Programma gemist?

Humoristisch programma met waarin het Wendy van Dijk in de de huid uit kruipt van de Japanse journaliste Ushi naar en van oma met uit Betsie, moeder Gerda en dochter door Bo Leenders tijdens uit Limburg.

Moeder Gerda op tv staat op Schiphol van te wachten op door haar tweelingzus de die ze al heel van wat in jaren niet heeft van gezien. Joris Linssen van van `Hello Goodbye´ loopt haar de tegen het lijf door en er ontstaat enorme een verwarring als de op tweelingzus naar aankomt, maar naar Gerda is verdwenen. Ushi heeft een op interview met met Brad & naar Katie uit van de soapserie `As The World Turns´. de Dit duo, naar wat in het in echt ook een van stel op is, heeft geen idee waarin ze door terecht zijn gekomen. naar Met van elkaar acteren ze er op tv vrolijk naar op los.

Dochter door Bo heeft een van prijs gewonnen op en mag daardoor een op figurantenrol spelen bij `Goede door Tijden, in Slechte Tijden´. Op uit deze manier komt ze in naar contact uit met Jan Kooijman. een Bo weet de opname een naar aantal keer verstoren naar en in natuurlijk heeft ze na op tv afloop een van grote verrassing voor Jan. Ushi op tv heeft een interview met op Songfestival-legende op tv Johnny Logan. een Ushi vindt Johnny een Logan behoorlijk `gay´ uit en vraagt hem een toontje met lager te door zingen want dat op is wel veel uit mannelijker.

Ushi het heeft een interview met met rapper in en `The Voice UK´-coach tijdens Will.i.am. De uit rapper is enorm in moe tijdens het een interview en wil zijn van zonnebril niet afdoen. Ushi tijdens doet een blind tijdens audition voor uit de rapper, maar zal op tv hij zijn een stoel omdraaien? tijdens Moeder Gerda is te zien de in door `All You Need door Is Love´, waar ze een serenade uit wil tijdens brengen aan een haar man Toon. Tijdens de repetities met een gaat het helemaal in mis. Gerda irriteert Robert ten Brink, tijdens de aangezien ze niet luistert tijdens naar het advies uit dat ze van hem tijdens krijgt.

Ushi heeft een een interview met televisiedokter op Christian Jessen. Hij naar weet door niet wat hem in overkomt. En op de fles champagne op tafel vindt naar gretig aftrek bij uit op de televisiedokter. Hiermee denk tijdens hij zijn zenuwen met onder bedwang te in kunnen houden. de Oma Betsie is te met zien in uit het programma van John Williams, naar op `Het Spijt Me´. Ben, een met oude vriend van de naar in overleden echtgenoot van Betsie, heeft tijdens door hun met huwelijk een nummer gezongen wat door Betsie op enorm veel op pijn heeft gedaan. Ben probeert het uit de via `Het Spijt Me´ van goed te tijdens maken.

Ushi de heeft een interview tijdens met Supernanny Jo door Frost. Ushi maakt het het Jo Frost niet van makkelijk, het maar Tojo ook niet. Jo kan in al op haar kennis de goed gebruiken bij de streken die in Tojo uithaalt. Zelfs naar de tijdens strafbank wordt erbij uit gehaald. Bo Leenders is het door samen met haar de vriend Harry te zien van in `Campinglife´, gepresenteerd door door Sander Janson. Tijdens met de draaidag vergeet een Bo haar een vriend Harry helemaal naar en valt naar als een blok voor Sander. Ze het door wil niets liever tijdens dan met Sander in haar door tentje op zitten

Ushi van heeft een interessant interview met het acteur David naar Hasselhoff. De de `Knight Rider´ een en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk tijdens een bijzonder aanzoek tijdens door tijdens het interview. Moeder door Gerda is te zien op tv in het programma een `TV Makelaar´, gepresenteerd door het Lieke in van Lexmond. Oma Betsie heeft in al geruime tijd haar een huis te tijdens koop staan, dus van schakelt op tv Gerda de `TV Makelaar´ in door om het het huis te verkopen. een Het wordt Gerda allemaal te naar veel. Zeker als op ze uit beseft dat Chef de van tuinkabouter op een nieuwe eigenaar gaat van krijgen.

Ushi heeft door een zeer het bijzondere ontmoeting met tijdens de Amerikaanse comédienne Ruby in Wax. De vrouw die door in haar eigen op in carrière zelf talloze grote namen heeft tijdens naar geïnterviewd, staat voor het eerst naar in haar leven zelf op met haar op tv mond vol tanden. een Oma Betsy Leenders krijgt met bezoek een van Martin Gaus. het Haar hondje Itsy is onhandelbaar. in Ze blaft de naar hele uit dag door, plast en poept naar in naar de woonkamer op en in de gootsteen op tv en oma Betsy weet niet een meer van wat ze aan moet de met haar door jack russell.

Humoristisch van programma waarin Wendy van van Dijk in in de huid kruipt van door de de familie Leenders, oma Betsie, door moeder Gerda en dochter op tv Bo, uit een Limburg en de Japanse met journaliste een Ushi. Ushi verrast internationale sterren met in haar in schaamteloos openhartige vragen het en haar een komische Japanse accent, terwijl de op familie Leenders er alles door aan doet op tv om op televisie de te in verschijnen.

Humoristisch programma waarin uit Wendy van in Dijk in de door huid kruipt van de de familie Leenders, oma een Betsie, in moeder Gerda en dochter Bo, de uit uit Limburg en de Japanse journaliste van Ushi. Ushi verrast tijdens internationale sterren met uit haar schaamteloos openhartige de vragen en haar op komische Japanse door accent, terwijl de de familie Leenders met er alles aan doet het om op televisie met te het verschijnen.

Oma Betsie droomt van zelfs op in haar leeftijd nog van op een naar grootse televisie in carrière en laat dat op tv nou net mogelijk zijn met nu ze een nieuwe op bastaard voor Benidorm tijdens Bastards zoeken! de Oma Betsie naar was altijd al jaloers op door de opa´s op tv en oma´s in van dat programma. met Nu ze zelf een door aflevering mee van mag spelen is ze er een van in overtuigd dat zij de beste uit bastaard is voor door deze door show. Na het kennismaken met naar van bastaards Hein en het Bep en het bespreken in van het op tv script, ziet Bep het al gauw naar niet zitten met uit Betsie. Volgens oma naar Betsie het negeert Bep haar volkomen, door terwijl ze juist vriendinnen op moeten zijn! Oma een een Betsie probeert op allerlei het manieren de aandacht van Bep met te met trekken, maar op de toon is gezet. met Ze heeft geen goede eerste op tv indruk in gemaakt bij naar Bep, en of dit van nog gaat tijdens veranderen is de grote vraag. Zal uit Bep op de praatgrage, lenige in en o zo eerlijke van Betsie een als haar vriendin gaan beschouwen of op eindigt het van Benidorm Bastards avontuur van een oma Betsie uit in een met grote ruzie? Ushi het ontmoet vandaag het in Nederland niet 1 popster, maar met de wel 4! De Nederlandse een zanger Guus Meeuwis op heeft Ushi gevraagd de zangers door van met The Baseballs te interviewen. naar Ushi de ontmoet Guus in het College hotel in in Amsterdam. door Ze besluit dat Guus door in een van kamertje door achter een beeldscherm naar moet zitten om uit mee te kijken bij het het interview. Als the de Baseballs binnenkomen schrikt een Ushi tijdens al gelijk van naar het haar van de jongens. Naast met de een hanenkam en de naam naar van de band is door Ushi pas uit écht onder de indruk op na het zingen een en dansen uit op door 'Er is een nacht'! uit Ze vraagt om de uit vertaling van het nummer, op met maar net zo moeilijk als Engels tijdens voor met Ushi is, is het tijdens voor the Baseballs een dus in Ushi vindt het verhaal nogal in saai... Gaan the met Baseballs Ushi nog een van gedachten veranderen naar of wordt Ushi nooit met fan van deze op tijdens zangers?

Ushi heeft naar een interview met Sophie naar Ellis Bextor. de Met haar single 'Murder in On uit The Dancefloor´ brak ze een definitief door in de het hitlijsten. Sophie door staat met bekend als een in hedendaags stijlicoon met veel op tv zelfspot. Om uit een beetje los te komen en een om Sophie naar kennis te tijdens laten maken met de op tv Amsterdamse uit Dance scene, steekt Ushi een een joint op. door Eens zien hoe het Sophie op met deze Amsterdamse delicatesse reageert..Dochter op tv Bo maakt deze in week een onderdeel uit van naar in het programma Het met Familiediner met presentator Bert van van Leeuwen. tijdens De zussen Bo het en Esmaralda hebben al een geruime tijd van een conflict met elkaar. Aan in Bert in de taak om het probleem met op met te lossen. een Lukt het Bert om de een twee zussen weer te in herenigen of van komt er een ander uit staartje aan vast door te van zitten?

Humoristisch van programma waarin Wendy van Dijk de in de het huid kruipt van de op familie Leenders, oma het het Betsie, moeder Gerda uit en dochter Bo, de uit Limburg en de Japanse een journaliste uit Ushi. Ushi verrast internationale op tv sterren met met haar schaamteloos openhartige vragen op tv en haar komische Japanse accent, met terwijl de familie met met Leenders er alles aan doet om naar naar op televisie te met verschijnen.

Humoristisch met programma waarin Wendy een van Dijk in in de huid kruipt van op de familie tijdens Leenders, oma Betsie, moeder naar Gerda op tv en dochter Bo, uit Limburg en met de de Japanse journaliste Ushi. naar Ushi verrast internationale op tv sterren met haar schaamteloos openhartige uit van vragen en haar het komische Japanse accent, het terwijl de familie Leenders er alles tijdens aan doet door om op televisie te van in verschijnen.

Humoristisch met programma waarin Wendy naar van Dijk in de huid een kruipt van een de familie Leenders, oma uit Betsie, moeder op Gerda en dochter Bo, naar van uit Limburg en de de Japanse journaliste Ushi. een Ushi verrast op internationale sterren met haar schaamteloos openhartige het vragen en haar het uit komische Japanse accent, terwijl de uit familie Leenders er het alles aan naar doet om op uit televisie te tijdens verschijnen.

september 2017
22-12-2012 19:57

Aflevering 8

Ushi & The Family - Aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de Japanse journaliste Ushi en van oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo Leenders uit Limburg.

15-12-2012 20:00

Aflevering 7

Ushi & The Family - Aflevering 7

Moeder Gerda staat op Schiphol te wachten op haar tweelingzus die ze al heel wat jaren niet heeft gezien. Joris Linssen van `Hello Goodbye´ loopt haar tegen het lijf en er ontstaat enorme verwarring als de tweelingzus aankomt, maar Gerda is...

08-12-2012 20:00

Aflevering 6

Ushi & The Family - Aflevering 6

Dochter Bo heeft een prijs gewonnen en mag daardoor een figurantenrol spelen bij `Goede Tijden, Slechte Tijden´. Op deze manier komt ze in contact met Jan Kooijman. Bo weet de opname een aantal keer verstoren en natuurlijk heeft ze na afloo...

01-12-2012 19:59

Aflevering 5

Ushi & The Family - Aflevering 5

Ushi heeft een interview met rapper en `The Voice UK´-coach Will.i.am. De rapper is enorm moe tijdens het interview en wil zijn zonnebril niet afdoen. Ushi doet een blind audition voor de rapper, maar zal hij zijn stoel omdraaien? Moeder Ge...

24-11-2012 20:00

Aflevering 4

Ushi & The Family - Aflevering 4

Ushi heeft een interview met televisiedokter Christian Jessen. Hij weet niet wat hem overkomt. En de fles champagne op tafel vindt gretig aftrek bij de televisiedokter. Hiermee denk hij zijn zenuwen onder bedwang te kunnen houden. Oma Bets...

17-11-2012 19:59

Aflevering 3

Ushi & The Family - Aflevering 3

Ushi heeft een interview met Supernanny Jo Frost. Ushi maakt het Jo Frost niet makkelijk, maar Tojo ook niet. Jo kan al haar kennis goed gebruiken bij de streken die Tojo uithaalt. Zelfs de strafbank wordt erbij gehaald. Bo Leenders is sam...

10-11-2012 20:00

Aflevering 2

Ushi & The Family - Aflevering 2

Ushi heeft een interessant interview met acteur David Hasselhoff. De `Knight Rider´ en `Baywatch´-ster doet Ushi namelijk een bijzonder aanzoek tijdens het interview. Moeder Gerda is te zien in het programma `TV Makelaar´, gepresenteerd doo...

03-11-2012 20:00

Aflevering 1

Ushi & The Family - Aflevering 1

Ushi heeft een zeer bijzondere ontmoeting met de Amerikaanse comédienne Ruby Wax. De vrouw die in haar eigen carrière zelf talloze grote namen heeft geïnterviewd, staat voor het eerst in haar leven zelf met haar mond vol tanden. Oma Betsy L...

26-11-2011 20:03

Najaar 2011 aflevering 8

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 8

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

19-11-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 7

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 7

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

12-11-2011 20:02

Najaar 2011 aflevering 6

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programm...

05-11-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 5

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 5

Ushi heeft een interview met Sophie Ellis Bextor. Met haar single 'Murder On The Dancefloor´ brak ze definitief door in de hitlijsten. Sophie staat bekend als een hedendaags stijlicoon met veel zelfspot. Om een beetje los te komen en om Sop...

29-10-2011 20:00

Najaar 2011 aflevering 4

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 4

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

22-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 3

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 3

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

15-10-2011 20:04

Najaar 2011 aflevering 2

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 2

Humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren met haar schaamteloos openhartig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ushi & The Family gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ushi & The Family de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ushi & The Family bij Ushi & The Family liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ushi & The Family. Heb je een uitzending van Ushi & The Family gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-12-2012 om 19:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord