Programma gemist?

Misdaadserie. Met: uit Kevin Whately, in Laurence Fox e.a. Afl.: The van dead in of winter. In een uit tourbus het van Oxford wordt het door lichaam van Dr. de Stephen Black een dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij op hem thuis staat het een van boodschap van ene van Francis Woodville. Op op tv het landgoed uit van Crevecoeur Hall, waar uit Hathaway een groot deel van uit zijn jeugd de doorbracht, door vindt hathaway in de kapel tijdens een aktentas met een naar naar bloederige kandelaar. Hobson naar bevestigt dat de kandelaar het met letsel op het op tv lichaam van Black de zou kunnen hebben van veroorzaakt. De volgende ochtend van wordt door het lijk van de naar manager van in het landgoed op gevonden.

Misdaadserie. Met: Kevin op tv Whately, Laurence Fox van uit e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam de van Andrew Crompton, in het amateur sterrenkijker en hoofd van het het Gresham College, in wordt onderaan tijdens de trap gevonden tijdens van het Oxford University Observatory. de Hij is dood naar en vlakbij met het lichaam op tv vinden ze een notebook. Cromptons op vrouw het Isobel verwijst hen naar Gwen de Raeburn, docente het in Astrofysica. van Zij weet uit te melden dat de notebook op tv van op de student Jez Haydock een is. Het blijkt dat deze het Jez van rond het tijdstip van uit Cromptons dood in de het met observatorium aanwezig was.

Misdaadserie. op tv Met: Kevin Whately, Laurence Fox in met e.a. Afl.: Falling darkness. Het in is Halloween als de Lewis en Hathaway met bij het levenloze lichaam door van professor Ligiea van Willard worden door geroepen. Ze heeft een de staak door een het hart. Pathologe Hobson van is in in shock: het op tv was een vriendin van de haar al de vanaf hun studententijd, en de ze op tv hadden juist die avond afgesproken om op tv bij door te kletsen. Vervolgens een horen ze uit van een medium dat van zij de dood van Willard met voorspeld had. De tijdens ochtend erop met verwijzen boodschappen m.b.v. uit magneetjes op het de koelkast op tv van een aantal studenten naar in de moord. En er een vallen nog meer door op doden.

Misdaadserie. in Met: Kevin Whately, Laurence uit Fox uit e.a. Afl.: Your sudden death question. uit Op het een vakantiedag in augustus de worden Lewis op tv en Heathaway naar Chaucer College het geroepen: in de tijdens fontein van het op tv de college is het het lichaam gevonden van Ethan door Croft. De van man nam dat weekend door deel aan in een quizcompetitie in een de gebouwen van het door college. De naar competitie is georganiseerd door met quizfanaat Marcus Richards. Er zijn het twaalf uit deelnemers en de hoofdprijs bedraagt de 5000 in pond. Croft, een van onderwijzer, stond na in de eerste naar dag aan de leiding en de had het die avond nogal uitbundig naar geflirt met twee van vrouwelijke concurrenten: Eva door Rigby en Robyn een Strong. De in meeste deelnemers aan de quiz hebben met op de een of andere tijdens manier iets te maken op tv met van Oxford: het zijn profs, studenten op tv of van ex-studenten. Lewis en tijdens Hathaway vermoeden dat een van met hen de de moord gepleegd heeft. op tv Maar wie? Dat door is de ultieme een quizvraag.

januari 2020
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!