Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma tijdens waarin op tv personen met morbide obesitas een van jaar lang de worden gevolgd in hun door strijd hun overtollige kilo's uit kwijt te in raken.

Amerikaans realityprogramma op waarin personen naar met morbide obesitas een tijdens jaar lang uit worden gevolgd in door hun strijd hun overtollige uit kilo's kwijt naar te raken.

Amerikaans realityprogramma uit waarin personen met morbide door de obesitas een jaar lang worden in gevolgd op tv in hun strijd hun overtollige kilo's met een kwijt te raken.

Amerikaans het realityprogramma waarin personen met met morbide het obesitas een jaar op tv lang worden gevolgd in naar hun strijd hun overtollige met kilo's kwijt tijdens te raken.

Amerikaans realityprogramma waarin op tv personen met naar morbide met obesitas een jaar op lang worden gevolgd in hun strijd op tv hun overtollige kilo's van kwijt te door raken.

Amerikaans tijdens reailtyprogramma waarin personen met morbide door obesitas op een jaar lang worden gevolgd in in de hun strijd hun overtollige kilo's op kwijt te op tv raken.

De in pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft het sinds zijn kinderjaren het last van overgewicht. in Het escaleerde het op zeventienjarige leeftijd, toen zijn de moeder overleed van door een ernstige ziekte. tijdens door Jarvez beseft zich terdege door wat voor op tv effect obesitas heeft gehad op zijn een leven een en toekomstdromen en wat voor van vernietigend effect het het gevolg de van zijn op gewicht van 250 kilo kan een hebben op zijn op tv gezondheid. Met de hulp door van de Chris Powell probeert hij een de helft naar van zijn gewicht met te verliezen.

Tamara Overduin is naar dertig jaar naar en ze met weegt ruim in 163 kilo. Zij is een stoere met vrouw het die jarenlang tijdens op zee heeft de gevaren als schipper. Toen ze onverwacht door zwanger raakte, moest in ze hiermee een stoppen. Tamara was naar al veel te op tv zwaar, maar met na haar zwangerschap was ze met nog dikker. De op geboorte van haar naar op tv zoontje heeft haar ogen wat betreft naar overgewicht geopend. Tamara´s uit een omgeving heeft nooit negatief op haar het overgewicht uit gereageerd, eerder naar positief. Haar collega´s op zee, de haar man met en haar vader, beiden een zeeman, waardeerden naar haar omvang juist omdat een het aan boord een op op pre was om zwaar en op sterk te zijn. De het enige die door haar tijdens bezorgdheid wel eens uitte op over Tamara´s gewicht, in was haar door moeder. Tamara´s moeder is overleden van op haar twintigste, naar toen ze nog `maar´ door op negentig kilo woog. Haar vriend op tv maakt zich zorgen om het haar; hij weegt op zelf de maar zeventig op kilo.

Coachingprogramma het waarin personen het met morbide obesitas een jaar in lang worden naar gevolgd. In hun op strijd met naar als doel hun leven weer op van gang uit te krijgen, worden ze bijgestaan uit door de een team van in deskundigen.

Michel op tv de Hont (35 jaar en door de 222 kilo) is een typisch voorbeeld een van een van goedzak. van Een zachtaardige, lieve op man, die zich in de afgelopen op tv in jaren volledig heeft weggecijferd om voor tijdens op tv anderen te zorgen. Hij heeft achttien op tv maanden door lang voor door zijn zieke moeder het gezorgd en daarna nog twee jaar in voor naar zijn vader die, tijdens met het met ziekbed van moeder, een hersenbloeding met kreeg. Toen zijn tijdens moeder ziek naar werd, heeft Michel zijn naar huis opgezegd om thuis uit te op kunnen wonen. Toen zijn vader het overleed, naar wilde de woningbouwverenging hem een direct uit huis zetten in omdat hij tijdens geen hoofdbewoner was. de Michel heeft de al zijn verdriet op en stress van opgegeten, met alle gevolgen van van dien. Zijn een overgewicht belemmert hem in zijn het hele leven en van ook in door zijn werk als beveiligingsbeambte het op uit Schiphol. Zo kan hij met bijvoorbeeld maar op moeilijk mensen fouilleren. Het tijdens lijkt alsof hij tijdens zijn overgewicht te het lang heeft genegeerd. `Je op koopt telkens een op door maatje groter en dan zit je het opeens op het dit gewicht´. in Michel is uit bang voor de een dood en heeft veel een last van op tv fysieke ongemakken. Hij uit wil weer een in `normaal´ leven en een gezin uit stichten, iets wat in hij met van zijn huidige gewicht echt niet in aandurft. Michels vriendin tijdens op maakt zich ook met ernstig zorgen over zijn overgewicht. met Zijn beste vriend heeft in een tijd naar geleden hun vriendschap verbroken. op Hij kon het het van niet langer aanzien dat Michel naar niets aan zijn gewicht naar met deed, ondanks de vele in beloftes dit wel te doen. van Michel is erg een gedreven tijdens om nu aan deze vriend van door te laten zien uit dat het hem wel gaat uit lukken om in af te in vallen.

Amanda (138 kilo) van is een jonge, in vlotte het meid van uit 25 jaar, wier overgewicht nu al met haar hele toekomstbeeld van vertroebelt. Het staat het haar huwelijk met van Patrick in de door een weg, want ze wil niet meer tijdens aangeraakt worden en op door het krijgen van kinderen is uit met deze op omvang ook niet op tv meer mogelijk. `We hebben nu de alleen nog een de uit broer-zusrelatie´, aldus Amanda. Amanda heeft van vreetbuien, maar denkt het daarnaast ook de het hele dag aan eten. met tijdens Door haar overgewicht raakt ze, een samen met haar man, met steeds verder op tv geïsoleerd. op Ze gaan nooit naar meer uit, niet meer de naar de bioscoop, op tv want ze past niet het in de stoelen, in en op ze zijn nog nooit samen tijdens op vakantie geweest. Omdat een Amanda met zo zwaar is, tijdens kan ze van ook de gewone huishoudelijke taken niet naar tijdens meer doen. Haar vader naar is een aantal jaar geleden tijdens overleden op aan de gevolgen het van kanker. Hij had het ook last op van overgewicht. Doordat ze door niet tijdens in een vliegtuigstoel past, is met Amanda niet op de de met begrafenis van haar vader geweest de en heeft ze uit ook nog met nooit zijn graf bezocht. Vandaag tijdens laat Amanda met zien hoe gemotiveerd uit ze is om een de einde te maken uit aan naar haar levensstijl.

In deze aflevering in overvalt Wendy Stanley de Heinze een (227 kilo). Stanley een is sneltekenaar de en cartoonist. Hij door is een bekende van in de Amsterdamse binnenstad. Stanley in is geboren in Brazilië met en met is al meer uit dan 26 jaar samen met met in zijn vrouw, waar hij een latrelatie door mee heeft. Samen op hebben ze een drie kinderen. Hij vond op tv het verschrikkelijk toen op door zijn oudste dochter van werd uitgelachen tijdens haar spreekbeurt door toen ze een foto het van tijdens haar vader liet door zien. Hij schaamt zich uit voor zijn lichaam en het wil graag de weer kunnen naar dansen, want dat is het zijn lust en op tv zijn leven. Ook wil het door hij de jas aan kunnen in die hij ooit van de zijn broer kreeg, op die om het de het leven is gekomen bij een aanrijding. naar Zijn door moeder maakt zich grote zorgen met en wil niet uit nog met een zoon verliezen. Daarom met gaat Stanley op tv keihard aan de een slag met de Radmilo.

Wendy het overvalt Ruben op tv van Zijl om hem op tv het goede nieuws op tv te vertellen. Hij is op één van de tijdens zes kandidaten uit die de uit kans krijgt om binnen één het jaar op weer een normaal leven tijdens te leiden. door Ruben is 45 het jaar, getrouwd en heeft twee uit kinderen: een dochter het van 15 uit jaar en een zoon van het 12 door jaar. Zijn kinderen en het vrouw maken zich met grote zorgen en zijn de dochter schaamt op tv zich zelfs een voor haar vader. een Ruben grijpt deze kans tijdens met in beide handen aan, het want hij wil graag dat tijdens zijn gezin weer van trots op hem uit is.

juli 2020
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!