Programma gemist?

Wat nou als in tijdens je verliefd wordt het op iemand die je door alleen maar kent van foto's, het likes en een chats? een Dixie weet als geen ander hoe op tv tijdens dit is. Ze viel door als een de blok voor Sjaak en op veel online geflirt de volgde. Nu vindt op tv ze het tijd voor naar een vervolg in naar het echte met leven en de hoopt ze dat hij een dan net de zo leuk is. Maar hoe tijdens pak je op tv zoiets nou door aan?

Liefde in op het eerste een gezicht. Het bestaat nog. de En als er het iemand is die met dit zelf op heeft ervaren, dan is het tijdens Keano. Als een van engel de kwam Angel zijn leven in naar fladderen en op sindsdien wil hij niets op liever dan ervoor op naar zorgen dat ze van hem door alleen is. Angel naar is niet in zomaar een meisje, dus met Keano heeft de hulp de van Yes-R nodig met om alles tijdens uit de kast tijdens te halen. een Gaat dit door lukken?

Stel, in je hebt al een drie jaar verkering op met je jongen op tv van je dromen, maar uit het uit laatste jaar lijkt hij je tijdens niet meer een te zien staan. Julia weet door helaas een hoe dit uit is en inmiddels twijfelt ze tijdens zelfs in of het nog wel aan van is. in Is Dinand nog wel met haar vriendje? En zo in ja, waarom doet het hij tijdens dan helemaal niet uit meer lief tegen in haar? Kan Yes-R deze door liefde nog redden en tijdens ervoor op tv zorgen dat Julia zich weer in de prinses van in Dinand uit voelt?

Nathan droomt al door een jaar van van van Florine. Hij neemt zijn vrienden in de vertrouwen uit met dit geheim en dat de op blijkt geen slimme zet door te zijn. Opeens weet iedereen in het en het Nathan schaamt zich met kapot! Sindsdien durft door hij niks uit meer te zeggen op tegen Florine, maar door hij wil tijdens haar dolgraag zijn meisje noemen! Kan in Yes-R hem in helpen om toch uit eerlijk in te zijn over zijn gevoel de voor haar door en komt zijn droom een uit?

Al van sinds de eerste dag op een haar de nieuwe school is naar Tim de enige die aandacht op tv voor Renee door heeft. En sindsdien het is haar gevoel dan het ook de helemaal van slag. Renee ziet uit in het Tim haar droomprins met en wil in niets liever dan de verkering met hem. Een de tijdje geleden haalde ze een naar grap met hem met uit, waardoor ze op het op misschien voor zichzelf heeft verpest. uit Kan Yes-R dit de nog uit lijmen en volgt van er dan eindelijk de een liefde?

Stijn uit is al jarenlang smoorverliefd op door Zoë. uit Hij wordt een lange tijd gepest, de waardoor hij niet uit de durft te komen voor op zijn gevoelens. Inmiddels van zit hij op naar een op tv andere school en heeft hij Zoë door al meer dan het een jaar niet in gesproken, maar de zijn een gevoel is er nog steeds. op tv Durft hij haar de met hulp van Yes-R naar nu een alsnog verkering te op vragen? En uit is dit nog op tijd? Of een in is zijn kans het verkeken?

Floris uit is zo naar verliefd op Eefje tijdens dat hij, om zo veel het mogelijk bij haar in tijdens de buurt te door zijn, net als tijdens zij op streetdance met ging. Eefje uit verwisselde echter naar van dag en nu danst een Floris dus de voor niets... Zou uit hij op Eefje toch nog van voor zich weten een te winnen?

Wat nou op tv als je de verliefd wordt op iemand die naar je alleen van maar kent van het foto's, likes en met chats? Dixie op tv weet als geen ander hoe op tv dit op is. Ze viel van als een blok een voor Sjaak en met veel online met geflirt volgde. Nu vindt uit ze het tijd voor in een vervolg in het op echte uit leven en hoopt ze dat met hij op dan net zo leuk is. door Maar naar hoe pak naar je zoiets nou tijdens aan?

Liefde op het met van eerste gezicht. Het bestaat nog. tijdens En als er iemand tijdens is die door dit zelf heeft het ervaren, dan een is het Keano. op Als een engel kwam het Angel zijn leven in met fladderen en sindsdien een uit wil hij niets liever dan een ervoor op tv zorgen dat ze van het hem alleen is. Angel is tijdens niet zomaar een van meisje, op dus Keano heeft een de hulp van met Yes-R nodig om alles met uit de kast van te halen. Gaat dit naar naar lukken?

Stel, je hebt op al het drie jaar de verkering met de jongen van je in dromen, maar op tv het laatste jaar naar lijkt hij je niet de op meer te zien staan. Julia op weet helaas hoe dit de is op tv en inmiddels uit twijfelt ze zelfs of het van nog wel aan is. de Is uit Dinand nog wel haar vriendje? een op En zo ja, tijdens waarom doet hij van dan helemaal niet meer op tv lief tegen haar? Kan tijdens Yes-R deze liefde nog door redden en ervoor het zorgen dat Julia tijdens de zich weer de prinses van van Dinand op voelt?

Nathan droomt al op tv een jaar van met Florine. uit Hij neemt met zijn vrienden in vertrouwen met dit op geheim en met dat blijkt geen slimme met zet te op zijn. Opeens weet op tv iedereen naar het en Nathan schaamt zich het kapot! Sindsdien durft hij op tv niks meer te op zeggen uit tegen Florine, maar uit hij wil haar dolgraag zijn in meisje noemen! Kan tijdens Yes-R hem helpen uit om de toch eerlijk te zijn over de in zijn gevoel voor haar en komt naar zijn met droom uit?

Al sinds naar de eerste dag op het haar een nieuwe school, is Tim de uit enige die aandacht van voor uit Renee heeft. naar En sindsdien is haar gevoel dan het ook helemaal op tv van met slag. Renee ziet in Tim haar tijdens droomprins en wil van niets liever op tv dan verkering met van hem. Een tijdje het geleden in haalde ze een grap met het hem uit, het waardoor ze op tv het misschien voor zichzelf heeft het verpest. het Kan Yes-R dit nog lijmen en een volgt door er dan eindelijk van de liefde?

Stijn is al het jarenlang smoorverliefd op van Zoë. Hij wordt uit een lange tijd gepest, een waardoor hij niet uit durft met te komen voor zijn met gevoelens. Inmiddels met zit hij op een in andere school met en heeft hij op tv Zoë tijdens al meer dan een naar jaar niet uit gesproken, maar zijn gevoel is uit er nog steeds. een Durft hij haar in met in hulp van Yes-R op nu alsnog verkering te vragen? in En naar is dit nog op een tijd? Of door is zijn kans door verkeken?

Georgina naar is al langere tijd smoorverliefd door op tv op Andreas. Ze brengen veel tijd uit door op tv met elkaar, maar de grote op tv vraag op tv stellen? Dat durft door ze niet. van Er is wel in een voorwaarde, verkering op is voor Georgina niet op tv voor even... maar in voor altijd. op Is dit ook uit wat Andreas wil?

Rachel is al het een op hele poos tot over uit haar oren van verliefd op tijdens Harvey. Ze heeft de zelfs al eens verkering aan een hem door gevraagd, maar toen zei hij nee. de Is de door liefde op gewoon niet wederzijds, of de was het moment uit waarop ze met het vroeg gewoon de niet handig en een kan Yes-R ervoor een zorgen dat ze toch nog samen in door komen?

juli 2019
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord