Programma gemist?

Humoristisch programma waarin uit Wendy van op tv Dijk in de door huid kruipt van met de Japanse journaliste Ushi een en van naar oma Betsie, moeder Gerda naar en tijdens dochter Bo tijdens Leenders uit Limburg.

Moeder Gerda een staat op op Schiphol te wachten op haar door tweelingzus die ze met al heel uit wat jaren niet op tv heeft gezien. Joris Linssen uit van `Hello Goodbye´ op op loopt haar tegen een het lijf en er ontstaat enorme tijdens verwarring de als de tweelingzus uit aankomt, maar Gerda is de verdwenen. Ushi heeft de een interview met Brad op & op tv Katie uit de soapserie in `As de The World Turns´. Dit duo, wat met in het het echt ook met een stel is, heeft in geen idee waarin de ze een terecht zijn gekomen. Met elkaar acteren in ze van er vrolijk in op los.

Dochter door Bo heeft een in prijs gewonnen een en mag daardoor met een figurantenrol spelen bij `Goede van Tijden, Slechte Tijden´. Op op deze het manier komt ze naar in contact met Jan Kooijman. door Bo naar weet de opname een aantal op tv keer verstoren en uit natuurlijk op tv heeft ze na afloop een van op tv grote verrassing voor tijdens Jan. Ushi heeft een interview met het Songfestival-legende Johnny Logan. een Ushi vindt Johnny de van Logan behoorlijk `gay´ met en vraagt hem een naar toontje lager te zingen door want naar dat is wel veel door mannelijker.

Ushi heeft naar een interview van met rapper en `The in Voice UK´-coach Will.i.am. door De rapper is enorm in moe door tijdens het interview en een wil zijn van zonnebril niet afdoen. een Ushi doet op tv een blind audition voor het de rapper, uit maar zal hij zijn stoel omdraaien? op tv naar Moeder Gerda is te zien in uit `All You van Need Is Love´, waar het ze een serenade op tv wil met brengen aan haar de man Toon. Tijdens tijdens de repetities van gaat het helemaal mis. Gerda irriteert op tv door Robert ten Brink, aangezien ze in niet luistert naar het het tijdens advies dat ze van hem op krijgt.

Ushi heeft een de interview met een televisiedokter uit Christian Jessen. Hij weet niet wat op tv hem overkomt. En tijdens de fles champagne op tv op naar tafel vindt naar gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee een een denk hij zijn zenuwen onder bedwang in naar te kunnen houden. uit Oma Betsie is te zien door in het programma op met van John Williams, `Het Spijt Me´. naar Ben, een van oude vriend de van de overleden echtgenoot in van een Betsie, heeft tijdens hun huwelijk het een een nummer gezongen wat Betsie enorm uit veel pijn een heeft gedaan. in Ben probeert het via op tv `Het Spijt met Me´ goed te tijdens maken.

Ushi heeft een naar interview met naar Supernanny Jo Frost. Ushi uit het maakt het Jo Frost niet makkelijk, op tv het maar Tojo ook niet. Jo kan de al van haar kennis goed in gebruiken bij de streken met die op Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank uit wordt erbij uit gehaald. uit Bo Leenders is samen met haar uit vriend van Harry te zien in `Campinglife´, op tv naar gepresenteerd door Sander Janson. Tijdens door de draaidag naar vergeet Bo door haar vriend Harry in helemaal en valt een als een blok voor door Sander. Ze naar wil niets liever dan met Sander naar in haar tentje tijdens in zitten

Ushi heeft op tv een interessant uit interview met acteur David Hasselhoff. van met De `Knight Rider´ en op tv `Baywatch´-ster doet Ushi op namelijk een bijzonder in aanzoek tijdens het met interview. Moeder op tv Gerda is te in zien in het tijdens programma `TV Makelaar´, gepresenteerd op tv door Lieke het van Lexmond. Oma Betsie heeft al tijdens geruime een tijd haar huis tijdens te koop uit staan, dus schakelt Gerda in de `TV op Makelaar´ in om het het huis te verkopen. Het wordt tijdens Gerda het allemaal te de veel. Zeker als ze beseft een dat Chef de tuinkabouter door uit een nieuwe eigenaar gaat uit krijgen.

Ushi op tv heeft een zeer bijzondere uit ontmoeting met de op tv Amerikaanse comédienne Ruby uit Wax. op De vrouw die in haar eigen een carrière naar zelf talloze naar grote namen heeft geïnterviewd, staat voor de het eerst in op haar leven zelf door door met haar mond van vol tanden. Oma Betsy van Leenders krijgt bezoek van de Martin Gaus. Haar hondje het Itsy een is onhandelbaar. Ze blaft in de hele dag door, met plast en op tv poept in de van woonkamer en in de tijdens tijdens gootsteen en oma Betsy weet niet op door meer wat ze aan in moet met haar jack uit russell.

Humoristisch programma naar waarin Wendy van door Dijk in tijdens de huid op tv kruipt van de familie Leenders, het oma Betsie, moeder Gerda tijdens en van dochter Bo, uit Limburg en het de met Japanse journaliste Ushi. Ushi uit verrast internationale sterren naar met haar schaamteloos door openhartige vragen en haar door komische Japanse accent, het terwijl de familie met op Leenders er alles aan de doet om op op tv televisie te naar verschijnen.

Humoristisch programma waarin tijdens het Wendy van Dijk in naar de huid kruipt van van de familie Leenders, oma op tv Betsie, moeder op Gerda en dochter Bo, het uit door Limburg en de uit Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast uit internationale sterren met op tv haar schaamteloos een openhartige vragen en haar van komische Japanse accent, uit terwijl de met familie Leenders er alles op tv aan doet om het op televisie van te een verschijnen.

Oma Betsie droomt op van zelfs op haar leeftijd nog door van een grootse televisie in naar carrière en laat dat op tv nou net mogelijk op tv zijn nu ze een nieuwe de op tv bastaard voor Benidorm Bastards tijdens zoeken! Oma Betsie was in altijd al de jaloers op de opa´s het en oma´s in dat tijdens een programma. Nu ze zelf een aflevering naar mee naar mag spelen is ze door er een van overtuigd dat de zij de beste bastaard met is voor deze show. een Na het kennismaken met van uit bastaards Hein en Bep en het van bespreken van het van script, ziet Bep op het het al gauw niet zitten met met Betsie. door Volgens oma Betsie negeert door Bep haar volkomen, op tv terwijl ze juist op vriendinnen in moeten zijn! Oma Betsie de probeert op allerlei op tv manieren de aandacht van een Bep te in trekken, maar de toon is in gezet. Ze heeft uit geen goede eerste in indruk gemaakt bij de de Bep, en of uit dit nog gaat veranderen is de met grote vraag. naar Zal Bep een de praatgrage, lenige een en o zo een eerlijke Betsie als haar de vriendin gaan beschouwen of op tv eindigt het Benidorm naar Bastards avontuur van met van oma Betsie in een grote ruzie? op tv Ushi ontmoet een vandaag tijdens in Nederland niet 1 popster, in maar wel 4! een De op Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft Ushi naar gevraagd door de zangers naar van The Baseballs te interviewen. op tv Ushi ontmoet uit Guus in het op tv College hotel in Amsterdam. uit Ze besluit dat de Guus op tv in een kamertje achter op tv een beeldscherm de moet zitten om mee te kijken uit naar bij het interview. op tv Als the Baseballs met binnenkomen schrikt Ushi al op gelijk van door het haar van de jongens. Naast van van de hanenkam en van de naam van de band is een Ushi pas écht met op tv onder de indruk na het het zingen en van dansen op 'Er van is een nacht'! Ze naar vraagt om de vertaling uit van uit het nummer, maar net het zo moeilijk van als Engels voor Ushi het is, is het het voor the tijdens Baseballs dus door Ushi vindt het op tv verhaal nogal saai... Gaan the op Baseballs Ushi nog van tijdens de gedachten veranderen of wordt Ushi nooit door fan uit van deze tijdens zangers?

Ushi op tv heeft een interview met van Sophie Ellis tijdens Bextor. Met naar haar single 'Murder de On The Dancefloor´ op brak ze definitief door in het de hitlijsten. Sophie staat op op bekend als een met hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. de Om een met beetje los te komen met en van om Sophie kennis te laten met maken met de door Amsterdamse Dance scene, steekt uit Ushi een op joint met op. Eens zien hoe Sophie op van deze Amsterdamse de delicatesse een reageert..Dochter Bo maakt deze week van een het onderdeel uit van het naar programma Het Familiediner op tv met presentator Bert van een Leeuwen. De door zussen Bo en Esmaralda hebben naar al geruime tijd op een conflict met door elkaar. Aan het Bert het de taak om door het probleem op te lossen. uit Lukt van het Bert om uit de twee zussen weer tijdens te herenigen of op tv komt de er een ander staartje aan op tv vast te van zitten?

Humoristisch programma in waarin Wendy van een Dijk in naar de huid kruipt van de een familie het Leenders, oma uit Betsie, moeder Gerda en van dochter Bo, een uit Limburg en de Japanse uit journaliste Ushi. Ushi verrast van internationale sterren met door haar uit schaamteloos openhartige het vragen en haar uit komische Japanse accent, terwijl met de familie Leenders er naar alles een aan doet om op naar televisie te met verschijnen.

Humoristisch programma waarin een Wendy van de Dijk een in de huid kruipt van naar de het familie Leenders, oma Betsie, van moeder Gerda een en dochter Bo, uit het Limburg en op tv de Japanse journaliste op tv Ushi. Ushi verrast internationale op sterren met haar op tv schaamteloos openhartige naar vragen en haar komische in Japanse accent, terwijl de de familie uit Leenders er alles aan doet het om op televisie te met een verschijnen.

Humoristisch met programma waarin Wendy van Dijk in in de huid in kruipt van de de familie door Leenders, oma op Betsie, moeder Gerda op en dochter Bo, uit Limburg het en de Japanse het journaliste Ushi. Ushi uit verrast tijdens internationale sterren met haar schaamteloos openhartige met vragen en het haar komische Japanse accent, op tv in terwijl de familie Leenders er alles door aan doet om in op televisie te op tv op verschijnen.

februari 2019
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord