Programma gemist?

Een tweetal uit ontvoerders op denkt met het ontvoeren van het een inwoner van door Zonnedael het een hoop geld te kunnen binnenhalen. op tv Helaas valt uit hun keuze naar op Toet.

Johnnie naar wordt gedwongen mee te werken van naar aan het oprollen van tijdens een internationaal misdaadsyndicaat. op tv Voor hun eigen naar veiligheid moet de op tv familie nu de hun huis verlaten. Ze komen door echter volledig vermomd naar terug. De buurt denkt een op tv dat er een net gezin de in de villa is de komen wonen het en haalt op opgelucht adem. uit Aan de nieuwe identiteiten uit blijken prettige voordelen te het kleven.

Dochter Kees door wordt smoorverliefd op tv op een motoragent. Johnnie ziet met in de nieuwe vriend van zijn zuster uit op tv helemaal niet zitten, omdat tijdens hij daardoor op tv bij zijn vrienden een in diskrediet wordt de gebracht. Hij verzint een plan om tijdens het van de agent een af te komen.

Er door wordt weer op grote schaal naar in tijdens Zonnedael ingebroken. een De buurt besluit een aantal buurtwachters op tv aan te stellen. het het Niemand wil zich de echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en het zoon op tv Kees.

Zoon in Kees heeft per met post een op doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij tijdens de enige op tv te zijn door die daar gevoelig voor op is.

Kareltje wil op tv iemand voor naar een nachtje bij de met Familie Flodder onderbrengen, op tv uiteraard naar tegen een redelijke beloning. uit Gezien de de ervaringen uit het verleden door op dat gebied in voelt Johnnie daar niets in voor, met maar als blijkt dat het het om op een 'zij' gaat verandert hij een van gedachten. Helaas met voldoet 'zij' niet aan op het de verwachtingen en op bovendien is ze wat door fors uitgevallen. door Maar het is Sinterklaas, dus de tijd voor leuke met surprises. Daar de zal het niet op aan ontbreken.

Opa is met jarig en krijgt van door op tv de familie Flodder een origineel, maar tijdens kennelijk te opwindend, het cadeau. De tijdens gevolgen de schijnen voor hem noodlottig te de zijn. Dat veroorzaakt een tijdens groot uit probleem. Die in ouwe kunnen ze wel missen, tijdens maar een hoe kom je van een door lijk uit af als er geen geld tijdens is voor op de begrafenis? Ze de bedenken een plan in waardoor Opa zijn aftocht kan uit verdienen. Een het pijnlijke ervaring voor de met overledene, met een van merkwaardige tijdens afloop.

Zoon op tv Kees lijkt als herboren. Hij van is uit erg behulpzaam, geeft zeer het intelligente aanwijzingen uit en, heel merkwaardig, van zelfs de een vrouwen bezwijken voor tijdens zijn charmes. Kortom hij is naar niet meer te uit herkennen. tijdens een verklaring hiervoor is een echter niet te vinden, want op tv hij doet geen in mond meer uit open. door Voor sommige familieleden wel gemakkellijk met maar de het bevalt Johnnie totaal niet. een Zoon tijdens Kees begint hem in alles te uit overtreffen, tijdens het lijkt uit wel of die jongen op van een van andere planeet komt. Men begint zich de dan ook af met te vragen: op is het tijdens hem wel tijdens of is het op hem niet?

Leuk speelgoed zo'n met computerdingetje. op tv En door iemand die er op verstand van met heeft is er van op tv alles mee van te regelen. een Henkie blijkt op dat een gebied een expert van te zijn. Betalingsproblemen in van de Flodders een worden tijdens bijvoorbeeld op een speciale uit manier opgelost. op tv Het wordt in Zonnedael een ook opvallend druk met werklieden door die, tegen de tijdens zin van de de buurtbewoners, allerlei door vreemde de voorzieningen treffen. De een techniek staat voor met niets, de familie Flodder uiteraard ook op niet en de met ellende door is dus niet te tijdens overzien.

'Look who's van talking'. Dat op tv is Whiskey, de de hond van Flodder. Het een leven van de familie op tv in gezien door de ogen van een op huisdier. op Dan hoor met je het ook eens een van een andere de hond. Of de hij altijd tevreden is van en blij? Wie zal in het zeggen? de Een ding staat vast, van een hond is een in uit trouw beest.

Roekeloos tijdens rijden kan tot vreemde op gebeurtenissen leiden. daar in komen Johnnie en tijdens Kees spoedig achter. Door het het hen veroorzaakte botsingen eisen een geen slachtoffers, maar hebben totaal de op andere gevolgen. Alles op wijst erop dat zoon Kees in naar op tv het bezit is van een bijzondere een gave. Heeft hij met op tv die wel of heeft hij door die niet tijdens en zal hij het verlossende op tv woord kunnen met spreken? Wie naar weet!

Sjakie maakt, mede tijdens dankzij een een wel heel aparte in spoedcursus, onverwacht naar promotie. De op Flodders maken kennis met zijn door plaatsvervanger, in helaas niet tot van wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige tijdens moeilijkheden te ontstaan. De uit met afdeling 'list en bedrog' van op de familie moet op dan een ook op volle toeren door draaien om de op juiste man op weer op de juiste plaats te door naar krijgen.

Een van door de naar leden van een tijdens bende schijnt de de buit van een een diamantroof achterover te hebben gedrukt. het De anderen de hebben er heel wat voor het over om de door stenen tijdens weer boven water te krijgen. het Enige familieleden van tijdens op de familie Flodder worden, zonder met het van elkaar de te weten, ingeschakeld op tv om de diamanten in tegen een op ruime vergoeding terug te stelen. op tijdens Het probleem vraagt om een 'mannelijke' naar het of 'vrouwelijke' benadering. We op zullen zien welke methode tot een het op tv beste resultaat zal door leiden.

Johnnie kan heel van goed naar tegen zijn verlies, zolang hij de maar wint. in Deze keer gaat het de helemaal mis naar en verspeelt met hij zijn belangrijkste in bezit. Dit schreeuwt om tijdens wraak. naar Met steun uit door onverwachte hoek en onder het motto een op tv 'laat je niet in je tijdens eigen kaart kijken' van gaat door hij proberen revanche te tijdens nemen.

In Zonnedael uit wordt van door alles gestolen, of het door nou los of vast van zit. door Ma Flodder wordt verdacht en op tv ... op heterdaad uit betrapt. Een door geluk bij naar een ongeluk is voor haar op dat van deze 'jatneigingen' kennelijk van te wijten zijn op tv aan een ziekte. door Dit is heel een vervelend, maar het wordt wel tijdens erg op tv ingewikkeld als blijkt dat naar deze het ziekte besmettelijk is.

januari 2021
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!