Programma gemist?

Misdaadserie. Met: Kevin op tv de Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: in The dead of met winter. In een tourbus met van Oxford de wordt het lichaam naar van Dr. naar Stephen Black dood naar aangetroffen. Op het antwoordapparaat tijdens bij van hem thuis staat een boodschap in van ene Francis Woodville. door Op het landgoed het van Crevecoeur Hall, naar waar Hathaway een op tv groot tijdens deel van zijn jeugd tijdens doorbracht, vindt het hathaway in de kapel een tijdens aktentas tijdens met een bloederige kandelaar. Hobson op tv bevestigt dat naar de kandelaar het door letsel op van het lichaam van door Black zou kunnen hebben een veroorzaakt. tijdens De volgende ochtend wordt naar het lijk van een de manager van het landgoed door tijdens gevonden.

Misdaadserie. Met: uit Kevin een Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: tijdens Dark matter. Het lichaam het van van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en met het hoofd van het Gresham College, tijdens wordt onderaan de trap de gevonden van in het Oxford University Observatory. op tv Hij is dood in van en vlakbij het lichaam vinden ze het tijdens een notebook. Cromptons uit vrouw Isobel verwijst hen naar van Gwen Raeburn, docente een in Astrofysica. Zij van weet te melden dat het de notebook door van de student naar Jez Haydock is. Het uit door blijkt dat deze Jez rond op tv het de tijdstip van Cromptons dood in een het observatorium het aanwezig was.

Misdaadserie. het Met: Kevin Whately, Laurence Fox naar e.a. Afl.: Falling uit darkness. Het van is Halloween als het Lewis en de Hathaway bij het levenloze lichaam naar van professor met Ligiea Willard op worden geroepen. in Ze heeft een staak door het met naar hart. Pathologe Hobson op tv is in shock: het was tijdens een vriendin door van haar al vanaf hun in studententijd, en naar ze hadden juist op tv die avond afgesproken uit om bij te de kletsen. Vervolgens op horen ze met van een medium dat zij het de met dood van Willard in voorspeld had. De ochtend erop een verwijzen naar boodschappen m.b.v. magneetjes een op de koelkast van een tijdens aantal studenten naar naar de moord. En naar er de vallen nog meer in doden.

Misdaadserie. in Met: Kevin Whately, Laurence Fox door e.a. Afl.: op Your sudden death question. het uit Op een vakantiedag het in augustus worden Lewis en tijdens Heathaway naar Chaucer College een geroepen: in de naar fontein van uit het college is het een lichaam in gevonden van Ethan van Croft. De man de nam dat weekend deel een aan het een quizcompetitie in de gebouwen van tijdens het van college. De op tv competitie is georganiseerd door een quizfanaat Marcus Richards. een Er zijn twaalf van deelnemers en op de hoofdprijs bedraagt naar 5000 pond. Croft, een in onderwijzer, stond uit na de eerste dag door aan de leiding en van had die avond nogal op uitbundig tijdens geflirt met het twee vrouwelijke concurrenten: Eva Rigby en met Robyn op Strong. De meeste deelnemers aan het van de quiz hebben van op een of op tv andere manier iets in te maken met Oxford: het het zijn van profs, studenten of ex-studenten. Lewis door en het Hathaway vermoeden dat een van hen de de moord van gepleegd heeft. Maar wie? het op Dat is de ultieme de quizvraag.

januari 2021
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!