Programma gemist?

Jongeren die de op tv weg kwijt dreigen het op tv te raken worden geconfronteerd een met de zorgen van een vrienden op en familieleden. Manuel Vendebos probeert de op tv jongeren weer op met het juiste spoor uit te door krijgen door ze te confronteren in met naar hun verleden, het heden, van waarna hij naar ze een negatieve en naar positieve toekomst een toont. Grijpen met de jongeren deze kans en krijgen naar ze het hun leven weer uit op de rit? Afl.: van Roswitha. het Roswitha (20) uit Oud van Beijerland wordt gescrooged door haar een vrienden en familieleden. een Roswitha heeft een geen makkelijke op jeugd. Haar tijdens vader gaat weg van al als ze nog heel het jong is, waarna op het turbulente liefdesleven door van haar moeder ervoor in zorgt de dat er veel het verschillende mannen over uit de vloer komen. Er vallen op tv uit regelmatig klappen, waar ook Roswitha onder een lijdt op tv als ze haar op tv moeder wil beschermen. Ondanks de op op onrust in huis haalt op tv ze haar mbo-diploma. naar Maar als ze niet meteen uit door een baan vindt, knakt er iets op tv het en vlucht Roswitha naar in eten. Nu blijft met Roswitha het liefst op tv de hele dag in met bed liggen en zakt op tv uit ze geestelijk en tijdens lichamelijk steeds verder weg. het Ziet ze in op dat haar manier van leven op tv op den een duur dodelijk kan op tv aflopen? Of door slaagt ze erin om de met knop om het te naar zetten en gaat ze voor een de op gezonde en positieve het toekomst?

Jongeren die op de weg kwijt de dreigen een te raken worden met geconfronteerd met de in zorgen van vrienden en familieleden. Manuel op Vendebos op tv probeert de jongeren weer op het het juiste door spoor met te krijgen door ze te confronteren een met hun verleden, het het heden, een waarna hij ze een de negatieve en op tv positieve toekomst een toont. Grijpen de jongeren deze een kans uit en krijgen van ze hun leven de weer op de op tv rit?

Jongeren op tv die de op tv weg kwijt dreigen tijdens te raken worden geconfronteerd de met de zorgen van uit vrienden en familieleden. Manuel uit Vendebos probeert de op jongeren weer de op van het juiste spoor een te krijgen door ze te confronteren uit met hun verleden, op het het heden, waarna met hij ze een negatieve en positieve een toekomst toont. Grijpen de de tijdens jongeren deze kans en krijgen van ze hun de leven weer van op de met rit?

Jongeren die uit de weg de kwijt dreigen de te raken worden geconfronteerd met de met zorgen van door vrienden en door familieleden. Manuel Vendebos op tv probeert de jongeren van weer op het juiste spoor van van te krijgen door ze op te confronteren met hun in verleden, tijdens het heden, waarna van hij ze een met negatieve en positieve toekomst toont. Grijpen tijdens de jongeren deze van kans en krijgen in ze door hun leven weer het op de rit? het Afl.: Eliza. Eliza met (17) uit Nieuwerbrug wordt gescrooged uit door in haar vriendinnen en naar familieleden. Ooit was uit Eliza een op tv vrolijke durfal, met uit een passie voor tekenen en de toneel. Totdat door twee jaar met geleden het noodlot toesloeg en ze, het uit door het niets, in door acht meisjes in van school in elkaar geslagen in werd. Sindsdien regeert tijdens de angst bij op Eliza. Ze durft naar nergens meer alleen naar door het toe. Niet naar school, niet een alleen op met de fiets en niet op meer door uit. Ze kruipt het in liefst in haar schulp. In een sneltreinvaart naar gaat haar leven bergafwaarts. Lukt naar het Manuel op tv om Eliza door ervan te overtuigen met dat ze op gaat inzien dat tijdens ze haar angsten moet gaan in overwinnen en haar in leven van weer op de naar rit moet zien te een krijgen?

Jongeren door die de weg kwijt op tv dreigen van te raken worden tijdens geconfronteerd met de zorgen van vrienden een en naar familieleden. Manuel Vendebos probeert in de jongeren weer op naar op tv het juiste spoor uit te krijgen door een ze te confronteren met tijdens hun verleden, een het heden, waarna hij ze de een de negatieve en positieve de toekomst toont. Grijpen de met jongeren deze kans en uit krijgen ze van hun leven in weer op de naar rit? Afl.: Erbay. Erbay uit (22) uit de Haagse Schilderswijk de wordt gescrooged door uit naar zijn oude lerares op Mirjam. Ooit was deze getalenteerde en uit uit sociale jongen goed met bezig op school naar en leek niets een succesvolle met toekomst in de door weg te staan. uit Maar door naar het gemis van zijn met vader, een teleurstelling de in de liefde en van gebrek aan uit doorzettingsvermogen is Erbay veranderd. op tv van Hij slaagt er niet in om naar al zijn door plannen om te naar zetten in concrete door daden. Zo is de hij alleen van al met vier opleidingen op tv gestart, maar de ook net zo vaak tijdens gestopt. Uit frustratie zoekt de tijdens Erbay nu zijn heil op in drank en drugs, van wat onlangs tijdens leidde tot een bijna fataal het ongeluk. met Lukt het Manuel om Erbay naar ervan te met overtuigen uit dat hij moet de stoppen met zijn uit destructieve gedrag en de verantwoordelijkheid voor op zijn leven in met eigen hand uit moet tijdens nemen?

Jongeren die uit de weg het kwijt dreigen te raken in worden geconfronteerd met de het zorgen van een vrienden en in familieleden. Manuel Vendebos tijdens probeert de jongeren van weer op het juiste spoor het te krijgen naar door ze te confronteren door op met hun verleden, het de heden, waarna hij ze een op negatieve op tv en positieve toekomst toont. op Grijpen de jongeren deze in kans en krijgen uit het ze hun leven weer door op de met rit? Jason (20) wordt tijdens gescrooged door familievriendin Gon naar (45). Ooit was Jason tijdens naar een veelbelovende VWO-leerling die op op tv koers lag voor een het prima toekomst. naar Door een met afwezige vader naar en een incapabele moeder de viel de familie van uit elkaar en met belandde Jason in door opvanghuizen. Nu heeft van Jason, ondanks al door zijn kwaliteiten, geen op tv vaste woon- of verblijfplaats, doet het hij geen tijdens opleiding of structureel werk op en met dreigt hij met langzaam het contact met zijn familie tijdens te verliezen. in Lukt het Manuel om uit Jason van te overtuigen zichzelf aan tijdens te pakken en een op weg in te in slaan richting de een positieve op tv toekomst?

Jongeren die de naar weg het kwijt dreigen te op raken worden op tv geconfronteerd met de van zorgen van vrienden en familieleden. het Manuel Vendebos op probeert de jongeren weer tijdens op het juiste in spoor te krijgen door met ze uit te confronteren met hun verleden, in het heden, op waarna hij ze een op tijdens negatieve en positieve toekomst toont. de Grijpen op tv de jongeren deze kans een en krijgen een ze hun leven weer op op tv de rit? Kelly (23) van laat haar tijdens zus Nathaly (17) scroogen. tijdens door Ooit was deze het jongste telg van de familie uit een een vrolijke en slimme meid en op tv had ze het hoogste naar woord. Door door pesterijen op school uit en problemen met haar op op tv zussen veranderde Nathaly tijdens in een angstig op tv en onzeker meisje. Nu gaat de Nathaly niet meer op tv naar school, op tv werkt ze niet op en woont met ze samen met haar met moeder op een zolderkamertje. Nathaly van uit komt nauwelijks nog buiten op en dreigt zich af het te sluiten van de het wereld. Lukt het de naar Manuel om Nathaly ervan te uit overtuigen om naar van haar zolder met af te komen de en weer met beide in benen tijdens in het leven uit te gaan staan?

Jongeren het die de weg kwijt een dreigen te raken worden het geconfronteerd met de het naar zorgen van vrienden en familieleden. Manuel tijdens Vendebos probeert de uit op tv jongeren weer op het juiste uit spoor te krijgen door op tv ze te op tv confronteren met met hun verleden, het in heden, waarna hij ze op een negatieve en positieve van toekomst toont. Grijpen in de jongeren deze op kans en krijgen tijdens ze op tv hun leven uit weer op de rit? Afl.: met Vincent. Vincent met (19) wordt gescrooged tijdens door zijn neef Arjen (29). naar Arjen met komt net uit tijdens de gevangenis en wil op voorkomen dat zijn tijdens neef hem achterna gaat. door tijdens Vincent bracht een gedeelte door van zijn jeugd door uit in pleeggezinnen, omdat uit zijn alleenstaande moeder met vanwege een verslaving uit niet voor hem op kon zorgen. Nu op tv hij op tv sinds een tijdje weer bij zijn het moeder woont, gaat op het op tv bergafwaarts met hem. met Hij blowt uit de hele dag op tv en gaat niet naar school. door Manuel confronteert Vincent uit behoorlijk. Pakt Vincent de op tv kans om zijn uit leven weer op uit de rit te de met krijgen?

juni 2017
07-11-2011 21:25

Roswitha

Scrooged - Roswitha

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

31-10-2011 21:25

Aflevering 8

Scrooged - Aflevering 8

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

24-10-2011 21:25

Aflevering 7

Scrooged - Aflevering 7

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

17-10-2011 21:25

Eliza

Scrooged - Eliza

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

10-10-2011 21:25

Erbay

Scrooged - Erbay

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

03-10-2011 21:25

Aflevering 4

Scrooged - Aflevering 4

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

26-09-2011 21:25

Aflevering 3

Scrooged - Aflevering 3

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

19-09-2011 21:25

Vincent

Scrooged - Vincent

Jongeren die de weg kwijt dreigen te raken worden geconfronteerd met de zorgen van vrienden en familieleden. Manuel Vendebos probeert de jongeren weer op het juiste spoor te krijgen door ze te confronteren met hun verleden, het heden, waarn...

Scrooged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Scrooged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Scrooged bij Scrooged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Scrooged. Heb je een uitzending van Scrooged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Scrooged gemist

In 'Scrooged' worden mensen geconfronteerd met hun verleden, heden en toekomst. Gaan ze hun leven weer oppakken na Scrooged?Samen met vrienden en familie worden ze geconfronteerd met de gevolgen van hun levensstijl. Het programma 'Scrooged'is een bijdrage van de Evangelische Omroep aan TV-lab. Dit programma wordt gepresenteerd door nieuw EO-talent Anne-MarZwart.

Uitzending gemist van Scrooged? Hier kun je alle uitzendingen van Scrooged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-11-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord