Programma gemist?

Tijdens de viering van van van Valentijnsdag vinden er drie moorden de plaats. op De rechercheurs storten zich een op de naar verschillende zaken, naar maar zijn daarnaast op tv ook erg druk met hun uit persoonlijke uit invulling van deze in feestdag.

Een door jonge medewerker van van een pizzeria wordt op tijdens een met bezorgronde overvallen en op vindt daarbij de het dood. Het CSI-team naar onderzoekt waar op tv de daders precies in naar op zoek de waren.

Een met zakkenroller komt om het naar leven na een in dodelijk val van een een balkon met bovenop een geparkeerde auto. Het het CSI-team ontdekt dat uit er opzet uit in het spel is tijdens en tijdens gaat op zoek naar de door dader. Jo in krijgt verontrustend naar nieuws met betrekking op tv tot haar overleden van zus.

Een uit zeer geliefde New door Yorkse politieagent komt om door het op tv leven tijdens een overval. Het door CSI-team gebruikt de de allerbeste verhoortechnieken uit om verdachten een in deze zaak naar te breken, om tijdens zo de waarheid te door achterhalen.

Het CSI-team door krijgt te maken met op van een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers in van op verschillende misdrijven zijn omgebracht van met hetzelfde ongebruikelijke van wapen.

De op eigenaar van een de illegale kroeg wordt vermoord naar gevonden en in er blijkt 10.000 dollar de te zijn door ontvreemd. Het team van duikt in door deze zaak, terwijl Adam zijn op dag tijdens op een onverwachte manier op tv doorbrengt.

De ware van identiteit van rechercheur Lovato met wordt van onbedoeld onthuld tijdens een van undercoveroperatie bij een tijdens Latijns-Amerikaanse bende. Het naar CSI-team duikt in deze op tv het zaak en probeert van uit te vinden op tv wat hiervan de oorzaak met is geweest.

Het team een duikt in de de veeleisende naar wereld van elitekostscholen na de moord met op het een student. Lindsay brengt in een bezoek aan uit haar van vader in Montana en probeert daar met om een aantal op gebeurtenissen uit haar naar verleden een een plek te op tv geven.

De het patiënten van een met psychiater worden een een voor een om het naar leven gebracht. Het op CSI-team wordt uit gedwongen mee te spelen in uit op het spel van de op moordenaar.

Het het CSI-team onderzoekt door een op een verknipt sprookje tijdens lijkende moordzaak, met waarbij een vrouw gekleed naar in uit een baljurk op met de bodem van op tv een vijver in Central Park is de met gevonden.

Mac door stort zich op een zaak de waarbij de een hoofdverdachte van het een ontvoering vermoord naar wordt gevonden op met de herdenkingsdag door van de ontvoerde met jongen. Flacks vrije dag wordt van opgeslokt door slepende naar familieperikelen.

Tijdens een politieke op tv bijeenkomst wordt er de tijdens een moordaanslag gepleegd op een van door uit de kandidaten. Terwijl het uit CSI-team op zoek gaat op tv naar de dader, zorgt in het in naar een steeg gedumpte wapen uit voor met een noodlottig ongeval waarbij een in in meisje om het leven met komt.

Het tijdens team ontdekt dat een een dubbele een moord te maken heeft met een door bedrijf dat goud met op maakt en fraude op heeft gepleegd.

918 miles,Een moord door een onder de Brooklyn Bridge zorgt voor van aanwijzingen betreffende de op met vermissing van een tienermeisje. Mac en uit Jo reizen door af op tv naar San Francisco om haar te op door zoeken, ook al op weten ze niet zeker of in ze überhaupt op tv nog in de leven is.

Het op tv CSI-team zet alles op met alles om seriebrandstichter Leonard door Brooks een halt in op tv toe te roepen op nu hij een wraakcampagne naar is begonnen tegen personen uit door zijn duistere een verleden.

juli 2021
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!