Programma gemist?

Documentaireserie in over pop- en rockalbums, die naar door worden beschouwd als de uit beste of de meest opmerkelijke albums op tv van een bekende band, of die in een het periode in op tv de muziekgeschiedenis markeren. het Muzikanten, producers en geluidstechnici het ontleden de muziek op tv en geven met zo inzicht in de manier hoe met het het album is ontstaan. uit -24 september 2011 is de het exact 20 jaar naar geleden dat het het album Nevermind op van met Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 tijdens voorspeld hebben dat met Nirvana nog eens in nummer 1 zou tijdens komen een te staan op de op tv Amerikaanse lijst het best verkochte albums. Niet op tv alleen wist het album door op tv Nevermind Michael Jackson van de top van te verslaan, naar daarnaast lukte het tijdens Nirvana om op eigen door kracht de muziekindustrie naar door daadwerkelijk te veranderen. Zonder het compromis, zonder tijdens marketing trucs of media op overkill. Het verhaal achter het in album Nevermind, in het effect op de tijdens muziekwereld de en op de met bandleden zelf. in Met interviews met naar bassist Krist Novoselic, het drummer Dave Grohl en Butch Vig, naar de tijdens producer van naar het album. Daarnaast komen onder meer het aan het door woord Jonathan Ponneman op van Sub Pop, de door platenmaatschappij uit Seattle een naar waar Nirvana haar op tv eerste contract tekende voor hun grote tijdens van doorbraak. Gary Gersh van Geffen op tv Records het vertelt over de release van Nevermind de en het van ongekende succes van de tijdens Singe in Smells like teen naar spirit.

juni 2021
24-09-2011 23:00

Aflevering 1

Classic albums: Nirvana - Nevermind - Aflevering 1

Documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muzie...

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Classic albums: Nirvana - Nevermind bij Classic albums: Nirvana - Nevermind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Classic albums: Nirvana - Nevermind. Heb je een uitzending van Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Classic albums: Nirvana - Nevermind gemist

Classic Albums is een documentaireserie over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven zo inzicht in de manier hoe het album is ontstaan. 24 september 2011 is het exact 20 jaar geleden dat het album Nevermind van Nirvana uitkwam. Weinigen zullen in 1991 voorspeld hebben dat Nirvana nog eens nummer 1 zou komen te staan op de Amerikaanse lijst best verkochte albums. Niet alleen wist het album Nevermind Michael Jackson van de top te verslaan, daarnaast lukte het Nirvana om op eigen kracht de muziekindustrie daadwerkelijk te veranderen. Zonder compromis, zonder marketing trucs of media overkill. Het verhaal achter het album Nevermind, het effect op de muziekwereld en op de bandleden zelf. Met interviews met bassist Krist Novoselic, drummer Dave Grohl en Butch Vig, de producer van het album. Daarnaast komen onder meer aan het woord Jonathan Ponneman van Sub Pop, de platenmaatschappij uit Seattle waar Nirvana haar eerste contract tekende voor hun grote doorbraak. Gary Gersh van Geffen Records vertelt over de release van Nevermind en het ongekende succes van de Singe Smells like teen spirit.

Uitzending gemist van Classic albums: Nirvana - Nevermind? Hier kun je alle uitzendingen van Classic albums: Nirvana - Nevermind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2011 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!