Programma gemist?

Verschillende artiesten, die op al te zien op tv waren in de het De door Wereld Draait Door, van brengen hun door bijzondere versie van op een popklassieker live in ten gehore. Met: Bennie Jolink, Marike naar Jager, uit Anita Meijer, Jan Dulles en de Jaap Kwakman, Elle in Bandita, Krystl, de Ben Cramer, Sabrina Starke, tijdens Torre op tv Florim, Jacqueline een Govaert, Jan Smit, op tv Ellen ten Damme, Thé Lau, Janne tijdens Schra, Mathilde Santing, met Felix Maginn, met Stevie Ann en Alain naar uit Clark. Presentatie: Matthijs van op Nieuwkerk.

Verschillende door artiesten, die al te zien van van waren in het van De Wereld Draait Door, op brengen hun bijzondere de versie van een op tv popklassieker live ten de gehore. Met: Waylon, Miss Montreal, met Frank het Boeijen, Dazzled Kid, naar Fay Lovsky, op Blaudzun, Stefan Schill, Saskia door en Serge, Wouter Hamel, Ruben een Block, Roosbeef, op Hans het Vandenburg, Lenny Kuhr, Bertolf, Hans van de Booij, Anneke op van Giersbergen en Jack in Poels. een Presentatie: Matthijs van met Nieuwkerk.

december 2020
15-10-2011 22:55

Aflevering 2

DWDD recordings - Aflevering 2

Verschillende artiesten, die al te zien waren in het De Wereld Draait Door, brengen hun bijzondere versie van een popklassieker live ten gehore. Met: Bennie Jolink, Marike Jager, Anita Meijer, Jan Dulles en Jaap Kwakman, Elle Bandita, Kryst...

08-10-2011 22:55

Aflevering 1

DWDD recordings - Aflevering 1

Verschillende artiesten, die al te zien waren in het De Wereld Draait Door, brengen hun bijzondere versie van een popklassieker live ten gehore. Met: Waylon, Miss Montreal, Frank Boeijen, Dazzled Kid, Fay Lovsky, Blaudzun, Stefan Schill, Sa...

DWDD recordings gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DWDD recordings de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DWDD recordings bij DWDD recordings liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DWDD recordings. Heb je een uitzending van DWDD recordings gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DWDD recordings gemist

DWDD recordings vanuit de Melkweg in Amsterdam. De Wereld Draait Door is een dagelijks Nederlands televisieprogramma van de VARA op Nederland 3, dat live wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en is een mengeling van nieuws, informatie en amusement.

Uitzending gemist van DWDD recordings? Hier kun je alle uitzendingen van DWDD recordings kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!