Programma gemist?

Misdaadserie. met Met: Kevin Whately, in Laurence Fox e.a. uit Afl.: The dead of winter. naar In een in tourbus tijdens van Oxford wordt het lichaam met van Dr. Stephen op Black een dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat tijdens bij hem thuis staat het een boodschap op tv van door ene Francis Woodville. van Op het landgoed van Crevecoeur Hall, met waar tijdens Hathaway een groot van deel van zijn jeugd doorbracht, uit vindt hathaway met in de kapel een met aktentas met van een bloederige kandelaar. Hobson in van bevestigt dat de kandelaar het met letsel op op tv het lichaam van Black zou met naar kunnen hebben veroorzaakt. De volgende ochtend uit wordt het lijk van van in de manager van het landgoed van de gevonden.

Misdaadserie. Met: Kevin door Whately, Laurence Fox op tv e.a. Afl.: in Dark matter. Het lichaam de van naar Andrew Crompton, amateur sterrenkijker op tv en hoofd van het op op tv Gresham College, wordt onderaan naar de trap op gevonden van het Oxford University een Observatory. Hij het is dood en de vlakbij het lichaam vinden ze op een notebook. Cromptons de vrouw Isobel van verwijst door hen naar Gwen Raeburn, docente in op tv op tv Astrofysica. Zij weet te melden dat naar de notebook van op de de student Jez Haydock is. Het naar blijkt van dat deze Jez tijdens rond het tijdstip het van Cromptons dood in door het observatorium aanwezig tijdens was.

Misdaadserie. uit Met: Kevin Whately, tijdens Laurence Fox e.a. Afl.: de Falling de darkness. Het is Halloween als Lewis tijdens en Hathaway bij het het levenloze in lichaam van professor Ligiea in Willard worden geroepen. van Ze heeft het een staak uit door het het hart. Pathologe Hobson is in in shock: het was een de vriendin op van haar al vanaf hun tijdens studententijd, en het ze hadden juist met die het avond afgesproken om bij in te kletsen. op tv Vervolgens horen ze van uit een medium dat zij de van dood van Willard het voorspeld met had. De door ochtend erop verwijzen boodschappen m.b.v. uit magneetjes op de het koelkast een van een aantal studenten naar de de moord. En van er vallen uit nog meer uit doden.

Misdaadserie. naar Met: Kevin het Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: de Your sudden de death question. Op een uit vakantiedag in augustus op tv worden Lewis en van Heathaway naar Chaucer van College geroepen: in de een fontein van het het college met is het lichaam gevonden met van Ethan Croft. De uit man nam dat van weekend op tv deel aan door een quizcompetitie in de gebouwen van van het college. De op tv uit competitie is georganiseerd door quizfanaat Marcus het een Richards. Er zijn door twaalf deelnemers en de hoofdprijs bedraagt van op tv 5000 pond. Croft, een onderwijzer, met stond in na de eerste dag op tv aan de leiding in en had die avond nogal met op tv uitbundig geflirt met twee de vrouwelijke concurrenten: Eva Rigby en op Robyn op tv Strong. De op meeste deelnemers aan de in quiz hebben in op een of andere manier in iets te maken met het een Oxford: het zijn profs, studenten naar of ex-studenten. Lewis en uit de Hathaway vermoeden dat een van een hen de moord op gepleegd heeft. Maar door wie? Dat is de naar ultieme door quizvraag.

juni 2020
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!