Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma tijdens waarin personen met het morbide naar obesitas een jaar lang tijdens worden gevolgd in hun strijd van hun overtollige kilo's de kwijt te een raken.

Amerikaans uit realityprogramma waarin personen naar met morbide obesitas een door jaar lang worden het gevolgd van in hun strijd hun overtollige kilo's door met kwijt te raken.

Amerikaans van realityprogramma waarin personen met uit morbide obesitas door een jaar lang worden gevolgd tijdens in hun strijd op hun overtollige kilo's op kwijt te het raken.

Amerikaans het realityprogramma waarin personen met met morbide obesitas een jaar uit lang worden uit gevolgd in hun tijdens strijd hun door overtollige kilo's kwijt te van raken.

Amerikaans realityprogramma waarin met personen met morbide in obesitas een jaar naar lang op tv worden gevolgd van in hun strijd hun door overtollige kilo's kwijt te op raken.

Amerikaans uit reailtyprogramma waarin personen met de morbide obesitas een met jaar uit lang worden gevolgd in hun strijd tijdens hun tijdens overtollige kilo's kwijt te op raken.

De pasgetrouwde, op tv 28-jarige Jarvez op heeft sinds zijn kinderjaren last naar van met overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige het leeftijd, toen zijn op tv moeder in overleed door een ernstige met ziekte. Jarvez naar beseft zich uit terdege wat voor effect obesitas heeft de gehad op zijn de leven met en toekomstdromen en uit wat voor vernietigend effect naar het in gevolg van zijn naar gewicht van 250 kilo kan hebben van op de zijn gezondheid. Met de de hulp van Chris op tv Powell probeert op hij de helft van op tv zijn gewicht te tijdens verliezen.

Tamara Overduin is op tv met dertig jaar en ze weegt van ruim een 163 kilo. Zij in is een stoere het vrouw die jarenlang op zee naar heeft van gevaren als schipper. op Toen ze onverwacht zwanger op tv raakte, moest door ze hiermee stoppen. op Tamara was al veel te zwaar, door maar na op tv haar zwangerschap van was ze nog dikker. in De geboorte van op haar zoontje met heeft haar ogen wat uit betreft het overgewicht geopend. Tamara´s omgeving naar heeft nooit negatief met op haar overgewicht gereageerd, in eerder positief. Haar het collega´s op op tv zee, haar man en met haar vader, tijdens beiden zeeman, door waardeerden haar omvang juist met omdat het aan op boord een pre was om het zwaar van en sterk uit te zijn. De enige een die haar bezorgdheid wel eens tijdens op tv uitte over Tamara´s gewicht, was op haar met moeder. Tamara´s moeder in is overleden op haar twintigste, toen naar ze nog een `maar´ negentig kilo door woog. op tv Haar vriend maakt de zich zorgen om haar; hij weegt van zelf maar de zeventig naar kilo.

Coachingprogramma in waarin personen met morbide een obesitas een jaar van lang worden het gevolgd. In hun strijd met uit als doel hun de leven het weer op gang te krijgen, door worden ze bijgestaan tijdens door een team naar van de deskundigen.

Michel op de Hont (35 de jaar en uit 222 kilo) is een typisch voorbeeld op tv van een op tv goedzak. Een zachtaardige, door lieve met man, die zich in het de afgelopen in jaren volledig heeft weggecijferd van om voor de anderen te zorgen. op Hij heeft achttien maanden lang voor uit zijn op zieke moeder het gezorgd en daarna nog met twee jaar voor zijn van vader die, tijdens het in ziekbed van moeder, het een hersenbloeding kreeg. het uit Toen zijn moeder ziek met werd, heeft met Michel zijn huis opgezegd om thuis door het te kunnen wonen. Toen zijn op vader overleed, wilde de naar woningbouwverenging hem direct van uit huis de zetten omdat hij met geen het hoofdbewoner was. Michel op tv heeft al zijn verdriet en op tv stress opgegeten, met alle uit gevolgen van dien. op Zijn overgewicht van belemmert hem in zijn door hele van leven en ook in het zijn door werk als beveiligingsbeambte op Schiphol. op Zo kan hij bijvoorbeeld door maar de moeilijk mensen fouilleren. Het naar lijkt alsof op hij zijn overgewicht te lang door heeft genegeerd. `Je door door koopt telkens een met maatje groter en dan op tv zit je opeens op dit door gewicht´. Michel het is bang het voor de dood naar en heeft veel op tv last van tijdens fysieke ongemakken. Hij wil weer een op tv `normaal´ tijdens leven en een gezin in stichten, het iets wat hij met zijn huidige in het gewicht echt niet aandurft. Michels op tv vriendin maakt zich ook van uit ernstig zorgen over in zijn overgewicht. Zijn de beste vriend heeft een tijd door geleden hun een vriendschap verbroken. Hij kon de het van niet langer aanzien dat Michel niets uit aan op zijn gewicht deed, ondanks uit de naar vele beloftes dit in wel te doen. in Michel is erg gedreven naar om nu aan deze door vriend te de laten zien dat uit het hem wel door gaat lukken om af te in uit vallen.

Amanda (138 van kilo) in is een jonge, vlotte meid van op tv 25 jaar, wier naar overgewicht nu al op haar naar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het een staat op tv haar huwelijk met Patrick in het de met weg, want ze wil niet meer in aangeraakt op tv worden en het krijgen in van kinderen met is met deze omvang ook op niet meer mogelijk. tijdens `We een hebben nu alleen door nog een door broer-zusrelatie´, aldus Amanda. Amanda heeft vreetbuien, in maar denkt daarnaast tijdens ook een de hele dag met aan eten. Door haar overgewicht het raakt ze, met samen met haar man, de steeds verder geïsoleerd. het Ze gaan de nooit meer de uit, niet meer naar in de bioscoop, want van ze past tijdens niet in de stoelen, de en in ze zijn nog nooit tijdens samen op vakantie geweest. door Omdat Amanda zo van zwaar is, kan van ze ook de naar gewone huishoudelijke taken niet tijdens meer doen. Haar tijdens op tv vader is een op aantal jaar geleden overleden aan op tv de gevolgen van op kanker. Hij had met ook last van overgewicht. een Doordat ze met niet in op tv een vliegtuigstoel past, uit is Amanda op tv niet op de door begrafenis van haar tijdens vader geweest en heeft een ze ook nog van nooit zijn graf met bezocht. Vandaag laat de Amanda zien hoe gemotiveerd tijdens ze is van om een einde te door maken aan haar met levensstijl.

In deze op tv aflevering naar overvalt Wendy Stanley met Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar uit en cartoonist. Hij een is een uit bekende in de Amsterdamse door uit binnenstad. Stanley is in geboren in Brazilië en is al de naar meer dan 26 jaar van samen met zijn vrouw, met waar hij een latrelatie uit mee heeft. uit Samen in hebben ze drie kinderen. Hij vond van het verschrikkelijk door toen zijn oudste dochter op werd uitgelachen op tijdens het haar spreekbeurt toen ze een foto met op van haar vader liet zien. de Hij schaamt zich naar voor door zijn lichaam en tijdens wil graag weer uit kunnen dansen, want dat is in zijn de lust en zijn leven. Ook in wil hij de jas op aan kunnen die tijdens hij ooit van het zijn broer kreeg, op tv het die om het leven is op gekomen bij van een aanrijding. Zijn moeder maakt een het zich grote zorgen en op tv wil niet nog een zoon op het verliezen. Daarom gaat Stanley uit keihard aan de slag een met het Radmilo.

Wendy overvalt met Ruben van Zijl tijdens om van hem het goede nieuws te tijdens vertellen. Hij met is één van de met zes kandidaten die de het kans krijgt op tv om in binnen één jaar weer een op tv normaal leven te leiden. uit Ruben is 45 tijdens jaar, getrouwd en met heeft twee in kinderen: een dochter van met 15 met jaar en een uit zoon van 12 jaar. Zijn uit het kinderen en vrouw maken zich met grote zorgen het en zijn dochter op schaamt zich zelfs voor met haar vader. Ruben grijpt een deze kans op met beide handen aan, van want hij tijdens wil graag dat zijn met gezin weer op tv trots op hem tijdens is.

september 2019
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord