Programma gemist?

Humoristisch programma waarin in op tv Wendy van Dijk in de huid een kruipt van op de Japanse op tv journaliste Ushi en van oma op tv Betsie, het moeder Gerda en in dochter Bo Leenders naar uit Limburg.

Moeder van Gerda staat op Schiphol te naar wachten op een haar tweelingzus een die ze de al heel wat op tv jaren niet heeft gezien. Joris Linssen op tv van de `Hello Goodbye´ loopt tijdens haar tegen het van lijf en een er ontstaat enorme verwarring als in de naar tweelingzus aankomt, maar van Gerda is verdwenen. Ushi heeft door een een interview met Brad & een Katie uit een de soapserie `As The naar World Turns´. Dit duo, wat in in de het echt ook een de stel de is, heeft geen idee de waarin ze met terecht zijn gekomen. op Met elkaar acteren ze er uit vrolijk van op los.

Dochter een Bo heeft een prijs gewonnen op tijdens en mag daardoor de een figurantenrol spelen met bij `Goede Tijden, op tv Slechte Tijden´. Op deze manier komt met ze op tv in contact met van Jan Kooijman. Bo weet het de naar opname een aantal een keer verstoren en natuurlijk heeft ze op na afloop een in grote verrassing voor in Jan. in Ushi heeft een naar interview met Songfestival-legende Johnny van Logan. Ushi vindt Johnny op tv Logan tijdens behoorlijk `gay´ en vraagt naar hem een in toontje lager te zingen naar want dat is wel tijdens veel het mannelijker.

Ushi met heeft een interview met rapper een en `The op tv Voice UK´-coach van Will.i.am. De rapper op tv is enorm moe in tijdens het interview door en wil zijn zonnebril tijdens niet afdoen. de Ushi doet een op tv blind audition voor de rapper, naar maar van zal hij zijn met stoel omdraaien? op Moeder Gerda is te zien in op in `All You Need Is Love´, het waar ze op tv een serenade naar wil brengen aan haar uit man Toon. Tijdens de repetities van gaat het uit helemaal mis. Gerda irriteert op naar Robert ten Brink, aangezien ze van niet luistert in naar het advies dat op tv ze van hem tijdens krijgt.

Ushi tijdens heeft een interview met door televisiedokter Christian Jessen. Hij door weet uit niet wat hem overkomt. En door de fles op champagne op tafel vindt een gretig aftrek van bij de op televisiedokter. Hiermee denk met hij zijn door zenuwen onder bedwang in te kunnen houden. Oma Betsie op uit is te zien de in het programma van John Williams, naar `Het op tv Spijt Me´. Ben, een oude de vriend uit van de de overleden echtgenoot van Betsie, heeft tijdens met hun huwelijk de een nummer op gezongen wat Betsie enorm op tv veel pijn heeft gedaan. op Ben probeert het door via in `Het Spijt Me´ goed te de op maken.

Ushi heeft een uit interview met het Supernanny met Jo Frost. Ushi maakt op het Jo Frost niet makkelijk, een maar Tojo op ook niet. tijdens Jo kan uit al haar kennis met goed gebruiken bij de streken op die Tojo het uithaalt. Zelfs de strafbank wordt de de erbij gehaald. Bo Leenders in is samen met haar naar de vriend Harry te zien in `Campinglife´, van met gepresenteerd door Sander Janson. een Tijdens de draaidag vergeet naar Bo op tv haar vriend Harry helemaal en uit valt als een blok tijdens met voor Sander. Ze het wil niets liever een dan met Sander in naar haar tentje op zitten

Ushi een heeft een interessant tijdens interview met acteur David Hasselhoff. tijdens de De `Knight Rider´ en tijdens `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een naar van bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder uit Gerda in is te zien op tv in het op tv programma `TV Makelaar´, gepresenteerd door Lieke in van Lexmond. Oma op tv Betsie met heeft al een geruime tijd haar huis te een koop staan, door dus schakelt Gerda de `TV het op tv Makelaar´ in om het huis van te verkopen. Het het wordt in Gerda allemaal te veel. Zeker door als ze van beseft dat Chef de in tuinkabouter een van nieuwe eigenaar naar gaat krijgen.

Ushi heeft de een zeer bijzondere met ontmoeting uit met de Amerikaanse comédienne het Ruby Wax. met De vrouw die in met haar eigen het carrière zelf talloze grote in namen heeft geïnterviewd, staat op voor het de eerst in op haar leven zelf met haar uit mond vol tanden. de Oma Betsy Leenders krijgt tijdens bezoek van Martin in een Gaus. Haar hondje naar Itsy is onhandelbaar. Ze tijdens blaft de hele dag in door, plast en op poept in de woonkamer het en met in de gootsteen en door oma Betsy de weet niet meer een wat ze aan een moet met haar jack de russell.

Humoristisch programma waarin het Wendy op tv van Dijk in de huid met kruipt van een de familie het Leenders, oma Betsie, moeder tijdens Gerda en dochter in Bo, op tv uit Limburg en van de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast op tv internationale sterren de met haar schaamteloos openhartige met vragen en haar tijdens komische Japanse in accent, terwijl de familie van Leenders in er alles aan op doet om op op televisie te op tv verschijnen.

Humoristisch programma waarin door Wendy van op Dijk in de huid tijdens van kruipt van de de familie Leenders, oma Betsie, tijdens moeder Gerda en op tv dochter Bo, op uit Limburg en de het Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast op tv internationale sterren van met uit haar schaamteloos openhartige een vragen en haar komische Japanse in accent, terwijl de tijdens familie Leenders de er alles aan een doet om op door televisie te van verschijnen.

Oma Betsie het droomt zelfs met op haar leeftijd nog op tv van een grootse de televisie carrière en laat van dat nou een net mogelijk uit zijn nu de ze een nieuwe bastaard uit voor Benidorm Bastards zoeken! de Oma Betsie door was altijd al met jaloers op de opa´s in en oma´s in dat door programma. in Nu ze zelf in een aflevering mee mag spelen naar is ze in er van overtuigd dat in zij de beste in op bastaard is voor het deze show. Na op het kennismaken met bastaards Hein door en van Bep en het bespreken van een het script, ziet met Bep het uit al gauw naar niet zitten met Betsie. tijdens Volgens oma Betsie negeert tijdens Bep haar volkomen, terwijl het ze met juist vriendinnen moeten zijn! een Oma van Betsie probeert op allerlei het manieren de aandacht uit van Bep te de trekken, maar de toon van is gezet. Ze heeft op geen goede eerste het indruk gemaakt de bij Bep, en door of dit nog gaat van met veranderen is de grote het vraag. Zal met Bep de praatgrage, lenige het en o zo eerlijke naar Betsie als naar haar vriendin gaan beschouwen naar of het eindigt het Benidorm Bastards avontuur een van oma Betsie op tv in een het grote ruzie? een Ushi ontmoet vandaag in op Nederland niet 1 popster, de maar wel tijdens 4! De uit Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft van Ushi gevraagd van de zangers van de The Baseballs van te interviewen. Ushi ontmoet in Guus in van het College hotel in in Amsterdam. Ze de besluit dat Guus in een kamertje in achter een beeldscherm uit tijdens moet zitten om mee te met kijken bij het tijdens interview. Als the de Baseballs binnenkomen schrikt het Ushi het al gelijk van op het haar van de jongens. van Naast in de hanenkam en de naam van met de band van is Ushi pas in écht met onder de indruk na het het zingen in en dansen op 'Er een is een nacht'! Ze de vraagt met om de vertaling naar van het nummer, maar net met zo moeilijk als een Engels voor Ushi is, het is het het voor the Baseballs naar dus Ushi vindt het uit verhaal nogal saai... door op Gaan the Baseballs Ushi nog de van gedachten veranderen tijdens of wordt Ushi op tv nooit fan van naar deze een zangers?

Ushi met heeft een interview met uit Sophie Ellis Bextor. Met op haar door single 'Murder On de The Dancefloor´ brak ze op definitief door in van de met hitlijsten. Sophie staat bekend een als een op hedendaags stijlicoon met op tv veel zelfspot. Om een door beetje los te de komen en tijdens om Sophie kennis te laten de maken met uit de Amsterdamse Dance in scene, steekt een Ushi een joint naar op. Eens zien hoe Sophie op op deze Amsterdamse op delicatesse van reageert..Dochter Bo maakt deze naar week een onderdeel naar uit van het uit programma Het Familiediner met op tv presentator Bert in van Leeuwen. De zussen op Bo en Esmaralda hebben met al geruime de tijd een conflict met met op elkaar. Aan Bert de uit taak om het probleem een door op te lossen. Lukt het Bert naar om naar de twee met zussen weer te herenigen of in komt er een op ander de staartje aan vast te uit zitten?

Humoristisch programma waarin met Wendy van Dijk het in de naar huid kruipt van tijdens de familie Leenders, oma door uit Betsie, moeder Gerda en dochter van Bo, uit Limburg uit en de Japanse op tv journaliste van Ushi. Ushi verrast in internationale sterren met naar haar schaamteloos openhartige vragen van en haar komische Japanse accent, van terwijl uit de familie Leenders er met alles door aan doet om op het televisie te het verschijnen.

Humoristisch een programma waarin Wendy van Dijk van een in de huid kruipt van de uit familie Leenders, van oma Betsie, moeder tijdens Gerda en dochter Bo, op uit Limburg en tijdens op tv de Japanse journaliste op Ushi. Ushi verrast internationale sterren met de haar schaamteloos openhartige tijdens vragen de en haar op tv komische Japanse accent, terwijl op tv de familie Leenders er op alles uit aan doet om op op tv televisie te op verschijnen.

Humoristisch programma waarin uit Wendy de van Dijk in de huid de kruipt een van de familie uit Leenders, oma Betsie, moeder het Gerda en dochter Bo, in uit met Limburg en de Japanse journaliste tijdens Ushi. Ushi de verrast internationale sterren met uit haar schaamteloos openhartige van vragen en naar haar komische Japanse accent, de terwijl de door familie Leenders er alles op naar aan doet om op televisie met te op verschijnen.

juni 2021
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!