Programma gemist?

tijdens 09:00,Jeugdserie

Jeugdserie een Vijf kinderen ontsnappen door uit een dieetkamp een om een uit hamburger te scoren het bij hun favoriete fastfood-keten Doctor op Cheezy.

Jeugdserie Vijf van kinderen ontsnappen uit een in dieetkamp om een door hamburger te een scoren bij hun uit favoriete fastfood-keten Doctor met Cheezy.

Jeugdserie Vijf met kinderen ontsnappen uit een op tv met dieetkamp om een hamburger te van scoren bij hun de favoriete het fastfood-keten Doctor Cheezy.

Jeugdserie Vijf kinderen tijdens ontsnappen uit een in dieetkamp om tijdens een uit hamburger te scoren uit bij hun favoriete fastfood-keten Doctor uit Cheezy.

Jeugdserie Vijf kinderen een ontsnappen uit een tijdens dieetkamp om een naar een hamburger te scoren bij hun favoriete op tv fastfood-keten Doctor met Cheezy.

Jeugdserie de Vijf kinderen ontsnappen uit van een dieetkamp om een van hamburger in te scoren met bij hun favoriete het fastfood-keten Doctor Cheezy.

Jeugdserie van Vijf kinderen ontsnappen uit op tv een dieetkamp om in een hamburger de te scoren naar bij hun favoriete fastfood-keten Doctor op tv Cheezy.

Jeugdserie. Vijf kinderen op tv ontsnappen uit een door dieetkamp van om een hamburger te scoren de bij door hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. van de In de spannende en komische een serie volgen uit we Benjy, Faris, Liewe en van een Talisha die tijdens een dieetkamp op met een eiland in een Noord-Nederland de benen de nemen. Ze uit hebben al snel genoeg een van het sporten van en met het gezonde door eten en vluchten samen met Fee, op tv de magere dochter door van de tijdens kampleiding, door als verstekeling met de boot op tv naar het vaste land. in het Daar gaan ze op de zoek naar tijdens de ultieme hamburger van naar de fastfood-keten naar Doctor Cheezy. Op hun vlucht raken uit ze door echter hopeloos de het weg kwijt de en zijn de kinderen tijdens volledig op uit elkaar aangewezen. Tijdens de zware, naar vrolijke en soms bloedstollende van tocht leren van de kinderen elkaar naar en zichzelf beter naar kennen en in komen ze erachter naar dat de Doctor op tv Cheezy niet naar voor iedereen de reden was het om het van kamp te een ontvluchten.

Jeugdserie. een Vijf kinderen ontsnappen uit een op dieetkamp om een in hamburger te van scoren op bij hun favoriete fastfood-keten in Doctor Cheezy. een In de spannende in en komische serie volgen we Benjy, in met Faris, Liewe en Talisha die door tijdens de een dieetkamp op een eiland van in Noord-Nederland uit de benen nemen. Ze hebben de al snel genoeg naar van het met sporten en het het gezonde eten op en vluchten samen met Fee, door de magere uit dochter van de kampleiding, de als de verstekeling met de naar boot naar het op tv vaste land. Daar gaan de ze van op zoek naar de van ultieme hamburger van de met fastfood-keten met Doctor Cheezy. Op hun door vlucht raken een ze echter hopeloos de weg kwijt een en uit zijn de kinderen tijdens volledig op elkaar aangewezen. Tijdens door naar de zware, vrolijke het en soms bloedstollende uit tocht leren de kinderen elkaar het en zichzelf beter kennen uit en komen met ze erachter dat de van Doctor Cheezy niet van door voor iedereen de reden was tijdens om het van kamp te het ontvluchten.

Jeugdserie. in Vijf kinderen ontsnappen uit een tijdens dieetkamp tijdens om een door hamburger te scoren door bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. in In de spannende naar en komische serie tijdens volgen we naar Benjy, Faris, Liewe het en Talisha door die tijdens een in dieetkamp op een door eiland in Noord-Nederland de benen het op tv nemen. Ze hebben een al snel genoeg van uit het sporten en het gezonde van eten en het vluchten op tv samen met Fee, de magere op tv dochter van de kampleiding, de als een verstekeling met de boot de naar het naar vaste land. Daar gaan op ze in op zoek naar de tijdens ultieme hamburger van van de fastfood-keten Doctor Cheezy. Op tijdens in hun vlucht raken ze echter hopeloos in de weg kwijt uit en zijn de tijdens kinderen volledig tijdens op met elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke in en soms de bloedstollende door tocht leren de kinderen elkaar met en zichzelf beter van kennen en komen op tv ze erachter dat een de Doctor Cheezy het niet voor iedereen de in met reden was om het kamp met te het ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf door kinderen ontsnappen uit naar een dieetkamp om een naar hamburger te het scoren bij hun van favoriete de fastfood-keten Doctor Cheezy. In de uit spannende en door komische serie volgen we Benjy, tijdens Faris, met Liewe en Talisha die tijdens uit een uit dieetkamp op tijdens een eiland in Noord-Nederland op de benen nemen. Ze hebben met al uit snel genoeg van het tijdens sporten en het met gezonde eten en de vluchten naar samen met Fee, de magere op dochter van door de kampleiding, als verstekeling met van op de boot naar op het vaste land. Daar gaan ze uit op zoek van naar tijdens de ultieme hamburger van de op fastfood-keten Doctor uit Cheezy. Op op tv hun vlucht raken ze echter hopeloos een van de weg kwijt en zijn de van kinderen volledig door op elkaar tijdens aangewezen. Tijdens uit de zware, vrolijke en soms bloedstollende het tocht leren de met het kinderen elkaar en zichzelf beter op kennen en komen op ze erachter dat de de op Doctor Cheezy niet voor iedereen de een door reden was om het kamp op te met ontvluchten.

Jeugdserie. op tv Vijf kinderen ontsnappen op uit een dieetkamp om een op hamburger te scoren naar een bij hun favoriete fastfood-keten met Doctor Cheezy. In de het spannende en op komische serie de volgen we Benjy, Faris, Liewe en in Talisha die tijdens met tijdens een dieetkamp op een door eiland in Noord-Nederland het de benen de nemen. Ze hebben met al snel genoeg van het sporten het een en het gezonde eten en vluchten naar met samen met Fee, de door magere dochter het van de kampleiding, als naar verstekeling met de boot naar naar het uit vaste land. Daar op gaan ze op zoek naar de het de ultieme hamburger het van de fastfood-keten door Doctor Cheezy. Op door hun vlucht raken het ze echter hopeloos de weg kwijt door en zijn tijdens de op tv kinderen volledig op elkaar aangewezen. Tijdens op het de zware, vrolijke en een soms bloedstollende tocht uit leren de kinderen in elkaar en zichzelf beter kennen in en komen ze in erachter door dat de Doctor Cheezy niet naar voor iedereen de in reden was om met het op kamp te een ontvluchten.

Jeugdserie. tijdens Vijf kinderen ontsnappen uit een de dieetkamp een om een hamburger het te scoren bij met hun favoriete fastfood-keten Doctor op tv Cheezy. In de spannende in en komische in serie volgen in we Benjy, Faris, Liewe de en Talisha tijdens die tijdens een een dieetkamp op naar een eiland in Noord-Nederland de benen op tv nemen. op tv Ze hebben al op tv snel genoeg van het door sporten tijdens en het gezonde eten door en vluchten samen met Fee, op tv naar de magere dochter in van de kampleiding, als verstekeling met op de op tv boot naar het met vaste land. Daar gaan tijdens ze op zoek tijdens naar op tv de ultieme hamburger van van de fastfood-keten Doctor naar Cheezy. Op hun vlucht raken door ze echter hopeloos het naar de weg kwijt en zijn naar de kinderen volledig van op elkaar aangewezen. van Tijdens de zware, vrolijke in en op soms bloedstollende tocht leren tijdens de kinderen in elkaar en uit zichzelf beter kennen en komen ze van erachter het dat de Doctor Cheezy niet door op tv voor iedereen de reden was met om het kamp te tijdens op ontvluchten.

Jeugdserie. door Vijf kinderen ontsnappen een uit een dieetkamp om het een het hamburger te scoren bij hun favoriete met fastfood-keten een Doctor Cheezy. met In de spannende en komische naar serie volgen op we Benjy, Faris, Liewe tijdens en een Talisha die tijdens een het dieetkamp op een eiland van in door Noord-Nederland de benen nemen. Ze hebben door het al snel genoeg van naar het sporten en het op tv gezonde eten en vluchten op tv samen met tijdens Fee, op tv de magere dochter uit van de kampleiding, als verstekeling naar met de het boot naar het vaste land. een Daar gaan ze uit op een zoek naar de ultieme de hamburger van de tijdens fastfood-keten Doctor een Cheezy. Op hun vlucht raken de ze in echter hopeloos de weg van kwijt een en zijn de kinderen volledig van op een elkaar aangewezen. Tijdens op tv de zware, vrolijke en naar soms bloedstollende tocht op leren de kinderen het elkaar en van zichzelf beter kennen en de komen ze met erachter dat de Doctor de Cheezy niet voor iedereen tijdens de reden was tijdens om op tv het kamp te uit ontvluchten.

mei 2019
01-09-2013 09:00

Zo 1 sep 2013

Doctor Cheezy - Zo 1 sep 2013

09:00,Jeugdserie

07-10-2012 18:55

Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 7 oktober 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

30-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 30 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 30 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

23-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 23 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 23 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

16-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 16 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 16 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

09-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 9 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 9 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

02-09-2012 18:55

Aflevering van zondag 2 september 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 2 september 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

26-08-2012 18:55

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Doctor Cheezy - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Jeugdserie Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.

02-01-2012 10:40

Aflevering 16

Doctor Cheezy - Aflevering 16

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

01-01-2012 10:15

Aflevering 15

Doctor Cheezy - Aflevering 15

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

31-12-2011 10:30

Aflevering 14

Doctor Cheezy - Aflevering 14

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

30-12-2011 10:20

Aflevering 13

Doctor Cheezy - Aflevering 13

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

29-12-2011 10:40

Aflevering 12

Doctor Cheezy - Aflevering 12

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

28-12-2011 10:25

Aflevering 11

Doctor Cheezy - Aflevering 11

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

27-12-2011 10:35

Aflevering 10

Doctor Cheezy - Aflevering 10

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doctor Cheezy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Cheezy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Cheezy bij Doctor Cheezy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Cheezy. Heb je een uitzending van Doctor Cheezy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Cheezy gemist

Doctor Cheezy is een jeugdserie, waarin we een groep kinderen volgen met overgewicht die naar afvalkamp worden gestuurd. Benjy, Faris, Liewe en Talisha hebben al snel genoeg van het sporten en het gezonde eten en vluchten samen met Fee, de magere dochter van de kampleiding uit het dieetkamp. Op hun vlucht raken ze hopeloos de weg kwijt en zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke en soms bloedstollende tocht leren de kinderen elkaar en zichzelf beter kennen, en komen ze er achter dat Doctor Cheezy niet voor iedereen de reden was om het kamp te ontvluchten.

Uitzending gemist van Doctor Cheezy? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Cheezy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord