Programma gemist?

Humoristisch op programma waarin Wendy een van Dijk met in de huid kruipt van het de Japanse journaliste op Ushi naar en van oma met Betsie, moeder Gerda en dochter Bo in Leenders uit het Limburg.

Moeder in Gerda staat op uit Schiphol te uit wachten op haar tweelingzus die op ze tijdens al heel wat jaren niet heeft uit de gezien. Joris Linssen van op tv `Hello Goodbye´ loopt haar tegen door tijdens het lijf en het er ontstaat enorme het verwarring als de tweelingzus aankomt, door maar Gerda in is verdwenen. Ushi de heeft een het interview met Brad tijdens & Katie uit tijdens de soapserie `As The World Turns´. op een Dit duo, wat van in het echt ook een stel op tv in is, heeft geen idee waarin ze in terecht zijn gekomen. op tv Met tijdens elkaar acteren de ze er vrolijk op tijdens los.

Dochter tijdens Bo heeft uit een prijs gewonnen en mag op tv daardoor een naar figurantenrol spelen bij van `Goede Tijden, uit Slechte Tijden´. Op deze manier met komt ze tijdens in contact in met Jan Kooijman. Bo naar weet de op tv opname een aantal keer verstoren en een met natuurlijk heeft ze na afloop naar een grote op tv verrassing voor Jan. Ushi uit heeft een interview uit met Songfestival-legende Johnny op tv Logan. Ushi vindt de Johnny Logan behoorlijk `gay´ uit tijdens en vraagt hem een toontje de lager tijdens te zingen want uit dat is wel veel met mannelijker.

Ushi tijdens heeft een interview van met rapper en `The uit Voice van UK´-coach Will.i.am. De rapper is op enorm in moe tijdens het naar interview en wil zijn zonnebril niet met afdoen. Ushi op doet in een blind audition voor de rapper, op tv maar zal het hij zijn stoel in omdraaien? Moeder Gerda een is te zien het in `All You Need een van Is Love´, waar op ze een serenade van wil brengen aan haar man tijdens Toon. Tijdens door de repetities van gaat het helemaal mis. Gerda irriteert van Robert ten Brink, in in aangezien ze niet luistert naar naar het advies dat in ze van hem het krijgt.

Ushi een heeft een interview door met televisiedokter het Christian Jessen. Hij weet niet het wat hem overkomt. En op tv in de fles champagne op tafel in vindt gretig aftrek bij in de televisiedokter. Hiermee door uit denk hij zijn zenuwen onder bedwang op tv te kunnen een houden. uit Oma Betsie is te het zien in tijdens het programma van John Williams, de `Het Spijt Me´. van uit Ben, een oude vriend van het de overleden echtgenoot een van uit Betsie, heeft tijdens hun huwelijk in een nummer op tv gezongen wat Betsie op tv enorm veel pijn heeft met gedaan. Ben van probeert het via naar `Het Spijt Me´ door goed te op tv maken.

Ushi uit heeft een interview met door Supernanny Jo Frost. Ushi het maakt het Jo in op tv Frost niet makkelijk, maar Tojo de ook niet. Jo tijdens kan al een haar kennis goed gebruiken tijdens bij door de streken die Tojo de uithaalt. Zelfs op tv de strafbank wordt erbij een gehaald. met Bo Leenders is samen door met haar vriend Harry te met zien in `Campinglife´, uit gepresenteerd door Sander naar Janson. Tijdens uit de draaidag het vergeet Bo haar vriend Harry tijdens helemaal en door valt als op tv een blok een voor Sander. Ze wil niets liever uit dan met een Sander in haar tentje op in zitten

Ushi op tv heeft een interessant van interview met acteur op David Hasselhoff. De `Knight op Rider´ de en `Baywatch´-ster doet een Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens door op tv het interview. Moeder Gerda tijdens is te op tv zien in het programma een `TV Makelaar´, gepresenteerd tijdens door Lieke van de Lexmond. Oma Betsie van heeft al geruime naar tijd haar van huis te koop staan, dus een schakelt Gerda op tv de `TV Makelaar´ de in om het huis te in op tv verkopen. Het wordt tijdens Gerda allemaal te veel. tijdens Zeker als naar ze beseft dat Chef de uit tuinkabouter een met nieuwe eigenaar gaat in krijgen.

Ushi de heeft een in zeer bijzondere ontmoeting uit met de Amerikaanse op tv comédienne Ruby Wax. De vrouw die de in haar een eigen carrière zelf het talloze een grote namen heeft geïnterviewd, staat uit voor het eerst in met het haar leven zelf een met haar mond door vol tanden. Oma Betsy in Leenders krijgt in bezoek van Martin Gaus. Haar hondje in Itsy is onhandelbaar. naar Ze blaft het de tijdens hele dag door, plast en poept naar met in de woonkamer en tijdens in de gootsteen en oma het door Betsy weet niet meer wat naar ze door aan moet met op haar jack russell.

Humoristisch uit programma waarin Wendy van Dijk tijdens in uit de huid kruipt uit van de familie met Leenders, oma met Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, in uit op Limburg en de Japanse de journaliste Ushi. Ushi met verrast internationale sterren met op haar op schaamteloos openhartige vragen en haar van komische Japanse accent, door terwijl de familie op Leenders er uit alles tijdens aan doet om tijdens op televisie te tijdens verschijnen.

Humoristisch programma waarin op tv uit Wendy van Dijk in de het huid kruipt naar van de familie Leenders, met oma door Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, op uit met Limburg en de Japanse een journaliste Ushi. door Ushi verrast internationale uit sterren met haar tijdens schaamteloos openhartige vragen en haar een komische Japanse het accent, terwijl de familie een Leenders er alles met aan doet een om op televisie te met van verschijnen.

Oma Betsie droomt naar zelfs op haar in op tv leeftijd nog van een grootse van televisie carrière en op tv laat in dat nou net mogelijk zijn uit nu ze door een nieuwe bastaard voor uit Benidorm Bastards door zoeken! Oma op Betsie was altijd al jaloers op tv op de uit opa´s en oma´s in een dat op tv programma. Nu ze zelf een in aflevering tijdens mee mag spelen is ze op tv er van overtuigd tijdens dat zij tijdens de beste bastaard is voor het deze show. Na op tv het kennismaken naar met een bastaards Hein en Bep en het op tv een bespreken van het naar script, ziet Bep het al op tv gauw met niet zitten met Betsie. Volgens oma een van Betsie negeert Bep haar volkomen, terwijl uit ze een juist vriendinnen uit moeten zijn! Oma op Betsie probeert op allerlei het manieren de aandacht van op tv Bep te trekken, de maar het de toon is gezet. in Ze heeft geen goede uit eerste het indruk gemaakt bij met Bep, en of dit nog gaat naar veranderen is door de grote vraag. uit Zal Bep de praatgrage, het lenige en o uit zo naar eerlijke Betsie als een haar vriendin gaan beschouwen of een eindigt het Benidorm door Bastards avontuur van naar oma Betsie in op een grote ruzie? het uit Ushi ontmoet vandaag op tv in Nederland niet 1 tijdens popster, maar wel met 4! De in Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft Ushi door gevraagd een de zangers van The een Baseballs tijdens te interviewen. Ushi ontmoet Guus de in het College van hotel in Amsterdam. door Ze op besluit dat Guus in op tv een kamertje achter een beeldscherm in moet zitten om op tv mee te kijken van bij tijdens het interview. Als op tv the Baseballs binnenkomen tijdens schrikt Ushi al gelijk met van het haar van van de jongens. Naast op de hanenkam en het de naam de van de band is in Ushi pas op écht onder de met indruk na het zingen tijdens en op dansen op 'Er is het een nacht'! Ze op vraagt om de vertaling van tijdens van het nummer, maar door net zo moeilijk als in Engels voor Ushi van is, is het uit voor the Baseballs dus naar Ushi vindt op tv het verhaal nogal saai... de Gaan the op tv Baseballs tijdens Ushi nog van tijdens gedachten veranderen of wordt Ushi tijdens nooit fan van op tv deze uit zangers?

Ushi uit heeft een interview met van Sophie Ellis Bextor. door Met haar op single 'Murder On The in Dancefloor´ een brak ze definitief door van in de het hitlijsten. Sophie staat bekend als van een tijdens hedendaags stijlicoon met veel met zelfspot. Om op tv een beetje los op te komen en in om Sophie kennis te op laten maken met de op Amsterdamse Dance op tv scene, steekt Ushi een tijdens joint op. met Eens zien hoe Sophie op van deze Amsterdamse delicatesse in reageert..Dochter in Bo maakt deze uit week een onderdeel van uit van op tv het programma Het Familiediner in met presentator Bert op tv van Leeuwen. De zussen de Bo en Esmaralda op tv hebben al een geruime tijd een tijdens conflict met tijdens elkaar. Aan Bert de het taak om het probleem op tv in op te lossen. Lukt door het Bert om de twee op tv zussen naar weer te herenigen tijdens of komt er een een ander staartje aan vast met te een zitten?

Humoristisch naar programma waarin Wendy van de Dijk in de tijdens huid kruipt uit van de familie Leenders, oma uit in Betsie, moeder Gerda op en dochter Bo, uit Limburg een en de Japanse tijdens journaliste Ushi. door Ushi verrast internationale sterren met de haar schaamteloos met openhartige vragen en het haar met komische Japanse accent, terwijl de de familie op tv Leenders er alles aan een doet om op televisie in te de verschijnen.

Humoristisch op programma waarin Wendy van Dijk op tv in de huid een van kruipt van de familie Leenders, oma op uit Betsie, moeder Gerda en in dochter Bo, uit in Limburg en de Japanse journaliste door in Ushi. Ushi verrast het internationale sterren met haar de schaamteloos openhartige vragen door en haar een komische Japanse accent, door terwijl de familie Leenders er alles op tv aan doet tijdens om van op televisie te in verschijnen.

Humoristisch programma een waarin Wendy uit van Dijk in de het huid kruipt van van de familie Leenders, oma uit Betsie, op moeder Gerda en dochter Bo, tijdens uit Limburg en met de Japanse journaliste van Ushi. in Ushi verrast internationale door sterren met haar door schaamteloos openhartige vragen en uit haar naar komische Japanse accent, terwijl de met familie Leenders er alles de aan doet tijdens om op een televisie te tijdens verschijnen.

maart 2020
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!