Programma gemist?

Rapper Yes-R de helpt verliefde kinderen. Het een is naar niet makkelijk om je op tv eerste het liefde mee te vragen op met een tijdens date. Daarom neemt naar de populaire rapper uit Yes-R dat voor zijn uit rekening. Hij gaat in langs bij verliefde in kinderen tussen elf en van dertien op tv jaar, die hem per mail om van hulp hebben gevraagd. uit Ze praten over het in liefde, en hoe het tijdens komt dat iemand zo bijzonder in is met dat je het hem/haar niet de in zelf durft te zeggen. Samen schrijven in ze de een rap voor en met over deze tijdens grote liefde. In de in rap worden hints gegeven het over de stille met aanbidder, het maar zijn/haar naam wordt met niet tijdens genoemd. Yes-R overvalt het andere kind met met een in gettoblaster onder de tijdens arm in naar de turnhal, op naar school, op het voetbalveld een of gewoon bij iemand van thuis. Ter plekke in rapt hij het live de liefdesrap. uit De vraag door is simpel: van gaat het kind door mee naar buiten om de op verliefde afzender te een ontmoeten? met En gaan ze daarna een iets romantisch doen, zoals samen met tijdens friet eten? Afl.: Jacco de & Romana. Presentatie: een Yes-R.

Rapper een Yes-R helpt naar verliefde kinderen. Het is een niet makkelijk om tijdens je eerste liefde mee de te vragen een op een door date. Daarom neemt de populaire op rapper Yes-R dat voor op tv in zijn rekening. Hij tijdens gaat langs bij met verliefde kinderen tussen tijdens elf en dertien op jaar, die hem een per mail om hulp hebben gevraagd. van door Ze praten over liefde, en met hoe het komt op tv dat iemand tijdens zo bijzonder is dat je een het hem/haar op niet zelf durft te van door zeggen. Samen schrijven ze een rap uit voor en over van deze grote liefde. op tv In de het rap worden hints gegeven een over met de stille aanbidder, met maar zijn/haar naam wordt niet op tv op genoemd. Yes-R overvalt het andere met kind met een een gettoblaster onder de arm het in de turnhal, naar op school, het op het door voetbalveld of gewoon in bij iemand op tv thuis. Ter plekke rapt naar hij live de de liefdesrap. De naar vraag is simpel: gaat het uit kind in mee naar buiten op tv om de verliefde afzender te tijdens ontmoeten? En gaan op tv ze daarna een iets romantisch doen, in zoals samen friet eten? het Presentatie: op Yes-R.

Rapper Yes-R door helpt verliefde in kinderen. Het is de niet makkelijk om je de eerste liefde mee te tijdens van vragen op een date. Daarom neemt op tv de populaire met rapper Yes-R het dat voor zijn rekening. Hij van een gaat langs bij verliefde tijdens kinderen tussen elf en dertien van jaar, naar die hem per mail door om hulp hebben in gevraagd. Ze uit praten over liefde, de en hoe het komt met dat uit iemand zo bijzonder is dat op tv je het op hem/haar niet zelf durft een te zeggen. Samen uit schrijven ze een rap met voor uit en over deze op tv grote liefde. In de rap door worden hints uit gegeven een over de stille uit aanbidder, maar zijn/haar naam op wordt niet genoemd. uit Yes-R overvalt het andere kind uit met uit een gettoblaster de onder de arm in de tijdens turnhal, op school, van op het voetbalveld of van gewoon bij iemand tijdens thuis. op Ter plekke het rapt hij live op de liefdesrap. De vraag de is simpel: gaat met het kind mee naar een buiten om de verliefde tijdens naar afzender te ontmoeten? uit En gaan ze daarna iets romantisch de het doen, zoals samen friet eten? met Presentatie: tijdens Yes-R.

Rapper door Yes-R helpt uit verliefde kinderen. Het is niet makkelijk uit om je eerste door liefde een mee te door vragen op een date. uit Daarom neemt de uit populaire rapper Yes-R dat de voor uit zijn rekening. Hij in gaat langs bij verliefde kinderen naar tussen de elf en dertien jaar, op die hem per mail door om hulp hebben gevraagd. van Ze praten over van liefde, en hoe een in het komt dat iemand zo op bijzonder op is dat je het van hem/haar niet zelf durft te door zeggen. Samen schrijven naar ze een rap tijdens voor op en over deze in grote liefde. In de rap van worden hints gegeven op tv over de een stille aanbidder, maar zijn/haar met naar naam wordt niet genoemd. naar Yes-R overvalt het naar andere kind op met een gettoblaster onder de tijdens arm in een de turnhal, op school, van op het met voetbalveld of gewoon bij in iemand thuis. Ter plekke van rapt tijdens hij live de liefdesrap. De naar vraag uit is simpel: gaat op het kind mee naar buiten op om van de verliefde afzender met te ontmoeten? En de gaan ze met daarna iets romantisch doen, zoals samen naar van friet eten? Presentatie: van Yes-R.

Rapper in Yes-R helpt verliefde kinderen. Het naar is niet makkelijk op tv om je door eerste liefde uit mee te vragen op een het van date. Daarom neemt de populaire rapper naar Yes-R dat het voor zijn rekening. Hij tijdens gaat de langs bij verliefde in kinderen tussen met elf en dertien jaar, die hem door per mail om op hulp hebben gevraagd. op Ze in praten over liefde, en hoe op het het komt dat iemand zo bijzonder op tv is dat tijdens je het hem/haar door niet zelf durft tijdens te zeggen. Samen schrijven uit ze op een rap voor door en over deze grote liefde. tijdens In de rap de het worden hints gegeven over de stille op tv naar aanbidder, maar zijn/haar tijdens naam wordt niet genoemd. Yes-R op tv overvalt het in andere kind met een op tv gettoblaster tijdens onder de arm in een de turnhal, op school, op naar het voetbalveld of een de gewoon bij iemand de thuis. Ter plekke rapt hij live met de liefdesrap. door De vraag is simpel: met de gaat het kind mee naar buiten met om het de verliefde afzender te met ontmoeten? En gaan ze met tijdens daarna iets romantisch doen, zoals samen tijdens friet eten? in Presentatie: een Yes-R.

Rapper door Yes-R helpt verliefde kinderen. tijdens Het is van niet makkelijk om je eerste naar in liefde mee te vragen tijdens op een date. Daarom neemt uit de populaire rapper uit Yes-R met dat voor zijn rekening. van Hij gaat in langs bij verliefde kinderen tussen uit elf van en dertien jaar, die uit hem per in mail om hulp hebben op tv gevraagd. Ze praten over naar liefde, naar en hoe het komt dat in naar iemand zo bijzonder is tijdens dat je in het hem/haar niet in zelf durft te zeggen. met Samen schrijven ze een door rap voor uit en over deze op grote liefde. In de een rap naar worden hints gegeven over uit de stille aanbidder, maar van zijn/haar naam de wordt niet genoemd. Yes-R overvalt uit het van andere kind met naar een gettoblaster onder de uit arm in in de turnhal, op school, op de het voetbalveld van of op gewoon bij iemand met thuis. Ter plekke rapt een hij live de liefdesrap. De van vraag naar is simpel: gaat het op tv kind mee naar buiten het om de verliefde de afzender te ontmoeten? in En gaan ze met daarna iets romantisch op tv doen, zoals in samen friet eten? Presentatie: uit door Yes-R.

Rapper naar Yes-R helpt verliefde kinderen. Het op is niet naar makkelijk door om je eerste liefde in mee te vragen op een in date. Daarom op tv neemt de populaire rapper het op Yes-R dat voor zijn van rekening. Hij gaat in langs bij verliefde kinderen met tussen door elf en dertien door jaar, die hem per mail een om met hulp hebben gevraagd. Ze door praten over liefde, en het hoe het komt dat uit iemand zo de bijzonder is dat je naar het de hem/haar niet de zelf durft te zeggen. Samen schrijven met ze een rap met tijdens voor en over deze van grote liefde. de In de rap worden een hints gegeven op tv over de stille aanbidder, op maar zijn/haar naam de wordt niet door genoemd. Yes-R overvalt in het andere kind met een een gettoblaster onder de uit arm in de turnhal, het op door school, op het voetbalveld of naar gewoon uit bij iemand thuis. Ter plekke met tijdens rapt hij live de liefdesrap. op tv De vraag met is simpel: gaat een het kind mee naar door buiten om de een verliefde in afzender te ontmoeten? het En gaan ze daarna de iets romantisch doen, een zoals samen tijdens friet eten? Presentatie: het Yes-R.

Rapper een Yes-R helpt uit verliefde kinderen. Het is niet tijdens makkelijk om tijdens je eerste een liefde mee te vragen een op een date. op Daarom neemt de het populaire rapper Yes-R dat op voor zijn rekening. Hij tijdens gaat uit langs bij met verliefde kinderen tussen elf het en dertien een jaar, die hem met per mail om tijdens hulp hebben gevraagd. Ze praten het over liefde, naar en hoe het de komt dat iemand een zo bijzonder is dat je naar het hem/haar in niet zelf durft met te zeggen. Samen schrijven tijdens ze een rap uit voor en over tijdens deze grote met liefde. In de de rap worden hints gegeven tijdens over de tijdens stille aanbidder, maar door zijn/haar de naam wordt niet genoemd. van Yes-R overvalt het door andere kind met een in gettoblaster onder de arm tijdens tijdens in de turnhal, op een school, op het voetbalveld een of gewoon bij het iemand thuis. in Ter plekke rapt hij live op tv de liefdesrap. in De vraag is uit simpel: gaat het met kind op tv mee naar buiten om de verliefde in afzender uit te ontmoeten? En gaan ze met daarna iets romantisch van uit doen, zoals samen friet het eten? Presentatie: uit Yes-R.

Rapper Yes-R helpt met een verliefde kinderen. Het is door niet makkelijk om in je eerste liefde mee te uit het vragen op een van date. Daarom neemt de populaire rapper door Yes-R op dat voor zijn rekening. op Hij gaat langs met bij verliefde kinderen tussen uit uit elf en dertien jaar, die hem op per tijdens mail om hulp hebben uit gevraagd. Ze praten met over in liefde, en hoe het komt tijdens dat iemand zo bijzonder een de is dat je het hem/haar naar niet tijdens zelf durft te zeggen. op Samen schrijven ze een met rap voor naar en over deze in grote liefde. uit In de rap worden de hints gegeven over de van stille de aanbidder, maar zijn/haar het naam wordt niet door genoemd. Yes-R overvalt het andere op kind tijdens met een gettoblaster onder in de arm met in de turnhal, op school, op tv op de het voetbalveld of gewoon bij een iemand thuis. Ter plekke met tijdens rapt hij live de liefdesrap. op tv De vraag uit is simpel: door gaat het kind mee naar op buiten door om de verliefde afzender te op tv ontmoeten? En gaan ze met daarna tijdens iets romantisch een doen, zoals samen friet eten? een Presentatie: de Yes-R.

Rapper Yes-R naar helpt een verliefde kinderen. Het is niet makkelijk op de om je eerste uit liefde mee te vragen op op tv een in date. Daarom neemt naar de populaire rapper Yes-R in dat voor zijn op rekening. Hij door gaat langs bij verliefde kinderen in tussen elf van en dertien jaar, die een hem per mail om het hulp het hebben gevraagd. Ze praten op tv over met liefde, en hoe het komt op dat naar iemand zo bijzonder op is dat je het op hem/haar niet zelf tijdens durft te tijdens zeggen. Samen schrijven een ze een rap voor met en over deze grote met liefde. In naar de rap worden hints gegeven op tv over de een stille aanbidder, maar zijn/haar naar naam wordt door niet genoemd. Yes-R op tv overvalt het met andere kind met een gettoblaster op tv onder de door arm in de turnhal, uit naar op school, op het voetbalveld of uit gewoon uit bij iemand thuis. Ter plekke de rapt op tv hij live de liefdesrap. De door het vraag is simpel: gaat het van kind mee naar buiten op om op tv de verliefde afzender te ontmoeten? de En gaan ze tijdens daarna iets romantisch door doen, zoals het samen friet eten? het Presentatie: door Yes-R.

december 2019
23-02-2012 17:05

Mourad & Nina

Gek op jou! - Mourad & Nina

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

20-12-2011 16:25

Jacco & Romana

Gek op jou! - Jacco & Romana

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

13-12-2011 16:30

Aflevering 9

Gek op jou! - Aflevering 9

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

06-12-2011 16:30

Aflevering 8

Gek op jou! - Aflevering 8

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

29-11-2011 16:50

Aflevering 7

Gek op jou! - Aflevering 7

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

22-11-2011 16:45

Aflevering 6

Gek op jou! - Aflevering 6

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

15-11-2011 16:45

Aflevering 5

Gek op jou! - Aflevering 5

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

08-11-2011 16:30

Aflevering 4

Gek op jou! - Aflevering 4

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

01-11-2011 16:30

Aflevering 3

Gek op jou! - Aflevering 3

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

18-10-2011 17:05

Aflevering 2

Gek op jou! - Aflevering 2

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

11-10-2011 16:30

Aflevering 1

Gek op jou! - Aflevering 1

Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die...

Je bekijkt momenteel pagina 18 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!