Programma gemist?

Documentaireserie over in pop- en rockalbums, die met worden tijdens beschouwd als de beste of op meest in opmerkelijke albums van een bekende in band, van of die van een periode in de door muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers uit en geluidstechnici ontleden de naar muziek en geven naar zo inzicht in het de manier door hoe de het album is ontstaan. -24 op tv september 2011 is het uit in exact 20 jaar geleden een dat het album een Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen in een zullen in 1991 voorspeld hebben op dat Nirvana nog eens door nummer 1 een zou in komen te staan tijdens op de Amerikaanse van lijst best verkochte albums. uit Niet alleen wist het uit album Nevermind Michael de Jackson van de top op tv te het verslaan, daarnaast lukte het de Nirvana om naar op eigen een kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. met Zonder compromis, door zonder op marketing trucs of media overkill. van Het verhaal achter het uit album op tv Nevermind, het effect met op de muziekwereld en door op tijdens de bandleden zelf. Met interviews met op bassist Krist Novoselic, op tv op tv drummer Dave Grohl en Butch Vig, op tv de producer van tijdens het door album. Daarnaast komen onder meer de aan met het woord Jonathan Ponneman met van Sub Pop, naar de platenmaatschappij op tv uit Seattle waar Nirvana in haar eerste contract het tekende voor hun de grote van doorbraak. Gary Gersh van Geffen het Records vertelt over de het release tijdens van Nevermind en het ongekende in succes naar van de uit Singe Smells like op tv teen spirit.

mei 2021
24-09-2011 23:00

Aflevering 1

Classic albums: Nirvana - Nevermind - Aflevering 1

Documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muzie...

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic albums: Nirvana - Nevermind bij Classic albums: Nirvana - Nevermind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic albums: Nirvana - Nevermind. Heb je een uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist

Classic Albums is een documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. 24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 voorspeld hebben dat Nirvana nog eens nummer 1 zou komen te staan op de Amerikaanse lijst best verkochte albums. Niet alleen wist het album Nevermind Michael Jackson van de top te verslaan, daarnaast lukte het Nirvana om op eigen kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. Zonder compromis, zonder marketing trucs of media overkill. Het verhaal achter het album Nevermind, het effect op de muziekwereld en op de bandleden zelf. Met interviews met bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl en Butch Vig, de producer van het album. Daarnaast komen onder meer aan het woord Jonathan Ponneman van Sub Pop, de platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana haar eerste contract tekende voor hun grote doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records vertelt over de release van Nevermind en het ongekende succes van de Singe Smells like teen spirit.

Uitzending gemist van Classic albums: Nirvana - Nevermind? Hier kun je alle uitzendingen van Classic albums: Nirvana - Nevermind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!