Programma gemist?

Kinderen tijdens kijken samen met de kunstcriticus Hans den Hartog naar Jager naar een kunstwerk. op Wat stelt het tijdens werk in voor, is het naar mooi of op lelijk en wat in bedoelt de kunstenaar er mee? van Presentatie: Hans op tv den Hartog in Jager.

Kinderen van kijken samen met kunstcriticus Hans de den een Hartog Jager naar naar een kunstwerk. Wat stelt het tijdens werk voor, is in het mooi of met lelijk uit en wat bedoelt met de kunstenaar er mee? Presentatie: op Hans den Hartog met met Jager.

Kinderen uit kijken samen met kunstcriticus in Hans den het Hartog Jager het naar een kunstwerk. Wat stelt op tv het werk voor, uit is het mooi of door lelijk en in wat bedoelt de kunstenaar door er mee? op tv Febe en Hans den op tv met Hartog Jager gaan van naar het Groninger Museum. op Ze zien daar tijdens een grote Klok, een van kluis en het een kast met de een gat door er in, gemaakt met door de kunstenaars van op Studio Job. Het Emipre State door Building blijkt naar een lamp te zijn. op Febe zegt in dat dit kunst op tv moet zijn voor tijdens zeer rijke tijdens mensen. Presentatie: Hans in den Hartog het Jager.

Kinderen kijken samen uit met op tv kunstcriticus Hans den Hartog door Jager naar een van kunstwerk. Wat naar stelt het werk voor, tijdens is uit het mooi of naar lelijk en wat bedoelt door de kunstenaar er mee? met In van museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam een hangt in het schilderij van 'Portret van Jan van Amstel een en zijn een vrouw Anna Boxhoorn' uit 1671. een het Bjarne en Hans op den Hartog Jager in vragen zich af wat voor mensen de dat geweest moeten in zijn. Waren ze op tv rijk of met arm een en waren ze naar gelukkig?

Kinderen kijken samen op tv met kunstcriticus Hans een den Hartog Jager het op naar een kunstwerk. Wat op stelt het met werk voor, is het op tv mooi of lelijk en naar wat bedoelt de kunstenaar door met er mee? Lucienne en Hans op tv den van Hartog Jager bezoeken het van bos De Lustwarande op in Tilburg. In het bos door in heeft kunstenaar Lara Favaretto van een paar betonblokken neergelegd de en -gezet. Het een lijkt wel of een mensen in het natte met beton zijn gaan een met zitten. Er staan afdrukken van handen, naar voeten, tijdens ellebogen en billen door in!

Kunstkenner tijdens Hans den Hartog naar Jager bezoekt samen met een door jongen in of meisje naar van ongeveer negen jaar op een museum om samen naar op tv het een kunstwerk te van kijken. Hans weet enorm veel door over de kunst. Hij schrijft er uit over in boeken, in kranten en met tijdschriften. Maar wat vinden de op kinderen het er nou van? In het naar Kröller Müller Museum de in Otterlo van staat een op enorm kunstwerk waar je op met een door trapje op kunt. Boven op tv golft het landschap in zwarte naar en op witte vlakken. Hans op den Hartog Jager op en Casper de vragen zich af of op dit werk van uit Jean Dubufet een tuin tijdens is uit of een ander soort tijdens landschap.

Kinderen kijken samen de met kunstcriticus door Hans den een Hartog Jager naar een met kunstwerk. Wat stelt door het werk voor, een is het in mooi of lelijk en in wat in bedoelt de kunstenaar er de mee?

Kinderen tijdens kijken samen met het kunstcriticus Hans den Hartog van Jager naar een door kunstwerk. Wat stelt het op werk voor, is uit het mooi of naar lelijk en in wat bedoelt de op kunstenaar er mee? met Hans den Hartog de Jager en Evelyn tijdens willen door een beeld in op het bos De Warande in Tilburg naar eens naar goed bekijken. op Het is een met kopie van het beroemde Venus een van Milo-beeld dat in in Parijs van staat. Deze kleinere van versie staat langs de door rand van op tv een vijver. Om op tv het goed te het zien, stappen Hans en het Evelyn daarom maar het de op tv vijver in. Is naar het eigenlijk een mooi van beeld?

Kunstkenner Hans den tijdens Hartog Jager bezoekt op tv samen het met een jongen of een meisje met van ongeveer negen de jaar een museum om samen van naar een kunstwerk te uit tijdens kijken. Hans weet enorm veel over het kunst. Hij schrijft op er over uit in met boeken, kranten en tijdschriften. Maar wat tijdens tijdens vinden de kinderen er uit nou van? Floris met en Hans den Hartog het Jager bekijken op in Museum Kröller van Müller in Otterlo een door werk van kunstenaar Jan door Fabre. naar Het zijn met drie tafels met bergjes er op. de naar En daar op staan hele legers door uit van kevers. Voeren die op tv oorlog? En zijn de ze nep of echt? tijdens Het ziet er een naar beetje griezelig met uit.

Kinderen door kijken samen van met kunstcriticus Hans met den Hartog Jager naar een kunstwerk. een het Wat stelt het werk voor, op is het mooi tijdens of lelijk het en wat bedoelt de door kunstenaar er mee? een Hans den het Hartog Jager gaat op samen met Fatema op pad een op tv naar Museum Boijmans Van Beuningen van in Rotterdam. Daar een kijken ze van samen naar een aantal in schilderijen van de de kunstenaar George op tv Condo. Het zijn in portretten, maar de mensen (of in zijn een het dieren?) die er op de staan, zien er in vreemd uit. Ze tijdens hebben een van rare mond met de grote tanden, of een tijdens raar hangend oog, met of een gezicht met op met haar zodat het bijna een de vachtje lijkt. Is van dat door kunst?

Kinderen kijken naar samen met met kunstcriticus Hans den Hartog tijdens Jager van naar een kunstwerk. Wat stelt het op tv werk voor, is tijdens het mooi of uit lelijk het en wat met bedoelt de kunstenaar op er mee?

Kinderen tijdens kijken samen op tv met kunstcriticus Hans den Hartog Jager op tv uit naar een kunstwerk. naar Wat stelt het werk voor, op is het mooi op of uit lelijk en wat bedoelt op tv de kunstenaar er van mee?

Kinderen kijken samen door de met kunstcriticus Hans den Hartog door Jager naar met een kunstwerk. Wat in stelt het werk voor, is op tv het mooi of een lelijk en op tv wat bedoelt de kunstenaar de tijdens er mee?

september 2021
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!