Programma gemist?

Kinderen kijken op tv samen met met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar naar een van kunstwerk. met Wat stelt het door werk voor, is het mooi of uit lelijk en wat met bedoelt de op tv kunstenaar op tv er mee? Presentatie: uit Hans den Hartog met Jager.

Kinderen tijdens kijken samen met van kunstcriticus Hans den tijdens Hartog Jager naar naar een kunstwerk. Wat tijdens stelt het werk op voor, is het naar mooi of lelijk en wat van bedoelt uit de kunstenaar er mee? Presentatie: een Hans den door Hartog uit Jager.

Kinderen uit kijken samen naar met kunstcriticus Hans den met Hartog Jager door naar een kunstwerk. in Wat stelt het werk voor, is in het mooi naar of lelijk en van wat van bedoelt de kunstenaar er mee? Febe op tv en Hans tijdens den Hartog Jager in gaan naar het Groninger op Museum. op Ze zien uit daar een grote Klok, een een kluis uit en een kast met een gat een er in, de gemaakt het door de kunstenaars van Studio Job. naar Het Emipre in State Building blijkt op tv een met lamp te zijn. Febe het zegt dat dit kunst met moet zijn voor naar zeer rijke mensen. op tv Presentatie: Hans den uit Hartog het Jager.

Kinderen op tv kijken samen met een kunstcriticus Hans den in Hartog Jager naar een een kunstwerk. Wat stelt het een werk voor, door is het een mooi of lelijk en wat door bedoelt de naar kunstenaar er op mee? In museum in Boijmans Van Beuningen in naar Rotterdam hangt het met schilderij op tv 'Portret van Jan naar van Amstel en zijn vrouw uit Anna Boxhoorn' uit op 1671. Bjarne en Hans naar den Hartog Jager uit vragen de zich af uit wat voor mensen dat geweest moeten op de zijn. Waren ze rijk of arm in en waren ze op met gelukkig?

Kinderen kijken samen met met kunstcriticus Hans in den Hartog in Jager op tv naar een kunstwerk. Wat van stelt het werk het voor, is het mooi of uit lelijk en een wat bedoelt uit de kunstenaar er mee? door Lucienne en Hans een den Hartog van Jager bezoeken het op bos De Lustwarande in de Tilburg. In het bos het heeft de kunstenaar Lara Favaretto een paar de betonblokken neergelegd tijdens en -gezet. Het naar lijkt wel op tv of mensen in tijdens het natte met beton zijn gaan zitten. Er uit staan afdrukken in van handen, voeten, ellebogen het en uit billen in!

Kunstkenner uit Hans den op tv Hartog Jager bezoekt samen met een door jongen of meisje met van ongeveer uit negen een jaar een museum het om samen naar een kunstwerk te het kijken. op tv Hans weet de enorm veel over kunst. Hij tijdens schrijft uit er over in een boeken, kranten en tijdschriften. Maar het wat vinden op de kinderen er op tv nou van? In het door Kröller Müller Museum in een met Otterlo staat een enorm kunstwerk tijdens waar naar je met een trapje op kunt. van Boven golft het het uit landschap in zwarte en witte van vlakken. Hans den in Hartog Jager en Casper een vragen zich af naar met of dit werk op tv van Jean Dubufet de een tuin is of een ander van soort uit landschap.

Kinderen kijken samen naar met kunstcriticus uit Hans den Hartog uit Jager naar een een kunstwerk. Wat stelt het op tv werk een voor, is op tv het mooi of het lelijk en wat bedoelt met de kunstenaar er naar mee?

Kinderen kijken de samen met kunstcriticus de Hans den Hartog Jager op in naar een kunstwerk. uit Wat stelt het werk voor, een is het mooi of naar lelijk uit en wat bedoelt de uit kunstenaar er mee? op Hans den met Hartog Jager en Evelyn willen door een beeld in in het bos uit De Warande in op Tilburg eens goed uit bekijken. door Het is een kopie van het uit beroemde Venus van van Milo-beeld met dat in Parijs tijdens staat. Deze kleinere versie staat op tv langs de rand in van tijdens een vijver. Om door het goed te op zien, stappen de Hans en Evelyn daarom maar in de vijver naar in. Is het met eigenlijk een mooi in beeld?

Kunstkenner uit Hans den Hartog Jager bezoekt op samen uit met een op jongen of meisje van ongeveer tijdens negen jaar een museum uit in om samen naar een kunstwerk de te kijken. Hans weet tijdens enorm veel over het kunst. van Hij schrijft met er over in op boeken, kranten en tijdschriften. Maar uit wat van vinden de kinderen er nou van? door Floris en naar Hans uit den Hartog Jager bekijken in Museum op tv een Kröller Müller in met Otterlo een werk van tijdens kunstenaar Jan Fabre. Het het zijn drie uit tafels met bergjes er op. van En uit daar op de staan hele legers van het kevers. Voeren die oorlog? En naar zijn op ze nep of met echt? Het naar ziet er een uit beetje griezelig uit.

Kinderen door kijken samen met kunstcriticus Hans door den Hartog Jager van naar een uit kunstwerk. Wat stelt op tv het werk naar voor, is uit het mooi of lelijk en wat met bedoelt de in kunstenaar met er mee? Hans den op Hartog Jager in gaat samen met Fatema op naar pad naar Museum Boijmans op Van Beuningen van in Rotterdam. op tv Daar kijken ze in samen naar een aantal schilderijen een van de kunstenaar naar op George Condo. Het zijn het portretten, maar de van mensen (of zijn het het dieren?) die er op uit staan, met zien er vreemd in uit. Ze hebben een van rare met mond met grote tanden, of van een raar hangend oog, naar of een gezicht op tv met de haar zodat het bijna in een vachtje lijkt. Is op dat door kunst?

Kinderen in kijken samen door met kunstcriticus Hans den Hartog uit Jager naar door een kunstwerk. Wat stelt het van werk voor, is een het het mooi of de lelijk en wat het bedoelt de kunstenaar naar er mee?

Kinderen naar kijken samen met op tv kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar naar op een kunstwerk. met Wat stelt het werk voor, is de het mooi de of lelijk naar en wat bedoelt een de kunstenaar er naar mee?

Kinderen kijken het samen met kunstcriticus op tv Hans den naar Hartog Jager naar een uit kunstwerk. Wat stelt een het werk van voor, is het naar mooi of lelijk en door wat in bedoelt de kunstenaar op er mee?

juni 2020
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!