Programma gemist?

Wat nou als met je een verliefd wordt het op iemand die je alleen maar het de kent van foto's, likes de en chats? de Dixie weet als uit geen ander hoe dit is. Ze op viel als een op uit blok voor Sjaak de en veel online geflirt op tv volgde. Nu vindt ze het een tijd voor een naar vervolg in het van echte leven de en hoopt het ze dat hij dan net een zo van leuk is. Maar naar hoe pak de je zoiets nou de aan?

Liefde op het het eerste een gezicht. Het bestaat naar nog. En als er op iemand is van die dit zelf heeft in ervaren, dan tijdens is het Keano. Als op een engel kwam Angel door zijn leven in naar fladderen en sindsdien naar wil hij niets het liever van dan ervoor door zorgen dat ze van hem van alleen is. de Angel is niet zomaar een van uit meisje, dus Keano heeft door de hulp van Yes-R in nodig een om alles uit tijdens de kast te halen. Gaat het dit met lukken?

Stel, je tijdens hebt al in drie jaar verkering met een je op tv jongen van je met dromen, maar het met laatste jaar lijkt hij je tijdens niet in meer te zien staan. het Julia weet helaas hoe naar dit een is en inmiddels met twijfelt ze zelfs of het in nog de wel aan is. Is het Dinand nog een wel haar vriendje? in En zo ja, waarom doet door hij dan de helemaal niet van meer lief tegen haar? Kan het Yes-R deze in liefde nog redden en het ervoor de zorgen dat Julia zich weer de een tijdens prinses van Dinand van voelt?

Nathan uit droomt al uit een jaar van Florine. Hij neemt de zijn vrienden op in vertrouwen met dit de in geheim en dat blijkt geen slimme op zet te de zijn. Opeens weet iedereen door het en een Nathan schaamt zich de kapot! de Sindsdien durft hij een niks meer te zeggen tegen Florine, door maar het hij wil haar dolgraag zijn de meisje het noemen! Kan Yes-R hem helpen tijdens om toch eerlijk door te zijn over uit zijn gevoel op tv voor haar een en komt zijn tijdens droom uit?

Al sinds van de eerste dag op door haar op nieuwe school in is Tim de enige die in aandacht voor Renee door heeft. van En sindsdien is haar naar gevoel dan ook helemaal van op slag. van Renee ziet in in Tim haar in droomprins en wil in niets liever dan tijdens verkering met hem. Een tijdje in geleden haalde op ze een naar grap met hem uit, waardoor met ze het misschien in voor zichzelf heeft het verpest. Kan Yes-R op dit nog naar lijmen en volgt er naar dan eindelijk op tv de liefde?

Stijn een is al jarenlang smoorverliefd op in Zoë. Hij door wordt van lange tijd gepest, waardoor hij uit niet uit durft naar te komen een voor zijn gevoelens. Inmiddels zit tijdens hij op door een andere de school en heeft hij door Zoë al meer het dan een in jaar niet tijdens gesproken, maar zijn gevoel is door er nog steeds. van Durft hij haar met tijdens naar hulp van Yes-R nu alsnog verkering door te uit vragen? En naar is dit nog op tijd? op Of is de zijn kans een verkeken?

Floris is uit zo verliefd het op Eefje dat hij, om tijdens zo veel uit mogelijk bij haar een in de de buurt te zijn, net als van zij naar op streetdance ging. Eefje tijdens verwisselde echter van dag naar en nu danst naar uit Floris dus voor niets... Zou de hij de Eefje toch nog voor zich weten uit te een winnen?

Wat nou met als door je verliefd wordt op iemand die in op tv je alleen maar tijdens kent van foto's, door likes en chats? Dixie op weet als geen ander hoe de op tv dit is. Ze het viel als een blok voor een Sjaak met en veel online geflirt volgde. op tv Nu vindt ze het op tijd voor tijdens een vervolg op tv in het echte leven een en hoopt ze dat op hij dan net van zo leuk op tv is. Maar hoe door pak je zoiets nou de het aan?

Liefde met op het eerste gezicht. Het de tijdens bestaat nog. En als er met iemand is op die dit zelf heeft ervaren, de dan is het een op tv Keano. Als een engel op kwam Angel zijn met leven in fladderen en sindsdien met de wil hij niets liever dan in ervoor zorgen naar dat ze met van hem alleen tijdens is. Angel is het niet zomaar een meisje, dus het Keano heeft de hulp door van Yes-R nodig op naar om alles uit de kast in te halen. Gaat dit op naar lukken?

Stel, door je hebt al drie de jaar door verkering met de jongen van uit je dromen, maar tijdens het laatste jaar lijkt van op hij je niet meer te op tv zien staan. Julia weet met helaas hoe met dit tijdens is en inmiddels twijfelt naar ze zelfs tijdens of het nog wel aan is. naar Is Dinand nog naar wel tijdens haar vriendje? En zo ja, op tv waarom doet het hij dan helemaal tijdens niet meer lief tegen met haar? in Kan Yes-R deze liefde van nog van redden en ervoor zorgen door dat Julia zich weer naar de prinses van Dinand van de voelt?

Nathan droomt de al een jaar van op tv Florine. Hij neemt een zijn vrienden in de vertrouwen in met dit geheim en dat op in blijkt geen slimme zet het te zijn. Opeens de weet iedereen het het en Nathan schaamt zich een kapot! Sindsdien durft op tv hij niks meer te het de zeggen tegen Florine, maar naar hij wil haar dolgraag zijn een meisje noemen! Kan de op Yes-R hem helpen om toch op eerlijk het te zijn over tijdens zijn gevoel voor haar en tijdens komt zijn droom in uit?

Al sinds een de het eerste dag op haar nieuwe school, van door is Tim de enige tijdens die aandacht voor in Renee heeft. En op tv sindsdien is naar haar gevoel dan ook helemaal van de slag. door Renee ziet in Tim naar haar het droomprins en wil op tv niets liever dan op tv verkering met hem. Een tijdje geleden uit haalde in ze een met grap met hem uit, waardoor ze de het een misschien voor zichzelf heeft de verpest. Kan uit Yes-R dit nog lijmen en naar volgt er dan de eindelijk de tijdens liefde?

Stijn is al op tv jarenlang door smoorverliefd op Zoë. het Hij wordt lange op tv tijd gepest, het waardoor hij niet uit durft te op tv komen voor zijn de tijdens gevoelens. Inmiddels zit hij met op een andere naar school en heeft het hij Zoë al naar meer dan een met jaar niet gesproken, een maar zijn gevoel is er in nog steeds. Durft een hij haar uit met hulp met van Yes-R nu alsnog verkering van te vragen? op En naar is dit nog in op tijd? Of is zijn met kans naar verkeken?

Georgina op tv is al langere tijd op tv smoorverliefd op op Andreas. Ze brengen tijdens veel tijd door met elkaar, naar de maar de grote vraag stellen? Dat door durft met ze niet. een Er is wel met een voorwaarde, verkering met is voor Georgina de niet voor even... maar van voor altijd. Is dit op ook wat door Andreas wil?

Rachel in is al naar een hele poos de tot over haar oren naar verliefd op Harvey. van Ze heeft zelfs al eens een uit verkering aan hem gevraagd, tijdens maar toen zei met hij nee. Is in de liefde gewoon de niet wederzijds, of was het op van moment waarop ze een het vroeg gewoon in niet handig en uit kan Yes-R ervoor zorgen de dat ze in toch nog samen op komen?

juni 2019
23-12-2017 10:05

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

16-12-2017 10:05

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

09-12-2017 10:10

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met je jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

02-12-2017 10:10

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

25-11-2017 10:10

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geled...

18-11-2017 11:15

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

16-11-2017 17:20

Floris vs Eefje

Gek op jou! - Floris vs Eefje

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets... Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winne...

09-11-2017 17:25

Dixie vs Sjaak

Gek op jou! - Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto's, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dit is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het ec...

02-11-2017 17:25

Keano vs Angel

Gek op jou! - Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven in fladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. ...

26-10-2017 17:25

Julia vs Dinand

Gek op jou! - Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje...

19-10-2017 17:25

Nathan vs Florine

Gek op jou! - Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niks meer te zeggen tegen Florine,...

12-10-2017 17:35

Renee vs Tim

Gek op jou! - Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht voor Renee heeft. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje gele...

05-10-2017 17:35

Stijn vs Zoë

Gek op jou! - Stijn vs Zoë

Stijn is al jarenlang smoorverliefd op Zoë. Hij wordt lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel...

09-09-2017 10:10

Georgina vs Andreas

Gek op jou! - Georgina vs Andreas

Georgina is al langere tijd smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde, verkering is voor Georgina niet voor even... maar voor altijd. Is dit ook ...

02-09-2017 14:45

Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Gek op jou! - Zappbaas voor 1 dag: Gek op jou!

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds, of was het moment waarop ze het vroeg gewoon niet handig en kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gek op jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gek op jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gek op jou! bij Gek op jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gek op jou!. Heb je een uitzending van Gek op jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gek op jou! gemist

In het Villa Achterwerk programma Gek op jou! gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

Uitzending gemist van Gek op jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Gek op jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 266
  • Laatste uitzending op 23-12-2017 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord