Programma gemist?

Klaas van naar Kruistum is uit op op kattenkwaad. Samen tijdens met op een kind smeedt hij een complot op tv om met zijn/haar moeder zo hard van mogelijk te laten schrikken. uit in Want hoe harder zij gilt, hoe tijdens meer geld het voor een goed door doel!Meer In De Gilfactor van is met presentator Klaas van Kruistum van uit op de kattenkwaad. Samen met een de kind smeedt van hij een complot om het zijn of haar moeder op tv zo van hard mogelijk door te laten schrikken. door Want hoe harder zij gilt, het hoe meer geld er tijdens naar op tv een goed doel met gaat!Minder

Klaas van de Kruistum is een uit op in kattenkwaad. Met een kind smeedt een hij het een complot om zijn in of haar moeder door zo hard mogelijk het te laten schrikken. Hoe harder het met zij gilt, hoe meer geld er naar naar naar een goed tijdens doel gaat!Meer In De Gilfactor is van presentator Klaas van de Kruistum uit tijdens op kattenkwaad. in Samen met een kind smeedt in een hij een complot om de zijn of haar van moeder zo hard mogelijk te het laten schrikken. Want door een hoe harder zij gilt, naar hoe meer geld er naar naar een goed op doel met gaat!Minder

De een moeder van Noor is bang de voor kikkers. Hoe het zal naar ze reageren als door ze een kamer op tv vol enge reptielen uit ziet?

Siebe gaat vandaag naar niet zijn moeder, door van maar tante Paula aan het met schrikken maken. Hoe zou door ze reageren op met op een boterham met maden en op tv een ontplofte wasmachine?Meer Siebe de gaat vandaag niet tijdens zijn moeder, het maar tante Paula een aan het schrikken maken. het Tante tijdens Paula houdt veel een van schoonmaken en tijdens heeft een hekel van aan ongedierte. het Hoe zou ze reageren naar op een boterham met maden het en een ontplofte van op tv wasmachine?Minder

Klaas de gaat op pad met Kirsten. door Normaal tijdens laat moeder Jolanda haar door dochter schrikken, maar een nu is in het de beurt aan Kirsten op tv om haar het moeder eens flink in een de maling te het uit nemen. Met...bijen!

In deze door aflevering gaat Klaas het op pad met in Kirsten. op tv Normaal laat moeder Jolanda haar dochter van schrikken, uit maar nu is op tv het de beurt aan met Kirsten om haar van moeder tijdens eens flink in de maling te op nemen. Met bijen.Meer uit In deze aflevering op gaat Klaas van op op tv pad met Kirsten. naar Normaal laat moeder Jolanda haar dochter op tv schrikken, maar nu het is het in de beurt aan Kirsten in om haar moeder op tv eens flink uit in de de maling te het nemen. Met...bijen!Minder

De in moeder van June door is dol op shoppen. June van jaagt uit haar de van stuipen op het lijf met tijdens een vogelspin in naar de op tv schoenendoos!

Klaas in probeert samen met een kind in zijn/haar moeder zo met hard mogelijk te uit met laten schrikken. Hoe harder ze het gilt, hoe door meer geld voor met 'n goed doel!Meer Klaas van de Kruistum is een uit op kattenkwaad. de Samen naar met een kind smeedt hij een uit complot het om zijn of haar uit moeder zo hard uit mogelijk te uit laten schrikken. Want de hoe harder zij gilt, op hoe meer op geld er met naar een goed doel een gaat!Minder

Klaas van van Kruistum is op uit op met kattenkwaad. Samen met naar een kind smeedt hij door een complot om door zijn of haar moeder naar zo uit hard mogelijk te laten schrikken. Hoe tijdens harder tijdens zij gilt, hoe meer geld een voor met een goed van doel!

Klaas van Kruistum het op tv is uit op kattenkwaad. het Met een kind smeedt hij uit een complot door om zijn of een haar moeder zo hard uit mogelijk de te laten schrikken. Want hoe naar harder zij gilt, het hoe meer tijdens geld voor een het goed op doel!Meer Klaas van Kruistum is de uit op op tv kattenkwaad. Samen met uit een kind smeedt hij door een complot om naar zijn of de haar moeder zo hard een mogelijk te laten met schrikken. Want hoe harder met zij tijdens gilt, hoe meer door geld er naar uit een goed doel op gaat!Minder

Klaas van naar Kruistum is uit op op tv kattenkwaad. Met met een kind smeedt op tv hij een op tv complot om zijn of haar de het moeder zo hard mogelijk naar te laten schrikken. Want hoe in harder zij gilt, tijdens hoe meer met geld voor een door goed in doel!

Samen tijdens met een door kind smeedt Klaas door van Kruistum een complot om van zijn of haar moeder met zo hard tijdens mogelijk een te laten schrikken. naar Want hoe harder uit zij gilt, hoe met meer geld er naar een uit goed doel uit gaat!

Klaas op tv probeert samen met een van kind naar zijn/haar moeder zo hard mogelijk te de laten schrikken. van Hoe van harder ze gilt, op hoe meer geld voor 'n van goed het doel!

Klaas tijdens van Kruistum is naar uit op kattenkwaad. Met van een kind smeedt op hij een complot om naar zijn de of haar de moeder zo hard mogelijk te tijdens laten in schrikken. Want hoe harder zij gilt, uit op hoe meer geld voor een een goed met doel!

mei 2020
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!