Programma gemist?

Presentator het en imitator Carlo van Boszhard is te gast. op tv Rick bespreekt met door hem diverse door werk- en privégerelateerde onderwerpen. tijdens De in Amsterdam door opgegroeide Carlo van speelt al op jonge het leeftijd in het naar theater en tijdens het is zijn droom om de presentator van te worden. naar Als kroon op zijn werk op tv wint een hij in 2010 samen met door Irene met Moors de Televizierring voor `De TV door Kantine´. Rick legt de Carlo een diverse dilemma´s voor zoals: `Mijn het beste tijd naar heb ik al gehad met of tijdens het hoogtepunt het moet nog komen?´ `Eindelijk volwassen of in voor altijd met een moederskindje?´ `Ik gedraag van me soms tijdens onredelijk tegen op collega´s of om een het goed in programma te maken is door alles geoorloofd?´.

Presentator en de producent met Peter van der Vorst met is te gast. Rick bespreekt met naar met hem diverse tijdens onderwerpen waaronder zijn carrière op en zijn een privéleven. Van jongs af door aan had de Brabantse Peter tijdens het al een fascinatie voor BN´ers en op tv verhalen door schrijven. Rick legt Peter op tv een aantal uit dilemma´s voor, zoals: 'Peter van door der op tv Vorst ziet van sterren of Peter van der in Vorst op wil zelf een ster zijn?' 'Wie door zijn interessanter: mensen op die gepest zijn naar of mensen op die beroemd zijn?' tijdens 'En de is het vaderschap het mooiste van dat er is met of valt het vaderschap van op tv nog helemaal niet uit mee?'

Voormalig een topschaatser Erben Wennemars op tv is te naar gast. Met hem bespreekt op Rick diverse de onderwerpen waaronder zijn carrière en privéleven. door Erben met was zestien jaar op tv professioneel schaatser en werd in verschillende malen uitgeroepen tot op tv schaatser van in het tijdens jaar. Uiteindelijk besluit hij in een 2010 te stoppen met met professioneel schaatsen. Rick op tv tijdens legt Erben een aantal een dilemma´s voor waaronder: van 'Meedoen of in winnen?' 'Schaatsen of het leven na in het van schaatsen?' 'Praatjesmaker of naar stotteraar?'

SP-leider in Emile Roemer is te gast. het Diverse onderwerpen de passeren de revue, waaronder op door zijn carrière en privéleven. Rick tijdens legt van Emile Roemer ook verschillende een dilemma´s voor: 'Spijkerbroek of stropdas?' een 'Boxmeer tijdens of Den Haag?' met 'De camera's zijn dol met op in mij of ik van bel dol op naar camera´s?' En waar droomt naar hij van: 'Meer een tijd voor zijn op tv gezin of meer macht voor naar de op tv SP?'

Vandaag is Robert het het Kranenborg te gast.

Staatssecretaris naar van Economische Zaken, Landbouw en met Innovatie Henk een Bleker is op tv te gast. Rick voelt door hem door aan de tand over diverse naar onderwerpen, waaronder zijn carrière op tijdens en zijn onlangs vooral veelbesproken in privéleven. Rick naar legt Henk door diverse dilemma´s voor: `Een Italiaans maatpak op of een op overall? `Een ouderavond van een het school of een partijbijeenkomst van van het CDA?´ En het `Ik hou van in de camera´ het of `De uit camera houdt van tijdens mij?´.

Presentatrice uit en zangeres Patricia Paay is door te gast. Rick van met voert een openhartig in gesprek met haar over diverse onderwerpen, uit waaronder haar veelbesproken door carrière en privéleven. in Patricia krijgt van op tv Rick een op tv aantal dilemma´s voorgelegd: uit `Ik heb geen schaamte´ door of `Ik heb naar in geen geld´? Seniorentijdschrift de Plus of de Playboy? het En wat de is beter: gelukkig en arm door of in ongelukkig rijk?

Acteur en presentator van Victor Reinier is op tv deze week te van gast bij Rick een Nieman. op Rick legt Victor een aantal de pittige een dilemma´s voor: welke serie de is tijdens belangrijker voor hem geweest: `Baantjer´ of een tijdens `Flikken Maastricht´? Is hij de in meest op onderschatte filmacteur van Nederland of de een met geluksvogel die kan leven met van zijn talent? Is zijn tijdens explosieve karakter een op tv zegen uit of een last? En welke naar stelling spreekt hem door meer aan: `Na het afloop heb uit ik tijdens vaak spijt van mijn woede-uitbarstingen´ of op tv uit `Liever driftig dan het ongeïnteresseerd?`.

Vandaag is de Mart Smeets te van gast.

Vandaag in is radio- en televisiepresentator op tv Humberto Tan te op gast. Ook dit van keer het passeren thema´s als werk, privé, sport de en de actualiteit uit de revue. Humberto in de Tan is een het veelzijdige man: hij presenteert `Eredivisie Live´, de is regelmatig te met zien van als presentator van `RTL op tv Boulevard´ en heeft hij door zijn eigen door ochtendprogramma met op BNR Nieuwsradio. Daarnaast heeft tijdens hij een eigen op tv kledinglijn tijdens genaamd `Humberto´ en is hij de afgestudeerd Meester op in de op Rechten. Maar zegt hij zelf: naar "Televisie in is mijn eerste liefde". een Rick Nieman: "Humberto spreekt zich naar de laatste tijd van uit over door allerlei uit maatschappelijke kwesties: is op de politiek zijn volgende stap? tijdens En voelt Humberto zich een van 100 procent geaccepteerd of werkt zijn door Surinaamse in achtergrond hem met soms toch nog tegen? Is door er nog veel (verkapt) van racisme tijdens in Hilversum de en in het voetbalwereldje? in Tot slot: hoe tijdens kan iemand die uit zoveel persoonlijk tijdens leed heeft meegemaakt - hij uit verloor zijn moeder een en zijn op tv twee broers - het zo optimistisch uit blijven?" Humberto op krijgt een groot aantal dillema´s voorgelegd: in waar ergert uit hij naar zich meer aan: een slecht op tv programma of een door slecht pak? En op is de hij succesvol ondanks uit een jeugd in in de Bijlmer of op tv succesvol dankzij een jeugd in de in tijdens Bijlmer?

Rick in ondervraagt Henny over diverse in onderwerpen zoals in zijn werk, privéleven en door de actualiteit. van Rick Nieman: 'Henny Huisman was uit een van de naar grootste van presentatoren van de de Nederlandse televisie. een Met soms acht miljoen in kijkers per op tv show. Maar nu dat voorbij is, door lijkt van hij zich op daar niet bij neer te kunnen op tv leggen. Waarom is uit naar Henny er nog zo op op gebrand uit om op tv op tv te zijn? Wat het wil hij ons zo graag laten op zien? tijdens Wat kan hij een beter dan de huidige generatie naar presentatoren?' in Henny Huisman wordt een vooral bekend als presentator van in de populaire met Playbackshow, de Soundmixshow, Mini Playbackshow en tijdens Surpriseshow. Programma's die hij uit een vaak ook zelf heeft bedacht. Wat tijdens minder bekend naar is, is dat tijdens Henny ook uit muzikaal is een aangelegd: zo drumde hij vroeger op tv onder meer naar in de band Lucifer. uit Henny op tv moet keuzes maken. Wat een is voor tijdens hem belangrijker? Op zoek uit naar God of door op zoek naar een de nieuw op tv programma? En wat zou hij door kiezen: Soundmixshow of The het voice of door Holland?

Bram Moszkowicz Talkshow naar waarin Rick met Nieman aan de in hand van vlijmscherpe door dilemma's het bekende Nederlanders dwingt om pittige keuzes een te maken waardoor met we het te weten komen de wat hen écht beweegt. van Kwestie op tv van Kiezen was tien tijdens jaar geleden al in een spraakmakend programma: nu is de een een nieuwe generatie politici, sporters, acteurs, naar zangers, cabaretiers en met tv-persoonlijkheden de aan de beurt om te tijdens door kiezen.

Talkshow waarin Rick in Nieman aan het de hand het van vlijmscherpe dilemma's bekende met Nederlanders op dwingt om pittige keuzes te maken op tv waardoor we tijdens te weten in komen wat hen écht met beweegt. Kwestie op van Kiezen was van tien jaar geleden al een van spraakmakend programma: nu van is een nieuwe het generatie politici, tijdens sporters, acteurs, zangers, uit cabaretiers tijdens en tv-persoonlijkheden aan een de beurt om te kiezen. Gast: tijdens Reinout op Oerlemans.

Talkshow waarin in Rick in Nieman aan de hand naar van vlijmscherpe dilemma's bekende tijdens Nederlanders dwingt naar om pittige keuzes op tv te maken de waardoor we te weten op komen wat hen écht beweegt. de Kwestie van uit Kiezen was in tien jaar geleden al een door spraakmakend programma: nu op is het een nieuwe generatie politici, sporters, in naar acteurs, zangers, cabaretiers en een tv-persoonlijkheden aan de uit beurt om te een kiezen. Gast: de Claudia de Breij.

Aan het de hand van vlijmscherpe naar dilemma's dwingt Rick tijdens Nieman van bekende Nederlanders om op pittige keuzes te maken waardoor door we te weten tijdens komen wat hen van écht het beweegt. Kwestie van in Kiezen was tien jaar geleden al een een spraakmakend op tv programma: nu is met een nieuwe generatie politici, uit sporters, acteurs, door zangers, cabaretiers en tv-persoonlijkheden de aan de beurt op tv om te op tv kiezen. Gast: Yvon een Jaspers.

augustus 2020
01-04-2012 22:03

Carlo Boszhard

Kwestie Van Kiezen - Carlo Boszhard

Presentator en imitator Carlo Boszhard is te gast. Rick bespreekt met hem diverse werk- en privégerelateerde onderwerpen. De in Amsterdam opgegroeide Carlo speelt al op jonge leeftijd in het theater en het is zijn droom om presentator te wo...

25-03-2012 21:55

Peter Van Der Vorst

Kwestie Van Kiezen - Peter Van Der Vorst

Presentator en producent Peter van der Vorst is te gast. Rick bespreekt met hem diverse onderwerpen waaronder zijn carrière en zijn privéleven. Van jongs af aan had de Brabantse Peter al een fascinatie voor BN´ers en verhalen schrijven. Ric...

18-03-2012 21:55

Erben Wennemars

Kwestie Van Kiezen - Erben Wennemars

Voormalig topschaatser Erben Wennemars is te gast. Met hem bespreekt Rick diverse onderwerpen waaronder zijn carrière en privéleven. Erben was zestien jaar professioneel schaatser en werd verschillende malen uitgeroepen tot schaatser van he...

11-03-2012 21:58

Emile Roemer

Kwestie Van Kiezen - Emile Roemer

SP-leider Emile Roemer is te gast. Diverse onderwerpen passeren de revue, waaronder zijn carrière en privéleven. Rick legt Emile Roemer ook verschillende dilemma´s voor: 'Spijkerbroek of stropdas?' 'Boxmeer of Den Haag?' 'De camera's zijn d...

04-03-2012 21:51

Robert Kranenborg

Kwestie Van Kiezen - Robert Kranenborg

Vandaag is Robert Kranenborg te gast.

26-02-2012 21:55

Henk Bleker

Kwestie Van Kiezen - Henk Bleker

Staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie Henk Bleker is te gast. Rick voelt hem aan de tand over diverse onderwerpen, waaronder zijn carrière en zijn onlangs vooral veelbesproken privéleven. Rick legt Henk diverse dilem...

19-02-2012 21:54

Patricia Paay

Kwestie Van Kiezen - Patricia Paay

Presentatrice en zangeres Patricia Paay is te gast. Rick voert een openhartig gesprek met haar over diverse onderwerpen, waaronder haar veelbesproken carrière en privéleven. Patricia krijgt van Rick een aantal dilemma´s voorgelegd: `Ik heb ...

12-02-2012 21:51

Victor Reinier

Kwestie Van Kiezen - Victor Reinier

Acteur en presentator Victor Reinier is deze week te gast bij Rick Nieman. Rick legt Victor een aantal pittige dilemma´s voor: welke serie is belangrijker voor hem geweest: `Baantjer´ of `Flikken Maastricht´? Is hij de meest onderschatte fi...

05-02-2012 21:55

Mart Smeets

Kwestie Van Kiezen - Mart Smeets

Vandaag is Mart Smeets te gast.

29-01-2012 21:54

Humberto Tan

Kwestie Van Kiezen - Humberto Tan

Vandaag is radio- en televisiepresentator Humberto Tan te gast. Ook dit keer passeren thema´s als werk, privé, sport en de actualiteit de revue. Humberto Tan is een veelzijdige man: hij presenteert `Eredivisie Live´, is regelmatig te zien a...

22-01-2012 21:58

Henny Huisman

Kwestie Van Kiezen - Henny Huisman

Rick ondervraagt Henny over diverse onderwerpen zoals zijn werk, privéleven en de actualiteit. Rick Nieman: 'Henny Huisman was een van de grootste presentatoren van de Nederlandse televisie. Met soms acht miljoen kijkers per show. Maar nu d...

15-01-2012 21:53

Bram Moszkowicz

Kwestie Van Kiezen - Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz Talkshow waarin Rick Nieman aan de hand van vlijmscherpe dilemma's bekende Nederlanders dwingt om pittige keuzes te maken waardoor we te weten komen wat hen écht beweegt. Kwestie van Kiezen was tien jaar geleden al een spraa...

13-11-2011 21:06

Najaar 2011 aflevering 7

Kwestie Van Kiezen - Najaar 2011 aflevering 7

Talkshow waarin Rick Nieman aan de hand van vlijmscherpe dilemma's bekende Nederlanders dwingt om pittige keuzes te maken waardoor we te weten komen wat hen écht beweegt. Kwestie van Kiezen was tien jaar geleden al een spraakmakend programm...

06-11-2011 21:30

Claudia De Breij

Kwestie Van Kiezen - Claudia De Breij

Talkshow waarin Rick Nieman aan de hand van vlijmscherpe dilemma's bekende Nederlanders dwingt om pittige keuzes te maken waardoor we te weten komen wat hen écht beweegt. Kwestie van Kiezen was tien jaar geleden al een spraakmakend programm...

30-10-2011 21:28

Yvon Jaspers

Kwestie Van Kiezen - Yvon Jaspers

Aan de hand van vlijmscherpe dilemma's dwingt Rick Nieman bekende Nederlanders om pittige keuzes te maken waardoor we te weten komen wat hen écht beweegt. Kwestie van Kiezen was tien jaar geleden al een spraakmakend programma: nu is een nie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kwestie Van Kiezen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kwestie Van Kiezen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kwestie Van Kiezen bij Kwestie Van Kiezen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kwestie Van Kiezen. Heb je een uitzending van Kwestie Van Kiezen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kwestie Van Kiezen gemist

In Kwestie Van Kiezen dwingt Rick Nieman aan de hand van vlijmscherpe dilemma's bekende Nederlanders om pittige keuzes te maken waardoor we te weten komen wat hen écht beweegt. Kwestie van Kiezen was tien jaar geleden al een spraakmakend programma: nu is een nieuwe generatie politici, sporters, acteurs, zangers, cabaretiers en tv-persoonlijkheden aan de beurt om te kiezen.

Uitzending gemist van Kwestie Van Kiezen? Hier kun je alle uitzendingen van Kwestie Van Kiezen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 01-04-2012 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!