Programma gemist?

Amerikaans uit realityprogramma waarin personen tijdens met morbide obesitas een jaar op tv lang een worden gevolgd in hun strijd met hun overtollige door kilo's kwijt in te raken.

Amerikaans een realityprogramma waarin personen tijdens met morbide obesitas een een jaar tijdens lang worden gevolgd in hun strijd uit hun overtollige tijdens kilo's kwijt te naar raken.

Amerikaans realityprogramma een waarin personen met naar morbide obesitas een naar jaar naar lang worden gevolgd in door hun strijd op tv hun overtollige kilo's het kwijt te raken.

Amerikaans naar realityprogramma waarin naar personen met morbide obesitas in een jaar lang worden gevolgd het in hun een strijd hun overtollige een kilo's kwijt te met raken.

Amerikaans een realityprogramma waarin personen met morbide door obesitas door een jaar lang worden van gevolgd op tv in hun strijd hun overtollige kilo's de kwijt te het raken.

Amerikaans reailtyprogramma door waarin personen met op morbide obesitas een jaar een lang op worden gevolgd in hun strijd op tv hun door overtollige kilo's kwijt te naar raken.

De pasgetrouwde, 28-jarige het Jarvez heeft sinds tijdens uit zijn kinderjaren last van naar overgewicht. Het escaleerde op de zeventienjarige leeftijd, naar toen zijn moeder overleed door een een ernstige de ziekte. Jarvez door beseft zich de terdege wat voor uit effect obesitas heeft gehad op op tv zijn leven en door toekomstdromen naar en wat voor vernietigend effect het uit gevolg van op zijn gewicht van het 250 met kilo kan hebben op zijn gezondheid. tijdens Met de hulp door de van Chris Powell probeert hij het de uit helft van zijn gewicht te de verliezen.

Tamara Overduin is een dertig de jaar en het ze weegt ruim op 163 kilo. Zij is een de stoere de vrouw die jarenlang op zee uit heeft gevaren als schipper. door Toen ze onverwacht het door zwanger raakte, moest ze het hiermee stoppen. naar Tamara was al veel tijdens te zwaar, maar na haar met zwangerschap was ze het nog in dikker. De geboorte van op tv haar met zoontje heeft haar ogen wat betreft de overgewicht geopend. Tamara´s op tv de omgeving heeft nooit op negatief op haar overgewicht gereageerd, met eerder positief. Haar collega´s in op op zee, haar man en haar op vader, naar beiden zeeman, waardeerden haar omvang op tv juist omdat het uit aan boord op tv een door pre was om zwaar en naar sterk door te zijn. De enige door die haar bezorgdheid door wel eens de uitte over Tamara´s gewicht, was op tv haar het moeder. Tamara´s moeder is op overleden op haar naar twintigste, toen ze een nog `maar´ negentig kilo woog. met Haar vriend de maakt zich op tv zorgen om haar; de hij weegt in zelf maar zeventig het kilo.

Coachingprogramma naar waarin personen met morbide door obesitas een op jaar lang worden tijdens gevolgd. In hun strijd met een als doel in hun leven op weer op gang te met krijgen, worden op ze bijgestaan door een team naar van tijdens deskundigen.

Michel naar de Hont (35 op jaar en 222 kilo) door is een typisch voorbeeld naar van een op goedzak. Een uit zachtaardige, lieve man, met die zich de in de afgelopen jaren naar volledig heeft weggecijferd naar om voor uit anderen te zorgen. Hij heeft achttien van maanden op lang voor met zijn zieke moeder gezorgd en daarna de nog twee met jaar voor zijn met vader die, tijdens het uit een ziekbed van moeder, een hersenbloeding kreeg. tijdens Toen zijn moeder de ziek werd, op heeft Michel zijn huis uit opgezegd op tv om thuis op te kunnen wonen. Toen zijn vader in overleed, wilde naar de woningbouwverenging hem uit direct tijdens uit huis zetten omdat een hij geen hoofdbewoner was. Michel de het heeft al zijn verdriet en stress een met opgegeten, met alle gevolgen van dien. op tv Zijn overgewicht belemmert met op tv hem in zijn hele tijdens leven en ook uit in zijn werk als beveiligingsbeambte in op tv op Schiphol. Zo naar kan hij bijvoorbeeld de maar moeilijk mensen fouilleren. Het lijkt tijdens alsof de hij zijn in overgewicht te lang heeft genegeerd. uit `Je koopt de telkens een maatje groter van en het dan zit je opeens op dit op tv gewicht´. Michel op is bang voor uit de dood op en heeft in veel last van door fysieke ongemakken. Hij wil weer een de `normaal´ naar leven en van een gezin stichten, uit iets wat hij met zijn huidige een gewicht echt niet tijdens het aandurft. Michels vriendin het maakt zich ook ernstig zorgen over door zijn het overgewicht. Zijn beste op vriend heeft een tijd geleden tijdens op tv hun vriendschap verbroken. Hij kon met het niet van langer aanzien dat Michel niets in een aan zijn gewicht deed, ondanks de een vele beloftes dit in wel met te doen. Michel is van erg door gedreven om nu op tv aan deze vriend te laten tijdens zien dat het hem met wel gaat met lukken om af met te door vallen.

Amanda (138 kilo) uit is een jonge, in vlotte meid op van 25 jaar, naar wier naar overgewicht nu al haar de hele toekomstbeeld naar vertroebelt. Het staat haar huwelijk in met Patrick in de een weg, want ze tijdens uit wil niet meer aangeraakt tijdens worden en het een krijgen van kinderen op is met deze van omvang ook niet meer uit mogelijk. `We hebben nu in door alleen nog een tijdens broer-zusrelatie´, aldus Amanda. Amanda van heeft vreetbuien, maar denkt door daarnaast van ook de hele op dag aan eten. van Door haar overgewicht raakt ze, tijdens samen met haar op tv man, het steeds verder geïsoleerd. Ze gaan nooit uit meer op tv uit, niet meer naar uit de in bioscoop, want ze past niet het in de stoelen, en op ze zijn nog van nooit samen op door vakantie door geweest. Omdat Amanda zo zwaar naar is, kan ze door ook de gewone tijdens huishoudelijke taken naar niet meer doen. Haar op tv vader is een een op aantal jaar geleden overleden aan de tijdens gevolgen tijdens van kanker. Hij had ook naar door last van overgewicht. Doordat ze op niet in een uit vliegtuigstoel past, op is Amanda niet op de door begrafenis van haar op het vader geweest en heeft ze het ook het nog nooit zijn graf uit bezocht. Vandaag laat een Amanda zien hoe tijdens gemotiveerd ze is om een een einde te maken door aan door haar levensstijl.

In deze met aflevering overvalt Wendy op tv Stanley Heinze in (227 kilo). door Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij door een is een bekende in van de Amsterdamse binnenstad. door Stanley is geboren in een Brazilië en naar is al meer dan met 26 jaar samen met in zijn vrouw, tijdens waar hij uit een latrelatie mee in heeft. Samen uit hebben ze drie kinderen. Hij vond uit met het verschrikkelijk toen van zijn oudste dochter een werd uitgelachen tijdens haar spreekbeurt toen naar ze een foto een van haar vader in liet naar zien. Hij schaamt zich een voor een zijn lichaam en door wil graag weer kunnen uit dansen, want dat is zijn met lust en de zijn leven. Ook op wil op hij de jas aan kunnen op tv die hij ooit van het zijn broer op kreeg, die om het het leven het is gekomen het bij een aanrijding. Zijn moeder een maakt zich op grote zorgen een en wil niet nog een zoon van verliezen. Daarom gaat uit op Stanley keihard aan de slag met door met Radmilo.

Wendy een overvalt Ruben van Zijl op tv om hem het goede met nieuws te naar vertellen. Hij is de één uit van de zes kandidaten die de het kans krijgt om uit op binnen één jaar weer een van normaal leven te leiden. een naar Ruben is 45 jaar, getrouwd en de heeft met twee kinderen: naar een dochter van 15 het jaar en een zoon een van 12 tijdens jaar. Zijn kinderen en vrouw het maken zich met grote zorgen en zijn naar op tv dochter schaamt zich het zelfs voor haar vader. Ruben grijpt op tv deze uit kans met beide op handen aan, want hij wil op tv graag dat zijn naar gezin weer met trots van op hem is.

januari 2020
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!