Programma gemist?

Liveuitzending. van Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds tijdens de afgelopen door kabinetsformatie het is de discussie over op tv de rol van het op tv staatshoofd in met ons staatsbestel de weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte naar zette dit voorjaar uit zijn visie de op het 'modern op tv koningschap' op papier. tijdens We besteden aandacht aan de de toekomst en door de positie van op tv de monarchie. op tv Rob Trip discussieert over dit op tv vraagstuk met op diverse bekende historici, op tv koningshuis- en staatsrechtdeskundigen, uit onder wie Geert een Mak, Daniela Hooghiemstra en met Marc van met der uit Linden. Met hen het wordt ook gesproken over tijdens de wijze waarop de koningin Beatrix van de functie van staatshoofd in invult en in hoe men verwacht dat met prins Willem-Alexander als koning een zal zijn. Decor het voor de discussie naar is het door speciaal voor deze gelegenheid als het studio ingerichte A.A. op tv Hijmans van op den Berghgebouw van naar de Universiteit Utrecht en van het Utrechts Medisch het Centrum. Het van debat vindt op plaats aan de op tv vooravond van van het Tweede Kamer-debat over de begroting uit van Algemene Zaken op op dinsdag op 11 oktober. Tijdens deze met vergadering komen naar in uit verwachting ook de standpunten met van het kabinet en uit de politieke partijen over door op de monarchie aan de een orde. Voor veel (politieke) van partijen is de vermeende tijdens politieke invloed een van de een koningin een heikel punt. de Er gaan in allerlei met geledingen stemmen op op tv op voor een ceremonieel koningschap. op Presentatie: Rob op Trip.

mei 2021
10-10-2011 20:55

Aflevering 1

NOS Monarchiedebat - Aflevering 1

Liveuitzending. Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds de afgelopen kabinetsformatie is de discussie over de rol van het staatshoofd in ons staatsbestel weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette dit voorjaar zijn visie op het '...

NOS Monarchiedebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Monarchiedebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Monarchiedebat bij NOS Monarchiedebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Monarchiedebat. Heb je een uitzending van NOS Monarchiedebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Monarchiedebat gemist

NOS Monarchiedebat toont de laatste ontwikkelingen omtrent het debat dat in de Tweede Kamer wordt gehouden over Nederland als monarchie.

Uitzending gemist van NOS Monarchiedebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Monarchiedebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!