Programma gemist?

Documentaireserie over naar pop- en in rockalbums, die worden beschouwd in als de beste door of meest opmerkelijke de albums van tijdens een bekende band, de of die op tv een periode in de de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, door producers en geluidstechnici op ontleden de muziek en geven uit zo inzicht in in de manier hoe tijdens het album de is in ontstaan. -24 september 2011 is tijdens het exact 20 op tv jaar geleden in dat het album Nevermind in van Nirvana uitkwam. naar Weinigen zullen in door 1991 voorspeld uit hebben dat een Nirvana nog eens nummer op 1 zou het komen te staan op de Amerikaanse op lijst uit best verkochte op albums. Niet alleen wist het album tijdens Nevermind Michael een Jackson van de het top te verslaan, daarnaast uit lukte tijdens het Nirvana om uit op eigen kracht de tijdens muziekindustrie daadwerkelijk te met veranderen. door Zonder compromis, zonder marketing trucs in of media overkill. Het door verhaal achter het de album een Nevermind, het effect op de op tv in muziekwereld en op de in bandleden zelf. Met interviews met naar van bassist Krist Novoselic, drummer Dave met Grohl en Butch Vig, een de producer van van het album. uit Daarnaast komen onder met meer met aan het woord Jonathan Ponneman van een Sub naar Pop, de platenmaatschappij uit Seattle op tv waar uit Nirvana haar eerste contract van tekende het voor hun grote doorbraak. Gary de Gersh van Geffen met Records vertelt tijdens over de release door van Nevermind en op het ongekende succes van op de Singe Smells like een tijdens teen spirit.

mei 2020
24-09-2011 23:00

Aflevering 1

Classic albums: Nirvana - Nevermind - Aflevering 1

Documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muzie...

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic albums: Nirvana - Nevermind bij Classic albums: Nirvana - Nevermind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic albums: Nirvana - Nevermind. Heb je een uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist

Classic Albums is een documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. 24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 voorspeld hebben dat Nirvana nog eens nummer 1 zou komen te staan op de Amerikaanse lijst best verkochte albums. Niet alleen wist het album Nevermind Michael Jackson van de top te verslaan, daarnaast lukte het Nirvana om op eigen kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. Zonder compromis, zonder marketing trucs of media overkill. Het verhaal achter het album Nevermind, het effect op de muziekwereld en op de bandleden zelf. Met interviews met bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl en Butch Vig, de producer van het album. Daarnaast komen onder meer aan het woord Jonathan Ponneman van Sub Pop, de platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana haar eerste contract tekende voor hun grote doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records vertelt over de release van Nevermind en het ongekende succes van de Singe Smells like teen spirit.

Uitzending gemist van Classic albums: Nirvana - Nevermind? Hier kun je alle uitzendingen van Classic albums: Nirvana - Nevermind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!