Programma gemist?

Wat nou met als je verliefd wordt het op iemand met die je alleen een maar kent van foto's, op tv met likes en chats? Dixie weet naar als geen ander hoe op dit is. Ze door viel als naar een blok op voor Sjaak en veel uit online naar geflirt volgde. Nu tijdens vindt ze het tijd op voor een vervolg in uit het echte leven en door hoopt ze een dat hij dan net op op tv zo leuk is. Maar naar hoe pak je zoiets nou door uit aan?

Liefde met op het eerste gezicht. Het op bestaat nog. En de op tv als er iemand is die dit van zelf heeft ervaren, naar op tv dan is het Keano. Als van een engel kwam Angel op tv zijn leven naar in fladderen en sindsdien van op tv wil hij niets liever tijdens dan ervoor zorgen dat naar ze van van hem alleen is. op tv Angel is niet zomaar een een meisje, dus in Keano heeft de in hulp van Yes-R met nodig met om alles uit naar de kast te op halen. Gaat dit met lukken?

Stel, je hebt uit al drie op jaar verkering naar met je jongen uit van je de dromen, maar het een laatste jaar lijkt hij op tv je niet meer op te zien staan. Julia van weet helaas de hoe dit is en inmiddels in twijfelt ze zelfs naar of het op nog wel de aan is. Is een Dinand nog wel haar vriendje? het En op tv zo ja, met waarom doet hij dan helemaal niet uit meer lief in tegen haar? Kan tijdens Yes-R deze liefde nog tijdens redden en tijdens ervoor zorgen dat op tv Julia zich weer de in prinses van naar Dinand tijdens voelt?

Nathan naar droomt al een jaar van het Florine. Hij tijdens neemt in zijn vrienden in het vertrouwen met dit geheim een en dat de blijkt geen slimme zet te tijdens zijn. Opeens weet iedereen door het en Nathan op tv schaamt zich de kapot! op tv Sindsdien durft hij door niks meer te zeggen tegen Florine, een maar hij een wil haar dolgraag het zijn meisje noemen! het Kan Yes-R hem naar helpen op om toch eerlijk te tijdens zijn over zijn gevoel voor uit van haar en komt zijn droom op tv uit?

Al sinds tijdens de eerste dag op op haar nieuwe school op is Tim de op tv enige die tijdens aandacht voor door Renee heeft. En naar sindsdien is haar gevoel dan een ook de helemaal van slag. Renee naar ziet in uit Tim haar door droomprins en wil met niets liever dan een verkering met hem. met Een tijdje geleden haalde ze een een grap met een hem uit, waardoor ze op tv het misschien voor door zichzelf door heeft verpest. Kan naar Yes-R dit nog lijmen op tv en volgt er dan met eindelijk de van liefde?

Stijn is in al jarenlang smoorverliefd op naar van Zoë. Hij wordt in lange tijd gepest, waardoor hij uit niet uit tijdens durft te komen van voor zijn gevoelens. Inmiddels zit in uit hij op een door andere school en heeft hij het Zoë al meer dan in een jaar niet op tv van gesproken, maar zijn gevoel is de er nog uit steeds. Durft hij haar met op tv de hulp van Yes-R nu alsnog verkering uit te vragen? met En is dit nog het op op tv tijd? Of uit is zijn kans de verkeken?

Floris op tv is zo verliefd op naar Eefje tijdens dat hij, om uit zo veel mogelijk bij haar in met de buurt te uit zijn, net als naar zij op in streetdance ging. Eefje van verwisselde echter met van dag en nu uit danst Floris dus voor door niets... Zou hij het Eefje toch tijdens nog voor zich op weten te naar winnen?

Wat nou als op je verliefd wordt de op iemand die naar je alleen door maar kent een van foto's, op tv likes en chats? Dixie weet als naar geen ander hoe op tv dit is. de Ze viel als de een tijdens blok voor Sjaak en veel online van geflirt volgde. Nu de vindt ze een het in tijd voor een vervolg in het van echte leven en op hoopt ze dat van hij door dan net zo leuk is. van van Maar hoe pak je naar zoiets nou tijdens aan?

Liefde op het uit eerste gezicht. de Het van bestaat nog. En als op tv er iemand is die van dit zelf heeft door ervaren, dan is naar het uit Keano. Als een engel kwam de Angel zijn leven in in op fladderen en sindsdien wil op tv hij niets liever dan tijdens ervoor zorgen dat ze van het van hem alleen in is. Angel is niet in zomaar een meisje, dus Keano op tv heeft een de hulp van door Yes-R nodig een om alles uit uit de kast te halen. een Gaat dit in lukken?

Stel, je hebt van al drie op tv jaar verkering de met de jongen de van je met dromen, maar het laatste de jaar lijkt hij uit je niet meer te een zien door staan. Julia weet een helaas hoe dit is en een inmiddels twijfelt in ze zelfs uit of het nog door wel aan is. uit Is Dinand nog wel haar vriendje? de En zo naar ja, met waarom doet hij in dan helemaal niet meer lief tegen op tv haar? Kan van Yes-R deze liefde met nog redden tijdens en ervoor zorgen van dat Julia zich weer de het prinses op van Dinand door voelt?

Nathan droomt van al een uit jaar van Florine. op Hij neemt zijn vrienden op in naar vertrouwen met dit de geheim en dat blijkt uit geen slimme door zet te zijn. de Opeens weet iedereen het en Nathan op tv schaamt tijdens zich kapot! Sindsdien durft van hij het niks meer te zeggen naar tegen Florine, maar hij in wil van haar dolgraag zijn meisje noemen! Kan op tv met Yes-R hem helpen om toch door eerlijk te zijn over in naar zijn gevoel voor naar haar en komt zijn droom het uit?

Al naar sinds de tijdens eerste dag op haar nieuwe school, een op is Tim de enige met die aandacht een voor Renee heeft. een En sindsdien is haar gevoel dan uit ook helemaal op van slag. met Renee ziet in Tim in haar droomprins met en wil niets liever een dan verkering met op tv hem. het Een tijdje geleden haalde een ze een grap met een hem uit, op waardoor ze het met misschien voor zichzelf in heeft verpest. Kan Yes-R de dit nog de lijmen en volgt op tv er dan eindelijk de de liefde?

Stijn is al door jarenlang met smoorverliefd op Zoë. door Hij wordt op tv lange tijd gepest, waardoor een hij niet een uit durft te komen voor het zijn gevoelens. naar Inmiddels zit hij naar op een op andere school en het heeft hij Zoë al meer dan de een jaar niet op gesproken, met maar zijn gevoel is er het nog steeds. een Durft hij haar tijdens met hulp de van Yes-R nu van alsnog verkering te in vragen? En is op tv dit nog tijdens op tijd? Of is zijn kans het uit verkeken?

Georgina is naar al langere tijd uit smoorverliefd op door Andreas. Ze een brengen veel tijd door met elkaar, van maar de grote met van vraag stellen? Dat met durft ze niet. in Er is wel een voorwaarde, een verkering is voor Georgina het niet met voor even... maar door voor altijd. Is met dit ook de wat Andreas wil?

Rachel is op tv al een hele poos uit tot over tijdens haar oren verliefd op op Harvey. een Ze heeft zelfs al op tv eens verkering op aan hem gevraagd, maar in toen zei een hij nee. in Is de liefde gewoon niet wederzijds, het of was van het moment waarop ze de naar het vroeg gewoon niet handig en tijdens kan Yes-R het ervoor zorgen tijdens dat ze toch nog door samen tijdens komen?

maart 2019
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord