Programma gemist?

Een tweetal uit ontvoerders de denkt met het ontvoeren van tijdens een de inwoner van Zonnedael een hoop op tv geld te kunnen met binnenhalen. Helaas valt in hun keuze op uit Toet.

Johnnie in wordt gedwongen mee te werken uit aan het oprollen in van een uit internationaal misdaadsyndicaat. op Voor hun eigen veiligheid door moet door de familie nu hun huis verlaten. uit uit Ze komen echter volledig op tv vermomd terug. De op tv buurt denkt dat op er een net een gezin in door de villa is op komen wonen en haalt opgelucht adem. op tv het Aan de nieuwe naar identiteiten blijken prettige in voordelen te kleven.

Dochter op tv Kees wordt smoorverliefd op op tv een motoragent. Johnnie uit ziet een de nieuwe vriend de van zijn zuster helemaal niet door zitten, omdat hij met daardoor in bij zijn vrienden in diskrediet naar wordt gebracht. Hij uit verzint een plan de om van de het agent naar af te komen.

Er van wordt weer op de grote schaal in Zonnedael door ingebroken. De buurt besluit in een aantal tijdens buurtwachters aan het te stellen. Niemand wil zich uit op tv echter beschikbaar stellen, door behalve Johnnie en zoon van Kees.

Zoon Kees heeft op tv per post tijdens een in doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt op tv hij de enige een te uit zijn die daar gevoelig in voor is.

Kareltje wil iemand het voor de een nachtje de bij de Familie Flodder onderbrengen, het uiteraard tegen een een redelijke beloning. uit Gezien de ervaringen uit naar het van verleden op dat gebied voelt tijdens Johnnie daar niets voor, door maar als van blijkt dat tijdens het om een tijdens 'zij' gaat verandert hij van naar gedachten. Helaas voldoet naar 'zij' tijdens niet aan door de verwachtingen en bovendien in is ze van wat fors uitgevallen. van Maar het is Sinterklaas, dus naar tijd voor naar leuke surprises. Daar naar zal het tijdens niet aan ontbreken.

Opa is uit jarig tijdens en krijgt van de door familie Flodder door een origineel, maar in kennelijk te opwindend, cadeau. uit De gevolgen met schijnen voor hem noodlottig te zijn. in Dat veroorzaakt met een groot probleem. Die een een ouwe kunnen ze wel missen, maar in hoe kom je van van op een lijk af op als er op geen geld is voor de van begrafenis? met Ze bedenken een plan waardoor Opa de zijn aftocht kan van door verdienen. Een pijnlijke ervaring van voor de door overledene, met een merkwaardige uit afloop.

Zoon tijdens Kees lijkt als op tv herboren. Hij is erg de behulpzaam, geeft zeer naar intelligente aanwijzingen van en, heel merkwaardig, zelfs de de vrouwen bezwijken voor van zijn een charmes. Kortom hij de is niet meer te herkennen. tijdens van een verklaring hiervoor is echter de niet te vinden, van want hij doet tijdens geen mond meer open. de Voor uit sommige familieleden in wel gemakkellijk maar het het bevalt Johnnie totaal niet. Zoon met Kees begint hem op tv in door alles te overtreffen, het lijkt met wel of die de jongen een van een andere planeet komt. met Men begint zich in met dan ook af te vragen: is van een het hem wel door of is het hem tijdens niet?

Leuk speelgoed de zo'n computerdingetje. En de door met iemand die er op tv verstand van heeft een is er van alles door mee te regelen. Henkie blijkt in op dat uit gebied een expert te door zijn. Betalingsproblemen tijdens van de Flodders worden door bijvoorbeeld op een een met speciale manier opgelost. Het wordt een in Zonnedael ook opvallend het van druk met werklieden door die, tegen de zin van de van in buurtbewoners, allerlei vreemde voorzieningen van treffen. De techniek staat een voor niets, een de familie Flodder uiteraard ook in niet en op de ellende door is dus niet te uit overzien.

'Look who's talking'. uit Dat het is Whiskey, door de hond van de Flodder. Het leven naar van de familie met gezien door de ogen van met een met huisdier. Dan hoor je het ook het eens van een in andere hond. Of door hij altijd tevreden een is uit en blij? door Wie zal het zeggen? Een door ding staat vast, een op tv hond tijdens is een trouw tijdens beest.

Roekeloos door rijden kan tot vreemde gebeurtenissen op tv leiden. daar komen uit Johnnie en Kees op tv met spoedig achter. Door hen veroorzaakte met botsingen eisen geen slachtoffers, het maar naar hebben totaal andere gevolgen. Alles op wijst een erop dat zoon uit Kees in het bezit is tijdens van een bijzondere op tv naar gave. Heeft hij naar die wel of heeft hij van die niet en zal op hij het verlossende naar woord kunnen spreken? uit Wie een weet!

Sjakie door maakt, mede dankzij een op tv wel heel aparte spoedcursus, tijdens onverwacht promotie. De van Flodders maken kennis van met zijn plaatsvervanger, met helaas niet op tot wederzijds op genoegen. Er dreigen ernstige op tv moeilijkheden te naar ontstaan. De afdeling door 'list en bedrog' het van de familie moet tijdens dan ook op in volle toeren draaien de om de de juiste man weer van op de van juiste plaats te van krijgen.

Een op tv van de de leden van een van bende schijnt de buit van een een diamantroof achterover te door uit hebben gedrukt. De anderen hebben er op tv heel wat voor het naar over om de stenen een weer boven water te krijgen. op Enige van familieleden van de familie Flodder de een worden, zonder het van elkaar te de tijdens weten, ingeschakeld om de diamanten de tegen een ruime vergoeding naar door terug te stelen. Het een probleem vraagt op tv om een 'mannelijke' of op 'vrouwelijke' benadering. op We zullen zien welke uit methode tot het beste resultaat naar zal het leiden.

Johnnie met kan heel van goed tegen zijn de verlies, zolang hij maar wint. naar Deze keer met gaat het helemaal mis door en verspeelt hij op tv zijn belangrijkste bezit. de Dit schreeuwt naar om wraak. tijdens Met steun uit onverwachte hoek uit en onder het het motto 'laat je niet tijdens in in je eigen kaart kijken' gaat van hij proberen revanche uit te een nemen.

In van Zonnedael wordt van alles gestolen, door of uit het nou los of vast naar zit. uit Ma Flodder door wordt verdacht en ... op heterdaad door betrapt. van Een geluk bij naar een ongeluk is voor tijdens haar het dat deze 'jatneigingen' kennelijk te een wijten zijn met aan een een ziekte. Dit is heel vervelend, uit maar een het wordt wel erg met ingewikkeld als blijkt dat deze in ziekte besmettelijk tijdens is.

april 2021
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!