Programma gemist?

Wat een nou als je het verliefd wordt op uit iemand die je alleen op maar op kent van foto's, likes en op tv chats? Dixie door weet als geen ander uit hoe dit is. naar Ze viel tijdens als een blok voor het Sjaak en op tv veel online door geflirt volgde. Nu vindt ze op tv het in tijd voor een vervolg in het met naar echte leven en hoopt de ze dat hij de dan net zo leuk is. in van Maar hoe pak je tijdens zoiets nou tijdens aan?

Liefde van op het met eerste gezicht. Het bestaat nog. En op tv als er op iemand is die dit uit zelf heeft de ervaren, dan is het op Keano. Als een met engel kwam Angel in zijn het leven in fladderen door en sindsdien een wil hij niets liever dan in ervoor zorgen dat tijdens ze met van hem alleen uit is. Angel is met niet zomaar een meisje, dus van Keano heeft naar de hulp van naar Yes-R nodig om alles uit op uit de kast te halen. tijdens Gaat dit een lukken?

Stel, uit je hebt naar al drie jaar verkering met je van het jongen van je naar dromen, maar het op laatste jaar lijkt hij je uit niet een meer te zien de staan. Julia weet helaas hoe de dit is en inmiddels tijdens door twijfelt ze zelfs met of het nog wel een aan is. tijdens Is Dinand nog wel haar naar vriendje? door En zo ja, door waarom doet hij dan helemaal niet van meer lief tegen een haar? Kan Yes-R in deze liefde uit nog redden en met ervoor zorgen met dat Julia zich weer naar de prinses van Dinand het naar voelt?

Nathan droomt met al een een jaar van Florine. Hij in neemt zijn vrienden in op uit vertrouwen met dit geheim en dat tijdens blijkt geen slimme de zet te zijn. een Opeens weet iedereen tijdens het tijdens en Nathan schaamt zich op tv kapot! Sindsdien een durft hij niks meer de te zeggen tegen van Florine, maar hij wil naar haar het dolgraag zijn meisje de noemen! Kan door Yes-R hem helpen naar om toch eerlijk te zijn over door zijn gevoel voor in haar en komt op een zijn droom uit?

Al uit sinds de het eerste dag op haar naar nieuwe school is Tim de uit enige met die aandacht tijdens voor Renee heeft. door En sindsdien is haar gevoel tijdens dan ook tijdens helemaal van op tv slag. Renee ziet in Tim haar een droomprins en naar wil niets door liever dan op verkering met hem. Een uit tijdje geleden haalde de ze een door grap met hem uit, waardoor ze op tv het misschien voor een op tv zichzelf heeft verpest. Kan Yes-R op dit nog uit lijmen en volgt er uit dan eindelijk de van liefde?

Stijn door is al jarenlang smoorverliefd op tv op Zoë. Hij wordt de lange tijd gepest, door waardoor hij het niet naar uit durft te komen voor zijn door gevoelens. het Inmiddels zit hij in op een op tv andere school en heeft in hij Zoë al meer dan de een jaar op tv niet met gesproken, maar zijn gevoel is er met nog steeds. door Durft hij het haar met hulp van op tv Yes-R nu alsnog verkering het op tv te vragen? En het is dit nog op tijd? Of van is zijn kans met op tv verkeken?

Floris naar is zo verliefd op een Eefje uit dat hij, om zo het veel mogelijk op bij haar in de buurt de te zijn, net als met zij het op streetdance ging. Eefje verwisselde de echter van dag met en op nu danst het Floris dus voor niets... Zou met hij Eefje toch het nog voor de zich weten te naar winnen?

Wat nou van als je verliefd wordt met op iemand met die je alleen met maar kent van naar foto's, likes uit en chats? Dixie weet als in geen ander hoe een door dit is. Ze viel een als een blok voor op Sjaak en veel een online geflirt in volgde. Nu vindt ze het het tijd voor naar een vervolg in het het op echte leven en de hoopt ze dat van hij dan net zo leuk door is. Maar hoe een pak je zoiets op tv nou tijdens aan?

Liefde tijdens op het eerste gezicht. Het een bestaat nog. En van als er iemand met is die dit door zelf heeft ervaren, door dan is het de op tv Keano. Als een engel kwam van Angel zijn leven in in door fladderen en sindsdien in wil hij niets liever dan met ervoor zorgen door dat ze van hem alleen uit is. in Angel is op tv niet zomaar een van meisje, dus Keano heeft de op hulp naar van Yes-R nodig om alles uit van de kast tijdens te halen. met Gaat dit een lukken?

Stel, je hebt het uit al drie jaar verkering met de een jongen van je van dromen, maar tijdens het laatste jaar lijkt tijdens de hij je niet meer te zien het in staan. Julia weet helaas hoe het dit is en tijdens inmiddels twijfelt ze zelfs op tv of het het nog wel uit aan is. Is Dinand nog het een wel haar vriendje? van En zo ja, waarom de doet hij dan helemaal niet op tv meer lief tegen een haar? een Kan Yes-R deze liefde op nog redden en ervoor naar zorgen dat Julia op zich een weer de prinses op van Dinand uit voelt?

Nathan droomt al naar een jaar van uit naar Florine. Hij neemt zijn op tv vrienden in vertrouwen met dit een geheim het en dat blijkt door geen slimme zet te naar zijn. Opeens uit weet iedereen het en naar Nathan schaamt zich het kapot! Sindsdien durft hij op niks meer een te zeggen tegen Florine, in maar hij wil de tijdens haar dolgraag zijn meisje noemen! Kan tijdens Yes-R uit hem helpen om uit toch eerlijk te met zijn over op zijn gevoel voor het haar en komt zijn droom van uit?

Al tijdens sinds de van eerste dag op haar nieuwe school, op tv op is Tim de enige die aandacht de voor van Renee heeft. En sindsdien op tv is haar gevoel dan naar ook helemaal van in slag. een Renee ziet in Tim haar tijdens droomprins en wil het niets een liever dan verkering met hem. naar Een tijdje op geleden haalde ze op een uit grap met hem uit, waardoor door ze het misschien voor uit in zichzelf heeft verpest. naar Kan Yes-R dit nog lijmen en de volgt op tv er dan op eindelijk de liefde?

Stijn is de al jarenlang smoorverliefd op naar een Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, op tv waardoor de hij niet uit in durft te komen voor het zijn gevoelens. Inmiddels het zit hij op tijdens een andere met school en heeft hij met Zoë al meer uit dan een jaar niet op tv gesproken, maar uit zijn het gevoel is er nog steeds. in Durft hij haar op met de hulp van Yes-R nu alsnog op tv verkering te vragen? de En op tv is dit nog op tijd? Of uit is zijn kans met een verkeken?

Georgina is een al langere de tijd smoorverliefd op Andreas. Ze door brengen veel tijd door door met elkaar, in maar de op grote vraag stellen? Dat op tv durft ze op tv niet. Er is met wel op tv een voorwaarde, verkering uit is voor Georgina niet voor even... door maar de voor altijd. Is uit dit ook uit wat Andreas wil?

Rachel is al naar een hele in poos tot de over haar oren verliefd een op door Harvey. Ze heeft zelfs de al eens met verkering aan hem gevraagd, maar toen op tv de zei hij nee. Is de liefde een gewoon niet wederzijds, uit of was het het moment waarop door ze het met vroeg gewoon niet handig van en kan Yes-R uit ervoor zorgen dat ze op tv toch nog samen op tv op komen?

november 2019
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!