Programma gemist?

Klaas van Kruistum uit is uit de op kattenkwaad. Samen met uit een kind smeedt tijdens hij een met complot om zijn/haar moeder in zo hard uit mogelijk te op tv laten schrikken. de Want hoe harder zij gilt, hoe het meer geld uit voor een tijdens goed doel!Meer In De met Gilfactor is presentator Klaas de door van Kruistum uit in op kattenkwaad. Samen met een uit kind smeedt hij een op tv complot om op tv zijn of haar een moeder zo hard in mogelijk te laten op tv schrikken. Want hoe in harder in zij gilt, hoe de meer geld er naar het een goed met doel gaat!Minder

Klaas op tv van Kruistum is een uit op kattenkwaad. een Met een kind smeedt het hij een complot om een op tv zijn of haar op moeder zo hard mogelijk op tv te laten schrikken. met Hoe harder zij gilt, hoe een door meer geld er het naar een goed doel op gaat!Meer In De van Gilfactor is door presentator Klaas van Kruistum uit tijdens op kattenkwaad. van Samen met een kind de smeedt hij de een complot om zijn of van haar moeder zo het hard mogelijk uit te op laten schrikken. Want hoe naar harder zij gilt, hoe meer tijdens geld naar er naar een goed doel de de gaat!Minder

De moeder een van Noor is in bang voor kikkers. Hoe de zal ze reageren van als ze een naar in kamer vol enge reptielen op tv ziet?

Siebe op tv gaat vandaag een niet zijn moeder, het maar tante Paula aan op het schrikken de maken. Hoe zou ze reageren op van een boterham met op tv maden tijdens en een ontplofte wasmachine?Meer op tv Siebe gaat vandaag uit niet zijn moeder, naar maar tante Paula op aan het schrikken van maken. Tante Paula houdt op tv veel in van schoonmaken uit en heeft een tijdens hekel aan ongedierte. Hoe zou van ze reageren tijdens op een boterham met maden naar en een de ontplofte van wasmachine?Minder

Klaas op tv gaat op naar pad met Kirsten. uit Normaal laat moeder door Jolanda haar dochter schrikken, maar van nu is het met de beurt aan Kirsten de om haar tijdens moeder eens de flink in de met maling te nemen. de Met...bijen!

In deze in aflevering gaat tijdens Klaas op pad met Kirsten. op tv een Normaal laat moeder Jolanda haar op tv dochter schrikken, op tv maar nu op is het de naar beurt aan Kirsten naar om haar moeder eens flink in in de maling door te nemen. Met op bijen.Meer In van deze aflevering gaat Klaas op op pad met naar Kirsten. Normaal laat moeder op tv Jolanda uit haar dochter een schrikken, maar nu is op het de beurt aan Kirsten uit de om haar moeder eens met flink in de een maling te tijdens nemen. Met...bijen!Minder

De moeder tijdens van in June is dol op shoppen. met June jaagt haar de op tv tijdens stuipen op het lijf met een naar vogelspin op tv in de door schoenendoos!

Klaas probeert samen op met een van kind zijn/haar uit moeder zo hard van mogelijk te laten schrikken. door Hoe harder ze uit gilt, hoe van meer geld voor 'n het goed doel!Meer in Klaas van een Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen in met tijdens een kind smeedt hij een uit complot om van zijn naar of haar moeder een zo hard mogelijk te op tv laten schrikken. Want op hoe harder zij gilt, hoe de meer geld op tv er naar een goed op tv doel het gaat!Minder

Klaas een van Kruistum is uit op van kattenkwaad. Samen met de een kind tijdens smeedt met hij een complot om tijdens zijn of haar met moeder zo op hard mogelijk te laten schrikken. Hoe uit harder naar zij gilt, hoe meer geld op tv voor een op tv goed in doel!

Klaas van Kruistum een is de uit op naar kattenkwaad. Met een kind smeedt in hij een complot de om het zijn of haar moeder zo hard met de mogelijk te laten met schrikken. Want hoe van harder zij gilt, hoe meer met geld voor uit een goed doel!Meer Klaas met van Kruistum is uit op door op kattenkwaad. Samen met een een kind smeedt op hij een de complot om zijn of in haar moeder zo in hard mogelijk tijdens te laten schrikken. de Want hoe harder zij gilt, op hoe meer door geld er naar een goed met doel van gaat!Minder

Klaas van op tv Kruistum is uit een op de kattenkwaad. Met een kind smeedt het hij een van complot om zijn uit of haar moeder zo de hard mogelijk te laten de schrikken. naar Want hoe harder op tv zij gilt, hoe meer geld uit voor een goed op tv op doel!

Samen met een met kind smeedt van Klaas van het Kruistum een uit complot om zijn of naar haar moeder tijdens zo hard mogelijk te laten van schrikken. Want hoe op tv harder door zij gilt, hoe meer geld uit er door naar een goed doel door gaat!

Klaas probeert samen naar met door een kind zijn/haar moeder zo de uit hard mogelijk te laten het schrikken. Hoe harder ze gilt, op tv hoe meer het geld op tv voor 'n goed een doel!

Klaas op van Kruistum is uit uit op kattenkwaad. van Met een kind smeedt hij een een complot om door van zijn of haar moeder een zo hard door mogelijk te laten schrikken. Want het hoe van harder zij gilt, hoe tijdens meer geld voor een uit goed de doel!

juli 2021
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!