Programma gemist?

Een tweetal van ontvoerders denkt met tijdens het naar ontvoeren van een het inwoner van Zonnedael een hoop op geld te kunnen binnenhalen. door Helaas naar valt hun in keuze op Toet.

Johnnie het wordt gedwongen mee uit te werken aan het met oprollen van een internationaal met op misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid de moet uit de familie nu hun huis verlaten. een Ze komen echter uit volledig vermomd terug. op tv De buurt met denkt dat er een met een net gezin in naar de villa is op komen wonen en het haalt opgelucht adem. Aan de nieuwe het op tv identiteiten blijken prettige voordelen met te kleven.

Dochter Kees van wordt smoorverliefd op tv op een motoragent. Johnnie met ziet van de nieuwe vriend op van zijn zuster helemaal met niet zitten, omdat hij daardoor het bij naar zijn vrienden in diskrediet een wordt gebracht. Hij van verzint een plan het om met van de agent af op te komen.

Er in wordt weer de op grote schaal tijdens in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit het een tijdens aantal buurtwachters aan te stellen. op tv Niemand wil met zich op echter beschikbaar stellen, behalve naar Johnnie en zoon met Kees.

Zoon Kees heeft in per post een in naar doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt uit hij de enige te uit zijn die daar op gevoelig naar voor is.

Kareltje op tv wil iemand voor in een nachtje bij de Familie met Flodder onderbrengen, van uiteraard tegen een redelijke met beloning. Gezien de met ervaringen met uit het verleden een op dat gebied op voelt Johnnie daar tijdens niets voor, maar als blijkt in dat het om de een 'zij' uit gaat verandert hij in van op tv gedachten. Helaas voldoet 'zij' niet op aan met de verwachtingen en bovendien is ze met wat fors op uitgevallen. Maar het op is Sinterklaas, in dus tijd in voor leuke surprises. op Daar zal het niet op aan ontbreken.

Opa het is jarig en krijgt met van een de familie Flodder een origineel, uit maar kennelijk door te opwindend, cadeau. in De gevolgen schijnen voor het hem noodlottig het te zijn. Dat veroorzaakt een op groot het probleem. Die ouwe kunnen ze met wel uit missen, maar hoe met kom je van een de lijk af als naar er geen in geld is voor tijdens de begrafenis? Ze op bedenken een tijdens plan waardoor Opa van zijn aftocht kan verdienen. van Een pijnlijke ervaring uit voor de overledene, met een het merkwaardige op tv afloop.

Zoon Kees door lijkt tijdens als herboren. Hij is erg de behulpzaam, geeft door zeer intelligente aanwijzingen naar en, heel op tv merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor een van zijn charmes. Kortom hij is niet met met meer te herkennen. een verklaring een hiervoor is met echter niet te vinden, want tijdens hij doet naar geen de mond meer open. tijdens Voor sommige familieleden wel gemakkellijk maar op door het bevalt Johnnie totaal niet. Zoon op Kees begint hem door op in alles te overtreffen, op tv het lijkt wel of die een jongen uit van een andere planeet komt. met Men begint zich op tv dan naar ook af te vragen: op tv is het tijdens hem wel of is uit het hem de niet?

Leuk speelgoed in zo'n de computerdingetje. En door iemand met die er verstand van heeft het is er de van alles mee naar te naar regelen. Henkie blijkt op dat gebied de uit een expert te zijn. van Betalingsproblemen van de Flodders worden het bijvoorbeeld op een door speciale manier in opgelost. Het wordt in in de Zonnedael ook opvallend druk uit met werklieden die, tegen het de zin op van de met buurtbewoners, allerlei vreemde voorzieningen treffen. De het techniek op tv staat voor niets, de familie tijdens Flodder uiteraard van ook niet op en de ellende is op tv dus niet te een overzien.

'Look who's door talking'. Dat is Whiskey, van met de hond van Flodder. het Het leven tijdens van de familie met gezien door de ogen van een op tv huisdier. Dan van hoor het je het ook eens van van een andere hond. Of met hij een altijd tevreden is door en blij? op Wie zal het zeggen? Een ding een in staat vast, een hond is een van met trouw beest.

Roekeloos rijden kan tijdens van tot vreemde gebeurtenissen met leiden. daar komen het Johnnie en Kees spoedig achter. in Door tijdens hen veroorzaakte botsingen het eisen geen slachtoffers, maar hebben de totaal door andere gevolgen. Alles wijst door erop dat zoon Kees in op het bezit is op tv van met een bijzondere gave. Heeft door hij die wel het of heeft hij die tijdens niet van en zal naar hij het verlossende woord kunnen op tv spreken? Wie naar weet!

Sjakie maakt, mede naar een dankzij een wel in heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De op Flodders maken kennis naar met tijdens zijn plaatsvervanger, in helaas niet tot wederzijds in genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden het te ontstaan. op De afdeling een 'list en bedrog' het van de familie moet tijdens dan ook op volle een toeren draaien om met de juiste man een tijdens weer op de juiste plaats te van in krijgen.

Een van van de op leden van een bende een schijnt de naar buit van een diamantroof achterover te naar hebben uit gedrukt. De het anderen hebben er uit heel wat voor over om de uit stenen weer naar boven water een te krijgen. Enige familieleden van van het de familie Flodder worden, zonder op het van van elkaar te weten, op tv ingeschakeld om de diamanten tegen op tv een ruime door vergoeding terug te stelen. naar Het met probleem vraagt om in een 'mannelijke' tijdens of 'vrouwelijke' benadering. We het zullen zien van welke methode tot het tijdens beste resultaat zal een leiden.

Johnnie met kan heel goed door tegen zijn verlies, zolang door hij op maar wint. Deze keer gaat met het helemaal mis en van verspeelt hij uit zijn belangrijkste bezit. op Dit schreeuwt om wraak. op tv Met steun op tv uit onverwachte hoek en de onder het het motto 'laat naar je niet in je op eigen kaart kijken' gaat de hij proberen revanche op te een nemen.

In Zonnedael op wordt van uit alles gestolen, of van het nou los of vast van zit. Ma naar Flodder wordt verdacht de en tijdens ... op heterdaad betrapt. Een geluk de op tv bij een ongeluk is voor naar haar dat deze 'jatneigingen' een de kennelijk te wijten met zijn aan een ziekte. uit Dit is heel vervelend, maar door het wordt van wel erg uit ingewikkeld als blijkt op tv dat deze ziekte door besmettelijk is.

november 2020
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!