Programma gemist?

Klaas van Kruistum uit is uit door op kattenkwaad. Samen door met een kind smeedt een hij de een complot om zijn/haar moeder door met zo hard mogelijk de te laten schrikken. Want op tv hoe harder van zij gilt, hoe meer geld van voor een goed het doel!Meer In door De Gilfactor met is presentator Klaas van op Kruistum uit op met kattenkwaad. Samen met door een kind door smeedt hij een op tv complot om zijn of haar moeder op met zo hard mogelijk te laten schrikken. op tv Want hoe het harder door zij gilt, hoe meer geld er met tijdens naar een goed van doel gaat!Minder

Klaas van met Kruistum is uit naar op kattenkwaad. Met de een kind smeedt hij uit een complot om van zijn of haar in moeder uit zo hard mogelijk te laten een schrikken. Hoe op tv harder zij op gilt, hoe meer geld tijdens er naar tijdens een goed de doel gaat!Meer In De het Gilfactor is presentator van Klaas van naar Kruistum uit op kattenkwaad. Samen met op een kind smeedt naar op hij een complot om zijn of met haar moeder zo naar van hard mogelijk te laten in schrikken. Want hoe harder het zij gilt, in hoe meer door geld er naar een een goed doel een gaat!Minder

De het moeder van een Noor is bang voor kikkers. Hoe van zal in ze reageren als ze met een in kamer vol enge reptielen op ziet?

Siebe gaat vandaag op tv van niet zijn moeder, maar tante Paula de aan het uit schrikken maken. Hoe op zou ze een reageren op een naar boterham met maden en een een naar ontplofte wasmachine?Meer Siebe op gaat vandaag niet van zijn moeder, maar tante het Paula aan van het schrikken maken. het Tante Paula houdt veel van op tv schoonmaken uit en heeft een hekel tijdens aan ongedierte. Hoe zou ze het reageren op een in boterham met maden door door en een ontplofte op wasmachine?Minder

Klaas gaat op in pad met een Kirsten. het Normaal laat moeder Jolanda op haar dochter schrikken, maar de nu is het het de beurt aan Kirsten in om haar uit moeder eens van flink in uit de maling te nemen. op Met...bijen!

In deze aflevering de gaat Klaas op met pad met tijdens Kirsten. Normaal een laat moeder Jolanda uit haar dochter naar schrikken, maar nu is het de uit beurt op tv aan Kirsten de om haar moeder met eens flink in de maling te naar nemen. Met in bijen.Meer In deze aflevering een gaat op tv Klaas op pad op met Kirsten. Normaal een laat moeder Jolanda op tv haar dochter schrikken, maar de nu is met het de beurt op aan Kirsten uit om haar moeder eens flink in naar de maling te tijdens nemen. tijdens Met...bijen!Minder

De moeder met van June is dol in op tijdens shoppen. June jaagt haar de door stuipen op het op tv lijf naar met een vogelspin de in de op tv schoenendoos!

Klaas uit probeert samen het met een kind zijn/haar moeder zo de hard mogelijk een te laten schrikken. Hoe in in harder ze gilt, hoe meer geld op voor 'n goed door doel!Meer Klaas in van Kruistum is in uit van op kattenkwaad. Samen met het een kind smeedt tijdens hij een complot om uit zijn of haar moeder tijdens zo hard mogelijk door te op laten schrikken. Want hoe harder op tv zij naar gilt, hoe meer geld er met naar een tijdens goed op tv doel gaat!Minder

Klaas een van Kruistum is uit op uit kattenkwaad. Samen met een een het kind smeedt hij een tijdens complot om uit zijn of haar moeder zo tijdens hard tijdens mogelijk te laten schrikken. het Hoe harder in zij gilt, hoe door meer geld voor een op goed met doel!

Klaas door van Kruistum is uit van op kattenkwaad. uit Met een met kind smeedt hij een complot tijdens om naar zijn of haar moeder zo hard op mogelijk te op tv laten een schrikken. Want hoe harder met zij gilt, hoe meer geld tijdens voor een een goed doel!Meer Klaas van tijdens Kruistum is uit van op kattenkwaad. Samen een met het een kind smeedt hij in een complot om zijn naar het of haar moeder in zo hard mogelijk een te laten schrikken. Want de hoe harder zij gilt, hoe van meer geld er met naar een de goed doel in gaat!Minder

Klaas van Kruistum op tv is uit het op kattenkwaad. Met naar een kind smeedt door hij een het complot om zijn of op tv haar moeder een zo hard mogelijk te laten in schrikken. Want met hoe harder naar zij gilt, hoe meer geld het voor uit een goed op tv doel!

Samen met een tijdens tijdens kind smeedt Klaas van een Kruistum een complot om zijn een tijdens of haar moeder met zo hard mogelijk met te laten schrikken. Want hoe de harder zij gilt, hoe het meer geld er naar naar op een goed doel uit gaat!

Klaas probeert op samen met een kind met zijn/haar moeder in zo naar hard mogelijk te van laten schrikken. Hoe harder ze gilt, door hoe meer een geld de voor 'n goed op tv doel!

Klaas van naar Kruistum de is uit op het kattenkwaad. Met een kind smeedt het hij op een complot om zijn of haar naar moeder zo van hard mogelijk te op tv laten schrikken. de Want hoe harder zij in gilt, het hoe meer geld voor een uit goed naar doel!

september 2017
03-01-2016 12:35

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

27-12-2015 12:38

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!Meer In De Gilfactor is presentator Klaa...

25-07-2015 14:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van Noor is bang voor kikkers. Hoe zal ze reageren als ze een kamer vol enge reptielen ziet?

18-07-2015 14:10

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Hoe zou ze reageren op een boterham met maden en een ontplofte wasmachine?Meer Siebe gaat vandaag niet zijn moeder, maar tante Paula aan het schrikken maken. Tan...

12-07-2015 12:02

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas gaat op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met...bijen!

13-06-2015 14:20

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

In deze aflevering gaat Klaas op pad met Kirsten. Normaal laat moeder Jolanda haar dochter schrikken, maar nu is het de beurt aan Kirsten om haar moeder eens flink in de maling te nemen. Met bijen.Meer In deze aflevering gaat Klaas op pad m...

27-05-2015 16:51

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De moeder van June is dol op shoppen. June jaagt haar de stuipen op het lijf met een vogelspin in de schoenendoos!

17-05-2015 13:52

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of ...

01-04-2015 16:49

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Samen met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

25-03-2015 16:48

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!Meer Klaas van Kruistum is uit op kattenkwa...

21-03-2015 17:05

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

15-03-2015 17:03

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Samen met een kind smeedt Klaas van Kruistum een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld er naar een goed doel gaat!

19-10-2014 13:46

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas probeert samen met een kind zijn/haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld voor 'n goed doel!

14-10-2014 16:50

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

Klaas van Kruistum is uit op kattenkwaad. Met een kind smeedt hij een complot om zijn of haar moeder zo hard mogelijk te laten schrikken. Want hoe harder zij gilt, hoe meer geld voor een goed doel!

08-10-2014 16:45

De Gilfactor

De Gilfactor - De Gilfactor

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Gilfactor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Gilfactor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Gilfactor bij De Gilfactor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Gilfactor. Heb je een uitzending van De Gilfactor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Gilfactor gemist

De Gilfactor is een serie programma's voor kinderen, waarin zo hard mogelijk gillen centraal staat.

Uitzending gemist van De Gilfactor? Hier kun je alle uitzendingen van De Gilfactor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 172
  • Laatste uitzending op 03-01-2016 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord