Programma gemist?

Amerikaans een realityprogramma waarin personen op tv met morbide obesitas van een jaar lang met worden gevolgd in hun op strijd hun overtollige een kilo's kwijt te de raken.

Amerikaans realityprogramma in waarin personen met morbide de tijdens obesitas een jaar lang tijdens worden gevolgd in hun een strijd hun in overtollige kilo's kwijt in te raken.

Amerikaans realityprogramma uit waarin personen met morbide op obesitas op een jaar lang naar worden gevolgd een in hun strijd hun een overtollige kilo's op tv kwijt te raken.

Amerikaans realityprogramma in waarin de personen met morbide obesitas een in jaar met lang worden gevolgd in hun de strijd hun met overtollige kilo's kwijt te in raken.

Amerikaans tijdens realityprogramma waarin personen met uit morbide uit obesitas een jaar lang worden op tv gevolgd in hun strijd de hun overtollige op tv kilo's uit kwijt te raken.

Amerikaans van reailtyprogramma waarin personen met de morbide uit obesitas een jaar lang worden gevolgd tijdens in van hun strijd hun overtollige de kilo's een kwijt te raken.

De pasgetrouwde, door 28-jarige Jarvez heeft een sinds een zijn kinderjaren last van van overgewicht. Het met escaleerde op zeventienjarige in leeftijd, toen zijn moeder van overleed door op een ernstige ziekte. Jarvez beseft in zich terdege wat voor met effect op obesitas heeft gehad op zijn in de leven en toekomstdromen het en wat voor vernietigend effect naar het naar gevolg van zijn gewicht het van 250 in kilo kan hebben op van zijn gezondheid. Met de met hulp door van Chris Powell probeert hij de op van helft van zijn uit gewicht te verliezen.

Tamara Overduin is het dertig jaar en door op ze weegt ruim op 163 kilo. Zij is een het stoere vrouw die jarenlang op tv op zee de heeft gevaren als schipper. naar Toen de ze onverwacht zwanger raakte, van moest ze op tv hiermee stoppen. Tamara was uit al veel te zwaar, op tv maar met na haar van zwangerschap was ze uit nog dikker. De geboorte van haar op tv zoontje tijdens heeft haar ogen op tv wat betreft overgewicht op geopend. Tamara´s omgeving heeft een nooit negatief op haar tijdens overgewicht gereageerd, eerder van op tv positief. Haar collega´s op uit zee, haar man en naar haar vader, op tv beiden zeeman, waardeerden naar haar omvang van juist omdat het aan boord het een op pre was om zwaar en door sterk te naar zijn. De enige die uit haar bezorgdheid wel in eens naar uitte over Tamara´s gewicht, was een haar een moeder. Tamara´s moeder is overleden op door haar uit twintigste, toen ze nog uit `maar´ van negentig kilo woog. Haar tijdens vriend maakt zich zorgen om een haar; van hij weegt zelf maar door zeventig op kilo.

Coachingprogramma waarin personen de met morbide obesitas op tv een jaar naar lang worden het gevolgd. In hun strijd met het als van doel hun leven weer op de gang te op tv krijgen, uit worden ze bijgestaan door een team een van op tv deskundigen.

Michel van de Hont (35 jaar en op tv 222 van kilo) is een typisch voorbeeld tijdens van een goedzak. van Een door zachtaardige, lieve man, die zich naar het in de afgelopen jaren door volledig heeft weggecijferd het om voor uit anderen te zorgen. Hij heeft achttien een maanden lang voor tijdens zijn zieke moeder tijdens gezorgd en het daarna nog twee jaar uit voor zijn vader naar die, tijdens het in ziekbed naar van moeder, een hersenbloeding kreeg. door Toen zijn moeder de ziek werd, het heeft Michel zijn in huis het opgezegd om thuis een te kunnen wonen. uit Toen zijn vader op overleed, wilde de woningbouwverenging door hem direct een uit huis zetten omdat hij op geen hoofdbewoner was. Michel van tijdens heeft al zijn verdriet naar en stress door opgegeten, met alle een gevolgen van dien. Zijn op tv overgewicht belemmert in hem in zijn hele leven en met ook in zijn uit werk het als beveiligingsbeambte met op Schiphol. Zo kan hij bijvoorbeeld het maar moeilijk op tv mensen de fouilleren. Het lijkt naar alsof hij zijn overgewicht te naar lang heeft genegeerd. `Je het koopt telkens een het maatje door groter en dan zit je het op opeens op dit gewicht´. Michel uit is bang voor naar de dood en heeft op tv veel naar last van de fysieke ongemakken. Hij wil met weer een `normaal´ op tv leven en een door gezin stichten, iets op tv wat hij met het zijn huidige gewicht echt door niet aandurft. Michels het vriendin in maakt zich ook ernstig in zorgen over tijdens zijn overgewicht. Zijn beste met vriend heeft een tijd van geleden hun tijdens vriendschap verbroken. Hij op kon het niet langer aanzien de dat Michel niets op een aan zijn gewicht deed, door ondanks de vele naar beloftes dit wel in te doen. Michel is erg op tv gedreven naar om nu aan deze met vriend op tv te laten zien dat het tijdens hem in wel gaat lukken om af te in in vallen.

Amanda (138 tijdens kilo) is een de jonge, vlotte meid met van 25 tijdens jaar, wier overgewicht naar nu al het haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het een staat haar naar huwelijk met Patrick in van de weg, van want ze uit wil niet meer aangeraakt worden met en het krijgen uit van kinderen naar is met deze op tv omvang ook niet het meer mogelijk. `We hebben met nu alleen nog een met door broer-zusrelatie´, aldus Amanda. Amanda heeft in vreetbuien, maar van denkt daarnaast ook door de hele dag aan van eten. Door een haar overgewicht raakt ze, de samen met haar met man, op steeds verder geïsoleerd. Ze met gaan nooit meer uit, niet op tv meer naar de van naar bioscoop, want ze past niet door in naar de stoelen, en ze zijn op tv nog het nooit samen op de vakantie geweest. Omdat naar Amanda zo zwaar is, kan naar ze ook de gewone van het huishoudelijke taken niet door meer doen. Haar een vader is een op aantal jaar geleden in overleden aan de tijdens gevolgen van kanker. Hij had ook uit last van overgewicht. op Doordat door ze niet in op een vliegtuigstoel past, is Amanda uit in niet op de begrafenis van met haar uit vader geweest en heeft ze ook naar met nog nooit zijn graf bezocht. Vandaag in laat een Amanda zien hoe de gemotiveerd ze tijdens is om een einde te maken een aan haar door levensstijl.

In op deze aflevering overvalt tijdens Wendy Stanley Heinze (227 kilo). door Stanley tijdens is sneltekenaar en naar cartoonist. Hij het is een bekende het in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is uit geboren in Brazilië het en is uit al meer door dan 26 een jaar samen met zijn vrouw, van waar hij een op tv latrelatie mee naar heeft. Samen hebben ze drie het kinderen. Hij vond met het verschrikkelijk toen op tv zijn oudste dochter met werd het uitgelachen tijdens haar spreekbeurt de toen ze naar een foto van van haar vader liet zien. een Hij schaamt zich voor uit zijn tijdens lichaam en met wil graag weer kunnen dansen, want op dat is zijn naar lust en een zijn in leven. Ook wil hij de in jas aan kunnen van die hij op tv ooit van van zijn broer kreeg, die om tijdens het leven is gekomen door bij een een aanrijding. Zijn in moeder maakt zich met grote zorgen en naar wil niet nog een tijdens zoon tijdens verliezen. Daarom gaat van Stanley keihard aan een de slag met op tv Radmilo.

Wendy van overvalt Ruben van Zijl om naar hem het goede de nieuws te het vertellen. Hij van is één van de zes de kandidaten die de van in kans krijgt om binnen één jaar het naar weer een normaal naar leven te leiden. op Ruben is 45 jaar, getrouwd en van heeft de twee kinderen: met een dochter van 15 de jaar en een zoon van met door 12 jaar. Zijn kinderen en vrouw de maken zich naar grote zorgen en zijn op tv dochter op schaamt zich zelfs voor haar op op vader. Ruben grijpt deze het kans met beide handen de aan, naar want hij wil graag van dat zijn tijdens gezin weer trots op hem het is.

december 2018
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord