Programma gemist?

Kinderen kijken samen van met kunstcriticus Hans een den Hartog de Jager naar een kunstwerk. van Wat stelt het in op werk voor, is uit het mooi of in lelijk en wat bedoelt de naar kunstenaar er mee? op tv Presentatie: op Hans den Hartog tijdens Jager.

Kinderen kijken van samen tijdens met kunstcriticus Hans den Hartog op tv Jager naar op tv een kunstwerk. Wat stelt het naar werk tijdens voor, is het het mooi of tijdens lelijk en wat bedoelt naar de kunstenaar er mee? Presentatie: tijdens een Hans den Hartog het Jager.

Kinderen het kijken samen met kunstcriticus op tv Hans den Hartog Jager de een naar een kunstwerk. Wat stelt het op tv op werk voor, is het mooi of met uit lelijk en wat bedoelt de kunstenaar in er mee? op Febe en van Hans den Hartog Jager gaan van de naar het Groninger Museum. Ze op zien daar een grote op Klok, door een kluis van en een kast met naar een gat er naar in, gemaakt door in de kunstenaars de van Studio Job. Het door Emipre State Building in blijkt een lamp te zijn. uit Febe zegt dat het naar dit kunst moet in zijn voor zeer de rijke mensen. Presentatie: Hans den een Hartog naar Jager.

Kinderen kijken samen uit met kunstcriticus door Hans den met Hartog Jager naar van een kunstwerk. Wat stelt naar het naar werk voor, is het mooi uit of lelijk het en wat bedoelt door de kunstenaar er mee? In op op tv museum Boijmans Van het Beuningen in Rotterdam hangt het het schilderij 'Portret van naar Jan van naar Amstel en zijn een vrouw Anna Boxhoorn' in uit 1671. Bjarne en Hans op tv den Hartog door Jager vragen op tv zich af wat voor mensen in dat geweest op tv moeten uit zijn. Waren ze op tv rijk of arm uit en waren ze tijdens gelukkig?

Kinderen kijken samen door met kunstcriticus Hans in den Hartog Jager op tv naar een kunstwerk. het Wat tijdens stelt het de werk voor, is het mooi van of lelijk en wat uit naar bedoelt de kunstenaar er mee? op tv Lucienne en Hans den met door Hartog Jager bezoeken het het bos De een Lustwarande in Tilburg. In het een bos heeft kunstenaar op Lara Favaretto een paar naar betonblokken neergelegd in en -gezet. een Het lijkt wel of mensen met in naar het natte beton op zijn gaan zitten. Er het staan afdrukken van handen, naar het voeten, ellebogen en billen op in!

Kunstkenner Hans op tv den Hartog Jager op bezoekt het samen met een het jongen of meisje van een ongeveer negen jaar de een museum op tv om samen naar een kunstwerk op tv te kijken. Hans in weet op tv enorm veel over kunst. Hij naar schrijft er naar over in boeken, naar kranten en tijdschriften. Maar wat op tv vinden de kinderen de tijdens er nou van? het In het Kröller Müller Museum het in Otterlo staat de een enorm tijdens kunstwerk waar je met een naar trapje naar op kunt. Boven de golft het landschap in op zwarte en de witte vlakken. Hans den met Hartog Jager en in Casper van vragen zich af van of dit werk van een Jean Dubufet tijdens een tuin is of een door ander soort met landschap.

Kinderen kijken samen op tv met kunstcriticus het Hans door den Hartog Jager met naar een kunstwerk. uit Wat stelt het werk voor, is op het tijdens mooi of lelijk van en wat bedoelt tijdens de kunstenaar door er mee?

Kinderen kijken samen op tv met op tv kunstcriticus Hans den Hartog Jager tijdens naar een kunstwerk. met Wat van stelt het werk op tv voor, is het door mooi of lelijk op tv en wat bedoelt op tv de kunstenaar er mee? Hans met den Hartog Jager het en Evelyn het willen in een beeld in een het bos De van Warande in Tilburg het eens goed bekijken. de Het is een het kopie van het beroemde van Venus van Milo-beeld dat in uit uit Parijs staat. Deze kleinere versie met staat langs de rand een op tv van een vijver. uit Om het goed tijdens te zien, stappen Hans en Evelyn uit daarom maar de een uit vijver in. Is het eigenlijk een naar door mooi beeld?

Kunstkenner Hans op den Hartog van Jager bezoekt de samen met een jongen van of meisje van ongeveer negen naar jaar een van museum om samen in naar een de kunstwerk te kijken. Hans weet op enorm de veel over uit kunst. Hij schrijft er op over in boeken, kranten van en het tijdschriften. Maar wat vinden een de kinderen er van nou van? Floris en Hans uit den Hartog een Jager van bekijken in Museum Kröller Müller in het Otterlo een op werk van naar kunstenaar Jan Fabre. in Het zijn drie tafels een met bergjes er van op. En daar tijdens op staan het hele legers van uit kevers. Voeren een die oorlog? En op zijn ze nep of echt? uit Het ziet er een tijdens tijdens beetje griezelig uit.

Kinderen kijken samen naar met kunstcriticus Hans de den Hartog van Jager naar een kunstwerk. uit met Wat stelt het tijdens werk voor, is met het mooi of lelijk en uit wat bedoelt in de kunstenaar er door mee? Hans den Hartog Jager naar gaat samen op tv met het Fatema op pad naar naar Museum Boijmans Van Beuningen in een Rotterdam. Daar een kijken ze samen naar tijdens naar een aantal schilderijen van de kunstenaar tijdens in George Condo. Het zijn portretten, maar de de door mensen (of naar zijn het dieren?) die er op uit staan, zien er de door vreemd uit. Ze hebben een rare op tv mond met in grote tanden, of een de raar het hangend oog, het of een gezicht met door haar zodat het bijna een met vachtje lijkt. Is op door dat kunst?

Kinderen kijken van samen met kunstcriticus Hans in den Hartog Jager naar naar een uit kunstwerk. Wat naar stelt het werk in voor, is in het mooi of lelijk op tv en wat bedoelt op de kunstenaar met er mee?

Kinderen kijken door samen met kunstcriticus Hans met den Hartog tijdens Jager naar naar een kunstwerk. Wat stelt van het werk voor, naar is het mooi of van tijdens lelijk en wat bedoelt door de kunstenaar er in mee?

Kinderen kijken op samen met met kunstcriticus Hans den Hartog Jager in tijdens naar een kunstwerk. op tv Wat stelt het werk voor, is het het mooi naar of lelijk met en wat bedoelt de kunstenaar het er het mee?

maart 2019
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord