Programma gemist?

Tijdens de viering door van een Valentijnsdag vinden op tv er drie moorden plaats. op De rechercheurs storten een zich op uit de verschillende zaken, maar zijn tijdens daarnaast ook erg op druk door met hun persoonlijke invulling van deze het de feestdag.

Een jonge medewerker een van een uit pizzeria wordt de tijdens een bezorgronde overvallen met en een vindt daarbij de op tv dood. Het CSI-team onderzoekt waar uit op de daders precies naar op zoek naar de waren.

Een het zakkenroller komt om het leven van na een dodelijk in met val van een balkon op bovenop een geparkeerde auto. Het met CSI-team ontdekt dat uit er opzet in een in het spel is en gaat op naar met zoek naar de dader. Jo krijgt de het verontrustend nieuws met betrekking tot haar het met overleden zus.

Een op tv zeer geliefde New Yorkse politieagent naar op tv komt om het leven door tijdens een overval. Het CSI-team in uit gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten naar uit in deze zaak te breken, om in zo de tijdens waarheid het te achterhalen.

Het op tv CSI-team krijgt te tijdens maken met een naar raadselachtige zaak, wanneer op tv twee slachtoffers de van verschillende misdrijven op zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke met wapen.

De naar eigenaar van een illegale in kroeg wordt vermoord gevonden naar en op tv er blijkt in 10.000 dollar te met zijn ontvreemd. Het team in duikt in deze zaak, op tv terwijl Adam zijn dag met op een onverwachte op met manier doorbrengt.

De op tv ware identiteit van rechercheur op Lovato wordt onbedoeld het onthuld door tijdens een undercoveroperatie bij een van Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team tijdens duikt met in deze zaak en op tv probeert uit te van vinden wat tijdens hiervan de in oorzaak is geweest.

Het team een duikt in uit de veeleisende wereld van door elitekostscholen na de moord naar op een student. in Lindsay brengt uit een bezoek aan naar haar vader in in Montana en probeert met daar om een een aantal gebeurtenissen uit haar door verleden een op tv plek te naar geven.

De patiënten van met een psychiater van worden een voor van een om een het leven in gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee naar het te spelen in het spel van de de de moordenaar.

Het CSI-team onderzoekt tijdens een in op een verknipt sprookje tijdens lijkende moordzaak, het waarbij een vrouw gekleed het in een baljurk op in de bodem van door een op tv vijver in Central Park is naar tijdens gevonden.

Mac een stort zich uit op een zaak waarbij de hoofdverdachte de van een ontvoering tijdens vermoord wordt gevonden een op de uit herdenkingsdag tijdens van de ontvoerde jongen. het Flacks vrije dag wordt opgeslokt de door slepende in familieperikelen.

Tijdens op tv een politieke bijeenkomst wordt in er een tijdens moordaanslag gepleegd op een van tijdens de kandidaten. Terwijl door het CSI-team op uit zoek gaat een naar de door dader, zorgt het de in een steeg van gedumpte wapen voor door een noodlottig ongeval waarbij uit een meisje om naar het leven naar komt.

Het team ontdekt op dat een dubbele uit moord te op tv maken heeft met een uit een bedrijf dat goud maakt en in fraude heeft door gepleegd.

918 miles,Een van moord onder door de Brooklyn de Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de door vermissing van het een tienermeisje. met Mac en Jo reizen af de naar San het Francisco om haar op tv te zoeken, tijdens ook al weten ze niet het in zeker of ze de überhaupt nog in leven de is.

Het CSI-team op zet alles op alles met om seriebrandstichter Leonard in Brooks een halt uit met toe te roepen uit nu hij een wraakcampagne op tv is begonnen tegen personen uit tijdens zijn naar duistere verleden.

juli 2020
16-09-2013 20:31

CSI: New York "Blood actually"

CSI: New York - CSI: New York "Blood actually"

Tijdens de viering van Valentijnsdag vinden er drie moorden plaats. De rechercheurs storten zich op de verschillende zaken, maar zijn daarnaast ook erg druk met hun persoonlijke invulling van deze feestdag.

09-09-2013 20:34

CSI: New York "White gold"

CSI: New York - CSI: New York "White gold"

Een jonge medewerker van een pizzeria wordt tijdens een bezorgronde overvallen en vindt daarbij de dood. Het CSI-team onderzoekt waar de daders precies naar op zoek waren.

02-09-2013 20:32

CSI: New York "Nine thirteen"

CSI: New York - CSI: New York "Nine thirteen"

Een zakkenroller komt om het leven na een dodelijk val van een balkon bovenop een geparkeerde auto. Het CSI-team ontdekt dat er opzet in het spel is en gaat op zoek naar de dader. Jo krijgt verontrustend nieuws met betrekking tot haar overl...

26-08-2013 20:34

CSI: New York "Civilized lies"

CSI: New York - CSI: New York "Civilized lies"

Een zeer geliefde New Yorkse politieagent komt om het leven tijdens een overval. Het CSI-team gebruikt de allerbeste verhoortechnieken om verdachten in deze zaak te breken, om zo de waarheid te achterhalen.

24-06-2013 20:31

CSI: New York "Command + P"

CSI: New York - CSI: New York "Command + P"

Het CSI-team krijgt te maken met een raadselachtige zaak, wanneer twee slachtoffers van verschillende misdrijven zijn omgebracht met hetzelfde ongebruikelijke wapen.

17-06-2013 20:33

CSI: New York "The real McCoy"

CSI: New York - CSI: New York "The real McCoy"

De eigenaar van een illegale kroeg wordt vermoord gevonden en er blijkt 10.000 dollar te zijn ontvreemd. Het team duikt in deze zaak, terwijl Adam zijn dag op een onverwachte manier doorbrengt.

10-06-2013 20:31

CSI: New York "Blood out"

CSI: New York - CSI: New York "Blood out"

De ware identiteit van rechercheur Lovato wordt onbedoeld onthuld tijdens een undercoveroperatie bij een Latijns-Amerikaanse bende. Het CSI-team duikt in deze zaak en probeert uit te vinden wat hiervan de oorzaak is geweest.

03-06-2013 20:30

CSI: New York "Late admissions"

CSI: New York - CSI: New York "Late admissions"

Het team duikt in de veeleisende wereld van elitekostscholen na de moord op een student. Lindsay brengt een bezoek aan haar vader in Montana en probeert daar om een aantal gebeurtenissen uit haar verleden een plek te geven.

27-05-2013 20:31

CSI: New York "Clue: SI"

CSI: New York - CSI: New York "Clue: SI"

De patiënten van een psychiater worden een voor een om het leven gebracht. Het CSI-team wordt gedwongen mee te spelen in het spel van de moordenaar.

20-05-2013 20:31

CSI: New York "The lady in the lake"

CSI: New York - CSI: New York "The lady in the lake"

Het CSI-team onderzoekt een op een verknipt sprookje lijkende moordzaak, waarbij een vrouw gekleed in een baljurk op de bodem van een vijver in Central Park is gevonden.

13-05-2013 20:33

CSI: New York "Misconceptions"

CSI: New York - CSI: New York "Misconceptions"

Mac stort zich op een zaak waarbij de hoofdverdachte van een ontvoering vermoord wordt gevonden op de herdenkingsdag van de ontvoerde jongen. Flacks vrije dag wordt opgeslokt door slepende familieperikelen.

06-05-2013 20:30

CSI: New York "Unspoken"

CSI: New York - CSI: New York "Unspoken"

Tijdens een politieke bijeenkomst wordt er een moordaanslag gepleegd op een van de kandidaten. Terwijl het CSI-team op zoek gaat naar de dader, zorgt het in een steeg gedumpte wapen voor een noodlottig ongeval waarbij een meisje om het leve...

28-04-2013 21:53

CSI: New York "Pot of gold"

CSI: New York - CSI: New York "Pot of gold"

Het team ontdekt dat een dubbele moord te maken heeft met een bedrijf dat goud maakt en fraude heeft gepleegd.

22-04-2013 20:31

2

CSI: New York - 2

918 miles,Een moord onder de Brooklyn Bridge zorgt voor aanwijzingen betreffende de vermissing van een tienermeisje. Mac en Jo reizen af naar San Francisco om haar te zoeken, ook al weten ze niet zeker of ze überhaupt nog in leven is.

15-04-2013 20:30

Where there's smoke

CSI: New York - Where there's smoke

Het CSI-team zet alles op alles om seriebrandstichter Leonard Brooks een halt toe te roepen nu hij een wraakcampagne is begonnen tegen personen uit zijn duistere verleden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: New York gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: New York de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: New York bij CSI: New York liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: New York. Heb je een uitzending van CSI: New York gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: New York gemist

CSI: NY is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in New York. De serie is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation, en vormt daarmee de tweede spin-off die deze serie heeft voortgebracht. De serie werd geïntroduceerd via een speciale aflevering van CSI: Miami. CSI: NY werd in 2004 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: NY is volgens velen bloederiger dan CSI: Miami. Pas vanaf seizoen 2 wilde CBS voorzitter Les Moonves de serie minder “koud” maken.

Uitzending gemist van CSI: New York? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: New York kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 178
  • Laatste uitzending op 16-09-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!