Programma gemist?

Humoristisch op programma waarin Wendy de van Dijk in op tv de huid kruipt van op de Japanse journaliste Ushi op tv het en van oma Betsie, de moeder Gerda het en dochter Bo Leenders uit op Limburg.

Moeder Gerda staat op op met Schiphol te op tv wachten op haar tweelingzus die tijdens ze al door heel wat jaren niet heeft met gezien. Joris Linssen het van `Hello Goodbye´ een door loopt haar tegen het naar lijf en er ontstaat de enorme verwarring als tijdens de naar tweelingzus aankomt, maar Gerda is op tv verdwenen. Ushi door heeft een interview naar met Brad & Katie een uit de naar soapserie `As op The World Turns´. Dit duo, tijdens wat in het echt een ook door een stel is, de heeft geen idee waarin een ze terecht in zijn gekomen. Met de elkaar acteren ze er vrolijk in een op los.

Dochter Bo op tv heeft de een prijs gewonnen en de mag daardoor op een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, op tv Slechte tijdens Tijden´. Op tijdens deze manier komt ze in in contact met Jan in Kooijman. Bo met weet de opname een een aantal keer verstoren het en natuurlijk heeft door ze na afloop door een grote verrassing op voor Jan. Ushi door heeft een interview met de uit Songfestival-legende Johnny Logan. Ushi vindt een Johnny Logan behoorlijk `gay´ op tv in en vraagt hem een toontje lager op te in zingen want dat een is wel veel van mannelijker.

Ushi uit heeft een op tv interview met rapper en `The uit Voice uit UK´-coach Will.i.am. De rapper is tijdens enorm moe tijdens in het uit interview en wil het zijn zonnebril niet afdoen. van Ushi doet een met blind audition voor de rapper, op maar zal op hij zijn op tv stoel omdraaien? Moeder de Gerda is te het zien in met `All You Need Is Love´, waar op tv ze op tv een serenade wil met brengen aan haar man tijdens Toon. met Tijdens de repetities gaat het het helemaal mis. Gerda tijdens irriteert Robert ten met Brink, aangezien ze met niet luistert naar de het advies dat ze de van naar hem krijgt.

Ushi op heeft een interview met de televisiedokter tijdens Christian Jessen. Hij in weet niet wat hem overkomt. En op de fles champagne in op door tafel vindt gretig aftrek het bij de televisiedokter. tijdens Hiermee op denk hij zijn zenuwen onder tijdens bedwang te kunnen in houden. Oma Betsie met is te uit zien naar in het programma van een John Williams, `Het Spijt naar Me´. Ben, in een oude van vriend van de door overleden echtgenoot van Betsie, door heeft tijdens hun huwelijk op tv een nummer gezongen in wat uit Betsie enorm veel op tv pijn heeft gedaan. naar Ben probeert het via `Het het Spijt Me´ goed op te op tv maken.

Ushi het heeft een interview uit met Supernanny Jo het Frost. Ushi met maakt het Jo Frost niet makkelijk, uit een maar Tojo ook niet. de Jo kan al haar op tv kennis naar goed gebruiken bij de het streken die Tojo uithaalt. Zelfs op de strafbank wordt uit uit erbij gehaald. Bo Leenders is in samen door met haar vriend in Harry te zien in `Campinglife´, het gepresenteerd uit door Sander Janson. van Tijdens de draaidag vergeet uit Bo haar vriend het Harry helemaal op en valt als het een blok tijdens voor Sander. Ze wil met niets liever het dan met Sander met in haar tentje het zitten

Ushi heeft tijdens een interessant interview met in acteur David op Hasselhoff. naar De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster het doet Ushi met namelijk een het bijzonder aanzoek tijdens het interview. met Moeder Gerda is op tv te tijdens zien in het programma `TV op Makelaar´, gepresenteerd door Lieke door van Lexmond. Oma het Betsie heeft naar al geruime tijd haar tijdens huis te van koop staan, in dus schakelt de Gerda de `TV met Makelaar´ in om het huis te van verkopen. Het wordt een Gerda allemaal te uit veel. Zeker de als ze beseft de dat Chef de met tuinkabouter een nieuwe tijdens eigenaar gaat de krijgen.

Ushi heeft een met zeer bijzondere in ontmoeting met de door Amerikaanse comédienne een Ruby Wax. De vrouw die de in uit haar eigen carrière zelf talloze tijdens met grote namen heeft tijdens geïnterviewd, staat voor het eerst op tv in haar leven zelf door met haar mond een vol op tanden. Oma Betsy Leenders krijgt met bezoek door van Martin op tv Gaus. Haar hondje het Itsy is onhandelbaar. Ze blaft de in met hele dag door, op tv plast en poept in in de woonkamer met en in de tijdens gootsteen en oma Betsy in weet niet meer de wat ze op aan moet met haar jack naar russell.

Humoristisch programma in waarin op Wendy van Dijk in met de huid het kruipt van de familie de Leenders, oma Betsie, naar moeder Gerda en een dochter Bo, uit Limburg van en het de Japanse journaliste Ushi. in Ushi verrast internationale een sterren met haar schaamteloos op openhartige vragen en haar het komische naar Japanse accent, terwijl de een familie van Leenders er alles aan een doet om op televisie te met naar verschijnen.

Humoristisch het programma waarin Wendy van Dijk tijdens in de op tv huid kruipt van tijdens de familie Leenders, uit oma Betsie, uit moeder Gerda en met dochter Bo, uit Limburg en op tv uit de Japanse journaliste Ushi. Ushi het verrast het internationale sterren met een haar schaamteloos openhartige door vragen en haar een komische Japanse accent, terwijl de familie op tv Leenders er alles in aan op tv doet om op televisie te de de verschijnen.

Oma Betsie droomt het met zelfs op haar leeftijd nog van een een tijdens grootse televisie op carrière en laat met dat nou net mogelijk zijn nu door van ze een nieuwe het bastaard voor Benidorm Bastards op zoeken! Oma de Betsie was altijd op tv al jaloers op de opa´s met en oma´s in op tv dat naar programma. Nu ze zelf in een aflevering mee mag door spelen is ze de er van overtuigd dat met zij op de beste bastaard met is voor deze van show. Na het kennismaken in met tijdens bastaards Hein en Bep en het met bespreken van met het op script, ziet Bep het al gauw naar niet zitten door met Betsie. Volgens oma op Betsie negeert in Bep door haar volkomen, terwijl met ze juist vriendinnen moeten een zijn! Oma een Betsie probeert op allerlei manieren het de aandacht van Bep op tv te trekken, op tv maar de toon is door gezet. uit Ze heeft geen goede eerste een indruk met gemaakt bij Bep, en de of dit het nog gaat veranderen is tijdens de met grote vraag. Zal Bep in de praatgrage, lenige een en o uit zo eerlijke Betsie als haar de vriendin met gaan beschouwen of eindigt het op tv Benidorm Bastards een avontuur van oma Betsie in uit een grote ruzie? van naar Ushi ontmoet vandaag in uit Nederland niet uit 1 popster, maar wel op tv 4! De Nederlandse zanger door Guus de Meeuwis heeft Ushi gevraagd de zangers uit van tijdens The Baseballs te interviewen. tijdens Ushi ontmoet Guus in op tv het College op hotel in Amsterdam. Ze een besluit dat Guus van een in een kamertje achter het een beeldscherm moet uit zitten om mee te op tv kijken bij het uit interview. Als in the Baseballs binnenkomen schrikt Ushi een al van gelijk van het door haar van de jongens. Naast naar de hanenkam en uit de in naam van de van band is Ushi pas op écht op onder de indruk na het zingen de en naar dansen op 'Er is een tijdens nacht'! Ze vraagt op tv om van de vertaling van het nummer, in maar net zo uit de moeilijk als Engels een voor Ushi is, uit is het voor uit the Baseballs dus Ushi vindt een het verhaal nogal saai... een Gaan the uit Baseballs Ushi nog de van gedachten veranderen uit of wordt Ushi nooit de fan van deze een uit zangers?

Ushi heeft een een met interview met Sophie Ellis Bextor. uit Met een haar single 'Murder On de The Dancefloor´ brak ze definitief in door in de van naar hitlijsten. Sophie staat bekend naar als een hedendaags stijlicoon met naar veel zelfspot. Om op tv een uit beetje los te door komen en met om Sophie kennis te laten de maken een met de Amsterdamse Dance scene, een steekt Ushi het een joint op. Eens zien het met hoe Sophie op deze Amsterdamse delicatesse de reageert..Dochter Bo maakt naar deze met week een onderdeel uit op tv van de het programma Het Familiediner met uit presentator Bert van Leeuwen. een De in zussen Bo op tv en Esmaralda hebben al geruime het tijd een conflict met een elkaar. tijdens Aan Bert tijdens de taak om van het probleem op te lossen. de van Lukt het Bert om de door twee zussen van weer te herenigen of komt op tv in er een ander staartje aan tijdens vast te van zitten?

Humoristisch naar programma waarin naar Wendy van Dijk in met de huid met kruipt van de familie naar Leenders, oma Betsie, het moeder Gerda door en dochter Bo, uit Limburg en in naar de Japanse journaliste het Ushi. Ushi verrast internationale de sterren met haar schaamteloos openhartige de van vragen en haar naar komische Japanse accent, terwijl tijdens de familie Leenders er alles het aan door doet om op door televisie te uit verschijnen.

Humoristisch de programma waarin het Wendy van Dijk in de op tv huid op tv kruipt van de van familie Leenders, oma Betsie, moeder het Gerda en op tv dochter Bo, uit Limburg het en tijdens de Japanse journaliste Ushi. Ushi op verrast internationale sterren met tijdens haar op schaamteloos openhartige vragen in en haar een komische Japanse accent, terwijl het de familie de Leenders er alles aan door doet om op naar televisie te de verschijnen.

Humoristisch door programma waarin Wendy uit van Dijk in van de huid kruipt van een de familie Leenders, een oma Betsie, moeder Gerda van en een dochter Bo, uit Limburg en in de Japanse in journaliste op Ushi. Ushi verrast internationale sterren de met haar een schaamteloos openhartige vragen en uit haar komische Japanse het accent, terwijl de familie door een Leenders er alles aan doet om een uit op televisie te een verschijnen.

november 2021
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!