Programma gemist?

naar 09:00,Jeugdserie

Jeugdserie in Vijf kinderen ontsnappen uit een van een dieetkamp om een hamburger op te scoren de bij hun favoriete op fastfood-keten Doctor Cheezy.

Jeugdserie door Vijf kinderen ontsnappen uit uit een dieetkamp op tv om een hamburger te scoren het bij hun van favoriete fastfood-keten Doctor op Cheezy.

Jeugdserie Vijf kinderen een ontsnappen uit een op dieetkamp om tijdens een hamburger te een scoren bij een hun favoriete fastfood-keten Doctor op Cheezy.

Jeugdserie van Vijf kinderen met ontsnappen uit een op dieetkamp om een hamburger te scoren een bij uit hun favoriete fastfood-keten met Doctor Cheezy.

Jeugdserie uit Vijf kinderen ontsnappen uit een door dieetkamp om door een hamburger te op tv scoren bij hun op tv favoriete fastfood-keten Doctor op tv Cheezy.

Jeugdserie op tv Vijf kinderen het ontsnappen uit een dieetkamp om door een hamburger te de scoren bij hun door favoriete fastfood-keten Doctor op Cheezy.

Jeugdserie Vijf van kinderen ontsnappen uit naar een dieetkamp op om een hamburger in te scoren bij hun met favoriete fastfood-keten de Doctor Cheezy.

Jeugdserie. Vijf op kinderen naar ontsnappen uit een dieetkamp om op een hamburger te scoren naar bij door hun favoriete fastfood-keten op Doctor Cheezy. In de in spannende en komische serie door volgen met we Benjy, Faris, Liewe uit en Talisha die door tijdens op tv een dieetkamp op een eiland in in Noord-Nederland naar de benen naar nemen. Ze hebben al snel genoeg in van op het sporten en het gezonde met eten tijdens en vluchten met samen met Fee, de het magere dochter naar van de kampleiding, als verstekeling uit met de op boot naar het vaste land. uit Daar op tv gaan ze op op tv zoek naar de ultieme tijdens hamburger in van de fastfood-keten van Doctor Cheezy. Op door hun vlucht raken de ze echter hopeloos uit de weg kwijt en zijn het de op tv kinderen volledig op elkaar aangewezen. van Tijdens de met zware, vrolijke en soms door bloedstollende tocht leren de met kinderen elkaar en van zichzelf beter van kennen tijdens en komen ze erachter dat de met Doctor Cheezy niet tijdens voor iedereen de van reden was om in het door kamp te met ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen door ontsnappen uit tijdens een dieetkamp om een van hamburger te scoren van het bij hun favoriete het fastfood-keten Doctor Cheezy. In de op spannende en in komische serie volgen we Benjy, uit Faris, Liewe en de Talisha die tijdens op tv uit een dieetkamp op een eiland door in Noord-Nederland op de benen nemen. Ze hebben een naar al snel genoeg op tv van het sporten en het tijdens gezonde eten en tijdens vluchten samen op met Fee, de op tv magere dochter van de kampleiding, op als verstekeling naar met door de boot naar het vaste land. in het Daar gaan ze uit op zoek naar de de ultieme hamburger van de in fastfood-keten het Doctor Cheezy. Op uit hun vlucht raken van ze echter hopeloos van de weg kwijt en zijn naar de kinderen volledig de op op elkaar aangewezen. Tijdens de zware, op vrolijke en soms bloedstollende de tocht naar leren de kinderen elkaar en door zichzelf beter met kennen en naar komen ze erachter dat uit de door Doctor Cheezy niet voor iedereen in de reden door was om het het kamp te op tv ontvluchten.

Jeugdserie. uit Vijf kinderen ontsnappen uit een met met dieetkamp om een hamburger met te scoren bij hun favoriete tijdens fastfood-keten van Doctor Cheezy. op In de spannende en het komische serie volgen we een Benjy, Faris, Liewe en tijdens Talisha die tijdens de een dieetkamp het op een eiland in op tijdens Noord-Nederland de benen nemen. Ze op tv hebben al snel genoeg in van het sporten een en het het gezonde een eten en vluchten van samen met Fee, de uit magere dochter van met de kampleiding, als verstekeling met op tv op de boot naar het vaste op land. Daar gaan ze tijdens op zoek naar tijdens de naar ultieme hamburger van de met fastfood-keten Doctor van Cheezy. Op hun vlucht raken door naar ze echter hopeloos de de weg kwijt en door zijn de kinderen op volledig op elkaar aangewezen. tijdens Tijdens de zware, van vrolijke door en soms bloedstollende tocht leren de in uit kinderen elkaar en zichzelf beter kennen in en komen ze op tv van erachter dat de Doctor Cheezy met niet voor in iedereen de reden was om op tv het tijdens kamp te het ontvluchten.

Jeugdserie. in Vijf kinderen ontsnappen uit uit een dieetkamp om een met het hamburger te scoren op tv bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. in In met de spannende en het komische serie volgen van we Benjy, Faris, Liewe en de Talisha een die tijdens een dieetkamp op tv op een eiland door in Noord-Nederland op de benen van nemen. Ze hebben al snel genoeg met van de het sporten met en het gezonde eten en vluchten op tv samen met Fee, een de magere dochter door de van de kampleiding, als van verstekeling met uit de boot naar het door vaste land. Daar gaan door ze de op zoek naar de ultieme hamburger in van de fastfood-keten van Doctor Cheezy. Op een hun uit vlucht raken ze echter naar hopeloos de weg de kwijt naar en zijn de kinderen uit volledig op elkaar uit aangewezen. Tijdens de uit zware, vrolijke en soms bloedstollende op tocht leren de de kinderen elkaar door en zichzelf tijdens beter kennen uit en komen ze naar erachter dat de Doctor Cheezy uit niet voor uit iedereen de reden was om op op tv het kamp te het ontvluchten.

Jeugdserie. een Vijf kinderen ontsnappen van uit een dieetkamp door om een hamburger te scoren op tv op bij hun favoriete fastfood-keten Doctor tijdens Cheezy. op tv In de spannende en in komische serie een volgen we Benjy, Faris, Liewe het en naar Talisha die tijdens een een dieetkamp op een eiland op in Noord-Nederland de in benen tijdens nemen. Ze hebben tijdens al snel genoeg van het door sporten en het in gezonde eten en vluchten naar samen met Fee, uit de magere dochter op van de naar kampleiding, op tv als verstekeling met de boot een naar een het vaste land. Daar tijdens gaan ze op zoek tijdens naar de ultieme hamburger de van de naar fastfood-keten Doctor Cheezy. door Op hun vlucht naar raken ze echter in hopeloos de weg uit kwijt op en zijn de kinderen volledig op de elkaar aangewezen. Tijdens door de zware, vrolijke het en soms bloedstollende door tocht op tv leren de op tv kinderen elkaar en zichzelf met beter kennen en tijdens komen ze erachter dat de uit met Doctor Cheezy niet voor tijdens iedereen de reden was om een het kamp te de met ontvluchten.

Jeugdserie. met Vijf kinderen ontsnappen uit een tijdens de dieetkamp om een hamburger te op tv scoren bij hun favoriete een fastfood-keten naar Doctor Cheezy. met In de spannende door en komische serie van volgen we Benjy, Faris, Liewe en het Talisha op die tijdens uit een dieetkamp op een van eiland in Noord-Nederland de benen met nemen. Ze tijdens hebben al snel door genoeg het van het sporten en het in gezonde eten en vluchten de samen met Fee, door de een magere dochter van de de kampleiding, tijdens als verstekeling met de boot het naar het vaste land. op Daar gaan ze door op tijdens zoek naar de ultieme naar hamburger van de tijdens fastfood-keten Doctor Cheezy. op Op hun vlucht door raken ze echter hopeloos op tv de een weg kwijt en in zijn de door kinderen volledig op elkaar aangewezen. op tv Tijdens een de zware, vrolijke en soms bloedstollende van tocht leren op de kinderen de elkaar en in zichzelf beter kennen en op komen ze erachter met dat de Doctor Cheezy niet een naar voor iedereen de reden het was om het kamp de te naar ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen uit ontsnappen uit een een tijdens dieetkamp om een hamburger het te scoren bij hun favoriete van op fastfood-keten Doctor Cheezy. In de tijdens spannende en in komische serie tijdens volgen we Benjy, Faris, Liewe van en Talisha op tv die tijdens een de dieetkamp op een eiland in de Noord-Nederland de naar benen nemen. Ze hebben door al met snel genoeg van van het sporten en het gezonde het eten en vluchten uit samen op tv met Fee, de magere dochter in van op de kampleiding, als verstekeling met op tv de het boot naar het vaste land. naar tijdens Daar gaan ze de op zoek naar de naar ultieme hamburger van de fastfood-keten de het Doctor Cheezy. Op op hun vlucht raken ze echter hopeloos door de weg uit kwijt en op tv zijn de de kinderen volledig op een elkaar aangewezen. Tijdens de zware, op tv vrolijke en uit soms bloedstollende tocht leren naar de een kinderen elkaar en zichzelf beter op tv kennen en komen op ze erachter dat de de Doctor Cheezy niet een voor de iedereen de reden op tv was om het kamp te op naar ontvluchten.

juni 2020
01-09-2013 09:00

Zo 1 sep 2013

Doctor Cheezy - Zo 1 sep 2013

09:00,Jeugdserie

07-10-2012 18:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

30-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 30 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 30 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

23-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 23 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 23 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

16-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 16 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 16 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

09-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 9 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 9 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

02-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 2 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 2 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

26-08-2012 18:55

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

02-01-2012 10:40

Aflevering 16

Doctor Cheezy - Aflevering 16

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

01-01-2012 10:15

Aflevering 15

Doctor Cheezy - Aflevering 15

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

31-12-2011 10:30

Aflevering 14

Doctor Cheezy - Aflevering 14

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

30-12-2011 10:20

Aflevering 13

Doctor Cheezy - Aflevering 13

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

29-12-2011 10:40

Aflevering 12

Doctor Cheezy - Aflevering 12

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

28-12-2011 10:25

Aflevering 11

Doctor Cheezy - Aflevering 11

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

27-12-2011 10:35

Aflevering 10

Doctor Cheezy - Aflevering 10

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doctor Cheezy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Cheezy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Cheezy bij Doctor Cheezy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Cheezy. Heb je een uitzending van Doctor Cheezy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Cheezy gemist

Doctor Cheezy is een jeugdserie, waarin we een groep kinderen volgen met overgewicht die naar afvalkamp worden gestuurd. Benjy, Faris, Liewe en Talisha hebben al snel genoeg van het sporten en het gezonde eten en vluchten samen met Fee, de magere dochter van de kampleiding uit het dieetkamp. Op hun vlucht raken ze hopeloos de weg kwijt en zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke en soms bloedstollende tocht leren de kinderen elkaar en zichzelf beter kennen, en komen ze er achter dat Doctor Cheezy niet voor iedereen de reden was om het kamp te ontvluchten.

Uitzending gemist van Doctor Cheezy? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Cheezy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!