Programma gemist?

Klaas van Kruistum een is uit op de kattenkwaad. tijdens Samen met een kind smeedt door door hij een complot om de zijn/haar moeder zo hard mogelijk het uit te laten schrikken. Want hoe harder in zij gilt, door hoe meer geld in voor een goed op tv doel!Meer In De de Gilfactor is tijdens presentator Klaas van Kruistum uit door op de kattenkwaad. Samen met een tijdens kind smeedt van hij een op complot om zijn of haar naar moeder zo hard tijdens mogelijk te laten naar schrikken. van Want hoe harder zij van gilt, hoe van meer geld er naar een goed op tv doel het gaat!Minder

Klaas naar van Kruistum is het uit op tijdens kattenkwaad. Met een kind smeedt op hij een complot om op tv zijn of haar tijdens moeder in zo hard mogelijk te laten tijdens schrikken. uit Hoe harder van zij gilt, hoe meer een geld er naar naar een goed doel tijdens gaat!Meer In De Gilfactor uit is het presentator Klaas van tijdens Kruistum uit op kattenkwaad. Samen met tijdens een kind op smeedt hij een naar complot om zijn of met haar tijdens moeder zo hard mogelijk het te laten schrikken. Want uit hoe harder zij tijdens gilt, hoe tijdens meer geld er uit naar een naar goed doel van gaat!Minder

De het moeder van Noor het is bang voor kikkers. Hoe de zal ze op reageren als ze naar een door kamer vol enge met reptielen ziet?

Siebe gaat vandaag met op tv niet zijn moeder, tijdens maar tante Paula aan het schrikken een maken. Hoe zou van ze reageren op het een boterham met van maden en een op op ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat naar vandaag niet de zijn moeder, maar tante Paula aan naar het uit schrikken maken. Tante Paula houdt door in veel van schoonmaken de en heeft een hekel door aan ongedierte. Hoe zou ze op tv reageren op op een boterham de met maden en door een ontplofte van wasmachine?Minder

Klaas gaat op tijdens pad met Kirsten. tijdens Normaal laat moeder op Jolanda haar tijdens dochter uit schrikken, maar nu is het de door beurt een aan Kirsten om uit haar moeder eens flink in tijdens de met maling te nemen. van Met...bijen!

In deze aflevering de gaat Klaas naar op in pad met Kirsten. Normaal laat moeder een op Jolanda haar dochter schrikken, maar nu het is het het de beurt aan Kirsten met om op tv haar moeder eens flink een in de maling te door nemen. Met van bijen.Meer In deze de aflevering gaat Klaas van op pad met Kirsten. het Normaal laat moeder naar Jolanda haar door dochter schrikken, maar nu tijdens op is het de van beurt aan Kirsten om haar moeder tijdens eens flink het in de maling door te de nemen. Met...bijen!Minder

De moeder het van June de is dol op shoppen. June tijdens naar jaagt haar de met stuipen op het de lijf met een het vogelspin in de in schoenendoos!

Klaas tijdens probeert samen met een kind het op tv zijn/haar moeder zo hard mogelijk uit te laten schrikken. het Hoe harder ze gilt, het hoe meer van geld voor 'n de goed doel!Meer Klaas van van Kruistum is uit uit op kattenkwaad. Samen tijdens uit met een kind smeedt hij op een complot om zijn het of met haar moeder zo hard de mogelijk te laten uit schrikken. tijdens Want hoe harder zij gilt, hoe tijdens meer op geld er naar een op goed op tv doel gaat!Minder

Klaas de van Kruistum is uit op een kattenkwaad. Samen in met een op tv kind smeedt hij op een complot van om zijn of haar moeder zo op hard mogelijk met te laten met schrikken. Hoe harder zij gilt, naar hoe meer geld met voor op tv een goed tijdens doel!

Klaas van Kruistum door is naar uit op kattenkwaad. Met een op tv kind op smeedt hij tijdens een complot om zijn een of haar op tv moeder zo hard van mogelijk te laten schrikken. Want tijdens hoe tijdens harder zij gilt, van hoe meer geld voor een naar goed doel!Meer Klaas door van Kruistum uit is uit op door kattenkwaad. Samen met een het kind smeedt hij op tv een complot om uit zijn door of haar moeder zo hard op tv mogelijk een te laten schrikken. Want hoe een harder zij gilt, tijdens hoe meer geld er uit uit naar een goed doel uit gaat!Minder

Klaas met van Kruistum is uit op door kattenkwaad. op Met een met kind smeedt hij een een complot om uit zijn of haar moeder het zo hard mogelijk een te laten schrikken. Want het hoe harder zij gilt, de hoe meer op tv geld voor op een goed van doel!

Samen met de een kind smeedt in Klaas van op Kruistum een complot om zijn met van of haar moeder zo hard van mogelijk te laten op tv schrikken. Want hoe harder in op tv zij gilt, hoe tijdens meer geld er een naar een goed doel door gaat!

Klaas probeert door samen van met een kind zijn/haar moeder uit zo hard mogelijk een te laten naar schrikken. Hoe harder ze op tv gilt, hoe de meer geld door voor 'n goed van doel!

Klaas de van Kruistum is uit tijdens op kattenkwaad. naar Met een kind van smeedt hij een complot naar om tijdens zijn of haar moeder zo hard van mogelijk te laten de schrikken. de Want hoe harder op zij gilt, het hoe meer geld het voor een goed door doel!

mei 2021
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!