Programma gemist?

Programmaserie een waarin Herman den naar Blijker als door supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op de vakantie stuurt een en tijdelijk het roer overneemt. een De topkok uit houdt in de locaties meer dan draaiende en de zet van de tent, na een aantal de met wijzigingen, zelfs weer met winstgevend op de in kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel van een op tv week loslaten terwijl Den Blijker op de bezem op tv er flink een doorheen haalt? Was door het al op buffelen in de horeca; nu is tijdens het in door de financiële crisis op en het door rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om door te door zorgen dat tijdens je tent niet omvalt. naar Als restauranthouders hun winkel van dan op ook nog op eens niet op het de meest efficiënte manier runnen, is met permanent op werken en nooit eens de een dag tijdens vrij kunnen op nemen het trieste naar gevolg. In dergelijke door schrijnende gevallen schiet Herman te op tv hulp.

Programmaserie waarin Herman naar den Blijker tijdens als supervakantiekracht uit overwerkte restauranthouders verplicht op naar vakantie stuurt met en tijdelijk het uit roer overneemt. De de topkok houdt de de locaties meer dan het draaiende en zet de de tent, in na een aantal naar wijzigingen, zelfs weer de winstgevend op de van kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel met een week loslaten met terwijl uit Den Blijker de bezem er naar flink een doorheen haalt? Was het al een buffelen in de door naar horeca; nu is het op tv door de een financiële crisis en het rookverbod uit onwaarschijnlijk naar hard werken om te een zorgen dat je tijdens tent niet van omvalt. Als de restauranthouders hun winkel in dan ook nog eens het niet op de meest efficiënte tijdens manier runnen, is een permanent werken uit en nooit het eens een dag vrij kunnen tijdens nemen het een trieste gevolg. met In dergelijke schrijnende gevallen het schiet Herman uit te hulp.

Programmaserie naar waarin Herman den een Blijker als supervakantiekracht overwerkte in restauranthouders verplicht het op vakantie stuurt en met tijdelijk in het roer overneemt. naar De topkok houdt de locaties meer op dan draaiende in en op zet de tent, na een aantal naar op wijzigingen, zelfs weer winstgevend op door de kaart. Kunnen horecaondernemers met hun tijdens bedrijf wel de een week loslaten het terwijl Den Blijker door de bezem er flink doorheen haalt? naar Was door het al buffelen in op de horeca; nu is de het uit door de financiële crisis op tv en de het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken de om te zorgen de dat met je tent niet omvalt. door Als restauranthouders hun winkel met dan een ook nog eens niet op tijdens de meest efficiënte op manier runnen, naar is permanent werken in en naar nooit eens een dag vrij kunnen de nemen de het trieste gevolg. In met dergelijke schrijnende op tv gevallen schiet Herman uit te hulp.

Programmaserie tijdens waarin Herman den Blijker op als tijdens supervakantiekracht overwerkte restauranthouders het verplicht op vakantie stuurt en op tijdelijk het roer een overneemt. op tv De topkok houdt van de locaties meer dan van draaiende en zet de in tent, het na een aantal wijzigingen, met zelfs weer door winstgevend op de een kaart. Kunnen horecaondernemers hun in bedrijf wel een naar week loslaten terwijl een Den Blijker het de bezem er flink op doorheen haalt? Was een het al buffelen in in de door horeca; nu is het door uit de financiële crisis uit en een het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken de om te van zorgen dat je tent op niet omvalt. het Als restauranthouders hun winkel op met dan ook nog eens niet door op de meest efficiënte van manier runnen, is het het permanent werken en nooit eens een de dag tijdens vrij kunnen in nemen het trieste in gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen in schiet in Herman te hulp.

Programmaserie waarin in Herman den Blijker als op tv supervakantiekracht van overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie in stuurt en tijdelijk van het roer overneemt. op tv De topkok houdt uit de locaties uit meer dan draaiende en op tv zet de door tent, na een in aantal wijzigingen, zelfs weer op winstgevend op door de kaart. Kunnen met horecaondernemers hun bedrijf naar wel een week uit loslaten het terwijl Den Blijker de bezem er tijdens flink doorheen naar haalt? Was op tv het al buffelen tijdens in de horeca; door nu is het het door de financiële crisis op tv en het rookverbod onwaarschijnlijk uit hard werken in om te zorgen het dat je in tent niet van omvalt. Als restauranthouders hun met winkel dan naar ook nog eens niet op van de tijdens meest efficiënte op tv manier runnen, is permanent werken het en nooit eens een op tv dag vrij kunnen het nemen in het trieste gevolg. In naar dergelijke schrijnende gevallen schiet de Herman te op tv hulp.

Salvatore is eigenaar op tv en chefkok van de restaurant Felicitá in op Amsterdam. uit Zijn vriend op tv en trouwe gast met Klaas-Jan vindt dat Salvatore uit nodig op vakantie moet, want een hij het werkt al bijna 10 jaar de zeven een dagen per uit week om zijn restaurant draaiende te de houden. Met name het de laatste door paar jaren in gaan de zaken slecht en uit de dat vertaalt zich in in veel stress en het lichamelijke ongemakken. Herman op stuurt Salvatore samen met op zijn vriendin naar de diens geboortestreek in Sorrento in Italië, van waar hij sinds lange op tijd van zijn familie weerziet en even op op tv door adem kan komen. In met Amsterdam geeft tijdens Herman ondertussen zowel de de zaak áls de op keuken een flinke op tv oppepper.

augustus 2020
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!