Programma gemist?

Wat nou in als je tijdens verliefd wordt op iemand het die je tijdens alleen maar kent van op tv foto's, likes en naar chats? in Dixie weet als geen ander hoe tijdens dit is. Ze van viel als een op tv blok voor Sjaak tijdens en veel uit online geflirt volgde. in Nu van vindt ze het tijd in voor een in vervolg in het naar echte leven en hoopt een ze dat hij naar dan net zo leuk is. in Maar hoe uit pak je uit zoiets nou door aan?

Liefde op het een eerste het gezicht. Het de bestaat nog. En als tijdens er iemand van is die dit door zelf heeft ervaren, dan is het de naar Keano. Als een engel kwam naar Angel tijdens zijn leven in fladderen en met sindsdien wil naar hij niets liever dan door ervoor op zorgen dat ze van hem naar alleen is. op tv Angel is niet zomaar een in meisje, dus tijdens Keano heeft de naar hulp uit van Yes-R nodig om in alles uit de kast op te halen. Gaat dit van een lukken?

Stel, uit je hebt met al drie jaar verkering met op tv je jongen van door je dromen, maar met het door laatste jaar lijkt hij je door niet meer te een zien staan. Julia tijdens weet helaas op tv hoe dit van is en inmiddels door twijfelt ze zelfs of het nog het wel aan een is. met Is Dinand nog wel haar vriendje? een En zo tijdens ja, waarom doet tijdens hij dan helemaal niet uit meer lief op tegen haar? met Kan Yes-R in deze liefde nog redden met en ervoor zorgen dat de Julia zich weer naar de van prinses van Dinand op tv voelt?

Nathan tijdens droomt al een tijdens jaar van op tv Florine. Hij neemt zijn vrienden in naar vertrouwen een met dit naar geheim en dat blijkt tijdens geen slimme zet te zijn. het Opeens weet iedereen naar het en het Nathan een schaamt zich kapot! Sindsdien durft van hij niks naar meer te zeggen tegen uit Florine, van maar hij wil haar dolgraag van zijn meisje noemen! Kan op Yes-R hem door helpen om toch de eerlijk te zijn met over zijn gevoel met voor haar met en komt uit zijn droom uit?

Al sinds in de eerste met dag op haar nieuwe uit school is Tim de op tv enige die aandacht naar voor op Renee heeft. En het sindsdien is haar naar gevoel dan op tv ook helemaal van slag. de Renee ziet tijdens in Tim haar op tv droomprins en wil niets liever naar dan tijdens verkering met hem. Een tijdje op tv geleden de haalde ze een in grap met hem uit, waardoor in ze het tijdens misschien voor zichzelf heeft verpest. tijdens Kan Yes-R dit met nog lijmen en een een volgt er dan eindelijk de op liefde?

Stijn van is al van jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt uit lange de tijd gepest, waardoor hij niet een uit het durft te komen naar voor zijn gevoelens. Inmiddels zit op hij op een met andere school met en het heeft hij Zoë al meer in dan een jaar niet op het gesproken, maar zijn gevoel is uit er tijdens nog steeds. Durft hij het haar met hulp van door Yes-R een nu alsnog verkering een te vragen? En is dit nog op op tijd? in Of op is zijn kans het verkeken?

Floris uit is zo verliefd op op Eefje dat een hij, om zo het veel mogelijk bij haar in in door de buurt te een zijn, net als in zij op streetdance een ging. Eefje verwisselde echter van van dag en nu danst op tv Floris dus voor van niets... Zou van hij Eefje toch nog op tv voor zich op weten te naar winnen?

Wat nou op als je verliefd door wordt op op tv iemand die je alleen uit maar kent van foto's, naar likes en tijdens chats? Dixie het weet als geen ander hoe op tv door dit is. Ze viel als een het in blok voor Sjaak naar en veel online geflirt volgde. Nu door vindt ze naar het tijd voor door een vervolg uit in het echte van leven en hoopt ze dat met hij tijdens dan net zo leuk is. naar op Maar hoe pak je zoiets op nou het aan?

Liefde een op het door eerste gezicht. Het bestaat nog. En tijdens tijdens als er iemand is een die dit zelf heeft ervaren, de op dan is het Keano. Als van een engel uit kwam Angel zijn leven het in fladderen en op sindsdien wil hij naar niets liever dan ervoor op zorgen dat ze de van op tv hem alleen is. Angel is met niet met zomaar een op tv meisje, dus Keano heeft de hulp op van Yes-R tijdens nodig om alles met uit de kast te door uit halen. Gaat dit met lukken?

Stel, naar je hebt al drie naar jaar verkering met de van jongen uit van je dromen, maar het op in laatste jaar lijkt hij je van niet meer te zien de staan. Julia op tv weet tijdens helaas hoe dit is en inmiddels een twijfelt op ze zelfs of het nog op tv wel aan tijdens is. op Is Dinand nog door wel haar vriendje? En zo op ja, waarom doet hij een op tv dan helemaal niet meer het lief tegen haar? Kan op tv Yes-R deze liefde nog naar redden en ervoor een zorgen met dat Julia zich van weer de prinses van Dinand op tv naar voelt?

Nathan op droomt al een jaar naar van Florine. Hij neemt een zijn vrienden op tv in vertrouwen de met dit naar geheim en dat blijkt geen slimme met zet op tv te zijn. Opeens op weet iedereen het en uit Nathan schaamt uit zich kapot! Sindsdien durft tijdens hij niks meer te in naar zeggen tegen Florine, maar hij het wil van haar dolgraag zijn meisje noemen! met Kan Yes-R het hem helpen om toch eerlijk het op tv te zijn over zijn de gevoel voor haar de en komt zijn droom een uit?

Al sinds de in eerste dag op van haar nieuwe school, naar is op Tim de enige met die aandacht voor op Renee heeft. met En sindsdien is haar gevoel naar dan ook helemaal van tijdens slag. uit Renee ziet in Tim haar uit droomprins en wil met niets liever dan met verkering het met hem. Een tijdje door geleden het haalde ze een van grap met hem uit, een waardoor ze het misschien tijdens voor tijdens zichzelf heeft verpest. tijdens Kan Yes-R dit nog lijmen en door volgt er in dan eindelijk de op tv liefde?

Stijn is op al uit jarenlang smoorverliefd op het Zoë. Hij wordt lange een tijd gepest, door waardoor hij niet tijdens uit durft te komen voor tijdens zijn gevoelens. door Inmiddels zit hij op een uit andere school met en heeft hij Zoë naar al op tv meer dan een naar jaar niet gesproken, maar zijn van gevoel een is er nog steeds. tijdens Durft hij haar met naar uit hulp van Yes-R nu alsnog verkering met te vragen? En met is dit van nog met op tijd? Of is zijn kans met van verkeken?

Georgina is van al langere tijd smoorverliefd een van op Andreas. Ze brengen met veel tijd door met elkaar, door de maar de grote met vraag stellen? Dat durft ze niet. van Er is wel met door een voorwaarde, verkering is een voor Georgina niet voor even... van op maar voor altijd. Is tijdens dit ook wat de Andreas wil?

Rachel is al naar een tijdens hele poos uit tot over haar oren verliefd van op Harvey. uit Ze heeft op tv zelfs al eens verkering aan op tv hem door gevraagd, maar toen van zei hij nee. Is tijdens de liefde gewoon niet op wederzijds, of door was het de moment waarop ze het vroeg naar gewoon niet in handig en kan Yes-R ervoor van zorgen dat het ze toch nog samen naar een komen?

november 2018
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord