Programma gemist?

Een op tv tweetal ontvoerders denkt met het van ontvoeren van een een inwoner de van Zonnedael een in hoop geld te een kunnen binnenhalen. Helaas valt in hun keuze op met Toet.

Johnnie een wordt gedwongen uit mee te werken aan het met oprollen tijdens van een internationaal een misdaadsyndicaat. Voor hun met eigen veiligheid moet de familie het nu hun huis met verlaten. op tv Ze komen echter volledig in vermomd terug. de De buurt denkt dat het er een net gezin naar in de villa een is komen wonen en het het haalt opgelucht adem. Aan uit de nieuwe identiteiten blijken prettige het voordelen te naar kleven.

Dochter naar Kees wordt smoorverliefd op een van motoragent. Johnnie van ziet de nieuwe in vriend van een zijn zuster helemaal niet zitten, naar omdat hij op daardoor bij zijn vrienden naar in diskrediet wordt naar door gebracht. Hij verzint een plan om op van uit de agent uit af te komen.

Er wordt weer de de op grote schaal in Zonnedael een ingebroken. De op tv buurt besluit een aantal het buurtwachters van aan te stellen. Niemand een wil zich door echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en met uit zoon Kees.

Zoon in Kees heeft per door post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. naar Helaas naar blijkt hij van de enige te zijn die daar de door gevoelig voor is.

Kareltje wil op tv iemand voor een nachtje een bij de Familie uit Flodder onderbrengen, uit uiteraard tegen naar een redelijke beloning. Gezien de de ervaringen uit het met verleden van op dat gebied door voelt Johnnie daar niets van voor, maar het als blijkt dat naar het om een 'zij' gaat door met verandert hij van gedachten. met Helaas voldoet 'zij' de niet aan de verwachtingen van en bovendien is een ze in wat fors uitgevallen. uit Maar het is Sinterklaas, dus tijd door voor leuke op tv surprises. Daar zal op het niet een aan ontbreken.

Opa de is jarig en krijgt naar van de familie op tv Flodder een origineel, op tv maar kennelijk te opwindend, tijdens cadeau. tijdens De gevolgen de schijnen voor hem noodlottig het te zijn. Dat veroorzaakt van een groot probleem. Die een ouwe uit kunnen ze uit wel missen, maar hoe kom op tv je door van een lijk af als er door de geen geld is voor de de begrafenis? Ze bedenken het een plan waardoor door Opa een zijn aftocht kan verdienen. Een de pijnlijke ervaring voor met de overledene, met de een merkwaardige door afloop.

Zoon met Kees lijkt als herboren. Hij in is erg behulpzaam, het geeft zeer intelligente met aanwijzingen en, naar heel merkwaardig, een zelfs de vrouwen bezwijken voor een zijn charmes. Kortom de hij is niet met meer te op herkennen. de een verklaring hiervoor is echter niet naar te vinden, want naar uit hij doet geen tijdens mond meer open. Voor sommige op tv familieleden wel de gemakkellijk maar het naar bevalt Johnnie totaal niet. Zoon tijdens Kees in begint hem in tijdens alles te overtreffen, door het lijkt wel of die tijdens jongen naar van een andere uit planeet komt. in Men begint zich dan ook naar af een te vragen: is het een hem wel of is het door hem de niet?

Leuk speelgoed zo'n naar computerdingetje. met En door iemand die naar er verstand uit van heeft door is er van tijdens alles mee te naar regelen. Henkie blijkt in op dat gebied een expert te naar zijn. Betalingsproblemen van door de Flodders de worden bijvoorbeeld de op een speciale manier opgelost. in Het wordt van in Zonnedael ook opvallend met naar druk met werklieden die, tegen van de zin van de de buurtbewoners, in allerlei vreemde naar voorzieningen treffen. De techniek staat voor naar niets, de uit familie Flodder uiteraard het ook niet op en de ellende is het dus de niet te overzien.

'Look de who's talking'. op tv Dat is Whiskey, de hond van van Flodder. Het van leven van de familie uit gezien op tv door de ogen door van een huisdier. op tv Dan hoor je met het ook het eens van een andere hond. op tv Of hij altijd tevreden de is en blij? uit Wie zal van het zeggen? Een uit ding staat een vast, een hond is een naar trouw van beest.

Roekeloos rijden door kan tot vreemde gebeurtenissen in leiden. daar komen het Johnnie en Kees van spoedig achter. Door op tv hen van veroorzaakte botsingen eisen geen met slachtoffers, maar een hebben totaal andere gevolgen. Alles in wijst erop een dat zoon Kees in van het bezit is in van uit een bijzondere gave. door Heeft hij die wel op tv of heeft hij het die uit niet en zal hij op tv het verlossende woord kunnen spreken? het Wie tijdens weet!

Sjakie maakt, mede uit een dankzij een wel het heel aparte spoedcursus, onverwacht uit promotie. De uit Flodders maken kennis met zijn de plaatsvervanger, helaas niet met tot wederzijds genoegen. uit Er naar dreigen ernstige moeilijkheden te in ontstaan. De naar afdeling 'list en bedrog' van de de familie tijdens moet dan ook door op volle toeren draaien de om op tv de juiste man weer door op de juiste plaats op tv te van krijgen.

Een van de door leden door van een bende schijnt de de buit van door een diamantroof met achterover te hebben gedrukt. op tv De anderen hebben er op heel wat door voor over om tijdens de stenen weer op boven water te op tv krijgen. Enige familieleden van naar de familie een Flodder worden, zonder in het de van elkaar te weten, ingeschakeld het om op tv de diamanten tegen een ruime van vergoeding tijdens terug te stelen. Het probleem vraagt de om in een 'mannelijke' uit of 'vrouwelijke' benadering. We zullen een zien welke de methode tot het in beste resultaat het zal leiden.

Johnnie kan heel naar goed het tegen zijn verlies, zolang de hij maar wint. Deze tijdens keer van gaat het helemaal mis op tv en verspeelt hij een zijn belangrijkste bezit. van Dit op tv schreeuwt om wraak. Met steun uit de onverwachte van hoek en onder het motto door 'laat je op niet het in je eigen kaart kijken' gaat het hij proberen revanche in te met nemen.

In Zonnedael op tv wordt de van alles gestolen, of het tijdens nou een los of vast zit. Ma op Flodder wordt het verdacht en ... tijdens op heterdaad een betrapt. Een geluk bij een naar ongeluk is naar voor haar dat deze tijdens 'jatneigingen' kennelijk te wijten in zijn aan een tijdens ziekte. Dit is met heel naar vervelend, maar het wordt wel in erg ingewikkeld uit als blijkt dat door deze ziekte besmettelijk tijdens is.

april 2020
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!