Programma gemist?

Uitgebreid uit verslag van Prinsjesdag. door De rijtoer, troonrede en de door balkonscène.Meer Uitgebreid naar verslag van Prinsjesdag van 2015. Overdag het zijn eerst de in rijtoer van koning Willem-Alexander van naar en naar de het op tv Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène tijdens op Paleis Noordeinde op rechtstreeks te tijdens volgen. Aansluitend tijdens volgen de overhandiging van een de Miljoenennota door de minister Jeroen Dijsselbloem van naar Financiën en de met eerste reacties op uit de tijdens kabinetsplannen.Minder

Rechtstreeks een verslag van de rijtour uit met de Gouden Koets naar naar het naar Binnenhof, van met aansluitend de Troonrede, op tv de Miljoenennota in en een verslag van een de politieke reacties een in de Tweede een Kamer.

12:35,Uitgebreid het verslag van de de eerste Prinsjesdag met Willem-Alexander als naar koning. Zijn rijtoer tijdens een van en naar de Ridderzaal, door de troonrede en op tv de in balkonscène op Paleis Noordeinde zijn op tv rechtstreeks te op volgen.

Rechtstreeks op verslag van de derde van dinsdag in september. door De rijtoer de van koningin Beatrix tijdens naar de Ridderzaal, de uit troonrede en de balkonscène de op de Paleis Noordeinde zijn te zien. in in In het eerste half uur is van er onder naar meer een naar vooruitblik op op de gebeurtenissen van die middag. van Omstreeks in 12.50 uur doet Astrid van Kersseboom verslag van de uit rijtoer naar van de Ridderzaal, waar op tv koningin Beatrix naar aansluitend de troonrede het voorleest. Tegen 14 uur met vertrekt het gezelschap weer de richting Paleis Noordeinde waar de een rond 14.15 uur de traditionele balkonscène de tijdens op het programma staat. Presentatie: Astrid uit naar Kersseboom, Ferry Mingelen, Dominique van een der met Heyde.

februari 2020
15-09-2015 12:30

NOS Prinsjesdag met gebarentolk

NOS Prinsjesdag met gebarentolk - NOS Prinsjesdag met gebarentolk

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. De rijtoer, troonrede en de balkonscène.Meer Uitgebreid verslag van Prinsjesdag 2015. Overdag zijn eerst de rijtoer van koning Willem-Alexander van en naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op...

16-09-2014 12:30

NOS Prinsjesdag met gebarentolk

NOS Prinsjesdag met gebarentolk - NOS Prinsjesdag met gebarentolk

Rechtstreeks verslag van de rijtour met de Gouden Koets naar het Binnenhof, met aansluitend de Troonrede, de Miljoenennota en een verslag van de politieke reacties in de Tweede Kamer.

17-09-2013 12:35

di 17 sep 2013

NOS Prinsjesdag met gebarentolk - di 17 sep 2013

12:35,Uitgebreid verslag van de eerste Prinsjesdag met Willem-Alexander als koning. Zijn rijtoer van en naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde zijn rechtstreeks te volgen.

18-09-2012 12:35

Aflevering van dinsdag 18 september 2012

NOS Prinsjesdag met gebarentolk - Aflevering van dinsdag 18 september 2012

NOS Prinsjesdag geeft een rechtstreeks verslag van de derde dinsdag in september. De rijtoer van koningin Beatrix naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde zijn te zien. In het eerste half uur is er onder meer ...

20-09-2011 12:35

Aflevering 3

NOS Prinsjesdag met gebarentolk - Aflevering 3

Rechtstreeks verslag van de derde dinsdag in september. De rijtoer van koningin Beatrix naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde zijn te zien. In het eerste half uur is er onder meer een vooruitblik op de gebe...

NOS Prinsjesdag met gebarentolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag met gebarentolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag met gebarentolk bij NOS Prinsjesdag met gebarentolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag met gebarentolk. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag met gebarentolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag met gebarentolk gemist

NOS Prinsjesdag geeft een rechtstreeks verslag van de derde dinsdag in september. De rijtoer van koningin Beatrix naar de Ridderzaal, de troonrede en de balkonscène op Paleis Noordeinde zijn te zien. In het eerste half uur is er onder meer een vooruitblik op de gebeurtenissen van die middag. Omstreeks 12.50 uur doet Astrid Kersseboom verslag van de rijtoer naar de Ridderzaal, waar koningin Beatrix aansluitend de troonrede voorleest. Tegen 14 uur vertrekt het gezelschap weer richting Paleis Noordeinde waar rond 14.15 uur de traditionele balkonscène op het programma staat. Presentatie: Astrid Kersseboom, Ferry Mingelen, Dominique van der Heyde.

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag met gebarentolk? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag met gebarentolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-09-2015 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!