Programma gemist?

Humoristisch programma naar waarin Wendy in van Dijk in de huid in met kruipt van de Japanse journaliste Ushi met en van tijdens oma tijdens Betsie, moeder Gerda en dochter door Bo Leenders uit van Limburg.

Moeder naar Gerda staat op Schiphol tijdens te wachten op de haar tweelingzus die de ze al de heel wat op tv jaren niet heeft gezien. Joris de Linssen van uit `Hello Goodbye´ met loopt haar tegen het op tv lijf en op er ontstaat enorme verwarring als de van tweelingzus aankomt, maar een Gerda is met verdwenen. Ushi van heeft een naar interview met Brad & Katie uit door de soapserie naar `As The met World Turns´. Dit duo, in wat op in het echt ook een met stel is, met heeft geen idee waarin ze met tijdens terecht zijn gekomen. een Met elkaar acteren ze er vrolijk op op van los.

Dochter Bo heeft het een prijs gewonnen tijdens uit en mag daardoor een figurantenrol spelen met bij `Goede uit Tijden, op tv Slechte Tijden´. Op deze manier de komt ze in in contact met Jan door Kooijman. Bo weet de door opname met een aantal het keer verstoren en natuurlijk heeft op tv ze na afloop het een op grote verrassing voor Jan. Ushi het heeft een interview met met Songfestival-legende Johnny op Logan. tijdens Ushi vindt Johnny Logan behoorlijk `gay´ een en vraagt hem naar een het toontje lager te zingen het want dat is op tv wel tijdens veel mannelijker.

Ushi de heeft een interview met naar rapper naar en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De met rapper is enorm op tv moe door tijdens het interview door en wil zijn van zonnebril niet afdoen. met Ushi doet uit een blind audition voor uit de rapper, op maar zal hij zijn stoel de omdraaien? Moeder Gerda is door met te zien in een `All You Need Is Love´, waar het met ze een serenade wil brengen door aan haar man Toon. tijdens van Tijdens de repetities gaat het helemaal in door mis. Gerda irriteert Robert ten Brink, een van aangezien ze niet luistert naar van het advies dat ze in de van hem krijgt.

Ushi van heeft een interview met televisiedokter op tv Christian Jessen. Hij de op weet niet wat hem overkomt. En uit in de fles champagne van op tafel vindt gretig aftrek de bij de televisiedokter. Hiermee tijdens denk hij een zijn zenuwen onder bedwang in uit te kunnen houden. door Oma Betsie is te zien met in het van programma van John het Williams, `Het Spijt Me´. in met Ben, een oude vriend uit van de met overleden echtgenoot van Betsie, op tv heeft tijdens hun een huwelijk een nummer met gezongen wat van Betsie enorm veel een pijn heeft gedaan. Ben probeert door het uit via `Het Spijt de Me´ goed te van maken.

Ushi op heeft een interview uit met Supernanny Jo Frost. Ushi op maakt door het Jo Frost het niet makkelijk, maar Tojo ook de niet. uit Jo kan al het haar kennis door goed gebruiken bij de een streken die Tojo naar uithaalt. Zelfs een de strafbank wordt erbij gehaald. uit Bo met Leenders is samen met uit haar vriend op Harry te zien in `Campinglife´, de gepresenteerd door door Sander Janson. Tijdens de de draaidag vergeet door Bo haar vriend in Harry helemaal en in valt als een de blok voor Sander. Ze met op tv wil niets liever dan met met Sander in haar het tentje naar zitten

Ushi tijdens heeft een interessant interview met op tv op acteur David Hasselhoff. De `Knight uit Rider´ op en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk uit een bijzonder in aanzoek tijdens met het interview. Moeder Gerda is naar te zien in het in programma naar `TV Makelaar´, gepresenteerd door tijdens Lieke van door Lexmond. Oma Betsie heeft al de geruime tijd haar met huis met te koop staan, van dus schakelt Gerda in de `TV Makelaar´ in naar om het in huis te verkopen. tijdens Het wordt Gerda door allemaal te veel. op tv Zeker als ze beseft van dat Chef tijdens de tuinkabouter een nieuwe de eigenaar gaat de krijgen.

Ushi heeft een naar zeer met bijzondere ontmoeting met op tv de Amerikaanse comédienne met Ruby Wax. naar De vrouw die in haar uit eigen carrière zelf talloze met in grote namen heeft door geïnterviewd, staat voor het eerst de in haar leven op zelf met een haar mond vol de tanden. Oma in Betsy Leenders krijgt bezoek van Martin uit Gaus. uit Haar hondje Itsy tijdens is onhandelbaar. Ze blaft uit de hele dag uit door, van plast en poept in de van woonkamer en een in de gootsteen en oma tijdens Betsy weet op tv niet meer op wat ze aan moet op tv met uit haar jack russell.

Humoristisch met programma waarin Wendy van naar Dijk met in de huid uit kruipt van de familie Leenders, van oma Betsie, moeder een Gerda en dochter Bo, de uit met Limburg en de Japanse journaliste van Ushi. Ushi verrast een tijdens internationale sterren met haar op tv schaamteloos openhartige naar vragen en haar komische uit Japanse accent, terwijl de tijdens familie Leenders er tijdens alles aan doet om in naar op televisie te uit verschijnen.

Humoristisch programma het waarin Wendy in van Dijk in de huid het kruipt van de van familie Leenders, oma de op tv Betsie, moeder Gerda en met dochter Bo, uit Limburg en op de Japanse door journaliste Ushi. in Ushi verrast in internationale sterren met haar schaamteloos op tv openhartige vragen in en haar komische een Japanse accent, terwijl op de familie Leenders tijdens er alles aan de doet om op op televisie te met verschijnen.

Oma Betsie het droomt zelfs op haar het van leeftijd nog van een op grootse televisie door carrière en laat dat een nou net uit mogelijk zijn nu ze door een nieuwe tijdens bastaard voor Benidorm Bastards het zoeken! Oma een Betsie was altijd al jaloers op op tv de opa´s naar en oma´s van in dat programma. uit Nu ze zelf in een aflevering mee van mag spelen is ze tijdens er van van overtuigd dat zij in de beste bastaard is tijdens voor deze show. naar Na een het kennismaken met met bastaards Hein en in Bep en het bespreken door van het script, ziet Bep op het naar al gauw niet zitten door met Betsie. het Volgens oma in Betsie negeert Bep van haar volkomen, terwijl ze juist vriendinnen uit moeten zijn! het Oma Betsie probeert het op allerlei naar manieren de aandacht van van Bep te trekken, maar een de toon door is naar gezet. Ze heeft geen een goede eerste het indruk gemaakt bij Bep, en met of dit nog gaat van veranderen het is de grote vraag. de Zal Bep tijdens de praatgrage, lenige van en o zo een eerlijke Betsie als haar vriendin tijdens gaan beschouwen of het eindigt het Benidorm een Bastards avontuur van van oma Betsie in tijdens een grote uit ruzie? Ushi ontmoet op vandaag in op Nederland niet 1 met popster, maar wel op 4! De Nederlandse met zanger Guus het Meeuwis heeft Ushi gevraagd de zangers uit van The Baseballs van te interviewen. Ushi met ontmoet Guus van in het College hotel tijdens in op Amsterdam. Ze besluit dat door Guus in het een kamertje van achter een beeldscherm moet zitten in om mee te van kijken bij op het interview. Als the Baseballs op op tv binnenkomen schrikt Ushi al met gelijk van het haar van van een de jongens. Naast uit de hanenkam en de in naam van de band op tv is Ushi pas écht de onder de indruk van de na het zingen en uit dansen op 'Er is een naar nacht'! Ze vraagt een om de uit vertaling van van het nummer, maar uit net zo moeilijk als met Engels voor Ushi naar is, tijdens is het voor the tijdens Baseballs dus op tv Ushi vindt het verhaal nogal de saai... door Gaan the Baseballs Ushi nog een van gedachten veranderen of op tv wordt naar Ushi nooit uit fan van deze in zangers?

Ushi de heeft een door interview met Sophie Ellis een Bextor. Met haar met single 'Murder On The Dancefloor´ een brak ze de definitief door door in de een hitlijsten. Sophie staat bekend als op tv een hedendaags stijlicoon met in veel zelfspot. Om op een beetje op los te op komen en om in Sophie kennis uit te laten maken met van de Amsterdamse Dance scene, steekt naar Ushi naar een joint met op. Eens zien hoe door Sophie op het deze Amsterdamse delicatesse reageert..Dochter Bo maakt van deze week een de de onderdeel uit van tijdens het programma Het op tv Familiediner met presentator Bert in van Leeuwen. De zussen van Bo en Esmaralda een hebben al geruime het tijd een conflict op met elkaar. Aan met Bert de taak met om het probleem van op te tijdens lossen. Lukt het in Bert naar om de twee zussen weer te in herenigen of komt naar er op tv een ander staartje aan vast in te naar zitten?

Humoristisch programma op waarin Wendy van Dijk door de in de huid kruipt van de tijdens familie uit Leenders, oma Betsie, het moeder Gerda en dochter van Bo, uit Limburg in en de Japanse journaliste op tv Ushi. Ushi naar verrast internationale sterren met naar haar schaamteloos openhartige de vragen en haar uit komische door Japanse accent, terwijl de naar familie Leenders er alles een aan door doet om op televisie van te uit verschijnen.

Humoristisch uit programma waarin Wendy van Dijk uit op in de huid kruipt van de door familie Leenders, oma het Betsie, op moeder Gerda en dochter naar Bo, uit Limburg en naar de Japanse journaliste een in Ushi. Ushi verrast het internationale sterren met haar schaamteloos openhartige uit vragen en met haar op komische Japanse accent, terwijl op tv de familie naar Leenders er alles met aan doet om op uit televisie te van verschijnen.

Humoristisch programma in waarin Wendy tijdens van Dijk een in de huid kruipt van tijdens de familie Leenders, oma van Betsie, moeder Gerda met en dochter Bo, een uit Limburg en een de door Japanse journaliste naar Ushi. Ushi verrast internationale uit sterren met op tv haar schaamteloos openhartige vragen en in haar komische de Japanse accent, terwijl tijdens de familie Leenders het er alles aan doet om naar op naar televisie te op verschijnen.

februari 2021
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!