Programma gemist?

Een tweetal het ontvoerders denkt op met het ontvoeren van de een inwoner van Zonnedael door een hoop geld het te door kunnen binnenhalen. Helaas valt hun de keuze op de Toet.

Johnnie wordt tijdens gedwongen mee te een werken het aan het oprollen met van een internationaal van misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet op de door familie nu hun uit huis verlaten. Ze met komen echter volledig vermomd op tv terug. De uit buurt denkt dat er in een net gezin op in de villa op tv is komen wonen en naar haalt opgelucht adem. op Aan op tv de nieuwe uit identiteiten blijken prettige voordelen naar te kleven.

Dochter uit Kees wordt smoorverliefd op een naar met motoragent. Johnnie ziet de de nieuwe vriend van van zijn zuster helemaal op niet zitten, omdat hij van daardoor bij zijn uit vrienden in diskrediet tijdens wordt gebracht. Hij verzint met naar een plan om van van de agent op af te komen.

Er wordt weer van op grote schaal op in op Zonnedael ingebroken. met De buurt besluit een met aantal buurtwachters aan te stellen. tijdens Niemand tijdens wil zich op tv echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en op zoon op Kees.

Zoon op tv Kees heeft op tv per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. van uit Helaas blijkt hij de enige met te zijn die het daar gevoelig voor van is.

Kareltje wil naar iemand voor een met nachtje bij de Familie van Flodder onderbrengen, uiteraard het tegen door een redelijke beloning. door Gezien de ervaringen uit het de verleden de op dat naar gebied voelt Johnnie daar niets voor, in een maar als blijkt dat het om tijdens een 'zij' gaat een verandert hij uit van gedachten. tijdens Helaas voldoet 'zij' niet met aan met de verwachtingen en bovendien is in ze wat door fors uitgevallen. Maar het op tv is Sinterklaas, dus op tv tijd voor leuke surprises. van Daar zal met het niet op tv aan ontbreken.

Opa uit is jarig en krijgt van tijdens de familie door Flodder een origineel, maar in op tv kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen door schijnen voor op tv hem noodlottig te zijn. in Dat in veroorzaakt een van groot probleem. Die ouwe kunnen van ze op wel missen, maar hoe kom je in tijdens van een lijk af het als er geen geld met is voor de begrafenis? een Ze bedenken de een op plan waardoor Opa een zijn aftocht kan verdienen. het Een pijnlijke ervaring voor op tv de overledene, met naar een merkwaardige met afloop.

Zoon uit Kees lijkt als herboren. het Hij is erg op behulpzaam, de geeft zeer intelligente aanwijzingen en, de heel van merkwaardig, zelfs de vrouwen van bezwijken voor zijn charmes. door Kortom hij is naar niet meer door te herkennen. een uit verklaring hiervoor is van echter niet te uit vinden, want tijdens hij doet geen mond het meer open. Voor sommige op familieleden wel gemakkellijk uit maar naar het bevalt Johnnie de totaal niet. Zoon Kees begint hem op tv in alles te uit overtreffen, het lijkt tijdens wel op tv of die jongen van uit een andere naar planeet komt. Men op begint zich dan ook het af te met vragen: is het op hem wel van of is het met hem niet?

Leuk speelgoed op tv zo'n uit computerdingetje. En door iemand het die er verstand van tijdens heeft is er naar van alles mee te op tv regelen. Henkie blijkt uit op dat met gebied een expert te op uit zijn. Betalingsproblemen van de uit Flodders worden bijvoorbeeld op een op speciale op tv manier opgelost. Het de wordt in Zonnedael ook de opvallend druk met werklieden naar die, tegen op de op zin van de buurtbewoners, van allerlei vreemde voorzieningen treffen. De de techniek op staat voor niets, uit de familie Flodder uiteraard naar ook niet met en de ellende is tijdens dus niet te tijdens overzien.

'Look who's talking'. op Dat het is Whiskey, op de hond van de Flodder. Het leven van uit de familie gezien door de in ogen uit van een huisdier. Dan door hoor je het door ook eens van een tijdens een andere hond. Of hij altijd tevreden met is tijdens en blij? Wie op tv zal het zeggen? Een ding op tv staat vast, een door uit hond is een trouw door beest.

Roekeloos van rijden kan tot vreemde de gebeurtenissen leiden. daar komen tijdens Johnnie en Kees op spoedig het achter. Door hen veroorzaakte botsingen een eisen geen tijdens slachtoffers, maar hebben totaal naar door andere gevolgen. Alles wijst de erop dat door zoon Kees in het bezit een is in van een bijzondere gave. Heeft hij tijdens die wel een of tijdens heeft hij die niet naar en zal uit hij het verlossende op woord kunnen spreken? Wie het weet!

Sjakie uit maakt, mede dankzij een wel een heel met aparte spoedcursus, onverwacht promotie. van De Flodders maken kennis op met zijn plaatsvervanger, door helaas niet op tot wederzijds genoegen. Er het dreigen de ernstige moeilijkheden te ontstaan. De het afdeling het 'list en naar bedrog' van de familie tijdens moet dan ook met op volle toeren naar draaien om de met juiste man uit weer op de naar juiste plaats te op tv krijgen.

Een uit van de leden tijdens van een bende schijnt het de buit met van een diamantroof achterover in te hebben gedrukt. de De de anderen hebben er heel wat het voor over om de een stenen weer het boven water te krijgen. op tv Enige een familieleden van de familie Flodder op worden, uit zonder het van het elkaar te weten, ingeschakeld om uit in de diamanten tegen een ruime vergoeding op terug te stelen. de Het probleem vraagt van om een 'mannelijke' met van of 'vrouwelijke' benadering. We zullen de zien welke naar methode tot het in beste resultaat zal op tv leiden.

Johnnie van kan heel goed door tegen zijn de verlies, zolang hij maar wint. op Deze van keer gaat het helemaal mis op tv en verspeelt hij zijn het belangrijkste bezit. Dit een uit schreeuwt om wraak. op Met steun uit onverwachte hoek en van onder het motto uit 'laat een je niet uit in je eigen kaart een kijken' gaat hij proberen revanche door op te nemen.

In Zonnedael wordt een van alles gestolen, op of het in nou van los of vast zit. Ma tijdens Flodder wordt verdacht en door ... op heterdaad een betrapt. Een van geluk bij door een ongeluk is voor op haar dat deze 'jatneigingen' met kennelijk uit te wijten op zijn aan een ziekte. Dit is door van heel vervelend, maar in het wordt wel erg ingewikkeld als door in blijkt dat deze ziekte besmettelijk op is.

april 2021
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!