Programma gemist?

Kinderen kijken tijdens samen met kunstcriticus op Hans tijdens den Hartog Jager met naar een kunstwerk. Wat stelt het door werk op tv voor, is het mooi of uit lelijk en wat de uit bedoelt de kunstenaar er mee? tijdens Presentatie: met Hans den Hartog uit Jager.

Kinderen het kijken samen met kunstcriticus het Hans den Hartog Jager een naar uit een kunstwerk. Wat stelt tijdens het op werk voor, is het mooi met of lelijk het en wat bedoelt de kunstenaar het er mee? Presentatie: door Hans den Hartog het de Jager.

Kinderen van kijken samen met kunstcriticus uit Hans den Hartog Jager in naar in een kunstwerk. uit Wat stelt het werk voor, uit is het op mooi of lelijk door en wat uit bedoelt de kunstenaar op tv er mee? Febe tijdens en Hans den Hartog Jager naar gaan naar naar het Groninger Museum. Ze zien uit daar een grote de door Klok, een kluis van en een kast met tijdens een gat er uit in, gemaakt door de kunstenaars met van van Studio Job. Het tijdens Emipre State Building blijkt van een op tv lamp te zijn. een Febe zegt dat dit kunst moet op uit zijn voor zeer rijke uit mensen. Presentatie: Hans den het Hartog naar Jager.

Kinderen in kijken samen met kunstcriticus Hans door den Hartog Jager in naar een door kunstwerk. een Wat stelt het werk voor, naar is het in mooi of lelijk en uit wat door bedoelt de kunstenaar het er mee? In de museum Boijmans Van Beuningen uit in Rotterdam hangt op het schilderij 'Portret van Jan met van Amstel en naar zijn vrouw Anna met Boxhoorn' uit op tv 1671. Bjarne en op Hans den Hartog door Jager vragen van zich af wat voor mensen op tv dat de geweest moeten zijn. Waren naar ze de rijk of arm en op tv waren ze in gelukkig?

Kinderen van kijken samen met kunstcriticus Hans in den Hartog met Jager naar de een kunstwerk. Wat naar stelt het van werk voor, is het mooi op of lelijk en de wat bedoelt tijdens de kunstenaar op er mee? Lucienne en Hans naar den van Hartog Jager bezoeken uit het bos De Lustwarande in Tilburg. de In tijdens het bos heeft een kunstenaar Lara Favaretto de een paar betonblokken van neergelegd en in -gezet. Het lijkt wel naar of mensen in uit het natte beton zijn een gaan zitten. Er staan op tv afdrukken door van handen, voeten, in ellebogen en billen een in!

Kunstkenner Hans in den Hartog Jager bezoekt met met samen met een het jongen of meisje door van ongeveer negen jaar een een museum om samen de naar van een kunstwerk te kijken. naar Hans weet enorm veel over in kunst. Hij door schrijft er de over in boeken, kranten en tijdens tijdschriften. het Maar wat vinden de met kinderen er nou de van? In het Kröller het Müller een Museum in in Otterlo staat een enorm de kunstwerk waar je door met een trapje in op kunt. Boven golft het op landschap in de zwarte op tv en witte vlakken. Hans den Hartog een Jager van en Casper vragen zich af uit of dit werk in van op Jean Dubufet een tuin tijdens is een of een ander tijdens soort landschap.

Kinderen kijken samen van met kunstcriticus in Hans den Hartog Jager tijdens naar een kunstwerk. naar Wat het stelt het werk voor, is een het in mooi of lelijk en door wat bedoelt de van kunstenaar een er mee?

Kinderen de kijken samen met door kunstcriticus Hans met den Hartog Jager naar op tv een kunstwerk. Wat stelt het tijdens werk in voor, is het de mooi of lelijk van en wat bedoelt op de kunstenaar er mee? Hans naar den op tv Hartog Jager naar en Evelyn willen een beeld door in het naar bos De Warande op in Tilburg de eens goed bekijken. Het is een het kopie van op het beroemde Venus van op tv Milo-beeld dat een in Parijs staat. Deze tijdens in kleinere versie staat langs de rand op tijdens van een vijver. Om het uit goed te zien, stappen het Hans en Evelyn de daarom maar met de vijver in. een Is het naar eigenlijk een mooi van beeld?

Kunstkenner Hans op den Hartog Jager bezoekt op tv samen met op een jongen door of meisje van ongeveer een negen uit jaar een museum om samen met naar een een kunstwerk te kijken. Hans in weet enorm in veel over kunst. met Hij schrijft er over door in boeken, kranten en de op tijdschriften. Maar wat vinden de de kinderen er nou op van? Floris en Hans een van den Hartog Jager bekijken in Museum uit Kröller Müller in met Otterlo een werk naar uit van kunstenaar Jan Fabre. Het de zijn drie naar tafels met op tv bergjes er op. En daar op op uit staan hele legers uit van kevers. Voeren in die oorlog? En zijn ze nep van of tijdens echt? Het ziet er van een beetje griezelig naar uit.

Kinderen de kijken samen met kunstcriticus Hans naar den Hartog Jager in naar de een kunstwerk. Wat het stelt het werk voor, is de het in mooi of lelijk en wat de het bedoelt de kunstenaar er mee? het Hans den Hartog Jager op gaat tijdens samen met Fatema op met pad naar Museum Boijmans de Van Beuningen in tijdens Rotterdam. op Daar kijken ze samen naar naar van een aantal schilderijen van de kunstenaar uit in George Condo. Het in zijn portretten, maar de mensen het (of zijn het naar dieren?) die uit er op staan, uit zien er vreemd uit. Ze naar in hebben een rare mond met een grote tanden, op tv of een raar hangend van oog, of een in gezicht met haar van zodat het bijna met een met vachtje lijkt. Is dat op tv kunst?

Kinderen met kijken samen met kunstcriticus Hans uit den Hartog Jager tijdens in naar een kunstwerk. Wat stelt van het werk voor, door is het mooi op of in lelijk en wat bedoelt de uit kunstenaar er op mee?

Kinderen kijken een samen met kunstcriticus Hans in den Hartog het Jager met naar een kunstwerk. op Wat stelt het werk op voor, is het mooi of in lelijk en wat in bedoelt op de kunstenaar er een mee?

Kinderen kijken een samen met kunstcriticus van Hans den tijdens Hartog Jager naar een kunstwerk. op tv Wat stelt uit het werk voor, van is een het mooi of lelijk en wat naar van bedoelt de kunstenaar er op mee?

december 2019
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!