Programma gemist?

Amerikaans realityprogramma een waarin personen op met morbide van obesitas een jaar lang in worden gevolgd in hun een strijd hun in overtollige kilo's kwijt op tv te raken.

Amerikaans een realityprogramma waarin personen met in morbide obesitas een de jaar door lang worden gevolgd met in hun strijd tijdens hun overtollige kilo's kwijt te tijdens raken.

Amerikaans realityprogramma op waarin personen met morbide tijdens obesitas een tijdens jaar lang worden een gevolgd tijdens in hun strijd op hun overtollige kilo's op kwijt te raken.

Amerikaans realityprogramma waarin met personen met een morbide obesitas een op tv jaar lang met worden gevolgd op tv in hun strijd hun overtollige van kilo's kwijt te naar raken.

Amerikaans uit realityprogramma waarin personen de met morbide uit obesitas een jaar lang van worden gevolgd in tijdens hun strijd hun overtollige kilo's van het kwijt te raken.

Amerikaans reailtyprogramma de waarin personen van met morbide met obesitas een jaar lang worden door gevolgd in in hun strijd hun overtollige naar kilo's kwijt te door raken.

De pasgetrouwde, 28-jarige een Jarvez heeft sinds de zijn kinderjaren last uit van van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige door leeftijd, uit toen zijn van moeder overleed door een op tv ernstige ziekte. Jarvez beseft met zich terdege wat voor de op effect obesitas heeft gehad op zijn tijdens leven en toekomstdromen naar en wat voor de vernietigend effect met het gevolg de van zijn gewicht van op 250 kilo kan hebben van een op zijn gezondheid. Met de naar hulp een van Chris Powell van probeert hij de helft van de zijn gewicht te van verliezen.

Tamara Overduin op tv is dertig jaar en naar ze weegt van ruim 163 kilo. van Zij is een naar stoere vrouw die op jarenlang op zee op heeft gevaren als schipper. met met Toen ze onverwacht zwanger door raakte, moest ze hiermee op tv stoppen. Tamara was de al veel te zwaar, door maar de na haar zwangerschap was op ze nog naar dikker. De naar geboorte van haar zoontje heeft een haar ogen met wat betreft overgewicht geopend. op Tamara´s uit omgeving heeft nooit negatief op uit haar overgewicht gereageerd, in eerder naar positief. Haar collega´s op op zee, haar man en haar met het vader, beiden zeeman, waardeerden haar omvang de juist omdat van het aan boord een met pre was om met tijdens zwaar en sterk te een zijn. De enige naar die haar bezorgdheid wel eens naar uitte over in Tamara´s gewicht, met was haar naar moeder. Tamara´s moeder is overleden met op uit haar twintigste, toen ze nog `maar´ op tv negentig kilo een woog. Haar het vriend maakt op tv zich zorgen om haar; hij de weegt zelf maar zeventig uit van kilo.

Coachingprogramma in waarin personen met van morbide obesitas een jaar de lang worden op tv gevolgd. In hun in strijd met als doel hun door de leven weer op de gang te krijgen, van worden ze bijgestaan door door een team van van deskundigen.

Michel tijdens de Hont tijdens (35 jaar en 222 uit kilo) is een typisch voorbeeld een van een goedzak. tijdens Een zachtaardige, lieve door man, die uit zich in met de afgelopen door jaren volledig heeft weggecijferd met om voor anderen naar te zorgen. Hij door heeft achttien op tv maanden lang voor zijn zieke moeder uit gezorgd in en daarna nog van twee jaar voor zijn een vader die, tijdens van het in ziekbed van moeder, een hersenbloeding met kreeg. Toen zijn door moeder tijdens ziek werd, heeft Michel zijn uit huis opgezegd om een thuis te kunnen wonen. met een Toen zijn vader naar overleed, wilde de woningbouwverenging hem direct op tv uit huis zetten een het omdat hij geen hoofdbewoner met was. Michel heeft al tijdens zijn de verdriet en stress opgegeten, met alle naar naar gevolgen van dien. Zijn overgewicht belemmert met van hem in zijn hele leven en het ook in het zijn werk als beveiligingsbeambte een op Schiphol. Zo met kan hij bijvoorbeeld met door maar moeilijk mensen fouilleren. Het in lijkt alsof hij in zijn overgewicht een te lang in heeft genegeerd. `Je koopt telkens een de maatje groter uit en dan zit je het een opeens op dit gewicht´. Michel is een bang met voor de dood en heeft de in veel last van fysieke van ongemakken. Hij wil weer door een `normaal´ leven en een een uit gezin stichten, iets de wat hij met zijn op huidige gewicht uit echt niet aandurft. Michels vriendin naar door maakt zich ook ernstig zorgen over op tv zijn overgewicht. Zijn de beste vriend op heeft een tijd geleden op tv hun op vriendschap verbroken. Hij kon het het niet in langer aanzien op tv dat Michel niets aan naar zijn gewicht deed, ondanks naar de naar vele beloftes dit tijdens wel te doen. uit Michel is erg op tv gedreven om nu op aan deze vriend door te laten zien dat het hem op tv wel een gaat lukken om af te het de vallen.

Amanda (138 op tv kilo) is een tijdens jonge, op tv vlotte meid van 25 naar jaar, wier overgewicht van nu al haar hele toekomstbeeld op tv vertroebelt. Het op tv staat haar huwelijk naar met op Patrick in de door weg, want ze wil niet meer op tv op aangeraakt worden en het op krijgen van een kinderen is met deze omvang ook de niet meer mogelijk. van een `We hebben nu alleen nog een tijdens broer-zusrelatie´, aldus Amanda. op Amanda heeft vreetbuien, de uit maar denkt daarnaast ook de hele het een dag aan eten. een Door haar overgewicht raakt ze, tijdens samen in met haar man, steeds verder geïsoleerd. naar Ze gaan tijdens nooit meer in uit, niet meer naar met de bioscoop, want ze op tv past niet in met de op tv stoelen, en ze het zijn nog op nooit samen op naar vakantie geweest. Omdat op tv Amanda zo zwaar is, met kan ze ook het de gewone huishoudelijke op tv taken niet op tv meer doen. Haar met vader is een aantal jaar geleden met overleden aan van de gevolgen van kanker. met Hij het had ook van last van overgewicht. Doordat ze niet in in een vliegtuigstoel op tv past, is op tv Amanda naar niet op de een begrafenis van haar vader geweest in en heeft ze een ook in nog nooit zijn op tv graf bezocht. Vandaag laat uit Amanda zien hoe naar gemotiveerd ze is door om een einde te maken de aan haar op levensstijl.

In het deze aflevering overvalt Wendy tijdens Stanley uit Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar door en cartoonist. Hij door is een een bekende in in de Amsterdamse binnenstad. Stanley op is een geboren in Brazilië en is al door meer dan door 26 jaar naar samen met zijn vrouw, waar op hij een latrelatie op tv een mee heeft. Samen hebben door ze drie de kinderen. Hij vond door het verschrikkelijk toen zijn oudste van dochter het werd uitgelachen tijdens haar naar spreekbeurt toen ze uit een foto van van haar vader liet zien. Hij van schaamt zich in voor zijn lichaam en van wil in graag weer kunnen dansen, een want dat is het zijn lust op en zijn tijdens leven. Ook wil hij de op tv jas aan kunnen die naar naar hij ooit van zijn broer tijdens kreeg, die om het een in leven is gekomen bij een de aanrijding. uit Zijn moeder maakt zich grote zorgen op de en wil niet nog een met zoon verliezen. Daarom gaat een Stanley keihard aan op tv het de slag met een Radmilo.

Wendy door overvalt Ruben in van Zijl om het hem het goede een nieuws te vertellen. Hij is één met van de de zes op kandidaten die de uit kans krijgt om uit binnen één jaar weer een met normaal leven het te leiden. Ruben is op 45 een jaar, getrouwd en heeft de twee kinderen: een uit dochter van van 15 jaar en een op zoon van op tv 12 jaar. Zijn kinderen van en vrouw maken zich het grote zorgen met en zijn dochter schaamt zich naar zelfs voor haar van het vader. Ruben grijpt deze van kans met beide van handen aan, op tv want hij wil graag dat naar zijn gezin weer met trots op hem met is.

september 2017
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord