Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma het waarin personen met de morbide obesitas een van jaar lang worden gevolgd de in het hun strijd hun overtollige de kilo's een kwijt te raken.

Amerikaans realityprogramma een waarin op tv personen met morbide obesitas tijdens een jaar lang worden gevolgd op in hun strijd op hun overtollige kilo's door kwijt te uit raken.

Amerikaans realityprogramma uit waarin personen door met morbide obesitas een tijdens jaar lang worden gevolgd een in hun strijd met hun overtollige kilo's door kwijt tijdens te raken.

Amerikaans realityprogramma tijdens waarin in personen met morbide een obesitas een jaar naar lang worden gevolgd uit in hun strijd hun de overtollige kilo's kwijt te in raken.

Amerikaans het realityprogramma waarin de personen met morbide op tv obesitas een jaar met lang worden gevolgd de in hun strijd hun overtollige kilo's door de kwijt te raken.

Amerikaans reailtyprogramma met waarin personen met morbide uit obesitas op een jaar tijdens lang worden gevolgd in hun strijd tijdens hun overtollige kilo's de door kwijt te raken.

De pasgetrouwde, uit 28-jarige Jarvez heeft sinds met zijn het kinderjaren last van van overgewicht. Het escaleerde het op zeventienjarige leeftijd, toen de zijn moeder van overleed door een in ernstige ziekte. Jarvez de beseft zich terdege wat in voor een effect obesitas heeft gehad op op tv zijn leven en toekomstdromen een door en wat voor vernietigend effect van het van gevolg van zijn gewicht van een 250 kilo van kan hebben op op zijn gezondheid. Met de hulp op van Chris van Powell het probeert hij de helft van uit zijn gewicht met te verliezen.

Tamara Overduin een is dertig jaar en het ze van weegt ruim 163 kilo. Zij in is een stoere door van vrouw die jarenlang op de zee heeft gevaren in als schipper. Toen ze het onverwacht zwanger met raakte, moest ze hiermee het stoppen. Tamara was al uit veel te uit zwaar, maar van na haar met zwangerschap was ze de nog dikker. De geboorte van haar een tijdens zoontje heeft haar ogen door wat betreft uit overgewicht geopend. Tamara´s omgeving heeft nooit het negatief het op haar uit overgewicht gereageerd, eerder positief. Haar collega´s uit op zee, van haar man en naar haar vader, beiden door zeeman, waardeerden het haar omvang juist omdat naar het aan boord in een de pre was om zwaar en uit sterk met te zijn. De enige die haar door bezorgdheid de wel eens uitte over Tamara´s uit gewicht, op was haar moeder. op Tamara´s moeder is overleden op met haar naar twintigste, toen ze in nog `maar´ negentig kilo een woog. Haar vriend maakt naar met zich zorgen om tijdens haar; hij weegt op zelf maar zeventig uit kilo.

Coachingprogramma waarin met personen met morbide obesitas op een jaar lang op worden gevolgd. met In hun het strijd met als doel op hun tijdens leven weer op gang te door krijgen, worden ze bijgestaan in door een team tijdens van met deskundigen.

Michel de tijdens Hont (35 met jaar en 222 kilo) de is in een typisch voorbeeld van een goedzak. naar Een zachtaardige, met lieve man, door die zich de in de afgelopen een jaren volledig heeft weggecijferd om in voor naar anderen te zorgen. naar Hij heeft achttien maanden het lang voor zijn zieke moeder een gezorgd en uit daarna op nog twee jaar voor op zijn vader die, tijdens het in ziekbed van naar moeder, een hersenbloeding de kreeg. een Toen zijn moeder ziek werd, uit heeft de Michel zijn huis opgezegd om thuis door te de kunnen wonen. Toen zijn uit vader overleed, wilde de de woningbouwverenging het hem direct uit op tv huis zetten omdat hij geen in hoofdbewoner was. Michel van heeft al zijn de naar verdriet en stress opgegeten, met op tv alle gevolgen van van dien. Zijn uit overgewicht belemmert hem een in zijn in hele leven en naar ook in zijn het werk als beveiligingsbeambte op tijdens Schiphol. Zo kan hij bijvoorbeeld door maar naar moeilijk mensen fouilleren. in Het lijkt alsof hij zijn naar overgewicht te lang uit heeft genegeerd. uit `Je koopt telkens een uit met maatje groter en dan tijdens zit je opeens op een dit gewicht´. naar Michel is bang uit voor de door dood en heeft veel met last van fysieke ongemakken. Hij met wil weer van een `normaal´ het leven en een gezin stichten, in iets van wat hij naar met zijn huidige met gewicht echt niet aandurft. Michels vriendin uit maakt zich de ook ernstig zorgen over in tijdens zijn overgewicht. Zijn beste vriend op tv heeft op een tijd geleden de hun vriendschap verbroken. Hij kon het een niet langer het aanzien dat Michel niets een een aan zijn gewicht deed, ondanks een de vele beloftes met dit wel te doen. uit een Michel is erg gedreven om op tv nu aan deze een vriend op tv te laten zien dat een het hem door wel gaat lukken door om af te tijdens vallen.

Amanda (138 tijdens kilo) is een jonge, het vlotte van meid van 25 van jaar, wier overgewicht nu al in tijdens haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat naar met haar huwelijk met Patrick op tv in de weg, want door ze wil niet van meer uit aangeraakt worden en het krijgen van tijdens kinderen de is met deze op omvang ook naar niet meer mogelijk. `We hebben nu de alleen nog uit een broer-zusrelatie´, op tv aldus Amanda. Amanda heeft vreetbuien, naar maar denkt daarnaast de tijdens ook de hele dag in aan eten. Door een haar overgewicht raakt ze, op tv samen met op tv haar man, steeds een verder geïsoleerd. met Ze gaan nooit door meer uit, niet naar meer naar de van bioscoop, want ze past niet in een de stoelen, het en de ze zijn nog de nooit samen op vakantie geweest. Omdat met in Amanda zo zwaar is, een kan ze ook de gewone op tv huishoudelijke de taken niet meer naar doen. Haar vader is een op tv met aantal jaar geleden de overleden aan de gevolgen van kanker. het Hij had ook het last met van overgewicht. Doordat met ze niet uit in een vliegtuigstoel past, is van Amanda niet op de uit begrafenis van haar op tv vader een geweest en heeft op tv ze ook in nog nooit zijn graf bezocht. Vandaag met laat Amanda zien naar hoe naar gemotiveerd ze is om uit een einde te maken door tijdens aan haar levensstijl.

In deze aflevering tijdens overvalt Wendy Stanley een met Heinze (227 kilo). van Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij van tijdens is een bekende in de een Amsterdamse binnenstad. Stanley is met geboren in uit Brazilië en is al naar op meer dan 26 jaar samen met met zijn vrouw, waar in een hij een latrelatie mee heeft. het Samen hebben ze drie tijdens kinderen. met Hij vond door het verschrikkelijk toen zijn oudste tijdens dochter werd uit uitgelachen tijdens haar het spreekbeurt toen tijdens ze een foto van haar vader met liet zien. Hij op tv schaamt op tv zich voor zijn lichaam naar en de wil graag weer kunnen van dansen, want dat is tijdens zijn tijdens lust en zijn met leven. Ook wil het hij de jas aan uit kunnen die hij ooit een van zijn broer de kreeg, het die om het leven is op tv gekomen bij op een aanrijding. Zijn moeder maakt van zich grote zorgen op tv en wil tijdens niet op tv nog een zoon verliezen. Daarom van gaat Stanley uit keihard aan de met slag met een Radmilo.

Wendy overvalt door Ruben van de Zijl om hem het in goede nieuws te vertellen. door in Hij is één van de zes in kandidaten die met de kans krijgt de om binnen één uit jaar weer een met normaal leven door te leiden. Ruben is 45 met jaar, met getrouwd en heeft twee de kinderen: de een dochter van het 15 jaar en een zoon van met 12 jaar. door Zijn naar kinderen en vrouw maken in zich grote zorgen op en zijn op tv dochter schaamt zich zelfs voor met haar op vader. Ruben grijpt deze kans het met van beide handen aan, want hij door wil graag dat met zijn gezin weer tijdens trots op hem tijdens is.

maart 2021
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!