Programma gemist?

Een uit tweetal ontvoerders denkt op tv met het naar ontvoeren van een inwoner van Zonnedael van uit een hoop geld te kunnen binnenhalen. door Helaas het valt hun een keuze op Toet.

Johnnie de wordt gedwongen mee te een werken op tv aan het oprollen van een internationaal de misdaadsyndicaat. Voor hun het eigen veiligheid moet uit de naar familie nu hun huis verlaten. de Ze komen in echter van volledig vermomd terug. De door buurt denkt dat er een op net gezin op in de villa op tv is komen uit wonen en een haalt opgelucht adem. tijdens Aan de nieuwe identiteiten in blijken prettige voordelen te van kleven.

Dochter Kees het wordt smoorverliefd het op een motoragent. Johnnie op tv ziet op tv de nieuwe vriend van zijn zuster het van helemaal niet zitten, omdat hij uit daardoor bij naar zijn vrienden in tijdens diskrediet wordt gebracht. Hij verzint naar een plan van om uit van de agent af een te komen.

Er in wordt weer op grote op schaal in op Zonnedael ingebroken. de De buurt besluit het een aantal buurtwachters aan een te stellen. Niemand in wil zich echter beschikbaar stellen, door behalve Johnnie en met een zoon Kees.

Zoon Kees de heeft op per post een de doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt van hij naar de enige te zijn die naar daar gevoelig voor van is.

Kareltje de wil iemand voor met een nachtje op bij de Familie Flodder onderbrengen, een uiteraard tegen een redelijke de beloning. Gezien op tv de een ervaringen uit het verleden op dat op gebied met voelt Johnnie daar niets in voor, maar door als blijkt dat op tv het om een 'zij' naar gaat door verandert hij van uit gedachten. Helaas voldoet in 'zij' niet aan de in verwachtingen en bovendien is met ze op wat fors uitgevallen. Maar het door is Sinterklaas, de dus tijd de voor leuke surprises. Daar naar zal het niet aan de ontbreken.

Opa op is jarig en krijgt op van de familie Flodder uit een origineel, een maar in kennelijk te opwindend, cadeau. De door gevolgen schijnen voor hem uit noodlottig te zijn. in met Dat veroorzaakt een groot probleem. Die een ouwe kunnen de ze het wel missen, maar op tv hoe kom je van in een lijk af als van er geen geld is een voor de de begrafenis? Ze bedenken een in plan waardoor Opa uit zijn aftocht uit kan door verdienen. Een pijnlijke ervaring voor de uit overledene, een met een merkwaardige tijdens afloop.

Zoon het Kees lijkt als herboren. de Hij het is erg behulpzaam, geeft zeer op intelligente aanwijzingen en, met heel tijdens merkwaardig, zelfs de vrouwen op tv bezwijken voor zijn charmes. Kortom met hij is niet uit meer te op tv herkennen. een verklaring hiervoor door is echter niet een te vinden, van want hij doet geen van van mond meer open. Voor sommige door familieleden tijdens wel gemakkellijk maar het bevalt Johnnie op op totaal niet. Zoon Kees begint van hem de in alles te overtreffen, het het lijkt uit wel of die jongen van een het andere planeet naar komt. op Men begint zich dan ook op tv af te vragen: uit is het hem wel naar of is door het hem uit niet?

Leuk speelgoed zo'n met computerdingetje. de En door op tv iemand die er verstand op tv van heeft is er van de alles tijdens mee te regelen. Henkie blijkt het op dat gebied naar het een expert te zijn. Betalingsproblemen op van de Flodders uit worden bijvoorbeeld van op een van speciale manier opgelost. Het wordt van in Zonnedael ook opvallend met druk met door werklieden die, tegen met de zin van de het buurtbewoners, allerlei tijdens vreemde voorzieningen het treffen. De techniek een staat voor op niets, de familie Flodder op tv uiteraard ook niet en de op ellende is met dus niet te op overzien.

'Look tijdens who's talking'. de Dat is Whiskey, op de hond van Flodder. op tv Het leven van de uit familie gezien door de op tv ogen van door een huisdier. naar Dan hoor je het ook in eens op van een andere hond. Of in het hij altijd tevreden is uit en blij? de Wie zal het zeggen? Een ding naar uit staat vast, een in hond is een trouw naar beest.

Roekeloos een rijden kan tot de vreemde gebeurtenissen de leiden. daar komen Johnnie op tv en Kees spoedig op achter. Door hen veroorzaakte botsingen uit eisen geen een slachtoffers, maar hebben totaal uit in andere gevolgen. Alles wijst erop dat een zoon Kees een in het bezit de is van met een bijzondere uit gave. Heeft hij de die wel of heeft hij uit die de niet en zal hij het verlossende op tv woord kunnen op tv spreken? Wie in weet!

Sjakie met maakt, mede dankzij de een wel heel een aparte spoedcursus, onverwacht promotie. op tv De met Flodders maken kennis met met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot naar wederzijds uit genoegen. Er dreigen in ernstige moeilijkheden te door ontstaan. De afdeling 'list in en bedrog' van de naar familie moet een dan ook op in volle toeren naar draaien om de juiste tijdens man weer op op tv de juiste plaats te naar tijdens krijgen.

Een van in de leden van een uit bende schijnt de in buit van van een de diamantroof achterover te met hebben gedrukt. De anderen uit hebben er heel tijdens wat voor in over om de stenen weer een boven met water te krijgen. Enige familieleden tijdens van op tv de familie Flodder worden, in zonder het van een elkaar te tijdens weten, ingeschakeld om de diamanten met tegen een van ruime vergoeding terug te in stelen. Het probleem het vraagt om een 'mannelijke' naar op of 'vrouwelijke' benadering. We zullen zien door welke op tv methode tot het het beste resultaat zal van leiden.

Johnnie kan het heel goed tegen naar zijn tijdens verlies, zolang hij maar wint. met Deze keer gaat het tijdens helemaal mis van en verspeelt hij zijn tijdens belangrijkste bezit. Dit tijdens de schreeuwt om wraak. Met steun een uit op tv onverwachte hoek en onder uit het motto 'laat je niet een in je door eigen kaart kijken' door gaat hij in proberen revanche te op nemen.

In Zonnedael wordt door van op tv alles gestolen, of het nou uit los of vast van zit. Ma Flodder op tv wordt met verdacht en ... naar op heterdaad betrapt. Een geluk op tv met bij een ongeluk is voor haar naar dat deze 'jatneigingen' op kennelijk te wijten naar zijn aan op een tijdens ziekte. Dit is heel vervelend, in maar door het wordt wel erg ingewikkeld de als door blijkt dat deze ziekte met besmettelijk is.

augustus 2020
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!