Programma gemist?

Kinderen kijken samen tijdens met met kunstcriticus Hans den Hartog tijdens Jager naar van een kunstwerk. Wat stelt van het tijdens werk voor, is het mooi of op tv lelijk het en wat in bedoelt de kunstenaar er op tv mee? Presentatie: de Hans den Hartog op tv Jager.

Kinderen kijken tijdens samen het met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar naar een in kunstwerk. Wat door stelt het werk voor, met is het mooi op of lelijk een en wat bedoelt een de kunstenaar er mee? in Presentatie: Hans den de Hartog met Jager.

Kinderen kijken samen op tv door met kunstcriticus Hans den Hartog Jager op naar een de kunstwerk. Wat stelt het van van werk voor, is het mooi een of lelijk en wat van de bedoelt de kunstenaar er mee? in Febe en Hans den op Hartog Jager een gaan naar het Groninger door de Museum. Ze zien uit daar een grote op tv Klok, een kluis en een kast van met een van gat er in, een gemaakt door de op tv kunstenaars van het Studio Job. naar Het Emipre State Building blijkt een de lamp in te zijn. Febe zegt uit dat dit op tv kunst moet in zijn voor zeer rijke mensen. Presentatie: uit Hans den Hartog de door Jager.

Kinderen van kijken samen met kunstcriticus Hans het naar den Hartog Jager naar een kunstwerk. op Wat stelt het een werk voor, van is het mooi of de lelijk en wat door bedoelt de de kunstenaar er mee? In het museum Boijmans door Van in Beuningen in Rotterdam hangt in het schilderij 'Portret het van Jan van uit Amstel en zijn vrouw een Anna Boxhoorn' uit 1671. door Bjarne een en Hans den tijdens Hartog Jager met vragen zich af wat voor door mensen de dat geweest moeten zijn. in Waren ze rijk naar of arm van en waren ze van gelukkig?

Kinderen door kijken samen met kunstcriticus op Hans den Hartog tijdens Jager naar een een kunstwerk. Wat door stelt het het werk voor, is het mooi of op lelijk in en wat bedoelt de tijdens kunstenaar op tv er mee? Lucienne de en Hans den Hartog Jager op tv bezoeken het bos De de Lustwarande in door Tilburg. In het een bos heeft kunstenaar Lara met Favaretto een naar paar betonblokken neergelegd en op tv tijdens -gezet. Het lijkt het wel of mensen in het natte op beton naar zijn gaan zitten. Er tijdens staan afdrukken van handen, in voeten, het ellebogen en billen van in!

Kunstkenner naar Hans den Hartog Jager een bezoekt met samen met een de jongen of meisje van ongeveer een negen jaar een museum in uit om samen naar in een kunstwerk te uit kijken. Hans weet enorm een veel over tijdens kunst. Hij schrijft er over op tv in boeken, kranten en tijdens tijdschriften. Maar op wat tijdens vinden de kinderen er het nou van? in In het Kröller Müller Museum door in Otterlo tijdens staat een enorm kunstwerk waar uit je het met een trapje op naar kunt. Boven golft het op tv landschap in zwarte naar en witte vlakken. door Hans den Hartog de Jager en het Casper vragen zich uit af of dit in werk van Jean op Dubufet een tuin is tijdens uit of een ander soort het landschap.

Kinderen kijken samen door met kunstcriticus Hans met den Hartog Jager de naar op tv een kunstwerk. de Wat stelt het werk door voor, is het tijdens mooi of lelijk en wat van bedoelt een de kunstenaar er uit mee?

Kinderen kijken samen het met kunstcriticus het Hans den een Hartog Jager naar op tv een kunstwerk. Wat stelt het van werk voor, in is met het mooi of tijdens lelijk en wat bedoelt met de kunstenaar er mee? Hans van den Hartog een Jager en Evelyn willen naar een beeld in een het bos door De Warande in het Tilburg eens goed op tv bekijken. Het is een uit kopie op tv van het beroemde het Venus van Milo-beeld dat in van Parijs staat. tijdens Deze kleinere versie uit staat langs van de rand met van een vijver. van Om het goed te een zien, stappen Hans en Evelyn een in daarom maar de door vijver in. Is het eigenlijk de een mooi uit beeld?

Kunstkenner op Hans den Hartog Jager bezoekt uit samen met in een jongen of de meisje van ongeveer negen naar de jaar een museum om het samen naar een het kunstwerk te kijken. in Hans weet op enorm veel over kunst. Hij schrijft uit er het over in boeken, kranten en door tijdschriften. Maar wat een de vinden de kinderen er nou naar van? Floris en Hans een met den Hartog Jager bekijken uit in Museum een Kröller Müller in tijdens Otterlo een werk van kunstenaar Jan uit Fabre. Het in zijn drie tafels met in bergjes er met op. En daar op een staan hele uit legers van kevers. Voeren naar die door oorlog? En door zijn ze nep of op echt? Het ziet tijdens er een beetje op tv griezelig uit.

Kinderen door kijken samen met met kunstcriticus Hans den op tv Hartog Jager naar op een kunstwerk. Wat stelt het door tijdens werk voor, is het uit mooi of door lelijk en wat bedoelt in de kunstenaar er op mee? Hans den naar Hartog Jager een gaat samen met Fatema van op pad naar van Museum Boijmans naar Van Beuningen in Rotterdam. Daar op tv kijken ze samen naar naar uit een aantal schilderijen van de kunstenaar op George Condo. Het op tv zijn portretten, maar met de mensen van (of tijdens zijn het dieren?) die er van op staan, op tv zien er vreemd uit. een Ze hebben een het rare mond met op tv grote tanden, op tv of een raar hangend het oog, van of een gezicht met haar zodat het het naar bijna een vachtje lijkt. Is van uit dat kunst?

Kinderen kijken samen in met kunstcriticus Hans met den Hartog op Jager met naar een kunstwerk. Wat het stelt het werk voor, door is tijdens het mooi of lelijk en naar wat bedoelt de kunstenaar tijdens er uit mee?

Kinderen tijdens kijken samen met kunstcriticus Hans uit den op tv Hartog Jager van naar een kunstwerk. Wat stelt op tv het tijdens werk voor, is het uit mooi of lelijk en wat uit bedoelt de kunstenaar naar er van mee?

Kinderen kijken samen van op tv met kunstcriticus Hans den Hartog Jager met van naar een kunstwerk. Wat stelt het uit werk voor, op is het mooi of de lelijk en door wat op tv bedoelt de kunstenaar er tijdens mee?

november 2018
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord