Programma gemist?

Jeugdserie. een Vijf kinderen een ontsnappen uit een dieetkamp om met een in hamburger te scoren bij hun favoriete in op tv fastfood-keten Doctor Cheezy. met In de spannende en komische serie op tv volgen we Benjy, op Faris, Liewe en in Talisha een die tijdens een in dieetkamp op het een eiland in Noord-Nederland de benen met op nemen. Ze hebben al snel genoeg de van het uit sporten en tijdens het gezonde eten en vluchten op de samen met Fee, de in magere dochter van de de kampleiding, als verstekeling het met de tijdens boot naar het vaste land. op tv Daar gaan uit ze op zoek het naar de ultieme hamburger op tv van op tv de fastfood-keten Doctor het Cheezy. Op hun vlucht raken op tv ze door echter hopeloos naar de weg kwijt en zijn op tv de kinderen volledig de op elkaar aangewezen. door Tijdens de naar zware, vrolijke en met soms bloedstollende tocht uit leren de kinderen een elkaar en zichzelf beter met kennen tijdens en komen ze erachter dat met de van Doctor Cheezy niet uit voor iedereen de reden was in om in het kamp te tijdens ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen naar een ontsnappen uit een dieetkamp op tv om een het hamburger te scoren met bij hun favoriete fastfood-keten Doctor tijdens Cheezy. In de spannende met en komische het serie volgen we Benjy, een Faris, Liewe tijdens en Talisha die in tijdens een dieetkamp de op een eiland een in Noord-Nederland op tv de benen nemen. Ze hebben tijdens al snel in genoeg van het sporten een en op het gezonde eten en vluchten de het samen met Fee, de tijdens magere dochter van de een kampleiding, als verstekeling door met de boot van naar van het vaste land. Daar gaan ze met op zoek naar van naar de ultieme hamburger van in de fastfood-keten Doctor Cheezy. tijdens Op hun met vlucht raken ze echter tijdens hopeloos de weg kwijt in naar en zijn de kinderen van volledig op door elkaar aangewezen. Tijdens tijdens de zware, vrolijke en uit soms bloedstollende tocht leren de een kinderen elkaar en op zichzelf beter kennen door in en komen ze er in achter dat met de Doctor Cheezy niet voor van iedereen de reden van was om het kamp door de te ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf tijdens kinderen ontsnappen het uit een dieetkamp om op tv een hamburger te scoren een bij hun favoriete het in fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende een en komische van serie volgen het we Benjy, Faris, Liewe en op Talisha die tijdens naar tijdens een dieetkamp op een eiland op tv in Noord-Nederland door de benen nemen. Ze op tv hebben door al snel genoeg op van het sporten en het gezonde op eten naar en vluchten samen het met Fee, de magere door dochter op tv van de kampleiding, naar als verstekeling met de in boot naar het vaste land. in Daar gaan ze op tv op zoek tijdens naar de ultieme op tv hamburger met van de fastfood-keten van Doctor Cheezy. Op hun vlucht raken het met ze echter hopeloos met de weg kwijt en naar zijn de kinderen het volledig op elkaar van aangewezen. Tijdens de zware, in vrolijke en soms bloedstollende op tv naar tocht leren de kinderen elkaar en naar zichzelf op beter kennen en komen ze het er achter met dat de op Doctor Cheezy in niet voor iedereen de reden was uit om het kamp tijdens van te ontvluchten.

Jeugdserie. tijdens Vijf kinderen ontsnappen uit een een dieetkamp het om een hamburger op te scoren bij hun favoriete met fastfood-keten op tv Doctor Cheezy. In de spannende een het en komische serie volgen tijdens we Benjy, met Faris, Liewe en Talisha door die tijdens op een dieetkamp op een eiland het in Noord-Nederland op tv de benen in nemen. Ze hebben al in snel genoeg van het tijdens sporten en het het gezonde eten en door vluchten samen met Fee, van de magere dochter het van tijdens de kampleiding, als verstekeling de met de boot naar op het vaste een land. Daar een gaan ze op zoek op naar door de ultieme hamburger van de met fastfood-keten Doctor Cheezy. naar Op hun vlucht met raken ze echter hopeloos op met de weg kwijt en van zijn de kinderen in volledig op elkaar op tv aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke het naar en soms bloedstollende tocht leren met de kinderen door elkaar en zichzelf de beter kennen en in komen ze er achter met dat van de Doctor Cheezy niet voor iedereen een in de reden was om het van kamp te met ontvluchten.

Jeugdserie. van Vijf kinderen ontsnappen uit in een dieetkamp om een met hamburger te uit scoren uit bij hun favoriete fastfood-keten Doctor de Cheezy. In de in spannende en komische serie het volgen de we Benjy, van Faris, Liewe en Talisha op die tijdens een dieetkamp op met een eiland op in Noord-Nederland de benen door nemen. een Ze hebben al snel genoeg het naar van het sporten en het de gezonde de eten en vluchten samen met Fee, met op de magere dochter op tv van de kampleiding, als een verstekeling met de boot naar naar met het vaste land. Daar gaan ze een op in zoek naar de ultieme op tv hamburger tijdens van de fastfood-keten Doctor met Cheezy. Op hun vlucht raken van ze echter van hopeloos de door weg kwijt uit en zijn de kinderen volledig met op door elkaar aangewezen. Tijdens de zware, op vrolijke en soms met bloedstollende tocht leren een de uit kinderen elkaar en zichzelf beter kennen met en komen de ze op tv er achter dat de Doctor een Cheezy in niet voor iedereen de de reden was om de het kamp te een ontvluchten.

Jeugdserie. een Vijf kinderen met ontsnappen uit een dieetkamp om een van de hamburger te scoren bij hun op favoriete fastfood-keten het Doctor Cheezy. In de met spannende en komische serie een volgen we uit Benjy, Faris, van Liewe en Talisha die tijdens uit een dieetkamp naar op door een eiland in naar Noord-Nederland de benen nemen. met Ze hebben al snel op genoeg van het op tv sporten en de het gezonde naar eten en vluchten samen met uit Fee, de magere dochter van door van de kampleiding, als verstekeling met in de boot naar de het vaste op land. Daar gaan ze van op uit zoek naar op de ultieme hamburger van de fastfood-keten het Doctor Cheezy. in Op hun vlucht raken het ze echter in hopeloos de weg kwijt het en zijn de uit kinderen volledig op het elkaar aangewezen. Tijdens op tv van de zware, vrolijke op en soms bloedstollende tocht leren een de kinderen elkaar met en zichzelf beter het kennen en de komen ze er achter tijdens dat de Doctor Cheezy uit het niet voor iedereen de in reden was om op het kamp te door ontvluchten.

Jeugdserie. met Vijf kinderen ontsnappen uit met een dieetkamp tijdens om een hamburger met te scoren bij hun door favoriete fastfood-keten Doctor een Cheezy. In de uit spannende en komische serie het volgen uit we Benjy, Faris, Liewe van en Talisha die tijdens tijdens een dieetkamp de op een eiland in op tv Noord-Nederland op de benen nemen. Ze hebben op in al snel genoeg van het door sporten en het gezonde de naar eten en vluchten samen met met Fee, de een magere dochter van de op tv kampleiding, het als verstekeling met de boot naar op tv het vaste op tv land. Daar tijdens gaan ze op zoek naar met op tv de ultieme hamburger van de op tv fastfood-keten door Doctor Cheezy. Op hun vlucht raken naar ze op tv echter hopeloos de op tv weg kwijt en zijn de de kinderen volledig op uit naar elkaar aangewezen. Tijdens met de zware, vrolijke en soms bloedstollende op tv uit tocht leren de kinderen elkaar en op zichzelf beter kennen het en op tv komen ze er het achter dat de Doctor het Cheezy niet voor iedereen met de het reden was om het tijdens kamp te op ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen tijdens ontsnappen uit een een dieetkamp om op een hamburger te op scoren bij hun favoriete het fastfood-keten Doctor een Cheezy. In de spannende een en komische serie op tv volgen tijdens we Benjy, op tv Faris, Liewe en Talisha die tijdens naar een dieetkamp op met een eiland in op tv het Noord-Nederland de benen nemen. Ze hebben naar een al snel genoeg van het sporten in en het gezonde op eten en vluchten de samen een met Fee, de magere dochter in van de op kampleiding, van als verstekeling met de boot naar in het vaste naar land. Daar gaan ze het op zoek door naar de ultieme uit hamburger van de fastfood-keten op tv Doctor Cheezy. naar Op hun de vlucht raken het ze echter hopeloos de weg kwijt tijdens en zijn uit de kinderen volledig op met elkaar aangewezen. Tijdens het de zware, van vrolijke en soms bloedstollende de tocht leren de door kinderen elkaar van en zichzelf beter de kennen en komen ze de er achter dat het de uit Doctor Cheezy niet voor iedereen in de reden was op om tijdens het kamp te in ontvluchten.

Villa de Achterwerk gaat op zoek naar naar de uit ultieme hamburger het in de nieuwe jeugdserie het Doctor Cheezy. In de achtdelige van serie, in geproduceerd door Pupkin een Film en met VPRO, ontsnappen vijf kinderen uit een op tv dieetkamp om uit een hamburger te scoren in bij van hun favoriete fastfood-keten Doctor door Cheezy. Vorige naar week zijn de opnamen op van start in gegaan en de serie op tv is vanaf door zaterdag 8 de oktober te zien bij in Z@pp op Nederland van 3.In de spannende en komische door serie volgen tijdens we uit Benjy, Faris, Liewe en in Talisha die tijdens met een dieetkamp uit op een eiland in Noord-Nederland van de met benen nemen. Ze hebben al in snel genoeg van het op met sporten en het gezonde op tv eten en door vluchten samen met Fee, de in magere dochter de van de het kampleiding, als verstekeling met de van boot naar door het vaste land. Daar gaan met ze op met zoek uit naar de ultieme hamburger van de uit fastfood-keten Doctor Cheezy.Op door hun vlucht raken het uit ze echter hopeloos de tijdens weg kwijt en een zijn de kinderen volledig op in op tv elkaar aangewezen. Tijdens uit de zware, vrolijke en op tv soms bloedstollende in tocht leren de kinderen elkaar en tijdens zichzelf beter van kennen op en komen ze door er achter dat de door Doctor Cheezy van niet voor uit iedereen de reden naar was om het naar kamp te ontvluchten.Scenario: Tijs van een MarleRegie: op tv Margien RogaarEindredactie: Anna van der StaakProducent: van op Pupkin Film

december 2018
26-12-2011 10:40

Aflevering 9

Doctor Cheezy - Aflevering 9

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

03-12-2011 18:55

Aflevering 8

Doctor Cheezy - Aflevering 8

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

26-11-2011 18:55

Aflevering 7

Doctor Cheezy - Aflevering 7

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

19-11-2011 18:55

Aflevering 6

Doctor Cheezy - Aflevering 6

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

12-11-2011 18:55

Aflevering 5

Doctor Cheezy - Aflevering 5

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

29-10-2011 18:55

Aflevering 4

Doctor Cheezy - Aflevering 4

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

22-10-2011 18:55

Aflevering 3

Doctor Cheezy - Aflevering 3

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

15-10-2011 18:55

Aflevering 2

Doctor Cheezy - Aflevering 2

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

08-10-2011 18:55

Aflevering 1

Doctor Cheezy - Aflevering 1

Villa Achterwerk gaat op zoek naar de ultieme hamburger in de nieuwe jeugdserie Doctor Cheezy. In de achtdelige serie, geproduceerd door Pupkin Film en VPRO, ontsnappen vijf kinderen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favo...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doctor Cheezy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Cheezy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Cheezy bij Doctor Cheezy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Cheezy. Heb je een uitzending van Doctor Cheezy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Cheezy gemist

Doctor Cheezy is een jeugdserie, waarin we een groep kinderen volgen met overgewicht die naar afvalkamp worden gestuurd. Benjy, Faris, Liewe en Talisha hebben al snel genoeg van het sporten en het gezonde eten en vluchten samen met Fee, de magere dochter van de kampleiding uit het dieetkamp. Op hun vlucht raken ze hopeloos de weg kwijt en zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke en soms bloedstollende tocht leren de kinderen elkaar en zichzelf beter kennen, en komen ze er achter dat Doctor Cheezy niet voor iedereen de reden was om het kamp te ontvluchten.

Uitzending gemist van Doctor Cheezy? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Cheezy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord