Programma gemist?

Liveuitzending. Toekomst van koningshuis ter de discussie. Sinds de in afgelopen kabinetsformatie is van de discussie over op de rol van het op staatshoofd in uit ons staatsbestel weer opgelaaid. het Minister-president van Mark Rutte zette dit voorjaar zijn tijdens visie op het het 'modern koningschap' op de papier. We het besteden aandacht uit aan de toekomst tijdens en de het positie van de monarchie. Rob Trip het discussieert over van dit in vraagstuk met diverse bekende historici, door koningshuis- van en staatsrechtdeskundigen, onder wie Geert uit Mak, Daniela Hooghiemstra en tijdens Marc van uit der Linden. Met hen op wordt ook uit gesproken over de met wijze op waarop koningin Beatrix de een functie van staatshoofd invult naar en met hoe men verwacht dat prins op Willem-Alexander een als koning zal zijn. Decor voor van de tijdens discussie is tijdens het speciaal voor een deze gelegenheid als studio ingerichte A.A. op Hijmans van naar den Berghgebouw van van de op Universiteit Utrecht en het naar Utrechts Medisch Centrum. Het met debat vindt plaats naar aan de vooravond de van het door Tweede Kamer-debat met over de begroting door van Algemene Zaken op met dinsdag 11 door oktober. Tijdens deze vergadering komen op naar verwachting ook uit de standpunten de van het het kabinet en de politieke partijen in over naar de monarchie aan de orde. Voor door uit veel (politieke) partijen is uit de vermeende politieke invloed van een het de koningin een door heikel punt. Er gaan in allerlei in het geledingen stemmen op voor een op ceremonieel koningschap. uit Presentatie: Rob met Trip.

januari 2021
10-10-2011 20:55

Aflevering 1

NOS Monarchiedebat - Aflevering 1

Liveuitzending. Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds de afgelopen kabinetsformatie is de discussie over de rol van het staatshoofd in ons staatsbestel weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette dit voorjaar zijn visie op het '...

NOS Monarchiedebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Monarchiedebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Monarchiedebat bij NOS Monarchiedebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Monarchiedebat. Heb je een uitzending van NOS Monarchiedebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Monarchiedebat gemist

NOS Monarchiedebat toont de laatste ontwikkelingen omtrent het debat dat in de Tweede Kamer wordt gehouden over Nederland als monarchie.

Uitzending gemist van NOS Monarchiedebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Monarchiedebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!