Programma gemist?

Een in tweetal ontvoerders denkt met op tv het in ontvoeren van een inwoner van Zonnedael in door een hoop geld te kunnen van binnenhalen. Helaas valt naar hun keuze op tv op Toet.

Johnnie wordt door gedwongen mee met te werken aan het oprollen tijdens van een internationaal een misdaadsyndicaat. het Voor hun eigen de veiligheid moet een de familie nu hun huis verlaten. met Ze komen met echter volledig vermomd terug. het De in buurt denkt dat er een naar net gezin in naar de villa is uit komen van wonen en haalt in opgelucht adem. Aan een de nieuwe identiteiten het blijken prettige voordelen te een kleven.

Dochter van Kees wordt smoorverliefd op op een een motoragent. Johnnie ziet het de nieuwe vriend van in zijn zuster uit helemaal niet zitten, tijdens omdat hij daardoor bij zijn vrienden een het in diskrediet wordt gebracht. Hij uit verzint het een plan om van de agent met op af te komen.

Er wordt weer een op grote schaal tijdens in Zonnedael de ingebroken. op De buurt besluit een aantal in buurtwachters aan te stellen. met Niemand wil het zich echter beschikbaar stellen, een op tv behalve Johnnie en zoon door Kees.

Zoon een Kees heeft per post een een doe-het-zelfcursus een hypnose besteld. Helaas blijkt op hij de een enige te zijn op tv die daar tijdens gevoelig voor is.

Kareltje op tv wil iemand voor in een nachtje op tv bij de Familie Flodder de onderbrengen, uiteraard tijdens tegen een redelijke beloning. Gezien naar de ervaringen uit in het verleden op dat tijdens gebied van voelt Johnnie daar niets tijdens voor, maar door als blijkt dat het om de een 'zij' tijdens gaat verandert naar hij van gedachten. Helaas voldoet door 'zij' niet uit aan de van verwachtingen en bovendien is ze uit wat op fors uitgevallen. Maar door het is in Sinterklaas, dus tijd voor het leuke surprises. Daar door zal het niet met aan ontbreken.

Opa op tv is jarig door en krijgt van de familie op Flodder een origineel, naar maar op kennelijk te opwindend, cadeau. De van gevolgen schijnen voor hem op noodlottig te zijn. met Dat veroorzaakt een met door groot probleem. Die ouwe een kunnen ze wel missen, van maar hoe uit kom je op van een lijk af naar als er geen geld is het voor de uit begrafenis? Ze bedenken een met plan waardoor Opa op tv zijn aftocht kan tijdens verdienen. Een pijnlijke het ervaring voor de tijdens overledene, met op een merkwaardige van afloop.

Zoon Kees lijkt naar als herboren. Hij in is erg van behulpzaam, in geeft zeer intelligente het aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de een tijdens vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom in hij is niet op meer in te herkennen. een verklaring een hiervoor het is echter niet te naar vinden, want hij doet geen uit door mond meer open. Voor de sommige familieleden wel gemakkellijk met maar het naar bevalt Johnnie tijdens totaal niet. Zoon Kees begint een hem in alles te met overtreffen, met het lijkt tijdens wel of die met jongen van een andere planeet uit komt. naar Men begint zich dan ook de af te vragen: is met met het hem wel of is het van hem op tv niet?

Leuk door speelgoed zo'n computerdingetje. En in door iemand die op er verstand op tv van heeft is er van in naar alles mee te in regelen. Henkie blijkt tijdens op dat gebied een expert te van zijn. Betalingsproblemen van van de Flodders worden het uit bijvoorbeeld op een op tv speciale manier opgelost. Het tijdens wordt in Zonnedael ook naar opvallend druk met werklieden uit van die, tegen de zin het van de buurtbewoners, allerlei vreemde tijdens voorzieningen treffen. De naar techniek staat tijdens voor niets, de familie tijdens Flodder uiteraard ook van met niet en de ellende is dus op niet te op tv overzien.

'Look van who's talking'. Dat een is Whiskey, een de hond van Flodder. het Het leven met van de familie gezien door de uit ogen van een met van huisdier. Dan hoor het je het ook eens van een in een andere hond. Of hij altijd door tevreden op is en blij? Wie zal het op tv zeggen? Een op ding in staat vast, een van hond is een trouw door beest.

Roekeloos rijden op tv kan tot op tv vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen naar Johnnie en Kees in van spoedig achter. Door hen veroorzaakte de botsingen eisen geen slachtoffers, een op tv maar hebben totaal van andere gevolgen. Alles wijst met erop dat zoon Kees in met in het bezit is de van een bijzondere gave. Heeft hij door op tv die wel of heeft hij die met niet en tijdens zal met hij het verlossende van woord kunnen spreken? Wie van weet!

Sjakie een maakt, mede op dankzij een wel heel aparte de spoedcursus, onverwacht promotie. De een Flodders naar maken kennis met een zijn plaatsvervanger, helaas op tv niet tot een wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige een moeilijkheden te ontstaan. tijdens De de afdeling 'list en op tv bedrog' van de familie op tv moet dan ook op een volle toeren draaien uit om de juiste tijdens man weer op de op juiste van plaats te naar krijgen.

Een van de de leden in van een bende schijnt de uit buit van een een diamantroof tijdens achterover te hebben het gedrukt. De naar anderen hebben er heel wat voor op over in om de een stenen weer boven water te krijgen. tijdens Enige familieleden van met de familie Flodder een worden, het zonder het van elkaar in te weten, een ingeschakeld om de uit diamanten tegen een ruime naar vergoeding terug te tijdens stelen. Het probleem door vraagt om tijdens een 'mannelijke' of 'vrouwelijke' benadering. tijdens We zullen in zien welke met methode tot het beste van resultaat zal uit leiden.

Johnnie een kan heel goed tegen door zijn in verlies, zolang hij maar in wint. Deze keer met gaat het op tv helemaal mis en verspeelt hij een zijn door belangrijkste bezit. Dit door schreeuwt om wraak. Met steun uit uit onverwachte hoek en op onder in het motto 'laat naar je niet in je tijdens eigen tijdens kaart kijken' gaat door hij proberen revanche te tijdens nemen.

In Zonnedael wordt tijdens van alles gestolen, het of het nou in los of vast tijdens zit. de Ma Flodder wordt een verdacht en ... op heterdaad in uit betrapt. Een geluk bij door een ongeluk is voor haar met dat van deze 'jatneigingen' kennelijk te naar wijten zijn van aan een naar ziekte. Dit is heel vervelend, naar maar het van wordt wel erg ingewikkeld als een blijkt op tv dat deze ziekte besmettelijk van is.

juli 2019
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord