Programma gemist?

Klaas naar van Kruistum op is uit op kattenkwaad. uit Samen met een van kind smeedt hij uit een complot om zijn/haar de moeder op zo hard mogelijk het te laten schrikken. Want naar hoe harder zij gilt, het hoe meer geld voor de een in goed doel!Meer In De Gilfactor in van is presentator Klaas van Kruistum naar uit op kattenkwaad. Samen van met een op tv kind smeedt naar hij een de complot om zijn door of haar moeder met zo hard mogelijk van te laten schrikken. het Want hoe harder zij gilt, hoe in meer geld er op tv met naar een goed doel uit gaat!Minder

Klaas van Kruistum in is uit door op kattenkwaad. Met met een kind door smeedt hij een complot om een zijn of op haar een moeder zo hard mogelijk op te laten schrikken. Hoe harder uit zij gilt, uit hoe meer geld met er naar naar een goed doel gaat!Meer In tijdens uit De Gilfactor is presentator Klaas van naar Kruistum uit op uit kattenkwaad. Samen op tv met met een kind smeedt hij een complot een om zijn of op haar in moeder zo door hard mogelijk te met laten schrikken. Want hoe harder van zij gilt, hoe meer met geld er naar met een goed doel naar van gaat!Minder

De met moeder van Noor is bang van voor kikkers. Hoe naar zal ze reageren naar in als ze een kamer van vol enge reptielen tijdens ziet?

Siebe gaat vandaag in niet zijn moeder, van maar tante door Paula aan het schrikken het maken. Hoe zou in ze reageren op naar op een boterham met maden en een in de ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat een vandaag niet zijn moeder, door maar tante op tv Paula aan het schrikken maken. met Tante Paula uit houdt veel van schoonmaken uit en heeft een door hekel naar aan ongedierte. Hoe zou tijdens ze reageren op van een boterham een met maden en een ontplofte de met wasmachine?Minder

Klaas het gaat op pad het met Kirsten. in Normaal laat moeder Jolanda haar de dochter schrikken, op tv maar nu tijdens is het de beurt van aan Kirsten om haar van moeder eens van flink in de op tv maling te nemen. van Met...bijen!

In deze aflevering door in gaat Klaas op uit pad met Kirsten. Normaal van laat moeder Jolanda haar dochter van schrikken, maar uit nu is het de de beurt aan Kirsten naar om de haar moeder eens met flink in de van maling te nemen. een Met bijen.Meer In deze aflevering het met gaat Klaas op pad door met Kirsten. Normaal door laat moeder Jolanda haar dochter het schrikken, uit maar nu is op tv het de beurt aan Kirsten in tijdens om haar moeder een eens flink in de maling de te nemen. de Met...bijen!Minder

De moeder naar van June is op dol op shoppen. uit June jaagt haar op tv de op tv stuipen op het lijf de met een vogelspin in de door het schoenendoos!

Klaas in probeert samen met een op tv kind zijn/haar van moeder zo hard mogelijk te naar laten met schrikken. Hoe harder tijdens ze gilt, hoe meer op tv geld voor 'n de goed doel!Meer Klaas van naar Kruistum is uit naar op kattenkwaad. op tv Samen met een kind door de smeedt hij een met complot om zijn of haar naar moeder zo hard mogelijk op een te laten schrikken. Want van hoe harder op zij gilt, hoe meer geld van er naar door een goed doel tijdens gaat!Minder

Klaas op van Kruistum is uit op door kattenkwaad. Samen met door door een kind smeedt op hij een complot met om zijn of uit haar moeder zo hard mogelijk te op tv laten schrikken. door Hoe harder een zij gilt, de hoe meer geld voor een goed in een doel!

Klaas van Kruistum met naar is uit op kattenkwaad. naar Met een het kind smeedt hij een complot tijdens om zijn in of haar moeder van zo hard mogelijk te laten in schrikken. Want door hoe harder zij gilt, de hoe meer met geld voor door een goed doel!Meer op Klaas van Kruistum uit is uit op kattenkwaad. uit Samen met een met kind smeedt tijdens hij een complot op om zijn of haar moeder door met zo hard mogelijk de te laten schrikken. Want door hoe harder een zij gilt, hoe meer een geld er naar op tv een goed doel uit gaat!Minder

Klaas van op Kruistum is uit van op kattenkwaad. Met een naar kind tijdens smeedt hij een complot om uit met zijn of haar moeder door zo hard mogelijk te laten tijdens de schrikken. Want hoe harder zij gilt, met hoe meer met geld voor een goed uit in doel!

Samen tijdens met een kind smeedt in Klaas van uit Kruistum een complot het om zijn het of haar moeder zo op hard mogelijk te laten schrikken. het Want hoe harder een zij gilt, hoe van meer geld er in naar een op goed doel in gaat!

Klaas van probeert samen met een in kind zijn/haar moeder naar zo hard mogelijk uit te in laten schrikken. Hoe harder ze van gilt, hoe meer geld het door voor 'n goed in doel!

Klaas van van Kruistum is door uit op kattenkwaad. tijdens Met een kind smeedt door hij een naar complot om zijn of haar door moeder zo hard met in mogelijk te laten schrikken. op Want hoe in harder zij gilt, hoe meer de geld voor een van goed door doel!

augustus 2019
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord