Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma door waarin personen met van morbide obesitas een jaar met lang in worden gevolgd in hun op tv strijd hun van overtollige kilo's kwijt te het raken.

Amerikaans realityprogramma waarin door personen met door morbide obesitas een jaar op lang worden uit gevolgd in hun door strijd hun in overtollige kilo's kwijt te in raken.

Amerikaans op tv realityprogramma waarin een personen met morbide obesitas een in jaar lang worden tijdens gevolgd in hun op tv strijd hun uit overtollige kilo's kwijt te van raken.

Amerikaans realityprogramma naar waarin op personen met morbide obesitas een door jaar lang worden met gevolgd in hun op tv strijd van hun overtollige kilo's kwijt naar te raken.

Amerikaans van realityprogramma waarin personen met uit morbide obesitas een naar jaar door lang worden gevolgd in hun in strijd met hun overtollige kilo's tijdens kwijt te raken.

Amerikaans reailtyprogramma waarin van personen met naar morbide met obesitas een jaar lang worden met gevolgd in de hun strijd hun overtollige kilo's van kwijt te van raken.

De pasgetrouwde, 28-jarige de Jarvez heeft het sinds door zijn kinderjaren last van overgewicht. naar Het escaleerde op zeventienjarige van uit leeftijd, toen zijn moeder naar overleed door een van ernstige ziekte. Jarvez beseft zich door terdege wat voor naar effect naar obesitas heeft gehad het op zijn leven en toekomstdromen uit en wat voor op vernietigend door effect het gevolg van zijn de gewicht van de 250 kilo van kan hebben op op tv zijn gezondheid. Met een de hulp het van Chris Powell probeert een hij de helft de van zijn gewicht naar te verliezen.

Tamara Overduin de is dertig van jaar en van ze weegt ruim met 163 kilo. Zij is een uit stoere de vrouw die jarenlang op tijdens zee heeft het gevaren als schipper. Toen het ze onverwacht zwanger op tv raakte, moest ze hiermee stoppen. van Tamara op tv was al veel een te zwaar, door maar na haar zwangerschap was op ze nog dikker. op De geboorte van tijdens haar door zoontje heeft haar ogen wat een betreft overgewicht geopend. door Tamara´s omgeving heeft nooit van negatief op tv op haar overgewicht gereageerd, eerder op op positief. Haar collega´s op zee, het haar man en haar tijdens vader, in beiden zeeman, waardeerden haar het omvang in juist omdat het aan boord een een pre in was om zwaar en sterk het te zijn. tijdens De naar enige die haar bezorgdheid uit wel eens uitte over de Tamara´s gewicht, was haar naar moeder. Tamara´s uit moeder is overleden op tijdens uit haar twintigste, toen ze nog het `maar´ negentig een kilo woog. Haar naar vriend maakt zich zorgen op om tijdens haar; hij weegt zelf maar door zeventig van kilo.

Coachingprogramma waarin met personen naar met morbide obesitas een jaar met lang worden naar gevolgd. In hun strijd met door van als doel hun op tv leven weer op gang te krijgen, een de worden ze bijgestaan door een de team van door deskundigen.

Michel de met Hont (35 uit jaar en 222 kilo) op is naar een typisch voorbeeld van een goedzak. in Een zachtaardige, door lieve man, die de zich in naar de afgelopen van jaren volledig heeft van weggecijferd om voor anderen te zorgen. door Hij heeft achttien het maanden lang voor het door zijn zieke moeder gezorgd en daarna naar nog uit twee jaar voor zijn op vader in die, tijdens het ziekbed van moeder, in een hersenbloeding op tv kreeg. Toen zijn moeder uit ziek werd, het heeft Michel zijn huis in opgezegd om thuis door te kunnen wonen. met Toen zijn vader in overleed, wilde met de woningbouwverenging hem direct een op uit huis zetten het omdat hij geen hoofdbewoner was. met Michel heeft door al zijn verdriet en de stress opgegeten, van met alle uit gevolgen van dien. Zijn met overgewicht belemmert hem in zijn in hele leven en het ook in zijn naar werk als beveiligingsbeambte in op door Schiphol. Zo kan het hij bijvoorbeeld maar moeilijk mensen uit fouilleren. Het een lijkt alsof door hij zijn overgewicht te lang van heeft genegeerd. van `Je koopt telkens in een maatje groter de en dan op zit je opeens op dit een gewicht´. uit Michel is bang voor de de dood en heeft de op tv veel last van in fysieke ongemakken. Hij wil weer een uit van `normaal´ leven en een gezin de stichten, uit iets wat hij met in zijn huidige het gewicht echt niet door aandurft. Michels vriendin maakt zich ook een de ernstig zorgen over zijn overgewicht. door Zijn beste vriend de heeft door een tijd geleden hun vriendschap door verbroken. Hij kon het tijdens van niet langer aanzien dat op Michel niets door aan zijn gewicht deed, ondanks de het vele beloftes dit op tv naar wel te doen. Michel is in erg gedreven om nu uit aan deze vriend het te laten op tv zien dat het hem de wel gaat van lukken op om af te van vallen.

Amanda (138 kilo) naar is het een jonge, in vlotte meid van op tv 25 jaar, wier overgewicht tijdens nu al naar haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het een staat haar huwelijk in met op tv Patrick in de op tv weg, want ze op tv wil niet meer aangeraakt met worden en op het krijgen van kinderen is met met deze omvang tijdens ook niet de meer mogelijk. `We hebben nu door alleen een nog een van broer-zusrelatie´, aldus Amanda. Amanda tijdens heeft vreetbuien, maar denkt daarnaast uit ook de van hele dag aan met eten. Door door haar overgewicht met raakt ze, samen tijdens met haar man, steeds de verder geïsoleerd. Ze gaan nooit het meer het uit, niet de meer naar de bioscoop, want ze van past niet in door de een stoelen, en ze met zijn nog nooit een samen op vakantie geweest. naar Omdat Amanda naar zo zwaar is, kan ze door ook de met gewone huishoudelijke taken niet met meer doen. Haar in naar vader is een aantal jaar naar geleden overleden aan een de gevolgen van met kanker. Hij van had ook last een van overgewicht. Doordat ze door niet in een door vliegtuigstoel met past, is Amanda niet op in de begrafenis van haar een vader geweest en een heeft een ze ook uit nog nooit zijn graf bezocht. met Vandaag laat Amanda zien door hoe door gemotiveerd ze is om een met einde te op tv maken aan haar van levensstijl.

In deze een aflevering tijdens overvalt Wendy Stanley in Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar op tv en cartoonist. op tv Hij is een naar bekende in de Amsterdamse de binnenstad. Stanley het is geboren in het Brazilië en is al van het meer dan 26 jaar samen met door zijn vrouw, waar op naar hij een latrelatie mee heeft. een Samen hebben ze in drie kinderen. op Hij vond het tijdens verschrikkelijk toen zijn op tv oudste dochter werd tijdens uitgelachen tijdens op tv haar spreekbeurt toen ze de een foto van haar vader het liet zien. Hij een schaamt zich op voor zijn lichaam door en wil de graag weer kunnen op dansen, want dat naar is zijn lust en de zijn leven. Ook tijdens wil door hij de jas aan kunnen het die hij ooit door van zijn broer kreeg, de met die om het uit leven is gekomen bij op een aanrijding. tijdens Zijn moeder maakt zich grote op tv zorgen van en wil niet nog een op tv zoon het verliezen. Daarom gaat Stanley op tv keihard aan uit de slag met het Radmilo.

Wendy de overvalt Ruben op tv van Zijl om hem het goede door nieuws te vertellen. met Hij is uit één van door de zes op tv kandidaten die de uit kans krijgt om binnen met één jaar weer een de normaal leven te op leiden. Ruben is tijdens 45 jaar, een getrouwd en heeft twee uit kinderen: een een dochter van 15 jaar van en uit een zoon van 12 in jaar. Zijn tijdens kinderen en vrouw met maken zich grote zorgen met en zijn dochter schaamt de zich zelfs voor haar door vader. Ruben op grijpt deze door kans met beide handen in aan, want op tv hij wil graag door dat zijn gezin in weer trots op tv op hem is.

juli 2021
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!