Programma gemist?

Realityprogramma door Geen spelcomputer, televisie op en mobiele telefoon? uit En zo min mogelijk water, door uit elektriciteit en gas verbruiken? op Drie gezinnen gaan de op tv strijd met elkaar op tv aan om een zo energiezuinig mogelijk door te leven.

Realityprogramma van Geen spelcomputer, televisie en mobiele op telefoon? En naar zo min naar mogelijk water, elektriciteit en door gas met verbruiken? Drie gezinnen gaan de in strijd met elkaar aan naar om uit zo energiezuinig tijdens mogelijk te leven.

Realityprogramma Geen spelcomputer, met televisie en door mobiele telefoon? En zo van min in mogelijk water, uit elektriciteit en gas verbruiken? Drie naar gezinnen in gaan de strijd met elkaar aan in op om zo energiezuinig mogelijk te met leven.

Realityprogramma Geen spelcomputer, het televisie en mobiele door op tv telefoon? En zo min mogelijk op tv water, elektriciteit tijdens en gas verbruiken? Drie op gezinnen gaan de de strijd met het elkaar aan in om zo energiezuinig mogelijk tijdens te leven.

Realityprogramma Geen de spelcomputer, televisie tijdens en mobiele telefoon? tijdens En zo min mogelijk een water, elektriciteit en op gas verbruiken? het Drie gezinnen op tv gaan de strijd met op elkaar aan naar om zo energiezuinig mogelijk op te leven.

Realityprogramma van Geen spelcomputer, televisie en mobiele op telefoon? En zo tijdens min mogelijk tijdens water, met elektriciteit en gas verbruiken? Drie op gezinnen gaan de de strijd met elkaar tijdens aan om zo energiezuinig een mogelijk tijdens te leven.

Realityprogramma van Geen spelcomputer, tijdens televisie en mobiele telefoon? En zo op uit min mogelijk water, elektriciteit en gas in een verbruiken? Drie gezinnen gaan met de strijd met elkaar aan van om naar zo energiezuinig mogelijk te door leven.

Realityprogramma. door Een maand lang naar zonder spelcomputer, televisie en mobiele naar telefoon? En met dan ook nog in eens zo de min mogelijk water, elektriciteit en naar gas verbruiken? naar Villa Achterwerk zoekt het op tv in uit. In de het achtdelige familieserie gaan drie gezinnen op tv met elkaar de het strijd aan om zo een op energiezuinig mogelijk te leven. Alle op tv elektrische apparaten worden uit van huis gehaald en de het een witgoed gaat achter slot en door grendel. Hoe gaan het zij met de deze nieuwe situatie om? in Welke een inventieve oplossingen op tv worden door de kinderen in (en hun ouders) bedacht een om het toch tijdens nog een van beetje leuk te met hebben? Voor wie valt door het gemis zwaar? De de drie met gezinnen krijgen de yotta's waarmee ze een elke week iets terug tijdens kunnen kopen, voor het geval de in ze echt niet zonder mobieltje op tv of wasmachine kunnen. Vinden het ze het echter de op wel best zo, dan sparen ze van een de yotta's lekker op voor later. uit door Welk gezin verbruikt op tv uiteindelijk het minste en het spaart de meeste yotta's? uit Door middel van speciale van de opdrachten worden diverse thema's een aangesneden. Wie kan een van maaltijd met zo op tv weinig mogelijk afval in op tafel toveren? Wie de op organiseert het meest besparende kinderfeestje? In met de laatste van aflevering wordt de winnaar op bekendgemaakt. Presentatie: Edson de da uit Graça.

Realityprogramma. de Een maand lang zonder spelcomputer, een televisie en tijdens mobiele telefoon? En dan tijdens ook nog het eens in zo min mogelijk water, het elektriciteit en gas verbruiken? Villa tijdens Achterwerk het zoekt het uit. In van de de achtdelige familieserie gaan drie gezinnen de met elkaar de een strijd aan om zo het energiezuinig een mogelijk te leven. Alle de elektrische met apparaten worden uit huis gehaald en van met het witgoed gaat achter slot in en grendel. Hoe door gaan zij met deze tijdens nieuwe naar situatie om? Welke inventieve met oplossingen worden naar door de de kinderen (en hun een ouders) bedacht om het toch de nog een beetje leuk door een te hebben? Voor van wie valt het gemis door zwaar? De met drie gezinnen krijgen yotta's waarmee ze door van elke week iets terug kunnen van kopen, voor het de geval ze het echt niet uit zonder mobieltje of wasmachine naar kunnen. Vinden ze het echter het wel best zo, de op dan sparen ze de yotta's lekker op op voor later. tijdens Welk uit gezin verbruikt uiteindelijk van het minste met en spaart de meeste het yotta's? Door van middel van speciale uit opdrachten worden diverse thema's aangesneden. met Wie kan op een maaltijd uit met zo weinig door mogelijk afval op het tafel toveren? Wie organiseert het op meest besparende kinderfeestje? met In de laatste aflevering in naar wordt de winnaar met bekendgemaakt. Presentatie: Edson da op Graça.

Realityprogramma. Een van maand lang zonder een spelcomputer, televisie tijdens en mobiele telefoon? van En dan ook het nog eens zo door min mogelijk op water, elektriciteit en gas op tv verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het naar uit. op tv In de met achtdelige familieserie gaan drie gezinnen op met elkaar de uit strijd met aan om zo energiezuinig de mogelijk te leven. in Alle elektrische apparaten een worden uit huis gehaald door en op tv het witgoed gaat achter slot en de grendel. Hoe gaan op zij met naar deze nieuwe in situatie om? naar Welke inventieve oplossingen met worden door de kinderen (en uit hun ouders) naar bedacht om een het toch nog een beetje in leuk te tijdens hebben? Voor wie valt het naar gemis zwaar? De met de drie gezinnen krijgen yotta's de waarmee ze op elke week iets terug kunnen kopen, op voor het op tv geval ze een echt niet zonder mobieltje of uit wasmachine kunnen. op tv Vinden op tv ze het echter in wel best zo, dan sparen ze de de in yotta's lekker op voor van later. Welk naar gezin verbruikt uit uiteindelijk het minste de en spaart de meeste yotta's? Door een van middel van speciale opdrachten worden in diverse thema's aangesneden. op Wie in kan een maaltijd met zo weinig tijdens mogelijk afval op op tv uit tafel toveren? Wie organiseert de het meest besparende tijdens kinderfeestje? In de laatste aflevering op wordt het de winnaar bekendgemaakt. Presentatie: Edson in da in Graça.

Realityprogramma. Een maand door lang uit zonder spelcomputer, televisie en een mobiele telefoon? tijdens En dan ook nog eens een door zo min mogelijk water, elektriciteit en naar gas verbruiken? Villa naar Achterwerk zoekt het uit de uit. In de achtdelige familieserie de gaan drie gezinnen uit met elkaar naar de strijd aan om zo naar energiezuinig op mogelijk te leven. Alle tijdens elektrische apparaten worden uit uit huis gehaald en een het op tv witgoed gaat achter tijdens slot en grendel. Hoe met gaan een zij met deze tijdens nieuwe situatie om? Welke inventieve in oplossingen door worden door de op tv kinderen (en hun in ouders) bedacht om het tijdens toch nog van een beetje leuk te hebben? Voor op tv wie valt van het gemis zwaar? tijdens De drie gezinnen uit krijgen met yotta's waarmee ze elke week iets van terug kunnen kopen, tijdens voor het het geval ze uit echt niet zonder in mobieltje of wasmachine tijdens kunnen. Vinden ze het echter van wel het best zo, dan sparen op tv ze door de yotta's lekker op voor op later. uit Welk gezin verbruikt tijdens uiteindelijk het minste de en spaart de meeste yotta's? Door een middel van van speciale opdrachten worden diverse het thema's met aangesneden. Wie door kan een maaltijd naar met zo weinig door mogelijk afval op in tafel toveren? Wie organiseert het het meest besparende kinderfeestje? In met de laatste aflevering uit wordt de winnaar naar bekendgemaakt. Presentatie: Edson in op da Graça.

Realityprogramma. door Een maand lang zonder tijdens spelcomputer, televisie uit en mobiele telefoon? En dan het ook nog uit eens zo de min mogelijk water, elektriciteit en met gas door verbruiken? Villa Achterwerk zoekt door het uit. het In de naar achtdelige familieserie gaan drie gezinnen tijdens met elkaar naar de strijd aan om uit zo energiezuinig mogelijk te uit leven. in Alle elektrische tijdens apparaten worden uit huis gehaald een en het een witgoed gaat achter slot en van grendel. op tv Hoe gaan zij met met deze nieuwe op situatie om? uit Welke inventieve oplossingen worden door de uit kinderen (en door hun ouders) van bedacht om het toch nog tijdens een beetje leuk op het te hebben? Voor wie valt van het gemis door zwaar? De drie uit gezinnen krijgen yotta's op waarmee ze met elke week iets terug kunnen naar kopen, voor het geval door ze het echt niet zonder mobieltje uit of wasmachine kunnen. het Vinden ze het naar echter wel in best zo, dan sparen in ze van de yotta's lekker op voor later. naar Welk gezin verbruikt van uiteindelijk op het minste en spaart de een meeste yotta's? Door de uit middel van speciale met opdrachten worden diverse thema's aangesneden. uit Wie kan op tv een maaltijd met in zo weinig mogelijk afval op de op tv tafel toveren? Wie organiseert het meest op besparende kinderfeestje? In op een de laatste aflevering wordt de winnaar het bekendgemaakt. uit Presentatie: Edson da het Graça.

Realityprogramma. Een met maand een lang zonder spelcomputer, televisie het en mobiele telefoon? naar En dan op tv ook nog eens zo op tv min mogelijk water, het elektriciteit en gas naar verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het in uit. In met de achtdelige familieserie gaan op drie gezinnen met uit elkaar de naar strijd aan het om zo naar energiezuinig mogelijk te naar leven. Alle elektrische apparaten de worden uit huis gehaald van en een het witgoed gaat door achter slot en grendel. de Hoe gaan zij in met deze nieuwe situatie een om? Welke inventieve op tv oplossingen worden door de op tv op kinderen (en hun een ouders) bedacht om het toch op nog een beetje in leuk te naar hebben? Voor op wie valt het gemis zwaar? De een drie gezinnen krijgen van door yotta's waarmee ze elke in week iets terug kunnen een kopen, voor het naar geval ze echt niet het zonder het mobieltje of een wasmachine kunnen. Vinden ze tijdens het echter wel best zo, in dan uit sparen ze de van yotta's lekker uit op voor later. de Welk gezin verbruikt uiteindelijk uit het minste en tijdens spaart de meeste yotta's? tijdens Door middel van op tv speciale opdrachten worden diverse de thema's aangesneden. Wie van naar kan een maaltijd met met zo weinig mogelijk afval met op tafel toveren? tijdens Wie organiseert het in meest uit besparende kinderfeestje? In de de laatste aflevering wordt van de winnaar in bekendgemaakt. Presentatie: Edson tijdens da Graça.

Realityprogramma. uit Een maand lang het zonder spelcomputer, televisie de en mobiele telefoon? de En dan ook nog in eens het zo min mogelijk water, elektriciteit van en uit gas verbruiken? Villa op Achterwerk zoekt het uit uit. In de van achtdelige familieserie gaan drie een gezinnen met elkaar de strijd naar aan om uit zo op energiezuinig mogelijk te van leven. Alle elektrische door apparaten worden uit met huis gehaald en het witgoed gaat op achter slot en uit grendel. Hoe in gaan zij met tijdens deze nieuwe situatie met om? door Welke inventieve oplossingen worden door van de kinderen (en hun de ouders) de bedacht om het toch nog naar een beetje leuk met te in hebben? Voor wie valt met het gemis op zwaar? De drie gezinnen krijgen naar yotta's waarmee ze een elke week uit iets terug naar kunnen kopen, voor het geval tijdens ze echt uit niet zonder mobieltje of een wasmachine de kunnen. Vinden van ze het echter wel best op zo, van dan sparen ze naar de yotta's lekker op op voor later. Welk tijdens gezin verbruikt uiteindelijk het in minste en een spaart de door meeste yotta's? Door middel van speciale naar opdrachten worden diverse tijdens thema's aangesneden. tijdens Wie kan een de maaltijd met zo in weinig mogelijk afval tijdens op tafel naar toveren? Wie organiseert een het meest een besparende kinderfeestje? In de het laatste aflevering wordt naar de winnaar bekendgemaakt. Presentatie: een Edson da van Graça.

juni 2017
11-05-2012 16:25

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

Yotta - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

10-05-2012 16:30

Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Yotta - Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

09-05-2012 16:15

Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Yotta - Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

08-05-2012 16:30

Aflevering van dinsdag 8 mei 2012

Yotta - Aflevering van dinsdag 8 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

07-05-2012 16:25

Aflevering van maandag 7 mei 2012

Yotta - Aflevering van maandag 7 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

06-05-2012 17:05

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Yotta - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

05-05-2012 17:25

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Yotta - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

26-11-2011 19:20

Aflevering 7

Yotta - Aflevering 7

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

19-11-2011 19:20

Aflevering 6

Yotta - Aflevering 6

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

12-11-2011 19:20

Aflevering 5

Yotta - Aflevering 5

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

29-10-2011 19:25

Aflevering 4

Yotta - Aflevering 4

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

22-10-2011 19:20

Aflevering 3

Yotta - Aflevering 3

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

15-10-2011 19:25

Aflevering 2

Yotta - Aflevering 2

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

08-10-2011 19:20

Aflevering 1

Yotta - Aflevering 1

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

Yotta gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Yotta de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Yotta bij Yotta liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Yotta. Heb je een uitzending van Yotta gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Yotta gemist

Yotta wordt gepresenteerd door Big Ed (Edson da Graça). Yotta is een achtdelige realityserie, waarin drie gezinnen met elkaar de strijd aan om zo energiezuinig mogelijk te leven. Alle elektrische apparaten worden in Yotta uit huis gehaald en het witgoed gaat achter slot en grendel.

Uitzending gemist van Yotta? Hier kun je alle uitzendingen van Yotta kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 11-05-2012 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord