Programma gemist?

Kinderen uit kijken samen met op kunstcriticus Hans den Hartog een Jager het naar een kunstwerk. Wat tijdens stelt het werk voor, in is op tv het mooi of van lelijk en wat bedoelt de de kunstenaar er mee? Presentatie: uit uit Hans den Hartog tijdens Jager.

Kinderen in kijken samen met kunstcriticus met Hans van den Hartog Jager naar een kunstwerk. door Wat stelt het tijdens werk door voor, is in het mooi of lelijk in en wat naar bedoelt de kunstenaar op tv er mee? Presentatie: Hans den naar Hartog op Jager.

Kinderen uit kijken samen op tv met kunstcriticus Hans den Hartog uit Jager naar een kunstwerk. in op Wat stelt het werk voor, is in het mooi of naar lelijk en wat tijdens bedoelt de van kunstenaar op er mee? Febe en Hans den op de Hartog Jager gaan naar op het Groninger Museum. Ze naar zien daar tijdens een grote op tv Klok, een kluis en een kast uit met een door gat er in, gemaakt met door de kunstenaars het van Studio op tv Job. het Het Emipre State Building tijdens blijkt een lamp te zijn. op tv Febe de zegt dat dit kunst moet op zijn voor zeer een de rijke mensen. Presentatie: Hans den de Hartog het Jager.

Kinderen naar kijken samen met kunstcriticus Hans met den Hartog het Jager naar een het kunstwerk. een Wat stelt het uit werk voor, is het mooi of tijdens lelijk met en wat een bedoelt de kunstenaar een er mee? In museum in Boijmans Van van Beuningen in Rotterdam naar hangt het schilderij van 'Portret van Jan van door Amstel en zijn vrouw een Anna door Boxhoorn' uit 1671. het Bjarne en Hans in den Hartog Jager vragen zich in af wat voor door mensen op tv dat geweest moeten zijn. het Waren ze rijk of door arm en waren op ze in gelukkig?

Kinderen op tv kijken samen met kunstcriticus het Hans den Hartog Jager in naar de een kunstwerk. Wat stelt het met werk in voor, is het mooi of met tijdens lelijk en wat bedoelt een de kunstenaar op tv er mee? Lucienne tijdens en Hans den op Hartog Jager bezoeken het bos in De Lustwarande in door Tilburg. In op tv het bos heeft kunstenaar Lara het in Favaretto een paar de betonblokken neergelegd en -gezet. het Het lijkt wel naar of mensen in het van natte beton zijn gaan met zitten. Er naar staan afdrukken van handen, van met voeten, ellebogen en billen het in!

Kunstkenner Hans den uit Hartog Jager van bezoekt samen met in een op jongen of meisje van ongeveer naar negen jaar een een museum om samen uit naar een een kunstwerk te kijken. met Hans weet enorm veel over een kunst. een Hij schrijft er over in van boeken, kranten een en tijdschriften. Maar op tv wat vinden een de kinderen er nou van? een In het van Kröller Müller Museum in een Otterlo van staat een enorm kunstwerk uit waar je in met een trapje naar op kunt. Boven door golft het landschap in zwarte naar en witte de vlakken. Hans den Hartog met Jager naar en Casper vragen de zich af of de dit werk van Jean Dubufet het een tuin van is of een van ander soort op tv landschap.

Kinderen kijken naar samen met het kunstcriticus Hans den Hartog Jager in naar het een kunstwerk. Wat tijdens stelt het werk in voor, is het mooi of de lelijk en tijdens wat bedoelt de de kunstenaar er in mee?

Kinderen kijken samen de van met kunstcriticus Hans den van Hartog Jager naar een op kunstwerk. Wat de stelt het werk op tv voor, is het mooi of op tv lelijk en in wat bedoelt de kunstenaar uit er mee? Hans op tv de den Hartog Jager en Evelyn het willen uit een beeld in het de bos De Warande naar in Tilburg naar eens goed bekijken. op tv Het is een tijdens kopie van het beroemde de Venus van in Milo-beeld dat in Parijs naar staat. Deze kleinere versie met staat langs de rand met van naar een vijver. Om een het goed te zien, van stappen Hans en Evelyn uit daarom maar uit de vijver in. Is een de het eigenlijk een mooi het beeld?

Kunstkenner Hans naar den Hartog Jager de bezoekt op samen met een jongen of meisje met van ongeveer op negen jaar een tijdens museum om samen door naar een kunstwerk een te de kijken. Hans weet enorm veel op tv over kunst. Hij schrijft naar er van over in boeken, kranten een en tijdschriften. de Maar wat vinden de naar kinderen er op nou van? Floris en Hans een een den Hartog Jager bekijken in Museum het Kröller Müller op in Otterlo een werk het met van kunstenaar Jan een Fabre. Het zijn drie tafels met naar op bergjes er op. met En daar op staan hele legers uit van kevers. uit Voeren uit die oorlog? En zijn ze een nep of echt? Het op tv tijdens ziet er een beetje griezelig tijdens uit.

Kinderen de kijken samen met kunstcriticus van Hans den Hartog Jager op tv naar een kunstwerk. het Wat stelt het met naar werk voor, is het mooi of de het lelijk en wat bedoelt met de kunstenaar er naar mee? Hans den Hartog Jager het gaat door samen met Fatema op de pad naar Museum Boijmans het Van de Beuningen in Rotterdam. Daar kijken in ze samen naar met een het aantal schilderijen van de kunstenaar op tv op George Condo. Het met zijn portretten, maar de mensen de (of met zijn het dieren?) die er op met uit staan, zien er vreemd door uit. Ze hebben door een rare in mond met grote tanden, met of een raar het hangend oog, of een naar gezicht op tv met haar zodat het het bijna een een vachtje lijkt. Is in dat kunst?

Kinderen uit kijken samen met kunstcriticus met Hans op den Hartog Jager naar een kunstwerk. op Wat stelt op het in werk voor, is het mooi de of van lelijk en wat bedoelt een de kunstenaar er de mee?

Kinderen kijken van samen met het kunstcriticus Hans den Hartog door Jager naar een kunstwerk. door op Wat stelt het werk het voor, is het uit mooi of lelijk en de wat bedoelt op de kunstenaar er door mee?

Kinderen uit kijken samen naar met kunstcriticus Hans tijdens den Hartog Jager naar een kunstwerk. in Wat stelt het het werk voor, is op tv met het mooi of naar lelijk en wat de bedoelt de kunstenaar er van mee?

mei 2021
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!