Programma gemist?

Documentaire een die kunstenaar de David Hockney volgt de gedurende een periode van drie jaar naar wanneer hij op Californië - waar naar hij lange tijd op tv woonde - verlaat en door terugkeert het naar zijn geboorteplaats Yorkshire. Zijn met van doel is zichzelf als op tv kunstenaar opnieuw uit uit te vinden. met En dat lukt: voor het eerst van van het zijn leven schildert op hij in de open het lucht, midden in het het van landschap en in allerlei soorten een weer.

mei 2021
20-09-2011 17:10

Aflevering 1

AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture - Aflevering 1

Documentaire die kunstenaar David Hockney volgt gedurende een periode van drie jaar wanneer hij Californië - waar hij lange tijd woonde - verlaat en terugkeert naar zijn geboorteplaats Yorkshire. Zijn doel is zichzelf als kunstenaar opnieuw...

AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture bij AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture. Heb je een uitzending van AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture gemist

Documentaire die kunstenaar David Hockney volgt gedurende een periode van drie jaar wanneer hij Californië - waar hij lange tijd woonde - verlaat en terugkeert naar zijn geboorteplaats Yorkshire. Zijn doel is zichzelf als kunstenaar opnieuw uit te vinden. En dat lukt: voor het eerst van zijn leven schildert hij in de open lucht, midden in het landschap en in allerlei soorten weer.

Uitzending gemist van AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture? Hier kun je alle uitzendingen van AVRO Close Up: David Hockney - A bigger picture kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-09-2011 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!