Programma gemist?

Jeugdserie. van Vijf kinderen ontsnappen uit van een tijdens dieetkamp om een hamburger te op tv scoren bij hun tijdens favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. tijdens In de spannende in op tv en komische serie met volgen we Benjy, Faris, Liewe uit en Talisha die de tijdens een dieetkamp naar op een eiland in in op Noord-Nederland de benen nemen. Ze het hebben al snel op tv genoeg van het sporten op tv de en het gezonde eten in en vluchten samen met uit Fee, met de magere dochter van de kampleiding, door als de verstekeling met een de boot naar het vaste op land. de Daar gaan ze in op zoek naar de ultieme hamburger met van naar de fastfood-keten Doctor Cheezy. van Op hun vlucht in raken ze een echter hopeloos met de weg kwijt en op tv zijn de tijdens kinderen volledig op elkaar aangewezen. Tijdens op de op zware, vrolijke en soms naar bloedstollende tocht op tv leren de het kinderen elkaar en een zichzelf beter kennen door en komen ze erachter dat tijdens de op tv Doctor Cheezy niet voor uit iedereen de reden door was om het tijdens kamp te tijdens ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen naar ontsnappen uit uit een dieetkamp om door een hamburger te van scoren bij hun favoriete door fastfood-keten het Doctor Cheezy. In met de spannende en komische serie in naar volgen we Benjy, Faris, met Liewe en Talisha die tijdens op naar een dieetkamp op een eiland in met Noord-Nederland de benen met nemen. Ze hebben naar al een snel genoeg van het uit sporten en het op tv gezonde op eten en vluchten naar samen met Fee, op de magere dochter van een de kampleiding, als met verstekeling met de boot naar op tv met het vaste land. Daar in gaan ze op zoek met naar de ultieme hamburger in van naar de fastfood-keten Doctor Cheezy. Op op hun een vlucht raken ze op echter hopeloos de een weg kwijt tijdens en zijn de kinderen volledig het op elkaar aangewezen. uit Tijdens de zware, vrolijke van en soms door bloedstollende tocht het leren de kinderen door elkaar en naar zichzelf beter kennen en komen met ze er met achter dat de in Doctor Cheezy niet voor op iedereen de met reden was om het kamp tijdens te de ontvluchten.

Jeugdserie. met Vijf kinderen ontsnappen uit op tv een uit dieetkamp om een naar hamburger te scoren bij in hun favoriete fastfood-keten Doctor met Cheezy. In de spannende naar en op komische serie volgen we Benjy, het Faris, Liewe door en Talisha die tijdens op een dieetkamp op van een eiland in van Noord-Nederland de benen tijdens nemen. het Ze hebben van al snel genoeg van het sporten in en het gezonde uit het eten en vluchten samen door met Fee, de het magere dochter van op tv de kampleiding, als verstekeling met een door de boot naar het vaste de land. Daar gaan ze in op zoek van naar de ultieme de hamburger van de in fastfood-keten door Doctor Cheezy. Op op hun vlucht raken ze echter met hopeloos de weg kwijt de een en zijn de een kinderen volledig op elkaar tijdens aangewezen. Tijdens uit de zware, vrolijke en soms bloedstollende het tocht uit leren de kinderen elkaar op en zichzelf beter uit kennen en komen ze in de er achter dat de de Doctor Cheezy niet voor iedereen het de reden van was om door het kamp te door ontvluchten.

Jeugdserie. tijdens Vijf kinderen tijdens ontsnappen uit een dieetkamp naar om een hamburger met te scoren bij hun van favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. van In de spannende uit van en komische serie volgen we uit Benjy, tijdens Faris, Liewe en door Talisha die tijdens door een dieetkamp op een een eiland in Noord-Nederland de benen de nemen. Ze tijdens hebben al door snel genoeg van het op tv sporten en het gezonde tijdens in eten en vluchten samen met van Fee, de uit magere dochter van de naar kampleiding, als verstekeling het met de op boot naar het vaste tijdens land. Daar gaan op tv ze een op zoek naar de ultieme hamburger het van de fastfood-keten op op tv Doctor Cheezy. Op hun vlucht op tv raken op ze echter hopeloos de weg kwijt in en op zijn de kinderen volledig de op elkaar aangewezen. Tijdens naar de zware, vrolijke tijdens en soms bloedstollende op tocht leren tijdens de kinderen elkaar en tijdens zichzelf naar beter kennen en in komen ze er achter een dat op tv de Doctor Cheezy uit niet voor iedereen de een reden was om een het kamp te van ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf in kinderen van ontsnappen uit een dieetkamp om op een hamburger te op scoren de bij hun favoriete fastfood-keten uit Doctor Cheezy. In door de spannende en naar komische serie volgen het we Benjy, Faris, met Liewe en de Talisha die tijdens een op tv dieetkamp op een naar eiland in Noord-Nederland de de benen nemen. Ze met hebben al snel genoeg op tv van het sporten in en het gezonde door eten en vluchten met samen met door Fee, de magere op dochter van de op tv kampleiding, als verstekeling tijdens met de de boot naar het vaste land. op Daar gaan met ze op zoek naar de een de ultieme hamburger van de fastfood-keten op tv Doctor Cheezy. Op van op hun vlucht raken uit ze echter hopeloos de weg naar kwijt en zijn de op kinderen een volledig op elkaar uit aangewezen. Tijdens de zware, van vrolijke en soms bloedstollende een een tocht leren de naar kinderen elkaar en zichzelf beter kennen op tv en op tv komen ze er op tv achter dat naar de Doctor Cheezy van niet voor iedereen de reden was op tv om met het kamp te van ontvluchten.

Jeugdserie. door Vijf kinderen van ontsnappen uit een dieetkamp met om een hamburger te tijdens scoren bij hun op favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. uit In de in spannende en van komische serie volgen op tv we Benjy, Faris, Liewe tijdens en Talisha het die tijdens een dieetkamp tijdens op een eiland het in Noord-Nederland op tv de benen op tv nemen. Ze hebben op al snel genoeg door van het sporten en op tv het gezonde eten en vluchten de samen door met Fee, door de magere dochter van met de kampleiding, als in verstekeling met uit de boot naar het vaste het land. Daar gaan ze naar van op zoek naar de tijdens ultieme hamburger van de fastfood-keten de Doctor Cheezy. Op uit van hun vlucht raken ze echter hopeloos in de weg de kwijt tijdens en zijn de kinderen volledig op tijdens elkaar door aangewezen. Tijdens de zware, uit vrolijke en soms naar bloedstollende tocht van leren de uit kinderen elkaar en zichzelf door beter kennen en komen uit ze er achter dat tijdens de uit Doctor Cheezy niet voor iedereen het de reden de was om het een kamp te op tv ontvluchten.

Jeugdserie. Vijf kinderen met ontsnappen uit het een dieetkamp om een het hamburger te scoren op tv bij hun met favoriete met fastfood-keten Doctor Cheezy. op In de spannende en komische op serie volgen we het Benjy, in Faris, Liewe en Talisha met die tijdens een dieetkamp met op een uit eiland in Noord-Nederland het de benen het nemen. Ze hebben met al snel genoeg van naar het sporten en het gezonde met met eten en vluchten samen in met Fee, de magere dochter op van tijdens de kampleiding, als verstekeling met van de boot naar van het vaste land. door het Daar gaan ze op naar zoek naar de ultieme hamburger op van de in fastfood-keten Doctor van Cheezy. Op hun vlucht met raken ze echter op hopeloos de weg op kwijt het en zijn de de kinderen volledig op elkaar van aangewezen. Tijdens de door zware, vrolijke en een soms bloedstollende tocht de leren de kinderen het elkaar en zichzelf het beter kennen en komen door ze er achter dat op de Doctor Cheezy op niet voor het iedereen de de reden was om het kamp de te op tv ontvluchten.

Jeugdserie. met Vijf kinderen ontsnappen in uit een dieetkamp om een op tijdens hamburger te scoren bij hun op favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. het In tijdens de spannende en op komische serie van volgen we Benjy, Faris, Liewe en in Talisha die tijdens naar een dieetkamp op de een eiland op in Noord-Nederland de benen door nemen. Ze hebben op op al snel genoeg van het een sporten en het op gezonde eten door en vluchten samen met het Fee, de naar magere dochter van de kampleiding, op als verstekeling naar met de boot uit naar het vaste land. van tijdens Daar gaan ze op op zoek naar in de ultieme hamburger naar van de fastfood-keten Doctor Cheezy. op Op hun vlucht uit raken ze van echter hopeloos de weg de kwijt en zijn de een kinderen met volledig op elkaar uit aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke op tv van en soms bloedstollende tocht de leren de kinderen elkaar en uit zichzelf het beter kennen en komen naar ze er achter dat van door de Doctor Cheezy niet voor uit iedereen de reden was met om met het kamp te op ontvluchten.

Villa de Achterwerk gaat uit op zoek naar tijdens de ultieme hamburger op in de nieuwe jeugdserie Doctor door Cheezy. In de van achtdelige uit serie, geproduceerd door Pupkin op Film en VPRO, ontsnappen vijf op kinderen uit een in dieetkamp om een uit hamburger te scoren van bij door hun favoriete fastfood-keten door Doctor Cheezy. Vorige week zijn het met de opnamen van start gegaan van en in de serie is vanaf zaterdag van 8 oktober te zien met bij Z@pp in op Nederland 3.In de uit spannende en tijdens komische serie volgen we in Benjy, uit Faris, Liewe en in Talisha die tijdens de een dieetkamp op tijdens een eiland in tijdens Noord-Nederland de benen naar nemen. Ze hebben al de snel genoeg van uit het sporten en uit het gezonde eten en met vluchten een samen met Fee, de door magere op tv dochter van de kampleiding, door als verstekeling met de boot tijdens naar het van vaste op tv land. Daar gaan het ze op zoek naar de met ultieme hamburger de van de fastfood-keten van Doctor Cheezy.Op in hun vlucht raken ze echter naar hopeloos de weg kwijt een en zijn de met kinderen een volledig op elkaar aangewezen. Tijdens met de zware, een vrolijke op tv en soms bloedstollende tocht door leren de kinderen elkaar en op zichzelf beter kennen van en komen ze in van er achter dat de in Doctor Cheezy niet naar voor iedereen de reden door was om het een door kamp te ontvluchten.Scenario: het Tijs van MarleRegie: naar Margien RogaarEindredactie: Anna uit van der StaakProducent: Pupkin op Film

mei 2019
26-12-2011 10:40

Aflevering 9

Doctor Cheezy - Aflevering 9

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

03-12-2011 18:55

Aflevering 8

Doctor Cheezy - Aflevering 8

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

26-11-2011 18:55

Aflevering 7

Doctor Cheezy - Aflevering 7

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

19-11-2011 18:55

Aflevering 6

Doctor Cheezy - Aflevering 6

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

12-11-2011 18:55

Aflevering 5

Doctor Cheezy - Aflevering 5

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

29-10-2011 18:55

Aflevering 4

Doctor Cheezy - Aflevering 4

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

22-10-2011 18:55

Aflevering 3

Doctor Cheezy - Aflevering 3

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

15-10-2011 18:55

Aflevering 2

Doctor Cheezy - Aflevering 2

Jeugdserie. Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy. In de spannende en komische serie volgen we Benjy, Faris, Liewe en Talisha die tijdens een dieetkamp op een ei...

08-10-2011 18:55

Aflevering 1

Doctor Cheezy - Aflevering 1

Villa Achterwerk gaat op zoek naar de ultieme hamburger in de nieuwe jeugdserie Doctor Cheezy. In de achtdelige serie, geproduceerd door Pupkin Film en VPRO, ontsnappen vijf kinderen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favo...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Doctor Cheezy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doctor Cheezy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doctor Cheezy bij Doctor Cheezy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doctor Cheezy. Heb je een uitzending van Doctor Cheezy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doctor Cheezy gemist

Doctor Cheezy is een jeugdserie, waarin we een groep kinderen volgen met overgewicht die naar afvalkamp worden gestuurd. Benjy, Faris, Liewe en Talisha hebben al snel genoeg van het sporten en het gezonde eten en vluchten samen met Fee, de magere dochter van de kampleiding uit het dieetkamp. Op hun vlucht raken ze hopeloos de weg kwijt en zijn ze volledig op elkaar aangewezen. Tijdens de zware, vrolijke en soms bloedstollende tocht leren de kinderen elkaar en zichzelf beter kennen, en komen ze er achter dat Doctor Cheezy niet voor iedereen de reden was om het kamp te ontvluchten.

Uitzending gemist van Doctor Cheezy? Hier kun je alle uitzendingen van Doctor Cheezy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 05-03-2017 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord