Programma gemist?

Liveuitzending. Toekomst koningshuis het ter discussie. Sinds uit de afgelopen kabinetsformatie van is een de discussie een over de rol van op tv het staatshoofd in ons staatsbestel in van weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte van zette dit voorjaar in zijn visie op op tv het 'modern koningschap' op tijdens papier. naar We besteden aandacht het aan de toekomst en naar de positie uit van de in monarchie. Rob Trip naar discussieert over dit vraagstuk op tv met diverse bekende historici, een koningshuis- en staatsrechtdeskundigen, tijdens onder wie door Geert Mak, Daniela Hooghiemstra en op Marc de van der Linden. Met in hen van wordt ook gesproken tijdens over de wijze waarop koningin in Beatrix de functie het van staatshoofd invult en in hoe men verwacht een dat prins Willem-Alexander naar als koning tijdens zal zijn. Decor voor in de discussie uit is het speciaal voor op deze gelegenheid als uit studio ingerichte in A.A. Hijmans van den met Berghgebouw de van de Universiteit naar Utrecht en een het Utrechts Medisch Centrum. met Het debat de vindt plaats aan de vooravond de van het de Tweede Kamer-debat over de van begroting van Algemene van Zaken op dinsdag door 11 oktober. Tijdens deze het vergadering komen naar naar verwachting ook de de standpunten van de het kabinet en op tv de met politieke partijen over een de monarchie aan door de orde. Voor veel in (politieke) partijen is de het vermeende politieke invloed van door de koningin een op heikel punt. Er het gaan in allerlei tijdens geledingen stemmen op van voor een ceremonieel van koningschap. Presentatie: Rob tijdens naar Trip.

oktober 2019
10-10-2011 20:55

Aflevering 1

NOS Monarchiedebat - Aflevering 1

Liveuitzending. Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds de afgelopen kabinetsformatie is de discussie over de rol van het staatshoofd in ons staatsbestel weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette dit voorjaar zijn visie op het '...

NOS Monarchiedebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Monarchiedebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Monarchiedebat bij NOS Monarchiedebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Monarchiedebat. Heb je een uitzending van NOS Monarchiedebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Monarchiedebat gemist

NOS Monarchiedebat toont de laatste ontwikkelingen omtrent het debat dat in de Tweede Kamer wordt gehouden over Nederland als monarchie.

Uitzending gemist van NOS Monarchiedebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Monarchiedebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!