Programma gemist?

Verschillende artiesten, uit die al te in zien waren op tv in het op De Wereld Draait Door, brengen hun op op tv bijzondere versie van een popklassieker live van ten uit gehore. Met: Bennie Jolink, Marike uit Jager, met Anita Meijer, Jan van Dulles en Jaap Kwakman, Elle een Bandita, Krystl, uit Ben Cramer, Sabrina uit Starke, in Torre Florim, Jacqueline Govaert, op Jan Smit, Ellen in ten Damme, Thé met Lau, Janne uit Schra, Mathilde Santing, Felix Maginn, met Stevie Ann en Alain tijdens door Clark. Presentatie: Matthijs van tijdens Nieuwkerk.

Verschillende artiesten, met die al de te zien waren in het tijdens De de Wereld Draait Door, met brengen hun door bijzondere versie van een het popklassieker live ten gehore. door Met: Waylon, de Miss Montreal, de Frank Boeijen, Dazzled Kid, in Fay Lovsky, Blaudzun, Stefan Schill, met Saskia en in Serge, Wouter Hamel, Ruben tijdens Block, van Roosbeef, Hans tijdens Vandenburg, Lenny Kuhr, Bertolf, tijdens Hans de door Booij, Anneke van Giersbergen en met Jack op Poels. Presentatie: Matthijs van de Nieuwkerk.

juni 2021
15-10-2011 22:55

Aflevering 2

DWDD recordings - Aflevering 2

Verschillende artiesten, die al te zien waren in het De Wereld Draait Door, brengen hun bijzondere versie van een popklassieker live ten gehore. Met: Bennie Jolink, Marike Jager, Anita Meijer, Jan Dulles en Jaap Kwakman, Elle Bandita, Kryst...

08-10-2011 22:55

Aflevering 1

DWDD recordings - Aflevering 1

Verschillende artiesten, die al te zien waren in het De Wereld Draait Door, brengen hun bijzondere versie van een popklassieker live ten gehore. Met: Waylon, Miss Montreal, Frank Boeijen, Dazzled Kid, Fay Lovsky, Blaudzun, Stefan Schill, Sa...

DWDD recordings gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD recordings de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD recordings bij DWDD recordings liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD recordings. Heb je een uitzending van DWDD recordings gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD recordings gemist

DWDD recordings vanuit de Melkweg in Amsterdam. De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van DWDD recordings? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD recordings kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!