Programma gemist?

Humoristisch programma door waarin tijdens Wendy van Dijk in de uit huid kruipt van de door tijdens Japanse journaliste Ushi op tv en van oma Betsie, moeder Gerda van tijdens en dochter Bo Leenders uit van Limburg.

Moeder Gerda op staat op Schiphol met te wachten op haar een tweelingzus naar die ze al in heel wat tijdens jaren niet heeft gezien. door Joris Linssen van `Hello tijdens Goodbye´ loopt haar tegen tijdens de het lijf en er op ontstaat enorme een verwarring als de tijdens tweelingzus aankomt, maar met Gerda is verdwenen. naar Ushi heeft een interview met van Brad & Katie in uit de het soapserie `As op The World Turns´. Dit van duo, wat in het echt op ook naar een stel met is, heeft geen idee waarin ze in terecht zijn gekomen. uit Met elkaar tijdens acteren ze er vrolijk op tv op de los.

Dochter een Bo heeft door een prijs gewonnen in en mag daardoor een op figurantenrol spelen met bij `Goede Tijden, tijdens Slechte Tijden´. Op deze manier van komt ze in in contact met Jan in Kooijman. Bo weet het de opname een in aantal keer verstoren met en natuurlijk heeft ze het na afloop een van grote verrassing door voor Jan. Ushi met heeft een op interview met Songfestival-legende Johnny een Logan. Ushi vindt Johnny door op Logan behoorlijk `gay´ en vraagt naar hem door een toontje lager op te zingen want dat is wel van veel met mannelijker.

Ushi naar heeft een tijdens interview met rapper en de `The Voice UK´-coach Will.i.am. in De rapper is het enorm op tv moe tijdens het tijdens interview en wil zijn zonnebril op tv niet afdoen. Ushi tijdens doet naar een blind audition op tv voor de rapper, maar zal uit hij zijn stoel de omdraaien? Moeder Gerda het is te op zien in `All You Need op tv Is een Love´, waar ze door een serenade wil het brengen aan naar haar man Toon. Tijdens de de repetities gaat tijdens het helemaal mis. een Gerda irriteert Robert op ten Brink, uit aangezien ze niet luistert in naar het advies een dat ze met van hem krijgt.

Ushi heeft op een interview met televisiedokter van Christian Jessen. Hij tijdens weet niet wat een hem overkomt. En de de uit fles champagne door op tafel vindt gretig aftrek bij de de door televisiedokter. Hiermee op denk hij zijn zenuwen op onder bedwang door te kunnen houden. Oma Betsie met is op te zien een in het programma van John door Williams, `Het Spijt tijdens Me´. van Ben, een oude vriend van op tv de overleden echtgenoot door van Betsie, heeft tijdens uit hun huwelijk een op op tv nummer gezongen wat Betsie enorm veel uit met pijn heeft gedaan. Ben probeert door het via uit `Het Spijt Me´ goed de te de maken.

Ushi met heeft een naar interview met Supernanny de Jo Frost. Ushi de maakt het Jo Frost een niet makkelijk, tijdens maar Tojo ook niet. tijdens Jo kan al door haar kennis van goed gebruiken bij de streken die door Tojo uithaalt. naar Zelfs de strafbank wordt op tv naar erbij gehaald. Bo Leenders is uit samen met een haar het vriend Harry te zien in tijdens `Campinglife´, gepresenteerd in door Sander in Janson. Tijdens de draaidag vergeet op tv Bo haar vriend Harry door helemaal en het valt als een blok van voor naar Sander. Ze wil door niets liever op tv dan met Sander in haar de tentje tijdens zitten

Ushi door heeft een interessant interview op met acteur David van Hasselhoff. De `Knight Rider´ het en `Baywatch´-ster doet door Ushi namelijk met een bijzonder aanzoek tijdens naar de het interview. Moeder Gerda op is te zien in in het programma `TV met Makelaar´, gepresenteerd het door Lieke van Lexmond. Oma in de Betsie heeft al geruime tijd het haar huis te koop de staan, dus tijdens schakelt het Gerda de `TV Makelaar´ tijdens in om het het huis te verkopen. Het uit wordt Gerda allemaal op te veel. Zeker als naar ze beseft een dat Chef de uit tuinkabouter een uit nieuwe eigenaar gaat de krijgen.

Ushi op heeft een zeer bijzondere ontmoeting de met de een Amerikaanse comédienne Ruby Wax. door naar De vrouw die in haar eigen in op carrière zelf talloze grote namen heeft op geïnterviewd, staat voor in het eerst uit in haar van leven zelf met haar mond de vol op tanden. Oma Betsy op Leenders krijgt bezoek de van Martin in Gaus. Haar hondje Itsy is onhandelbaar. tijdens op Ze blaft de hele het dag door, in plast en poept in de woonkamer op tv en tijdens in de gootsteen en oma op uit Betsy weet niet meer wat van ze het aan moet met haar jack op russell.

Humoristisch van programma waarin Wendy tijdens van Dijk in de huid met kruipt uit van de familie Leenders, in oma Betsie, moeder Gerda met en dochter tijdens Bo, een uit Limburg en de Japanse op journaliste met Ushi. Ushi verrast internationale sterren met de een haar schaamteloos openhartige vragen en naar haar komische Japanse accent, door terwijl de door familie Leenders van er alles aan op tv doet om op televisie het te met verschijnen.

Humoristisch naar programma waarin Wendy uit van Dijk in van de huid kruipt van tijdens de familie Leenders, van oma in Betsie, moeder Gerda op tv en dochter Bo, uit Limburg en van de naar Japanse journaliste Ushi. het Ushi verrast internationale sterren met met haar een schaamteloos openhartige vragen op tv en haar tijdens komische Japanse accent, een terwijl de familie Leenders er met alles aan doet om naar op televisie te uit de verschijnen.

Oma Betsie met droomt zelfs op haar door op tv leeftijd nog van een grootse televisie de carrière en uit laat het dat nou net mogelijk zijn nu een in ze een nieuwe de bastaard voor Benidorm Bastards met zoeken! Oma Betsie op was altijd al jaloers in op de opa´s en naar oma´s door in dat programma. op tv Nu ze zelf uit een aflevering mee mag spelen de het is ze er van overtuigd dat op zij de beste van bastaard is voor op deze show. op Na het met kennismaken met bastaards uit Hein en door Bep en het bespreken van in het script, naar ziet Bep het al de gauw niet zitten met tijdens uit Betsie. Volgens oma Betsie negeert naar Bep in haar volkomen, terwijl ze juist vriendinnen het moeten zijn! Oma met met Betsie probeert op tijdens allerlei manieren de aandacht een van Bep te trekken, door maar naar de toon is gezet. Ze het heeft geen naar goede eerste indruk gemaakt door bij op Bep, en of dit nog gaat van van veranderen is de grote vraag. de Zal Bep uit de praatgrage, de lenige en o zo op eerlijke Betsie als haar vriendin van gaan beschouwen tijdens of eindigt het naar Benidorm Bastards op avontuur van oma Betsie in op tv in een grote ruzie? Ushi ontmoet een vandaag in Nederland uit niet 1 popster, maar tijdens met wel 4! De Nederlandse zanger Guus op Meeuwis heeft Ushi in gevraagd de door zangers van The het Baseballs te interviewen. door Ushi uit ontmoet Guus in het College het hotel door in Amsterdam. Ze een besluit dat Guus in een in kamertje achter een een beeldscherm moet met zitten om mee te op tv kijken bij van het interview. door Als the Baseballs binnenkomen in schrikt Ushi al gelijk tijdens van het haar van een de op tv jongens. Naast de hanenkam tijdens en de op naam van de band uit is het Ushi pas écht onder een de indruk in na het zingen op en dansen op 'Er van is een nacht'! op Ze vraagt om de op tv vertaling van het het nummer, maar net met zo moeilijk in als Engels voor Ushi door is, is het voor door the Baseballs door dus Ushi vindt het het verhaal nogal saai... op tv het Gaan the Baseballs Ushi in nog van gedachten veranderen uit of wordt Ushi nooit tijdens op fan van deze in zangers?

Ushi door heeft een interview de met Sophie Ellis Bextor. Met in op haar single 'Murder door On The Dancefloor´ brak een ze definitief door in tijdens de hitlijsten. Sophie staat in de bekend als een de hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om op tv een beetje los uit te komen en op tv om Sophie in kennis te in laten maken met met de Amsterdamse Dance met scene, steekt Ushi een met joint op. door Eens zien hoe Sophie uit op deze Amsterdamse het delicatesse reageert..Dochter met Bo maakt deze week het een onderdeel uit van met het programma Het tijdens het Familiediner met presentator Bert van Leeuwen. op De zussen met Bo uit en Esmaralda hebben een al geruime tijd een het conflict met elkaar. in Aan Bert de van taak om een het probleem op met te lossen. Lukt een het Bert om de twee de zussen het weer te op herenigen of komt er een het ander staartje aan vast op de te zitten?

Humoristisch programma waarin tijdens Wendy van Dijk het tijdens in de huid kruipt van de het familie door Leenders, oma het Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, op tv uit Limburg een en de Japanse een journaliste Ushi. Ushi de verrast internationale op sterren met haar schaamteloos van openhartige vragen en van haar uit komische Japanse accent, terwijl de familie tijdens Leenders er op alles het aan doet om op televisie tijdens te door verschijnen.

Humoristisch programma waarin van Wendy door van Dijk in op de huid kruipt de van de familie Leenders, oma met Betsie, in moeder Gerda een en dochter Bo, de uit Limburg en de Japanse journaliste op tv Ushi. Ushi verrast op internationale sterren met met haar schaamteloos door openhartige vragen door en haar komische van Japanse accent, terwijl de met familie Leenders de er alles door aan doet om op uit televisie te de verschijnen.

Humoristisch programma waarin door Wendy door van Dijk in naar de huid naar kruipt van de familie de Leenders, oma Betsie, moeder Gerda op tv en dochter Bo, in uit Limburg door en de Japanse journaliste uit Ushi. Ushi verrast op tv internationale sterren met op haar schaamteloos openhartige uit vragen en tijdens haar komische naar Japanse accent, terwijl de uit familie naar Leenders er alles aan doet om uit op televisie met te op verschijnen.

juni 2019
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord