Programma gemist?

Klaas van Kruistum van naar is uit op uit kattenkwaad. Samen met tijdens een kind smeedt hij een de complot om door zijn/haar moeder zo hard tijdens mogelijk te laten op schrikken. Want hoe de harder zij van gilt, hoe meer geld op voor een goed doel!Meer de In het De Gilfactor is uit presentator Klaas van Kruistum uit op op kattenkwaad. door Samen met een kind met smeedt naar hij een complot het om zijn van of haar moeder in zo hard mogelijk te het laten schrikken. het Want hoe harder uit zij gilt, hoe meer geld met er op tv naar een goed doel tijdens gaat!Minder

Klaas een van Kruistum het is uit op kattenkwaad. Met een in op tv kind smeedt hij naar een complot om zijn op of haar moeder zo hard op mogelijk te in laten schrikken. van Hoe harder zij gilt, op hoe de meer geld er naar een in goed doel gaat!Meer In tijdens De tijdens Gilfactor is presentator Klaas door van een Kruistum uit op kattenkwaad. Samen tijdens met een tijdens kind smeedt hij een op complot een om zijn of haar naar moeder zo hard van mogelijk te laten schrikken. met Want hoe harder uit zij een gilt, hoe meer uit geld er naar een goed doel tijdens van gaat!Minder

De moeder van het Noor is bang door voor kikkers. Hoe op zal ze reageren door als naar ze een kamer vol enge het reptielen door ziet?

Siebe tijdens gaat vandaag het niet zijn moeder, maar tante de Paula aan het schrikken de maken. Hoe op zou naar ze reageren op een boterham in met maden en een het ontplofte wasmachine?Meer de Siebe uit gaat vandaag niet van zijn moeder, maar tante het Paula aan het schrikken maken. met uit Tante Paula houdt tijdens veel van schoonmaken en heeft op een tijdens hekel aan ongedierte. Hoe een zou ze reageren op op tv een boterham door met maden en een ontplofte een naar wasmachine?Minder

Klaas op tv gaat op pad met Kirsten. op Normaal laat moeder op Jolanda een haar dochter schrikken, naar maar nu van is het de beurt aan naar Kirsten het om haar moeder eens tijdens flink in de de maling te nemen. tijdens Met...bijen!

In deze aflevering naar gaat door Klaas op pad met door Kirsten. Normaal laat moeder uit Jolanda haar dochter in schrikken, maar nu tijdens in is het de beurt aan Kirsten naar om haar op moeder van eens flink in de op maling te nemen. Met door bijen.Meer In deze aflevering in gaat naar Klaas op pad een met Kirsten. Normaal laat op tv moeder de Jolanda haar dochter naar schrikken, maar nu is het van de beurt tijdens aan Kirsten om haar moeder de eens met flink in de naar maling te het nemen. Met...bijen!Minder

De de moeder van June is door dol op shoppen. June naar op tv jaagt haar de door stuipen op het lijf met een tijdens vogelspin in op de de schoenendoos!

Klaas probeert tijdens samen van met een kind zijn/haar op tv moeder zo naar hard mogelijk te laten schrikken. de Hoe harder in ze gilt, van hoe meer geld voor 'n goed op tv uit doel!Meer Klaas van Kruistum is in uit op kattenkwaad. Samen de met een kind tijdens smeedt hij van een complot om zijn tijdens of haar van moeder zo hard mogelijk een te laten door schrikken. in Want hoe harder zij gilt, door hoe tijdens meer geld er uit naar een goed doel naar gaat!Minder

Klaas op van Kruistum is op tv uit op kattenkwaad. Samen met op tv een kind in smeedt door hij een complot om naar zijn of haar moeder zo naar hard mogelijk naar te een laten schrikken. Hoe van harder zij gilt, hoe meer geld uit voor een het goed de doel!

Klaas van de Kruistum is de uit op kattenkwaad. Met de een kind smeedt een hij uit een complot om van zijn of haar uit moeder zo hard mogelijk het te laten schrikken. op tv Want hoe het harder zij gilt, hoe meer geld uit voor een de goed door doel!Meer Klaas van Kruistum met is uit op kattenkwaad. de Samen met met een kind smeedt van hij een complot om zijn uit of haar moeder een tijdens zo hard mogelijk te uit laten schrikken. Want hoe harder uit zij gilt, uit hoe meer geld er in naar een goed naar doel op gaat!Minder

Klaas naar van Kruistum is op uit op kattenkwaad. Met een met kind smeedt naar hij een van complot om zijn of haar uit een moeder zo hard mogelijk met te laten schrikken. de Want hoe harder zij uit gilt, hoe meer een geld een voor een goed met doel!

Samen met een een kind in smeedt Klaas van op tv Kruistum een complot om in zijn of haar op tv moeder zo hard het mogelijk te laten van schrikken. Want hoe in harder een zij gilt, hoe meer geld er van een naar een goed doel door gaat!

Klaas in probeert samen met met een kind zijn/haar moeder zo het hard mogelijk van te laten schrikken. uit Hoe harder door ze gilt, een hoe meer geld voor uit 'n goed uit doel!

Klaas van Kruistum de is uit op tijdens kattenkwaad. tijdens Met een kind smeedt een hij een op tv complot om zijn een of haar moeder op zo hard mogelijk te laten de schrikken. Want op tv hoe harder zij gilt, een hoe meer geld een voor door een goed op doel!

januari 2019
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord