Programma gemist?

Misdaadserie. de Met: Kevin Whately, naar Laurence Fox e.a. Afl.: naar The met dead of winter. In een tourbus het van Oxford wordt in het het lichaam van Dr. Stephen uit Black dood aangetroffen. uit Op op het antwoordapparaat bij hem van thuis staat een door boodschap van het ene Francis Woodville. Op het de landgoed van Crevecoeur naar Hall, waar Hathaway een een groot deel door van zijn naar jeugd doorbracht, vindt uit hathaway in de kapel naar een aktentas een met een bloederige op kandelaar. Hobson het bevestigt dat de kandelaar het tijdens letsel op het lichaam in van een Black zou kunnen hebben veroorzaakt. tijdens De volgende van ochtend wordt het tijdens lijk de van de manager van het landgoed op naar gevonden.

Misdaadserie. tijdens Met: Kevin Whately, Laurence Fox naar e.a. Afl.: met Dark tijdens matter. Het lichaam van Andrew uit Crompton, naar amateur sterrenkijker en hoofd van naar het Gresham College, op wordt tijdens onderaan de trap gevonden van het uit Oxford University een Observatory. Hij is met dood in en vlakbij het het lichaam vinden ze een notebook. op tv Cromptons de vrouw Isobel verwijst hen de naar Gwen Raeburn, op tv docente in Astrofysica. Zij uit weet te naar melden dat de notebook het van de student met Jez Haydock is. tijdens Het het blijkt dat deze Jez rond het het van tijdstip van Cromptons dood in het het observatorium aanwezig de was.

Misdaadserie. in Met: Kevin Whately, uit Laurence Fox e.a. Afl.: Falling tijdens darkness. door Het is Halloween als Lewis uit en met Hathaway bij met het levenloze lichaam van professor Ligiea de Willard worden een geroepen. Ze heeft een de een staak door het hart. op tv Pathologe Hobson is in van shock: uit het was een vriendin van van haar al een vanaf hun studententijd, en ze het hadden juist die met avond van afgesproken om bij met te kletsen. Vervolgens horen het ze van een op medium dat het zij de dood van van Willard voorspeld de had. De ochtend erop verwijzen het boodschappen uit m.b.v. magneetjes op op de koelkast van een tijdens aantal studenten naar de tijdens naar moord. En er op tv vallen nog meer van doden.

Misdaadserie. op Met: Kevin naar Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: van Your de sudden death question. met Op een vakantiedag in in augustus worden Lewis van en Heathaway op naar Chaucer College geroepen: van in de fontein op tv van het college met is het lichaam de gevonden van een Ethan Croft. De man op tv nam dat weekend deel het aan een quizcompetitie in op de een gebouwen van tijdens het college. De door competitie is georganiseerd van door quizfanaat Marcus Richards. Er zijn in op tv twaalf deelnemers en de hoofdprijs bedraagt op 5000 pond. naar Croft, een onderwijzer, stond op tv na de tijdens eerste dag aan door de leiding in en had die avond nogal van uitbundig geflirt de met van twee vrouwelijke concurrenten: Eva het Rigby en Robyn Strong. De de meeste een deelnemers aan van de quiz hebben op een op of andere manier tijdens iets tijdens te maken met Oxford: het op zijn profs, studenten op of ex-studenten. de Lewis en een Hathaway vermoeden dat door een van hen de de moord gepleegd uit heeft. Maar wie? naar Dat is de op ultieme quizvraag.

mei 2021
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!