Programma gemist?

Een uit tweetal ontvoerders denkt een met het op tv ontvoeren van een een inwoner van Zonnedael een hoop geld in te een kunnen binnenhalen. Helaas valt op tv hun keuze op het Toet.

Johnnie van wordt gedwongen een mee te werken tijdens aan het oprollen van van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor in hun eigen veiligheid moet uit de familie met nu een hun huis verlaten. tijdens Ze komen echter volledig vermomd een terug. De buurt een denkt dat er door een net door gezin in de tijdens villa is komen wonen een en haalt opgelucht de adem. de Aan de nieuwe door identiteiten blijken prettige voordelen het te kleven.

Dochter op Kees wordt smoorverliefd op een op motoragent. Johnnie de ziet naar de nieuwe vriend van zijn zuster van helemaal de niet zitten, omdat hij daardoor met bij zijn een vrienden in het diskrediet wordt gebracht. een Hij verzint een met plan om van een de agent op af te komen.

Er tijdens wordt weer op grote schaal van in op Zonnedael ingebroken. De op buurt besluit de een aantal buurtwachters de aan te stellen. in Niemand wil zich met echter beschikbaar stellen, een behalve Johnnie en zoon een Kees.

Zoon Kees de heeft per post een uit op tv doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt in hij de tijdens enige te in zijn die daar gevoelig voor op is.

Kareltje wil met iemand voor door een nachtje bij naar de Familie Flodder van onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke in beloning. door Gezien de ervaringen uit de het naar verleden op dat het gebied voelt Johnnie het daar niets voor, maar als naar blijkt dat het op om een 'zij' op gaat van verandert hij van naar gedachten. Helaas voldoet 'zij' op tv niet aan de verwachtingen door en bovendien is van ze van wat fors uitgevallen. Maar het is door Sinterklaas, op dus tijd voor naar leuke surprises. Daar van zal het niet aan op tv ontbreken.

Opa tijdens is jarig en naar krijgt van de familie Flodder door de een origineel, maar kennelijk te op opwindend, cadeau. De gevolgen van schijnen voor hem met noodlottig te het zijn. Dat naar veroorzaakt een groot tijdens probleem. Die ouwe het kunnen ze wel missen, maar op tv hoe het kom je van een een lijk af als de er geen geld is tijdens voor door de begrafenis? Ze bedenken een door plan waardoor Opa door zijn aftocht kan met verdienen. Een pijnlijke in ervaring voor de tijdens overledene, met een een de merkwaardige afloop.

Zoon Kees lijkt met als herboren. Hij met op tv is erg behulpzaam, naar geeft zeer intelligente van aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs met de vrouwen bezwijken voor het zijn op charmes. Kortom uit hij is niet tijdens meer te herkennen. van een verklaring hiervoor is uit echter niet te vinden, in want hij doet een geen mond met meer open. een Voor sommige familieleden wel met gemakkellijk maar het bevalt uit Johnnie totaal niet. van Zoon Kees op begint hem in op alles te het overtreffen, het lijkt in wel of die jongen van tijdens een andere planeet komt. op tv Men begint een zich dan ook de af door te vragen: is het hem de wel of uit is het het hem niet?

Leuk speelgoed tijdens zo'n computerdingetje. En door door iemand die er met verstand van heeft tijdens uit is er van alles de mee te regelen. Henkie blijkt met naar op dat gebied een expert te van zijn. op tv Betalingsproblemen van de uit Flodders worden bijvoorbeeld op de een speciale de manier opgelost. Het wordt in van Zonnedael ook opvallend in druk van met werklieden die, tegen van de zin van de van naar buurtbewoners, allerlei vreemde door voorzieningen treffen. De techniek staat uit voor in niets, de familie Flodder uiteraard op ook niet de en de met ellende is dus niet te van overzien.

'Look who's talking'. op tv uit Dat is Whiskey, de hond van tijdens Flodder. Het leven een van de familie naar een gezien door de ogen van een naar huisdier. Dan hoor door je het de ook in eens van een het andere hond. Of hij altijd door tevreden is naar en blij? Wie zal door het zeggen? door Een ding de staat vast, een hond is de een trouw met beest.

Roekeloos rijden kan het tot vreemde op gebeurtenissen leiden. daar op tv komen Johnnie het en Kees spoedig door achter. Door de hen veroorzaakte botsingen op eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal tijdens andere gevolgen. van Alles wijst erop uit dat zoon van Kees in het op tv bezit is van naar een bijzondere gave. Heeft hij een die naar wel of heeft hij die een niet en zal naar hij het de verlossende woord kunnen van spreken? Wie in weet!

Sjakie in maakt, mede op dankzij een wel heel op aparte spoedcursus, onverwacht naar promotie. De Flodders maken op kennis naar met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot een wederzijds door genoegen. Er naar dreigen ernstige moeilijkheden te met ontstaan. De afdeling 'list door en bedrog' een van de familie moet dan uit ook op uit volle toeren draaien om naar de naar juiste man weer op de de juiste plaats uit te in krijgen.

Een op tv van de door leden van een bende schijnt met de buit met van een van diamantroof achterover te hebben gedrukt. van De anderen hebben er uit heel wat met voor over om de de stenen weer boven tijdens water te uit krijgen. Enige familieleden van door van de familie Flodder op tv worden, zonder het van elkaar tijdens te weten, ingeschakeld tijdens om de diamanten de tegen een tijdens ruime vergoeding een terug te stelen. Het probleem een vraagt om een 'mannelijke' van of in 'vrouwelijke' benadering. We zullen van zien welke uit methode tot het beste de resultaat in zal leiden.

Johnnie kan heel van een goed tegen zijn van verlies, zolang hij uit maar wint. Deze keer gaat de het op tv helemaal mis en met verspeelt hij zijn belangrijkste naar bezit. Dit schreeuwt om tijdens wraak. Met met steun uit onverwachte hoek en op onder het motto het de 'laat je niet in je eigen in kaart kijken' gaat met hij proberen met revanche te naar nemen.

In op tv Zonnedael wordt van alles gestolen, een of het het nou los of tijdens vast zit. Ma naar Flodder wordt verdacht en een ... tijdens op heterdaad betrapt. Een het geluk bij een ongeluk door op is voor haar dat met deze 'jatneigingen' in kennelijk te wijten de zijn aan een ziekte. Dit is naar heel vervelend, maar uit het wordt in wel erg op tv ingewikkeld als blijkt van dat deze ziekte besmettelijk van is.

augustus 2021
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!