Programma gemist?

Amerikaans door realityprogramma waarin personen met morbide het obesitas door een jaar naar lang worden gevolgd in op tv hun strijd uit hun overtollige kilo's kwijt uit te raken.

Amerikaans naar realityprogramma waarin personen met morbide op obesitas een jaar uit lang uit worden gevolgd in hun strijd de hun overtollige in kilo's kwijt uit te raken.

Amerikaans realityprogramma in waarin personen tijdens met morbide obesitas een uit jaar lang een worden gevolgd in van hun strijd hun overtollige kilo's de door kwijt te raken.

Amerikaans realityprogramma van waarin personen met morbide van obesitas een jaar op tv lang worden gevolgd door in van hun strijd tijdens hun overtollige kilo's door kwijt te raken.

Amerikaans realityprogramma het waarin tijdens personen met morbide op tv obesitas een jaar lang worden gevolgd met uit in hun strijd hun overtollige kilo's naar kwijt tijdens te raken.

Amerikaans reailtyprogramma naar waarin personen met een morbide obesitas een jaar het lang uit worden gevolgd in van hun strijd hun overtollige kilo's op kwijt te een raken.

De pasgetrouwde, op 28-jarige Jarvez de heeft sinds in zijn kinderjaren last van overgewicht. op tv Het escaleerde op het zeventienjarige met leeftijd, toen zijn moeder tijdens overleed door een ernstige ziekte. uit Jarvez op tv beseft zich terdege wat van voor effect obesitas naar heeft gehad op het zijn leven uit en toekomstdromen op en wat voor vernietigend effect op het tijdens gevolg van zijn gewicht van de 250 het kilo kan hebben op zijn gezondheid. van Met de hulp naar van door Chris Powell probeert het hij de helft van een zijn met gewicht te verliezen.

Tamara Overduin is tijdens dertig op tv jaar en ze weegt van ruim 163 op tv kilo. Zij is een stoere op tv vrouw die jarenlang in in op zee heeft gevaren als uit schipper. Toen door ze onverwacht zwanger raakte, het moest ze hiermee stoppen. in Tamara was al de door veel te zwaar, op maar na haar zwangerschap was ze uit de nog dikker. De geboorte van van haar zoontje uit heeft haar ogen wat van betreft overgewicht de geopend. Tamara´s omgeving heeft het nooit op tv negatief op haar op overgewicht gereageerd, eerder met positief. Haar collega´s op zee, haar naar een man en haar vader, de beiden zeeman, naar waardeerden haar omvang juist omdat het op tv aan boord op een pre was om de zwaar en door sterk op tv te zijn. De met enige die haar bezorgdheid wel een eens uitte over Tamara´s de gewicht, was haar tijdens moeder. naar Tamara´s moeder is overleden in op haar van twintigste, toen ze tijdens nog `maar´ negentig kilo woog. tijdens Haar van vriend maakt zich tijdens zorgen om haar; uit hij weegt zelf maar een zeventig van kilo.

Coachingprogramma op waarin personen met morbide de obesitas een jaar met lang uit worden gevolgd. In hun naar strijd met een als doel hun leven in weer op uit gang te krijgen, de worden ze bijgestaan door het een team op van deskundigen.

Michel de Hont met (35 jaar en op 222 kilo) is uit een typisch voorbeeld uit van een een goedzak. Een zachtaardige, het lieve man, die het zich in de op afgelopen jaren volledig heeft op tv weggecijferd om voor met een anderen te zorgen. Hij heeft achttien op tv maanden lang voor tijdens zijn zieke moeder op gezorgd en het daarna tijdens nog twee jaar voor zijn vader door die, tijdens het op tv het ziekbed van moeder, van een hersenbloeding kreeg. Toen zijn moeder naar ziek werd, uit heeft op tv Michel zijn huis opgezegd om van thuis te kunnen wonen. een Toen op tv zijn vader overleed, op wilde de in woningbouwverenging hem direct uit huis zetten van omdat hij geen door hoofdbewoner was. Michel op tv heeft al zijn de verdriet en tijdens stress opgegeten, uit met alle gevolgen van naar dien. Zijn het overgewicht belemmert hem op in zijn hele naar leven en ook in uit zijn werk als beveiligingsbeambte uit op Schiphol. het Zo kan hij een bijvoorbeeld uit maar moeilijk mensen fouilleren. Het uit lijkt alsof in hij zijn uit overgewicht te lang heeft tijdens genegeerd. `Je koopt een telkens een maatje groter door en dan zit je in door opeens op dit het gewicht´. Michel is bang voor de uit dood en heeft in veel last van naar fysieke ongemakken. Hij tijdens op wil weer een `normaal´ met leven en een gezin uit stichten, de iets wat hij met zijn huidige van de gewicht echt niet aandurft. Michels vriendin naar op maakt zich ook ernstig zorgen in over zijn door overgewicht. Zijn beste vriend heeft de een tijd in geleden hun vriendschap verbroken. met Hij kon het het in niet langer aanzien dat Michel niets naar aan zijn gewicht een de deed, ondanks de vele beloftes dit op wel te het doen. Michel is de erg gedreven om nu het aan naar deze vriend een te laten zien tijdens dat het hem wel gaat lukken van om af te naar de vallen.

Amanda met (138 kilo) is een jonge, tijdens op tv vlotte meid van 25 jaar, met wier overgewicht nu de al met haar hele toekomstbeeld vertroebelt. een Het staat haar tijdens huwelijk met de Patrick in de met weg, want ze wil de niet meer de aangeraakt worden en het krijgen van in in kinderen is met deze omvang in ook uit niet meer mogelijk. `We van hebben nu alleen nog naar een tijdens broer-zusrelatie´, aldus Amanda. Amanda heeft vreetbuien, met maar denkt tijdens daarnaast ook van de hele dag tijdens aan eten. Door haar in overgewicht op raakt ze, samen met haar op tv man, een steeds verder geïsoleerd. Ze gaan met nooit meer uit, niet door meer naar op tv de met bioscoop, want ze past in niet in tijdens de stoelen, en op tv ze zijn nog nooit tijdens samen op vakantie geweest. de Omdat Amanda zo zwaar naar is, kan naar ze ook van de gewone op tv huishoudelijke taken niet meer doen. een Haar in vader is een van aantal jaar geleden overleden aan het de gevolgen een van kanker. Hij had ook op uit last van overgewicht. Doordat ze niet een van in een vliegtuigstoel past, is van Amanda met niet op de begrafenis uit van haar vader de geweest en van heeft ze ook nog nooit met zijn graf bezocht. uit Vandaag laat Amanda zien van hoe tijdens gemotiveerd ze is om van een einde het te maken aan haar van levensstijl.

In deze aflevering het overvalt Wendy Stanley naar Heinze (227 door kilo). Stanley van is sneltekenaar en uit cartoonist. Hij met is een bekende in de door Amsterdamse binnenstad. Stanley is uit geboren naar in Brazilië en is een al een meer dan 26 jaar samen het met zijn vrouw, op waar hij een latrelatie op mee uit heeft. Samen hebben ze drie het kinderen. van Hij vond het op tv verschrikkelijk toen zijn het oudste dochter werd uitgelachen tijdens tijdens haar het spreekbeurt toen ze een foto de van haar het vader tijdens liet zien. Hij schaamt zich voor op op zijn lichaam en wil graag weer het kunnen dansen, uit want dat is een zijn lust en zijn op tv van leven. Ook wil hij de de jas aan kunnen die door hij naar ooit van een zijn broer kreeg, die om in het op tv leven is gekomen bij een uit aanrijding. Zijn moeder naar maakt zich de grote zorgen van en wil niet nog een het zoon uit verliezen. Daarom gaat Stanley op tv keihard aan de slag met met met Radmilo.

Wendy in overvalt Ruben van Zijl om uit hem het goede door nieuws te vertellen. op tv Hij tijdens is één het van de zes tijdens kandidaten die de een kans krijgt om binnen één uit jaar weer een normaal op tv leven te leiden. van Ruben is 45 in naar jaar, getrouwd en heeft een twee kinderen: een dochter van uit 15 op jaar en tijdens een zoon van 12 jaar. Zijn op kinderen in en vrouw maken op zich grote zorgen naar en zijn dochter schaamt op zich zelfs een voor haar vader. het Ruben grijpt deze kans met het tijdens beide handen aan, want naar hij wil graag dat zijn van in gezin weer trots op het hem is.

mei 2019
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord