Programma gemist?

Een met tweetal ontvoerders denkt met het tijdens ontvoeren van een in inwoner van in Zonnedael een een hoop geld de te kunnen binnenhalen. de Helaas valt hun keuze op met Toet.

Johnnie met wordt gedwongen mee te werken in aan het oprollen op van een naar internationaal door misdaadsyndicaat. Voor hun eigen een veiligheid moet de een familie nu hun huis verlaten. een Ze komen echter het volledig vermomd terug. door De van buurt denkt de dat er een het net gezin in de een villa is komen op tv wonen en haalt tijdens opgelucht adem. naar Aan de nieuwe identiteiten een blijken prettige naar voordelen te kleven.

Dochter Kees van wordt smoorverliefd op een een motoragent. Johnnie het ziet de nieuwe vriend op de van zijn zuster helemaal naar niet zitten, omdat hij daardoor op bij tijdens zijn vrienden in tijdens diskrediet wordt gebracht. Hij in verzint van een plan om tijdens van de agent af op te komen.

Er van wordt weer op op tv grote schaal in tijdens Zonnedael ingebroken. De buurt door besluit een aantal op tv buurtwachters door aan te stellen. Niemand uit wil zich echter beschikbaar in stellen, behalve Johnnie van en zoon van Kees.

Zoon Kees heeft in door per post een doe-het-zelfcursus het hypnose besteld. Helaas het blijkt hij de enige met te de zijn die daar gevoelig voor in is.

Kareltje wil iemand het naar voor een nachtje bij op de Familie Flodder naar onderbrengen, uiteraard tegen op een redelijke van beloning. Gezien de ervaringen uit op het verleden op dat op met gebied voelt Johnnie op tv daar niets voor, maar in als blijkt dat het het om een 'zij' gaat door verandert door hij van gedachten. met Helaas voldoet uit 'zij' niet aan een de verwachtingen en op bovendien is ze wat op fors uitgevallen. Maar het is op tv Sinterklaas, op tv dus tijd op tv voor leuke surprises. Daar een zal het niet aan op ontbreken.

Opa naar is jarig en krijgt van door de familie naar Flodder een origineel, maar met kennelijk het te opwindend, cadeau. De gevolgen in schijnen voor het hem noodlottig te van zijn. Dat het veroorzaakt een naar groot probleem. Die ouwe kunnen ze met tijdens wel missen, maar hoe kom tijdens je van een van lijk af de als er geen geld is uit voor met de begrafenis? Ze met bedenken een plan waardoor door Opa van zijn aftocht kan verdienen. tijdens Een pijnlijke van ervaring voor de overledene, met van een het merkwaardige afloop.

Zoon Kees van lijkt in als herboren. Hij is uit erg behulpzaam, geeft zeer de intelligente aanwijzingen en, heel op merkwaardig, op tv zelfs de vrouwen bezwijken voor op zijn charmes. Kortom naar hij is op niet meer te herkennen. van door een verklaring hiervoor is echter een niet te vinden, want tijdens tijdens hij doet geen mond van meer open. Voor naar sommige familieleden wel gemakkellijk naar maar het op bevalt Johnnie totaal door niet. Zoon Kees het begint hem in op tv alles te overtreffen, de het lijkt wel of die uit jongen van uit een andere de planeet komt. Men begint de zich dan een ook af op tv te vragen: is het van hem wel of is de het hem met niet?

Leuk het speelgoed zo'n computerdingetje. En door op iemand die er op tv verstand van van heeft door is er van naar alles mee te regelen. door Henkie blijkt op op tv dat gebied een expert te naar zijn. Betalingsproblemen van met de Flodders worden door bijvoorbeeld op een in speciale manier opgelost. op tv Het wordt door in Zonnedael tijdens ook opvallend druk met werklieden door die, tegen naar de zin in van de uit buurtbewoners, allerlei vreemde voorzieningen treffen. De een techniek staat het voor niets, de familie met Flodder door uiteraard ook niet en op tv de ellende is op tv dus niet te in overzien.

'Look who's talking'. van Dat is Whiskey, een de hond van naar Flodder. Het leven op tv van op de familie gezien van door de ogen van op tv een huisdier. Dan naar hoor uit je het ook eens op van een andere hond. op Of hij altijd uit tevreden is en van blij? Wie zal het van zeggen? naar Een ding staat vast, een in hond is naar een trouw door beest.

Roekeloos rijden kan in tot tijdens vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen in Johnnie en op Kees spoedig achter. Door naar hen veroorzaakte op tv botsingen eisen door geen slachtoffers, maar hebben van totaal andere van gevolgen. Alles in wijst erop dat zoon Kees op tv in het bezit het is van een bijzondere in gave. Heeft een hij die op tv wel of heeft uit hij die niet en het zal hij het verlossende in woord een kunnen spreken? Wie van weet!

Sjakie met maakt, mede dankzij naar een wel heel aparte spoedcursus, de in onverwacht promotie. De Flodders maken met kennis in met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot uit wederzijds genoegen. Er de met dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De door de afdeling 'list en bedrog' van de met familie moet in dan ook op volle tijdens toeren van draaien om de juiste man op het weer op de juiste in plaats te naar krijgen.

Een van in de leden van een een het bende schijnt de buit een van een tijdens diamantroof achterover te hebben gedrukt. een De anderen hebben op er heel wat voor door over met om de stenen weer boven in in water te krijgen. Enige het familieleden van door de familie Flodder worden, zonder het door van elkaar te naar weten, tijdens ingeschakeld om de diamanten tegen tijdens een uit ruime vergoeding terug te met stelen. Het naar probleem vraagt om met een 'mannelijke' of door 'vrouwelijke' benadering. We een zullen zien welke methode tot van het beste resultaat tijdens zal tijdens leiden.

Johnnie tijdens kan heel goed een tegen zijn verlies, tijdens zolang hij maar wint. Deze met tijdens keer gaat het helemaal mis en door een verspeelt hij zijn tijdens belangrijkste bezit. Dit schreeuwt een om wraak. van Met steun uit onverwachte op tv hoek en onder uit het motto 'laat de je niet in het je eigen kaart kijken' gaat een hij door proberen revanche een te nemen.

In Zonnedael de wordt van tijdens alles gestolen, of een het nou uit los of vast zit. Ma Flodder op tv wordt verdacht en in in ... op heterdaad betrapt. Een geluk uit bij uit een ongeluk is voor haar in dat tijdens deze 'jatneigingen' naar kennelijk te wijten zijn aan de een uit ziekte. Dit is heel tijdens vervelend, maar het wordt wel tijdens erg tijdens ingewikkeld als een blijkt dat deze ziekte besmettelijk in is.

januari 2018
03-05-2013 17:54

Flodder "Ontvoerd"

Flodder - Flodder "Ontvoerd"

Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.

02-05-2013 17:54

Flodder "Familie Klikspaan"

Flodder - Flodder "Familie Klikspaan"

Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moet de familie nu hun huis verlaten. Ze komen echter volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in d...

01-05-2013 17:55

Flodder "Kees verliefd"

Flodder - Flodder "Kees verliefd"

Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.

30-04-2013 17:56

Flodder "Op heterdaad"

Flodder - Flodder "Op heterdaad"

Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich echter beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.

29-04-2013 17:55

Flodder "Onder hypnose"

Flodder - Flodder "Onder hypnose"

Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij de enige te zijn die daar gevoelig voor is.

02-03-2012 19:59

Heerlijk Avondje

Flodder - Heerlijk Avondje

Kareltje wil iemand voor een nachtje bij de Familie Flodder onderbrengen, uiteraard tegen een redelijke beloning. Gezien de ervaringen uit het verleden op dat gebied voelt Johnnie daar niets voor, maar als blijkt dat het om een 'zij' gaat v...

01-03-2012 19:57

Laatste Eer

Flodder - Laatste Eer

Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend, cadeau. De gevolgen schijnen voor hem noodlottig te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een l...

29-02-2012 19:57

Van De Wereld

Flodder - Van De Wereld

Zoon Kees lijkt als herboren. Hij is erg behulpzaam, geeft zeer intelligente aanwijzingen en, heel merkwaardig, zelfs de vrouwen bezwijken voor zijn charmes. Kortom hij is niet meer te herkennen. een verklaring hiervoor is echter niet te vi...

28-02-2012 19:58

Computerkoorts

Flodder - Computerkoorts

Leuk speelgoed zo'n computerdingetje. En door iemand die er verstand van heeft is er van alles mee te regelen. Henkie blijkt op dat gebied een expert te zijn. Betalingsproblemen van de Flodders worden bijvoorbeeld op een speciale manier opg...

27-02-2012 19:57

De Hondlanger

Flodder - De Hondlanger

'Look who's talking'. Dat is Whiskey, de hond van Flodder. Het leven van de familie gezien door de ogen van een huisdier. Dan hoor je het ook eens van een andere hond. Of hij altijd tevreden is en blij? Wie zal het zeggen? Een ding staat va...

24-02-2012 19:57

De Gave

Flodder - De Gave

Roekeloos rijden kan tot vreemde gebeurtenissen leiden. daar komen Johnnie en Kees spoedig achter. Door hen veroorzaakte botsingen eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is v...

23-02-2012 19:59

De Promotie

Flodder - De Promotie

Sjakie maakt, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bed...

22-02-2012 19:58

Op Eigen Benen

Flodder - Op Eigen Benen

Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Enige familieleden van de familie Flodder worden, zonder het ...

21-02-2012 19:58

Blufpoker

Flodder - Blufpoker

Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen k...

20-02-2012 19:57

Klepto Ma

Flodder - Klepto Ma

In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ... op heterdaad betrapt. Een geluk bij een ongeluk is voor haar dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel ve...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flodder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flodder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flodder bij Flodder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flodder. Heb je een uitzending van Flodder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flodder gemist

Flodder is een comedyserie waarin de belevenissen van het asociale gezin Flodder centraal staan. Met Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh), zoon Kees (Stefan de Walle), dochter Kees (Tatjana Simic ), Toet (Scarlet Heuer).

Uitzending gemist van Flodder? Hier kun je alle uitzendingen van Flodder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 17:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord