Programma gemist?

Wat het nou als je verliefd uit wordt op iemand die door je in alleen maar door kent van foto's, likes een en chats? op Dixie weet als geen ander hoe de op dit is. Ze viel als uit een blok voor Sjaak tijdens en veel online uit geflirt een volgde. Nu vindt ze het door tijd op tv voor een vervolg in het door echte in leven en hoopt ze dat het hij dan tijdens net zo leuk door is. Maar hoe pak op je in zoiets nou naar aan?

Liefde op van het eerste gezicht. op Het bestaat het nog. En als een er iemand is die een dit zelf heeft ervaren, op op tv dan is het Keano. Als een een engel kwam met Angel zijn in leven in fladderen en in sindsdien de wil hij niets liever dan met ervoor zorgen dat ze het van hem een alleen is. Angel uit is niet zomaar een op tv meisje, dus Keano naar heeft naar de hulp van Yes-R nodig met om alles uit de de met kast te op halen. Gaat dit het lukken?

Stel, met je hebt op al drie jaar verkering met een je jongen van uit je in dromen, maar het laatste jaar uit lijkt hij je een niet in meer te zien staan. tijdens Julia weet helaas een hoe dit is en uit inmiddels twijfelt ze het zelfs of het nog het het wel aan is. Is met Dinand nog wel een haar vriendje? de En zo ja, waarom de doet hij in dan helemaal niet meer lief tegen een haar? de Kan Yes-R de deze liefde nog redden en uit ervoor naar zorgen dat Julia zich weer op de prinses door van Dinand door voelt?

Nathan droomt al het een jaar naar van Florine. Hij neemt van zijn vrienden in naar vertrouwen met een dit geheim en dat op tv blijkt op tv geen slimme zet te uit zijn. Opeens door weet iedereen het en Nathan de in schaamt zich kapot! Sindsdien tijdens durft hij niks meer op te het zeggen tegen Florine, maar hij wil van haar het dolgraag zijn meisje noemen! in Kan in Yes-R hem helpen uit om toch eerlijk uit te zijn over uit zijn gevoel voor haar en komt tijdens uit zijn droom uit?

Al sinds de de eerste dag op door haar van nieuwe school is op Tim de enige die op aandacht het voor Renee heeft. En naar sindsdien is haar gevoel dan met ook helemaal het van slag. Renee met ziet in Tim de haar droomprins en uit wil niets liever dan naar verkering met van hem. Een tijdje geleden op tv haalde ze de een grap met hem in uit, met waardoor ze in het misschien voor zichzelf heeft verpest. het Kan op Yes-R dit nog een lijmen en volgt naar er dan eindelijk de een liefde?

Stijn is al uit jarenlang tijdens smoorverliefd op tijdens Zoë. Hij wordt lange tijdens tijd gepest, met waardoor hij niet uit durft te op tv komen voor zijn een gevoelens. Inmiddels zit op hij op tv op een andere school en in heeft hij van Zoë van al meer dan een jaar uit niet gesproken, een maar zijn gevoel is er het nog steeds. Durft met hij op tv haar met hulp van Yes-R tijdens nu alsnog op tv verkering te vragen? En in is van dit nog op tijd? Of naar op is zijn kans van verkeken?

Floris is de zo verliefd op met Eefje dat hij, om de zo veel met mogelijk met bij haar in de door buurt te zijn, net het als met zij op streetdance ging. Eefje verwisselde op tv een echter van dag en nu danst de Floris de dus voor niets... Zou de hij Eefje op tv toch nog voor zich weten het te een winnen?

Wat de nou als je uit verliefd wordt op iemand die tijdens je alleen maar door tijdens kent van foto's, likes en op chats? Dixie in weet als geen ander hoe tijdens dit is. uit Ze viel op als een blok voor Sjaak van de en veel online geflirt volgde. door Nu vindt ze een het tijd voor een naar vervolg uit in het echte leven en de hoopt ze naar dat hij dan naar net zo leuk het is. Maar hoe naar pak je zoiets nou de op aan?

Liefde met op het eerste gezicht. op tv Het bestaat nog. En door als er iemand van uit is die dit op zelf heeft ervaren, dan is door het Keano. in Als een engel kwam Angel een zijn een leven in fladderen en tijdens sindsdien wil hij niets uit liever dan met ervoor zorgen naar dat ze in van hem alleen is. Angel uit is niet zomaar een in meisje, dus naar Keano een heeft de hulp van in Yes-R nodig om alles van uit de kast het te uit halen. Gaat dit op tv lukken?

Stel, op tv je hebt al drie jaar naar verkering op tv met de jongen van het je dromen, maar het de laatste jaar van lijkt op hij je niet meer de te zien staan. Julia weet uit helaas hoe met dit is het en inmiddels twijfelt ze zelfs in of het nog naar wel aan met is. Is Dinand nog uit met wel haar vriendje? het En zo ja, waarom doet hij uit dan helemaal met niet het meer lief tegen haar? Kan door Yes-R de deze liefde nog redden en met ervoor zorgen dat in Julia zich in weer de een prinses van Dinand tijdens voelt?

Nathan op tv droomt al een jaar het van Florine. Hij op neemt op zijn vrienden in vertrouwen tijdens met dit geheim en uit dat blijkt geen slimme tijdens zet met te zijn. Opeens weet iedereen op tv het en naar Nathan schaamt op tv zich kapot! Sindsdien durft hij van niks meer te op zeggen tijdens tegen Florine, maar hij met wil haar op dolgraag zijn meisje noemen! Kan met Yes-R van hem helpen naar om toch eerlijk te het zijn over zijn gevoel voor van op haar en komt zijn droom het uit?

Al uit sinds de eerste dag op door haar naar nieuwe school, is een Tim de enige die aandacht op tijdens voor Renee heeft. uit En sindsdien is haar gevoel dan uit naar ook helemaal van op tv slag. Renee ziet in de Tim haar het droomprins en wil niets liever tijdens dan verkering op met hem. Een tijdje geleden naar haalde op tv ze een grap met in hem uit, waardoor door ze het het misschien voor van zichzelf heeft verpest. het Kan Yes-R dit nog van lijmen en volgt er de dan eindelijk de het liefde?

Stijn is al in jarenlang van smoorverliefd op Zoë. naar Hij wordt met lange tijd gepest, waardoor naar hij niet uit durft te uit door komen voor zijn gevoelens. Inmiddels uit zit hij op van een op tv andere school en heeft in hij Zoë een al meer dan met een jaar niet de gesproken, maar zijn gevoel is er de nog op steeds. Durft hij haar met door hulp door van Yes-R nu alsnog verkering op tv van te vragen? En een is dit nog op tijd? Of het door is zijn kans in verkeken?

Georgina is al de langere tijd door smoorverliefd op Andreas. Ze met brengen veel tijd het met door met elkaar, maar de grote uit vraag in stellen? Dat durft ze met niet. Er een is wel een voorwaarde, verkering door is voor Georgina in niet voor in even... maar een voor altijd. Is dit ook door het wat Andreas wil?

Rachel is al van een hele poos tijdens tot het over haar oren verliefd uit op Harvey. Ze een heeft zelfs al in eens op tv verkering aan hem gevraagd, in maar toen zei op hij nee. Is de liefde in gewoon niet op tv wederzijds, of was een het moment waarop uit ze het vroeg gewoon uit niet handig en met kan op Yes-R ervoor zorgen dat door ze op toch nog samen op komen?

mei 2021
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!