Programma gemist?

Humoristisch programma waarin met Wendy door van Dijk in de de huid kruipt van het de Japanse journaliste Ushi uit uit en van oma Betsie, moeder Gerda tijdens en dochter Bo uit Leenders uit tijdens Limburg.

Moeder uit Gerda staat op door Schiphol te op tv wachten op haar een tweelingzus die ze al heel naar wat jaren het niet heeft gezien. Joris Linssen in tijdens van `Hello Goodbye´ loopt op haar tegen het de lijf en er ontstaat enorme een verwarring naar als de tweelingzus aankomt, maar op tv Gerda op is verdwenen. van Ushi heeft een interview een met Brad & op tv Katie uit het de soapserie `As The World met Turns´. Dit duo, wat op in het van echt ook een op tv stel is, heeft geen op idee waarin de ze terecht zijn op gekomen. Met met elkaar acteren naar ze er vrolijk op door los.

Dochter Bo een heeft een prijs uit gewonnen en tijdens mag daardoor een van figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, op Slechte Tijden´. Op op tv naar deze manier komt ze in contact een met Jan op Kooijman. Bo uit weet de opname een aantal naar tijdens keer verstoren en natuurlijk heeft de ze na afloop een op grote verrassing voor het Jan. Ushi naar heeft met een interview met Songfestival-legende naar Johnny Logan. Ushi vindt tijdens Johnny Logan op tv behoorlijk `gay´ en uit vraagt hem een een toontje lager te een zingen want dat is een wel veel op mannelijker.

Ushi heeft naar een interview van met rapper en `The Voice naar UK´-coach Will.i.am. De van rapper op tv is enorm moe tijdens het uit in interview en wil zijn zonnebril uit niet afdoen. Ushi op doet op tv een blind audition voor de rapper, naar maar zal hij de van zijn stoel omdraaien? door Moeder Gerda is te zien in op tv `All You Need op Is in Love´, waar ze een het serenade in wil brengen aan van haar man Toon. Tijdens de tijdens repetities gaat het helemaal op in mis. Gerda irriteert Robert ten een Brink, aangezien ze in niet luistert naar op het door advies dat ze door van hem krijgt.

Ushi heeft een een interview van met televisiedokter van Christian Jessen. Hij het weet niet wat hem overkomt. van En de in fles champagne op op tv tafel vindt gretig aftrek de bij de op televisiedokter. Hiermee denk naar hij zijn op zenuwen onder bedwang te kunnen tijdens houden. Oma het Betsie op is te zien in het programma het van naar John Williams, `Het Spijt door Me´. uit Ben, een oude vriend van de het overleden echtgenoot op van Betsie, heeft op tijdens hun huwelijk een een nummer gezongen van wat Betsie de enorm veel door pijn heeft gedaan. Ben probeert tijdens het van via `Het Spijt Me´ goed te op tv door maken.

Ushi tijdens heeft een interview op met Supernanny een Jo Frost. Ushi met maakt het Jo het Frost niet makkelijk, in maar Tojo ook niet. Jo kan naar al haar een kennis goed gebruiken bij op de van streken die Tojo uithaalt. Zelfs uit de door strafbank wordt erbij gehaald. de Bo in Leenders is samen een met haar door vriend Harry te zien in met `Campinglife´, gepresenteerd tijdens door Sander Janson. Tijdens van de uit draaidag vergeet Bo haar vriend Harry op het helemaal en valt als een uit blok voor Sander. Ze tijdens met wil niets liever door dan met Sander in haar tentje in tijdens zitten

Ushi het heeft een met interessant interview met acteur David Hasselhoff. tijdens op tv De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster het doet Ushi namelijk een de bijzonder aanzoek tijdens uit een het interview. Moeder Gerda een is te zien het in het programma op `TV Makelaar´, gepresenteerd een door Lieke van naar Lexmond. Oma Betsie een heeft al geruime op tijd haar huis te de koop staan, dus schakelt met Gerda de met `TV Makelaar´ in een om naar het huis te verkopen. Het wordt een Gerda naar allemaal te uit veel. Zeker als de ze beseft dat Chef de uit tuinkabouter een nieuwe in eigenaar gaat een krijgen.

Ushi heeft tijdens een zeer bijzondere ontmoeting tijdens met de Amerikaanse een comédienne Ruby Wax. op De vrouw in die in haar eigen het carrière zelf uit talloze door grote namen heeft geïnterviewd, in staat voor op tv het eerst in haar leven zelf van met haar mond naar het vol tanden. Oma Betsy Leenders van krijgt bezoek van Martin het Gaus. Haar tijdens hondje Itsy met is onhandelbaar. Ze blaft het de hele dag met door, plast en op tv poept de in de woonkamer een en in de op gootsteen en oma uit Betsy weet niet meer wat door ze aan moet met op tv haar uit jack russell.

Humoristisch programma met waarin naar Wendy van Dijk tijdens in de huid kruipt van in de familie tijdens Leenders, oma Betsie, moeder Gerda tijdens en dochter tijdens Bo, uit de Limburg en door de Japanse journaliste met Ushi. Ushi verrast internationale sterren met op haar schaamteloos openhartige het vragen en naar haar een komische Japanse accent, terwijl het de familie met Leenders er alles uit aan doet om van op televisie te naar verschijnen.

Humoristisch het programma waarin Wendy van op Dijk in de uit huid naar kruipt van de de familie Leenders, oma Betsie, moeder het Gerda en uit dochter Bo, een uit Limburg en door de Japanse journaliste Ushi. van Ushi verrast internationale het sterren met haar schaamteloos naar openhartige vragen en van haar met komische Japanse accent, terwijl de familie door Leenders er alles in aan doet om de de op televisie te de verschijnen.

Oma van Betsie droomt zelfs uit op haar door leeftijd nog van een grootse televisie tijdens tijdens carrière en laat dat nou net van mogelijk zijn nu op tv ze op een nieuwe bastaard uit voor Benidorm Bastards zoeken! op tv Oma Betsie was altijd een uit al jaloers op de het opa´s en door oma´s in dat op programma. Nu ze een zelf een aflevering het mee mag spelen is ze er met van naar overtuigd dat zij op tv de beste bastaard is voor naar deze show. Na van het het kennismaken met bastaards Hein een en Bep naar en het bespreken van het een script, ziet Bep door het naar al gauw niet uit zitten met Betsie. Volgens oma van Betsie negeert met Bep haar volkomen, terwijl uit ze met juist vriendinnen moeten zijn! Oma van Betsie probeert met op allerlei manieren de de aandacht op tv van Bep te trekken, maar naar de toon is de gezet. met Ze heeft naar geen goede eerste indruk gemaakt door bij Bep, en het of dit nog uit gaat veranderen met is de in grote vraag. Zal Bep de praatgrage, het lenige van en o zo eerlijke Betsie op als haar met vriendin gaan beschouwen of op tv eindigt met het Benidorm Bastards het avontuur van oma Betsie tijdens in een grote op tv ruzie? Ushi ontmoet een vandaag in Nederland niet de het 1 popster, maar wel 4! De op tv Nederlandse zanger Guus op tv Meeuwis heeft Ushi met gevraagd de zangers in van met The Baseballs te interviewen. Ushi van ontmoet Guus de in het College hotel een van in Amsterdam. Ze besluit dat het Guus in een kamertje de achter een op tv beeldscherm moet naar zitten om mee op te kijken bij het interview. een Als the Baseballs de naar binnenkomen schrikt Ushi al gelijk van met het op tv haar van in de jongens. Naast op tv de hanenkam en de naam van het met de band is op tv Ushi pas écht onder met de indruk door na het zingen naar en dansen op 'Er is een in nacht'! van Ze vraagt uit om de vertaling van op tv het nummer, maar uit net zo naar moeilijk als Engels voor het Ushi is, in is het voor the Baseballs van dus Ushi vindt met het de verhaal nogal saai... Gaan the Baseballs van Ushi nog van op naar gedachten veranderen of wordt Ushi een nooit fan tijdens van deze een zangers?

Ushi heeft in een interview door met Sophie Ellis Bextor. Met naar haar single uit 'Murder On The Dancefloor´ met brak ze definitief van door in in de hitlijsten. Sophie door staat bekend als tijdens een op hedendaags stijlicoon met veel op tv zelfspot. Om een beetje los in te tijdens komen en om uit Sophie kennis te laten maken de met door de Amsterdamse Dance uit scene, steekt Ushi een in joint op tv op. Eens zien hoe Sophie op op in deze Amsterdamse delicatesse reageert..Dochter Bo maakt van van deze week een onderdeel van uit van van het programma Het Familiediner met op tv presentator Bert van van Leeuwen. van De zussen Bo en Esmaralda door hebben al geruime tijd door een conflict met een elkaar. een Aan Bert de met taak een om het probleem op naar te lossen. Lukt een het Bert om de met twee zussen weer te het herenigen met of komt er een een ander staartje aan met vast te de zitten?

Humoristisch programma waarin het tijdens Wendy van Dijk in het de huid kruipt van de op tv familie tijdens Leenders, oma Betsie, moeder Gerda uit en de dochter Bo, uit Limburg en uit de Japanse journaliste op Ushi. Ushi verrast een in internationale sterren met haar een schaamteloos openhartige vragen een en haar komische Japanse op accent, terwijl de familie door naar Leenders er alles aan doet het om op op tv televisie te in verschijnen.

Humoristisch uit programma waarin Wendy van het Dijk in de in huid kruipt de van de familie Leenders, oma in tijdens Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, tijdens uit in Limburg en de op tv Japanse journaliste Ushi. het Ushi verrast internationale sterren met de in haar schaamteloos openhartige vragen en de haar komische tijdens Japanse accent, het terwijl de familie Leenders er alles de aan met doet om op televisie op tv te tijdens verschijnen.

Humoristisch programma een waarin Wendy van met Dijk in de in huid kruipt van een de familie in Leenders, oma Betsie, moeder uit Gerda uit en dochter Bo, uit Limburg en een de Japanse een journaliste tijdens Ushi. Ushi verrast met internationale sterren met uit haar schaamteloos openhartige vragen op en haar komische tijdens Japanse accent, terwijl de familie uit Leenders er naar alles aan doet met om op televisie te op tv met verschijnen.

september 2019
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord