Programma gemist?

Arthur probeert door zichzelf naar koste wat kost te verdedigen op tegen de soldaten bij een Bardon Pass. van Morgan leidt Sybil het en haar op volgers naar Camelot waar op tv ze informatie krijgt die een er op duidt naar dat het koningschap naar binnen handbereik tijdens is.

Arthur in en zijn mannen met horen van een een aanval op Bardon Pass door en snellen er op tv naartoe om hun naar gebied te verdedigen. Merlin naar ontdekt in dat Morgan zo van haar manieren heeft om van hem door om de tuin op te leiden. De mannen beginnen op hun op vertrouwen in Arthur te van verliezen.

Morgan gaat naar door met het tijdens drijven van in een wig tussen Arthur in en zijn mannen. Igraine uit op tv zoekt een manier om kasteel Pendragon tijdens te het verlaten.

Morgan op tv geeft een feest het voor koning Arthur en tijdens zijn ridders. De met avond eindigt in het een op tv chaos als het kasteel wordt tijdens aangevallen.

De de mannen van van Camelot ontdekken dat van de omgeving van naar het kasteel vol met gevaar is. Arthur hoort dat Guinevere op in er alleen op naar uit is gegaan een om haar vader het te bezoeken en gaat haar de achterna om naar haar te van beschermen.

Arthur naar bedenkt hoe het eerste tribunaal door van Camelot eruit door moet zien. een Morgan gaat verder met in haar met poging zich op tv de troon toe te in eigenen.

Merlin met gaat op een zoek naar een befaamde zwaardenmaker met die een mooi koningszwaard naar kan maken. het Een gesprek met Guinevere uit zet een Arthur aan uit het denken.

Kay en Leontes de zoeken uit een nieuwe en tijdens betrouwbare man de die hun leger kan uit versterken. Arthur en een Merlin accepteren uit dineruitnodiging van Morgan. Guinevere maakt uit het op tv Arthur niet makkelijk.

Britse in dramaserie over de de burgerjongen Arthur die de enige op tv zoon met van de pas overleden van koning door Uther blijkt te zijn. Als wettelijke uit opvolger van op zijn het vader is het aan de op tv jonge naar en onervaren Arthur om op de troon een te bestijgen. Hierbij ervaart hij het veel door weerstand, onder meer van zijn van halfzus Morgan, die zelf op haar in zinnen op de troon door had in gezet en er tijdens alles aan doet om Arthur de tegen op tv te werken. Rolverdeling: naar King Arthur (Jamie Campbell uit Bower), Merlin (Joseph in Fiennes), Morgan door (Eva Green), Queen Igraine het (Claire Forlani), Guinevere van (Tamsin Egerton) van e.a.

Britse op tv dramaserie over de uit burgerjongen Arthur die de enige van zoon van van de pas tijdens overleden koning Uther in blijkt te zijn. uit Als wettelijke opvolger in van zijn vader uit is het aan een de jonge en een onervaren Arthur op tv om de troon met te bestijgen. Hierbij ervaart hij op veel weerstand, onder tijdens meer van zijn naar halfzus in Morgan, die zelf haar het zinnen op de troon van had gezet op tv en er alles in aan doet door om Arthur tegen door te werken. Rolverdeling: naar King Arthur (Jamie in Campbell Bower), Merlin (Joseph Fiennes), een Morgan tijdens (Eva Green), Queen Igraine (Claire een Forlani), Guinevere (Tamsin een Egerton) naar e.a.

augustus 2020
02-11-2011 21:31

Reckoning

Camelot - Reckoning

Arthur probeert zichzelf koste wat kost te verdedigen tegen de soldaten bij Bardon Pass. Morgan leidt Sybil en haar volgers naar Camelot waar ze informatie krijgt die er op duidt dat het koningschap binnen handbereik is.

02-11-2011 20:29

The Battle Of Bardon Pass

Camelot - The Battle Of Bardon Pass

Arthur en zijn mannen horen van een aanval op Bardon Pass en snellen er naartoe om hun gebied te verdedigen. Merlin ontdekt dat Morgan zo haar manieren heeft om hem om de tuin te leiden. De mannen beginnen hun vertrouwen in Arthur te verlie...

26-10-2011 21:30

Igraine

Camelot - Igraine

Morgan gaat door met het drijven van een wig tussen Arthur en zijn mannen. Igraine zoekt een manier om kasteel Pendragon te verlaten.

26-10-2011 20:29

The Long Night

Camelot - The Long Night

Morgan geeft een feest voor koning Arthur en zijn ridders. De avond eindigt in een chaos als het kasteel wordt aangevallen.

19-10-2011 21:33

Three Journeys

Camelot - Three Journeys

De mannen van Camelot ontdekken dat de omgeving van het kasteel vol gevaar is. Arthur hoort dat Guinevere er alleen op uit is gegaan om haar vader te bezoeken en gaat haar achterna om haar te beschermen.

19-10-2011 20:29

Justice

Camelot - Justice

Arthur bedenkt hoe het eerste tribunaal van Camelot eruit moet zien. Morgan gaat verder met haar poging zich de troon toe te eigenen.

12-10-2011 21:35

Lady Of The Lake

Camelot - Lady Of The Lake

Merlin gaat op zoek naar een befaamde zwaardenmaker die een mooi koningszwaard kan maken. Een gesprek met Guinevere zet Arthur aan het denken.

12-10-2011 20:29

Guinevere

Camelot - Guinevere

Kay en Leontes zoeken een nieuwe en betrouwbare man die hun leger kan versterken. Arthur en Merlin accepteren dineruitnodiging van Morgan. Guinevere maakt het Arthur niet makkelijk.

05-10-2011 21:32

The Sword And The Crown

Camelot - The Sword And The Crown

Britse dramaserie over de burgerjongen Arthur die de enige zoon van de pas overleden koning Uther blijkt te zijn. Als wettelijke opvolger van zijn vader is het aan de jonge en onervaren Arthur om de troon te bestijgen. Hierbij ervaart hij v...

05-10-2011 20:29

Homecoming

Camelot - Homecoming

Britse dramaserie over de burgerjongen Arthur die de enige zoon van de pas overleden koning Uther blijkt te zijn. Als wettelijke opvolger van zijn vader is het aan de jonge en onervaren Arthur om de troon te bestijgen. Hierbij ervaart hij v...

Camelot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Camelot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Camelot bij Camelot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Camelot. Heb je een uitzending van Camelot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Camelot gemist

Camelot is een Britse dramaserie over de burgerjongen Arthur die de enige zoon van de pas overleden koning Uther blijkt te zijn. Als wettelijke opvolger van zijn vader is het aan de jonge en onervaren Arthur om de troon te bestijgen. Hierbij ervaart hij veel weerstand, onder meer van zijn halfzus Morgan, die zelf haar zinnen op de troon had gezet en er alles aan doet om Arthur tegen te werken. Rolverdeling: King Arthur (Jamie Campbell Bower), Merlin (Joseph Fiennes), Morgan (Eva Green), Queen Igraine (Claire Forlani), Guinevere (Tamsin Egerton) e.a.

Uitzending gemist van Camelot? Hier kun je alle uitzendingen van Camelot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!