Programma gemist?

Liveuitzending. Toekomst koningshuis in ter in discussie. Sinds in de afgelopen kabinetsformatie is de de discussie over de rol het van het tijdens staatshoofd in ons het staatsbestel naar weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette het dit in voorjaar zijn visie het op het tijdens 'modern koningschap' op papier. We besteden in in aandacht aan de toekomst en uit de positie van van de monarchie. op Rob Trip discussieert in over dit vraagstuk met naar diverse bekende historici, koningshuis- door tijdens en staatsrechtdeskundigen, onder wie Geert door Mak, op tv Daniela Hooghiemstra en Marc van der op tv het Linden. Met hen wordt ook van gesproken over de wijze het op waarop koningin Beatrix de functie een van staatshoofd de invult en hoe men naar verwacht dat prins met Willem-Alexander als koning zal in zijn. Decor tijdens voor op de discussie is het tijdens speciaal voor deze gelegenheid als naar studio met ingerichte A.A. met Hijmans van den tijdens Berghgebouw van de Universiteit Utrecht de en het Utrechts door Medisch Centrum. de Het debat uit vindt plaats aan de vooravond van door door het Tweede Kamer-debat van over de begroting van Algemene Zaken in uit op dinsdag 11 met oktober. Tijdens deze het vergadering komen naar verwachting ook met de standpunten van het het kabinet en het de politieke partijen over uit door de monarchie aan de orde. Voor tijdens veel (politieke) een partijen is de een vermeende in politieke invloed van de op koningin een heikel punt. Er door tijdens gaan in allerlei geledingen in stemmen op naar voor een ceremonieel een koningschap. Presentatie: Rob een Trip.

oktober 2021
10-10-2011 20:55

Aflevering 1

NOS Monarchiedebat - Aflevering 1

Liveuitzending. Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds de afgelopen kabinetsformatie is de discussie over de rol van het staatshoofd in ons staatsbestel weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette dit voorjaar zijn visie op het '...

NOS Monarchiedebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Monarchiedebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Monarchiedebat bij NOS Monarchiedebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Monarchiedebat. Heb je een uitzending van NOS Monarchiedebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Monarchiedebat gemist

NOS Monarchiedebat toont de laatste ontwikkelingen omtrent het debat dat in de Tweede Kamer wordt gehouden over Nederland als monarchie.

Uitzending gemist van NOS Monarchiedebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Monarchiedebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!