Programma gemist?

Humoristisch programma waarin van van Wendy van Dijk in door de huid kruipt van met de op Japanse journaliste Ushi en door van oma Betsie, moeder Gerda met met en dochter Bo Leenders uit op Limburg.

Moeder Gerda staat in op op tv Schiphol te tijdens wachten op haar tweelingzus tijdens die ze al heel op tv wat jaren de niet heeft met gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ door loopt haar tegen het het door lijf en naar er ontstaat enorme verwarring op tv als de tweelingzus op aankomt, maar het Gerda is verdwenen. Ushi heeft een de interview het met Brad & Katie uit op tv de soapserie tijdens `As The op tv World Turns´. Dit duo, tijdens wat een in het echt ook een de stel door is, heeft geen idee op waarin ze door terecht zijn gekomen. Met uit elkaar acteren ze er vrolijk naar op het los.

Dochter naar Bo heeft een prijs gewonnen naar met en mag daardoor een figurantenrol spelen een bij `Goede naar Tijden, naar Slechte Tijden´. Op deze manier op tv komt ze in contact op met Jan door Kooijman. op tv Bo weet de opname tijdens een aantal keer verstoren en uit natuurlijk heeft in ze na afloop een van grote tijdens verrassing voor Jan. op Ushi heeft een interview uit met Songfestival-legende Johnny van Logan. van Ushi vindt Johnny Logan behoorlijk in `gay´ en op tv vraagt hem in een toontje lager te zingen met want dat is op wel veel van mannelijker.

Ushi in heeft een door interview met rapper een en `The Voice UK´-coach Will.i.am. met De rapper is enorm door moe tijdens het naar de interview en wil zijn zonnebril een niet afdoen. Ushi op doet een het blind audition voor de een rapper, maar door zal hij zijn stoel uit omdraaien? Moeder van Gerda is te zien in de `All You Need naar Is de Love´, waar van ze een serenade wil brengen het aan haar man Toon. uit Tijdens de repetities op tv gaat het van helemaal mis. Gerda irriteert de Robert een ten Brink, aangezien ze tijdens niet luistert naar met het van advies dat ze van hem het krijgt.

Ushi tijdens heeft een interview uit met televisiedokter Christian Jessen. op Hij weet uit niet wat op tv hem overkomt. En de fles op champagne op met tafel vindt gretig aftrek bij van de televisiedokter. tijdens Hiermee naar denk hij zijn van zenuwen onder bedwang te kunnen houden. met tijdens Oma Betsie is de te zien het in het programma van in John Williams, `Het Spijt door Me´. Ben, op een oude vriend van in de overleden echtgenoot van in naar Betsie, heeft tijdens op tv hun huwelijk een nummer gezongen wat op tv Betsie enorm naar veel pijn heeft gedaan. de Ben probeert met het via `Het een Spijt Me´ uit goed te van maken.

Ushi heeft een uit op tv interview met Supernanny Jo tijdens Frost. Ushi van maakt het Jo Frost op tv niet makkelijk, maar Tojo ook in niet. Jo op tv kan in al haar kennis in goed gebruiken bij tijdens de streken die Tojo met uithaalt. Zelfs de strafbank wordt op tv erbij gehaald. uit Bo Leenders is van samen op tv met haar vriend Harry op te het zien in `Campinglife´, gepresenteerd op tv door Sander Janson. van Tijdens de draaidag vergeet Bo in haar met vriend Harry helemaal en naar valt als op tv een blok voor Sander. Ze in wil niets liever de dan met Sander door in haar uit tentje uit zitten

Ushi heeft een naar interessant interview met door acteur van David Hasselhoff. De `Knight met Rider´ naar en `Baywatch´-ster doet op Ushi namelijk een bijzonder aanzoek van tijdens het naar interview. Moeder Gerda de is te zien in het op tv programma `TV op Makelaar´, met gepresenteerd door Lieke van Lexmond. naar Oma Betsie heeft al een geruime tijd naar haar uit huis te koop staan, dus schakelt op Gerda de met `TV Makelaar´ in uit om het uit huis te de verkopen. Het wordt Gerda allemaal te op tv op tv veel. Zeker als ze de beseft dat Chef de tuinkabouter het een nieuwe eigenaar op gaat het krijgen.

Ushi in heeft een in zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse de comédienne Ruby van Wax. De vrouw uit die in haar eigen in uit carrière zelf talloze grote namen heeft door geïnterviewd, staat voor een het door eerst in haar van leven zelf met met haar mond uit vol tanden. Oma Betsy Leenders van krijgt bezoek van Martin van Gaus. Haar in hondje tijdens Itsy is onhandelbaar. Ze blaft de de hele dag naar door, het plast en poept in de woonkamer door op en in de met gootsteen en oma Betsy uit weet niet uit meer wat ze aan moet naar met op tv haar jack russell.

Humoristisch programma door waarin Wendy van op Dijk in een de huid kruipt van tijdens de familie Leenders, oma een met Betsie, moeder Gerda de en dochter Bo, uit op tv Limburg en met de Japanse journaliste Ushi. Ushi van verrast internationale sterren met de haar schaamteloos een openhartige vragen en haar op tv komische Japanse het accent, terwijl de het familie Leenders er in alles aan doet om met op televisie op te door verschijnen.

Humoristisch met programma waarin op tv Wendy van Dijk in de de huid kruipt van de het familie Leenders, een oma Betsie, moeder Gerda met door en dochter Bo, de uit Limburg en het de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast op tv op internationale sterren met op haar schaamteloos openhartige vragen van en haar komische het Japanse accent, terwijl van de familie Leenders van er alles aan doet om het op televisie uit te van verschijnen.

Oma Betsie van droomt zelfs op van haar leeftijd nog de van een grootse televisie tijdens carrière en de laat dat nou net op mogelijk de zijn nu ze een nieuwe in bastaard voor Benidorm naar naar Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd door al jaloers door op de opa´s en de naar oma´s in dat programma. van Nu ze de zelf een aflevering mee mag op tv spelen is ze er naar van overtuigd door dat zij de beste een door bastaard is voor op tv deze show. Na het tijdens kennismaken met het bastaards Hein en Bep en het de met bespreken van het script, ziet Bep het het al op tv gauw niet zitten met op Betsie. Volgens oma tijdens Betsie een negeert Bep haar volkomen, terwijl op tv ze juist van vriendinnen de moeten zijn! Oma uit Betsie probeert op allerlei manieren de een aandacht van het Bep te het trekken, maar de toon is naar het gezet. Ze heeft geen door goede eerste indruk gemaakt bij uit Bep, en op of uit dit nog gaat veranderen is uit de grote vraag. in Zal Bep de praatgrage, in met lenige en o zo van eerlijke Betsie als een haar vriendin op tv gaan beschouwen of eindigt het op Benidorm Bastards naar avontuur van oma een Betsie in een grote tijdens ruzie? Ushi ontmoet vandaag het in Nederland niet op 1 uit popster, maar wel 4! op tv De het Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft van Ushi gevraagd de de zangers van op tv The Baseballs te het interviewen. Ushi ontmoet naar Guus in het College het hotel uit in Amsterdam. Ze besluit dat een Guus van in een kamertje achter een beeldscherm in moet naar zitten om mee te in kijken bij het interview. een Als the op tv Baseballs binnenkomen schrikt Ushi het al van gelijk van het het haar van in de jongens. Naast uit de hanenkam en het de naam van de band met is Ushi pas écht van onder met de indruk na het zingen tijdens en dansen op in uit 'Er is een uit nacht'! Ze vraagt om de door vertaling op van het nummer, maar net de zo moeilijk als naar Engels voor Ushi de is, is het voor op the het Baseballs dus Ushi de vindt het het verhaal nogal saai... tijdens Gaan the Baseballs Ushi nog op tv van gedachten veranderen of op tv naar wordt Ushi nooit fan van deze tijdens met zangers?

Ushi het heeft een een interview met Sophie op Ellis Bextor. Met haar single 'Murder door On The Dancefloor´ uit brak ze definitief door met door in de hitlijsten. Sophie staat door bekend als een de hedendaags de stijlicoon met veel zelfspot. naar Om een een beetje los te komen en naar om uit Sophie kennis te uit laten maken met uit de Amsterdamse Dance scene, door steekt Ushi een naar joint op. uit Eens zien hoe in Sophie op deze Amsterdamse op delicatesse reageert..Dochter Bo maakt door deze week de een onderdeel uit tijdens van het uit programma Het Familiediner met presentator van Bert op tv van Leeuwen. De zussen Bo naar en uit Esmaralda hebben al geruime naar tijd een conflict het met de elkaar. Aan Bert de taak op om het in probleem in op te lossen. Lukt het van Bert om van de twee op tv zussen weer te door herenigen of komt er door een ander staartje een aan vast tijdens te zitten?

Humoristisch op tv programma waarin Wendy van naar Dijk in de door huid een kruipt van de familie van Leenders, oma Betsie, moeder tijdens Gerda en met dochter Bo, met uit Limburg en de de Japanse journaliste op tv Ushi. Ushi verrast internationale sterren met een tijdens haar schaamteloos openhartige vragen en haar de op tv komische Japanse accent, op tv terwijl de familie het Leenders er alles in aan doet om op naar televisie te op tv verschijnen.

Humoristisch programma uit waarin Wendy op van Dijk in met de huid kruipt van uit de familie Leenders, oma van Betsie, naar moeder Gerda en dochter van Bo, uit Limburg en uit de Japanse journaliste door Ushi. Ushi een verrast internationale sterren door met haar schaamteloos met openhartige uit vragen en haar komische door Japanse accent, terwijl de op familie Leenders er alles naar aan een doet om op door televisie te op tv verschijnen.

Humoristisch programma uit waarin door Wendy van Dijk in de het huid kruipt het van de familie Leenders, oma van Betsie, moeder Gerda met en op tv dochter Bo, de uit Limburg en de op Japanse journaliste een Ushi. Ushi verrast internationale met sterren met tijdens haar schaamteloos openhartige vragen en de haar naar komische Japanse accent, terwijl de het familie het Leenders er alles uit aan doet om op televisie te de met verschijnen.

juli 2021
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!