Programma gemist?

Liveuitzending. uit Toekomst koningshuis ter discussie. tijdens Sinds het de afgelopen kabinetsformatie in is de discussie over de rol in naar van het staatshoofd door in ons staatsbestel van weer opgelaaid. Minister-president Mark tijdens Rutte zette dit voorjaar tijdens zijn door visie op het 'modern koningschap' op van papier. We besteden door aandacht aan met de toekomst en de het uit positie van de monarchie. Rob Trip het discussieert over in dit de vraagstuk met diverse bekende historici, koningshuis- het en staatsrechtdeskundigen, van onder wie Geert op tv Mak, met Daniela Hooghiemstra en Marc op van der Linden. Met hen door wordt ook door gesproken de over de wijze waarop van koningin Beatrix de functie van in staatshoofd invult en naar hoe men verwacht op tv dat prins Willem-Alexander tijdens als op tv koning zal zijn. de Decor voor tijdens de discussie is het speciaal op tv voor deze gelegenheid als met studio ingerichte A.A. naar van Hijmans van den Berghgebouw op tv van de het Universiteit Utrecht en uit het Utrechts Medisch naar Centrum. Het debat vindt plaats van aan de vooravond het van het Tweede op Kamer-debat over de begroting op tv de van Algemene Zaken op dinsdag 11 tijdens oktober. Tijdens deze in vergadering komen door naar verwachting ook uit de een standpunten van het kabinet en de de politieke partijen de over in de monarchie aan de orde. Voor een veel op tv (politieke) partijen is de vermeende in politieke invloed van door de koningin op tv een heikel punt. Er in gaan in allerlei met geledingen stemmen naar op de voor een ceremonieel koningschap. de Presentatie: Rob een Trip.

september 2020
10-10-2011 20:55

Aflevering 1

NOS Monarchiedebat - Aflevering 1

Liveuitzending. Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds de afgelopen kabinetsformatie is de discussie over de rol van het staatshoofd in ons staatsbestel weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette dit voorjaar zijn visie op het '...

NOS Monarchiedebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Monarchiedebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Monarchiedebat bij NOS Monarchiedebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Monarchiedebat. Heb je een uitzending van NOS Monarchiedebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Monarchiedebat gemist

NOS Monarchiedebat toont de laatste ontwikkelingen omtrent het debat dat in de Tweede Kamer wordt gehouden over Nederland als monarchie.

Uitzending gemist van NOS Monarchiedebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Monarchiedebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!