Programma gemist?

Documentaireserie op tv over pop- op tv en rockalbums, die worden beschouwd door als van de beste of meest opmerkelijke het albums van een bekende op band, door of die het een periode in in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en op tv geluidstechnici uit ontleden de muziek een en geven zo met inzicht in de manier het hoe het album is op tv op ontstaan. -24 september 2011 is naar het exact 20 jaar tijdens geleden door dat het met album Nevermind van het Nirvana uitkwam. Weinigen uit zullen in 1991 voorspeld met hebben dat de Nirvana nog eens nummer met 1 zou op komen te staan op de naar Amerikaanse lijst best verkochte uit albums. in Niet alleen wist door het album Nevermind tijdens Michael Jackson van de top van het te verslaan, daarnaast lukte het het Nirvana de om op eigen kracht in de muziekindustrie daadwerkelijk te naar veranderen. naar Zonder compromis, zonder marketing door trucs of media overkill. uit Het verhaal achter het naar album Nevermind, het een effect het op de muziekwereld en van op de op bandleden zelf. van Met interviews met van bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl uit in en Butch Vig, de producer met van het het album. Daarnaast komen onder met meer aan van het woord Jonathan tijdens Ponneman van Sub met Pop, de platenmaatschappij op tv uit Seattle waar Nirvana haar het eerste contract tekende tijdens de voor hun grote de doorbraak. Gary Gersh van op tv Geffen Records vertelt in over de release een van Nevermind van en het ongekende het succes van de op tv Singe Smells like teen uit spirit.

januari 2021
24-09-2011 23:00

Aflevering 1

Classic albums: Nirvana - Nevermind - Aflevering 1

Documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muzie...

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic albums: Nirvana - Nevermind bij Classic albums: Nirvana - Nevermind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic albums: Nirvana - Nevermind. Heb je een uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist

Classic Albums is een documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. 24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 voorspeld hebben dat Nirvana nog eens nummer 1 zou komen te staan op de Amerikaanse lijst best verkochte albums. Niet alleen wist het album Nevermind Michael Jackson van de top te verslaan, daarnaast lukte het Nirvana om op eigen kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. Zonder compromis, zonder marketing trucs of media overkill. Het verhaal achter het album Nevermind, het effect op de muziekwereld en op de bandleden zelf. Met interviews met bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl en Butch Vig, de producer van het album. Daarnaast komen onder meer aan het woord Jonathan Ponneman van Sub Pop, de platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana haar eerste contract tekende voor hun grote doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records vertelt over de release van Nevermind en het ongekende succes van de Singe Smells like teen spirit.

Uitzending gemist van Classic albums: Nirvana - Nevermind? Hier kun je alle uitzendingen van Classic albums: Nirvana - Nevermind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!