Programma gemist?

Humoristisch programma uit waarin Wendy van het Dijk in de huid van op tv kruipt van de uit Japanse journaliste Ushi en in van oma Betsie, het moeder Gerda op en dochter Bo Leenders uit het Limburg.

Moeder Gerda staat een door op Schiphol te een wachten op haar tweelingzus die ze uit uit al heel wat door jaren niet heeft op gezien. Joris Linssen in van `Hello Goodbye´ door loopt haar tegen naar het lijf en er op ontstaat enorme verwarring als de in tweelingzus een aankomt, maar Gerda is met verdwenen. Ushi van heeft een interview met van Brad & de Katie uit de soapserie door `As The World tijdens Turns´. Dit duo, wat door in het echt in ook een stel op tv op tv is, heeft geen idee de waarin ze terecht tijdens zijn gekomen. Met elkaar op tv acteren door ze er vrolijk op tijdens los.

Dochter Bo door heeft tijdens een prijs gewonnen de en mag daardoor op tv een figurantenrol spelen van bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op een deze manier komt de het ze in contact in met Jan Kooijman. naar Bo weet de opname naar een aantal keer tijdens verstoren en natuurlijk heeft ze het na afloop door een grote verrassing tijdens voor Jan. de Ushi heeft een interview de met Songfestival-legende met Johnny Logan. met Ushi vindt Johnny de Logan behoorlijk `gay´ in en vraagt hem het een toontje lager te zingen want in dat is wel op veel uit mannelijker.

Ushi heeft met een interview met met rapper en `The tijdens Voice de UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm van moe tijdens tijdens het interview en wil op van zijn zonnebril niet afdoen. de Ushi doet een een blind audition met voor de rapper, maar zal hij met zijn stoel van omdraaien? van Moeder Gerda is op te zien in `All op You Need Is naar Love´, waar ze naar een serenade wil brengen aan met haar man van Toon. Tijdens de tijdens repetities gaat het met helemaal mis. Gerda irriteert naar Robert ten Brink, van aangezien ze het niet luistert naar een het de advies dat ze van hem een krijgt.

Ushi in heeft een interview met televisiedokter een het Christian Jessen. Hij tijdens weet niet wat hem overkomt. het En de fles het champagne op tafel vindt uit gretig op aftrek bij het de televisiedokter. Hiermee denk hij naar zijn in zenuwen onder bedwang te kunnen het houden. Oma een Betsie de is te zien in het programma de van naar John Williams, `Het op Spijt Me´. Ben, een oude van van vriend van de met overleden echtgenoot van tijdens Betsie, heeft tijdens hun huwelijk een in nummer met gezongen wat met Betsie enorm veel door pijn heeft gedaan. Ben een probeert het een via `Het Spijt Me´ goed tijdens te een maken.

Ushi heeft een door de interview met Supernanny Jo met Frost. Ushi op maakt het Jo Frost een niet makkelijk, maar op Tojo ook niet. Jo in kan door al haar kennis goed op gebruiken bij de in streken die Tojo uithaalt. het Zelfs de strafbank wordt naar erbij van gehaald. op tv Bo Leenders is samen in met haar vriend Harry te een zien in de `Campinglife´, gepresenteerd door Sander de Janson. Tijdens op de draaidag vergeet Bo van een haar vriend Harry het helemaal en valt als een blok in voor Sander. door Ze wil tijdens niets liever dan met Sander met in haar uit tentje een zitten

Ushi heeft van een interessant interview van met acteur uit David Hasselhoff. uit De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster de doet Ushi namelijk op tv een bijzonder op tv aanzoek tijdens het interview. tijdens Moeder van Gerda is te met zien in het programma `TV naar Makelaar´, gepresenteerd door Lieke met van Lexmond. met Oma Betsie heeft tijdens al geruime een tijd haar huis te koop op tv staan, het dus schakelt de Gerda de `TV Makelaar´ in uit om het huis te het verkopen. Het op tv wordt op Gerda allemaal te in veel. Zeker als van ze beseft dat Chef naar de tuinkabouter een nieuwe tijdens eigenaar gaat in krijgen.

Ushi heeft een op tv tijdens zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse tijdens in comédienne Ruby Wax. De vrouw die door in haar eigen een carrière zelf talloze op tv grote in namen heeft op geïnterviewd, staat voor het eerst in een haar door leven zelf door met haar mond vol tanden. uit Oma Betsy door Leenders krijgt bezoek uit van Martin Gaus. Haar hondje in Itsy is onhandelbaar. tijdens Ze met blaft de uit hele dag door, plast naar en poept in een de woonkamer en op in de in gootsteen en oma met Betsy weet niet meer wat naar ze aan in moet met uit haar jack russell.

Humoristisch programma uit waarin Wendy van Dijk met in de het huid kruipt het van de naar familie Leenders, oma Betsie, moeder uit Gerda en dochter Bo, uit uit Limburg en tijdens in de Japanse journaliste Ushi. met Ushi verrast internationale de sterren met haar schaamteloos openhartige van vragen en haar van komische Japanse tijdens accent, terwijl de uit familie op tv Leenders er alles aan doet de om op televisie te op tv het verschijnen.

Humoristisch het programma waarin door Wendy van Dijk op in de huid kruipt op tv van de familie Leenders, het oma Betsie, moeder uit Gerda en dochter van Bo, uit Limburg en een de Japanse journaliste op tv Ushi. van Ushi verrast internationale sterren in met haar de schaamteloos openhartige op vragen en haar komische Japanse een accent, op terwijl de familie Leenders het er alles aan doet om tijdens op televisie te van op tv verschijnen.

Oma Betsie droomt op zelfs op tv op haar leeftijd nog uit van een grootse de televisie carrière op en laat dat nou net op tv mogelijk zijn naar nu ze een nieuwe een bastaard voor Benidorm naar tijdens Bastards zoeken! Oma met Betsie was altijd al door jaloers op een de opa´s en met oma´s in dat op programma. Nu ze zelf een aflevering met mee een mag spelen met is ze er van overtuigd dat naar zij op de beste bastaard is tijdens voor deze show. uit Na het kennismaken van met bastaards Hein en het in Bep en het bespreken in van het script, de ziet Bep het al gauw de op niet zitten met Betsie. Volgens oma op tv Betsie negeert op Bep uit haar volkomen, terwijl op tv ze juist vriendinnen moeten een zijn! Oma in Betsie probeert op allerlei manieren van de aandacht van Bep door te trekken, tijdens maar de naar toon is gezet. Ze heeft de geen goede eerste een indruk gemaakt van bij het Bep, en of dit nog gaat op tv veranderen het is de grote vraag. Zal het Bep op de praatgrage, lenige een en o door zo eerlijke Betsie als tijdens haar vriendin gaan beschouwen naar of naar eindigt het Benidorm Bastards avontuur van de oma het Betsie in een grote ruzie? door Ushi tijdens ontmoet vandaag in Nederland niet op op tv 1 popster, maar wel 4! De tijdens Nederlandse zanger op tv Guus Meeuwis heeft Ushi van gevraagd de zangers een van The Baseballs een te het interviewen. Ushi ontmoet Guus met in het College in hotel in Amsterdam. op tv Ze een besluit dat Guus in door een kamertje achter de een beeldscherm moet zitten op om mee te tijdens kijken bij een het interview. naar Als the Baseballs binnenkomen schrikt een Ushi al gelijk van van het haar van een de van jongens. Naast een de hanenkam en de uit naam van de band op tv is Ushi pas in écht onder een de indruk na het de zingen het en dansen op van 'Er is een naar nacht'! Ze vraagt de om de vertaling van het het nummer, maar een net zo moeilijk naar als Engels voor Ushi uit is, is tijdens het voor the Baseballs door dus Ushi vindt het het verhaal uit nogal saai... tijdens Gaan the Baseballs Ushi nog van het op gedachten veranderen of wordt Ushi nooit met fan van op deze naar zangers?

Ushi op tv heeft een interview naar met Sophie Ellis in Bextor. Met haar single 'Murder naar On The tijdens Dancefloor´ naar brak ze definitief met door in de met hitlijsten. Sophie staat bekend een als een hedendaags stijlicoon met in veel het zelfspot. Om een beetje naar los te van komen en om Sophie kennis uit te laten van maken de met de Amsterdamse de Dance scene, steekt door Ushi een joint op. op Eens zien hoe met Sophie op deze Amsterdamse tijdens delicatesse reageert..Dochter Bo maakt op tv deze week een in naar onderdeel uit van het op tv programma Het de Familiediner met presentator Bert van Leeuwen. op tv uit De zussen Bo en Esmaralda hebben tijdens al geruime een tijd een conflict op tv met elkaar. Aan met Bert op de taak om het probleem op tv op op te lossen. Lukt het van Bert om de twee op zussen weer te een herenigen door of komt er een ander tijdens staartje aan op tv vast een te zitten?

Humoristisch programma waarin op tv op tv Wendy van Dijk door in de huid de kruipt van de familie Leenders, in oma Betsie, moeder in Gerda en het dochter Bo, met uit Limburg en de tijdens Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast op door internationale sterren met haar schaamteloos een openhartige vragen en op tv haar komische Japanse accent, met met terwijl de familie Leenders er in alles aan doet om in op op tv televisie te met verschijnen.

Humoristisch van programma waarin Wendy op tv van Dijk een in de huid kruipt door van de familie het Leenders, oma Betsie, moeder Gerda van en de dochter Bo, uit Limburg in en de de Japanse journaliste een Ushi. Ushi verrast internationale op sterren met haar schaamteloos in openhartige vragen en van haar door komische Japanse accent, terwijl de een familie Leenders er uit alles het aan doet om met op televisie te op verschijnen.

Humoristisch programma het waarin Wendy de van Dijk in in de huid kruipt het van de familie op tv Leenders, oma Betsie, een moeder Gerda en naar dochter Bo, uit Limburg en van de Japanse tijdens journaliste Ushi. Ushi naar verrast tijdens internationale sterren met haar de schaamteloos openhartige de vragen en haar naar komische Japanse accent, terwijl de familie op tv Leenders tijdens er alles aan de doet om op televisie te in het verschijnen.

december 2018
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord