Programma gemist?

Wat van nou als je uit verliefd wordt op van iemand die je alleen maar een kent naar van foto's, door likes en chats? Dixie weet naar als geen in ander hoe dit is. Ze op viel als uit een blok met voor Sjaak naar en veel online geflirt met volgde. Nu vindt ze het het tijd uit voor een vervolg in op het door echte leven en een hoopt ze dat hij dan net van van zo leuk is. Maar door hoe pak de je zoiets nou op aan?

Liefde naar op het op tv eerste gezicht. Het bestaat nog. naar En als in er iemand uit is die dit zelf heeft op ervaren, dan het is het Keano. op tv Als een engel kwam Angel op zijn leven op in fladderen en sindsdien tijdens wil hij niets een op liever dan ervoor in zorgen dat ze de van hem alleen is. Angel is door niet zomaar het een meisje, dus Keano de een heeft de hulp van Yes-R nodig in om alles uit uit het de kast te halen. Gaat dit op in lukken?

Stel, je hebt uit al op drie jaar verkering met naar je jongen een van je dromen, maar door het laatste jaar lijkt door door hij je niet meer de te zien staan. Julia weet het tijdens helaas hoe dit is en inmiddels met twijfelt ze zelfs van of het nog de wel aan is. tijdens Is Dinand nog een wel van haar vriendje? het En zo ja, door waarom doet hij dan door helemaal niet meer lief het tegen haar? de Kan Yes-R uit deze liefde nog redden en uit ervoor het zorgen dat Julia zich weer de uit prinses van Dinand op uit voelt?

Nathan droomt uit al een jaar op tv van Florine. Hij neemt op zijn vrienden in door vertrouwen tijdens met dit geheim en dat een blijkt tijdens geen slimme zet te met zijn. Opeens tijdens weet iedereen het het en Nathan schaamt zich met kapot! Sindsdien durft hij het uit niks meer te zeggen tegen een Florine, maar hij wil de haar dolgraag zijn op tv meisje door noemen! Kan Yes-R hem op helpen om toch uit eerlijk te zijn over een zijn op tv gevoel voor haar in en komt op tv zijn droom uit?

Al sinds naar de eerste op tv dag op haar nieuwe school op tv door is Tim de enige die aandacht op tv voor Renee heeft. met En sindsdien is het het haar gevoel dan ook helemaal van met slag. Renee van ziet in naar Tim haar droomprins en wil tijdens niets liever dan uit op verkering met hem. van Een tijdje geleden haalde op tv ze een met grap met hem de uit, waardoor ze het misschien voor op zichzelf heeft verpest. op tv Kan Yes-R dit in nog lijmen van en door volgt er dan door eindelijk de liefde?

Stijn op tv is al jarenlang smoorverliefd het op Zoë. Hij wordt op op lange tijd gepest, waardoor hij van niet uit op durft te een komen voor zijn op tv gevoelens. Inmiddels zit naar hij op een andere school en het heeft hij van Zoë al meer dan van een van jaar niet gesproken, maar zijn op gevoel de is er nog steeds. met Durft met hij haar met hulp van Yes-R het nu alsnog op verkering tijdens te vragen? En is van dit nog op op tv tijd? Of is zijn kans op op tv verkeken?

Floris is zo op het verliefd op Eefje dat hij, om in op tv zo veel mogelijk op bij haar in de op tv buurt te zijn, net als tijdens zij op streetdance een door ging. Eefje verwisselde echter van dag van de en nu danst van Floris dus voor in niets... Zou hij Eefje toch door nog voor op zich weten te in winnen?

Wat tijdens nou als het je verliefd wordt op iemand in die je alleen maar naar kent uit van foto's, likes uit en chats? Dixie uit weet als geen ander een hoe dit op is. Ze viel als op tv een blok op tv voor Sjaak en veel met online geflirt volgde. Nu op vindt ze door het tijd voor op tv een door vervolg in het echte door leven en hoopt ze met dat hij dan net op tv op zo leuk is. Maar hoe pak naar je zoiets het nou de aan?

Liefde in op het eerste een gezicht. Het tijdens bestaat nog. En in als er iemand is die dit uit van zelf heeft ervaren, dan is een het Keano. Als een de engel kwam met Angel zijn door leven in fladderen en sindsdien van wil met hij niets liever dan ervoor naar zorgen uit dat ze van hem alleen met is. Angel naar is uit niet zomaar een meisje, dus Keano de heeft een de hulp van op tv Yes-R nodig om alles in uit de kast te door halen. op tv Gaat dit in lukken?

Stel, je hebt met al drie in jaar de verkering met de jongen van je de dromen, maar naar het laatste jaar lijkt naar hij je niet op tv een meer te zien tijdens staan. Julia weet door helaas hoe dit is en naar inmiddels twijfelt ze door zelfs of het met nog wel de aan is. in Is Dinand nog wel door haar vriendje? van En zo ja, een waarom doet hij dan van helemaal niet meer lief van tegen het haar? Kan Yes-R deze liefde nog van redden en door ervoor zorgen dat Julia een zich tijdens weer de prinses door van Dinand van voelt?

Nathan tijdens droomt al door een jaar van Florine. Hij neemt in op zijn vrienden in uit vertrouwen met dit geheim en het dat blijkt geen het slimme naar zet te zijn. naar Opeens weet iedereen op het en Nathan schaamt zich kapot! een van Sindsdien durft hij niks van meer te zeggen uit tegen Florine, tijdens maar hij wil haar dolgraag zijn naar in meisje noemen! Kan Yes-R hem naar helpen van om toch eerlijk te zijn over het zijn gevoel voor door haar en van komt uit zijn droom uit?

Al op tv sinds de eerste dag uit op van haar nieuwe school, is Tim de door enige die tijdens aandacht tijdens voor Renee heeft. door En sindsdien is haar gevoel dan tijdens de ook helemaal van slag. op Renee ziet in Tim tijdens haar naar droomprins en wil niets liever dan in op verkering met hem. Een naar tijdje geleden tijdens haalde ze een grap met hem met uit, waardoor ze in de het misschien voor zichzelf door heeft verpest. van Kan Yes-R dit nog lijmen van en volgt er uit dan eindelijk de uit liefde?

Stijn is al met naar jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij het wordt lange tijd met gepest, waardoor hij niet in uit durft te een komen tijdens voor zijn gevoelens. Inmiddels naar zit hij op in een andere de school en op tv heeft hij Zoë door al meer dan het een jaar niet gesproken, naar maar zijn in gevoel is er nog steeds. Durft op hij haar met de hulp van Yes-R de nu door alsnog verkering te vragen? de En in is dit nog op tijd? van Of met is zijn kans een verkeken?

Georgina met is al langere in tijd smoorverliefd tijdens op Andreas. Ze uit brengen veel tijd door met met elkaar, maar de grote op tv vraag stellen? Dat door durft in ze niet. Er is wel tijdens een voorwaarde, op tv verkering is met voor Georgina niet voor van even... maar uit voor altijd. Is dit ook op wat op tv Andreas wil?

Rachel van is al een hele naar poos tot op tv over haar op oren verliefd op op Harvey. Ze heeft zelfs al het eens naar verkering aan hem gevraagd, naar maar toen zei uit hij nee. Is de liefde door gewoon niet wederzijds, met of naar was het moment waarop uit ze het vroeg gewoon in niet handig in en tijdens kan Yes-R ervoor de zorgen dat ze toch een nog samen naar komen?

januari 2021
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!