Programma gemist?

Jongeren die de op tv weg kwijt door dreigen op te raken worden geconfronteerd met een de zorgen van vrienden door en familieleden. naar Manuel Vendebos probeert een de jongeren weer de op een het juiste spoor te van krijgen door ze met te confronteren de met hun verleden, op tv het heden, waarna hij ze een tijdens negatieve en een positieve toekomst toont. Grijpen tijdens op de jongeren deze kans en krijgen tijdens ze in hun leven weer op de het rit? Afl.: van Roswitha. Roswitha (20) uit op tijdens Oud Beijerland wordt gescrooged door haar op vrienden en familieleden. met Roswitha door heeft geen makkelijke jeugd. Haar op vader gaat een weg al als ze met nog heel jong door in is, waarna het door turbulente liefdesleven van haar moeder tijdens ervoor van zorgt dat er veel verschillende in mannen over de vloer uit komen. Er een vallen regelmatig klappen, waar op tv ook Roswitha onder op op tv lijdt als ze haar moeder op tv wil beschermen. door Ondanks de onrust in uit huis haalt ze door haar op mbo-diploma. Maar als ze niet naar meteen een op tv baan vindt, knakt het er iets en de vlucht Roswitha door in eten. Nu blijft Roswitha het tijdens liefst de een hele dag op in bed liggen en zakt op ze uit geestelijk en lichamelijk steeds van verder weg. naar Ziet ze in dat haar het manier door van leven van op den duur dodelijk kan aflopen? van het Of slaagt ze erin om de naar uit knop om te een zetten en gaat van ze voor een gezonde en de positieve tijdens toekomst?

Jongeren door die de weg kwijt dreigen op tv naar te raken worden op tv geconfronteerd met de zorgen een van vrienden en familieleden. Manuel een Vendebos probeert de de in jongeren weer op het met juiste spoor te op tv krijgen door ze uit te confronteren met hun verleden, tijdens in het heden, waarna hij ze door een een negatieve en positieve toekomst toont. tijdens Grijpen naar de jongeren deze kans het en krijgen ze hun tijdens leven weer op de naar door rit?

Jongeren met die de weg kwijt dreigen op te raken naar worden geconfronteerd met de op een zorgen van vrienden en familieleden. Manuel uit Vendebos probeert in de jongeren weer een op in het juiste spoor te krijgen op door van ze te confronteren met hun verleden, uit het heden, waarna het hij op tv ze een negatieve en de positieve toekomst toont. van Grijpen op de jongeren deze naar kans en krijgen ze hun leven uit weer op uit de tijdens rit?

Jongeren die de door het weg kwijt dreigen te naar raken worden geconfronteerd met van de zorgen van vrienden naar het en familieleden. Manuel Vendebos op tv probeert de jongeren weer de op het op juiste spoor te krijgen door met ze te confronteren tijdens met een hun verleden, het heden, het waarna hij uit ze een negatieve en in positieve toekomst toont. een Grijpen de jongeren het deze kans en krijgen een de ze hun leven op weer op de rit? Afl.: Eliza. uit Eliza (17) op tv uit Nieuwerbrug wordt de gescrooged door een haar vriendinnen en de familieleden. Ooit naar was Eliza een vrolijke durfal, de met een naar passie voor tekenen en uit toneel. Totdat met twee jaar geleden de het noodlot toesloeg en op tv ze, uit naar het niets, door acht meisjes op tv van school in een elkaar op geslagen werd. Sindsdien regeert de met angst bij Eliza. van Ze durft op tv nergens meer alleen de naar toe. Niet naar naar school, in niet alleen op de de fiets en met niet meer uit. Ze kruipt met het liefst met in haar schulp. door In sneltreinvaart naar gaat haar een leven bergafwaarts. Lukt op het Manuel om Eliza ervan tijdens te van overtuigen dat ze gaat inzien de dat ze haar naar angsten moet met gaan overwinnen van en haar leven weer op naar de rit moet zien tijdens te in krijgen?

Jongeren die de door weg op kwijt dreigen te met raken worden met geconfronteerd met de zorgen op van vrienden en familieleden. de Manuel uit Vendebos probeert de jongeren weer een op het juiste van spoor te krijgen op tv door ze te tijdens confronteren met met hun verleden, het heden, op tv waarna naar hij ze een negatieve en in positieve het toekomst toont. Grijpen de jongeren deze uit kans en de krijgen ze hun leven uit weer op tijdens de in rit? Afl.: Erbay. Erbay (22) tijdens uit de Haagse Schilderswijk een wordt gescrooged tijdens door zijn oude door lerares Mirjam. met Ooit was deze op tv getalenteerde en op tv sociale jongen goed bezig op de school en leek niets in een succesvolle op toekomst in in de weg te staan. naar Maar door een het gemis tijdens van zijn vader, een tijdens teleurstelling in de liefde en met op tv gebrek aan doorzettingsvermogen is op Erbay veranderd. op Hij slaagt er niet in tijdens om al zijn plannen tijdens om te op zetten een in concrete daden. Zo is hij van tijdens alleen al met op tv vier opleidingen gestart, maar ook net uit zo vaak gestopt. op tv Uit frustratie zoekt het van Erbay nu zijn heil van in drank en de drugs, wat onlangs met leidde tot een tijdens bijna fataal ongeluk. de Lukt het uit Manuel om Erbay ervan te overtuigen de dat hij uit moet stoppen naar met zijn destructieve gedrag door en een de verantwoordelijkheid voor op tv zijn leven in eigen het hand moet op tv nemen?

Jongeren die tijdens de weg kwijt op tv dreigen naar te raken worden uit geconfronteerd met de in zorgen van vrienden en familieleden. Manuel door Vendebos probeert de tijdens jongeren naar weer op het juiste spoor het uit te krijgen door ze te confronteren van met hun verleden, de het door heden, waarna door hij ze een negatieve naar en positieve toekomst toont. een Grijpen de het jongeren deze kans en tijdens krijgen ze hun door leven de weer op de rit? Jason het (20) wordt gescrooged op door familievriendin Gon een (45). Ooit tijdens was Jason een veelbelovende VWO-leerling uit die op koers met lag een voor een uit prima toekomst. Door een uit afwezige vader en een met incapabele moeder in viel de het familie uit elkaar en belandde Jason tijdens in in opvanghuizen. Nu heeft Jason, ondanks op al uit zijn kwaliteiten, geen vaste woon- op tv of verblijfplaats, doet op hij op geen opleiding of op structureel werk en dreigt een hij langzaam het contact een met uit zijn familie te tijdens verliezen. Lukt het een Manuel om Jason te met overtuigen de zichzelf aan te pakken een en een uit weg in te slaan richting uit een positieve tijdens toekomst?

Jongeren die uit de weg kwijt dreigen tijdens te met raken worden geconfronteerd met de een zorgen de van vrienden en naar familieleden. Manuel Vendebos in probeert de jongeren weer op het het juiste spoor tijdens het te krijgen door ze te uit confronteren op tv met hun verleden, het door heden, waarna hij door ze een negatieve en de positieve toekomst op tv toont. Grijpen op tv de jongeren deze kans en op krijgen in ze hun leven weer op de naar het rit? Kelly (23) op tv laat haar zus uit Nathaly (17) scroogen. in Ooit was deze jongste naar telg van de familie een het vrolijke op tv en slimme de meid en had in ze het hoogste de woord. Door pesterijen door op school en problemen met haar op tv zussen in veranderde Nathaly in een uit angstig en een onzeker meisje. in Nu gaat Nathaly niet met meer naar school, werkt van ze niet en woont door op tv ze samen met haar moeder met op een zolderkamertje. op tv Nathaly komt nauwelijks tijdens nog de buiten en dreigt zich af te een een sluiten van de wereld. uit Lukt het op tv Manuel om Nathaly ervan te naar overtuigen om in van haar op tv zolder af te komen en van weer met beide benen de in het het leven op te gaan staan?

Jongeren die met de het weg kwijt dreigen te raken door worden geconfronteerd in met de zorgen van een vrienden en op familieleden. Manuel Vendebos probeert een de jongeren tijdens weer op het juiste op spoor te uit krijgen door ze te confronteren met met hun tijdens verleden, het heden, door waarna hij naar ze een negatieve en positieve met toekomst toont. op tv Grijpen in de jongeren deze met kans en krijgen ze door hun leven weer op de op uit rit? Afl.: Vincent. Vincent (19) wordt tijdens gescrooged door naar zijn neef Arjen uit (29). Arjen tijdens komt net uit op tv de gevangenis en met wil voorkomen dat tijdens zijn neef hem uit achterna gaat. Vincent tijdens bracht een gedeelte van zijn het jeugd door een in pleeggezinnen, op omdat zijn alleenstaande moeder vanwege op tv een tijdens verslaving niet voor hem door kon zorgen. met Nu hij sinds een tijdje tijdens weer bij zijn naar naar moeder woont, gaat op tv het bergafwaarts met hem. door Hij blowt de hele dag naar en gaat met niet naar uit school. Manuel confronteert Vincent op tv behoorlijk. Pakt Vincent op tv de kans om zijn met in leven weer op de rit met te in krijgen?

oktober 2017
07-11-2011 21:25

Roswitha

Scrooged - Roswitha

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

31-10-2011 21:25

Aflevering 8

Scrooged - Aflevering 8

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

24-10-2011 21:25

Aflevering 7

Scrooged - Aflevering 7

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

17-10-2011 21:25

Eliza

Scrooged - Eliza

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

10-10-2011 21:25

Erbay

Scrooged - Erbay

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

03-10-2011 21:25

Aflevering 4

Scrooged - Aflevering 4

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

26-09-2011 21:25

Aflevering 3

Scrooged - Aflevering 3

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

19-09-2011 21:25

Vincent

Scrooged - Vincent

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

Scrooged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Scrooged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Scrooged bij Scrooged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Scrooged. Heb je een uitzending van Scrooged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Scrooged gemist

In 'Scrooged' worden mensen geconfronteerd met hun verleden, heden en toekomst. Gaan ze hun leven weer oppakken na Scrooged?Samen met vrienden en familie worden ze geconfronteerd met de gevolgen van hun levensstijl. Het programma 'Scrooged'is een bijdrage van de Evangelische Omroep aan TV-lab. Dit programma wordt gepresenteerd door nieuw EO-talent Anne-MarZwart.

Uitzending gemist van Scrooged? Hier kun je alle uitzendingen van Scrooged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord