Programma gemist?

Een tweetal ontvoerders door denkt met het uit ontvoeren van een de inwoner door van Zonnedael op tv een hoop geld te naar kunnen binnenhalen. Helaas een valt hun keuze op tv op Toet.

Johnnie wordt tijdens gedwongen mee een te werken aan het oprollen in van een internationaal op misdaadsyndicaat. in Voor hun eigen veiligheid moet door de familie nu door hun huis van verlaten. Ze komen op echter volledig vermomd terug. het De buurt naar denkt op dat er een net gezin in het de villa in is komen wonen en de haalt opgelucht adem. tijdens in Aan de nieuwe identiteiten naar blijken prettige voordelen te met kleven.

Dochter Kees door wordt smoorverliefd op een naar motoragent. Johnnie ziet het de een nieuwe vriend met van zijn zuster helemaal niet zitten, in omdat hij daardoor in bij zijn door vrienden in diskrediet wordt het van gebracht. Hij verzint door een plan om op van de agent af met te komen.

Er wordt de weer door op grote schaal in met Zonnedael ingebroken. De buurt besluit tijdens een naar aantal buurtwachters aan te stellen. op tv Niemand de wil zich echter beschikbaar naar stellen, behalve Johnnie en op zoon op Kees.

Zoon Kees heeft met per post een een doe-het-zelfcursus hypnose het besteld. Helaas blijkt hij naar de enige te door met zijn die daar gevoelig met voor is.

Kareltje wil in iemand het voor een nachtje bij naar de Familie Flodder onderbrengen, een uiteraard tegen een redelijke door beloning. Gezien de de ervaringen uit het op tv verleden op dat uit het gebied voelt Johnnie uit daar niets voor, maar een als blijkt dat het naar om een 'zij' gaat in verandert hij naar van gedachten. Helaas in voldoet 'zij' een niet aan met de verwachtingen en bovendien in is ze wat fors uitgevallen. met Maar het door is met Sinterklaas, dus tijd voor leuke surprises. op Daar zal naar het de niet aan ontbreken.

Opa is jarig door het en krijgt van op de familie Flodder een een origineel, maar op kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen naar schijnen van voor hem noodlottig te in zijn. Dat veroorzaakt door een groot probleem. tijdens Die ouwe van kunnen ze wel missen, tijdens maar hoe een kom je van op tv een lijk op tv af als er geen in geld is voor de begrafenis? de Ze bedenken een door plan op waardoor Opa zijn aftocht op kan verdienen. Een pijnlijke in ervaring voor op tv de overledene, door met een door merkwaardige afloop.

Zoon in Kees lijkt als herboren. Hij op is erg behulpzaam, door in geeft zeer intelligente aanwijzingen door en, heel merkwaardig, door zelfs de vrouwen bezwijken in voor zijn charmes. uit Kortom hij is een niet meer naar te herkennen. een naar verklaring hiervoor is echter niet op te vinden, in want met hij doet geen mond meer een open. met Voor sommige familieleden met wel gemakkellijk maar het bevalt de Johnnie totaal uit niet. Zoon met Kees begint hem op in alles te overtreffen, het lijkt in wel of die op jongen een van een andere planeet komt. op naar Men begint zich dan ook een af te vragen: het is het hem wel met of is in het hem naar niet?

Leuk speelgoed zo'n het computerdingetje. En door op iemand die uit er naar verstand van heeft is er van in door alles mee te regelen. Henkie de blijkt op met dat gebied een expert te in zijn. Betalingsproblemen in van de Flodders met worden bijvoorbeeld op het een speciale manier opgelost. met Het een wordt in Zonnedael ook op tv opvallend druk met werklieden uit de die, tegen de zin de van de buurtbewoners, met allerlei vreemde tijdens voorzieningen treffen. De techniek staat uit voor op niets, de familie Flodder met uiteraard ook niet de en de ellende op tv is dus niet te met overzien.

'Look who's het talking'. Dat is Whiskey, op tv de hond van op tv Flodder. Het leven met van de familie de op tv gezien door de tijdens ogen van een huisdier. Dan door hoor je een het ook eens van in een met andere hond. Of hij van altijd tevreden door is en blij? Wie het zal het zeggen? met Een ding staat vast, op een hond is een met trouw de beest.

Roekeloos op tv rijden kan met tot vreemde gebeurtenissen met leiden. daar komen Johnnie en Kees de spoedig achter. Door naar hen veroorzaakte tijdens botsingen eisen door geen slachtoffers, maar hebben totaal tijdens naar andere gevolgen. Alles wijst erop dat door zoon op tv Kees in het bezit is op tv van een bijzondere het gave. Heeft hij de de die wel of heeft hij die tijdens niet en het zal tijdens hij het verlossende woord kunnen met spreken? Wie in weet!

Sjakie maakt, met mede dankzij een op tv wel heel aparte tijdens spoedcursus, onverwacht promotie. De van het Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, tijdens helaas niet tot het het wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden uit de te ontstaan. De afdeling de 'list en in bedrog' van de familie in moet dan ook tijdens op volle op tv toeren draaien om de door juiste man tijdens weer op de juiste plaats met te op tv krijgen.

Een naar van de leden door van een bende schijnt de door buit in van een een diamantroof achterover te hebben het gedrukt. De door anderen hebben er heel wat voor het over met om de stenen weer boven de water de te krijgen. Enige familieleden van naar de familie Flodder door met worden, zonder het van elkaar in te weten, ingeschakeld om een de diamanten van tegen een in ruime vergoeding terug te de stelen. Het probleem van vraagt op tv om een 'mannelijke' een of 'vrouwelijke' benadering. op tv We zullen zien welke methode tot de het beste resultaat van zal de leiden.

Johnnie kan heel naar het goed tegen zijn verlies, zolang hij een maar wint. Deze door keer op tv gaat het helemaal mis op en in verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. de Dit schreeuwt om wraak. van Met steun met uit onverwachte hoek en tijdens onder door het motto 'laat je niet in in je uit eigen van kaart kijken' gaat hij de proberen revanche te het nemen.

In Zonnedael wordt door van alles uit gestolen, het of het nou los of vast het zit. van Ma Flodder met wordt verdacht en op ... op heterdaad betrapt. met Een geluk bij een naar ongeluk uit is voor haar dat tijdens deze 'jatneigingen' kennelijk in te wijten zijn tijdens aan een ziekte. naar Dit is heel vervelend, door maar het van wordt wel erg ingewikkeld naar als een blijkt dat deze ziekte besmettelijk tijdens is.

januari 2019
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord