Programma gemist?

Kinderen kijken op samen met op tv kunstcriticus Hans den Hartog Jager tijdens naar een kunstwerk. de Wat uit stelt het een werk voor, is het met mooi of lelijk en wat naar bedoelt de kunstenaar van er tijdens mee? Presentatie: Hans den Hartog op een Jager.

Kinderen kijken een samen met door kunstcriticus Hans den Hartog door Jager naar het een kunstwerk. Wat stelt het op tv werk voor, is op tv het mooi of in lelijk en een wat bedoelt de kunstenaar het er in mee? Presentatie: Hans den Hartog tijdens tijdens Jager.

Kinderen naar kijken samen met kunstcriticus met Hans den Hartog Jager van naar een kunstwerk. tijdens Wat door stelt het van werk voor, is tijdens het mooi of lelijk en wat naar bedoelt de tijdens kunstenaar er in mee? Febe en van Hans den op tv Hartog Jager gaan naar het Groninger van Museum. met Ze zien daar een grote tijdens Klok, de een kluis en een kast de met naar een gat tijdens er in, gemaakt door de kunstenaars een uit van Studio Job. Het het Emipre State Building blijkt het een in lamp te zijn. door Febe zegt dat dit kunst moet op zijn voor uit zeer rijke mensen. door Presentatie: Hans den naar Hartog de Jager.

Kinderen een kijken samen met kunstcriticus Hans uit den door Hartog Jager naar het een kunstwerk. Wat stelt het door werk het voor, is het mooi of van met lelijk en wat bedoelt op de kunstenaar er de mee? In tijdens museum Boijmans Van Beuningen in tijdens Rotterdam hangt het schilderij naar 'Portret de van Jan van met Amstel en zijn door vrouw Anna Boxhoorn' uit het 1671. van Bjarne en Hans door den Hartog Jager vragen zich naar af wat naar voor mensen dat geweest moeten een zijn. Waren ze met rijk of door arm en waren tijdens ze op gelukkig?

Kinderen kijken samen uit met kunstcriticus Hans door den Hartog tijdens Jager in naar een kunstwerk. uit Wat stelt het werk voor, van is het mooi een of op tv lelijk en wat op tv bedoelt de kunstenaar op er mee? Lucienne op en Hans den Hartog met Jager bezoeken het op bos De Lustwarande het in Tilburg. op tv In het bos heeft op tv kunstenaar Lara Favaretto een een paar betonblokken neergelegd en op tv -gezet. Het lijkt de van wel of mensen in het natte de beton met zijn gaan zitten. Er tijdens staan afdrukken uit van handen, voeten, ellebogen en in de billen in!

Kunstkenner door Hans den Hartog op tv Jager bezoekt samen met een naar jongen op tv of meisje van ongeveer een negen jaar een museum op om samen naar uit de een kunstwerk te kijken. Hans op weet enorm veel het over uit kunst. Hij schrijft er over op tv in boeken, kranten met en tijdschriften. op tv Maar wat vinden naar de kinderen er tijdens nou van? In het door Kröller Müller tijdens Museum in Otterlo uit staat een op tv enorm kunstwerk waar je met tijdens een trapje op van kunt. Boven tijdens golft het tijdens landschap in zwarte en tijdens witte vlakken. op Hans den Hartog Jager en Casper in vragen zich uit af of het dit werk van Jean Dubufet van een tuin is uit een of een ander soort tijdens landschap.

Kinderen uit kijken samen met kunstcriticus Hans een den Hartog op tv Jager naar een kunstwerk. een van Wat stelt het werk voor, is naar het mooi of in lelijk in en wat bedoelt de kunstenaar met er uit mee?

Kinderen kijken het samen met met kunstcriticus Hans den met Hartog Jager naar op een kunstwerk. Wat stelt met het werk voor, naar is op het mooi of lelijk naar en wat van bedoelt de kunstenaar op er mee? Hans op tv den Hartog Jager op tv en Evelyn willen een beeld tijdens in tijdens het bos De Warande op tv in Tilburg eens op goed bekijken. Het is het een kopie van op tv het beroemde Venus de van Milo-beeld dat uit in Parijs staat. Deze op tv kleinere versie staat in langs tijdens de rand van een in vijver. naar Om het goed te in zien, stappen Hans de en Evelyn daarom maar de uit naar vijver in. Is het eigenlijk het een mooi naar beeld?

Kunstkenner in Hans den Hartog Jager bezoekt door samen op met een jongen of meisje op tv van uit ongeveer negen jaar een museum in om samen naar van een het kunstwerk te op kijken. Hans weet enorm veel over het kunst. door Hij schrijft er over een in boeken, kranten en met tijdschriften. Maar wat het vinden de het kinderen door er nou van? Floris en Hans van uit den Hartog Jager bekijken in Museum in Kröller Müller in op Otterlo naar een werk van met kunstenaar Jan naar Fabre. Het zijn drie tafels met op tv bergjes er van op. het En daar op staan hele legers een van kevers. Voeren op die oorlog? En naar op tv zijn ze nep of door echt? Het ziet er op tv een in beetje griezelig uit.

Kinderen met kijken samen door met kunstcriticus Hans den Hartog van Jager naar een een kunstwerk. Wat stelt door het werk voor, is een het mooi met of het lelijk en wat bedoelt de kunstenaar op tv er mee? de Hans den Hartog naar Jager van gaat samen met Fatema naar op pad naar naar Museum Boijmans door Van Beuningen in tijdens Rotterdam. Daar kijken ze samen naar op een aantal schilderijen uit van een de kunstenaar George Condo. Het door zijn portretten, maar uit in de mensen (of zijn het naar dieren?) die het er op staan, zien uit er vreemd in uit. Ze de hebben een rare mond van met grote tanden, of van een raar hangend oog, tijdens of uit een gezicht met van haar zodat door het bijna een vachtje lijkt. Is het in dat kunst?

Kinderen naar kijken samen met kunstcriticus naar Hans den Hartog Jager tijdens naar een een kunstwerk. Wat tijdens stelt het uit werk voor, is uit het mooi of lelijk en het wat bedoelt de de kunstenaar er door mee?

Kinderen kijken samen tijdens een met kunstcriticus Hans den het Hartog Jager naar op tv een kunstwerk. door Wat stelt het werk voor, is door het het mooi of van lelijk en wat bedoelt met de kunstenaar van er mee?

Kinderen het kijken samen met op kunstcriticus Hans den een Hartog Jager naar een kunstwerk. tijdens Wat stelt tijdens het werk voor, is tijdens het mooi op tv of op lelijk en wat bedoelt op tv de kunstenaar tijdens er mee?

januari 2021
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!