Programma gemist?

Misdaadserie. de Met: Kevin Whately, Laurence Fox met uit e.a. Afl.: The dead of winter. tijdens In het een tourbus van Oxford wordt door het lichaam van tijdens op tv Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het het met antwoordapparaat bij hem van thuis staat een boodschap in van ene Francis Woodville. met Op het het landgoed van Crevecoeur met Hall, waar een Hathaway een met groot deel van zijn jeugd doorbracht, uit vindt met hathaway in de kapel een uit aktentas met een de bloederige kandelaar. Hobson naar op bevestigt dat de kandelaar de het letsel op het het lichaam van in Black zou tijdens kunnen hebben veroorzaakt. De volgende ochtend op tv wordt het lijk op van de tijdens manager van het naar landgoed met gevonden.

Misdaadserie. Met: Kevin een Whately, Laurence Fox de e.a. een Afl.: Dark matter. op Het lichaam van Andrew een Crompton, amateur sterrenkijker van en hoofd van het door het Gresham College, wordt in onderaan de trap gevonden van het door Oxford uit University Observatory. in Hij is dood van en vlakbij het lichaam vinden ze door een notebook. naar Cromptons vrouw Isobel verwijst tijdens hen naar naar Gwen Raeburn, docente tijdens in Astrofysica. Zij een weet te melden dat tijdens de notebook van een de uit student Jez Haydock is. Het in in blijkt dat deze door Jez rond het een tijdstip van Cromptons dood op in het observatorium aanwezig op tv was.

Misdaadserie. Met: Kevin de Whately, een Laurence Fox met e.a. Afl.: Falling darkness. Het door is Halloween als de Lewis en Hathaway bij van de het levenloze lichaam van professor tijdens Ligiea Willard worden naar geroepen. Ze heeft een in staak door het het hart. Pathologe Hobson naar is in shock: in het was met een vriendin door van haar op tv al vanaf hun studententijd, van en ze hadden uit juist die avond van afgesproken om bij te een kletsen. Vervolgens horen een ze van op tv een medium dat zij een de dood van Willard van op tv voorspeld had. De ochtend erop het verwijzen in boodschappen m.b.v. magneetjes op de naar koelkast van een aantal naar tijdens studenten naar de moord. op En er vallen nog in meer uit doden.

Misdaadserie. Met: met Kevin de Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: een Your sudden death in question. door Op een vakantiedag in tijdens augustus worden Lewis en op tv Heathaway naar Chaucer College het uit geroepen: in de uit fontein van het met college is het lichaam gevonden uit van in Ethan Croft. De man nam van dat weekend op deel aan een de quizcompetitie in de gebouwen van in het college. naar De door competitie is georganiseerd door op tv quizfanaat Marcus Richards. op tv Er zijn twaalf van deelnemers en de de hoofdprijs bedraagt 5000 pond. Croft, de een een onderwijzer, stond tijdens na de eerste dag aan door de naar leiding en had die avond naar nogal uitbundig geflirt met het twee op vrouwelijke concurrenten: Eva Rigby en met het Robyn Strong. De meeste door deelnemers aan de naar quiz hebben op in een of andere manier het iets op te maken met Oxford: in het zijn profs, studenten met of ex-studenten. Lewis van en Hathaway vermoeden dat van een van het hen de een moord gepleegd uit heeft. Maar wie? Dat een is de ultieme in quizvraag.

september 2020
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!