Programma gemist?

Grote uit muzikale talenten met op een verstandelijke op tv beperking krijgen de kans van op hun leven om in samen met bekende Nederlandse tijdens in artiesten muziek te maken. een Samen met in hun idolen oefenen ze van voor een schitterende afsluiting; Het de Knoop een in je zakdoek Muziekgala. uit Eindelijk op is het zover. Tijd voor de op tv limousine en rode in loper naar en een daverend applaus. De op muzikanten van Knoop op tv tijdens in je zakdoek komen in van stijl de naar het De La in Mar Theater in Amsterdam om met samen van met het Metropole Orkest en op hun op tv idolen op van te treden voor in een gigantisch publiek. Presentatie: met Paul de een Leeuw.

Grote tijdens muzikale talenten met naar een verstandelijke beperking de krijgen de naar kans van hun leven om samen van met bekende Nederlandse een artiesten de muziek te op maken. Samen met hun idolen uit oefenen ze voor op een het schitterende afsluiting; Het Knoop in je uit met zakdoek Muziekgala. Marit van op Bohemen en Dolores Leeuwin door zoeken de naar musici op de en bereiden hen, zonder dat ze naar het weten, door voor op een naar weergaloze naar ontmoeting met hun idool. in Afl.: Compilatie. Samen met met hun met idolen oefenen ze uit voor een schitterende afsluiting; het Het Knoop in je Zakdoek in Muziekgala. We op tv blikken terug met Sean, in Robert en Bibi, een Wiliam, Marchel, Rob, het Sharon, Mattijs het en Henk. Vol bijzondere door ontmoetingen en een veel tijdens muziek. Presentatie: Marit van Bohemen, op tv Dolores het Leeuwin.

Grote muzikale met talenten met een naar verstandelijke beperking krijgen de door kans van van hun leven om samen met met een bekende Nederlandse artiesten in muziek te door maken. Samen met hun idolen tijdens oefenen ze voor een een tijdens schitterende afsluiting; Het Knoop van in je zakdoek Muziekgala. in Marit van met Bohemen en door Dolores Leeuwin zoeken de musici op met op tv en bereiden hen, zonder dat van ze het weten, voor in op een weergaloze op van ontmoeting met hun idool. Afl.: het Henk. In Henks naar leven staat naar muziek centraal. Hij kan tijdens zingen, gitaar tijdens spelen en drummen als op de door beste. Verder is hij een op tv enorme fan van uit het levenslied. Samen uit met Frans uit Bauer vormt met hij een bijzonder een duo waarbij hij de sterren van van de tijdens hemel drumt. Presentatie: Marit het van Bohemen, Dolores het Leeuwin.

Grote een muzikale talenten met een van verstandelijke beperking krijgen de in kans van hun op tv leven uit om samen op tv met bekende Nederlandse artiesten muziek van te naar maken. Samen met hun idolen van oefenen ze voor een de schitterende afsluiting; Het tijdens Knoop met in je zakdoek Muziekgala. Marit het een van Bohemen en Dolores het Leeuwin zoeken de musici op door en bereiden naar hen, zonder naar dat ze het uit weten, voor op een op tv weergaloze ontmoeting met hun het een idool. Afl.: Mattijs. een Muziek hoort bij in Mattijs, het is zijn uitlaatklep. een Hij speelt elektrische met gitaar tijdens en hij is gek van naar Herman van Brood; van zijn het muziek, maar ook van zijn uit schilderijen. Mattijs combineert op tv zelf ook kunst het én muziek. Martin tijdens Buitenhuis van Van het Dik Hout blijkt ook van een een enorme Broodfan te met zijn en samen de brengen zij een eerbetoon op aan deze naar king of op rock-'n-roll. Presentatie: Marit naar van Bohemen, Dolores uit Leeuwin.

Grote op muzikale talenten met tijdens een verstandelijke beperking krijgen naar de het kans van hun leven van om samen met op tv bekende Nederlandse op artiesten muziek te in maken. Samen met een hun idolen oefenen ze voor het een schitterende afsluiting; Het tijdens Knoop in in je zakdoek Muziekgala. Marit een van Bohemen en een Dolores Leeuwin zoeken een de musici op door het en bereiden hen, zonder dat door ze het weten, door voor op een weergaloze op tv van ontmoeting met hun een idool. Afl.: Sharon. tijdens Sharon is een zangeres waar tijdens je een u tegen zegt. Haar wens een is een een duo vormen met Jim Bakkum; een het een zangduo natuurlijk, want het Sharon heeft al een vriend. naar op We hebben een ontmoeting geregeld in en van hoe Sharon reageert tijdens als hij ineens het voor haar deur het staat, zie je in van deze aflevering. Presentatie: Marit van met uit Bohemen, Dolores Leeuwin.

Grote het muzikale talenten met een naar verstandelijke in beperking krijgen de kans van hun met het leven om samen met een bekende Nederlandse artiesten muziek te de naar maken. Samen met hun idolen naar oefenen ze in voor een schitterende de afsluiting; Het Knoop in je door met zakdoek Muziekgala. Marit van op Bohemen en Dolores de Leeuwin zoeken de musici uit op met en bereiden hen, zonder uit dat ze naar het weten, voor op een het weergaloze naar ontmoeting met hun idool. van Afl.: Rob. Rob swingt de het pan uit met tijdens zijn mondharmonica. Hij de een is een grote fan van in bluesmuziek en een treedt regelmatig op met met een de bluesband. Zijn vriendin kent hij de al door negen jaar en samen delen zij de de passie uit voor muziek. Speciaal voor uit dit programma vormt naar Rob samen door met Rob de Nijs op tv een zeer tijdens bijzonder duo. Dat naar wordt swingen geblazen! Presentatie: op tv Marit met van Bohemen, Dolores door Leeuwin.

Grote muzikale door talenten met een op verstandelijke beperking krijgen de naar kans door van hun leven om de samen door met bekende Nederlandse artiesten muziek te door maken. van Samen met de hun idolen oefenen ze in voor een schitterende afsluiting; Het het Knoop in je tijdens op zakdoek Muziekgala. Marit het van Bohemen en Dolores Leeuwin tijdens zoeken de met musici op en bereiden op tv hen, zonder dat ze de het weten, het voor op naar een weergaloze ontmoeting een met hun een idool. Afl.: Marchel. Marchel is op van 14-jarige leeftijd begonnen met als dj op in op feestjes en partijen. met Muziek is zijn passie. op tv Zijn grootste wens is het om uit een beroemde dj te worden met en te draaien voor met een groot publiek. naar Een op tv artiestennaam heeft hij al; DJ in Firestarter. Onder op de hoede van in Miss op tv Monica leert hij de in kneepjes van het vak. Presentatie: met Marit van de Bohemen, Dolores op Leeuwin.

Grote muzikale talenten uit met een op verstandelijke met beperking krijgen de kans van hun met leven om samen uit met bekende in Nederlandse artiesten muziek te op maken. het Samen met hun op tv idolen oefenen door ze voor een uit schitterende afsluiting; Het Knoop in de je zakdoek Muziekgala. Marit het het van Bohemen en Dolores in Leeuwin zoeken de musici de op en bereiden uit hen, zonder dat ze tijdens het weten, voor op tv op een de weergaloze ontmoeting met hun op idool. in Afl.: Wiliam. Toen Wiliam 4 een jaar op tv oud was, wilde hij al tijdens op tv pianist worden. De liefde voor muziek de straalt van hem tijdens uit af. Hij is een met natuurtalent op de met piano, maar ook achter op tv een keyboard. tijdens Hij kan alles spelen; boogie op woogie, jazz, blues uit een en ook klassieke tijdens muziek. Zijn grote wens is de zijn idool een Do te ontmoeten en het haar te in begeleiden op de de piano. Presentatie: Marit van Bohemen, een Dolores de Leeuwin.

Grote muzikale door talenten met een een verstandelijke beperking krijgen tijdens de kans van naar hun leven om uit samen met bekende Nederlandse uit artiesten muziek te een een maken. Samen met hun idolen het oefenen met ze voor een schitterende in afsluiting; Het in Knoop in je zakdoek Muziekgala. de Marit naar van Bohemen en Dolores uit Leeuwin zoeken de musici op naar en bereiden op hen, zonder dat op ze het weten, het voor op een weergaloze tijdens ontmoeting door met hun de idool. Robert en Bibi met zijn een duo. tijdens Zij hebben al van met verschillende talentenjachten meegedaan en uit beleven heel het veel plezier naar beleven aan hun uit optredens. Zij zijn beide grote naar fans in van de televisieserie op tv Glee. Samen met hun idool uit de Anita Meijer vormen zij van een fantastisch trio. Of tijdens het bij een trio een blijft? het Dat zien we in deze op op tv aflevering. Presentatie: Marit van van Bohemen, Dolores op Leeuwin.

Grote muzikale talenten op tv met een naar verstandelijke met beperking krijgen de kans van het hun het leven om samen met bekende in Nederlandse artiesten muziek te op tv maken. Samen van met tijdens hun idolen oefenen ze voor uit een schitterende door afsluiting; Het in Knoop in je zakdoek uit Muziekgala. Marit van een Bohemen en Dolores Leeuwin zoeken uit de musici op de naar en bereiden hen, zonder dat een ze uit het weten, voor op een van weergaloze van ontmoeting met hun idool. Afl.: naar Sean. op Sean is een door rapper in hart op en nieren. Zijn artiestennaam in is D-GAN. Hij legt een al zijn gevoel in in zijn zelfgeschreven teksten. uit De onderwerpen voor met zijn door raps komen van uit zijn dagelijks leven. Samen met een zijn idool Yes-R naar in verwerkt hij zijn tekst 'Dit is de mijn gevoel voor in jou' tot zijn naar nieuwste hit. het Voor wie uit deze rap de geschreven is, zien van we in deze aflevering. Presentatie: Marit naar van door Bohemen, Dolores in Leeuwin.

september 2017
21-12-2011 21:25

Aflevering 20

Knoop in je zakdoek: Muziek - Aflevering 20

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

18-12-2011 16:35

Compilatie

Knoop in je zakdoek: Muziek - Compilatie

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

11-12-2011 16:35

Henk

Knoop in je zakdoek: Muziek - Henk

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

04-12-2011 16:35

Mattijs

Knoop in je zakdoek: Muziek - Mattijs

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

27-11-2011 16:40

Sharon

Knoop in je zakdoek: Muziek - Sharon

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

20-11-2011 16:35

Rob

Knoop in je zakdoek: Muziek - Rob

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

13-11-2011 16:35

Marchel

Knoop in je zakdoek: Muziek - Marchel

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

06-11-2011 16:36

Wiliam

Knoop in je zakdoek: Muziek - Wiliam

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

30-10-2011 16:35

Aflevering 12

Knoop in je zakdoek: Muziek - Aflevering 12

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

23-10-2011 16:35

Sean

Knoop in je zakdoek: Muziek - Sean

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken. Samen met hun idolen oefenen ze voor een schitterende afsluiting; Het Knoop in je zakdoek Muz...

Knoop in je zakdoek: Muziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop in je zakdoek: Muziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop in je zakdoek: Muziek bij Knoop in je zakdoek: Muziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop in je zakdoek: Muziek. Heb je een uitzending van Knoop in je zakdoek: Muziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop in je zakdoek: Muziek gemist

Topartiesten als Nick en Simon, Slagerij van Kampen en Cor Bakker geven masterclasses aan zeer talentvolle, verstandelijk beperkte muzikanten. Alle deelnemers en artiesten treden op tijdens het Knoop Gala.

Uitzending gemist van Knoop in je zakdoek: Muziek? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop in je zakdoek: Muziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord