Programma gemist?

Klaas van het Kruistum uit is uit op kattenkwaad. Samen naar met met een kind smeedt hij met een complot om op zijn/haar moeder zo hard mogelijk tijdens te laten tijdens schrikken. Want hoe harder het zij op tv gilt, hoe meer de geld voor een goed het doel!Meer In van De Gilfactor is presentator Klaas door van Kruistum uit op tv op kattenkwaad. met Samen met een naar kind het smeedt hij een op complot om zijn tijdens of haar moeder zo hard mogelijk op op te laten schrikken. Want hoe door harder zij gilt, de hoe meer geld er op tv naar een goed naar doel uit gaat!Minder

Klaas naar van Kruistum is uit met op kattenkwaad. Met tijdens een kind smeedt tijdens hij uit een complot om zijn of met haar moeder door zo hard op tv mogelijk te laten schrikken. op tv Hoe harder zij gilt, hoe naar meer door geld er naar een goed een doel de gaat!Meer In naar De Gilfactor is presentator Klaas van door Kruistum uit op uit kattenkwaad. Samen op tv met een de kind smeedt hij het een complot om zijn met of haar moeder met zo hard mogelijk te op tv laten de schrikken. Want hoe harder het zij op tv gilt, hoe meer geld er naar op tijdens een goed doel tijdens gaat!Minder

De de moeder van een Noor is bang voor kikkers. Hoe met zal op tv ze reageren in als ze een kamer vol van enge een reptielen ziet?

Siebe gaat de vandaag in niet zijn moeder, maar tante Paula de aan met het schrikken maken. Hoe uit zou ze reageren op de een boterham met het op tv maden en een ontplofte wasmachine?Meer uit Siebe met gaat vandaag niet het zijn moeder, maar tante Paula aan van het schrikken een maken. Tante Paula houdt in veel van schoonmaken naar van en heeft een hekel aan ongedierte. tijdens Hoe met zou ze reageren op het een in boterham met maden en een ontplofte de uit wasmachine?Minder

Klaas gaat op uit in pad met Kirsten. Normaal laat op moeder Jolanda door haar dochter schrikken, maar naar nu is het naar de beurt tijdens aan Kirsten om haar moeder de eens flink in in de maling te naar nemen. een Met...bijen!

In deze naar aflevering met gaat Klaas op pad met Kirsten. uit Normaal door laat moeder Jolanda haar de dochter de schrikken, maar nu is het de in uit beurt aan Kirsten om haar van moeder eens in flink in op tv de maling te uit nemen. Met bijen.Meer uit In deze aflevering naar gaat Klaas op pad met een Kirsten. Normaal laat door moeder Jolanda naar haar dochter schrikken, maar nu op tv is het de een op tv beurt aan Kirsten om haar moeder met eens flink in in de maling tijdens te het nemen. Met...bijen!Minder

De moeder op tv van June is dol in op shoppen. van June jaagt haar de op het stuipen op het met lijf met een vogelspin in in de door schoenendoos!

Klaas uit probeert samen met een kind de zijn/haar moeder tijdens zo hard mogelijk het te laten schrikken. Hoe door in harder ze gilt, op tv hoe meer geld voor tijdens 'n goed doel!Meer Klaas het van Kruistum de is uit in op kattenkwaad. Samen met door een kind smeedt naar hij een complot om door zijn of op haar moeder zo naar hard mogelijk te laten met schrikken. Want hoe op tv harder zij door gilt, hoe meer op geld er naar een met goed doel met gaat!Minder

Klaas het van Kruistum is de uit op kattenkwaad. Samen met met een van kind smeedt hij in een complot om met zijn of door haar moeder zo tijdens hard mogelijk te uit laten schrikken. Hoe op harder zij gilt, hoe een meer geld voor een door goed op tv doel!

Klaas met van Kruistum is in uit op tijdens kattenkwaad. Met een uit kind smeedt hij een tijdens complot om zijn of haar op moeder op tv zo hard mogelijk te laten een schrikken. Want hoe naar harder zij gilt, van hoe meer van geld voor een tijdens goed op doel!Meer Klaas van Kruistum is uit van op kattenkwaad. het Samen met een het kind smeedt hij een een complot op om zijn of tijdens haar moeder zo hard van mogelijk tijdens te laten schrikken. Want hoe harder op tv het zij gilt, hoe meer geld er naar naar een op tv goed doel het gaat!Minder

Klaas van het Kruistum is uit op de kattenkwaad. Met tijdens een kind smeedt hij naar op tv een complot om op tv zijn of haar moeder zo de hard mogelijk te een laten schrikken. Want hoe op tv de harder zij gilt, hoe tijdens meer geld voor van een goed een doel!

Samen met een op door kind smeedt Klaas van Kruistum van een met complot om zijn of haar moeder naar zo hard uit mogelijk te laten schrikken. naar Want hoe op tv harder zij gilt, hoe naar meer geld het er naar naar een goed van doel gaat!

Klaas probeert naar samen met een een kind zijn/haar uit moeder zo in hard mogelijk te laten in schrikken. Hoe harder ze gilt, op hoe het meer geld de voor 'n goed op doel!

Klaas van naar Kruistum is uit op tv op kattenkwaad. Met een naar kind smeedt hij met een complot om met de zijn of haar moeder op zo hard op mogelijk te laten schrikken. Want hoe op tv harder uit zij gilt, hoe meer in geld voor een in goed door doel!

april 2019
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord