Programma gemist?

Kinderen uit kijken samen met kunstcriticus uit Hans den van Hartog Jager naar een kunstwerk. de Wat de stelt het werk op tv voor, is het mooi of op tv lelijk op en wat de bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: de Hans den Hartog uit een Jager.

Kinderen kijken samen door op met kunstcriticus Hans den Hartog in Jager naar een uit kunstwerk. in Wat stelt het werk voor, is naar het mooi in of lelijk en in wat op bedoelt de kunstenaar er op mee? Presentatie: met Hans den Hartog op tv Jager.

Kinderen kijken samen het met van kunstcriticus Hans den Hartog naar Jager tijdens naar een kunstwerk. Wat stelt het uit werk voor, is van het mooi of met lelijk door en wat bedoelt de kunstenaar van er mee? Febe naar door en Hans den Hartog op Jager gaan naar het door Groninger het Museum. Ze zien daar een op tv grote Klok, een kluis tijdens tijdens en een kast met een in gat er in, in gemaakt door door de kunstenaars van uit Studio Job. Het Emipre de State Building blijkt naar een lamp van te zijn. Febe zegt dat een dit met kunst moet van zijn voor zeer door rijke mensen. Presentatie: tijdens Hans den Hartog uit Jager.

Kinderen kijken samen door met kunstcriticus Hans door op tv den Hartog Jager naar een kunstwerk. uit Wat stelt uit het werk voor, is het uit het mooi of lelijk en in wat bedoelt de kunstenaar in er mee? van In museum Boijmans naar Van Beuningen in een Rotterdam hangt het in schilderij 'Portret van Jan het met van Amstel en zijn vrouw Anna in door Boxhoorn' uit 1671. Bjarne en het Hans den Hartog op tv Jager vragen zich af op wat in voor mensen dat geweest op moeten tijdens zijn. Waren ze rijk op of arm en naar waren ze de gelukkig?

Kinderen in kijken samen met kunstcriticus van Hans den Hartog met Jager naar een door kunstwerk. Wat naar stelt het werk voor, is op het een mooi of lelijk en een wat het bedoelt de kunstenaar er uit mee? Lucienne en Hans de den Hartog tijdens Jager bezoeken het bos De tijdens Lustwarande een in Tilburg. een In het bos tijdens heeft kunstenaar Lara Favaretto een van paar betonblokken neergelegd van en tijdens -gezet. Het lijkt wel op tv of mensen in op het natte door beton zijn gaan zitten. Er tijdens staan op tv afdrukken van handen, voeten, ellebogen uit en met billen in!

Kunstkenner Hans den door in Hartog Jager bezoekt samen met een de jongen van of meisje van ongeveer negen op jaar een op museum om samen naar op tv op een kunstwerk te kijken. Hans in weet enorm in veel over kunst. op Hij schrijft er over in het boeken, kranten tijdens en tijdschriften. Maar wat in op tv vinden de kinderen er van nou van? In het met Kröller door Müller Museum in Otterlo tijdens staat een enorm kunstwerk met waar je met een naar een trapje op kunt. Boven golft tijdens het landschap naar in zwarte en witte vlakken. tijdens Hans het den Hartog Jager in en Casper de vragen zich af of met dit werk van Jean de Dubufet op tv een tuin is naar of een ander soort het landschap.

Kinderen kijken samen van met kunstcriticus het Hans den Hartog Jager met naar de een kunstwerk. Wat stelt uit het werk van voor, is het mooi of door lelijk en een wat bedoelt de van kunstenaar er de mee?

Kinderen in kijken samen uit met kunstcriticus Hans den Hartog het Jager naar een kunstwerk. in het Wat stelt het werk voor, in is het mooi op tv of lelijk met en wat bedoelt de een kunstenaar er mee? Hans op tv den Hartog tijdens Jager en van Evelyn willen een beeld in een de het bos De Warande in Tilburg een eens goed bekijken. door Het is een van de kopie van het beroemde het Venus van Milo-beeld dat in de Parijs staat. de Deze naar kleinere versie staat langs het de rand van uit een vijver. met Om het goed te zien, naar stappen van Hans en Evelyn daarom maar op tv de vijver in. Is op het eigenlijk door een mooi van beeld?

Kunstkenner de Hans den uit Hartog Jager bezoekt tijdens samen met een jongen of in meisje van ongeveer negen door jaar naar een museum om samen uit naar een kunstwerk in te kijken. Hans de weet enorm veel over een kunst. het Hij schrijft er het over in tijdens boeken, kranten en tijdschriften. Maar wat uit vinden de kinderen tijdens er nou van? naar Floris en de Hans den Hartog Jager een bekijken in Museum in de Kröller Müller in het Otterlo een werk van op tv kunstenaar Jan Fabre. Het zijn naar drie tafels in met bergjes door er op. En de daar op staan hele legers in van kevers. Voeren op tv die oorlog? een En zijn ze nep een of echt? in Het ziet er naar een door beetje griezelig uit.

Kinderen met kijken samen met kunstcriticus uit Hans den Hartog Jager door naar een een kunstwerk. Wat tijdens stelt het werk voor, met is het met mooi of lelijk en wat naar bedoelt de in kunstenaar er een mee? Hans den Hartog op Jager gaat de samen met op tv Fatema op pad naar in Museum Boijmans van Van Beuningen in Rotterdam. een Daar kijken ze in samen naar in een aantal schilderijen van op tv de kunstenaar George Condo. een Het zijn portretten, maar naar de mensen op (of zijn het in dieren?) die er op een op tv staan, zien er vreemd uit. Ze een hebben in een rare mond met naar grote tanden, of een van van raar hangend oog, of een gezicht met naar met haar zodat op het bijna een vachtje in lijkt. Is dat de kunst?

Kinderen kijken samen een op met kunstcriticus Hans den Hartog naar Jager een naar een kunstwerk. Wat naar stelt het werk voor, door is het naar mooi of lelijk en wat door van bedoelt de kunstenaar er op tv mee?

Kinderen uit kijken samen van met kunstcriticus Hans den op Hartog Jager naar een tijdens kunstwerk. het Wat stelt het werk voor, is op tv het mooi of uit lelijk door en wat de bedoelt de kunstenaar er het mee?

Kinderen kijken samen het het met kunstcriticus Hans den Hartog uit Jager op naar een kunstwerk. Wat stelt het op in werk voor, is het mooi of in op tv lelijk en wat bedoelt de uit kunstenaar er het mee?

juli 2019
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord