Programma gemist?

Wat nou met als je verliefd de wordt op iemand een die je alleen op tv maar naar kent van foto's, in likes en chats? een Dixie weet als geen ander door hoe dit is. Ze naar viel als naar een op tv blok voor Sjaak de en veel online geflirt tijdens volgde. Nu vindt ze het een tijd de voor een vervolg in het uit een echte leven en hoopt ze dat met van hij dan net zo leuk een is. Maar uit hoe pak je zoiets naar nou het aan?

Liefde door op het eerste gezicht. door Het tijdens bestaat nog. En als er van iemand is die dit op zelf heeft ervaren, uit dan uit is het van Keano. Als een engel op kwam Angel de zijn leven in de fladderen en sindsdien wil hij niets door liever dan de ervoor met zorgen dat ze tijdens van hem alleen is. Angel het is op niet zomaar een meisje, op tv dus Keano heeft de hulp in van Yes-R nodig op om alles uit op uit de kast te halen. Gaat dit uit van lukken?

Stel, je in hebt al met drie jaar verkering met tijdens je jongen van uit je dromen, naar maar het laatste tijdens jaar lijkt hij je niet in meer op te zien staan. Julia weet door helaas van hoe dit is en op inmiddels twijfelt tijdens ze zelfs of het nog met wel aan uit is. Is Dinand nog de wel haar vriendje? tijdens door En zo ja, waarom doet op hij in dan helemaal niet meer lief naar tegen haar? Kan Yes-R door deze liefde nog door op tv redden en ervoor een zorgen dat Julia zich weer van de prinses van van Dinand het voelt?

Nathan tijdens droomt al een jaar tijdens van Florine. uit Hij neemt zijn vrienden op tv in vertrouwen met dit het met geheim en dat blijkt geen op tv slimme op zet te zijn. Opeens weet iedereen op tv het op tv en Nathan schaamt op zich kapot! Sindsdien durft van hij niks meer te uit zeggen tegen Florine, tijdens maar hij wil tijdens haar het dolgraag zijn uit meisje noemen! Kan Yes-R op hem helpen om toch eerlijk in te tijdens zijn over zijn gevoel voor op een haar en komt zijn door droom uit?

Al met sinds de eerste dag in op haar nieuwe school de is Tim in de enige op die aandacht voor tijdens Renee heeft. En sindsdien is tijdens haar gevoel uit dan ook helemaal van een slag. Renee tijdens ziet met in Tim haar de droomprins en wil niets het liever dan verkering met hem. naar door Een tijdje geleden haalde ze een uit grap van met hem door uit, waardoor ze het misschien tijdens voor zichzelf heeft verpest. van op tv Kan Yes-R dit nog lijmen en op tv volgt er dan naar eindelijk het de liefde?

Stijn is in al uit jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij op tv wordt lange tijd tijdens gepest, waardoor hij niet tijdens uit door durft te komen voor zijn naar gevoelens. de Inmiddels zit hij op met een andere het school en heeft hij het Zoë al meer door dan een jaar niet in gesproken, maar zijn met gevoel is naar er nog met steeds. Durft hij de haar met tijdens hulp van Yes-R nu het alsnog verkering te uit vragen? En is dit nog naar op in tijd? Of van is zijn kans in verkeken?

Floris is tijdens zo verliefd op op Eefje dat hij, om een het zo veel mogelijk naar bij haar in uit de buurt te zijn, net als tijdens zij op streetdance met ging. Eefje in verwisselde echter van dag uit en nu naar danst op Floris dus voor niets... Zou hij op tv Eefje toch op nog voor zich weten uit een te winnen?

Wat op tv nou als van je verliefd wordt op iemand met die je in alleen maar kent van van foto's, op likes en chats? naar Dixie weet als geen op tv ander hoe dit is. op tv Ze viel als een in blok voor Sjaak het en op tv veel online geflirt volgde. op Nu vindt ze met het tijd voor een van vervolg in op het echte leven en door het hoopt ze dat naar hij dan net zo leuk in is. Maar een hoe pak een je zoiets nou in aan?

Liefde op van het eerste met gezicht. Het op bestaat nog. En als er het iemand een is die dit zelf heeft ervaren, op tv dan is met het naar Keano. Als een engel het kwam Angel zijn leven op in fladderen uit en sindsdien wil door hij niets liever in dan ervoor met zorgen dat ze van hem uit alleen is. door Angel is niet zomaar het een meisje, dus Keano met een heeft de hulp van op tv Yes-R nodig om alles uit tijdens de kast te in halen. Gaat een dit een lukken?

Stel, je op hebt al op drie jaar door verkering met de jongen van je naar door dromen, maar het laatste jaar lijkt naar hij naar je niet meer te zien het staan. Julia op tv weet uit helaas hoe dit is en inmiddels de twijfelt van ze zelfs of in het nog de wel aan is. Is Dinand nog op tv wel haar vriendje? het En op zo ja, waarom doet hij uit dan helemaal een niet meer lief naar tegen een haar? Kan Yes-R deze liefde nog het redden een en ervoor zorgen met dat Julia zich weer naar de prinses op tv van Dinand een voelt?

Nathan op tv droomt al een jaar door van Florine. Hij neemt het zijn uit vrienden in vertrouwen met tijdens dit geheim van en dat blijkt met geen slimme zet te zijn. het Opeens door weet iedereen het een en Nathan schaamt zich kapot! tijdens in Sindsdien durft hij niks meer een te zeggen tegen Florine, door maar hij met wil haar in dolgraag zijn meisje in noemen! Kan Yes-R tijdens hem helpen om toch op tv eerlijk te in zijn over door zijn gevoel voor op haar en komt zijn tijdens droom uit?

Al een sinds de eerste op tv dag op haar nieuwe met school, is Tim de naar de enige die aandacht voor Renee met heeft. En sindsdien het is haar gevoel tijdens dan op tv ook helemaal van met slag. Renee ziet in Tim uit haar uit droomprins en wil de niets liever dan verkering met tijdens hem. Een tijdje het geleden haalde ze een van grap naar met hem op tv uit, waardoor ze het met misschien voor zichzelf heeft verpest. de Kan in Yes-R dit nog uit lijmen en volgt naar er dan eindelijk de het liefde?

Stijn is al naar het jarenlang smoorverliefd op Zoë. van Hij wordt lange tijd op tv gepest, waardoor hij de niet uit durft op te komen voor zijn tijdens gevoelens. Inmiddels zit het hij op een een andere school en met heeft hij tijdens Zoë al meer dan naar een een jaar niet gesproken, maar zijn op tv op tv gevoel is er nog steeds. Durft de hij met haar met op hulp van Yes-R in nu alsnog verkering te vragen? een En met is dit nog op het tijd? Of is tijdens zijn kans op tv verkeken?

Georgina een is al met langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze een op tv brengen veel tijd door met uit elkaar, maar de grote op tv vraag tijdens stellen? Dat durft ze van niet. Er is met wel een voorwaarde, verkering op uit is voor Georgina een niet voor even... maar door voor altijd. Is dit het ook wat Andreas uit wil?

Rachel is al de door een hele poos tot over tijdens haar oren verliefd op op Harvey. Ze tijdens heeft zelfs naar al eens verkering aan het hem gevraagd, door maar toen het zei hij nee. de Is de liefde gewoon niet wederzijds, van of was het met moment waarop in ze het de vroeg gewoon niet handig en van kan Yes-R de ervoor zorgen dat ze op in toch nog samen tijdens komen?

september 2021
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!