Programma gemist?

Klaas van van Kruistum een is uit op kattenkwaad. Samen naar met een kind met smeedt hij een complot een om de zijn/haar moeder naar zo hard mogelijk te met laten schrikken. uit Want hoe harder zij uit gilt, hoe meer geld voor uit door een goed doel!Meer In De Gilfactor door is het presentator Klaas van Kruistum in uit op van kattenkwaad. Samen tijdens met een kind uit smeedt hij een complot om zijn het of met haar moeder zo tijdens hard mogelijk te laten naar schrikken. Want hoe harder met uit zij gilt, hoe meer naar geld er van naar een goed doel op tv gaat!Minder

Klaas van door Kruistum is uit op het met kattenkwaad. Met een kind smeedt de hij naar een complot om zijn door of haar moeder zo het hard mogelijk op tv te laten van schrikken. Hoe harder zij gilt, op hoe meer geld in er naar tijdens een goed doel gaat!Meer tijdens In De Gilfactor de is presentator Klaas door van Kruistum tijdens uit op kattenkwaad. Samen met op een kind smeedt tijdens hij een complot op om tijdens zijn of haar op moeder zo door hard mogelijk te laten een schrikken. Want hoe door harder zij gilt, van hoe meer geld er het naar in een goed doel met gaat!Minder

De moeder uit van Noor in is bang voor kikkers. naar Hoe de zal ze reageren als ze een tijdens kamer vol enge tijdens op reptielen ziet?

Siebe de gaat vandaag niet zijn in moeder, maar op tv tante Paula met aan het schrikken maken. op tv Hoe zou ze reageren uit op een boterham het met maden door en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe van gaat vandaag een niet zijn moeder, op maar tante Paula aan de het schrikken maken. een in Tante Paula houdt veel van schoonmaken het en in heeft een hekel een aan ongedierte. een Hoe zou ze een reageren op een boterham met op tv maden de en een ontplofte in wasmachine?Minder

Klaas gaat op met pad op tv met Kirsten. Normaal een laat moeder Jolanda op tv haar dochter uit schrikken, maar nu op tv is het de beurt aan door Kirsten om haar moeder met eens flink in door van de maling te nemen. op tv Met...bijen!

In op deze aflevering een gaat Klaas op pad van met Kirsten. het Normaal laat moeder Jolanda haar dochter op tv de schrikken, maar nu is het de tijdens beurt de aan Kirsten door om haar moeder tijdens eens flink in in de maling te nemen. Met het bijen.Meer door In deze aflevering het gaat Klaas op pad van met Kirsten. Normaal laat moeder door Jolanda haar dochter een schrikken, door maar nu is op tv het de beurt de aan Kirsten om haar in moeder eens door flink in de de maling te met nemen. Met...bijen!Minder

De op tv moeder van June is op dol uit op shoppen. June jaagt met haar de stuipen op het uit lijf op tv met een vogelspin in op tv de van schoenendoos!

Klaas een probeert samen op tv met een kind zijn/haar moeder zo op hard op mogelijk te laten schrikken. een Hoe harder ze in gilt, hoe meer een geld voor 'n goed een doel!Meer op tv Klaas van Kruistum is uit van met op kattenkwaad. Samen met een kind van smeedt met hij een complot om zijn in of op haar moeder zo met hard mogelijk te op tv laten schrikken. Want van hoe harder zij gilt, met hoe meer geld er op tv naar een goed uit op doel gaat!Minder

Klaas op van Kruistum is door uit op kattenkwaad. op Samen met een kind smeedt het hij een complot een om zijn of een haar moeder op zo hard uit mogelijk te laten op tv schrikken. Hoe harder zij gilt, het hoe meer geld het voor tijdens een goed op tv doel!

Klaas uit van Kruistum is uit in op kattenkwaad. Met met een kind smeedt in hij een complot om een zijn of haar op tv moeder zo tijdens hard mogelijk tijdens te laten door schrikken. Want hoe harder zij gilt, naar hoe van meer geld voor een naar goed doel!Meer door Klaas van Kruistum in is uit op kattenkwaad. Samen op met een kind op tv smeedt naar hij een complot om zijn de of haar moeder tijdens zo hard op tv mogelijk te uit laten schrikken. Want hoe harder de zij gilt, naar hoe meer geld met er door naar een goed doel de gaat!Minder

Klaas van van Kruistum is met uit op kattenkwaad. Met een naar kind smeedt tijdens hij in een complot om in zijn of haar moeder zo hard op tv mogelijk te laten een schrikken. het Want hoe een harder zij gilt, een hoe meer geld voor een goed op tv tijdens doel!

Samen tijdens met een tijdens kind smeedt Klaas van Kruistum uit een een complot om zijn of haar moeder een zo hard een mogelijk een te laten schrikken. Want het hoe harder zij gilt, met hoe meer geld er het naar een goed door doel van gaat!

Klaas probeert samen uit uit met een kind zijn/haar moeder van zo hard op tv mogelijk te laten op tv schrikken. Hoe harder ze in gilt, hoe uit meer geld uit voor 'n goed met doel!

Klaas van Kruistum op is met uit op kattenkwaad. van Met een naar kind smeedt hij een complot een om op zijn of haar moeder op tv zo hard mogelijk te laten op tv schrikken. Want hoe naar harder zij gilt, tijdens hoe meer uit geld voor een goed op tv op tv doel!

januari 2021
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!