Programma gemist?

Kinderen kijken in samen met van kunstcriticus Hans met den Hartog Jager naar een kunstwerk. in Wat stelt het op werk door voor, is het door mooi of uit lelijk en wat bedoelt het de kunstenaar tijdens er mee? Presentatie: Hans den tijdens Hartog de Jager.

Kinderen kijken een samen op met kunstcriticus Hans den van Hartog Jager naar een kunstwerk. met Wat de stelt het werk voor, is door door het mooi of lelijk en in wat bedoelt de het kunstenaar door er mee? Presentatie: Hans den op tv Hartog uit Jager.

Kinderen met kijken samen met kunstcriticus Hans tijdens den met Hartog Jager naar een kunstwerk. op Wat uit stelt het werk voor, van is het tijdens mooi of lelijk en wat van bedoelt met de kunstenaar er mee? Febe van en Hans den door Hartog door Jager gaan naar het een Groninger op Museum. Ze zien daar een grote het Klok, een kluis op tv naar en een kast met een het gat met er in, gemaakt door de kunstenaars de van Studio Job. een Het Emipre State met uit Building blijkt een lamp te zijn. een Febe op zegt dat het dit kunst moet een zijn voor zeer rijke mensen. door Presentatie: Hans den Hartog uit de Jager.

Kinderen kijken samen naar met van kunstcriticus Hans den door Hartog Jager naar een door kunstwerk. Wat stelt het op tv werk in voor, is de het mooi of lelijk en het wat in bedoelt de kunstenaar er mee? In het museum Boijmans naar Van in Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij met het 'Portret van Jan door van Amstel en tijdens zijn vrouw Anna Boxhoorn' uit 1671. van Bjarne op tv en Hans tijdens den Hartog Jager vragen op zich af wat op tv voor mensen met dat geweest moeten zijn. Waren uit ze een rijk of arm en in waren ze de gelukkig?

Kinderen tijdens kijken samen met kunstcriticus het Hans den Hartog in Jager naar op een kunstwerk. Wat stelt het tijdens werk voor, is in het mooi of door lelijk en wat in de bedoelt de kunstenaar er een mee? Lucienne tijdens en Hans den Hartog door Jager bezoeken het bos het De Lustwarande met in Tilburg. In het bos een het heeft kunstenaar Lara Favaretto met een paar een betonblokken neergelegd en -gezet. Het lijkt naar uit wel of mensen in in het natte beton in zijn gaan zitten. Er staan tijdens afdrukken van op tv handen, tijdens voeten, ellebogen en door billen in!

Kunstkenner Hans den naar Hartog door Jager bezoekt samen een met een jongen of meisje door met van ongeveer negen van jaar een museum de om samen naar op een kunstwerk te kijken. Hans weet een enorm veel over op tv kunst. het Hij schrijft er op over in boeken, naar kranten en een tijdschriften. Maar wat vinden het de kinderen er nou op van? in In het Kröller naar Müller Museum in Otterlo staat een een een enorm kunstwerk waar je met een van trapje in op kunt. Boven golft naar het landschap uit in zwarte een en witte vlakken. Hans den Hartog een Jager en op tv Casper vragen zich uit af of op dit werk van Jean op Dubufet door een tuin is of door een ander soort uit landschap.

Kinderen kijken op tv samen op tv met kunstcriticus Hans den naar Hartog Jager naar naar een kunstwerk. op tv Wat stelt het het werk voor, is het mooi de of in lelijk en wat bedoelt de kunstenaar door er van mee?

Kinderen tijdens kijken samen met kunstcriticus door Hans den Hartog uit Jager van naar een kunstwerk. Wat tijdens stelt het werk voor, is de het mooi in of lelijk een en wat bedoelt de de kunstenaar op tv er mee? Hans den Hartog een Jager en Evelyn een willen het een beeld in het bos uit De Warande in met Tilburg eens naar goed bekijken. Het naar is een op kopie van het beroemde Venus van met uit Milo-beeld dat in Parijs staat. Deze met kleinere versie op tv staat langs tijdens de rand van naar een vijver. Om het goed uit te zien, van stappen Hans en Evelyn het daarom maar door de vijver in. op Is het eigenlijk een door mooi een beeld?

Kunstkenner Hans een den Hartog Jager bezoekt van samen met een op tv jongen uit of meisje tijdens van ongeveer negen van jaar een museum om samen op tv naar een kunstwerk het te kijken. Hans weet van het enorm veel over kunst. Hij met schrijft van er over in boeken, kranten door en tijdschriften. Maar wat door vinden de een kinderen er nou van? het Floris de en Hans den Hartog Jager in bekijken in Museum de Kröller Müller van in van Otterlo een werk van kunstenaar Jan in Fabre. Het zijn op drie in tafels met bergjes er op. naar En daar op naar staan hele legers op tv van in kevers. Voeren die in oorlog? En zijn met ze nep of echt? naar Het ziet door er een het beetje griezelig uit.

Kinderen kijken samen uit met kunstcriticus Hans uit den Hartog met Jager naar naar een kunstwerk. Wat stelt naar het werk de voor, is het mooi of naar lelijk en een wat bedoelt de kunstenaar met op er mee? Hans den met Hartog Jager gaat samen de met Fatema de op pad op naar Museum Boijmans een Van Beuningen in naar Rotterdam. Daar kijken ze samen naar op een aantal schilderijen tijdens van met de kunstenaar George Condo. in Het zijn portretten, een maar de mensen (of op tv door zijn het dieren?) die uit er op staan, zien er met vreemd van uit. Ze hebben een op rare met mond met grote tanden, of van een een raar hangend oog, of van een gezicht met haar zodat tijdens naar het bijna een vachtje lijkt. met Is met dat kunst?

Kinderen kijken het samen een met kunstcriticus Hans den het Hartog Jager naar een kunstwerk. op tv Wat stelt het het werk voor, van is het door mooi of van lelijk en wat bedoelt de een kunstenaar er op tv mee?

Kinderen kijken samen in met kunstcriticus door Hans in den Hartog Jager naar een naar kunstwerk. Wat stelt het met werk voor, is op het mooi of uit met lelijk en wat door bedoelt de kunstenaar er met mee?

Kinderen met kijken samen met naar kunstcriticus Hans den door Hartog Jager naar een kunstwerk. de Wat stelt het tijdens werk voor, op is het op mooi of lelijk en het wat de bedoelt de kunstenaar er van mee?

januari 2019
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord