Programma gemist?

Misdaadserie. door Met: Kevin Whately, Laurence het Fox e.a. Afl.: tijdens The dead of het winter. In een de tourbus een van Oxford wordt het het lichaam van Dr. de Stephen Black dood het aangetroffen. Op van het antwoordapparaat bij hem thuis door staat een boodschap van uit ene het Francis Woodville. Op het landgoed op tv van de Crevecoeur Hall, van waar Hathaway een door groot deel van zijn jeugd in doorbracht, vindt hathaway in naar de uit kapel een aktentas met een tijdens bloederige kandelaar. Hobson op bevestigt dat de op tijdens kandelaar het letsel op het een lichaam van Black in zou uit kunnen hebben veroorzaakt. De volgende door ochtend wordt van het lijk van de manager de van tijdens het landgoed uit gevonden.

Misdaadserie. van Met: Kevin Whately, van Laurence Fox het e.a. Afl.: Dark matter. Het op lichaam met van Andrew Crompton, de amateur sterrenkijker en op hoofd van het Gresham de College, wordt het onderaan de trap gevonden van tijdens het Oxford een University Observatory. in Hij is dood en de vlakbij het lichaam vinden de ze een notebook. tijdens Cromptons vrouw Isobel op verwijst hen op naar Gwen Raeburn, docente in op tv Astrofysica. Zij met weet te het melden dat de op notebook van naar de student Jez Haydock in is. Het met blijkt dat deze Jez rond het van tijdstip van Cromptons de op tv dood in het observatorium een aanwezig was.

Misdaadserie. Met: op tv Kevin Whately, Laurence Fox op e.a. Afl.: Falling op tv op tv darkness. Het is Halloween in als Lewis en Hathaway bij op tv het levenloze lichaam op tv van professor op Ligiea Willard in worden geroepen. tijdens Ze heeft een staak op door het uit hart. Pathologe Hobson is de in shock: een het was een vriendin van haar de al vanaf hun naar studententijd, en ze naar hadden juist die op de avond afgesproken om bij te op kletsen. Vervolgens horen ze op tv naar van een medium dat op tv zij de de dood van Willard voorspeld een had. De naar ochtend erop verwijzen boodschappen m.b.v. magneetjes een op de koelkast met van het een aantal studenten naar de uit moord. met En er vallen van nog meer een doden.

Misdaadserie. Met: van Kevin Whately, met Laurence Fox in e.a. Afl.: Your sudden death met question. Op naar een vakantiedag in een augustus worden Lewis en Heathaway in naar Chaucer College op geroepen: in uit de fontein in van het college is met het lichaam gevonden van tijdens Ethan Croft. van De tijdens man nam dat weekend deel aan een een tijdens quizcompetitie in de gebouwen van van het college. op De competitie uit is georganiseerd door op quizfanaat Marcus Richards. Er de zijn twaalf met deelnemers en de hoofdprijs bedraagt van door 5000 pond. Croft, van een onderwijzer, stond na de op eerste dag de aan de door leiding en had van die avond nogal uitbundig geflirt met uit twee vrouwelijke concurrenten: uit Eva Rigby naar en Robyn tijdens Strong. De meeste deelnemers aan tijdens de quiz op hebben op op een of andere manier iets van op tv te maken met Oxford: het zijn de profs, op tv studenten of ex-studenten. Lewis en van uit Hathaway vermoeden dat van een van hen de met moord gepleegd heeft. Maar wie? met Dat is met de op ultieme quizvraag.

september 2021
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!