Programma gemist?

Een tweetal door ontvoerders denkt met een het ontvoeren de van een inwoner van Zonnedael het een hoop op geld te kunnen binnenhalen. met Helaas valt van hun keuze op tijdens Toet.

Johnnie met wordt gedwongen met mee te werken aan het met oprollen de van een internationaal misdaadsyndicaat. door Voor hun door eigen veiligheid moet met de familie nu hun huis verlaten. op Ze op komen echter volledig vermomd door terug. De buurt naar denkt dat er een uit net gezin in het de in villa is een komen wonen en haalt het opgelucht adem. Aan een de nieuwe op identiteiten blijken prettige de voordelen te kleven.

Dochter Kees wordt de smoorverliefd op van een motoragent. Johnnie het ziet de nieuwe uit vriend van zijn de zuster helemaal niet op zitten, omdat hij daardoor met bij een zijn vrienden uit in diskrediet wordt gebracht. Hij op tv verzint een plan om op tv van de agent tijdens met af te komen.

Er in wordt weer op grote schaal een in Zonnedael ingebroken. met De buurt de besluit een aantal met buurtwachters aan te stellen. tijdens Niemand wil zich met echter door beschikbaar stellen, behalve op tv Johnnie en zoon op Kees.

Zoon Kees heeft op op tv per post een doe-het-zelfcursus hypnose op besteld. Helaas met blijkt hij de enige te de zijn die op tv daar gevoelig een voor is.

Kareltje tijdens wil iemand voor een met nachtje bij de Familie de Flodder onderbrengen, uiteraard het tegen een een redelijke beloning. Gezien uit de ervaringen uit uit het tijdens verleden op dat op tv gebied voelt Johnnie daar niets het voor, maar de als blijkt dat het het om een 'zij' uit gaat in verandert hij van gedachten. Helaas voldoet uit 'zij' uit niet aan de verwachtingen op en de bovendien is ze wat fors een uitgevallen. Maar het is de Sinterklaas, op tv dus tijd voor leuke surprises. naar uit Daar zal het naar niet aan ontbreken.

Opa uit is jarig en krijgt van een de familie Flodder uit van een origineel, maar kennelijk op te opwindend, door cadeau. De gevolgen op schijnen voor hem noodlottig te op tv zijn. Dat veroorzaakt een een groot probleem. Die een ouwe kunnen uit ze wel missen, naar maar hoe kom je uit van een lijk de af als op tv er met geen geld is voor de begrafenis? op tv Ze door bedenken een plan waardoor Opa tijdens zijn aftocht op kan verdienen. Een pijnlijke tijdens ervaring voor de de overledene, met een met merkwaardige in afloop.

Zoon Kees lijkt naar als herboren. Hij door tijdens is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente naar aanwijzingen en, heel het door merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor uit zijn door charmes. Kortom hij is niet door in meer te herkennen. een verklaring naar hiervoor is met echter niet te met vinden, want hij de doet geen mond op tv meer open. Voor sommige familieleden uit wel gemakkellijk maar door het bevalt Johnnie het totaal niet. van Zoon Kees begint hem op in door alles te overtreffen, door het lijkt wel of uit die jongen van tijdens een andere planeet komt. een het Men begint zich dan tijdens ook af te vragen: het is het in hem wel of het is het naar hem niet?

Leuk op speelgoed zo'n computerdingetje. En op tv door iemand die er de verstand van heeft op is het er van het alles mee te regelen. Henkie tijdens blijkt op met dat gebied een een expert te zijn. Betalingsproblemen van in van de Flodders worden bijvoorbeeld op een door speciale manier uit opgelost. Het wordt het in Zonnedael ook opvallend een druk met werklieden met die, uit tegen de zin van de uit buurtbewoners, met allerlei vreemde voorzieningen treffen. het De techniek staat uit voor in niets, de familie door Flodder uiteraard ook niet door en de ellende is dus tijdens door niet te overzien.

'Look op who's talking'. op tv Dat is Whiskey, de hond van de Flodder. tijdens Het leven naar van de familie van gezien door de de ogen van een van huisdier. Dan hoor je het ook het eens van een naar andere door hond. Of hij altijd het tevreden het is en blij? Wie zal het op tv zeggen? Een van ding staat uit vast, een het hond is een trouw naar beest.

Roekeloos rijden uit kan tot vreemde een gebeurtenissen leiden. daar van komen door Johnnie en Kees tijdens spoedig achter. Door hen van veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, uit maar hebben door totaal andere gevolgen. Alles tijdens wijst erop van dat zoon Kees tijdens in het bezit door is met van een bijzondere op gave. Heeft hij die uit wel of heeft hij die naar niet en zal het hij het een verlossende woord kunnen naar spreken? van Wie weet!

Sjakie maakt, mede op tv dankzij uit een wel heel aparte spoedcursus, met onverwacht promotie. door De Flodders maken kennis het in met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot tijdens wederzijds genoegen. uit Er dreigen ernstige moeilijkheden de te ontstaan. op De van afdeling 'list en bedrog' van de met de familie moet dan in ook op volle naar toeren draaien om de op tv juiste man weer de op de juiste in plaats te in krijgen.

Een van door de de leden van een bende schijnt de met buit op tv van een diamantroof op tv achterover te het hebben gedrukt. De anderen hebben een er heel op wat voor over om de van stenen uit weer boven water te naar krijgen. in Enige familieleden van de op familie Flodder worden, zonder het op van een elkaar te weten, het ingeschakeld om in de diamanten tegen een ruime tijdens vergoeding terug op te stelen. Het probleem van vraagt met om een 'mannelijke' of 'vrouwelijke' benadering. het We zullen een zien welke methode tijdens tot door het beste resultaat zal door leiden.

Johnnie kan heel van goed door tegen zijn van verlies, zolang hij op tv maar wint. Deze keer gaat op tv het uit helemaal mis en het verspeelt hij zijn van belangrijkste bezit. Dit een schreeuwt om wraak. Met steun uit uit onverwachte hoek en tijdens onder het het motto 'laat je niet op in een je eigen in kaart kijken' gaat hij uit proberen revanche te een nemen.

In Zonnedael door wordt van de alles gestolen, of het de nou los of met vast naar zit. Ma Flodder wordt verdacht op en ... uit op heterdaad betrapt. naar Een geluk bij een ongeluk van op tv is voor haar dat tijdens deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten tijdens zijn met aan een ziekte. Dit is een met heel vervelend, maar het wordt uit wel erg tijdens ingewikkeld als blijkt dat het deze ziekte het besmettelijk is.

maart 2019
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord