Programma gemist?

Humoristisch de programma waarin Wendy van van Dijk in de op tv huid kruipt in van de op Japanse journaliste Ushi naar en van oma Betsie, moeder Gerda door uit en dochter Bo Leenders van uit Limburg.

Moeder op tv Gerda staat op in Schiphol te wachten op haar naar uit tweelingzus die ze al heel door wat jaren niet heeft de gezien. Joris Linssen op tv van de `Hello Goodbye´ van loopt haar tegen het uit lijf en er ontstaat enorme in verwarring als de uit tweelingzus aankomt, maar van Gerda op tv is verdwenen. Ushi heeft het een interview met Brad van & Katie uit in de soapserie tijdens `As The World van Turns´. Dit duo, de wat in op tv het echt ook een in stel is, heeft de geen idee door waarin ze terecht zijn gekomen. tijdens Met het elkaar acteren ze er vrolijk tijdens op met los.

Dochter op Bo heeft een op prijs gewonnen in en mag daardoor een figurantenrol spelen op tv op bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op van door deze manier komt ze in tijdens contact met Jan Kooijman. op tv Bo weet de van opname het een aantal keer een verstoren en natuurlijk heeft ze op uit na afloop een tijdens grote verrassing voor Jan. Ushi heeft een een een interview met Songfestival-legende Johnny Logan. met Ushi van vindt Johnny Logan behoorlijk op `gay´ naar en vraagt hem een toontje uit lager uit te zingen want dat is wel door veel op tv mannelijker.

Ushi heeft van een interview met rapper uit en `The Voice de op tv UK´-coach Will.i.am. De rapper een is enorm moe naar tijdens het interview van en wil op tv zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet naar een blind audition van voor op de rapper, maar zal een hij zijn stoel uit omdraaien? Moeder op Gerda is te zien met in `All naar You Need een Is Love´, waar ze op een serenade wil brengen aan uit haar man van Toon. Tijdens de repetities het gaat het helemaal de mis. Gerda door irriteert het Robert ten Brink, op aangezien ze niet luistert het naar het advies dat het ze van hem tijdens krijgt.

Ushi op tv heeft een interview met door televisiedokter Christian Jessen. Hij door weet niet wat in hem van overkomt. En de fles champagne op tv op tafel uit vindt gretig op aftrek bij uit de televisiedokter. Hiermee denk in hij zijn zenuwen onder bedwang het van te kunnen houden. het Oma Betsie is op te zien in het de programma van het John Williams, `Het Spijt van Me´. Ben, een een oude een vriend van de overleden echtgenoot met van Betsie, heeft tijdens door hun het huwelijk een nummer op tv gezongen wat Betsie enorm door veel naar pijn heeft gedaan. Ben probeert een het via op `Het Spijt in Me´ goed te uit maken.

Ushi het heeft een interview met door Supernanny Jo Frost. Ushi naar door maakt het Jo Frost niet makkelijk, door maar Tojo een ook niet. Jo tijdens kan al op tv haar kennis goed gebruiken bij een tijdens de streken die Tojo uithaalt. Zelfs tijdens de strafbank op tv wordt erbij gehaald. naar Bo met Leenders is samen met van haar in vriend Harry te zien met in `Campinglife´, gepresenteerd naar door Sander de Janson. Tijdens de het draaidag vergeet Bo haar vriend Harry de helemaal en valt in als een een blok uit voor Sander. Ze wil niets liever uit dan met het Sander in haar tentje tijdens uit zitten

Ushi op heeft een interessant interview naar met een acteur David Hasselhoff. een De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster uit doet Ushi de namelijk een tijdens bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder op Gerda is op te in zien in het programma `TV Makelaar´, naar gepresenteerd in door Lieke van Lexmond. Oma het Betsie heeft van al geruime op tijd haar huis uit te koop op tv staan, dus schakelt Gerda de tijdens `TV Makelaar´ op in om het huis te met verkopen. Het wordt naar met Gerda allemaal te het veel. Zeker als ze naar beseft dat Chef de tuinkabouter van een nieuwe eigenaar met het gaat krijgen.

Ushi heeft met een zeer bijzondere uit ontmoeting met de Amerikaanse met door comédienne Ruby Wax. De vrouw die in in haar naar eigen carrière zelf talloze op grote de namen heeft geïnterviewd, staat uit voor het eerst in naar haar met leven zelf tijdens met haar mond vol de tanden. Oma Betsy Leenders krijgt de bezoek van een Martin van Gaus. Haar hondje Itsy is op onhandelbaar. met Ze blaft de hele van dag door, met plast en poept in uit de woonkamer op tv en in de gootsteen en oma naar op tv Betsy weet niet meer wat naar ze aan van moet met met haar jack russell.

Humoristisch programma waarin op met Wendy van Dijk in de het huid kruipt van tijdens de familie Leenders, tijdens oma Betsie, moeder Gerda de en dochter Bo, door uit Limburg en in de de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast naar tijdens internationale sterren met haar schaamteloos tijdens openhartige vragen en haar de komische van Japanse accent, terwijl de de familie Leenders er alles tijdens aan doet om op op televisie uit te op verschijnen.

Humoristisch naar programma waarin Wendy van Dijk op tv in van de huid kruipt van de uit familie Leenders, het oma de Betsie, moeder Gerda en dochter van Bo, uit Limburg uit en de een Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast het internationale uit sterren met haar in schaamteloos openhartige met vragen en haar komische Japanse uit accent, op tv terwijl de familie Leenders op er alles aan doet tijdens om in op televisie te met verschijnen.

Oma Betsie droomt het zelfs met op haar leeftijd nog van tijdens een grootse televisie op carrière op en laat dat nou tijdens net de mogelijk zijn nu ze een nieuwe met door bastaard voor Benidorm met Bastards zoeken! Oma Betsie was in altijd al jaloers met op met de opa´s en oma´s in op dat programma. Nu een ze op tv zelf een aflevering mee mag van spelen is ze in er van door overtuigd dat zij de het beste bastaard op tv is voor deze show. de Na het kennismaken het met bastaards Hein door en Bep en het van bespreken van het tijdens op script, ziet Bep het al het gauw niet zitten met door een Betsie. Volgens oma Betsie negeert naar Bep haar volkomen, de terwijl ze juist vriendinnen naar een moeten zijn! Oma Betsie probeert op de allerlei manieren de uit op aandacht van Bep te trekken, met maar de toon door is op tv gezet. Ze heeft in geen goede eerste door indruk gemaakt bij Bep, en van of dit nog het gaat tijdens veranderen is de grote een vraag. Zal Bep de praatgrage, in lenige en in o zo eerlijke op Betsie in als haar vriendin gaan beschouwen in of eindigt in het Benidorm Bastards avontuur van uit oma de Betsie in een grote ruzie? door Ushi ontmoet op vandaag tijdens in Nederland niet door 1 popster, maar uit wel 4! De Nederlandse zanger de Guus Meeuwis heeft Ushi een gevraagd de zangers het van The Baseballs door te interviewen. Ushi het ontmoet Guus in met het College hotel met in Amsterdam. naar Ze op tv besluit dat Guus in een kamertje in achter een beeldscherm tijdens moet zitten het om mee van te kijken bij het interview. met Als the Baseballs van binnenkomen in schrikt Ushi op al gelijk van het haar een van de door jongens. Naast de een hanenkam en de naam een van de band de is naar Ushi pas écht onder tijdens de indruk na uit het zingen en dansen op een de 'Er is een nacht'! Ze van vraagt een om de vertaling van het met nummer, maar een net zo met moeilijk als Engels voor Ushi op tv is, van is het voor de the Baseballs dus Ushi vindt het in verhaal nogal de saai... Gaan the Baseballs met Ushi nog naar van gedachten op veranderen of wordt Ushi nooit naar fan van deze met door zangers?

Ushi uit heeft een interview met Sophie een Ellis Bextor. door Met haar single van 'Murder On The uit Dancefloor´ brak ze definitief van door in de op tv hitlijsten. met Sophie staat bekend de als een hedendaags van stijlicoon met veel van zelfspot. Om op een beetje los te komen en met om naar Sophie kennis te het laten maken met de Amsterdamse op Dance door scene, steekt Ushi door een joint op. Eens van zien door hoe Sophie op deze tijdens Amsterdamse delicatesse reageert..Dochter door Bo maakt deze week een op tv onderdeel uit uit van het van programma Het Familiediner in met presentator Bert van Leeuwen. tijdens in De zussen Bo en Esmaralda de hebben al geruime een tijd een conflict op met elkaar. Aan Bert met de het taak tijdens om het probleem op te lossen. op tv Lukt het op Bert om de een twee zussen weer een te herenigen het of komt op tv er een ander op tv staartje aan vast te naar zitten?

Humoristisch naar programma waarin Wendy van Dijk met in de de huid kruipt van de uit familie Leenders, oma door tijdens Betsie, moeder Gerda door en dochter Bo, op uit Limburg en de Japanse de journaliste Ushi. van Ushi verrast internationale op tv sterren met haar schaamteloos openhartige op vragen uit en haar komische Japanse het accent, terwijl op tv de familie Leenders naar er alles een aan doet om op tijdens televisie te naar verschijnen.

Humoristisch op programma waarin Wendy van Dijk uit in met de huid met kruipt van de naar familie Leenders, oma een Betsie, moeder Gerda door en dochter Bo, uit in Limburg en de Japanse tijdens journaliste Ushi. met Ushi verrast internationale een sterren met haar schaamteloos openhartige in met vragen en haar komische uit Japanse accent, de terwijl de familie Leenders er op tv alles aan op doet om op op tv televisie te een verschijnen.

Humoristisch programma waarin de op tv Wendy van Dijk in op de huid kruipt van de door tijdens familie Leenders, oma Betsie, moeder door Gerda en dochter Bo, een uit Limburg een en de Japanse journaliste door Ushi. Ushi door verrast internationale sterren op tv met haar schaamteloos uit openhartige vragen op en haar komische Japanse uit accent, op tv terwijl de familie Leenders met er alles aan doet om van op televisie te uit het verschijnen.

november 2020
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!