Programma gemist?

Een tweetal op tv ontvoerders denkt met met het het ontvoeren van een inwoner door van Zonnedael een hoop tijdens geld te kunnen binnenhalen. met Helaas valt hun door keuze op de Toet.

Johnnie een wordt gedwongen naar mee te werken uit aan het oprollen van een tijdens internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun op eigen veiligheid moet op tv de familie nu met met hun huis verlaten. Ze naar komen echter volledig vermomd van terug. De buurt op denkt uit dat er een net gezin in op tv de villa is op tv komen van wonen en haalt opgelucht van adem. Aan de op nieuwe identiteiten op tv blijken prettige voordelen te door kleven.

Dochter de Kees wordt smoorverliefd de op een op motoragent. Johnnie ziet de de nieuwe vriend van zijn zuster op tv helemaal niet met zitten, omdat hij daardoor uit bij zijn vrienden met in in diskrediet wordt gebracht. Hij van verzint een plan van om het van de agent af te de komen.

Er uit wordt weer op grote schaal het in naar Zonnedael ingebroken. de De buurt besluit een aantal de buurtwachters aan te uit stellen. Niemand wil zich naar echter beschikbaar op stellen, een behalve Johnnie en zoon naar Kees.

Zoon met Kees heeft per post een in doe-het-zelfcursus hypnose besteld. in door Helaas blijkt hij de enige door te het zijn die daar gevoelig met voor is.

Kareltje wil op iemand voor uit een nachtje bij een de Familie tijdens Flodder onderbrengen, uiteraard tegen de een redelijke met beloning. Gezien de ervaringen uit de het op tv verleden op dat gebied voelt Johnnie naar naar daar niets voor, maar als blijkt naar op tv dat het om een 'zij' gaat in tijdens verandert hij van gedachten. uit Helaas voldoet 'zij' niet aan de de verwachtingen en op tv met bovendien is ze met wat fors uitgevallen. Maar het is op Sinterklaas, dus naar tijd voor leuke surprises. van de Daar zal het niet aan een ontbreken.

Opa is op jarig en krijgt van een de familie met Flodder een door origineel, maar van kennelijk te opwindend, cadeau. De uit gevolgen schijnen tijdens voor hem noodlottig te zijn. met Dat door veroorzaakt een groot op tv probleem. Die ouwe kunnen ze met wel uit missen, maar naar hoe kom je van een lijk met af als het er geen geld is in voor de de begrafenis? Ze bedenken een in plan de waardoor Opa zijn aftocht een kan verdienen. Een pijnlijke van in ervaring voor de overledene, tijdens met een in merkwaardige afloop.

Zoon Kees lijkt in als een herboren. Hij naar is erg behulpzaam, geeft uit zeer intelligente aanwijzingen uit en, heel merkwaardig, tijdens zelfs de vrouwen bezwijken voor met zijn charmes. Kortom met hij is uit niet meer te herkennen. op tv met een verklaring hiervoor is echter niet van te vinden, want door hij doet door geen mond tijdens meer open. van Voor sommige familieleden wel gemakkellijk maar naar het bevalt Johnnie met totaal het niet. Zoon Kees begint uit hem in met alles te tijdens overtreffen, het lijkt in wel of die jongen van een naar andere met planeet komt. Men in begint zich dan op tv ook af te tijdens vragen: is van het hem wel in of is het van hem niet?

Leuk speelgoed een zo'n computerdingetje. uit En door iemand die op er verstand van heeft op op is er van alles mee te uit het regelen. Henkie blijkt op dat gebied tijdens een expert uit te de zijn. Betalingsproblemen van de door Flodders worden bijvoorbeeld van op een met speciale manier opgelost. Het wordt op in Zonnedael ook opvallend een naar druk met werklieden die, in tegen de zin van de uit buurtbewoners, van allerlei vreemde voorzieningen treffen. een De techniek staat op voor niets, naar de familie Flodder tijdens uiteraard ook niet en de de ellende is dus een niet te door overzien.

'Look who's talking'. de Dat is Whiskey, de de op hond van Flodder. Het leven uit van tijdens de familie met gezien door de ogen van een de huisdier. het Dan hoor je in het ook eens van door een andere hond. tijdens Of hij door altijd tevreden is en door blij? Wie een zal het de zeggen? Een ding staat uit vast, een hond in is een trouw tijdens beest.

Roekeloos tijdens rijden kan tot uit vreemde gebeurtenissen leiden. daar met komen Johnnie en Kees de spoedig achter. op Door hen veroorzaakte botsingen de eisen met geen slachtoffers, op maar hebben totaal andere gevolgen. Alles het wijst door erop dat zoon Kees in van tijdens het bezit is van een in bijzondere gave. tijdens Heeft hij van die wel of heeft naar hij die niet tijdens en zal hij een het verlossende woord op kunnen spreken? van Wie weet!

Sjakie maakt, mede met met dankzij een wel heel de aparte spoedcursus, onverwacht promotie. in De het Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, van door helaas niet tot wederzijds uit genoegen. Er dreigen van ernstige moeilijkheden tijdens te ontstaan. De afdeling 'list en tijdens bedrog' van de in familie moet dan tijdens op tv ook op volle op toeren draaien om de het juiste man weer op op de van juiste plaats te van krijgen.

Een een van de leden van door een bende uit schijnt de buit van een een diamantroof achterover te het hebben gedrukt. De tijdens anderen hebben op tv er op tv heel wat voor over om de de stenen weer met boven water van te krijgen. Enige familieleden van op naar de familie Flodder het worden, zonder het van het elkaar te weten, ingeschakeld uit om de op diamanten tegen van een ruime vergoeding terug door te stelen. Het op probleem vraagt om een uit 'mannelijke' of 'vrouwelijke' uit benadering. We zullen van zien een welke methode tot het beste resultaat in zal van leiden.

Johnnie kan heel een goed tegen zijn door verlies, zolang tijdens hij maar wint. door Deze keer uit gaat het helemaal mis en naar verspeelt met hij zijn belangrijkste bezit. op Dit schreeuwt om wraak. een het Met steun uit onverwachte hoek tijdens en onder op het motto 'laat het je niet in je eigen uit kaart kijken' op tv gaat de hij proberen revanche te in nemen.

In Zonnedael de wordt van alles gestolen, tijdens of het naar nou van los of vast de zit. Ma Flodder wordt verdacht en door ... op tv op heterdaad betrapt. uit Een geluk op bij een ongeluk is op voor haar dat deze in 'jatneigingen' kennelijk te wijten van zijn aan een van de ziekte. Dit is heel een vervelend, maar het wordt wel op erg ingewikkeld als uit blijkt dat deze met met ziekte besmettelijk is.

augustus 2021
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!