Programma gemist?

Een tweetal ontvoerders een met denkt met het ontvoeren van een een inwoner een van Zonnedael op een hoop geld te met kunnen binnenhalen. Helaas op valt hun een keuze op Toet.

Johnnie wordt naar gedwongen van mee te werken van aan het oprollen van van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun het naar eigen veiligheid moet de familie de nu hun huis het verlaten. Ze komen op echter volledig een vermomd terug. De buurt denkt in dat er naar een het net gezin in de villa van is door komen wonen en haalt door opgelucht adem. Aan de de nieuwe identiteiten blijken prettige de voordelen te uit kleven.

Dochter in Kees wordt smoorverliefd op met een motoragent. Johnnie ziet tijdens de op tv nieuwe vriend van zijn de zuster helemaal door niet zitten, omdat hij daardoor tijdens bij zijn door vrienden in een diskrediet wordt gebracht. naar Hij verzint een plan om van van tijdens de agent op af te komen.

Er uit wordt weer op de grote schaal in Zonnedael door ingebroken. De buurt besluit naar uit een aantal buurtwachters aan op te stellen. Niemand wil zich het echter beschikbaar met stellen, behalve naar Johnnie en zoon een Kees.

Zoon Kees heeft op tv per post van een met doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas door blijkt hij de enige de te zijn uit die daar door gevoelig voor is.

Kareltje wil het iemand voor een de nachtje bij naar de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tijdens op tegen een redelijke op tv beloning. Gezien de ervaringen uit het in verleden op dat naar tijdens gebied voelt Johnnie daar niets voor, van van maar als blijkt van dat het om uit een 'zij' gaat verandert het hij van op tv gedachten. Helaas voldoet door 'zij' niet aan de verwachtingen en door bovendien de is ze wat naar fors uitgevallen. uit Maar het is Sinterklaas, dus tijd op tv op tv voor leuke surprises. Daar op zal het niet van aan ontbreken.

Opa door is jarig en krijgt door van de familie Flodder op een origineel, maar uit naar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen van schijnen op voor hem noodlottig te met zijn. Dat veroorzaakt een een groot probleem. naar Die ouwe een kunnen ze wel missen, maar naar hoe kom het je het van een lijk op tv af als er geen geld is op tv naar voor de begrafenis? Ze bedenken naar een plan uit waardoor Opa zijn aftocht kan de het verdienen. Een pijnlijke ervaring voor de het overledene, van met een merkwaardige door afloop.

Zoon Kees lijkt het als herboren. uit Hij met is erg behulpzaam, met geeft zeer intelligente aanwijzingen op en, heel in merkwaardig, zelfs de vrouwen de bezwijken voor zijn charmes. uit Kortom hij is in niet meer te herkennen. op een met verklaring hiervoor op is echter niet te vinden, de want hij uit doet geen mond meer het open. Voor sommige uit familieleden wel gemakkellijk maar van in het bevalt Johnnie totaal niet. van Zoon een Kees begint hem in alles te in overtreffen, van het lijkt wel of die in jongen van een van andere planeet op komt. Men van begint zich dan ook in af te vragen: is op het hem op tv wel tijdens of is het hem met niet?

Leuk naar speelgoed zo'n computerdingetje. met En door iemand een die er verstand van in heeft tijdens is er van alles mee in te regelen. Henkie blijkt op tv op dat gebied met een op tv expert te zijn. met Betalingsproblemen van de Flodders worden tijdens bijvoorbeeld op een het van speciale manier opgelost. Het wordt in op tv het Zonnedael ook opvallend op druk met werklieden die, tegen de met zin de van de van buurtbewoners, allerlei vreemde in voorzieningen treffen. De techniek staat voor van op niets, de familie Flodder uiteraard van ook niet en de in ellende uit is dus niet in te overzien.

'Look het who's talking'. Dat is Whiskey, op de hond op van Flodder. een Het leven van op tv de familie gezien in door de ogen van tijdens een huisdier. tijdens Dan hoor je het van ook eens van op een andere hond. Of de op tv hij altijd tevreden door is en blij? Wie tijdens zal het zeggen? Een ding uit staat vast, een van in hond is een op trouw beest.

Roekeloos het rijden kan tot vreemde naar gebeurtenissen leiden. op tv daar komen Johnnie en door Kees spoedig achter. Door naar hen uit veroorzaakte botsingen eisen met geen slachtoffers, maar uit hebben totaal het andere gevolgen. Alles met wijst erop dat een zoon Kees in het bezit is in van een bijzondere op tv gave. Heeft naar hij die wel op tv of van heeft hij die niet en zal op hij het in verlossende woord kunnen een spreken? uit Wie weet!

Sjakie tijdens maakt, mede het dankzij een wel heel aparte door spoedcursus, onverwacht promotie. De de Flodders in maken kennis met met zijn plaatsvervanger, met helaas niet tot in wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige op moeilijkheden te ontstaan. tijdens De afdeling 'list en van bedrog' van de door familie moet dan een ook met op volle toeren draaien van om de juiste man van weer op met de juiste plaats te van op tv krijgen.

Een tijdens van de leden in van een bende schijnt de uit buit op tv van een diamantroof op achterover te de hebben gedrukt. De anderen de hebben er heel de wat voor over naar om de stenen weer boven uit water te krijgen. naar Enige de familieleden van de familie Flodder het van worden, zonder het van het elkaar te weten, ingeschakeld om door de diamanten het tegen een tijdens ruime vergoeding op terug te stelen. Het probleem vraagt de om op tv een 'mannelijke' of 'vrouwelijke' op benadering. We in zullen zien welke uit methode tot het beste op resultaat een zal leiden.

Johnnie kan heel van goed tegen op zijn verlies, zolang hij van van maar wint. Deze keer gaat het door het helemaal mis en verspeelt in hij zijn belangrijkste naar bezit. Dit schreeuwt om wraak. met Met steun uit van onverwachte in hoek en onder door het motto 'laat je niet het van in je eigen een kaart kijken' gaat hij proberen uit revanche te tijdens nemen.

In door Zonnedael wordt van alles met gestolen, het of het nou los of door vast in zit. Ma Flodder wordt verdacht en uit ... uit op heterdaad betrapt. Een op tv geluk bij van een ongeluk is voor haar op tv tijdens dat deze 'jatneigingen' kennelijk de te wijten zijn aan in een van ziekte. Dit is heel tijdens vervelend, maar het op tv wordt wel erg ingewikkeld het als blijkt dat deze op tv ziekte besmettelijk door is.

februari 2020
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!