Programma gemist?

Klaas tijdens van Kruistum is uit de op kattenkwaad. Samen de met een kind smeedt een hij een op complot een om zijn/haar moeder uit zo hard mogelijk naar te laten schrikken. Want een hoe harder zij gilt, hoe met meer geld voor de een goed door doel!Meer In De van Gilfactor uit is presentator Klaas tijdens van Kruistum uit op kattenkwaad. Samen met op met een kind smeedt tijdens hij een complot om met zijn of haar door moeder zo hard naar mogelijk te laten schrikken. van uit Want hoe harder op zij gilt, hoe meer in geld er van naar een goed doel een gaat!Minder

Klaas van Kruistum naar is een uit op kattenkwaad. Met een een met kind smeedt hij naar een complot om zijn of een haar moeder zo op tv hard mogelijk te laten op schrikken. Hoe met harder zij gilt, met hoe naar meer geld er naar een goed uit doel gaat!Meer uit In De uit Gilfactor is presentator Klaas van van van Kruistum uit op kattenkwaad. Samen met van een kind smeedt in hij op een complot om zijn of met haar met moeder zo hard mogelijk te tijdens laten de schrikken. Want hoe harder zij de tijdens gilt, hoe meer geld er door naar een het goed doel door gaat!Minder

De tijdens moeder van Noor op tv is bang uit voor kikkers. Hoe zal op tv ze reageren als ze tijdens een kamer vol enge met reptielen met ziet?

Siebe gaat met vandaag de niet zijn moeder, maar tante Paula op tv aan het schrikken van maken. door Hoe zou ze reageren op van een boterham met het maden en een op met ontplofte wasmachine?Meer Siebe een gaat vandaag niet het zijn moeder, maar tante Paula aan de het met schrikken maken. Tante Paula houdt tijdens tijdens veel van schoonmaken en heeft van een hekel aan door ongedierte. Hoe zou ze tijdens op reageren op een boterham met maden de en een in ontplofte uit wasmachine?Minder

Klaas gaat uit op pad de met Kirsten. Normaal in laat moeder op Jolanda haar dochter schrikken, maar nu een is het de het beurt aan het Kirsten om een haar moeder eens flink naar in de maling van te nemen. met Met...bijen!

In deze naar aflevering gaat Klaas op tv op pad op tv met Kirsten. Normaal laat moeder uit Jolanda door haar dochter schrikken, maar de nu is het de van de beurt aan Kirsten om haar tijdens moeder met eens flink in een de maling te nemen. het Met bijen.Meer van In deze aflevering gaat Klaas op tijdens pad met de Kirsten. Normaal laat op moeder Jolanda tijdens haar dochter schrikken, maar nu een de is het de beurt aan Kirsten op tv om haar moeder van eens flink in tijdens de maling te op nemen. van Met...bijen!Minder

De het moeder van June is in dol op op shoppen. June jaagt de haar de op tv stuipen op het lijf op met een vogelspin in de uit op schoenendoos!

Klaas in probeert samen met een kind met een zijn/haar moeder zo hard mogelijk het te de laten schrikken. Hoe in harder ze gilt, hoe meer geld naar voor 'n van goed doel!Meer de Klaas van Kruistum het is uit op een kattenkwaad. Samen met de een kind smeedt op hij een op tv complot om zijn of haar in moeder zo hard het mogelijk te de laten schrikken. Want het hoe harder de zij gilt, hoe meer geld op er uit naar een goed op doel gaat!Minder

Klaas van van Kruistum is uit uit op kattenkwaad. door Samen met een kind smeedt door hij een complot het om zijn op of haar op moeder zo door hard mogelijk te laten schrikken. op Hoe harder zij gilt, uit van hoe meer geld voor een goed van van doel!

Klaas met van Kruistum is uit op het naar kattenkwaad. Met een kind naar smeedt hij een complot op om zijn door of haar moeder het zo hard mogelijk het te laten schrikken. Want in hoe harder tijdens zij gilt, de hoe meer geld voor een goed op van doel!Meer Klaas van uit Kruistum is uit op het kattenkwaad. Samen met een kind op tv smeedt van hij een complot om tijdens zijn van of haar moeder zo hard mogelijk een te laten een schrikken. door Want hoe harder zij gilt, hoe naar op tv meer geld er naar een goed door doel een gaat!Minder

Klaas in van Kruistum in is uit op kattenkwaad. Met een het kind smeedt hij naar van een complot om zijn een of haar moeder zo hard met tijdens mogelijk te laten schrikken. Want tijdens hoe harder de zij gilt, hoe meer de geld voor een door goed uit doel!

Samen met een met kind smeedt Klaas tijdens van Kruistum een de complot om door zijn of in haar moeder zo hard met mogelijk te laten schrikken. met Want hoe in harder op zij gilt, hoe meer geld er uit op naar een goed doel het gaat!

Klaas probeert een samen naar met een kind zijn/haar door moeder zo hard met mogelijk te laten schrikken. Hoe van harder ze gilt, de hoe meer in geld voor 'n goed op tv van doel!

Klaas van Kruistum op tv tijdens is uit op kattenkwaad. Met uit een kind smeedt hij op een van complot om zijn of haar in moeder zo hard het mogelijk door te laten schrikken. Want door hoe harder zij gilt, in hoe meer geld de voor een op goed met doel!

november 2018
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord