Programma gemist?

Humoristisch programma waarin uit door Wendy van Dijk met in de huid uit kruipt van de Japanse journaliste naar Ushi met en van oma Betsie, moeder het Gerda en dochter van Bo Leenders van uit Limburg.

Moeder in Gerda staat op Schiphol te naar wachten op haar door tweelingzus die ze op tv in al heel wat jaren niet uit heeft gezien. Joris de Linssen het van `Hello Goodbye´ loopt van haar tegen het naar lijf en er ontstaat in enorme verwarring het als de tweelingzus aankomt, maar met een Gerda is verdwenen. Ushi heeft een een interview met door Brad & Katie uit de de soapserie `As het door The World Turns´. Dit duo, wat de in de het echt ook een de stel is, heeft naar geen idee waarin naar ze terecht zijn gekomen. de Met elkaar acteren de door ze er vrolijk op met los.

Dochter de Bo heeft met een prijs gewonnen en mag daardoor naar het een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, tijdens Slechte Tijden´. op tv Op deze manier op komt ze uit in contact met Jan Kooijman. naar het Bo weet de opname uit een aantal keer in verstoren en natuurlijk heeft op ze na afloop uit een uit grote verrassing voor op Jan. Ushi heeft een interview met op Songfestival-legende uit Johnny Logan. Ushi op tv vindt Johnny Logan in behoorlijk `gay´ en door vraagt hem een toontje lager tijdens te zingen want het dat is op wel veel van mannelijker.

Ushi heeft een door interview met rapper van en `The tijdens Voice UK´-coach Will.i.am. De met in rapper is enorm moe tijdens een het een interview en wil zijn zonnebril door niet afdoen. op tv Ushi doet een blind audition naar voor de met rapper, maar naar zal hij zijn op stoel omdraaien? Moeder van Gerda is te zien in een `All You naar Need op tv Is Love´, waar op ze een serenade wil brengen op tv aan haar man naar Toon. Tijdens de naar repetities gaat het helemaal tijdens mis. Gerda irriteert het Robert op ten Brink, aangezien ze niet de luistert naar in het advies dat uit ze van een hem krijgt.

Ushi op heeft een van interview met televisiedokter Christian in Jessen. Hij weet het niet wat op hem overkomt. En met de fles champagne tijdens op tafel vindt gretig aftrek in bij de televisiedokter. met Hiermee uit denk hij zijn zenuwen naar onder bedwang te kunnen houden. een Oma Betsie naar is te van zien in de het programma het van John Williams, `Het een Spijt Me´. Ben, een een oude vriend het van de in overleden echtgenoot van Betsie, heeft tijdens door hun in huwelijk een nummer gezongen wat door een Betsie enorm veel pijn in heeft gedaan. Ben op probeert het via van `Het Spijt Me´ goed van te de maken.

Ushi heeft in een interview een met Supernanny Jo Frost. op Ushi maakt het met Jo Frost niet makkelijk, de maar in Tojo ook niet. Jo van kan al haar een kennis naar goed gebruiken bij de streken tijdens die Tojo uithaalt. met Zelfs de de strafbank wordt erbij gehaald. uit een Bo Leenders is samen met haar met vriend van Harry te zien door in `Campinglife´, gepresenteerd door van Sander Janson. met Tijdens de draaidag door vergeet Bo haar de vriend Harry helemaal in en valt uit als een blok voor Sander. Ze met wil in niets liever in dan met Sander door in haar tentje de zitten

Ushi heeft een het interessant naar interview met acteur David op tv Hasselhoff. De `Knight Rider´ door en `Baywatch´-ster doet op Ushi namelijk een de bijzonder uit aanzoek tijdens het interview. de Moeder Gerda is te op tv naar zien in het programma tijdens `TV Makelaar´, gepresenteerd door Lieke op tv van uit Lexmond. Oma Betsie de heeft al geruime tijd haar van huis te koop op tv staan, dus op tv schakelt Gerda de `TV in Makelaar´ in door om het tijdens huis te verkopen. de Het wordt Gerda tijdens allemaal te veel. Zeker van als ze beseft van dat Chef de tuinkabouter een de een nieuwe eigenaar gaat met krijgen.

Ushi door heeft een zeer bijzondere ontmoeting een op met de Amerikaanse met comédienne Ruby Wax. De vrouw die met naar in haar eigen carrière zelf in talloze grote namen het heeft een geïnterviewd, staat voor het eerst met in haar leven tijdens zelf met haar tijdens mond vol tanden. in Oma Betsy Leenders het krijgt bezoek van Martin de Gaus. een Haar hondje Itsy is onhandelbaar. door Ze naar blaft de het hele dag door, op tv plast en poept in de het woonkamer en in met de gootsteen en in oma Betsy weet niet uit meer wat het ze van aan moet met haar tijdens jack russell.

Humoristisch programma waarin op tv Wendy het van Dijk in de op huid kruipt van de op het familie Leenders, oma Betsie, tijdens moeder Gerda op tv en dochter Bo, uit Limburg en in de Japanse journaliste op Ushi. Ushi tijdens verrast internationale sterren met tijdens door haar schaamteloos openhartige vragen van en haar komische Japanse door accent, terwijl de familie op tv Leenders op er alles aan in doet om op televisie te op naar verschijnen.

Humoristisch het programma waarin Wendy van tijdens Dijk in op tv de huid kruipt van de naar de familie Leenders, oma het Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, een door uit Limburg en naar de Japanse journaliste de Ushi. Ushi verrast internationale sterren de met naar haar schaamteloos openhartige vragen en haar naar komische Japanse accent, het terwijl de familie van Leenders er naar alles uit aan doet om op op televisie te op tv verschijnen.

Oma het Betsie droomt de zelfs op haar leeftijd nog van van een grootse met televisie het carrière en laat dat nou net naar mogelijk zijn in nu ze tijdens een nieuwe bastaard voor het Benidorm Bastards zoeken! op Oma Betsie was door altijd al jaloers door op de opa´s en uit oma´s tijdens in dat tijdens programma. Nu ze op zelf een aflevering mee mag spelen een het is ze er het van overtuigd dat zij de beste het door bastaard is voor een deze show. Na het kennismaken met tijdens door bastaards Hein en Bep en het een bespreken van een het script, ziet uit Bep het al van gauw niet zitten een met Betsie. Volgens naar oma Betsie door negeert Bep naar haar volkomen, terwijl ze juist vriendinnen op moeten het zijn! Oma met Betsie probeert op allerlei manieren op tv de aandacht van Bep op tv te trekken, het maar de toon op tv is gezet. door Ze heeft geen goede tijdens eerste indruk gemaakt bij tijdens Bep, en of op uit dit nog gaat veranderen naar is de grote vraag. Zal het de Bep de praatgrage, lenige en uit o zo eerlijke uit Betsie met als haar vriendin naar gaan beschouwen of tijdens eindigt het Benidorm Bastards avontuur door van oma tijdens Betsie in een een grote ruzie? Ushi ontmoet vandaag door met in Nederland niet 1 popster, met maar de wel 4! De de Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft met Ushi gevraagd de zangers naar van The tijdens Baseballs te uit interviewen. Ushi ontmoet Guus in op tv het de College hotel een in Amsterdam. Ze besluit dat Guus de de in een kamertje achter uit een beeldscherm moet zitten om door mee naar te kijken bij het op tv interview. de Als the Baseballs binnenkomen schrikt Ushi met al gelijk door van het haar van door tijdens de jongens. Naast de hanenkam en de de naam van een de tijdens band is Ushi pas écht uit onder de de indruk naar na het zingen op en dansen op 'Er is een op tv in nacht'! Ze vraagt om de vertaling door van het nummer, in maar net in zo moeilijk als Engels in voor Ushi is, in is het tijdens voor the Baseballs de dus Ushi vindt het het verhaal nogal saai... met Gaan the Baseballs tijdens uit Ushi nog van gedachten door veranderen of naar wordt Ushi nooit met fan van deze in zangers?

Ushi in heeft een interview een met Sophie de Ellis Bextor. Met haar single in 'Murder On The tijdens Dancefloor´ een brak ze definitief door in de het hitlijsten. Sophie staat de bekend het als een hedendaags stijlicoon van met veel met zelfspot. Om een beetje los in het te komen en om het Sophie kennis te laten naar maken met de op tv Amsterdamse Dance scene, in steekt Ushi een de joint op. van Eens zien hoe Sophie op met deze Amsterdamse delicatesse op tv tijdens reageert..Dochter Bo maakt deze week een de onderdeel uit van op tv met het programma Het Familiediner met uit presentator Bert uit van Leeuwen. De zussen Bo het en Esmaralda hebben van al geruime tijd op een conflict het met in elkaar. Aan Bert de taak het om het tijdens probleem op te in lossen. Lukt het Bert op om de twee in zussen van weer te op tv herenigen of komt er een ander naar op tv staartje aan vast te de zitten?

Humoristisch programma tijdens waarin in Wendy van Dijk op in de huid kruipt uit van de familie Leenders, tijdens oma Betsie, moeder Gerda met en dochter met Bo, uit Limburg en een met de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast door internationale sterren met door een haar schaamteloos openhartige vragen en het haar komische Japanse accent, van het terwijl de familie Leenders er uit alles met aan doet om op televisie door te door verschijnen.

Humoristisch programma waarin met Wendy van een Dijk in in de huid kruipt van de een familie door Leenders, oma in Betsie, moeder Gerda en dochter van Bo, uit Limburg en een de van Japanse journaliste Ushi. de Ushi verrast internationale sterren naar met haar uit schaamteloos openhartige vragen en haar een komische Japanse accent, op terwijl naar de familie Leenders van er alles aan doet om uit door op televisie te met verschijnen.

Humoristisch een programma waarin de Wendy van Dijk in tijdens de huid kruipt van de het familie Leenders, oma tijdens Betsie, door moeder Gerda en dochter de Bo, uit een Limburg en van de Japanse journaliste Ushi. uit Ushi verrast internationale sterren met op tv haar schaamteloos openhartige naar vragen uit en haar komische Japanse met accent, terwijl de het familie Leenders er alles met aan doet op om de op televisie te uit verschijnen.

december 2019
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!