Programma gemist?

Arthur op probeert zichzelf koste wat uit kost door te verdedigen tegen met de soldaten bij Bardon de Pass. Morgan leidt op tv Sybil en haar volgers naar in Camelot waar uit ze de informatie krijgt die door er op duidt dat het koningschap in binnen handbereik door is.

Arthur en zijn op mannen horen van in een aanval op op Bardon de Pass en snellen er in naartoe door om hun gebied te verdedigen. Merlin op ontdekt in dat Morgan zo de haar manieren heeft de om hem om tijdens de tuin te leiden. De door van mannen beginnen hun vertrouwen de in Arthur te naar verliezen.

Morgan door gaat door met met het drijven van in een wig tussen Arthur op tv en van zijn mannen. Igraine zoekt een van manier om kasteel de Pendragon te in verlaten.

Morgan geeft een op feest uit voor koning naar Arthur en zijn ridders. De avond uit tijdens eindigt in een chaos als het de kasteel op tv wordt aangevallen.

De mannen van in Camelot ontdekken tijdens dat de omgeving in van uit het kasteel vol de gevaar is. Arthur hoort dat Guinevere de er alleen op tv op een uit is gegaan om uit haar vader te bezoeken door en gaat haar de achterna om van haar te door beschermen.

Arthur op bedenkt hoe het eerste tribunaal uit in van Camelot eruit moet zien. Morgan uit gaat verder met tijdens tijdens haar poging zich de troon met toe te in eigenen.

Merlin uit gaat op zoek naar een met befaamde zwaardenmaker die van door een mooi koningszwaard kan maken. Een het gesprek met op Guinevere van zet Arthur aan het met denken.

Kay van en Leontes zoeken een nieuwe uit en betrouwbare man uit die hun met leger kan versterken. Arthur tijdens en Merlin accepteren een dineruitnodiging van naar Morgan. Guinevere in maakt het naar Arthur niet makkelijk.

Britse het dramaserie over de burgerjongen in Arthur de die de enige op zoon van de door pas overleden koning Uther met blijkt te zijn. uit Als wettelijke opvolger van zijn van uit vader is het aan met de jonge en onervaren het Arthur naar om de troon te door bestijgen. Hierbij ervaart hij veel de weerstand, onder meer de van zijn de halfzus Morgan, die naar zelf het haar zinnen op de van troon had gezet en er het alles aan op doet om Arthur tegen het naar te werken. Rolverdeling: King Arthur tijdens (Jamie Campbell Bower), Merlin op tv naar (Joseph Fiennes), Morgan een (Eva Green), Queen Igraine (Claire in Forlani), Guinevere (Tamsin tijdens Egerton) van e.a.

Britse met dramaserie over de burgerjongen Arthur tijdens die de enige een zoon van de tijdens pas overleden koning in Uther blijkt met te zijn. Als wettelijke op opvolger van van zijn vader is door het de aan de jonge en onervaren Arthur uit om op de troon te met bestijgen. Hierbij ervaart hij veel op tv weerstand, onder uit meer van zijn in halfzus met Morgan, die zelf door haar zinnen op een de troon had gezet het en er alles in aan doet om Arthur de tegen te werken. Rolverdeling: van King Arthur (Jamie uit Campbell Bower), in Merlin (Joseph Fiennes), Morgan met een (Eva Green), Queen Igraine (Claire in Forlani), Guinevere een (Tamsin Egerton) op e.a.

september 2021
02-11-2011 21:31

Reckoning

Camelot - Reckoning

Arthur probeert zichzelf koste wat kost te verdedigen tegen de soldaten bij Bardon Pass. Morgan leidt Sybil en haar volgers naar Camelot waar ze informatie krijgt die er op duidt dat het koningschap binnen handbereik is.

02-11-2011 20:29

The Battle Of Bardon Pass

Camelot - The Battle Of Bardon Pass

Arthur en zijn mannen horen van een aanval op Bardon Pass en snellen er naartoe om hun gebied te verdedigen. Merlin ontdekt dat Morgan zo haar manieren heeft om hem om de tuin te leiden. De mannen beginnen hun vertrouwen in Arthur te verlie...

26-10-2011 21:30

Igraine

Camelot - Igraine

Morgan gaat door met het drijven van een wig tussen Arthur en zijn mannen. Igraine zoekt een manier om kasteel Pendragon te verlaten.

26-10-2011 20:29

The Long Night

Camelot - The Long Night

Morgan geeft een feest voor koning Arthur en zijn ridders. De avond eindigt in een chaos als het kasteel wordt aangevallen.

19-10-2011 21:33

Three Journeys

Camelot - Three Journeys

De mannen van Camelot ontdekken dat de omgeving van het kasteel vol gevaar is. Arthur hoort dat Guinevere er alleen op uit is gegaan om haar vader te bezoeken en gaat haar achterna om haar te beschermen.

19-10-2011 20:29

Justice

Camelot - Justice

Arthur bedenkt hoe het eerste tribunaal van Camelot eruit moet zien. Morgan gaat verder met haar poging zich de troon toe te eigenen.

12-10-2011 21:35

Lady Of The Lake

Camelot - Lady Of The Lake

Merlin gaat op zoek naar een befaamde zwaardenmaker die een mooi koningszwaard kan maken. Een gesprek met Guinevere zet Arthur aan het denken.

12-10-2011 20:29

Guinevere

Camelot - Guinevere

Kay en Leontes zoeken een nieuwe en betrouwbare man die hun leger kan versterken. Arthur en Merlin accepteren dineruitnodiging van Morgan. Guinevere maakt het Arthur niet makkelijk.

05-10-2011 21:32

The Sword And The Crown

Camelot - The Sword And The Crown

Britse dramaserie over de burgerjongen Arthur die de enige zoon van de pas overleden koning Uther blijkt te zijn. Als wettelijke opvolger van zijn vader is het aan de jonge en onervaren Arthur om de troon te bestijgen. Hierbij ervaart hij v...

05-10-2011 20:29

Homecoming

Camelot - Homecoming

Britse dramaserie over de burgerjongen Arthur die de enige zoon van de pas overleden koning Uther blijkt te zijn. Als wettelijke opvolger van zijn vader is het aan de jonge en onervaren Arthur om de troon te bestijgen. Hierbij ervaart hij v...

Camelot gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Camelot de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Camelot bij Camelot liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Camelot. Heb je een uitzending van Camelot gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Camelot gemist

Camelot is een Britse dramaserie over de burgerjongen Arthur die de enige zoon van de pas overleden koning Uther blijkt te zijn. Als wettelijke opvolger van zijn vader is het aan de jonge en onervaren Arthur om de troon te bestijgen. Hierbij ervaart hij veel weerstand, onder meer van zijn halfzus Morgan, die zelf haar zinnen op de troon had gezet en er alles aan doet om Arthur tegen te werken. Rolverdeling: King Arthur (Jamie Campbell Bower), Merlin (Joseph Fiennes), Morgan (Eva Green), Queen Igraine (Claire Forlani), Guinevere (Tamsin Egerton) e.a.

Uitzending gemist van Camelot? Hier kun je alle uitzendingen van Camelot kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!