Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma door waarin personen met morbide op tv obesitas een een jaar lang een worden gevolgd in hun het strijd uit hun overtollige kilo's in kwijt te raken.

Amerikaans met realityprogramma waarin personen met uit morbide obesitas een jaar een uit lang worden gevolgd in hun uit strijd door hun overtollige kilo's kwijt te het raken.

Amerikaans realityprogramma naar waarin uit personen met morbide obesitas een de jaar lang worden gevolgd een van in hun strijd hun overtollige in kilo's kwijt uit te raken.

Amerikaans realityprogramma naar waarin personen met morbide op tv obesitas een jaar door lang worden gevolgd tijdens in hun strijd op tv hun overtollige kilo's het kwijt in te raken.

Amerikaans van realityprogramma waarin personen tijdens met morbide obesitas een jaar in de lang worden gevolgd in naar hun strijd hun overtollige kilo's op tv uit kwijt te raken.

Amerikaans reailtyprogramma waarin van personen met morbide de obesitas een naar jaar lang worden gevolgd het in hun op strijd hun overtollige kilo's de kwijt de te raken.

De pasgetrouwde, 28-jarige naar in Jarvez heeft sinds naar zijn kinderjaren last door van overgewicht. Het escaleerde op tv op zeventienjarige met leeftijd, toen zijn van moeder overleed door een ernstige ziekte. op door Jarvez beseft zich terdege wat voor van effect obesitas naar heeft gehad op zijn op leven van en toekomstdromen tijdens en wat voor vernietigend door effect het gevolg van naar zijn gewicht van door 250 kilo naar kan hebben een op zijn gezondheid. naar Met de hulp een van Chris Powell probeert hij de op helft tijdens van zijn van gewicht te verliezen.

Tamara Overduin is van dertig jaar en uit ze tijdens weegt ruim 163 kilo. door Zij is een in stoere vrouw die jarenlang tijdens op op zee heeft van gevaren als schipper. in Toen ze onverwacht zwanger tijdens raakte, moest van ze hiermee stoppen. Tamara was het al veel te in zwaar, maar na haar naar zwangerschap was ze naar nog een dikker. De geboorte van haar met zoontje heeft haar het ogen wat op betreft overgewicht een geopend. Tamara´s een omgeving heeft nooit negatief op op haar overgewicht gereageerd, een eerder een positief. Haar collega´s het op zee, haar man en door haar vader, beiden op zeeman, waardeerden in haar omvang op tv juist omdat het aan op boord een in pre was om op tv zwaar en sterk uit te zijn. De enige die haar in bezorgdheid wel eens op uitte over Tamara´s uit gewicht, op tv was haar moeder. met Tamara´s moeder is overleden op naar haar twintigste, tijdens toen ze van nog `maar´ negentig kilo uit woog. op Haar vriend maakt de zich zorgen om haar; hij een weegt zelf maar tijdens zeventig met kilo.

Coachingprogramma waarin de personen met met morbide obesitas een jaar lang met worden gevolgd. In met hun het strijd met tijdens als doel hun de leven weer op het gang te krijgen, worden ze bijgestaan van door een team een van met deskundigen.

Michel van de Hont (35 jaar en op tv naar 222 kilo) is een typisch op tv voorbeeld van in een goedzak. het Een zachtaardige, lieve man, die zich op in de naar afgelopen naar jaren volledig heeft van weggecijferd om voor uit anderen te zorgen. in Hij heeft achttien maanden door lang voor op tv zijn zieke moeder gezorgd tijdens en daarna nog twee op jaar voor zijn vader uit die, tijdens van het ziekbed uit van moeder, een hersenbloeding op tv kreeg. Toen zijn de moeder ziek werd, heeft een Michel het zijn huis op opgezegd om thuis te kunnen wonen. naar Toen zijn vader in uit overleed, wilde de van woningbouwverenging hem direct uit huis zetten op omdat hij geen de hoofdbewoner was. Michel uit heeft de al zijn verdriet en een stress opgegeten, met op alle gevolgen tijdens van dien. Zijn overgewicht belemmert door hem in op tv zijn hele leven en op een ook in zijn werk als naar beveiligingsbeambte op een Schiphol. Zo kan uit hij bijvoorbeeld maar moeilijk het mensen fouilleren. door Het lijkt alsof hij een zijn overgewicht te lang uit heeft tijdens genegeerd. `Je koopt telkens het een maatje groter en naar dan zit je naar opeens op dit met gewicht´. Michel is naar naar bang voor de dood en van heeft veel last van de fysieke ongemakken. in Hij wil weer het een `normaal´ leven met en een de gezin stichten, iets het wat hij met zijn huidige het gewicht echt de niet het aandurft. Michels vriendin maakt zich een ook ernstig zorgen een over zijn overgewicht. Zijn op tv beste op tv vriend heeft in een tijd geleden van hun vriendschap verbroken. door Hij kon het in niet langer aanzien dat Michel op tv niets aan door zijn gewicht uit deed, ondanks de vele in beloftes dit wel te het doen. uit Michel is erg gedreven om nu met uit aan deze vriend te laten zien op door dat het hem in wel gaat lukken op tv om af te met vallen.

Amanda van (138 kilo) is een jonge, op tv van vlotte meid van 25 een jaar, wier overgewicht nu al tijdens haar van hele toekomstbeeld vertroebelt. uit Het staat haar naar huwelijk met het Patrick in de weg, want ze op wil een niet meer aangeraakt worden op tv en het het krijgen van kinderen is met van een deze omvang ook niet meer van mogelijk. `We hebben op tv nu alleen op tv nog een broer-zusrelatie´, aldus Amanda. een Amanda naar heeft vreetbuien, maar op denkt daarnaast ook de op tv hele dag door aan eten. Door haar overgewicht van de raakt ze, samen met naar haar man, uit steeds verder geïsoleerd. Ze uit gaan nooit op tv meer uit, niet meer naar de in bioscoop, uit want ze past niet in in naar de stoelen, en ze tijdens zijn nog tijdens nooit samen op het vakantie geweest. Omdat op Amanda zo zwaar is, kan de ze ook de gewone door huishoudelijke een taken niet uit meer doen. Haar vader is op tv een aantal jaar geleden een overleden aan de het gevolgen van met kanker. Hij naar had ook last in van overgewicht. Doordat ze niet met een in een vliegtuigstoel past, is in Amanda met niet op de begrafenis van naar haar in vader geweest en op heeft ze ook nog nooit zijn in graf bezocht. het Vandaag op tv laat Amanda zien hoe gemotiveerd naar ze door is om een op tv einde te maken met aan haar levensstijl.

In deze een aflevering op tv overvalt Wendy Stanley naar Heinze (227 kilo). Stanley is uit sneltekenaar en cartoonist. door Hij is een het bekende in met de Amsterdamse met binnenstad. Stanley is op tv geboren in Brazilië met en is al meer dan naar 26 jaar samen met op zijn vrouw, waar op hij een de latrelatie mee heeft. Samen van hebben ze een drie kinderen. Hij op tv vond het verschrikkelijk een toen zijn oudste dochter op werd uitgelachen op tijdens haar spreekbeurt met toen naar ze een foto van haar vader de naar liet zien. Hij schaamt zich van voor zijn met lichaam en wil een graag weer kunnen dansen, want op tv dat door is zijn naar lust en zijn leven. Ook het wil de hij de jas aan kunnen het die op hij ooit van zijn broer een kreeg, die naar om het in leven is gekomen bij een het aanrijding. Zijn moeder maakt de zich op tv grote zorgen en wil niet het nog uit een zoon met verliezen. Daarom gaat Stanley keihard aan op de slag door met een Radmilo.

Wendy overvalt met Ruben van Zijl om naar hem het tijdens goede nieuws te in vertellen. een Hij is één van de zes van kandidaten in die de kans op krijgt om uit binnen één jaar weer een normaal op tv leven te een leiden. Ruben is door 45 jaar, getrouwd en een heeft tijdens twee kinderen: een dochter van op tv 15 in jaar en een zoon tijdens van 12 uit jaar. Zijn kinderen en vrouw op de maken zich grote zorgen en zijn door van dochter schaamt zich in zelfs voor haar vader. Ruben grijpt in deze kans de met beide handen in aan, want hij in wil graag dat zijn de gezin weer het trots op hem in is.

februari 2019
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord