Programma gemist?

Misdaadserie. Met: door Kevin Whately, op Laurence Fox e.a. Afl.: op The een dead of winter. uit In een tourbus van uit Oxford wordt het door lichaam van Dr. Stephen Black op dood aangetroffen. het Op het antwoordapparaat bij op van hem thuis staat een boodschap uit van ene in Francis Woodville. Op het op tv landgoed van Crevecoeur Hall, het waar Hathaway een met de groot deel van zijn naar jeugd doorbracht, tijdens vindt hathaway in de kapel de een aktentas met een de bloederige kandelaar. een Hobson het bevestigt dat de kandelaar het op tv letsel de op het lichaam van Black zou uit op tv kunnen hebben veroorzaakt. De het volgende ochtend van wordt het lijk van de manager door van het tijdens landgoed een gevonden.

Misdaadserie. Met: Kevin het Whately, Laurence uit Fox e.a. Afl.: Dark een tijdens matter. Het lichaam van uit Andrew Crompton, in amateur sterrenkijker en uit hoofd van het Gresham het College, wordt onderaan de uit trap gevonden tijdens van het in Oxford University Observatory. Hij het is dood en vlakbij van het lichaam vinden ze een de een notebook. Cromptons op vrouw Isobel verwijst hen naar Gwen in Raeburn, op docente in Astrofysica. Zij naar weet te melden dat door de notebook van het de student Jez op door Haydock is. Het blijkt dat deze naar de Jez rond het door tijdstip van Cromptons dood van in het uit observatorium aanwezig was.

Misdaadserie. Met: van Kevin Whately, Laurence van Fox e.a. een Afl.: Falling darkness. de Het is Halloween de als Lewis en Hathaway bij een het van levenloze lichaam met van professor Ligiea Willard worden geroepen. tijdens naar Ze heeft een staak door tijdens het in hart. Pathologe Hobson is in het shock: het was een uit vriendin van haar het al vanaf van hun de studententijd, en ze hadden juist tijdens die avond afgesproken de om bij naar te kletsen. Vervolgens horen ze de van van een medium dat zij de van dood van Willard van voorspeld had. De op tv ochtend door erop verwijzen boodschappen op tv m.b.v. magneetjes op de koelkast tijdens van een aantal door van studenten naar de moord. En er met vallen met nog meer uit doden.

Misdaadserie. naar Met: Kevin Whately, een Laurence Fox in e.a. Afl.: Your sudden death op tv question. het Op een vakantiedag in augustus worden op Lewis en Heathaway door naar een Chaucer College geroepen: in de uit fontein van het het college is het tijdens lichaam gevonden naar van Ethan Croft. De uit man nam dat het weekend het deel aan een uit quizcompetitie in tijdens de gebouwen van het college. De op tv competitie uit is georganiseerd door quizfanaat een Marcus Richards. Er tijdens zijn twaalf deelnemers van en de hoofdprijs bedraagt van tijdens 5000 pond. Croft, een onderwijzer, stond op na tijdens de eerste dag uit aan de een leiding en had die avond nogal tijdens het uitbundig geflirt met twee het vrouwelijke concurrenten: Eva Rigby en in het Robyn Strong. De meeste deelnemers aan uit de quiz het hebben met op een of andere manier iets een te maken met van Oxford: tijdens het zijn profs, studenten of het ex-studenten. op tv Lewis en Hathaway vermoeden van dat een van hen door de moord gepleegd de heeft. Maar tijdens wie? Dat is de uit ultieme het quizvraag.

oktober 2020
02-11-2011 21:20

The dead of winter

KRO Detectives: Lewis - The dead of winter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: The dead of winter. In een tourbus van Oxford wordt het lichaam van Dr. Stephen Black dood aangetroffen. Op het antwoordapparaat bij hem thuis staat een boodschap van ene Francis Woo...

19-10-2011 21:20

Dark matter

KRO Detectives: Lewis - Dark matter

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Dark matter. Het lichaam van Andrew Crompton, amateur sterrenkijker en hoofd van het Gresham College, wordt onderaan de trap gevonden van het Oxford University Observatory. Hij is do...

12-10-2011 21:20

Falling darkness

KRO Detectives: Lewis - Falling darkness

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Falling darkness. Het is Halloween als Lewis en Hathaway bij het levenloze lichaam van professor Ligiea Willard worden geroepen. Ze heeft een staak door het hart. Pathologe Hobson is...

05-10-2011 21:20

Your sudden death question

KRO Detectives: Lewis - Your sudden death question

Misdaadserie. Met: Kevin Whately, Laurence Fox e.a. Afl.: Your sudden death question. Op een vakantiedag in augustus worden Lewis en Heathaway naar Chaucer College geroepen: in de fontein van het college is het lichaam gevonden van Ethan Cr...

KRO Detectives: Lewis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Lewis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Lewis bij KRO Detectives: Lewis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Lewis. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Lewis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Lewis gemist

Lewis is een spin-off van de serie Inspector Morse. De serie draait om de voormalig assistent van Morse, Robbie Lewis die het inmiddels tot inspecteur geschopt bij de Thames Valley Police. In het idyllische Oxflord wordt hij bijgestaan door de veel jongere Detective Sergeant James Hathaway.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Lewis? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Lewis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 02-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!