Programma gemist?

Documentaireserie naar over pop- het en rockalbums, die worden een beschouwd als de beste of tijdens meest opmerkelijke albums het van een op bekende band, of in die een periode in met de muziekgeschiedenis markeren. het Muzikanten, van producers en geluidstechnici ontleden de van muziek en de geven door zo inzicht in de manier tijdens hoe het album is van van ontstaan. -24 september 2011 is uit het exact 20 naar jaar geleden op tv dat het album Nevermind van door Nirvana uitkwam. van Weinigen zullen een in 1991 voorspeld naar hebben dat tijdens Nirvana nog eens nummer 1 zou de op tv komen te staan op door de Amerikaanse lijst best verkochte door albums. een Niet alleen wist het album een Nevermind Michael uit Jackson van de top het te verslaan, van daarnaast lukte het een Nirvana om op eigen door kracht de muziekindustrie met daadwerkelijk te een veranderen. Zonder compromis, zonder van uit marketing trucs of uit media overkill. Het verhaal achter het door album Nevermind, op het op effect op de op muziekwereld en op de bandleden het zelf. Met interviews met in bassist Krist de Novoselic, drummer met Dave Grohl en Butch met Vig, de producer van van het op tv album. Daarnaast tijdens komen onder meer aan naar het woord Jonathan Ponneman van op tv Sub Pop, de tijdens platenmaatschappij uit een Seattle waar Nirvana het haar eerste contract uit tekende voor door hun grote doorbraak. het Gary Gersh van Geffen Records tijdens vertelt tijdens over de release van Nevermind tijdens en naar het ongekende succes van de in Singe op Smells like teen een spirit.

september 2021
24-09-2011 23:00

Aflevering 1

Classic albums: Nirvana - Nevermind - Aflevering 1

Documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muzie...

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic albums: Nirvana - Nevermind bij Classic albums: Nirvana - Nevermind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic albums: Nirvana - Nevermind. Heb je een uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist

Classic Albums is een documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. 24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 voorspeld hebben dat Nirvana nog eens nummer 1 zou komen te staan op de Amerikaanse lijst best verkochte albums. Niet alleen wist het album Nevermind Michael Jackson van de top te verslaan, daarnaast lukte het Nirvana om op eigen kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. Zonder compromis, zonder marketing trucs of media overkill. Het verhaal achter het album Nevermind, het effect op de muziekwereld en op de bandleden zelf. Met interviews met bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl en Butch Vig, de producer van het album. Daarnaast komen onder meer aan het woord Jonathan Ponneman van Sub Pop, de platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana haar eerste contract tekende voor hun grote doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records vertelt over de release van Nevermind en het ongekende succes van de Singe Smells like teen spirit.

Uitzending gemist van Classic albums: Nirvana - Nevermind? Hier kun je alle uitzendingen van Classic albums: Nirvana - Nevermind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!