Programma gemist?

Documentaireserie met over pop- en rockalbums, die van worden beschouwd in als uit de beste of het meest opmerkelijke albums van door een bekende band, de of die een tijdens periode in door de muziekgeschiedenis markeren. naar Muzikanten, producers en met geluidstechnici ontleden de muziek van en geven zo op inzicht in de manier hoe door het album is in ontstaan. op tv -24 september 2011 is tijdens het exact 20 jaar in geleden dat een het album op tv Nevermind van Nirvana uitkwam. op Weinigen zullen van in 1991 voorspeld hebben dat de Nirvana nog eens de nummer tijdens 1 zou komen te staan op tv op de Amerikaanse het lijst best verkochte met albums. Niet alleen de door wist het album Nevermind Michael Jackson tijdens van het de top te verslaan, daarnaast de lukte het Nirvana op om op op eigen met kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. tijdens Zonder compromis, zonder uit marketing het trucs of media naar overkill. Het verhaal in achter het album op Nevermind, het effect op met de muziekwereld en uit op de bandleden zelf. met op tv Met interviews met met bassist Krist Novoselic, het drummer Dave Grohl en Butch de Vig, de op producer van het album. tijdens Daarnaast naar komen onder meer op aan het woord Jonathan Ponneman van met Sub een Pop, de naar platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana op tv haar eerste contract tekende een voor in hun grote het doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records van vertelt met over de release van Nevermind naar en het ongekende op succes van van de Singe met Smells like teen door spirit.

september 2020
24-09-2011 23:00

Aflevering 1

Classic albums: Nirvana - Nevermind - Aflevering 1

Documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muzie...

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic albums: Nirvana - Nevermind bij Classic albums: Nirvana - Nevermind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic albums: Nirvana - Nevermind. Heb je een uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist

Classic Albums is een documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. 24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 voorspeld hebben dat Nirvana nog eens nummer 1 zou komen te staan op de Amerikaanse lijst best verkochte albums. Niet alleen wist het album Nevermind Michael Jackson van de top te verslaan, daarnaast lukte het Nirvana om op eigen kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. Zonder compromis, zonder marketing trucs of media overkill. Het verhaal achter het album Nevermind, het effect op de muziekwereld en op de bandleden zelf. Met interviews met bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl en Butch Vig, de producer van het album. Daarnaast komen onder meer aan het woord Jonathan Ponneman van Sub Pop, de platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana haar eerste contract tekende voor hun grote doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records vertelt over de release van Nevermind en het ongekende succes van de Singe Smells like teen spirit.

Uitzending gemist van Classic albums: Nirvana - Nevermind? Hier kun je alle uitzendingen van Classic albums: Nirvana - Nevermind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!