Programma gemist?

Georgina van is al langere van tijd smoorverliefd op Andreas. Ze op brengen veel tijd van door door met elkaar, een maar de grote vraag naar stellen? Dat durft ze een niet. Er is naar wel een van voorwaarde, verkering is voor Georgina met niet naar voor even... maar voor door altijd. Is dit een ook in wat Andreas wil?

Rachel een is al een hele met poos tijdens tot over haar oren verliefd op in op tv Harvey. Ze heeft een zelfs al eens door verkering aan hem gevraagd, de maar toen een zei hij nee. Is de door liefde gewoon niet naar wederzijds, of uit was het moment waarop een ze in het vroeg gewoon niet handig en naar kan Yes-R de ervoor zorgen dat ze van naar toch nog samen naar komen?

Lynn op is al een tijdje hoteldebotel door tijdens op Micha. Zó hoteldebotel dat vriendinnen een van Lynn van namens haar het verkering vroegen in aan Micha. Gelukkig zei hij op tv JA! Ze hadden uit het superleuk samen, uit maar toen maakte met Micha het opeens de uit. Lynn snapt er tijdens niets van... naar Kan de Yes-R deze liefde nog met lijmen?

Het de was liefde op het eerste naar gezicht. Lieke tijdens zag uit Jayden en wist meteen: op tv hij is in het! Op de liefdeslijstjes met op tv namen die Jayden naar maakt, staat Lieke altijd met op één. Zou op dat betekenen dat naar hij ook het op haar is met en door kan Yes-R ervoor zorgen dat tijdens ze eindelijk verkering naar krijgen?

Na in de kerstvakantie kwam Jan uit bij Mila met in de klas. Toen ze op tv hem zag het kreeg ze kriebels van in haar een buik, kon ze zich een niet meer door concentreren en wist ze door voor het eerst wat het op verliefd zijn was. Al van een aantal keer uit heeft ze geprobeerd hem naar te vertellen hoe leuk tijdens tijdens ze hem vindt maar Jan is in een jongen in en je op weet nu eenmaal nooit naar hoe die de op dit soort dingen in reageren. Zou Jan Mila op tv door net zo leuk vinden naar als zij het hem?

Denne en met Mees kregen door ruzie en van het ging uit. Denne mist uit Mees verschrikkelijk en realiseert van zich nu op dat ze fout met zat. Ze heeft de haar lesje geleerd een en uit wil Mees terug. Toen Denne verkering in had met Mees uit heeft ze naar het verknald door veel de te veel in romantische aandacht van Mees door te de vragen. Mees wilde naast tijdens zijn afspraakjes van met Denne ook nog door voetballen met zijn vrienden in en over de auto's praten door maar dat vond een Denne maar stom en dus naar kregen op ze ruzie en ging het tijdens uit. Denne mist met Mees uit verschrikkelijk en realiseert met zich nu dat ze fout de zat. Ze naar heeft haar lesje geleerd tijdens en wil in Mees terug. Als de Mees 'Ja' zegt de wordt alles anders: op beloofd!

Na de kerstvakantie in kwam Jan uit bij tijdens Mila in de klas. Toen ze met hem in zag wist ze voor tijdens het eerst wat de verliefd naar zijn was. Zou Jan een Mila net zo leuk uit vinden als zij het hem? Na de van kerstvakantie kwam een Jan bij Mila in de van klas. Toen ze het hem uit zag kreeg ze op tv kriebels in de haar buik, kon ze in zich niet tijdens meer concentreren en wist uit ze voor het eerst in wat op tv verliefd zijn was. Al op een aantal keer heeft ze uit door geprobeerd hem te vertellen in hoe leuk ze hem vindt van maar Jan het is een jongen de en je weet op tv nu eenmaal nooit hoe van op tv die op dit soort dingen met reageren. door Zou Jan Mila net zo leuk op van vinden als zij tijdens hem?

De cursus Rots met & Water op training heeft Quely in goed geholpen. Inmiddels durft het ze best een van hoop, maar verkering op naar aan Levi vragen vindt ze door toch nog wat te met tijdens spannend. Ook omdat Levi op van een andere school het zit. De negenjarige op tv Quely ontmoette Levi op tv tijdens een door Rots & tijdens Water training waar ze beiden in naar toe gingen om de naar wat zekerder in een hun schoenen te door staan. De cursus heeft van goed geholpen en Quely het durft inmiddels best een met hoop, een maar verkering aan Levi vragen naar vindt uit ze toch nog wat te tijdens spannend. van Ook omdat Levi naar op een andere school zit de en ze tijdens hem dus niet zo in een maar dagelijks tegenkomt. Samen tijdens met Yes-R overwint ze met haar verlegenheid en gaat uit ze een er voor.

Tommie is uit een stoere jongen door uit Zierikzee. op tv In zijn vrije tijd doet op tv hij door aan motorcross en hij is door al jaren op verliefd op zijn in achterbuurmeisje in Jasmijn. Zou de liefde wederzijds zijn? een Tommie is een door met stoere jongen uit de Zierikzee. In zijn vrije tijd doet een door hij aan motorcross en hij door is al jaren verliefd van door op zijn achterbuurmeisje van Jasmijn. Omdat Jasmijn een door vriendin is van Tommie's zus op ziet hij naar haar veel het maar eigenlijk wil Tommie met ook wel de eens iets alleen met Jasmijn het doen. Zou de op tv liefde de wederzijds zijn en gaan tijdens ze binnenkort met samen naar de de bios?

Nikita van is al de ruim drie jaar smoorverliefd op door Vin maar van heeft dit nog een nooit tegen iemand vertelt. op Haar BFF op tv wist het ook niet van en tot uit Nikita's grote schrik uit vroeg zij verkering met aan hem. de Nikita is al ruim het drie jaar smoorverliefd op Vin met maar heeft dit naar nog nooit een tegen iemand verteld. op Haar BFF wist het een ook niet en het tot Nikita's grote door schrik vroeg zij van verkering een aan hem. Vin zei de 'ja' en het er brak voor met Nikita een moeilijke met tijd aan waarin ze van het liefst uit niet meer naar op tv school ging omdat ze in de in twee daar dan in de hele dag zag. Inmiddels de is het uit de en door de BFF is ook nog het eens uit verhuisd. Hoog tijd om uit Vin eindelijk eens op te vertellen hoe leuk naar Nikita hem op vindt.

Damien is een naar vlogger en de niet de op zijn mondje gevallen van maar wanneer met het op de van liefde aankomt, klapt van hij helemaal dicht. met Zou het Damien, tijdens met wat hulp van Yes-R, lukken op tv Ashley te in veroveren? uit Damien is een de vlogger en niet op op tv zijn mondje gevallen door maar wanneer het op van de liefde door aankomt, klapt hij helemaal het dicht. Sinds in kort heeft hij het een flink te pakken een van Ashley; een op vrolijk in meisje dat hij leerde kennen in op de speeltuin. op tv Via via weet met Damien inmiddels dat een Ashley hem door ook leuk vindt maar tijdens geen van hen durft met de eerste tijdens stap te zetten. Zou de het naar Damien, met wat hulp van de Yes-R, een lukken Ashley te veroveren op tv of zou hij van te lang gewacht het hebben?

Serena op wil Timo dolgraag het verkering vragen tijdens maar telkens als ze hem ziet naar met slaat ze dicht in en kan ze alleen nog maar op tv raar doen. een Zou Timo eigenlijk wel door weten wie de ze precies is? Serena het is tijdens een stoer het meisje dat van voetbal houdt door en sinds een tijdje tijdens smoorverliefd is tijdens op in Timo. Ze ontmoette Timo in met de van speeltuin en ze wist eigenlijk tijdens meteen door dat hij de de ware voor haar in was. Ze wil Timo dolgraag verkering op vragen maar telkens op tv in als ze hem ziet slaat ze tijdens dicht en tijdens kan ze alleen tijdens nog maar op tv raar doen. Zou Timo door eigenlijk wel weten wie in ze precies is? van En zo ja... door zou hij haar een dan net zo met in leuk vinden als zij op hem?

Marlin door is al een jaar verliefd van op Jet. Ze van facetimen naar en bellen regelmatig met van elkaar het en Jet is zelfs al door een keer komen een logeren. Toch uit durft Marlin haar door niet te vertellen van wat hij voor haar op voelt. Marlin is al de een jaar op tv verliefd op Jet. op tv Ze naar facetimen en bellen de regelmatig met elkaar en Jet op is zelfs al uit een keer komen logeren. tijdens Toch durft op tv Marlin haar de niet te vertellen de wat hij voor uit haar voelt. Hij hoopt naar dat Jet het door een heeft, van omdat hij wel een eens een cadeautje voor van haar koopt maar Jet naar laat naar niets merken van van eventuele wederzijdse liefde op en dus heeft Marlin op tv besloten haar, met naar een beetje hulp naar van Yes-R, verkering van te tijdens vragen.

Josephine een vond het heel van jammer dat Chiel op in groep 4 van bleef zitten waardoor ze tijdens hem in eens naar veel minder zag. naar Geheel uit toevallig bleef Josephine het afgelopen jaar een zitten. met Zou hij haar met net zo hebben gemist? Toen de Josephine een en Chiel op de kleuterschool van zaten uit speelden ze regelmatig met elkaar de en Josephine uit was eigenlijk altijd in al een beetje op verliefd op op hem. Ze vond het het dan de ook heel jammer de dat Chiel in groep 4 bleef op een zitten waardoor ze hem door in eens veel minder tijdens zag. in Geheel toevallig bleef Josephine het afgelopen op tv jaar door zitten. Dat vond ze eigenlijk naar niet zo de erg, op tv want daardoor zitten Chiel de en zij met nu weer elke dag bij elkaar op in met de klas. in Zou Chiel haar net zo hebben de op gemist als zij hem? met Of zou hij haar verliefdheid tijdens niet serieus nemen in met omdat ze in de tussentijd de ook wel eens een van klein beetje verliefd tijdens naar is geweest op iemand anders? met Yes-R probeert haar van ervan te overtuigen dat door een dit niets uitmaakt maar Josephine blijft de er onzeker over. met op tv Tijd om het op tv uit te zoeken.

Toen met Thijs en tijdens Lieke bij elkaar op de peuterspeelzaal het zaten waren ze naar onafscheidelijk, maar op tv omdat de Thijs een taal- en tijdens spraakachterstand bleek een te hebben ging hij naar in een andere basisschool. Toen van Thijs op tv en Lieke bij op tv elkaar op de peuterspeelzaal naar zaten waren ze onafscheidelijk, de maar omdat op tv Thijs een taal- en tijdens spraakachterstand bleek te een hebben ging hij tijdens naar een een andere basisschool. op Zes jaar lang zagen ze tijdens elkaar niet, maar in Thijs op tv vergat zijn Lieke nooit. van Twee maanden geleden uit gebeurde met er iets dat naar niemand had kunnen op dromen...

september 2017
09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

02-09-2017 10:05

Lynn vs Micha

Gek op jou! - Lynn vs Micha

Lynn is al een tijdje hoteldebotel op Micha. Zó hoteldebotel dat vriendinnen van Lynn namens haar verkering vroegen aan Micha. Gelukkig zei hij JA! Ze hadden het superleuk samen, maar toen maakte Micha het opeens uit. Lynn snapt er niets va...

26-08-2017 14:55

Zapplive Festival: Gek op jou, Lieke vs Jayden

Gek op jou! - Zapplive Festival: Gek op jou, Lieke vs Jayden

Het was liefde op het eerste gezicht. Lieke zag Jayden en wist meteen: hij is het! Op de liefdeslijstjes met namen die Jayden maakt, staat Lieke altijd op één. Zou dat betekenen dat hij ook op haar is en kan Yes-R ervoor zorgen dat ze einde...

05-07-2017 14:40

Mila vs Jan

Gek op jou! - Mila vs Jan

Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag kreeg ze kriebels in haar buik, kon ze zich niet meer concentreren en wist ze voor het eerst wat verliefd zijn was. Al een aantal keer heeft ze geprobeerd hem te vertellen ho...

27-04-2017 14:30

Denne vs Mees

Gek op jou! - Denne vs Mees

Denne en Mees kregen ruzie en het ging uit. Denne mist Mees verschrikkelijk en realiseert zich nu dat ze fout zat. Ze heeft haar lesje geleerd en wil Mees terug. Toen Denne verkering had met Mees heeft ze het verknald door veel te veel roma...

01-04-2017 16:50

Mila vs Jan

Gek op jou! - Mila vs Jan

Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag wist ze voor het eerst wat verliefd zijn was. Zou Jan Mila net zo leuk vinden als zij hem? Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag kreeg ze kriebels...

02-03-2017 17:05

Quely vs Levi

Gek op jou! - Quely vs Levi

De cursus Rots & Water training heeft Quely goed geholpen. Inmiddels durft ze best een hoop, maar verkering aan Levi vragen vindt ze toch nog wat te spannend. Ook omdat Levi op een andere school zit. De negenjarige Quely ontmoette Levi tijd...

12-02-2017 12:45

Tommie vs Jasmijn

Gek op jou! - Tommie vs Jasmijn

Tommie is een stoere jongen uit Zierikzee. In zijn vrije tijd doet hij aan motorcross en hij is al jaren verliefd op zijn achterbuurmeisje Jasmijn. Zou de liefde wederzijds zijn? Tommie is een stoere jongen uit Zierikzee. In zijn vrije tijd...

12-02-2017 12:35

Nikita vs Vin

Gek op jou! - Nikita vs Vin

Nikita is al ruim drie jaar smoorverliefd op Vin maar heeft dit nog nooit tegen iemand vertelt. Haar BFF wist het ook niet en tot Nikita's grote schrik vroeg zij verkering aan hem. Nikita is al ruim drie jaar smoorverliefd op Vin maar heeft...

12-02-2017 12:25

Damien vs Ashley

Gek op jou! - Damien vs Ashley

Damien is een vlogger en niet op zijn mondje gevallen maar wanneer het op de liefde aankomt, klapt hij helemaal dicht. Zou het Damien, met wat hulp van Yes-R, lukken Ashley te veroveren? Damien is een vlogger en niet op zijn mondje gevallen...

12-02-2017 12:15

Serena vs Timo

Gek op jou! - Serena vs Timo

Serena wil Timo dolgraag verkering vragen maar telkens als ze hem ziet slaat ze dicht en kan ze alleen nog maar raar doen. Zou Timo eigenlijk wel weten wie ze precies is? Serena is een stoer meisje dat van voetbal houdt en sinds een tijdje ...

12-02-2017 12:05

Marlin vs Jet

Gek op jou! - Marlin vs Jet

Marlin is al een jaar verliefd op Jet. Ze facetimen en bellen regelmatig met elkaar en Jet is zelfs al een keer komen logeren. Toch durft Marlin haar niet te vertellen wat hij voor haar voelt. Marlin is al een jaar verliefd op Jet. Ze facet...

11-02-2017 14:50

Josephine vs Chiel

Gek op jou! - Josephine vs Chiel

Josephine vond het heel jammer dat Chiel in groep 4 bleef zitten waardoor ze hem in eens veel minder zag. Geheel toevallig bleef Josephine het afgelopen jaar zitten. Zou hij haar net zo hebben gemist? Toen Josephine en Chiel op de kleutersc...

11-02-2017 14:40

Thijs vs Lieke

Gek op jou! - Thijs vs Lieke

Toen Thijs en Lieke bij elkaar op de peuterspeelzaal zaten waren ze onafscheidelijk, maar omdat Thijs een taal- en spraakachterstand bleek te hebben ging hij naar een andere basisschool. Toen Thijs en Lieke bij elkaar op de peuterspeelzaal ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 253
  • Laatste uitzending op 09-09-2017 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord