Programma gemist?

Amerikaans een realityprogramma waarin personen met in morbide in obesitas een jaar uit lang worden gevolgd in hun het strijd van hun overtollige kilo's kwijt uit te raken.

Amerikaans realityprogramma het waarin de personen met morbide obesitas in een jaar lang worden gevolgd uit in het hun strijd hun overtollige in kilo's kwijt te op tv raken.

Amerikaans realityprogramma waarin van personen op met morbide obesitas een door jaar lang op tv worden gevolgd in hun strijd het met hun overtollige kilo's kwijt te op raken.

Amerikaans in realityprogramma waarin personen het met morbide obesitas uit een jaar in lang worden gevolgd in een hun strijd hun overtollige kilo's naar in kwijt te raken.

Amerikaans realityprogramma waarin uit personen een met morbide obesitas een uit jaar met lang worden gevolgd in hun strijd op tv hun overtollige naar kilo's kwijt te van raken.

Amerikaans reailtyprogramma van waarin personen in met morbide obesitas een een jaar met lang worden gevolgd in hun op tv strijd hun overtollige kilo's uit van kwijt te raken.

De op pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez naar heeft sinds het zijn kinderjaren last naar van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige met leeftijd, toen het zijn moeder van overleed door naar een ernstige ziekte. Jarvez beseft uit zich naar terdege wat voor effect door obesitas heeft gehad op de zijn leven en in toekomstdromen en de wat voor vernietigend tijdens effect het gevolg van zijn uit gewicht van in 250 kilo kan op hebben op zijn gezondheid. met Met de hulp van van Chris Powell tijdens probeert hij in de helft van van zijn gewicht te op tv verliezen.

Tamara naar Overduin is uit dertig jaar en ze uit weegt ruim in 163 kilo. Zij is het een stoere met vrouw die jarenlang een op zee heeft gevaren als schipper. in Toen ze onverwacht uit zwanger raakte, moest naar van ze hiermee stoppen. een Tamara was al door veel te zwaar, maar op tv na haar zwangerschap was ze op tv nog naar dikker. De geboorte van de haar zoontje heeft haar het een ogen wat betreft overgewicht het geopend. Tamara´s naar omgeving heeft nooit negatief op het haar overgewicht gereageerd, eerder de positief. Haar door collega´s de op zee, haar man en haar uit vader, naar beiden zeeman, waardeerden haar omvang het juist uit omdat het aan boord in een pre was op om zwaar en tijdens sterk te zijn. door De enige die haar op bezorgdheid wel eens van naar uitte over Tamara´s op gewicht, was haar moeder. Tamara´s op tv moeder uit is overleden op haar in twintigste, toen ze nog `maar´ het negentig kilo met woog. uit Haar vriend maakt zich zorgen op om op haar; hij weegt zelf maar uit zeventig door kilo.

Coachingprogramma in waarin personen met morbide tijdens obesitas een tijdens jaar lang worden gevolgd. tijdens In hun strijd de met een als doel hun uit leven weer op van gang te krijgen, worden met ze bijgestaan door de een team van tijdens deskundigen.

Michel op de Hont een (35 jaar en van 222 kilo) is een typisch een voorbeeld van een goedzak. door Een de zachtaardige, lieve man, op tv die zich in de op afgelopen jaren volledig in heeft weggecijferd om op voor anderen op tv te zorgen. Hij heeft achttien uit maanden lang voor een zijn het zieke moeder gezorgd en van daarna tijdens nog twee jaar in voor zijn vader die, tijdens het de van ziekbed van moeder, een in hersenbloeding kreeg. met Toen zijn moeder ziek werd, naar heeft Michel het zijn huis opgezegd met om thuis op te kunnen wonen. door Toen zijn vader op overleed, wilde de de woningbouwverenging hem direct uit huis zetten op tv op tv omdat hij geen door hoofdbewoner was. Michel heeft al zijn uit verdriet en stress het op opgegeten, met alle gevolgen van op tv dien. Zijn naar overgewicht belemmert hem naar in zijn hele een leven en ook in zijn het werk als naar beveiligingsbeambte op Schiphol. Zo van kan hij op tv bijvoorbeeld maar moeilijk op mensen fouilleren. Het lijkt op van alsof hij zijn overgewicht op te lang in heeft genegeerd. `Je koopt telkens een naar maatje in groter en tijdens dan zit je opeens op een dit gewicht´. uit Michel is bang voor de het dood en op heeft op tv veel last van fysieke ongemakken. een Hij wil het weer een door `normaal´ leven en een gezin een stichten, iets wat hij uit de met zijn huidige gewicht echt het niet aandurft. Michels in vriendin van maakt zich ook ernstig zorgen over op zijn overgewicht. Zijn op beste in vriend heeft tijdens een tijd geleden hun tijdens vriendschap verbroken. Hij kon het in niet langer aanzien door dat Michel niets een aan zijn de gewicht deed, ondanks tijdens de vele een beloftes dit een wel te doen. Michel is erg op gedreven om de nu naar aan deze vriend te laten zien uit dat het hem tijdens de wel gaat lukken om uit af te het vallen.

Amanda (138 kilo) het is een naar jonge, vlotte meid in van in 25 jaar, wier overgewicht het nu al haar hele toekomstbeeld met vertroebelt. Het staat op tv haar huwelijk met in Patrick in de op tv weg, want een ze naar wil niet meer tijdens aangeraakt worden en het krijgen van naar kinderen is met de van deze omvang ook een niet meer mogelijk. op `We hebben nu met alleen nog een broer-zusrelatie´, aldus Amanda. naar Amanda van heeft vreetbuien, maar denkt daarnaast op tv ook de hele de dag aan eten. naar Door haar overgewicht op raakt een ze, samen naar met haar man, steeds verder geïsoleerd. uit Ze een gaan nooit meer uit, niet uit meer naar het de bioscoop, tijdens want ze past op tv niet in de stoelen, en met ze zijn nog in nooit samen op op vakantie geweest. op Omdat Amanda zo zwaar van tijdens is, kan ze op tv ook de gewone huishoudelijke taken met niet meer uit doen. Haar vader is tijdens een aantal uit jaar geleden overleden op aan de gevolgen van van kanker. Hij een had ook last van op tv overgewicht. Doordat op tv ze niet in een in vliegtuigstoel past, tijdens is Amanda niet naar op de begrafenis van op haar vader in geweest en heeft ze op ook nog op nooit zijn graf bezocht. Vandaag in laat Amanda zien met hoe gemotiveerd ze naar is om uit een op einde te maken aan het haar levensstijl.

In de deze aflevering overvalt Wendy uit Stanley Heinze (227 kilo). door Stanley is sneltekenaar de en het cartoonist. Hij is een bekende op in de Amsterdamse door binnenstad. in Stanley is geboren in het Brazilië en is met al meer dan 26 de jaar samen met door zijn vrouw, waar uit hij in een latrelatie mee heeft. de Samen hebben ze van drie kinderen. Hij tijdens vond uit het verschrikkelijk toen door zijn oudste dochter werd van uitgelachen tijdens haar spreekbeurt toen met ze in een foto van door haar vader de liet zien. Hij schaamt zich van voor zijn lichaam en tijdens wil graag tijdens weer kunnen dansen, want de uit dat is zijn met lust en zijn leven. Ook een wil hij de door jas aan kunnen naar die in hij ooit van zijn broer tijdens kreeg, die om in het het leven is gekomen van bij een aanrijding. Zijn moeder maakt van een zich grote zorgen en wil op tv niet nog een de zoon een verliezen. Daarom gaat Stanley op keihard aan de slag de met op tv Radmilo.

Wendy overvalt Ruben uit van Zijl op om de hem het goede nieuws te uit vertellen. Hij is één een van de zes een kandidaten door die de kans uit krijgt om binnen één jaar het uit weer een normaal in leven te leiden. Ruben is naar 45 jaar, getrouwd en op tv op tv heeft twee kinderen: een een dochter van 15 jaar met en een zoon op tv van 12 het jaar. Zijn kinderen en vrouw van maken op tv zich grote zorgen in en zijn dochter schaamt met zich zelfs voor in haar vader. Ruben grijpt uit deze kans het met beide in handen aan, want hij wil in uit graag dat zijn gezin door weer trots op in hem is.

mei 2019
08-09-2013 20:00

Obese "Aflevering 11"

Obese - Obese "Aflevering 11"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

01-09-2013 20:01

Obese "Aflevering 9"

Obese - Obese "Aflevering 9"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

25-08-2013 19:59

Obese "Aflevering 7"

Obese - Obese "Aflevering 7"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

18-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 5"

Obese - Obese "Aflevering 5"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

11-08-2013 20:01

Obese "Aflevering 1"

Obese - Obese "Aflevering 1"

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

04-08-2013 20:00

Obese "Aflevering 3"

Obese - Obese "Aflevering 3"

Amerikaans reailtyprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken.

12-05-2013 20:11

Obese (USA) "Jarvez"

Obese - Obese (USA) "Jarvez"

De pasgetrouwde, 28-jarige Jarvez heeft sinds zijn kinderjaren last van overgewicht. Het escaleerde op zeventienjarige leeftijd, toen zijn moeder overleed door een ernstige ziekte. Jarvez beseft zich terdege wat voor effect obesitas heeft g...

10-03-2013 20:07

Tamara

Obese - Tamara

Tamara Overduin is dertig jaar en ze weegt ruim 163 kilo. Zij is een stoere vrouw die jarenlang op zee heeft gevaren als schipper. Toen ze onverwacht zwanger raakte, moest ze hiermee stoppen. Tamara was al veel te zwaar, maar na haar zwange...

03-03-2013 20:07

Lilian

Obese - Lilian

Coachingprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd. In hun strijd met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

24-02-2013 20:08

Michel

Obese - Michel

Michel de Hont (35 jaar en 222 kilo) is een typisch voorbeeld van een goedzak. Een zachtaardige, lieve man, die zich in de afgelopen jaren volledig heeft weggecijferd om voor anderen te zorgen. Hij heeft achttien maanden lang voor zijn ziek...

17-02-2013 20:09

Amanda

Obese - Amanda

Amanda (138 kilo) is een jonge, vlotte meid van 25 jaar, wier overgewicht nu al haar hele toekomstbeeld vertroebelt. Het staat haar huwelijk met Patrick in de weg, want ze wil niet meer aangeraakt worden en het krijgen van kinderen is met d...

10-02-2013 20:08

Stanley

Obese - Stanley

In deze aflevering overvalt Wendy Stanley Heinze (227 kilo). Stanley is sneltekenaar en cartoonist. Hij is een bekende in de Amsterdamse binnenstad. Stanley is geboren in Brazilië en is al meer dan 26 jaar samen met zijn vrouw, waar hij een...

03-02-2013 20:08

Ruben

Obese - Ruben

Wendy overvalt Ruben van Zijl om hem het goede nieuws te vertellen. Hij is één van de zes kandidaten die de kans krijgt om binnen één jaar weer een normaal leven te leiden. Ruben is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen: een dochter van ...

05-09-2012 21:32

Aflevering 2

Obese - Aflevering 2

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

29-08-2012 21:33

Aflevering 1

Obese - Aflevering 1

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese bij Obese liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese. Heb je een uitzending van Obese gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese gemist

Obese is een programma waarin zes personen met morbide obesitas, en die hiertegen in actie komen, een jaar lang worden gevolgd. In die strijd, met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze in Obese bijgestaan door een team van deskundigen. In elke aflevering van Obese staat er één deelnemer centraal. Presentatie: Wendy van Dijk.

Uitzending gemist van Obese? Hier kun je alle uitzendingen van Obese kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-09-2013 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord