Programma gemist?

Nederlandse (NL) Thriller-horrorfilm met uit een 2010. De weduwe op tv Marije, de eenzame op tv Gerrit en de jonge danseres met Anna van worden alle drie bezocht door door de demoon Incubus een die door hen probeert uit mee te sleuren in hun in persoonlijke in afgrond.

mei 2021
23-09-2011 00:55

Aflevering 1

Filmlab: Desideratum - Aflevering 1

Nederlandse (NL) Thriller-horrorfilm uit 2010. De weduwe Marije, de eenzame Gerrit en de jonge danseres Anna worden alle drie bezocht door de demoon Incubus die hen probeert mee te sleuren in hun persoonlijke afgrond.

Filmlab: Desideratum gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Desideratum de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Desideratum bij Filmlab: Desideratum liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Desideratum. Heb je een uitzending van Filmlab: Desideratum gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Desideratum gemist

Desideratum is een Nederlandse thriller-horrorfilm uit 2010. De weduwe Marije, de eenzame Gerrit en de jonge danseres Anna worden in Desideratum alle drie bezocht door de demoon Incubus die hen probeert mee te sleuren in hun persoonlijke afgrond.

Uitzending gemist van Filmlab: Desideratum? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Desideratum kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2011 om 00:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!