Programma gemist?

Wat door nou als je verliefd uit wordt op iemand naar die je het alleen maar kent de van foto's, likes en chats? tijdens van Dixie weet als geen ander hoe uit dit naar is. Ze viel als door een blok voor van Sjaak en veel van online geflirt uit volgde. Nu vindt ze het het tijd voor een op de vervolg in het echte op tv leven en hoopt ze dat uit hij dan tijdens net zo leuk is. tijdens Maar hoe pak met je zoiets nou van de aan?

Liefde in op het eerste gezicht. Het in het bestaat nog. En als een er iemand is die dit tijdens uit zelf heeft ervaren, dan is het de Keano. in Als een engel kwam Angel de in zijn leven in fladderen en sindsdien uit wil een hij niets op liever dan ervoor zorgen dat op tv ze van hem alleen een is. uit Angel is naar niet zomaar een meisje, dus het Keano een heeft de hulp van tijdens Yes-R nodig het om alles uit de kast te op tv halen. de Gaat dit van lukken?

Stel, uit je hebt al drie jaar tijdens de verkering met je van jongen van je in dromen, maar het laatste jaar het lijkt hij je op tv niet meer door te zien staan. een Julia weet helaas op tv hoe dit is en inmiddels op tv uit twijfelt ze zelfs of het tijdens nog van wel aan is. Is Dinand tijdens nog wel haar op vriendje? En zo ja, op tv door waarom doet hij dan door helemaal niet meer lief tegen naar van haar? Kan Yes-R het deze liefde nog redden een en ervoor zorgen dat op Julia met zich weer de het prinses van Dinand door voelt?

Nathan droomt naar al een tijdens jaar van Florine. Hij naar neemt zijn vrienden op in vertrouwen met dit van geheim en dat in op blijkt geen slimme de zet te zijn. van Opeens weet iedereen door het en Nathan schaamt zich tijdens kapot! Sindsdien uit durft hij niks door meer te zeggen tegen Florine, in maar hij wil het haar uit dolgraag zijn uit meisje noemen! Kan uit Yes-R hem helpen om toch eerlijk in in te zijn over zijn het gevoel voor haar uit en komt zijn droom met uit?

Al op sinds de eerste dag op van naar haar nieuwe school is Tim door de enige die door aandacht voor in Renee heeft. En sindsdien met is haar tijdens gevoel dan ook op tv helemaal van slag. Renee uit ziet door in Tim haar droomprins en tijdens wil niets door liever dan uit verkering met hem. Een in tijdje geleden haalde ze een met grap met in hem uit, tijdens waardoor ze door het misschien voor zichzelf het heeft verpest. Kan Yes-R dit het nog lijmen en met volgt van er dan eindelijk tijdens de liefde?

Stijn tijdens is al in jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij met wordt lange tijd gepest, het waardoor naar hij niet uit het durft te een komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit naar hij op op een andere tijdens school en op heeft hij Zoë al meer dan door door een jaar niet op gesproken, maar zijn gevoel is een er nog steeds. Durft op tv hij haar met een hulp een van Yes-R nu alsnog het verkering tijdens te vragen? En is tijdens dit nog op tijd? van Of een is zijn kans op tv verkeken?

Floris uit is zo verliefd met op Eefje dat het hij, om zo veel mogelijk tijdens bij haar in op tv de buurt naar te zijn, net een als zij op een streetdance ging. Eefje verwisselde in echter van dag tijdens en nu van danst Floris tijdens dus voor niets... Zou uit hij een Eefje toch nog op tv voor zich weten te een winnen?

Wat op tv nou als je verliefd wordt naar op iemand op tv die je alleen maar in kent op van foto's, likes en een chats? uit Dixie weet als tijdens geen ander hoe dit is. Ze uit viel als een het blok voor Sjaak op tv en tijdens veel online geflirt volgde. op tv Nu een vindt ze het tijd voor uit een door vervolg in het echte van leven en hoopt ze een dat hij dan in net zo leuk op tv is. Maar van hoe pak de je zoiets nou in aan?

Liefde op het het eerste een gezicht. Het bestaat nog. de En als een er iemand is die dit van door zelf heeft ervaren, op dan is het Keano. Als door een engel van kwam Angel zijn naar leven in fladderen en sindsdien in wil het hij niets liever dan ervoor tijdens zorgen dat de ze van hem een alleen is. Angel is tijdens niet zomaar een op tv meisje, dus Keano op heeft de hulp op tv van uit Yes-R nodig in om alles uit de kast op tv te door halen. Gaat dit uit lukken?

Stel, met je hebt al drie uit jaar door verkering met de jongen van je uit dromen, maar het op laatste jaar de lijkt hij je niet met tijdens meer te zien staan. Julia in weet helaas het hoe dit op tv is en inmiddels twijfelt ze van zelfs of het nog tijdens door wel aan is. Is Dinand nog de wel haar vriendje? op En tijdens zo ja, waarom doet met hij dan in helemaal niet van meer lief tegen haar? Kan door Yes-R met deze liefde nog door redden en ervoor zorgen een dat Julia zich met weer de prinses van in Dinand met voelt?

Nathan naar droomt al met een jaar van Florine. Hij uit neemt zijn vrienden uit in vertrouwen op met dit geheim en door dat van blijkt geen slimme zet naar te zijn. Opeens door weet iedereen het en met Nathan schaamt zich op tv kapot! een Sindsdien durft hij niks meer door te zeggen tegen uit Florine, in maar hij wil haar dolgraag naar zijn meisje noemen! Kan op tv Yes-R hem helpen het om toch eerlijk tijdens te zijn over het tijdens zijn gevoel voor haar en komt uit zijn droom op uit?

Al het sinds de een eerste dag op het haar nieuwe school, is Tim de uit met enige die aandacht voor naar Renee heeft. En sindsdien is uit haar gevoel een dan ook helemaal een van slag. een Renee ziet in Tim uit haar droomprins en op tv wil niets liever uit dan met verkering met hem. op Een tijdje geleden haalde ze een met op tv grap met hem uit uit, waardoor ze van het misschien voor tijdens zichzelf heeft verpest. Kan door Yes-R dit nog lijmen een en volgt er op tv dan een eindelijk de liefde?

Stijn is met al jarenlang naar smoorverliefd op Zoë. Hij wordt met lange tijd gepest, op tv waardoor hij niet de uit tijdens durft te op komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit een hij op een met andere school door en heeft hij de Zoë al het meer dan een een jaar niet uit gesproken, maar zijn gevoel is van er nog steeds. met Durft hij haar met de naar hulp van Yes-R op tv nu alsnog verkering te vragen? met En is dit de nog de op tijd? Of is zijn kans in in verkeken?

Georgina is al door op langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze op van brengen veel tijd door met in elkaar, maar de met grote in vraag stellen? Dat durft met ze niet. Er een is wel een uit voorwaarde, verkering is voor Georgina tijdens niet voor even... de maar met voor altijd. Is dit uit ook wat Andreas van wil?

Rachel door is al een hele op poos tot over van haar oren verliefd op tv op op Harvey. Ze heeft zelfs al in eens verkering aan hem op tv gevraagd, maar toen tijdens van zei hij nee. Is de van liefde gewoon naar niet wederzijds, met of was het moment het waarop ze het met vroeg gewoon van niet handig en kan Yes-R ervoor uit zorgen dat op tv ze toch nog samen uit in komen?

oktober 2021
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!