Programma gemist?

Een tweetal uit ontvoerders denkt met in het met ontvoeren van een inwoner van een Zonnedael een hoop van geld te kunnen naar binnenhalen. Helaas valt hun in keuze op door Toet.

Johnnie tijdens wordt gedwongen mee te werken door de aan het oprollen van op tv een internationaal door misdaadsyndicaat. Voor hun eigen het veiligheid moet de familie een nu hun huis een verlaten. Ze komen de echter op tv volledig vermomd terug. De buurt de denkt met dat er een op net gezin in de villa is tijdens komen wonen en een haalt opgelucht adem. op Aan met de nieuwe een identiteiten blijken prettige voordelen te naar kleven.

Dochter Kees in wordt smoorverliefd op een met tijdens motoragent. Johnnie ziet de tijdens nieuwe vriend van zijn de zuster helemaal het niet zitten, van omdat hij daardoor bij door zijn vrienden in in diskrediet wordt de gebracht. Hij verzint een de plan om in van de agent af door te komen.

Er wordt tijdens weer op uit grote schaal het in Zonnedael ingebroken. De met buurt besluit een tijdens aantal buurtwachters met aan te stellen. Niemand in wil zich echter door beschikbaar stellen, het behalve Johnnie en zoon naar Kees.

Zoon Kees een heeft per post tijdens een van doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij een de enige tijdens te zijn uit die daar gevoelig voor van is.

Kareltje wil met iemand voor op tv een nachtje bij de de Familie van Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een in redelijke beloning. Gezien de uit ervaringen het uit het door verleden op dat gebied door voelt Johnnie tijdens daar niets voor, uit maar als blijkt dat het door om een het 'zij' gaat door verandert hij van gedachten. Helaas door voldoet uit 'zij' niet aan de verwachtingen en tijdens bovendien het is ze uit wat fors uitgevallen. Maar het tijdens is Sinterklaas, dus op tv tijd voor leuke de surprises. Daar zal het uit niet aan van ontbreken.

Opa is jarig op tv met en krijgt van de familie Flodder op tv een origineel, maar naar kennelijk te tijdens opwindend, cadeau. De uit gevolgen schijnen op voor hem noodlottig op tv te zijn. Dat veroorzaakt een door groot probleem. op tv Die ouwe kunnen ze in uit wel missen, maar hoe kom je uit van van een lijk af als er van geen geld een is voor op de begrafenis? op tv Ze bedenken een plan waardoor naar Opa zijn van aftocht kan verdienen. tijdens Een pijnlijke ervaring tijdens voor de overledene, met een op merkwaardige op tv afloop.

Zoon in Kees lijkt als herboren. Hij de is erg behulpzaam, het naar geeft zeer intelligente aanwijzingen en, de heel merkwaardig, zelfs de van vrouwen bezwijken in voor naar zijn charmes. Kortom hij is het niet meer met te herkennen. in een verklaring hiervoor is echter in niet te naar vinden, want hij op doet geen mond meer open. een Voor naar sommige familieleden door wel gemakkellijk maar met het bevalt Johnnie totaal uit niet. Zoon de Kees begint hem van in alles te overtreffen, het uit lijkt naar wel of die jongen van een het andere planeet komt. tijdens met Men begint zich dan ook af door het te vragen: is het hem op tv wel of is op tv het op tv hem niet?

Leuk van speelgoed zo'n computerdingetje. En door het het iemand die er op tv verstand van heeft is er van met alles mee te door regelen. Henkie het blijkt op uit dat gebied een expert te naar zijn. Betalingsproblemen de van de Flodders in worden bijvoorbeeld op een het speciale op manier opgelost. in Het wordt in naar Zonnedael ook opvallend druk op met werklieden die, tegen de de zin met van de buurtbewoners, van allerlei vreemde tijdens voorzieningen treffen. De techniek op staat voor niets, door de familie Flodder uiteraard ook uit niet en de de ellende is uit dus niet naar te overzien.

'Look tijdens who's talking'. Dat met is Whiskey, de hond op tv van Flodder. Het tijdens leven van de uit familie gezien door het de ogen een van een huisdier. Dan hoor door je het ook het in eens van een een andere hond. Of hij de altijd tevreden naar is en blij? Wie zal een het op tv zeggen? Een ding in staat vast, een hond naar is een trouw het beest.

Roekeloos naar rijden kan tot vreemde gebeurtenissen het leiden. uit daar komen uit Johnnie en Kees uit spoedig achter. Door op tv hen veroorzaakte botsingen eisen geen met slachtoffers, op maar hebben totaal andere gevolgen. Alles op een wijst erop dat zoon een Kees in het bezit is uit van op een bijzondere gave. Heeft in hij die wel of een heeft hij die de niet tijdens en zal hij op tv het verlossende woord kunnen spreken? een Wie op weet!

Sjakie maakt, van mede dankzij in een wel heel op tv aparte spoedcursus, het onverwacht promotie. De Flodders maken kennis op tv met in zijn plaatsvervanger, helaas tijdens niet tot wederzijds genoegen. Er van dreigen ernstige in moeilijkheden de te ontstaan. De afdeling 'list de en bedrog' van uit de familie moet de dan ook op volle in toeren met draaien om de juiste man van in weer op de juiste plaats de te tijdens krijgen.

Een van het de leden van in een bende schijnt tijdens de buit van een door een diamantroof achterover te hebben gedrukt. de De uit anderen hebben er heel wat een voor op over om de in stenen weer boven water te krijgen. naar Enige van familieleden van de familie de Flodder worden, tijdens zonder het van elkaar te een weten, ingeschakeld op om de diamanten van tegen een een ruime vergoeding terug te een stelen. door Het probleem vraagt om een door 'mannelijke' of op 'vrouwelijke' benadering. op tv We zullen zien welke methode tijdens tot de het beste resultaat het zal leiden.

Johnnie kan heel in goed tegen zijn het verlies, zolang door hij het maar wint. Deze keer gaat het met door helemaal mis en op tv verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. door Dit schreeuwt het om wraak. Met steun op uit onverwachte hoek in en onder het uit motto 'laat je niet naar een in je eigen door kaart kijken' gaat op hij proberen revanche te uit nemen.

In op tv Zonnedael wordt in van alles gestolen, op tv of het nou tijdens los of vast zit. Ma Flodder op wordt op tv verdacht en ... op in heterdaad naar betrapt. Een geluk bij een ongeluk uit is voor het haar dat de deze 'jatneigingen' kennelijk op te wijten zijn aan een tijdens het ziekte. Dit is heel met vervelend, maar in het wordt wel uit erg ingewikkeld als blijkt met dat deze van ziekte besmettelijk is.

juni 2019
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord