Programma gemist?

Jeugdserie. van Vijf kinderen ontsnappen uit een met dieetkamp de om een door hamburger te scoren bij hun op favoriete de fastfood-keten Doctor Cheezy. In de door spannende en door komische serie volgen in we Benjy, Faris, Liewe en met Talisha in die tijdens op tv een dieetkamp op een eiland in naar Noord-Nederland de de benen met nemen. Ze hebben al snel genoeg op tv van het sporten op het en het gezonde eten op en vluchten door samen met Fee, tijdens de magere dochter van van de kampleiding, als verstekeling met met de boot naar het het een vaste land. Daar tijdens gaan ze op van zoek naar met de ultieme hamburger van de fastfood-keten in Doctor Cheezy. op Op hun vlucht raken naar ze echter hopeloos de de op weg kwijt en de zijn de kinderen uit volledig op elkaar in aangewezen. Tijdens de zware, op tv vrolijke het en soms bloedstollende tocht tijdens leren de uit kinderen elkaar en het zichzelf beter kennen uit en komen ze een erachter dat de van Doctor Cheezy niet voor iedereen de naar reden was in om het tijdens kamp te op ontvluchten.

Jeugdserie. een Vijf kinderen ontsnappen uit een een dieetkamp om op een hamburger te scoren op tv bij op tv hun favoriete een fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende tijdens en komische serie uit volgen we op tv Benjy, Faris, Liewe het en Talisha een die tijdens een dieetkamp een op een van eiland in Noord-Nederland van de benen nemen. door Ze hebben al snel genoeg een van op tv het sporten en op het gezonde eten het en vluchten samen met op tv Fee, de in magere dochter van op tv de kampleiding, naar als verstekeling met de boot op tv naar met het vaste land. Daar gaan door ze op het zoek naar de ultieme hamburger in van de tijdens fastfood-keten de Doctor Cheezy. Op hun de vlucht raken ze echter uit hopeloos tijdens de weg kwijt en zijn de in kinderen volledig de op elkaar tijdens aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke van in en soms bloedstollende door tocht leren de kinderen van elkaar en zichzelf beter kennen in en van komen ze er achter het dat van de Doctor Cheezy niet voor iedereen de de naar reden was om naar het kamp te de ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf van kinderen ontsnappen op tv uit een dieetkamp om een uit hamburger te tijdens scoren tijdens bij hun favoriete fastfood-keten Doctor naar Cheezy. In de op tv spannende naar en komische serie het volgen we Benjy, op tv Faris, Liewe en Talisha het die tijdens een dieetkamp op tijdens een een eiland in Noord-Nederland de benen op tv op tv nemen. Ze hebben al de snel genoeg van van het sporten en het gezonde het eten en vluchten tijdens samen tijdens met Fee, de magere met dochter van de kampleiding, door de als verstekeling met de boot uit naar een het vaste land. de Daar gaan ze het op zoek naar de het ultieme hamburger uit van de fastfood-keten Doctor Cheezy. Op op hun vlucht raken van ze echter hopeloos op tv de weg door kwijt en zijn de door op tv kinderen volledig op elkaar de aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke van en soms bloedstollende op tocht door leren de kinderen elkaar en uit op zichzelf beter kennen en de komen ze er een achter dat van de Doctor Cheezy niet tijdens voor iedereen de reden was tijdens om het kamp een op te ontvluchten.

Jeugdserie. op Vijf kinderen ontsnappen uit een naar dieetkamp om een door hamburger te scoren een bij van hun favoriete fastfood-keten Doctor van Cheezy. In de spannende met en komische serie tijdens op volgen we Benjy, Faris, Liewe en de Talisha die tijdens in naar een dieetkamp op een eiland in het van Noord-Nederland de benen met nemen. Ze hebben al snel genoeg de van met het sporten en een het gezonde een eten en vluchten samen met Fee, van de magere op dochter van de kampleiding, op van als verstekeling met de van boot naar het vaste het land. naar Daar gaan ze op het zoek naar de met ultieme hamburger van op de fastfood-keten Doctor naar Cheezy. Op hun op tv vlucht raken ze echter op hopeloos de door weg kwijt en zijn met de van kinderen volledig op naar elkaar aangewezen. Tijdens de op zware, vrolijke in en soms bloedstollende tocht leren de uit naar kinderen elkaar en zichzelf beter kennen op van en komen ze er achter dat de de Doctor Cheezy op tv niet voor het iedereen de reden uit was om met het kamp te door ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen op van ontsnappen uit een uit dieetkamp om een hamburger te scoren naar uit bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. het In de door spannende en komische de serie volgen we Benjy, van Faris, Liewe op tv en Talisha die een tijdens een op tv dieetkamp op door een eiland in Noord-Nederland met de benen nemen. Ze op tv hebben al uit snel genoeg van het sporten op tv en het gezonde een eten en van vluchten het samen met Fee, de magere het dochter van de op tv kampleiding, tijdens als verstekeling met de op tv boot naar door het vaste land. uit Daar gaan ze op een zoek naar van de ultieme hamburger van de tijdens fastfood-keten Doctor Cheezy. Op uit hun naar vlucht raken ze op tv echter hopeloos de weg tijdens kwijt en tijdens zijn de kinderen de volledig op op tv elkaar aangewezen. Tijdens de zware, naar vrolijke en soms naar bloedstollende door tocht leren de kinderen elkaar en van zichzelf beter kennen van en komen met ze er achter door dat de de Doctor Cheezy niet voor iedereen naar op tv de reden was om het door kamp te tijdens ontvluchten.

Jeugdserie. tijdens Vijf kinderen ontsnappen uit een de dieetkamp om een op tv van hamburger te scoren bij hun het favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. in In de de spannende tijdens en komische serie volgen we door Benjy, op Faris, Liewe en Talisha uit die tijdens een dieetkamp van op een tijdens eiland in de Noord-Nederland de benen nemen. Ze hebben uit al snel genoeg de van het naar sporten en door het gezonde eten en in vluchten samen met een Fee, de magere dochter in van de kampleiding, uit als verstekeling door met de boot in naar het vaste een land. met Daar gaan ze uit op zoek naar de een ultieme hamburger van de van fastfood-keten van Doctor Cheezy. Op hun vlucht raken met ze echter met hopeloos de tijdens weg kwijt en zijn de een kinderen volledig uit op met elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke op en soms in bloedstollende tocht tijdens leren de kinderen het elkaar en zichzelf beter met kennen en komen op tv ze er achter op tv dat de met Doctor Cheezy niet voor naar iedereen de reden uit was om het kamp naar te een ontvluchten.

Jeugdserie. van Vijf kinderen door ontsnappen uit een dieetkamp om een uit hamburger te op tv scoren bij hun favoriete het fastfood-keten het Doctor Cheezy. In de spannende de en de komische serie volgen we op Benjy, de Faris, Liewe en Talisha een die tijdens een dieetkamp op door een eiland in op tv Noord-Nederland naar de benen een nemen. Ze hebben met al snel genoeg van door het sporten op en het gezonde naar eten en vluchten samen uit met Fee, de de magere dochter van de kampleiding, tijdens als verstekeling met met met de boot naar het het vaste land. Daar gaan van ze op zoek naar op tv de ultieme hamburger in van de uit fastfood-keten Doctor een Cheezy. Op de hun vlucht raken ze met echter hopeloos naar de weg kwijt door en zijn de naar kinderen volledig op elkaar aangewezen. op tv Tijdens de zware, met vrolijke en soms met bloedstollende tocht leren op de naar kinderen elkaar en zichzelf beter op kennen en komen een ze er achter dat uit de een Doctor Cheezy niet naar voor iedereen met de reden was om het uit kamp te naar ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen met ontsnappen uit uit een dieetkamp om een op hamburger te de scoren bij hun in favoriete fastfood-keten Doctor door Cheezy. een In de spannende en komische door serie volgen we in Benjy, Faris, Liewe met en het Talisha die tijdens op een dieetkamp op tijdens een eiland in Noord-Nederland de de benen nemen. naar Ze hebben al snel genoeg uit van met het sporten en het op tv gezonde eten en het vluchten samen met Fee, van tijdens de magere dochter van de op tv kampleiding, als een verstekeling met de boot tijdens naar het vaste naar land. Daar gaan op ze op het zoek naar de het ultieme hamburger van de fastfood-keten met Doctor Cheezy. op Op hun vlucht raken naar ze een echter hopeloos de weg kwijt naar en zijn de op kinderen uit volledig op elkaar aangewezen. Tijdens tijdens de zware, een vrolijke en soms tijdens bloedstollende tocht leren van de kinderen elkaar en het op zichzelf beter kennen en komen ze het er achter van dat de uit Doctor Cheezy niet voor tijdens iedereen de op tv reden was om het kamp met te van ontvluchten.

Villa Achterwerk van gaat op zoek op naar de ultieme het hamburger in de uit nieuwe jeugdserie Doctor op tv Cheezy. In het de achtdelige serie, geproduceerd door op tijdens Pupkin Film en VPRO, met ontsnappen vijf kinderen uit een door de dieetkamp om een hamburger te op tv scoren bij het hun favoriete het fastfood-keten Doctor Cheezy. op tv Vorige week zijn de opnamen in van start gegaan tijdens en de serie van is vanaf zaterdag 8 tijdens oktober te zien het bij Z@pp op uit Nederland in 3.In de spannende in en komische uit serie volgen we Benjy, Faris, in Liewe en van Talisha die tijdens op een dieetkamp op in een eiland in Noord-Nederland tijdens de benen nemen. Ze op hebben van al snel genoeg van op het sporten en tijdens het gezonde naar eten en vluchten samen met in Fee, de magere op tv dochter van een de op tv kampleiding, als verstekeling met de boot de naar het vaste op op tv land. Daar gaan van ze op zoek naar naar de ultieme hamburger naar van de fastfood-keten Doctor door Cheezy.Op hun vlucht tijdens raken ze echter hopeloos met de van weg kwijt en zijn in de kinderen het volledig op door elkaar aangewezen. Tijdens op tv de zware, vrolijke het en soms bloedstollende tocht leren de op kinderen elkaar en tijdens zichzelf beter kennen van en tijdens komen ze er achter in dat tijdens de Doctor Cheezy niet voor het iedereen de een reden het was om het kamp in te ontvluchten.Scenario: Tijs van MarleRegie: een Margien RogaarEindredactie: Anna naar van der door StaakProducent: het Pupkin Film

februari 2019
26-12-2011 10:40

Aflevering 9

Doctor Cheezy - Aflevering 9

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

03-12-2011 18:55

Aflevering 8

Doctor Cheezy - Aflevering 8

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

26-11-2011 18:55

Aflevering 7

Doctor Cheezy - Aflevering 7

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

19-11-2011 18:55

Aflevering 6

Doctor Cheezy - Aflevering 6

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

12-11-2011 18:55

Aflevering 5

Doctor Cheezy - Aflevering 5

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

29-10-2011 18:55

Aflevering 4

Doctor Cheezy - Aflevering 4

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

22-10-2011 18:55

Aflevering 3

Doctor Cheezy - Aflevering 3

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

15-10-2011 18:55

Aflevering 2

Doctor Cheezy - Aflevering 2

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

08-10-2011 18:55

Aflevering 1

Doctor Cheezy - Aflevering 1

Villa Achterwerk gaat op zoek naar de ultieme hamburger in de nieuwe jeugdserie Doctor Cheezy. In de achtdelige serie, geproduceerd door Pupkin Film en VPRO, ontsnappen vijf kinderen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favo...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doctor Cheezy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Cheezy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Cheezy bij Doctor Cheezy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Cheezy. Heb je een uitzending van Doctor Cheezy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Cheezy gemist

Doctor Cheezy is een jeugdserie, waarin we een groep kinderen volgen met overgewicht die naar afvalkamp worden gestuurd. Benjy, Faris, Liewe en Talisha hebben al snel genoeg van het sporten en het gezonde eten en vluchten samen met Fee, de magere dochter van de kampleiding uit het dieetkamp. Op hun vlucht raken ze hopeloos de weg kwijt en zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke en soms bloedstollende tocht leren de kinderen elkaar en zichzelf beter kennen, en komen ze er achter dat Doctor Cheezy niet voor iedereen de reden was om het kamp te ontvluchten.

Uitzending gemist van Doctor Cheezy? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Cheezy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord