Programma gemist?

Tijdens de viering in van in Valentijnsdag vinden er in drie moorden plaats. uit De rechercheurs storten zich op een de verschillende tijdens zaken, maar zijn daarnaast een ook naar erg druk met hun persoonlijke uit invulling naar van deze op feestdag.

Een jonge medewerker het van een pizzeria naar door wordt tijdens een op tv bezorgronde overvallen en in vindt daarbij op de dood. Het CSI-team een onderzoekt waar de daders van precies door naar op zoek van waren.

Een tijdens zakkenroller komt om het leven een na een dodelijk de val van een naar balkon tijdens bovenop een geparkeerde auto. van Het CSI-team ontdekt met dat er met opzet in de het spel is tijdens en gaat op zoek naar de naar naar dader. Jo krijgt verontrustend tijdens nieuws met betrekking tot op tv haar overleden tijdens zus.

Een zeer geliefde in New een Yorkse politieagent komt naar om het leven tijdens op tv een overval. naar Het CSI-team gebruikt door de allerbeste verhoortechnieken om de verdachten van in deze zaak te van breken, om zo naar de waarheid te met achterhalen.

Het door CSI-team krijgt te maken van met een raadselachtige uit zaak, wanneer twee slachtoffers in van uit verschillende misdrijven zijn omgebracht met van hetzelfde tijdens ongebruikelijke wapen.

De het eigenaar van een illegale de kroeg wordt vermoord met gevonden tijdens en er blijkt in 10.000 dollar te door zijn ontvreemd. Het team duikt in door deze zaak, terwijl op tv Adam de zijn dag op de een onverwachte manier een doorbrengt.

De ware identiteit naar van van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld de tijdens een undercoveroperatie van bij in een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team uit tijdens duikt in deze zaak en op probeert uit te op tv vinden naar wat hiervan de oorzaak is met geweest.

Het de team duikt in met de veeleisende wereld van op tv elitekostscholen na de van moord op een naar student. in Lindsay brengt een bezoek aan haar door op vader in Montana en probeert het daar op om een aantal gebeurtenissen op tv uit haar verleden een tijdens plek te op tv geven.

De patiënten naar van een psychiater in worden een voor een op tv om het leven uit gebracht. Het naar CSI-team wordt gedwongen de mee te het spelen in het met spel van de door moordenaar.

Het naar CSI-team onderzoekt een op de een verknipt van sprookje lijkende moordzaak, waarbij het een vrouw gekleed van in een baljurk uit op de bodem van naar een vijver in op tv Central Park is door een gevonden.

Mac in stort zich op een zaak naar waarbij het de hoofdverdachte van een ontvoering uit vermoord uit wordt gevonden op de herdenkingsdag uit tijdens van de ontvoerde jongen. tijdens Flacks vrije met dag wordt opgeslokt door slepende de familieperikelen.

Tijdens door een politieke bijeenkomst een wordt er een op moordaanslag gepleegd op door een van uit de kandidaten. Terwijl het op CSI-team op zoek op gaat naar de dader, zorgt op tv het in op een op tv steeg gedumpte wapen voor een met noodlottig ongeval tijdens waarbij een meisje om van het op tv leven komt.

Het team ontdekt in dat een dubbele door moord te het maken heeft in met een bedrijf op dat goud maakt en fraude naar heeft op tv gepleegd.

918 een miles,Een moord onder de Brooklyn op Bridge zorgt het voor aanwijzingen betreffende de de van vermissing van een tienermeisje. de Mac en Jo reizen de af naar naar San Francisco om haar te van zoeken, uit ook al de weten ze niet zeker of ze van het überhaupt nog in leven naar is.

Het CSI-team zet het alles op een alles om seriebrandstichter Leonard door Brooks een een halt toe het te roepen nu hij in een wraakcampagne is met begonnen tegen een personen uit in zijn duistere verleden.

augustus 2020
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!