Programma gemist?

Klaas door van Kruistum is uit op een van kattenkwaad. Samen met een van kind smeedt hij een complot van een om zijn/haar moeder zo hard het mogelijk naar te laten schrikken. tijdens Want hoe harder van zij gilt, hoe meer geld naar voor een goed door doel!Meer In De uit Gilfactor is presentator Klaas uit naar van Kruistum uit het op kattenkwaad. Samen met op tv een kind smeedt hij uit een naar complot om zijn of haar moeder door zo hard van mogelijk te door laten schrikken. Want hoe harder tijdens het zij gilt, hoe meer geld van er naar in een goed doel tijdens gaat!Minder

Klaas van Kruistum een op tv is uit op kattenkwaad. het Met een kind smeedt hij de de een complot om zijn of haar een moeder zo hard van mogelijk te laten door naar schrikken. Hoe harder uit zij gilt, hoe meer geld van er naar een goed een doel gaat!Meer In het De de Gilfactor is presentator Klaas een van Kruistum uit op met op tv kattenkwaad. Samen met een kind smeedt met hij een complot naar door om zijn of haar van moeder zo van hard mogelijk te laten schrikken. Want tijdens hoe harder op zij op gilt, hoe meer geld met er naar een goed doel de uit gaat!Minder

De door moeder van Noor de is bang door voor kikkers. Hoe zal het ze reageren als het ze een kamer vol enge door reptielen op ziet?

Siebe de gaat vandaag niet zijn moeder, in op tv maar tante Paula aan het de schrikken maken. Hoe op tv zou ze reageren op naar een boterham met in maden en in een op tv ontplofte wasmachine?Meer Siebe op tv gaat vandaag niet zijn moeder, op tv maar door tante Paula aan het schrikken op maken. Tante Paula een houdt veel van in schoonmaken en heeft op tv een hekel uit aan ongedierte. Hoe zou ze van reageren op een in boterham met het maden en een ontplofte naar op wasmachine?Minder

Klaas een gaat op op tv pad met Kirsten. Normaal laat tijdens moeder Jolanda een haar dochter schrikken, maar nu in is het de tijdens tijdens beurt aan Kirsten met om haar moeder eens flink uit in de maling het te nemen. van Met...bijen!

In door deze aflevering gaat Klaas de op naar pad met Kirsten. Normaal laat uit moeder Jolanda haar dochter naar schrikken, maar de nu is het de met van beurt aan Kirsten om op tv haar moeder eens het flink in de door maling te nemen. Met de bijen.Meer In naar deze aflevering gaat Klaas uit op pad naar met Kirsten. Normaal laat moeder het Jolanda tijdens haar dochter schrikken, maar uit nu uit is het de op tv beurt aan Kirsten om haar moeder uit eens flink door in de maling het te het nemen. Met...bijen!Minder

De moeder van van het June is dol op shoppen. op June jaagt haar met de een stuipen op het lijf met op tv een vogelspin in in de op tv schoenendoos!

Klaas probeert van samen met een op tv kind een zijn/haar moeder zo hard op tv mogelijk te laten de schrikken. Hoe harder ze tijdens gilt, hoe meer op tv geld voor tijdens 'n goed doel!Meer Klaas van van Kruistum is uit het op met kattenkwaad. Samen met tijdens een kind smeedt hij een op complot om zijn van op tv of haar moeder zo hard het mogelijk tijdens te laten schrikken. Want hoe harder door naar zij gilt, hoe meer een geld er naar een een goed doel een gaat!Minder

Klaas van met Kruistum is uit tijdens op kattenkwaad. Samen met met een in kind smeedt hij een het complot om op tv zijn of met haar moeder zo hard mogelijk op tv te laten schrikken. op Hoe naar harder zij gilt, hoe meer geld in voor tijdens een goed op doel!

Klaas van naar Kruistum van is uit op kattenkwaad. op tv Met een in kind smeedt hij met een complot om zijn of haar op tv moeder zo hard naar in mogelijk te laten schrikken. van Want hoe harder zij een gilt, hoe meer het geld voor op tv een goed van doel!Meer Klaas van Kruistum is uit door op het kattenkwaad. Samen met een kind de smeedt hij een een de complot om zijn in of haar moeder zo in hard mogelijk in te laten schrikken. Want door hoe harder zij gilt, naar hoe naar meer geld er naar naar een goed doel op tv gaat!Minder

Klaas van met Kruistum een is uit op in kattenkwaad. Met een kind smeedt hij naar een complot op om zijn of haar op moeder tijdens zo hard een mogelijk te laten schrikken. Want de hoe een harder zij gilt, hoe op meer geld tijdens voor een goed het doel!

Samen met een een kind smeedt op tv Klaas van Kruistum van een complot een om zijn uit of haar moeder zo in hard mogelijk te laten schrikken. met Want de hoe harder zij gilt, hoe door meer geld er de de naar een goed doel een gaat!

Klaas het probeert samen met op tv een kind zijn/haar moeder door zo hard mogelijk het te laten schrikken. het Hoe harder de ze gilt, naar hoe meer geld voor tijdens 'n goed op tv doel!

Klaas van uit Kruistum is uit op door door kattenkwaad. Met een uit kind smeedt hij een complot op tv om zijn een of haar de moeder zo hard mogelijk het te laten schrikken. Want een hoe harder zij gilt, door door hoe meer geld voor een in goed door doel!

januari 2020
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!