Programma gemist?

Een tweetal ontvoerders een denkt op met het ontvoeren uit van een op tv inwoner van Zonnedael een hoop het geld te kunnen een binnenhalen. Helaas met valt hun keuze op van Toet.

Johnnie wordt gedwongen op mee te met werken aan het oprollen naar op van een internationaal op misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet door de uit familie nu hun een huis verlaten. Ze komen echter een volledig uit vermomd terug. De buurt denkt van dat er een de net gezin in van de uit villa is komen het wonen en op haalt opgelucht adem. op Aan de nieuwe identiteiten blijken prettige het op voordelen te kleven.

Dochter op Kees wordt uit smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet in de nieuwe vriend met met van zijn zuster helemaal niet zitten, met omdat hij uit daardoor bij zijn de vrienden naar in diskrediet wordt gebracht. de Hij verzint een plan om in met van de agent af te uit komen.

Er met wordt weer op tv op grote schaal in in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit van een van aantal buurtwachters aan te stellen. met Niemand wil zich het echter beschikbaar stellen, uit op behalve Johnnie en zoon van Kees.

Zoon in Kees heeft per uit post een doe-het-zelfcursus naar hypnose besteld. Helaas met blijkt hij de enige naar te de zijn die daar gevoelig voor van is.

Kareltje wil iemand naar voor een tijdens nachtje bij de Familie een Flodder onderbrengen, een uiteraard tegen een in redelijke op tv beloning. Gezien de ervaringen uit uit het verleden in op dat gebied uit voelt Johnnie daar van niets voor, met maar als blijkt met dat het om op een 'zij' gaat verandert hij van van met gedachten. Helaas voldoet 'zij' in niet aan de verwachtingen en een bovendien is tijdens ze wat fors uitgevallen. van van Maar het is Sinterklaas, op tv dus tijd voor leuke surprises. met Daar de zal het niet met aan ontbreken.

Opa is het jarig en krijgt van de het de familie Flodder een op origineel, maar kennelijk naar te opwindend, cadeau. De gevolgen door schijnen voor hem de noodlottig op te zijn. door Dat veroorzaakt een groot probleem. Die op een ouwe kunnen ze wel missen, maar het hoe kom een je van een tijdens lijk tijdens af als er geen geld is naar naar voor de begrafenis? Ze bedenken tijdens een plan een waardoor Opa de zijn aftocht kan verdienen. Een uit pijnlijke ervaring voor op tv de overledene, het met een merkwaardige het afloop.

Zoon Kees lijkt de als herboren. Hij naar is erg uit behulpzaam, geeft zeer intelligente op tv van aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs een de tijdens vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom tijdens hij tijdens is niet meer te herkennen. tijdens een verklaring een hiervoor is van echter niet te vinden, want naar hij doet geen uit mond door meer open. Voor met sommige familieleden de wel gemakkellijk maar het bevalt Johnnie tijdens van totaal niet. Zoon Kees begint hem van in alles te de overtreffen, het tijdens lijkt wel op tv of die jongen van een op tv andere van planeet komt. Men begint zich door dan ook uit af met te vragen: is naar het hem wel of is het naar hem het niet?

Leuk speelgoed de zo'n computerdingetje. En naar door iemand die er naar verstand van heeft de is het er van alles tijdens mee te met regelen. Henkie blijkt op dat gebied van een expert te tijdens zijn. op tv Betalingsproblemen van de een Flodders worden bijvoorbeeld op in een speciale tijdens manier opgelost. door Het wordt in Zonnedael ook opvallend naar een druk met werklieden die, tegen de naar zin door van de buurtbewoners, door allerlei vreemde tijdens voorzieningen treffen. De techniek staat uit voor niets, de tijdens familie Flodder uiteraard door ook niet het en de ellende in is dus niet te tijdens overzien.

'Look who's van talking'. Dat is Whiskey, naar de hond naar van Flodder. uit Het leven van de door familie door gezien door de ogen van op een huisdier. Dan in hoor je naar het ook eens van een de door andere hond. Of van hij altijd tevreden is op tv en blij? Wie zal in het uit zeggen? Een ding in staat vast, een naar hond is een trouw op tv beest.

Roekeloos naar rijden kan tot door vreemde gebeurtenissen leiden. daar uit komen naar Johnnie en Kees spoedig achter. een Door hen veroorzaakte botsingen tijdens eisen geen met slachtoffers, maar hebben naar totaal andere gevolgen. Alles van wijst erop dat door zoon Kees in de op het bezit is van een bijzondere op gave. Heeft van hij die wel of de heeft naar hij die op tv niet en zal de hij het verlossende de woord kunnen spreken? Wie uit weet!

Sjakie maakt, op tv mede dankzij in een wel heel een aparte spoedcursus, onverwacht met promotie. De Flodders maken door kennis met met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot op naar wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden uit te ontstaan. op De afdeling 'list tijdens en bedrog' van de tijdens familie moet een dan ook op volle het toeren draaien met om de juiste in man weer op de met juiste een plaats te met krijgen.

Een van de naar leden van door een bende schijnt de de buit van het een diamantroof achterover te op hebben gedrukt. tijdens De naar anderen hebben er heel wat door voor uit over om de stenen weer boven naar water tijdens te krijgen. op tv Enige familieleden van in de familie Flodder worden, een zonder het van op tv elkaar te weten, ingeschakeld om met naar de diamanten tegen een ruime een vergoeding terug te de stelen. naar Het probleem vraagt om een 'mannelijke' van of 'vrouwelijke' benadering. een We zullen in zien welke methode de tot het beste tijdens resultaat zal uit leiden.

Johnnie kan heel door goed tegen naar zijn verlies, zolang hij op tv maar wint. op Deze keer gaat het op de helemaal mis en met verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. de Dit schreeuwt met om wraak. Met steun uit het van onverwachte hoek en onder het motto het 'laat je het niet in je het eigen kaart van kijken' gaat hij van proberen revanche te met nemen.

In op Zonnedael wordt uit van alles gestolen, of het nou op op los of vast zit. Ma Flodder naar wordt verdacht naar en ... naar op heterdaad van betrapt. Een geluk bij naar een ongeluk is voor de haar op dat deze 'jatneigingen' kennelijk te naar wijten de zijn aan een ziekte. Dit naar is heel met vervelend, maar van het wordt wel erg ingewikkeld als tijdens blijkt dat deze naar ziekte besmettelijk in is.

juli 2017
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord