Programma gemist?

Wat nou op tv als je verliefd wordt uit het op iemand die je alleen maar op tv kent van een foto's, naar likes en chats? Dixie weet op tv als geen tijdens ander hoe naar dit is. Ze viel als een op blok voor Sjaak uit het en veel online geflirt naar volgde. Nu vindt naar ze het het tijd voor een vervolg in het door echte leven en door hoopt ze tijdens dat uit hij dan net zo op tv leuk is. Maar hoe pak de je een zoiets nou op aan?

Liefde uit op het op tv eerste gezicht. Het het bestaat nog. En als door er iemand is op die dit een zelf heeft ervaren, dan is het het met Keano. Als een engel kwam het Angel zijn leven in in fladderen en sindsdien naar wil hij het niets met liever dan ervoor zorgen naar dat ze van hem alleen in is. een Angel is op tv niet zomaar een meisje, het dus Keano heeft in de hulp de van Yes-R nodig om op alles uit het de kast te halen. door Gaat dit het lukken?

Stel, je het hebt al drie naar jaar verkering van met je jongen van je het op dromen, maar het laatste met jaar lijkt uit hij je niet meer te van zien staan. in Julia weet op tv helaas hoe dit is door en inmiddels het twijfelt ze zelfs of in het nog wel aan een is. in Is Dinand nog de wel haar vriendje? En zo ja, met het waarom doet hij dan van helemaal niet met meer lief tegen haar? op tv Kan Yes-R deze liefde nog op tv naar redden en ervoor zorgen dat Julia uit door zich weer de prinses van op Dinand door voelt?

Nathan met droomt al een jaar van naar Florine. uit Hij neemt zijn in vrienden in vertrouwen met dit tijdens geheim van en dat blijkt geen op slimme zet te zijn. op Opeens weet een iedereen het en de Nathan schaamt zich van kapot! Sindsdien met durft hij niks op meer te zeggen tegen tijdens Florine, maar hij wil tijdens haar dolgraag op zijn meisje in noemen! Kan tijdens Yes-R hem helpen om door toch eerlijk te een zijn over zijn gevoel van voor haar en komt in zijn droom met uit?

Al uit sinds de eerste dag op een haar nieuwe school van de is Tim de enige die een aandacht voor Renee uit heeft. En het sindsdien is de haar gevoel dan ook op tv helemaal van in slag. Renee ziet op in Tim haar droomprins en de wil niets naar liever dan verkering met een hem. de Een tijdje geleden het haalde ze een op grap met hem uit, waardoor op ze het misschien voor uit zichzelf op heeft verpest. Kan Yes-R tijdens dit nog van lijmen en in volgt er dan eindelijk de op tv liefde?

Stijn is al van jarenlang smoorverliefd in op op tv Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, in waardoor van hij niet uit durft door te op komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit de hij op door een met andere school en heeft hij Zoë tijdens al meer een dan een jaar niet uit gesproken, door maar zijn in gevoel is er met nog steeds. Durft hij haar met tijdens door hulp van Yes-R nu de alsnog verkering te vragen? op tv En is dit nog op op tijd? Of op het is zijn kans op tv verkeken?

Floris met is zo verliefd op Eefje op tv op tv dat hij, om zo veel naar mogelijk op tv bij haar in de op buurt te zijn, net tijdens als zij naar op streetdance ging. in Eefje verwisselde echter een van dag en nu danst uit Floris dus voor met niets... Zou van hij Eefje toch nog de voor zich op weten in te winnen?

Wat nou als door je verliefd wordt naar op iemand die in je tijdens alleen maar kent door van foto's, uit likes en chats? het Dixie weet als door geen ander hoe dit is. met Ze viel als door een het blok voor Sjaak en uit veel online geflirt volgde. Nu in vindt ze een het tijd de voor een vervolg op in het echte leven uit en hoopt ze dat tijdens uit hij dan net zo van leuk is. van Maar hoe pak je zoiets in nou in aan?

Liefde op het tijdens eerste gezicht. in Het op bestaat nog. En als er iemand tijdens is die van dit zelf heeft in ervaren, van dan is het Keano. uit Als een uit engel kwam Angel zijn in leven in fladderen en op sindsdien wil hij niets de liever dan ervoor van zorgen dat van ze van hem alleen het is. Angel is de niet zomaar een met meisje, dus Keano door heeft de hulp een op tv van Yes-R nodig om alles uit met de kast uit te halen. Gaat dit het van lukken?

Stel, op je hebt het al drie jaar verkering met uit de met jongen van je dromen, maar het het door laatste jaar lijkt hij op je niet in meer te zien staan. Julia in weet helaas hoe dit op tv is en in inmiddels twijfelt ze zelfs op of het nog in wel aan tijdens is. Is Dinand in nog wel uit haar vriendje? op En zo ja, waarom de doet hij dan helemaal niet een meer uit lief tegen naar haar? Kan Yes-R tijdens deze liefde nog redden en het ervoor zorgen dat Julia het zich weer de in prinses van op Dinand tijdens voelt?

Nathan door droomt al een de jaar van uit Florine. Hij neemt zijn vrienden van in vertrouwen met dit een op tv geheim en dat naar blijkt geen slimme zet te zijn. uit van Opeens weet iedereen tijdens het en Nathan uit schaamt zich kapot! Sindsdien het durft hij tijdens niks meer te zeggen tijdens tegen Florine, van maar hij wil de haar dolgraag zijn meisje noemen! van Kan Yes-R op hem helpen om op tv toch eerlijk door te zijn over het zijn gevoel voor haar op en komt een zijn droom uit?

Al sinds de de de eerste dag op haar nieuwe uit school, is Tim de tijdens enige het die aandacht voor tijdens Renee heeft. En van sindsdien is haar gevoel uit dan het ook helemaal van slag. Renee ziet op op in Tim haar in droomprins en wil niets liever tijdens dan verkering met uit hem. Een met tijdje geleden haalde ze op tv een grap met op hem op tv uit, waardoor ze het misschien voor naar zichzelf heeft verpest. tijdens Kan op Yes-R dit nog naar lijmen en volgt op tv er dan eindelijk de op liefde?

Stijn uit is al jarenlang naar smoorverliefd op Zoë. een Hij wordt lange in tijd gepest, waardoor van hij niet uit durft het te komen voor van zijn gevoelens. Inmiddels tijdens zit van hij op een andere school en een op heeft hij Zoë het al meer dan in een jaar niet gesproken, maar zijn een gevoel is er uit nog steeds. Durft de hij met haar met hulp door van Yes-R van nu alsnog verkering uit te vragen? En de is dit nog door op tijd? Of is met zijn kans met verkeken?

Georgina is al de langere tijdens tijd smoorverliefd op Andreas. uit Ze door brengen veel tijd door uit met elkaar, maar de grote de vraag stellen? uit Dat met durft ze niet. Er is in wel een voorwaarde, op verkering is voor Georgina op niet voor tijdens even... maar met voor altijd. Is dit ook van wat Andreas door wil?

Rachel een is al een hele poos met tot over haar in oren verliefd op door op Harvey. Ze heeft tijdens zelfs al eens verkering aan hem van gevraagd, maar toen van tijdens zei hij nee. door Is de liefde gewoon niet uit wederzijds, naar of was het moment waarop uit ze het door vroeg gewoon naar niet handig en kan op Yes-R ervoor zorgen de dat ze toch nog samen op tv met komen?

juni 2020
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!