Programma gemist?

Lynn is al van een tijdje hoteldebotel met op naar Micha. Zó door hoteldebotel dat vriendinnen van Lynn namens naar haar verkering uit vroegen uit aan Micha. Gelukkig zei uit hij JA! Ze hadden het van superleuk samen, maar naar toen maakte Micha een het opeens door uit. Lynn snapt naar er niets van... Kan door het Yes-R deze liefde nog door lijmen?

Het was liefde naar op het uit eerste gezicht. Lieke zag het Jayden op en wist op meteen: hij is het! Op de door liefdeslijstjes met namen op die Jayden tijdens maakt, in staat Lieke altijd op één. Zou met dat betekenen door dat hij in ook op haar is en op tv kan Yes-R naar ervoor zorgen dat op ze eindelijk op tv verkering krijgen?

Na door de kerstvakantie in kwam Jan bij Mila in met de klas. Toen met ze hem zag kreeg door ze kriebels tijdens in de haar buik, kon ze zich niet in meer concentreren met en wist ze tijdens voor het eerst de wat verliefd zijn de was. Al een aantal op op tv keer heeft ze geprobeerd hem te uit vertellen hoe op tv leuk uit ze hem vindt door maar Jan is een tijdens jongen en op je weet nu eenmaal nooit hoe het die op tijdens dit van soort dingen reageren. uit Zou Jan Mila net tijdens zo leuk vinden van als zij op tv hem?

Denne het en Mees door kregen ruzie en het ging uit. op door Denne mist Mees verschrikkelijk op tv en realiseert zich nu dat naar ze fout zat. op tv Ze heeft het haar in lesje geleerd en wil Mees terug. op Toen Denne verkering door had met Mees op heeft uit ze het in verknald door veel te veel op tv romantische aandacht van Mees naar te vragen. op tv Mees wilde naast zijn op tv afspraakjes met Denne uit ook nog door voetballen met zijn op vrienden en over op tv auto's praten maar de dat tijdens vond Denne maar stom en op dus kregen ze met ruzie door en ging het uit. in Denne mist Mees verschrikkelijk en naar met realiseert zich nu met dat ze fout zat. op Ze heeft haar lesje geleerd op tv en wil Mees in door terug. Als Mees 'Ja' zegt uit wordt alles anders: op tv beloofd!

Na de uit kerstvakantie kwam Jan tijdens bij Mila in van de op tv klas. Toen ze hem zag op wist ze voor het in eerst wat verliefd een van zijn was. Zou door Jan Mila net tijdens zo leuk vinden op als zij hem? van Na de kerstvakantie naar kwam Jan bij naar Mila in de klas. Toen een ze op tv hem zag kreeg met ze kriebels in haar buik, uit kon ze zich niet uit meer van concentreren en wist ze voor een naar het eerst wat verliefd zijn was. naar Al een aantal op tv keer uit heeft ze met geprobeerd hem te vertellen in hoe leuk ze tijdens hem vindt maar Jan is naar een jongen en uit je weet nu op tv eenmaal nooit hoe de die op dit uit op tv soort dingen reageren. Zou Jan van Mila net zo leuk de vinden van als zij op tv hem?

De cursus van Rots & de Water training heeft Quely in goed geholpen. Inmiddels durft op tv ze best een uit hoop, maar het verkering aan van Levi vragen vindt ze toch het nog wat de te spannend. Ook omdat een Levi op een naar in andere school zit. De negenjarige Quely een ontmoette Levi tijdens de op een Rots & het Water training waar ze beiden een naar toe gingen naar om op tv wat zekerder in hun tijdens schoenen te tijdens staan. De cursus heeft goed op tv geholpen en Quely tijdens durft inmiddels uit best een hoop, op maar verkering aan Levi vragen door vindt ze toch tijdens nog met wat te op tv spannend. Ook omdat Levi op de een met andere school zit het en ze hem uit dus niet zo maar dagelijks tijdens tegenkomt. in Samen met Yes-R overwint uit ze haar verlegenheid en gaat tijdens ze er de voor.

Tommie is een uit met stoere jongen uit Zierikzee. In een zijn vrije tijd tijdens doet van hij aan motorcross en hij is naar al in jaren verliefd op zijn achterbuurmeisje op Jasmijn. Zou de een liefde wederzijds zijn? tijdens Tommie in is een stoere jongen uit op een Zierikzee. In zijn naar vrije tijd doet hij aan een motorcross en hij is van al jaren op verliefd op een zijn achterbuurmeisje Jasmijn. met Omdat Jasmijn een vriendin naar is van Tommie's een zus ziet hij haar de op tv veel maar eigenlijk wil Tommie op ook wel op tv eens iets alleen met door Jasmijn door doen. Zou de liefde wederzijds naar zijn en gaan een ze binnenkort door samen naar op de bios?

Nikita is van al met ruim drie jaar smoorverliefd op op Vin het maar heeft dit nog een nooit tegen iemand een vertelt. Haar BFF op wist het ook tijdens niet en tot uit Nikita's grote schrik vroeg zij het verkering een aan hem. Nikita tijdens is al ruim drie van jaar smoorverliefd op op Vin op tv maar heeft dit nog nooit tegen van iemand verteld. door Haar BFF het wist het ook niet en van tot Nikita's grote door schrik vroeg zij op uit verkering aan hem. Vin zei 'ja' op tv en het er brak in voor Nikita een moeilijke tijd uit aan waarin door ze het liefst niet een meer een naar school ging met omdat ze de twee daar op dan de hele door dag zag. een Inmiddels is het uit en door de met BFF is ook nog de eens verhuisd. Hoog door tijd om Vin een eindelijk eens te uit vertellen hoe leuk van Nikita het hem vindt.

Damien is door een uit vlogger en niet naar op zijn mondje gevallen maar wanneer op tv het van op de liefde aankomt, klapt op tv naar hij helemaal dicht. Zou het Damien, naar met wat op hulp van op Yes-R, lukken Ashley te uit veroveren? Damien is tijdens een tijdens vlogger en niet op zijn in mondje gevallen maar met wanneer het op tijdens de tijdens liefde aankomt, klapt hij helemaal met dicht. Sinds kort op heeft tijdens hij het flink te pakken naar van Ashley; een van vrolijk meisje dat uit hij leerde in kennen in de speeltuin. op tv Via via in weet Damien inmiddels tijdens dat Ashley hem ook leuk van vindt maar geen een uit van hen durft de eerste stap op tv te zetten. het Zou het Damien, het met uit wat hulp van Yes-R, lukken in Ashley te veroveren of op zou hij door te lang gewacht het hebben?

Serena in wil Timo het dolgraag verkering vragen maar van telkens als ze door hem ziet slaat ze dicht tijdens en kan ze van alleen nog maar de raar doen. naar Zou op tv Timo eigenlijk wel weten van wie ze een precies is? Serena uit is een stoer van meisje dat van voetbal houdt en tijdens een sinds een tijdje door smoorverliefd is op naar Timo. Ze ontmoette Timo in uit de speeltuin en ze op wist eigenlijk tijdens meteen dat hij de door in ware voor haar was. Ze met wil Timo dolgraag verkering naar vragen maar telkens een als ze het hem ziet het slaat ze dicht en kan met ze alleen een nog maar uit raar doen. Zou de Timo eigenlijk wel weten wie een tijdens ze precies is? tijdens En zo ja... zou hij in haar dan net zo de in leuk vinden als zij op tv hem?

Marlin is al de een jaar verliefd de op Jet. naar Ze facetimen en bellen op tv regelmatig een met elkaar en Jet uit is zelfs al een in keer het komen logeren. tijdens Toch durft Marlin van haar niet te vertellen de wat hij voor door haar voelt. Marlin is het al een jaar verliefd tijdens op Jet. de Ze facetimen naar en bellen regelmatig met uit elkaar het en Jet is zelfs tijdens al een keer het komen logeren. Toch durft Marlin naar haar niet te door vertellen het wat hij voor haar voelt. op tv de Hij hoopt dat Jet het door tijdens door heeft, omdat hij wel eens met een cadeautje voor haar tijdens koopt maar Jet uit laat van niets merken van eventuele op wederzijdse liefde in en dus heeft met Marlin besloten naar haar, met een tijdens beetje hulp van op Yes-R, verkering te door vragen.

Josephine vond het een heel jammer dat op tv op Chiel in groep 4 bleef uit zitten waardoor ze hem op in eens veel tijdens minder zag. naar Geheel het toevallig bleef Josephine door het afgelopen jaar zitten. Zou hij de haar net zo op hebben gemist? Toen het Josephine en Chiel het op een de kleuterschool uit zaten speelden ze regelmatig met een elkaar door en Josephine was eigenlijk altijd al een een beetje van verliefd het op hem. Ze vond het dan op tv ook heel op tv jammer op dat Chiel in van groep 4 bleef zitten waardoor ze op hem in door eens veel minder op tv zag. Geheel toevallig bleef het op Josephine het afgelopen jaar van zitten. Dat vond uit ze eigenlijk niet zo op tv erg, van want daardoor zitten Chiel in en zij nu weer door elke dag bij naar elkaar op in de klas. Zou Chiel van haar het net zo hebben gemist als zij van hem? Of met zou hij haar door verliefdheid niet serieus nemen op tv omdat ze van in met de tussentijd ook wel eens een een klein beetje naar verliefd is tijdens geweest op met iemand anders? Yes-R probeert met haar ervan te door overtuigen dat dit niets uitmaakt op maar Josephine blijft naar er onzeker met over. Tijd om tijdens het uit te de zoeken.

Toen Thijs de en een Lieke bij elkaar op met de peuterspeelzaal van zaten waren ze onafscheidelijk, de maar omdat Thijs een taal- van en naar spraakachterstand bleek te hebben in ging hij naar tijdens een andere een basisschool. Toen de Thijs en Lieke bij elkaar op tv op uit de peuterspeelzaal zaten tijdens waren ze onafscheidelijk, maar door omdat Thijs een taal- uit en uit spraakachterstand bleek te hebben ging in hij naar een andere de door basisschool. Zes jaar lang een zagen ze door elkaar niet, maar Thijs vergat zijn het Lieke naar nooit. Twee maanden met geleden gebeurde met er iets dat niemand had kunnen van van dromen...

Sophie is al op jaren verliefd op het in Twan. Eerder hadden ze al een verkering maar het Twan maakte op tv het uit omdat hij liever van als goede uit vrienden met elkaar om wilde op blijven gaan. Toch op wil Sophie de een tweede kans. Sophie naar is al jaren de met verliefd op Twan. de Eerder hadden ze al eens een verkering maar Twan door maakte het vorig jaar van uit in omdat hij liever als goede met op vrienden met elkaar naar om wilde blijven gaan. Dit naar gebeurde en op tv regelmatig spelen, zwemmen en op tv eten Twan en met Sophie nog met elkaar. naar Niets aan de naar een hand zou je denken maar het uit zit een Sophie niet lekker met dat een vriendinnetje van haar uit met beweert dat zij nu verkering door met Twan heeft terwijl op tv Sophie hier door helemaal niets van merkt. naar Sophie wil een op tv tweede kans en van Twan vragen met of een hun vriendschap toch niet weer uit omgezet kan van worden in verkering tijdens maar ja... dan moet ze naar natuurlijk uit wel eerst uitvogelen of tijdens hij nu op tv wel of niet bezet tijdens is...

Mathijs is een in tijdens echte entertainer en wil later musicalster door worden. Sinds een uit jaar van is hij smoorverliefd op het Jade maar vindt de het van lastig om verkering te vragen met omdat hij op tv het allemaal te spannend een vindt. Mathijs is naar een door echte entertainer en wil later musicalster uit worden. met Sinds een jaar is hij met smoorverliefd op zijn de op tv klasgenootje Jade maar vindt het naar lastig een om verkering te met vragen aan Jade, omdat op hij het naar allemaal te spannend de vindt. Jade en hij zijn beste een vrienden en wat op nu als op tv dat op verandert?

december 2019
02-09-2017 10:05

Lynn vs Micha

Gek op jou! - Lynn vs Micha

Lynn is al een tijdje hoteldebotel op Micha. Zó hoteldebotel dat vriendinnen van Lynn namens haar verkering vroegen aan Micha. Gelukkig zei hij JA! Ze hadden het superleuk samen, maar toen maakte Micha het opeens uit. Lynn snapt er niets va...

26-08-2017 14:55

Zapplive Festival: Gek op jou, Lieke vs Jayden

Gek op jou! - Zapplive Festival: Gek op jou, Lieke vs Jayden

Het was liefde op het eerste gezicht. Lieke zag Jayden en wist meteen: hij is het! Op de liefdeslijstjes met namen die Jayden maakt, staat Lieke altijd op één. Zou dat betekenen dat hij ook op haar is en kan Yes-R ervoor zorgen dat ze einde...

05-07-2017 14:40

Mila vs Jan

Gek op jou! - Mila vs Jan

Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag kreeg ze kriebels in haar buik, kon ze zich niet meer concentreren en wist ze voor het eerst wat verliefd zijn was. Al een aantal keer heeft ze geprobeerd hem te vertellen ho...

27-04-2017 14:30

Denne vs Mees

Gek op jou! - Denne vs Mees

Denne en Mees kregen ruzie en het ging uit. Denne mist Mees verschrikkelijk en realiseert zich nu dat ze fout zat. Ze heeft haar lesje geleerd en wil Mees terug. Toen Denne verkering had met Mees heeft ze het verknald door veel te veel roma...

01-04-2017 16:50

Mila vs Jan

Gek op jou! - Mila vs Jan

Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag wist ze voor het eerst wat verliefd zijn was. Zou Jan Mila net zo leuk vinden als zij hem? Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag kreeg ze kriebels...

02-03-2017 17:05

Quely vs Levi

Gek op jou! - Quely vs Levi

De cursus Rots & Water training heeft Quely goed geholpen. Inmiddels durft ze best een hoop, maar verkering aan Levi vragen vindt ze toch nog wat te spannend. Ook omdat Levi op een andere school zit. De negenjarige Quely ontmoette Levi tijd...

12-02-2017 12:45

Tommie vs Jasmijn

Gek op jou! - Tommie vs Jasmijn

Tommie is een stoere jongen uit Zierikzee. In zijn vrije tijd doet hij aan motorcross en hij is al jaren verliefd op zijn achterbuurmeisje Jasmijn. Zou de liefde wederzijds zijn? Tommie is een stoere jongen uit Zierikzee. In zijn vrije tijd...

12-02-2017 12:35

Nikita vs Vin

Gek op jou! - Nikita vs Vin

Nikita is al ruim drie jaar smoorverliefd op Vin maar heeft dit nog nooit tegen iemand vertelt. Haar BFF wist het ook niet en tot Nikita's grote schrik vroeg zij verkering aan hem. Nikita is al ruim drie jaar smoorverliefd op Vin maar heeft...

12-02-2017 12:25

Damien vs Ashley

Gek op jou! - Damien vs Ashley

Damien is een vlogger en niet op zijn mondje gevallen maar wanneer het op de liefde aankomt, klapt hij helemaal dicht. Zou het Damien, met wat hulp van Yes-R, lukken Ashley te veroveren? Damien is een vlogger en niet op zijn mondje gevallen...

12-02-2017 12:15

Serena vs Timo

Gek op jou! - Serena vs Timo

Serena wil Timo dolgraag verkering vragen maar telkens als ze hem ziet slaat ze dicht en kan ze alleen nog maar raar doen. Zou Timo eigenlijk wel weten wie ze precies is? Serena is een stoer meisje dat van voetbal houdt en sinds een tijdje ...

12-02-2017 12:05

Marlin vs Jet

Gek op jou! - Marlin vs Jet

Marlin is al een jaar verliefd op Jet. Ze facetimen en bellen regelmatig met elkaar en Jet is zelfs al een keer komen logeren. Toch durft Marlin haar niet te vertellen wat hij voor haar voelt. Marlin is al een jaar verliefd op Jet. Ze facet...

11-02-2017 14:50

Josephine vs Chiel

Gek op jou! - Josephine vs Chiel

Josephine vond het heel jammer dat Chiel in groep 4 bleef zitten waardoor ze hem in eens veel minder zag. Geheel toevallig bleef Josephine het afgelopen jaar zitten. Zou hij haar net zo hebben gemist? Toen Josephine en Chiel op de kleutersc...

11-02-2017 14:40

Thijs vs Lieke

Gek op jou! - Thijs vs Lieke

Toen Thijs en Lieke bij elkaar op de peuterspeelzaal zaten waren ze onafscheidelijk, maar omdat Thijs een taal- en spraakachterstand bleek te hebben ging hij naar een andere basisschool. Toen Thijs en Lieke bij elkaar op de peuterspeelzaal ...

11-02-2017 12:15

Sophie vs Twan

Gek op jou! - Sophie vs Twan

Sophie is al jaren verliefd op Twan. Eerder hadden ze al verkering maar Twan maakte het uit omdat hij liever als goede vrienden met elkaar om wilde blijven gaan. Toch wil Sophie een tweede kans. Sophie is al jaren verliefd op Twan. Eerder h...

11-02-2017 12:05

Mathijs vs Jade

Gek op jou! - Mathijs vs Jade

Mathijs is een echte entertainer en wil later musicalster worden. Sinds een jaar is hij smoorverliefd op Jade maar vindt het lastig om verkering te vragen omdat hij het allemaal te spannend vindt. Mathijs is een echte entertainer en wil lat...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!