Programma gemist?

Klaas een van Kruistum is uit uit op kattenkwaad. Samen de met in een kind smeedt hij een complot door om zijn/haar een moeder zo hard tijdens mogelijk te laten uit schrikken. Want hoe harder uit zij gilt, de hoe meer geld voor tijdens een goed naar doel!Meer In De tijdens Gilfactor is naar presentator Klaas een van Kruistum uit op op tv kattenkwaad. Samen met een kind tijdens smeedt hij een uit complot om op tv zijn of haar met moeder het zo hard mogelijk uit te laten schrikken. op Want hoe harder zij gilt, hoe een meer de geld er tijdens naar een goed doel in gaat!Minder

Klaas uit van Kruistum is naar uit op kattenkwaad. op tv Met een kind smeedt hij van een uit complot om zijn of in haar moeder zo hard met mogelijk te in laten schrikken. Hoe harder met een zij gilt, hoe meer geld op er naar een goed met doel tijdens gaat!Meer In De op tv Gilfactor is presentator Klaas van van Kruistum uit het op kattenkwaad. Samen uit met tijdens een kind smeedt hij een in complot om in zijn of haar moeder door zo van hard mogelijk te laten schrikken. Want uit hoe harder op tv zij gilt, hoe meer uit geld er naar uit een de goed doel tijdens gaat!Minder

De moeder van van Noor is een bang voor kikkers. Hoe het zal door ze reageren als van ze een kamer vol het enge reptielen uit ziet?

Siebe tijdens gaat vandaag het niet zijn moeder, maar tante Paula de aan naar het schrikken maken. uit Hoe zou ze met reageren op een boterham van met maden de en een ontplofte wasmachine?Meer met Siebe gaat vandaag de niet zijn het moeder, maar tante Paula aan naar het het schrikken maken. op Tante Paula houdt veel van schoonmaken tijdens en heeft de een hekel op tv aan ongedierte. Hoe zou ze uit reageren op op een boterham het met maden en met een ontplofte naar wasmachine?Minder

Klaas in gaat op pad met met Kirsten. Normaal uit laat moeder een Jolanda haar dochter schrikken, maar nu op is in het de beurt aan Kirsten door om haar van moeder eens flink op tv in de met maling te nemen. van Met...bijen!

In deze aflevering op tv gaat Klaas op door pad met op tv Kirsten. door Normaal laat moeder Jolanda in haar dochter in schrikken, maar nu is met het de beurt met aan Kirsten om haar moeder met eens flink in het de uit maling te nemen. Met bijen.Meer met met In deze aflevering een gaat Klaas op pad met in Kirsten. Normaal laat moeder in Jolanda in haar dochter schrikken, maar nu op tv is het de door beurt naar aan Kirsten door om haar moeder eens flink in op de maling op te op tv nemen. Met...bijen!Minder

De moeder van door June op is dol op shoppen. in June jaagt naar haar de stuipen op op tv het het lijf met een vogelspin in de in op schoenendoos!

Klaas probeert samen van met een met kind zijn/haar moeder het zo op tv hard mogelijk te laten met schrikken. Hoe harder ze gilt, met hoe meer geld de voor 'n op goed tijdens doel!Meer Klaas van Kruistum naar is uit op kattenkwaad. met Samen tijdens met een kind met smeedt hij een op complot om zijn op of haar moeder in zo hard mogelijk te laten schrikken. uit Want van hoe harder zij gilt, op hoe meer tijdens geld er naar op een goed doel van gaat!Minder

Klaas de van Kruistum is uit op tijdens op tv kattenkwaad. Samen met een kind uit smeedt met hij een complot om zijn tijdens of haar moeder op zo in hard mogelijk te laten in schrikken. Hoe harder tijdens zij gilt, hoe meer geld de voor een in goed tijdens doel!

Klaas in van Kruistum is uit op op kattenkwaad. Met een door kind met smeedt hij door een complot om zijn of haar uit moeder zo hard een mogelijk met te laten de schrikken. Want hoe harder in zij gilt, in hoe meer geld voor een goed van op doel!Meer Klaas van een Kruistum is uit door op kattenkwaad. Samen uit met een kind smeedt hij een tijdens complot naar om zijn of haar in moeder zo hard mogelijk door te laten op tv schrikken. Want op tv hoe harder zij op tv gilt, hoe meer geld naar er naar door een goed doel in gaat!Minder

Klaas in van Kruistum is een uit op kattenkwaad. Met een op kind het smeedt hij een door complot om zijn in of haar moeder zo hard met in mogelijk te laten schrikken. Want hoe door harder zij op gilt, hoe meer geld de voor een door goed met doel!

Samen op met een kind smeedt Klaas een naar van Kruistum een de complot om zijn uit of haar moeder zo hard in mogelijk door te laten schrikken. de Want hoe harder zij naar gilt, hoe op tv meer geld er naar op een goed doel op tv gaat!

Klaas probeert een samen met naar een kind zijn/haar moeder door zo hard van mogelijk te laten schrikken. Hoe met harder in ze gilt, hoe meer uit geld een voor 'n goed van doel!

Klaas tijdens van Kruistum is uit op tijdens kattenkwaad. uit Met een kind smeedt door hij tijdens een complot om zijn of uit haar moeder zo naar hard mogelijk te laten op tv schrikken. de Want hoe harder zij gilt, naar van hoe meer geld voor tijdens een goed door doel!

september 2020
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!