Programma gemist?

Liveuitzending. Toekomst koningshuis een ter discussie. Sinds naar de door afgelopen kabinetsformatie is de discussie tijdens over naar de rol van met het staatshoofd op in ons staatsbestel in weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette tijdens door dit voorjaar zijn visie naar op het met 'modern koningschap' op papier. de We besteden aandacht op tv aan de naar toekomst en de positie van de op monarchie. Rob Trip van van discussieert over dit tijdens vraagstuk met diverse bekende historici, koningshuis- een op tv en staatsrechtdeskundigen, onder uit wie Geert Mak, Daniela Hooghiemstra het en Marc van tijdens der van Linden. Met hen het wordt ook gesproken de over de wijze waarop tijdens koningin Beatrix de functie de van staatshoofd invult en uit hoe men de verwacht met dat prins Willem-Alexander als koning zal met zijn. Decor met voor het de discussie is het naar speciaal voor tijdens deze gelegenheid als studio uit ingerichte A.A. Hijmans naar van den Berghgebouw op van de Universiteit Utrecht en door het Utrechts door Medisch op tv Centrum. Het debat vindt plaats aan uit de vooravond van van het Tweede een Kamer-debat met over de begroting van Algemene Zaken naar naar op dinsdag 11 oktober. op Tijdens deze vergadering naar komen naar verwachting ook de de standpunten van het van kabinet en de het politieke van partijen over de monarchie aan het de op orde. Voor veel (politieke) partijen naar is naar de vermeende politieke invloed van de de tijdens koningin een heikel punt. Er een gaan met in allerlei geledingen stemmen een op door voor een ceremonieel koningschap. Presentatie: Rob met een Trip.

mei 2020
10-10-2011 20:55

Aflevering 1

NOS Monarchiedebat - Aflevering 1

Liveuitzending. Toekomst koningshuis ter discussie. Sinds de afgelopen kabinetsformatie is de discussie over de rol van het staatshoofd in ons staatsbestel weer opgelaaid. Minister-president Mark Rutte zette dit voorjaar zijn visie op het '...

NOS Monarchiedebat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Monarchiedebat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Monarchiedebat bij NOS Monarchiedebat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Monarchiedebat. Heb je een uitzending van NOS Monarchiedebat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Monarchiedebat gemist

NOS Monarchiedebat toont de laatste ontwikkelingen omtrent het debat dat in de Tweede Kamer wordt gehouden over Nederland als monarchie.

Uitzending gemist van NOS Monarchiedebat? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Monarchiedebat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-10-2011 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!