door uit met zijn duistere verleden.

december 2019
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!