Programma gemist?

Wat nou op tv als je naar verliefd wordt op iemand die door je alleen maar van met kent van foto's, likes en naar chats? naar Dixie weet als een geen ander hoe van dit is. Ze viel als een een blok voor Sjaak in en veel van online geflirt volgde. op tv Nu een vindt ze het tijd voor uit een vervolg in het door tijdens echte leven en met hoopt ze dat hij dan tijdens net zo leuk is. een Maar hoe het pak je zoiets in nou uit aan?

Liefde het op het eerste gezicht. Het in bestaat nog. En uit als er op iemand naar is die dit zelf de heeft ervaren, in dan is het Keano. door Als een engel kwam Angel de zijn leven van in fladderen en sindsdien een wil door hij niets liever dan ervoor een uit zorgen dat ze van een hem alleen is. uit Angel is niet tijdens zomaar een de meisje, dus Keano heeft de een hulp van met Yes-R nodig om alles uit door de op kast te halen. Gaat dit de van lukken?

Stel, je hebt naar al in drie jaar verkering met een je jongen de van je dromen, tijdens maar het laatste de jaar lijkt op tv hij je niet meer het te zien door staan. Julia weet een helaas hoe dit is en inmiddels met de twijfelt ze zelfs in of het nog wel aan is. een Is Dinand tijdens nog tijdens wel haar vriendje? En in zo ja, waarom op doet hij dan helemaal niet tijdens meer lief een tegen haar? Kan op Yes-R in deze liefde nog tijdens redden en ervoor zorgen dat een Julia zich de weer de prinses van Dinand in tijdens voelt?

Nathan droomt naar al van een jaar van Florine. Hij met neemt zijn vrienden met in vertrouwen met uit dit geheim en het dat blijkt geen met slimme zet uit te zijn. Opeens naar weet iedereen het op tv en Nathan schaamt zich de kapot! Sindsdien durft hij een niks meer op te zeggen uit tegen Florine, maar hij op wil op haar dolgraag zijn meisje noemen! van Kan met Yes-R hem helpen om uit toch eerlijk te zijn op tv over zijn gevoel voor uit het haar en komt zijn droom naar uit?

Al sinds de de uit eerste dag op op tv haar nieuwe school het is Tim de enige een die aandacht voor Renee heeft. uit En het sindsdien is haar gevoel met dan een ook helemaal van slag. Renee ziet door in Tim op tv haar op tv droomprins en wil niets liever de dan verkering met het hem. een Een tijdje geleden op tv haalde ze een grap met hem op tv uit, in waardoor ze op het misschien voor zichzelf het heeft verpest. Kan Yes-R van dit nog in lijmen en volgt in er dan eindelijk de in liefde?

Stijn is al op tv jarenlang smoorverliefd op het Zoë. op Hij wordt het lange tijd gepest, waardoor door hij niet tijdens uit durft te komen voor zijn op tv gevoelens. tijdens Inmiddels zit door hij op een andere school een en heeft uit hij Zoë al meer dan naar een jaar tijdens niet een gesproken, maar zijn het gevoel is er nog uit steeds. Durft hij met haar met hulp van van Yes-R nu alsnog door verkering te vragen? En naar door is dit nog met op tijd? Of is zijn tijdens kans op verkeken?

Floris uit is zo verliefd op naar Eefje dat door hij, om zo op tv veel mogelijk uit bij haar in de buurt te op een zijn, net als zij op streetdance tijdens tijdens ging. Eefje verwisselde met echter van dag en uit nu danst Floris het dus voor niets... Zou op tv hij Eefje toch naar nog voor zich uit weten te in winnen?

Wat nou door als tijdens je verliefd wordt op met iemand die je van alleen maar kent van door foto's, likes de en chats? Dixie weet uit als geen ander hoe tijdens dit de is. Ze viel door als een blok een voor Sjaak en in veel online geflirt volgde. Nu door het vindt ze het tijd voor tijdens een vervolg in het uit op tv echte leven en hoopt in ze dat hij op tv dan net zo een leuk is. Maar hoe pak een je zoiets door nou tijdens aan?

Liefde op een het eerste gezicht. door Het op bestaat nog. En als er een iemand in is die dit zelf naar heeft ervaren, dan is het op Keano. Als op een engel op kwam Angel in zijn leven in fladderen en sindsdien met wil hij niets op liever dan ervoor een zorgen dat tijdens ze van hem alleen op tv is. van Angel is het niet zomaar een meisje, dus Keano uit heeft door de hulp van op tv Yes-R nodig om alles uit van de kast van te halen. de Gaat dit op tv lukken?

Stel, je door hebt van al drie jaar verkering met tijdens de van jongen van je naar dromen, maar het laatste jaar het lijkt hij je uit niet met meer te zien staan. Julia in weet de helaas hoe dit tijdens is en inmiddels twijfelt op tv ze zelfs met of het nog wel aan is. op tv Is door Dinand nog wel haar vriendje? een En zo ja, door waarom doet hij door dan helemaal op niet meer lief op tegen haar? Kan Yes-R door deze liefde nog van redden door en ervoor zorgen uit dat Julia zich weer tijdens de prinses van op tv Dinand op tv voelt?

Nathan droomt al het een jaar naar van Florine. Hij neemt in zijn op vrienden in vertrouwen met van dit geheim naar en dat blijkt met geen slimme zet te zijn. de Opeens weet met iedereen met het en Nathan met schaamt zich kapot! Sindsdien durft de hij op niks meer te zeggen tegen tijdens Florine, maar hij het wil een haar dolgraag zijn door meisje noemen! Kan door Yes-R hem helpen om toch naar eerlijk te zijn het over met zijn gevoel voor haar en komt in zijn met droom uit?

Al sinds de uit eerste dag op tijdens haar op tv nieuwe school, is Tim de met enige met die aandacht voor Renee uit heeft. En sindsdien is uit haar gevoel uit dan ook helemaal op van slag. tijdens Renee ziet in in Tim haar droomprins en wil op tv niets op liever dan tijdens verkering met hem. van Een tijdje geleden haalde in ze een grap met naar hem uit, waardoor een ze het een misschien voor zichzelf heeft door verpest. Kan de Yes-R dit nog op lijmen en volgt een er dan eindelijk de op liefde?

Stijn van is al jarenlang smoorverliefd op op Zoë. Hij wordt naar lange uit tijd gepest, waardoor hij niet tijdens uit uit durft te komen de voor zijn gevoelens. Inmiddels zit door hij op met een andere school van en heeft door hij Zoë al de meer dan een jaar niet het door gesproken, maar zijn gevoel is er op nog in steeds. Durft op hij haar met hulp van op tv Yes-R nu tijdens alsnog verkering het te vragen? En is dit nog het op naar tijd? Of is een zijn kans uit verkeken?

Georgina is tijdens al langere tijd smoorverliefd naar op van Andreas. Ze brengen op veel tijd door met uit elkaar, uit maar de grote met vraag stellen? Dat durft ze niet. van Er op tv is wel een van voorwaarde, verkering is op tv voor Georgina met niet voor even... maar in voor altijd. Is dit ook naar wat het Andreas wil?

Rachel van is al een hele poos door van tot over haar oren door verliefd op Harvey. Ze uit heeft zelfs al naar eens op tv verkering aan hem gevraagd, met maar toen op tv zei hij nee. Is de op tv liefde gewoon van niet wederzijds, of was naar het met moment waarop ze een het vroeg gewoon niet handig uit en het kan Yes-R ervoor zorgen naar dat ze toch nog van samen op tv komen?

januari 2019
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord