Programma gemist?

Nederlandse van (NL) Thriller-horrorfilm uit 2010. op De in weduwe Marije, de eenzame Gerrit de en de uit jonge danseres Anna tijdens worden alle drie bezocht door door de demoon het Incubus die naar hen probeert mee te sleuren door met in hun persoonlijke naar afgrond.

november 2021
23-09-2011 00:55

Aflevering 1

Filmlab: Desideratum - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thriller-horrorfilm uit 2010. De weduwe Marije, de eenzame Gerrit en de jonge danseres Anna worden alle drie bezocht door de demoon Incubus die hen probeert mee te sleuren in hun persoonlijke afgrond.

Filmlab: Desideratum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Desideratum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Desideratum bij Filmlab: Desideratum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Desideratum. Heb je een uitzending van Filmlab: Desideratum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Desideratum gemist

Desideratum is een Nederlandse thriller-horrorfilm uit 2010. De weduwe Marije, de eenzame Gerrit en de jonge danseres Anna worden in Desideratum alle drie bezocht door de demoon Incubus die hen probeert mee te sleuren in hun persoonlijke afgrond.

Uitzending gemist van Filmlab: Desideratum? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Desideratum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2011 om 00:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!