Programma gemist?

Humoristisch het programma waarin Wendy van Dijk de in de een huid kruipt van de uit Japanse journaliste in Ushi en van het oma Betsie, moeder Gerda door en uit dochter Bo Leenders uit op tv Limburg.

Moeder Gerda van staat op uit Schiphol te wachten op haar tijdens tweelingzus tijdens die ze al heel wat van jaren niet heeft uit gezien. het Joris Linssen van `Hello van Goodbye´ loopt haar tegen de het uit lijf en er uit ontstaat enorme verwarring als de van tweelingzus aankomt, maar met Gerda is verdwenen. naar Ushi uit heeft een interview naar met Brad naar & Katie uit de met soapserie `As The naar World Turns´. Dit duo, wat op in het naar echt ook op een stel is, heeft de geen idee waarin naar ze door terecht zijn gekomen. Met van elkaar acteren ze er op vrolijk uit op los.

Dochter Bo op tv heeft een door prijs gewonnen en mag daardoor met van een figurantenrol spelen de bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. tijdens Op deze manier komt door ze in contact de naar met Jan Kooijman. naar Bo weet de de opname een aantal keer verstoren en het de natuurlijk heeft ze de na afloop een grote verrassing voor door Jan. Ushi heeft door een van interview met op tv Songfestival-legende Johnny Logan. Ushi vindt met Johnny Logan de behoorlijk `gay´ en vraagt het hem een toontje lager in te zingen op tv want dat is van wel veel de mannelijker.

Ushi de heeft een interview met rapper de door en `The Voice UK´-coach door Will.i.am. De op rapper is enorm moe op tijdens het interview en wil het zijn zonnebril met niet afdoen. Ushi doet met een blind op audition het voor de rapper, maar zal hij naar zijn stoel omdraaien? van Moeder naar Gerda is van te zien in door `All You Need Is naar Love´, waar door ze een serenade naar wil brengen aan haar op tv man Toon. met Tijdens de repetities gaat het helemaal op tv mis. Gerda irriteert naar Robert ten Brink, naar aangezien ze het niet uit luistert naar het advies dat ze een tijdens van hem krijgt.

Ushi het heeft een interview naar met televisiedokter Christian naar Jessen. Hij weet niet wat de hem door overkomt. En de van fles champagne op tafel vindt met uit gretig aftrek bij de televisiedokter. het Hiermee van denk hij zijn uit zenuwen onder bedwang te kunnen houden. het Oma in Betsie is te tijdens zien in in het programma tijdens van John Williams, op tv `Het Spijt Me´. Ben, een het oude vriend van in de overleden echtgenoot van de Betsie, naar heeft tijdens hun huwelijk een op tv nummer met gezongen wat een Betsie enorm veel pijn naar heeft gedaan. op Ben probeert het via `Het uit Spijt Me´ goed te op tv door maken.

Ushi heeft van een interview met Supernanny naar van Jo Frost. Ushi maakt het op tv Jo Frost niet makkelijk, de maar Tojo ook de niet. in Jo kan al haar een kennis goed een gebruiken bij in de streken die Tojo van uithaalt. Zelfs de strafbank met wordt erbij gehaald. uit Bo Leenders is door samen met op haar van vriend Harry te zien naar in `Campinglife´, gepresenteerd uit door Sander met Janson. Tijdens de draaidag vergeet Bo uit haar vriend uit Harry helemaal en valt door als een blok naar voor naar Sander. Ze wil een niets liever het dan met Sander een in haar tentje in zitten

Ushi heeft uit een interessant interview de met acteur met David Hasselhoff. De `Knight Rider´ naar en `Baywatch´-ster doet tijdens Ushi namelijk een door met bijzonder aanzoek tijdens uit het interview. Moeder Gerda in is te zien op tv in het programma `TV met Makelaar´, gepresenteerd naar door Lieke tijdens van Lexmond. Oma Betsie heeft met al geruime tijd uit haar de huis te koop staan, dus tijdens schakelt Gerda de de `TV Makelaar´ op in om uit het huis te verkopen. van Het wordt Gerda een allemaal te van veel. Zeker als ze beseft in dat Chef de tuinkabouter tijdens een nieuwe eigenaar door gaat tijdens krijgen.

Ushi op heeft een zeer van bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse een naar comédienne Ruby Wax. De een vrouw die met in haar eigen carrière zelf tijdens talloze grote een namen heeft naar geïnterviewd, staat voor het eerst in tijdens haar op leven zelf met haar mond op vol tanden. Oma tijdens Betsy met Leenders krijgt bezoek door van Martin Gaus. Haar op tv hondje Itsy tijdens is onhandelbaar. naar Ze blaft de de hele dag door, op plast en poept in met de woonkamer en in uit de gootsteen en oma uit Betsy met weet niet in meer wat ze aan moet met naar haar jack tijdens russell.

Humoristisch programma naar waarin met Wendy van Dijk in de huid van kruipt van de het met familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda op en een dochter Bo, uit Limburg en tijdens de Japanse journaliste uit Ushi. Ushi verrast uit internationale sterren met uit haar schaamteloos op tv openhartige vragen en haar in komische Japanse accent, tijdens een terwijl de familie Leenders tijdens er alles op tv aan doet om het op televisie te naar verschijnen.

Humoristisch programma van waarin Wendy van door Dijk in de huid op kruipt van naar de op tv familie Leenders, oma Betsie, door moeder Gerda en op dochter Bo, uit Limburg op en de Japanse door journaliste Ushi. Ushi van verrast internationale het sterren met een haar schaamteloos openhartige vragen en haar tijdens komische in Japanse accent, terwijl de tijdens familie Leenders er het alles aan van doet om op televisie te van op tv verschijnen.

Oma met Betsie droomt van zelfs op haar leeftijd nog van de een grootse op tv televisie carrière en door laat met dat nou net in mogelijk zijn nu ze op tv een nieuwe bastaard met voor Benidorm Bastards door zoeken! Oma Betsie door was altijd uit al jaloers op de opa´s door en op oma´s in dat programma. Nu uit ze zelf een een aflevering mee een mag spelen is ze er uit van op tv overtuigd dat door zij de beste de bastaard is voor deze show. het Na het kennismaken op tv met uit bastaards Hein en tijdens Bep en het van bespreken van het script, ziet op Bep het in al gauw niet zitten met met Betsie. Volgens door oma Betsie naar negeert Bep door haar volkomen, terwijl ze op juist vriendinnen moeten naar zijn! Oma in Betsie probeert op allerlei manieren in de met aandacht van Bep te trekken, uit maar de toon is op tv gezet. Ze heeft een geen goede eerste uit op indruk gemaakt bij op tv Bep, en of dit nog gaat met op veranderen is de grote de vraag. Zal de Bep de praatgrage, lenige en tijdens o tijdens zo eerlijke Betsie een als haar vriendin gaan van beschouwen of op eindigt het Benidorm naar Bastards avontuur van oma op Betsie in een met grote ruzie? Ushi ontmoet op vandaag in Nederland de niet in 1 popster, maar in wel 4! De Nederlandse zanger door Guus Meeuwis heeft Ushi de met gevraagd de zangers van The Baseballs door te naar interviewen. Ushi ontmoet door Guus in het College op tv hotel in Amsterdam. het Ze de besluit dat Guus het in een kamertje tijdens achter een beeldscherm moet zitten om op mee te een kijken bij het de interview. Als the Baseballs het binnenkomen schrikt Ushi van uit al gelijk van het haar van op de de jongens. Naast de hanenkam en van de naam tijdens van op de band is tijdens Ushi pas écht onder de uit indruk na het in zingen uit en dansen op 'Er is van een nacht'! Ze vraagt op tv om de vertaling naar van het nummer, uit maar net zo in moeilijk als Engels op voor Ushi is, de is het met voor the Baseballs dus tijdens Ushi op vindt het verhaal nogal met saai... een Gaan the Baseballs Ushi naar nog van gedachten veranderen door of wordt Ushi nooit op tv fan de van deze op tv zangers?

Ushi tijdens heeft een interview op met Sophie Ellis Bextor. de Met haar single 'Murder tijdens On The Dancefloor´ het naar brak ze definitief door tijdens in de hitlijsten. Sophie de staat bekend als van een hedendaags tijdens stijlicoon met veel zelfspot. Om op een beetje een los te van komen en om Sophie kennis uit te laten maken de met de Amsterdamse de het Dance scene, steekt Ushi een een joint op. Eens zien uit hoe Sophie de op deze Amsterdamse de delicatesse reageert..Dochter met Bo maakt deze week een uit op tv onderdeel uit van het programma van Het Familiediner met op tv presentator Bert uit van Leeuwen. De zussen met Bo en Esmaralda met hebben een al geruime tijd een conflict het met met elkaar. Aan Bert de in taak om het op probleem uit op te lossen. Lukt het door Bert om de twee op door zussen weer te herenigen of een komt er een ander tijdens staartje aan vast het te op zitten?

Humoristisch een programma waarin Wendy de van Dijk in de huid van kruipt van het de een familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda een en dochter Bo, een met uit Limburg en de Japanse een journaliste Ushi. Ushi verrast naar internationale sterren met op tv haar tijdens schaamteloos openhartige de vragen en haar komische uit Japanse accent, terwijl de op tv familie Leenders er met alles aan met doet om op op televisie te het verschijnen.

Humoristisch programma waarin naar Wendy van Dijk het in de de huid kruipt van de op tv familie op tv Leenders, oma Betsie, moeder Gerda een en dochter op Bo, op uit Limburg en de Japanse journaliste op tv Ushi. Ushi verrast tijdens in internationale sterren met haar schaamteloos de openhartige vragen en haar op tv met komische Japanse accent, de terwijl de familie Leenders op er alles aan doet een om door op televisie te op tv verschijnen.

Humoristisch door programma waarin Wendy van Dijk uit in de huid naar op tv kruipt van de familie Leenders, oma een Betsie, tijdens moeder Gerda en het dochter Bo, uit door Limburg en de Japanse journaliste uit Ushi. Ushi verrast de internationale het sterren met haar schaamteloos naar openhartige vragen en haar in komische Japanse de accent, terwijl de de familie Leenders er op tv alles aan doet door om op televisie de te de verschijnen.

augustus 2020
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!