Programma gemist?

Kinderen naar kijken samen een met kunstcriticus Hans den Hartog de Jager de naar een kunstwerk. het Wat stelt het werk voor, in is het mooi door of lelijk en een wat bedoelt de op kunstenaar er op tv mee? Presentatie: Hans de den Hartog op tv Jager.

Kinderen op tv kijken samen door met kunstcriticus Hans een den Hartog Jager door naar een kunstwerk. Wat stelt met het werk voor, op is tijdens het mooi of lelijk en wat in bedoelt tijdens de kunstenaar er mee? van Presentatie: Hans den de Hartog in Jager.

Kinderen kijken samen in met kunstcriticus Hans met den Hartog Jager een naar in een kunstwerk. op tv Wat stelt het het werk voor, is naar het mooi of van lelijk en wat bedoelt de kunstenaar tijdens er mee? een Febe en op tv Hans den Hartog Jager een gaan naar op het Groninger Museum. Ze zien een op daar een grote op Klok, een kluis en een van kast met een van gat er in, gemaakt tijdens door het de kunstenaars in van Studio Job. Het Emipre State de Building blijkt de een naar lamp te zijn. met Febe zegt dat dit kunst moet van zijn voor zeer op tv rijke mensen. op tv Presentatie: Hans den een Hartog door Jager.

Kinderen kijken op samen met kunstcriticus Hans met den Hartog Jager door naar een van kunstwerk. Wat stelt het met een werk voor, is in het mooi of door lelijk en wat bedoelt de naar kunstenaar er mee? In tijdens museum Boijmans een Van Beuningen in in Rotterdam hangt het schilderij naar 'Portret van een Jan uit van Amstel en zijn op tv vrouw Anna Boxhoorn' naar uit 1671. Bjarne en een Hans den Hartog een Jager in vragen zich af wat voor mensen naar dat van geweest moeten zijn. Waren ze met rijk door of arm en het waren ze op tv gelukkig?

Kinderen kijken van samen met uit kunstcriticus Hans den Hartog Jager met naar een met kunstwerk. Wat uit stelt het werk een voor, is door het mooi of lelijk en wat door bedoelt met de kunstenaar er mee? Lucienne door en Hans door den Hartog het Jager bezoeken het bos De een Lustwarande in Tilburg. op In het bos door heeft kunstenaar uit Lara Favaretto een paar een betonblokken uit neergelegd en -gezet. Het lijkt het wel of mensen op tv in het door natte beton op zijn gaan zitten. Er naar staan met afdrukken van handen, voeten, ellebogen en op billen in in!

Kunstkenner het Hans den Hartog Jager bezoekt op samen met een naar in jongen of meisje van ongeveer de negen jaar een museum met de om samen naar een kunstwerk te de kijken. Hans weet een het enorm veel over kunst. Hij schrijft de er over een in boeken, in kranten en tijdschriften. tijdens Maar wat vinden de een kinderen er nou van? door In het naar Kröller met Müller Museum in het Otterlo staat een enorm kunstwerk van waar het je met een trapje op kunt. tijdens Boven golft het uit het landschap in zwarte tijdens en witte vlakken. Hans den tijdens Hartog Jager en het Casper vragen zich af op tv of dit het werk van van Jean Dubufet een tuin is door of een naar ander soort het landschap.

Kinderen naar kijken samen van met kunstcriticus Hans den Hartog uit Jager naar een tijdens kunstwerk. Wat stelt naar het werk voor, een is de het mooi of op lelijk en wat bedoelt de op tv kunstenaar uit er mee?

Kinderen tijdens kijken samen met kunstcriticus Hans op den Hartog Jager een naar een kunstwerk. een Wat door stelt het werk voor, naar is het mooi met of lelijk en van wat bedoelt tijdens de kunstenaar er door mee? Hans den uit Hartog Jager en Evelyn willen het door een beeld in het bos De door Warande tijdens in Tilburg eens in goed bekijken. Het is uit een kopie van in het beroemde Venus op van Milo-beeld dat in van Parijs staat. Deze door kleinere versie van staat langs de rand met van op tv een vijver. Om op het goed te tijdens zien, stappen Hans en Evelyn uit daarom maar de met vijver een in. Is door het eigenlijk een mooi door beeld?

Kunstkenner Hans naar den Hartog Jager bezoekt op tv samen met een door jongen tijdens of meisje van tijdens ongeveer negen jaar een museum op tv om samen naar door een kunstwerk een te in kijken. Hans weet op tv enorm veel over kunst. naar Hij schrijft er door over in met boeken, kranten en tijdschriften. met Maar wat vinden de op tv kinderen op er nou van? Floris en in Hans een den Hartog Jager bekijken de in Museum Kröller Müller in door van Otterlo een werk van kunstenaar op Jan Fabre. de Het zijn door drie tafels met bergjes er op. door En door daar op staan hele legers door van op kevers. Voeren die oorlog? op En zijn ze naar nep of echt? uit Het uit ziet er een beetje griezelig op uit.

Kinderen tijdens kijken samen met kunstcriticus Hans het naar den Hartog Jager naar een kunstwerk. de Wat stelt het met werk op tv voor, is het het mooi of lelijk en wat op bedoelt het de kunstenaar er mee? Hans tijdens den de Hartog Jager gaat samen met met Fatema op door pad naar op tv Museum Boijmans Van door Beuningen in Rotterdam. Daar tijdens kijken ze samen op tv naar een aantal op tv schilderijen van de kunstenaar met George Condo. tijdens Het naar zijn portretten, maar tijdens de mensen (of zijn het met dieren?) die er op op staan, het zien er vreemd het uit. Ze hebben het een rare mond met grote tijdens tanden, het of een raar hangend op oog, of een naar gezicht met haar zodat in het uit bijna een vachtje lijkt. Is op tv dat het kunst?

Kinderen op kijken samen met kunstcriticus Hans in den uit Hartog Jager naar met een kunstwerk. Wat het stelt het werk met voor, is het mooi of op tv naar lelijk en wat bedoelt tijdens de kunstenaar er op tv mee?

Kinderen kijken op tv samen met met kunstcriticus Hans op den Hartog Jager naar een de kunstwerk. een Wat stelt het werk voor, is de met het mooi of lelijk en een wat bedoelt de tijdens kunstenaar er een mee?

Kinderen in kijken samen op met kunstcriticus Hans naar den Hartog Jager naar een met kunstwerk. Wat stelt een het werk voor, is met het op tv mooi of lelijk en wat met bedoelt een de kunstenaar er uit mee?

september 2017
17-12-2011 10:35

Aflevering 13

Art XS - Aflevering 13

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

10-12-2011 10:35

Aflevering 12

Art XS - Aflevering 12

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Presentatie: Hans den Hartog Jager.

03-12-2011 10:40

Aflevering 11

Art XS - Aflevering 11

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Febe en Hans den Hartog Jager gaan naar het Groninger Museum. Ze zien daar...

26-11-2011 10:30

Aflevering 10

Art XS - Aflevering 10

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? In museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam hangt het schilderij 'Portre...

19-11-2011 10:30

Aflevering 9

Art XS - Aflevering 9

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Lucienne en Hans den Hartog Jager bezoeken het bos De Lustwarande in Tilbu...

13-11-2011 13:25

Aflevering 8

Art XS - Aflevering 8

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

05-11-2011 10:30

Aflevering 7

Art XS - Aflevering 7

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

29-10-2011 10:30

Aflevering 6

Art XS - Aflevering 6

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager en Evelyn willen een beeld in het bos De Warande in ...

22-10-2011 10:30

Aflevering 5

Art XS - Aflevering 5

Kunstkenner Hans den Hartog Jager bezoekt samen met een jongen of meisje van ongeveer negen jaar een museum om samen naar een kunstwerk te kijken. Hans weet enorm veel over kunst. Hij schrijft er over in boeken, kranten en tijdschriften. Ma...

15-10-2011 10:30

Aflevering 4

Art XS - Aflevering 4

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee? Hans den Hartog Jager gaat samen met Fatema op pad naar Museum Boijmans Va...

08-10-2011 10:30

Aflevering 3

Art XS - Aflevering 3

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

01-10-2011 10:30

Aflevering 2

Art XS - Aflevering 2

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

24-09-2011 10:30

Aflevering 1

Art XS - Aflevering 1

Kinderen kijken samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Art XS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Art XS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Art XS bij Art XS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Art XS. Heb je een uitzending van Art XS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Art XS gemist

In Art XS kijken kinderen samen met kunstcriticus Hans den Hartog Jager naar een kunstwerk. Wat stelt het werk voor, is het mooi of lelijk en wat bedoelt de kunstenaar er mee?

Uitzending gemist van Art XS? Hier kun je alle uitzendingen van Art XS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 17-12-2011 om 10:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord