Programma gemist?

Tijdens op de viering van Valentijnsdag vinden het er drie uit moorden plaats. het De rechercheurs storten zich door op de verschillende zaken, een maar zijn daarnaast op tv ook erg druk van met hun persoonlijke tijdens invulling van deze het naar feestdag.

Een jonge medewerker door van een uit pizzeria wordt tijdens een naar bezorgronde overvallen het en vindt daarbij door de op tv dood. Het CSI-team onderzoekt waar in de in daders precies van naar op zoek een waren.

Een zakkenroller met komt om het tijdens leven na een dodelijk de val van een op balkon van bovenop een geparkeerde auto. Het op in CSI-team ontdekt dat er opzet van in het spel uit is naar en gaat op zoek naar de de dader. Jo uit krijgt verontrustend nieuws met een betrekking tot het haar overleden in zus.

Een zeer geliefde de New een Yorkse politieagent komt om het uit leven tijdens tijdens een overval. Het naar CSI-team gebruikt de allerbeste naar verhoortechnieken uit om verdachten in deze zaak met te breken, in om zo met de waarheid te in achterhalen.

Het CSI-team in krijgt naar te maken met een op raadselachtige zaak, wanneer twee door slachtoffers van verschillende op tv misdrijven tijdens zijn omgebracht met hetzelfde tijdens ongebruikelijke wapen.

De eigenaar naar van de een illegale kroeg wordt vermoord de gevonden en een er blijkt 10.000 door dollar te zijn ontvreemd. Het met team een duikt in deze zaak, tijdens terwijl Adam zijn dag uit op een van onverwachte manier de doorbrengt.

De ware uit identiteit door van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld uit tijdens uit een undercoveroperatie uit bij een Latijns-Amerikaanse bende. van Het CSI-team duikt in deze de zaak en probeert naar uit te met vinden wat hiervan in de oorzaak is een geweest.

Het team uit duikt in tijdens de veeleisende wereld van van elitekostscholen na de moord naar op een op student. Lindsay brengt naar een bezoek op aan haar vader in Montana de en probeert daar naar op om een aantal gebeurtenissen uit haar op tv verleden een in plek te naar geven.

De patiënten uit van een psychiater worden een uit een voor een om het leven een gebracht. Het op CSI-team wordt een gedwongen mee te spelen in op het van spel van de op moordenaar.

Het naar CSI-team onderzoekt een op op tv een van verknipt sprookje lijkende van moordzaak, waarbij een vrouw de gekleed in het een baljurk op een de bodem van een vijver in uit Central Park is in op tv gevonden.

Mac het stort zich op een van zaak waarbij de naar hoofdverdachte van het een ontvoering vermoord wordt gevonden de op de herdenkingsdag naar van de ontvoerde op tv jongen. Flacks vrije op dag wordt opgeslokt op uit door slepende familieperikelen.

Tijdens een het politieke bijeenkomst wordt tijdens er een op moordaanslag gepleegd op door een van tijdens de kandidaten. Terwijl het een CSI-team op met zoek gaat naar tijdens de dader, zorgt het in in een steeg gedumpte op wapen voor een noodlottig het ongeval de waarbij een meisje om het door een leven komt.

Het team ontdekt op in dat een dubbele de moord te maken heeft het met een het bedrijf dat goud maakt en in fraude heeft door gepleegd.

918 miles,Een moord van onder de Brooklyn in Bridge zorgt voor op aanwijzingen tijdens betreffende de vermissing op tv van een op tv tienermeisje. Mac en Jo door reizen af naar San Francisco een om haar tijdens te op tv zoeken, ook al weten de ze niet zeker of ze op de überhaupt nog in op leven is.

Het CSI-team zet uit alles op op tv alles om seriebrandstichter het Leonard Brooks een een halt toe te tijdens roepen nu door hij een wraakcampagne is begonnen een tegen personen uit uit zijn op tv duistere verleden.

april 2021
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!