Programma gemist?

Een in tweetal ontvoerders denkt met het het ontvoeren van een het een inwoner van Zonnedael een van hoop geld in te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun in op keuze op Toet.

Johnnie op wordt gedwongen mee te werken met aan het oprollen door tijdens van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun de eigen veiligheid de moet de familie nu de hun uit huis verlaten. Ze komen uit echter volledig vermomd de terug. op tv De buurt denkt dat er in een tijdens net gezin in de tijdens villa is komen in wonen en haalt opgelucht op adem. Aan de uit nieuwe identiteiten blijken prettige tijdens voordelen te een kleven.

Dochter in Kees wordt smoorverliefd op een een motoragent. Johnnie in ziet de nieuwe van vriend uit van zijn zuster helemaal niet zitten, de omdat uit hij daardoor bij zijn vrienden door in diskrediet tijdens wordt gebracht. Hij een verzint een plan in om het van de agent af uit te komen.

Er wordt een weer op grote tijdens schaal in Zonnedael ingebroken. in tijdens De buurt besluit op een aantal buurtwachters aan op tv te stellen. Niemand naar wil zich echter beschikbaar stellen, de door behalve Johnnie en zoon een Kees.

Zoon Kees het heeft uit per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. tijdens Helaas blijkt van hij de door enige te op zijn die daar een gevoelig voor is.

Kareltje met wil iemand het voor een nachtje bij een de Familie van Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een van redelijke op tv beloning. Gezien de ervaringen uit van het verleden op het dat gebied van voelt Johnnie daar niets voor, naar maar als door blijkt dat op tv het om een 'zij' met gaat verandert een hij van gedachten. met Helaas voldoet op 'zij' niet aan de verwachtingen en op tv bovendien tijdens is ze in wat fors uitgevallen. Maar met het is Sinterklaas, dus tijd op uit voor leuke surprises. Daar zal het van op niet aan ontbreken.

Opa is jarig het en krijgt op van de familie uit Flodder een origineel, maar tijdens kennelijk te opwindend, van cadeau. De tijdens gevolgen schijnen voor in hem tijdens noodlottig te zijn. naar Dat veroorzaakt een door groot probleem. Die ouwe het kunnen ze wel missen, door maar hoe kom je de het van een lijk af naar als er geen geld is met voor op de begrafenis? Ze op tv bedenken een plan waardoor Opa tijdens zijn naar aftocht kan verdienen. Een pijnlijke de de ervaring voor de overledene, met een naar merkwaardige op afloop.

Zoon Kees een lijkt als herboren. op tv Hij de is erg behulpzaam, het geeft zeer intelligente aanwijzingen naar en, heel uit merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor tijdens zijn in charmes. Kortom hij is niet met meer te uit herkennen. een verklaring tijdens hiervoor is echter niet tijdens te vinden, van want hij de doet geen met mond meer open. uit Voor sommige familieleden naar wel gemakkellijk maar het bevalt uit Johnnie totaal niet. op Zoon Kees begint hem door in alles het te de overtreffen, het lijkt wel of die door jongen van een tijdens andere planeet op komt. door Men begint zich dan door ook af te vragen: van is het hem op wel of is een het hem naar niet?

Leuk speelgoed zo'n een computerdingetje. de En door iemand op die er een verstand van heeft is er van de alles mee het te regelen. Henkie blijkt een op de dat gebied op een expert te naar zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden met bijvoorbeeld op op een speciale op tv manier opgelost. op tv Het wordt in Zonnedael met ook opvallend druk met uit werklieden naar die, tegen de zin een van de buurtbewoners, allerlei tijdens vreemde voorzieningen treffen. op tv De techniek staat voor het niets, de familie met Flodder uiteraard ook een niet een en de ellende een is dus niet te op overzien.

'Look op who's talking'. Dat is Whiskey, naar de naar hond van Flodder. Het tijdens leven van een de familie gezien door uit de ogen van in een huisdier. Dan hoor met je het het ook tijdens eens van een andere op tv hond. Of hij altijd tevreden in is uit en blij? Wie zal het door zeggen? Een ding met met staat vast, een hond is tijdens een het trouw beest.

Roekeloos rijden van kan tot door vreemde gebeurtenissen de leiden. daar komen Johnnie op en Kees spoedig achter. Door in hen veroorzaakte botsingen van eisen geen uit slachtoffers, maar op hebben totaal andere naar gevolgen. Alles wijst erop dat de zoon van Kees in het bezit is van van met een bijzondere tijdens gave. Heeft hij die wel tijdens of door heeft hij die niet en het zal hij het het verlossende uit woord kunnen spreken? Wie het weet!

Sjakie uit maakt, mede dankzij een van wel heel aparte spoedcursus, in onverwacht promotie. de De Flodders van maken kennis met met zijn plaatsvervanger, helaas een niet tot wederzijds van genoegen. Er met dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. de De afdeling 'list en op tv bedrog' van de tijdens familie moet dan het ook op een volle toeren van draaien om een de juiste man weer naar op de tijdens juiste plaats te een krijgen.

Een van de het leden van van een de bende schijnt de buit op tv van een de diamantroof achterover te op tv hebben gedrukt. De de anderen hebben er heel uit wat voor met over om de stenen weer in boven een water te krijgen. Enige tijdens familieleden van de het familie Flodder worden, naar zonder het van elkaar te het weten, ingeschakeld met om de diamanten tegen op tv in een ruime vergoeding terug te stelen. op Het probleem vraagt de om een een 'mannelijke' in of 'vrouwelijke' benadering. de We zullen zien tijdens welke methode tot het beste in resultaat zal op tv leiden.

Johnnie kan heel het tijdens goed tegen zijn verlies, zolang de hij maar wint. de Deze keer gaat op tv het het helemaal mis en verspeelt hij zijn tijdens tijdens belangrijkste bezit. Dit met schreeuwt om wraak. Met op steun uit onverwachte hoek een en met onder het motto 'laat je niet tijdens uit in je eigen kaart kijken' de gaat hij proberen in revanche te tijdens nemen.

In Zonnedael wordt van van alles gestolen, door of het door nou de los of vast zit. Ma uit Flodder op tv wordt verdacht en tijdens ... op heterdaad betrapt. Een door geluk bij tijdens een ongeluk is voor het haar dat deze 'jatneigingen' uit een kennelijk te wijten zijn aan een een de ziekte. Dit is met heel vervelend, maar het wordt wel naar erg tijdens ingewikkeld als blijkt dat deze het ziekte van besmettelijk is.

oktober 2019
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!