Programma gemist?

Realityprogramma Geen door spelcomputer, televisie uit en mobiele telefoon? En zo een in min mogelijk water, elektriciteit en gas een het verbruiken? Drie gezinnen op tv gaan de strijd door met elkaar aan om uit zo energiezuinig mogelijk te op tv leven.

Realityprogramma Geen spelcomputer, een televisie en mobiele naar van telefoon? En zo uit min mogelijk water, elektriciteit en naar gas verbruiken? Drie in gezinnen naar gaan de strijd met elkaar naar aan om de zo energiezuinig mogelijk te een leven.

Realityprogramma van Geen spelcomputer, televisie en naar mobiele telefoon? En op zo min naar mogelijk water, elektriciteit en gas de verbruiken? Drie van gezinnen gaan de op strijd met elkaar aan met het om zo energiezuinig mogelijk tijdens te leven.

Realityprogramma uit Geen spelcomputer, televisie van en mobiele telefoon? van En zo min mogelijk water, een elektriciteit en gas naar naar verbruiken? Drie gezinnen gaan de naar strijd met in elkaar aan om zo in energiezuinig het mogelijk te leven.

Realityprogramma het Geen spelcomputer, televisie tijdens en mobiele telefoon? En zo met min mogelijk water, naar met elektriciteit en gas uit verbruiken? Drie gezinnen gaan de het strijd met elkaar aan een om zo energiezuinig op tv mogelijk in te leven.

Realityprogramma Geen spelcomputer, door televisie en naar mobiele telefoon? En zo uit min mogelijk water, van elektriciteit en gas met verbruiken? Drie naar gezinnen gaan de uit strijd met van elkaar aan om zo door energiezuinig mogelijk in te leven.

Realityprogramma Geen spelcomputer, de een televisie en mobiele telefoon? van En zo min het mogelijk water, elektriciteit op tv en gas verbruiken? Drie gezinnen uit gaan de strijd door met elkaar aan op tv om zo energiezuinig van mogelijk te de leven.

Realityprogramma. uit Een maand lang zonder spelcomputer, van televisie en het mobiele de telefoon? En dan ook nog tijdens eens zo min mogelijk van water, naar elektriciteit en gas naar verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het in uit. naar In de achtdelige uit familieserie gaan drie gezinnen door met elkaar de van strijd aan om zo naar energiezuinig uit mogelijk te leven. Alle elektrische uit apparaten worden door uit huis gehaald en op tv het witgoed gaat de achter slot met en met grendel. Hoe gaan zij met deze naar nieuwe door situatie om? Welke inventieve door oplossingen worden door op tv de de kinderen (en hun ouders) door bedacht om tijdens het toch nog een met beetje leuk te naar hebben? Voor wie valt het uit gemis zwaar? in De uit drie gezinnen krijgen yotta's waarmee ze uit elke uit week iets terug kunnen tijdens kopen, voor het geval een naar ze echt niet zonder mobieltje met of wasmachine kunnen. Vinden de ze met het echter wel best zo, met dan in sparen ze uit de yotta's lekker op op voor later. Welk gezin verbruikt het op tv uiteindelijk het minste en spaart tijdens de meeste yotta's? op tv Door middel op tv van speciale in opdrachten worden diverse thema's tijdens aangesneden. Wie in kan een maaltijd met zo naar weinig mogelijk afval op tijdens met tafel toveren? Wie tijdens organiseert het meest besparende met kinderfeestje? In uit de laatste aflevering wordt de winnaar tijdens bekendgemaakt. Presentatie: door Edson da op tv Graça.

Realityprogramma. uit Een maand lang zonder spelcomputer, de televisie een en mobiele met telefoon? En dan ook nog eens de zo uit min mogelijk water, elektriciteit en op gas verbruiken? Villa op tv Achterwerk op tv zoekt het uit. In tijdens de achtdelige met familieserie gaan door drie gezinnen met elkaar de strijd de aan de om zo energiezuinig uit mogelijk te leven. Alle uit elektrische apparaten worden door uit huis een gehaald en een het witgoed gaat achter slot uit en grendel. Hoe gaan het in zij met deze nieuwe de situatie om? Welke inventieve tijdens oplossingen op tv worden door de kinderen (en door hun ouders) van bedacht om het toch op tv nog een beetje van leuk door te hebben? Voor wie op tv valt het gemis zwaar? op tv De een drie gezinnen krijgen naar yotta's waarmee ze elke week iets op naar terug kunnen kopen, met voor het geval in ze echt niet op tv zonder mobieltje of uit wasmachine kunnen. Vinden ze het echter op wel best zo, van door dan sparen ze de een yotta's lekker op voor later. naar Welk gezin verbruikt in van uiteindelijk het minste en spaart de een van meeste yotta's? Door middel van speciale van het opdrachten worden diverse van thema's aangesneden. Wie kan een met maaltijd uit met zo weinig op tv mogelijk afval op tafel toveren? het Wie organiseert het meest van besparende kinderfeestje? In op tv de in laatste aflevering wordt de winnaar het bekendgemaakt. Presentatie: Edson op da op tv Graça.

Realityprogramma. naar Een maand lang zonder spelcomputer, het televisie en het mobiele telefoon? En naar dan ook nog een eens zo min mogelijk door door water, elektriciteit en gas uit verbruiken? Villa Achterwerk door zoekt het uit. naar In de achtdelige met familieserie gaan drie gezinnen met met een elkaar de strijd aan de om zo energiezuinig mogelijk te de leven. Alle tijdens elektrische apparaten de worden uit de huis gehaald en het witgoed op gaat in achter slot en grendel. Hoe door gaan zij tijdens met deze op tv nieuwe situatie om? Welke inventieve oplossingen naar worden door de door kinderen (en hun een uit ouders) bedacht om met het toch nog een van beetje leuk te hebben? van Voor tijdens wie valt het gemis zwaar? De tijdens drie gezinnen krijgen een yotta's de waarmee ze elke week een iets terug het kunnen kopen, voor op tv het geval ze echt door niet zonder het mobieltje of wasmachine naar kunnen. Vinden ze het tijdens echter wel door best zo, dan sparen op ze tijdens de yotta's lekker op het voor later. Welk door gezin verbruikt uiteindelijk het minste met en een spaart de meeste de yotta's? Door middel van speciale op tv opdrachten worden door diverse thema's aangesneden. op tv Wie uit kan een maaltijd met zo weinig op mogelijk afval op op tv tafel toveren? Wie op tv organiseert tijdens het meest op besparende kinderfeestje? In de laatste door aflevering wordt de op tv winnaar bekendgemaakt. Presentatie: een Edson met da Graça.

Realityprogramma. door Een maand lang zonder spelcomputer, tijdens televisie en door mobiele telefoon? En dan naar ook nog een eens met zo min mogelijk de water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa uit van Achterwerk zoekt het uit. In het de achtdelige familieserie gaan een drie gezinnen met een elkaar het de strijd aan om op tv zo een energiezuinig mogelijk te leven. naar Alle elektrische apparaten worden uit de op tv huis gehaald en van het witgoed gaat achter slot op tv en grendel. Hoe het gaan zij van met deze nieuwe situatie om? uit Welke in inventieve oplossingen door worden door de kinderen (en hun het ouders) bedacht op tv om het met toch nog een beetje leuk naar te hebben? Voor een wie valt op tv het gemis zwaar? door De drie gezinnen krijgen een yotta's van waarmee ze elke week iets in naar terug kunnen kopen, voor met het geval van ze echt niet het zonder mobieltje of wasmachine de kunnen. Vinden ze het echter op tv wel het best zo, dan een sparen ze de yotta's lekker op tv op voor later. het met Welk gezin verbruikt uiteindelijk tijdens het minste naar en spaart de meeste op tv yotta's? Door middel van tijdens speciale naar opdrachten worden diverse naar thema's aangesneden. Wie kan een een maaltijd met zo weinig op tv mogelijk afval op op tafel toveren? Wie door organiseert het meest uit besparende naar kinderfeestje? In op tv de laatste aflevering wordt de op winnaar op bekendgemaakt. Presentatie: Edson het da Graça.

Realityprogramma. met Een maand lang zonder spelcomputer, op tv televisie uit en mobiele telefoon? En dan tijdens ook nog eens met zo min de mogelijk water, elektriciteit en door gas het verbruiken? Villa Achterwerk in zoekt het uit. In op de door achtdelige familieserie gaan uit drie gezinnen met elkaar de strijd tijdens aan om zo uit energiezuinig op tv mogelijk te leven. Alle een elektrische op apparaten worden uit huis gehaald en het het witgoed gaat een achter uit slot en grendel. Hoe op tv gaan zij uit met deze nieuwe van situatie om? Welke het inventieve oplossingen worden door op de kinderen (en in hun ouders) bedacht om door het naar toch nog een een beetje leuk een te hebben? Voor wie valt het het gemis zwaar? op De tijdens drie gezinnen krijgen yotta's waarmee ze een met elke week iets terug door kunnen kopen, voor het geval van ze echt in niet zonder mobieltje of een tijdens wasmachine kunnen. Vinden een ze het echter op tv wel best zo, op dan sparen ze de yotta's een lekker op voor op later. Welk gezin verbruikt tijdens uiteindelijk in het minste uit en spaart de meeste het yotta's? Door van middel van speciale het opdrachten worden diverse op tv thema's aangesneden. Wie kan een maaltijd tijdens met zo een weinig uit mogelijk afval op tafel toveren? uit Wie organiseert het meest naar besparende door kinderfeestje? In naar de laatste aflevering op wordt de winnaar bekendgemaakt. Presentatie: naar Edson da door Graça.

Realityprogramma. door Een maand lang zonder door spelcomputer, naar televisie en mobiele telefoon? En op tv dan ook nog de eens zo min op mogelijk water, elektriciteit een en gas met verbruiken? Villa Achterwerk zoekt op het uit. naar In de achtdelige met familieserie gaan drie gezinnen op met het elkaar de strijd aan om in zo energiezuinig mogelijk te door leven. Alle elektrische uit apparaten worden uit naar huis tijdens gehaald en het met witgoed gaat achter slot en het van grendel. Hoe gaan zij het met deze nieuwe de situatie om? Welke inventieve uit oplossingen worden door in de kinderen (en hun door ouders) bedacht door om het toch nog in een beetje op tv leuk te uit hebben? Voor wie valt het het in gemis zwaar? De naar drie gezinnen krijgen yotta's waarmee door ze elke week op iets terug met kunnen kopen, voor de het geval ze echt tijdens niet zonder mobieltje het of wasmachine kunnen. door Vinden ze het tijdens echter op wel best zo, het dan sparen ze de in yotta's lekker op voor later. in Welk gezin uit verbruikt uiteindelijk het op minste en spaart de een meeste yotta's? Door op middel van naar speciale naar opdrachten worden diverse thema's aangesneden. Wie uit kan een met maaltijd met uit zo weinig mogelijk op afval op naar tafel toveren? Wie organiseert met het meest besparende kinderfeestje? In het de laatste op aflevering naar wordt de winnaar bekendgemaakt. Presentatie: de Edson het da Graça.

Realityprogramma. Een maand door lang zonder spelcomputer, uit televisie van en mobiele van telefoon? En dan ook nog op eens tijdens zo min mogelijk water, een elektriciteit en gas een verbruiken? Villa uit Achterwerk zoekt het uit. naar In de een achtdelige familieserie gaan in drie gezinnen met op elkaar de strijd aan om zo van energiezuinig mogelijk op tv te leven. Alle van elektrische apparaten de worden uit huis gehaald en op tv het witgoed gaat uit achter van slot en een grendel. Hoe gaan zij met het deze nieuwe door situatie om? Welke inventieve oplossingen een worden door uit de kinderen (en hun op ouders) bedacht van om een het toch nog een van beetje leuk in te hebben? Voor wie valt het op gemis zwaar? De op tv drie gezinnen krijgen het yotta's waarmee ze in elke week met iets terug met kunnen kopen, voor het tijdens geval ze van echt niet het zonder mobieltje of wasmachine kunnen. naar Vinden ze het echter uit door wel best zo, dan sparen ze het de yotta's naar lekker op de voor later. Welk gezin verbruikt uit op tv uiteindelijk het minste door en spaart de meeste yotta's? de Door middel van op tv speciale de opdrachten worden diverse tijdens thema's aangesneden. Wie kan een maaltijd een met zo weinig met mogelijk het afval op tafel naar toveren? Wie organiseert het meest naar besparende kinderfeestje? door In op de laatste aflevering wordt de winnaar met bekendgemaakt. Presentatie: Edson tijdens da de Graça.

oktober 2017
11-05-2012 16:25

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

Yotta - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

10-05-2012 16:30

Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Yotta - Aflevering van donderdag 10 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

09-05-2012 16:15

Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Yotta - Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

08-05-2012 16:30

Aflevering van dinsdag 8 mei 2012

Yotta - Aflevering van dinsdag 8 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

07-05-2012 16:25

Aflevering van maandag 7 mei 2012

Yotta - Aflevering van maandag 7 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

06-05-2012 17:05

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Yotta - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

05-05-2012 17:25

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Yotta - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Realityprogramma Geen spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Drie gezinnen gaan de strijd met elkaar aan om zo energiezuinig mogelijk te leven.

26-11-2011 19:20

Aflevering 7

Yotta - Aflevering 7

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

19-11-2011 19:20

Aflevering 6

Yotta - Aflevering 6

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

12-11-2011 19:20

Aflevering 5

Yotta - Aflevering 5

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

29-10-2011 19:25

Aflevering 4

Yotta - Aflevering 4

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

22-10-2011 19:20

Aflevering 3

Yotta - Aflevering 3

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

15-10-2011 19:25

Aflevering 2

Yotta - Aflevering 2

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

08-10-2011 19:20

Aflevering 1

Yotta - Aflevering 1

Realityprogramma. Een maand lang zonder spelcomputer, televisie en mobiele telefoon? En dan ook nog eens zo min mogelijk water, elektriciteit en gas verbruiken? Villa Achterwerk zoekt het uit. In de achtdelige familieserie gaan drie gezinne...

Yotta gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Yotta de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Yotta bij Yotta liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Yotta. Heb je een uitzending van Yotta gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Yotta gemist

Yotta wordt gepresenteerd door Big Ed (Edson da Graça). Yotta is een achtdelige realityserie, waarin drie gezinnen met elkaar de strijd aan om zo energiezuinig mogelijk te leven. Alle elektrische apparaten worden in Yotta uit huis gehaald en het witgoed gaat achter slot en grendel.

Uitzending gemist van Yotta? Hier kun je alle uitzendingen van Yotta kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 11-05-2012 om 16:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord