Programma gemist?

Kinderen kijken tijdens samen met kunstcriticus Hans op den Hartog Jager het naar een op tv kunstwerk. Wat de stelt het werk voor, is uit het mooi of op op lelijk en wat bedoelt met de kunstenaar er mee? Presentatie: naar van Hans den Hartog met Jager.

Kinderen kijken tijdens samen met kunstcriticus een Hans op tv den Hartog Jager uit naar een kunstwerk. Wat stelt op het werk van voor, is het in mooi of lelijk en uit wat bedoelt de tijdens kunstenaar tijdens er mee? Presentatie: Hans in den Hartog tijdens Jager.

Kinderen kijken samen met met kunstcriticus door Hans den van Hartog Jager het naar een kunstwerk. Wat in stelt het werk voor, in is het mooi of naar lelijk en een wat van bedoelt de kunstenaar er mee? Febe met en de Hans den Hartog het Jager gaan naar het Groninger naar Museum. uit Ze zien uit daar een grote in Klok, een kluis en een kast in met een gat naar er in, gemaakt op door de op tv kunstenaars van Studio Job. de Het uit Emipre State Building het blijkt een lamp te op tv zijn. Febe zegt het dat dit in kunst moet zijn met voor zeer rijke mensen. uit Presentatie: Hans den Hartog van tijdens Jager.

Kinderen kijken samen van met kunstcriticus Hans uit den Hartog op tv Jager naar een kunstwerk. uit door Wat stelt het werk voor, is met het mooi of op tv lelijk en in wat bedoelt op de kunstenaar er mee? naar In museum Boijmans Van het op Beuningen in Rotterdam uit hangt het schilderij een 'Portret van Jan van Amstel de en zijn vrouw Anna op tv Boxhoorn' uit 1671. op tv Bjarne een en Hans in den Hartog Jager vragen zich af naar wat voor mensen op dat geweest moeten op tv zijn. naar Waren ze met rijk of arm en waren ze naar door gelukkig?

Kinderen op kijken samen met kunstcriticus Hans naar tijdens den Hartog Jager naar een kunstwerk. van Wat stelt naar het werk met voor, is het mooi van of lelijk en uit wat op tv bedoelt de kunstenaar er mee? in Lucienne en Hans den van Hartog Jager bezoeken in het het bos De een Lustwarande in Tilburg. In het van bos heeft kunstenaar Lara op tv Favaretto een een paar betonblokken een neergelegd en -gezet. Het lijkt op de wel of mensen een in het natte beton zijn gaan de zitten. Er staan met afdrukken van het handen, voeten, ellebogen en het billen op in!

Kunstkenner uit Hans den Hartog tijdens Jager bezoekt samen van met een jongen of meisje op van ongeveer een negen jaar een museum in om samen naar op tv een in kunstwerk te kijken. uit Hans weet enorm door veel over op kunst. Hij schrijft er op over in boeken, op kranten en van tijdschriften. Maar wat vinden de de kinderen de er nou van? In van het Kröller Müller Museum in een van Otterlo staat een enorm een kunstwerk waar je met een in met trapje op kunt. Boven golft door het in landschap in zwarte en witte vlakken. op tv Hans van den Hartog Jager in en Casper vragen zich af de of dit met werk van Jean Dubufet in een tuin is van uit of een ander soort tijdens landschap.

Kinderen kijken samen met met kunstcriticus door Hans op den Hartog Jager met naar een kunstwerk. Wat stelt de het werk voor, de is het de mooi of lelijk en wat op tv bedoelt de kunstenaar het er naar mee?

Kinderen uit kijken samen met kunstcriticus in Hans den Hartog Jager met naar een kunstwerk. tijdens Wat van stelt het uit werk voor, is het mooi het of met lelijk en wat bedoelt de kunstenaar het op tv er mee? Hans den naar Hartog Jager door en Evelyn willen een beeld het in het bos De een Warande een in Tilburg eens goed bekijken. de tijdens Het is een kopie van met het beroemde in Venus van naar Milo-beeld dat in Parijs staat. Deze op tv uit kleinere versie staat langs de rand een van een vijver. naar Om door het goed te door zien, stappen Hans en met Evelyn daarom naar maar de vijver in. naar Is het eigenlijk een op mooi de beeld?

Kunstkenner Hans den naar door Hartog Jager bezoekt samen met een in jongen of van meisje van naar ongeveer negen jaar de een museum de om samen naar een kunstwerk te de de kijken. Hans weet naar enorm veel over op kunst. Hij schrijft er over in van boeken, kranten naar en naar tijdschriften. Maar wat een vinden de kinderen er nou op tv van? Floris een en Hans den Hartog van Jager het bekijken in Museum Kröller Müller in met Otterlo de een werk van kunstenaar Jan het Fabre. naar Het zijn drie tafels tijdens met bergjes er op. in En daar in op in staan hele legers van kevers. Voeren een die oorlog? op tv En zijn met ze nep of echt? van Het ziet er de een naar beetje griezelig uit.

Kinderen op kijken samen met een kunstcriticus Hans den Hartog Jager op tv naar op een kunstwerk. in Wat stelt het werk voor, is het het tijdens mooi of lelijk en met wat in bedoelt de kunstenaar door er mee? Hans den Hartog Jager op gaat samen een met Fatema op pad in naar Museum Boijmans van Van Beuningen in in tijdens Rotterdam. Daar kijken ze samen door naar een door aantal schilderijen van de van kunstenaar George Condo. op Het door zijn portretten, maar op tv de mensen (of zijn het dieren?) de die er met op staan, een zien er vreemd uit. het Ze hebben een rare het mond met met grote tanden, of door een raar hangend van oog, door of een gezicht op met haar zodat het bijna naar een vachtje lijkt. naar Is de dat kunst?

Kinderen met kijken samen met in kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar naar een kunstwerk. naar Wat stelt door het werk voor, is door het mooi of tijdens uit lelijk en wat bedoelt tijdens de kunstenaar er op tv mee?

Kinderen kijken samen in met kunstcriticus Hans tijdens den van Hartog Jager naar een in kunstwerk. op Wat stelt het in werk voor, is van het mooi of lelijk met en wat bedoelt tijdens de kunstenaar er tijdens mee?

Kinderen de kijken samen met kunstcriticus Hans door naar den Hartog Jager naar van een kunstwerk. Wat stelt het tijdens werk voor, van is het in mooi of lelijk en wat uit bedoelt de de kunstenaar er uit mee?

september 2020
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!