Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma waarin op tv personen in met morbide obesitas van een jaar lang worden gevolgd in in hun uit strijd een hun overtollige kilo's kwijt een te raken.

Amerikaans op tv realityprogramma waarin personen met morbide van obesitas op een jaar naar lang worden gevolgd in op hun strijd hun overtollige op kilo's kwijt een te raken.

Amerikaans in realityprogramma waarin personen met morbide het obesitas op een jaar lang worden een gevolgd in op hun strijd door hun overtollige kilo's kwijt te op tv raken.

Amerikaans in realityprogramma waarin uit personen met morbide de obesitas een jaar lang op worden gevolgd in hun strijd op tv een hun overtollige kilo's kwijt een te raken.

Amerikaans tijdens realityprogramma waarin personen met morbide op obesitas een door jaar lang naar worden gevolgd tijdens in hun strijd hun overtollige kilo's een met kwijt te raken.

Amerikaans reailtyprogramma het waarin met personen met morbide obesitas door een jaar lang worden gevolgd op tv in het hun strijd hun overtollige kilo's tijdens kwijt te de raken.

De pasgetrouwde, van 28-jarige Jarvez van heeft sinds zijn kinderjaren in last van overgewicht. Het door escaleerde op zeventienjarige van in leeftijd, toen zijn door moeder overleed door een uit ernstige ziekte. Jarvez op beseft zich terdege wat voor het effect obesitas heeft tijdens gehad op in zijn leven en toekomstdromen van en wat op voor op vernietigend effect het gevolg van zijn een gewicht van op tv 250 naar kilo kan hebben de op zijn gezondheid. Met de op hulp het van Chris Powell probeert hij de op tv helft van zijn tijdens gewicht op tv te verliezen.

Tamara Overduin de is dertig door jaar en ze weegt in ruim 163 een kilo. Zij de is een stoere vrouw door die jarenlang op zee heeft op tv het gevaren als schipper. op tv Toen ze onverwacht een zwanger raakte, moest ze hiermee de stoppen. Tamara de was al veel van te zwaar, maar na tijdens haar zwangerschap was van ze nog dikker. De het geboorte van haar tijdens zoontje op tv heeft haar ogen wat betreft uit op overgewicht geopend. Tamara´s omgeving tijdens heeft nooit negatief op tijdens haar overgewicht van gereageerd, eerder positief. Haar uit collega´s op zee, door haar man en de haar vader, naar beiden zeeman, waardeerden haar op omvang in juist omdat het in aan boord een pre tijdens was om zwaar en sterk door te zijn. tijdens De op tv enige die haar op bezorgdheid wel eens tijdens uitte over Tamara´s gewicht, was een haar moeder. een Tamara´s moeder is het overleden op haar twintigste, een toen ze uit nog `maar´ in negentig kilo woog. Haar van vriend maakt zich zorgen om op tv haar; hij weegt tijdens zelf maar zeventig met een kilo.

Coachingprogramma uit waarin personen met morbide obesitas een een jaar uit lang worden gevolgd. tijdens In het hun strijd met op als doel hun leven weer uit op gang te op tv krijgen, worden door ze bijgestaan door van een team van op tv deskundigen.

Michel de Hont het (35 op jaar en door 222 kilo) is van een typisch voorbeeld naar van een goedzak. tijdens Een zachtaardige, lieve op man, die zich in de afgelopen tijdens op tv jaren volledig heeft weggecijferd in om voor anderen tijdens te zorgen. Hij heeft achttien met maanden naar lang voor zijn zieke moeder in de gezorgd en daarna nog van twee jaar voor zijn in vader die, tijdens naar het ziekbed van moeder, op tv een in hersenbloeding kreeg. Toen van zijn moeder ziek tijdens werd, heeft Michel zijn huis naar opgezegd om thuis de te kunnen met wonen. Toen zijn de vader overleed, de wilde de woningbouwverenging op hem direct van uit huis zetten omdat een hij geen hoofdbewoner was. naar Michel het heeft al zijn verdriet en stress op opgegeten, met alle door gevolgen van dien. door tijdens Zijn overgewicht belemmert met hem in zijn hele de leven en ook in op zijn werk als van beveiligingsbeambte op Schiphol. de Zo kan uit hij bijvoorbeeld maar moeilijk in mensen fouilleren. Het lijkt door een alsof hij zijn overgewicht van te lang heeft genegeerd. op tv `Je koopt uit telkens een maatje groter uit en dan zit naar je opeens een op dit op gewicht´. Michel is bang voor het de dood de en heeft door veel last van fysieke ongemakken. op tv Hij wil weer op tv een `normaal´ leven en van de een gezin stichten, iets in wat hij met zijn naar huidige van gewicht echt niet aandurft. Michels vriendin het maakt zich met ook ernstig zorgen een over van zijn overgewicht. Zijn beste naar vriend heeft in een tijd geleden een hun vriendschap verbroken. Hij kon het het niet langer naar aanzien dat Michel niets uit aan zijn naar gewicht deed, ondanks op tv de vele door beloftes dit wel te doen. het Michel door is erg gedreven om van nu met aan deze vriend te laten zien een dat door het hem van wel gaat lukken om uit af te naar vallen.

Amanda (138 met kilo) is een tijdens jonge, vlotte meid van op 25 door jaar, wier overgewicht nu al uit haar hele een toekomstbeeld van vertroebelt. Het staat door haar huwelijk met Patrick in op de weg, want uit ze wil uit niet meer aangeraakt worden in en het krijgen het van van kinderen is met deze omvang naar ook niet meer de mogelijk. `We hebben nu met alleen tijdens nog een broer-zusrelatie´, aldus Amanda. met op Amanda heeft vreetbuien, maar denkt op daarnaast ook het de hele dag aan de eten. Door het haar overgewicht raakt ze, samen met met haar man, op tv steeds verder geïsoleerd. uit Ze van gaan nooit meer van uit, niet meer naar de door bioscoop, uit want ze een past niet in de op tv stoelen, en ze tijdens zijn nog op nooit samen op vakantie geweest. Omdat tijdens Amanda zo zwaar naar is, kan ze het ook tijdens de gewone de huishoudelijke taken niet meer doen. uit Haar vader is met een aantal jaar op geleden overleden met aan de gevolgen van uit kanker. Hij tijdens had ook last van op overgewicht. Doordat door ze niet in een op vliegtuigstoel naar past, is Amanda niet op de uit een begrafenis van haar vader tijdens geweest en heeft ze ook met nog nooit zijn van graf bezocht. Vandaag een laat Amanda zien een hoe het gemotiveerd ze met is om een einde in te maken aan haar de levensstijl.

In deze aflevering het overvalt Wendy op Stanley Heinze (227 op tv kilo). de Stanley is sneltekenaar en door cartoonist. Hij een is een bekende in de Amsterdamse de binnenstad. uit Stanley is geboren in Brazilië tijdens en is in al meer dan 26 met jaar samen met van met zijn vrouw, waar op hij een latrelatie mee heeft. Samen in hebben ze naar drie kinderen. Hij vond tijdens het met verschrikkelijk toen zijn oudste dochter op werd uitgelachen tijdens van op tv haar spreekbeurt toen ze een een foto van haar vader uit liet zien. door Hij schaamt zich door voor zijn lichaam en in wil graag in weer kunnen dansen, een want op tv dat is zijn lust en op tv zijn leven. Ook het wil hij de in jas op tv aan kunnen die de hij ooit van de zijn broer kreeg, die om in het leven met is gekomen bij een door aanrijding. Zijn een moeder maakt zich grote naar zorgen en wil niet de nog de een zoon verliezen. met Daarom gaat Stanley een keihard aan de door slag met van Radmilo.

Wendy door overvalt Ruben van Zijl om door hem naar het goede nieuws op te vertellen. Hij is één tijdens van de uit zes kandidaten die op tv de op kans krijgt om binnen in één jaar uit weer een normaal leven te van leiden. Ruben uit is 45 jaar, op getrouwd en van heeft twee kinderen: een dochter van het naar 15 jaar en een tijdens zoon van 12 jaar. Zijn een op tv kinderen en vrouw maken in zich grote zorgen en tijdens zijn dochter tijdens schaamt zich zelfs voor tijdens haar vader. Ruben grijpt tijdens met deze kans met beide naar handen aan, want hij wil een graag een dat zijn gezin weer trots op op in hem is.

oktober 2020
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!