Programma gemist?

Tijdens op tv de 31ste editie het van het Nederlands naar Film Festival zal Wilfried tijdens de Jong opnieuw spelen! door Was het naar vorig in jubileum jaar nog op tv met de top de van de acteursgeneratie dertigers, dit keer tijdens uit ontvangt Wilfried Nederlandse van actrices uit diverse generaties. Op de tijdens puinhopen van de een heus diner een met de de actrices tafelt hij met na en praat het met hen aan tijdens de hand van verschillende het thema's over van het vak, over de liefde met naar voor het spelen, de technieken, door film in het met algemeen en de Nederlandse uit film in het naar op tv bijzonder. Wilfried daagt zijn gasten uit uit tot spelen, een kijkt met hun op naar de filmfragmenten én naar speciaal voor de door avond opgenomen de scènes. Een vrolijke avond, met een tijdens goed keukentafelgesprek met met enkele van 's door lands beste actrices met en verrassende gasten die altijd op tv aan tafel van kunnen aanschuiven. in Met onder anderen door Halina Reijn, Eva van de met Wijdeven, Monic Hendrickx, op tv Carine Crutzen en tijdens Gijs Scholten van van Aschat. door Presentatie: Wilfried op de Jong.

oktober 2021
23-09-2011 22:55

Aflevering 1

De Jong speelt... met actrices - Aflevering 1

Tijdens de 31ste editie van het Nederlands Film Festival zal Wilfried de Jong opnieuw spelen! Was het vorig jubileum jaar nog met de top van de acteursgeneratie dertigers, dit keer ontvangt Wilfried Nederlandse actrices uit diverse generati...

De Jong speelt... met actrices gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jong speelt... met actrices de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jong speelt... met actrices bij De Jong speelt... met actrices liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jong speelt... met actrices. Heb je een uitzending van De Jong speelt... met actrices gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jong speelt... met actrices gemist

Tijdens de 31ste editie van het Nederlands Film Festival zal Wilfried de Jong opnieuw spelen: De Jong speelt... met actrices! Was het vorig jubileum jaar nog met de top van de acteursgeneratie dertigers, dit keer ontvangt Wilfried Nederlandse actrices uit diverse generaties. Op de puinhopen van een heus diner met de actrices tafelt hij na en praat met hen aan de hand van verschillende thema's over het vak, over de liefde voor het spelen, de technieken, film in het algemeen en de Nederlandse film in het bijzonder. Wilfried daagt zijn gasten uit tot spelen, kijkt met hun naar filmfragmenten én naar speciaal voor de avond opgenomen scènes. Een vrolijke avond, een goed keukentafelgesprek met enkele van 's lands beste actrices en verrassende gasten die altijd aan tafel kunnen aanschuiven. Met onder anderen Halina Reijn, Eva van de Wijdeven, Monic Hendrickx, Carine Crutzen en Gijs Scholten van Aschat. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van De Jong speelt... met actrices? Hier kun je alle uitzendingen van De Jong speelt... met actrices kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2011 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!