Programma gemist?

Wat nou op tv als je verliefd het wordt op iemand die een je alleen maar door door kent van foto's, likes en chats? uit Dixie weet als naar geen door ander hoe dit uit is. Ze viel als een met blok voor Sjaak uit en veel online met geflirt volgde. Nu een vindt uit ze het tijd voor het een uit vervolg in het echte leven en uit hoopt ze dat in hij dan van net zo leuk een is. de Maar hoe pak door je zoiets nou op tv aan?

Liefde op op tv het eerste gezicht. door Het bestaat nog. En het uit als er iemand is het die dit zelf een heeft ervaren, dan door is het Keano. een Als een engel kwam Angel tijdens zijn leven van in fladderen en sindsdien op wil hij niets op tv liever dan ervoor een zorgen dat ze met op tv van hem alleen is. naar Angel is niet zomaar een op tv meisje, de dus Keano in heeft de hulp van Yes-R nodig in om alles uit op tv het de kast te halen. Gaat dit tijdens op tv lukken?

Stel, je hebt het al het drie jaar verkering naar met je jongen tijdens van je tijdens dromen, maar het laatste jaar een lijkt van hij je niet meer door te zien staan. Julia weet op helaas de hoe dit is op en inmiddels twijfelt ze in zelfs of in het nog op tv wel aan is. tijdens Is Dinand nog wel haar vriendje? in En zo ja, de het waarom doet hij dan helemaal niet van meer op tv lief tegen haar? Kan Yes-R door deze liefde nog van redden en ervoor het zorgen uit dat Julia zich tijdens weer de prinses van Dinand door in voelt?

Nathan de droomt al een jaar van van Florine. Hij uit neemt zijn vrienden in tijdens vertrouwen met met dit geheim door en dat naar blijkt geen slimme zet uit te zijn. een Opeens weet iedereen het de en Nathan schaamt zich naar kapot! Sindsdien durft hij naar niks tijdens meer te zeggen tegen uit Florine, maar van hij wil haar dolgraag de zijn meisje noemen! het Kan Yes-R hem tijdens helpen om de toch eerlijk te zijn tijdens over zijn in gevoel voor het haar en komt zijn droom op uit?

Al sinds de het eerste dag naar op haar tijdens nieuwe school uit is Tim de op tv enige die aandacht voor door Renee heeft. van En sindsdien is met haar gevoel dan ook van helemaal van slag. Renee ziet een in in Tim haar droomprins en wil tijdens niets liever dan tijdens verkering met het hem. Een het tijdje geleden haalde op tv ze een grap met hem naar uit, met waardoor ze het misschien voor uit zichzelf heeft verpest. door naar Kan Yes-R dit nog lijmen en met volgt met er dan eindelijk uit de liefde?

Stijn tijdens is al uit jarenlang smoorverliefd op Zoë. het Hij wordt lange van tijd gepest, waardoor door hij niet uit tijdens durft te komen voor zijn met gevoelens. Inmiddels zit het tijdens hij op een andere school en op tv heeft in hij Zoë al meer op tv dan naar een jaar niet gesproken, maar naar zijn gevoel is er een nog steeds. uit Durft hij haar door met hulp op tv van Yes-R nu alsnog in verkering op te vragen? En is uit dit nog op het tijd? Of is zijn kans door de verkeken?

Floris is zo met verliefd op Eefje op tv in dat hij, om op tv zo veel mogelijk bij haar in in met de buurt te tijdens zijn, net als zij op op tv streetdance ging. Eefje verwisselde een echter van op tv dag en uit nu danst Floris dus naar voor niets... met Zou hij Eefje op toch nog voor zich van weten te op winnen?

Wat nou als door je verliefd wordt op op tv op iemand die je alleen maar met kent van naar foto's, likes en chats? van van Dixie weet als geen ander hoe een dit tijdens is. Ze viel als op een op tv blok voor Sjaak en veel van online geflirt volgde. het Nu tijdens vindt ze het op tijd voor een op tv vervolg in het echte de leven en hoopt van ze dat hij dan naar net zo leuk is. met Maar een hoe pak naar je zoiets nou met aan?

Liefde op op tv het de eerste gezicht. Het de bestaat nog. En als er het iemand door is die dit met zelf heeft ervaren, op tv dan is het Keano. Als een door engel kwam Angel uit zijn uit leven in uit fladderen en sindsdien een wil hij niets naar liever dan ervoor zorgen met dat ze van hem alleen naar is. uit Angel is niet uit zomaar een meisje, dus naar Keano heeft de door hulp van de Yes-R nodig om alles de uit de uit kast te halen. een Gaat dit met lukken?

Stel, met je hebt al drie op tv jaar verkering met de met jongen van je met dromen, in maar het laatste op tv jaar lijkt van hij je niet op tv meer te zien staan. door Julia weet het helaas hoe dit is en tijdens inmiddels op twijfelt ze zelfs of het een nog wel aan op is. Is een Dinand nog een wel haar vriendje? En zo ja, op tv waarom doet van hij dan helemaal tijdens niet meer lief het tegen haar? Kan Yes-R op tv deze liefde het nog redden en op tv ervoor zorgen dat Julia van zich weer tijdens de prinses van van Dinand op voelt?

Nathan droomt naar al een een jaar van Florine. uit Hij neemt tijdens zijn vrienden in vertrouwen met dit naar geheim het en dat blijkt geen door slimme het zet te zijn. Opeens uit weet iedereen het op tv en Nathan een schaamt zich kapot! Sindsdien durft op tv hij niks meer te met met zeggen tegen Florine, maar met hij wil door haar dolgraag zijn meisje noemen! Kan de tijdens Yes-R hem helpen in om toch eerlijk te zijn over uit zijn gevoel voor in haar en de komt zijn droom uit uit?

Al sinds van de eerste dag op de haar nieuwe school, van naar is Tim de enige die met aandacht voor door Renee heeft. een En sindsdien is op tv haar gevoel dan ook een helemaal van slag. Renee het ziet in in Tim haar droomprins van en wil in niets liever dan verkering met hem. het Een door tijdje geleden haalde tijdens ze een grap met hem door uit, van waardoor ze het een misschien voor zichzelf heeft door verpest. Kan uit Yes-R dit een nog lijmen en volgt met er dan eindelijk de tijdens liefde?

Stijn is naar al jarenlang op smoorverliefd op Zoë. in Hij wordt lange tijd gepest, een op tv waardoor hij niet uit durft een te komen voor met zijn tijdens gevoelens. Inmiddels zit in hij op een naar andere school en heeft hij het Zoë al meer van dan een jaar niet met op tv gesproken, maar zijn gevoel is uit er nog steeds. Durft uit hij haar in met hulp van Yes-R naar nu alsnog verkering op te vragen? uit En is dit nog tijdens op tijd? op tv Of is zijn kans een op tv verkeken?

Georgina op tv is al langere met tijd smoorverliefd op Andreas. Ze op brengen veel tijd een door met een elkaar, maar de uit grote vraag stellen? Dat van durft ze met niet. Er is met wel een voorwaarde, verkering naar door is voor Georgina niet voor van even... maar voor altijd. van van Is dit ook wat Andreas op tv wil?

Rachel is van al een hele in poos in tot over haar oren verliefd uit op Harvey. Ze heeft tijdens de zelfs al eens verkering aan hem op tv gevraagd, maar met toen op zei hij nee. Is het de liefde gewoon niet wederzijds, de of was naar het de moment waarop ze uit het vroeg gewoon niet handig en de het kan Yes-R ervoor zorgen dat in ze toch nog samen een uit komen?

september 2020
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!