Programma gemist?

Programmaserie het waarin Herman den tijdens Blijker als supervakantiekracht in overwerkte restauranthouders verplicht op op tv vakantie stuurt en tijdelijk naar het op roer overneemt. De topkok houdt een de door locaties meer dan draaiende en uit op zet de tent, na een aantal van een wijzigingen, zelfs weer winstgevend op op de kaart. Kunnen horecaondernemers met hun bedrijf in wel een week loslaten uit terwijl naar Den Blijker de door bezem er flink doorheen tijdens haalt? in Was het al in buffelen in de op tv horeca; nu is het het door de financiële crisis en het uit het rookverbod onwaarschijnlijk het hard werken om te uit zorgen dat je tent niet de van omvalt. Als restauranthouders hun winkel in dan ook nog uit eens niet op op de meest efficiënte in manier runnen, is op tijdens permanent werken en nooit uit eens een dag op vrij kunnen nemen het naar trieste gevolg. het In dergelijke schrijnende gevallen van schiet de Herman te hulp.

Programmaserie op tv waarin Herman den door Blijker als supervakantiekracht overwerkte de restauranthouders verplicht op in vakantie met stuurt en tijdelijk met het roer overneemt. uit De topkok houdt de locaties meer een dan het draaiende en zet de in tent, na door een aantal wijzigingen, het zelfs weer uit winstgevend op de kaart. Kunnen tijdens horecaondernemers hun bedrijf met wel een in week loslaten terwijl Den Blijker tijdens de de bezem er flink doorheen in haalt? op Was het al naar buffelen in de horeca; uit nu is het op door de financiële crisis en op het rookverbod op tv onwaarschijnlijk hard werken om op tv te de zorgen dat je tent door niet op omvalt. Als met restauranthouders hun winkel tijdens dan ook nog eens niet een op tijdens de meest efficiënte manier runnen, is in permanent werken op en nooit eens van een dag vrij de kunnen met nemen het trieste gevolg. In dergelijke van schrijnende gevallen schiet naar Herman te op tv hulp.

Programmaserie het waarin Herman den Blijker als de supervakantiekracht overwerkte de restauranthouders verplicht op tv op vakantie stuurt en een tijdelijk met het roer overneemt. De topkok een houdt de uit locaties meer dan een draaiende en zet op tv de tent, na tijdens een aantal wijzigingen, op tv zelfs weer winstgevend op het de kaart. Kunnen horecaondernemers een hun uit bedrijf wel een week in loslaten terwijl Den Blijker naar de bezem van er flink met doorheen haalt? Was het al de in buffelen in de horeca; op nu is uit het door de financiële op tv crisis en het rookverbod van onwaarschijnlijk hard werken om naar van te zorgen dat je tent van niet omvalt. naar Als op tv restauranthouders hun winkel op dan ook nog eens niet op op tv de meest efficiënte door een manier runnen, is een permanent werken en nooit eens een de dag vrij kunnen in op tv nemen het trieste gevolg. In dergelijke uit schrijnende gevallen in schiet Herman te een hulp.

Programmaserie met waarin Herman den tijdens Blijker als supervakantiekracht overwerkte in restauranthouders verplicht op uit vakantie stuurt naar en tijdelijk het roer uit overneemt. De topkok houdt de de locaties meer het dan draaiende van en uit zet de tent, met na een aantal wijzigingen, van zelfs weer winstgevend op de naar met kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf in wel een week loslaten in uit terwijl Den Blijker in de bezem er naar flink doorheen haalt? Was het met al buffelen in de van in horeca; nu is het door een de financiële crisis het en het op rookverbod onwaarschijnlijk hard tijdens werken om met te zorgen dat je met tent niet omvalt. Als naar restauranthouders hun winkel het dan ook door nog eens niet het op de in meest efficiënte manier runnen, is van permanent werken en met nooit eens een naar dag vrij kunnen door nemen het trieste het de gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen door schiet Herman te met hulp.

Programmaserie in waarin Herman den Blijker een als supervakantiekracht op overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie een stuurt en tijdelijk op tv het tijdens roer overneemt. de De topkok houdt de locaties een meer dan draaiende en op tv op tv zet de tent, van na een aantal wijzigingen, zelfs in weer naar winstgevend op de het kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf in wel een de week loslaten door terwijl Den Blijker de bezem er naar van flink doorheen haalt? op tv Was het al de buffelen in de horeca; nu uit is de het door de financiële crisis op en de het rookverbod onwaarschijnlijk een hard werken om te zorgen naar dat je tijdens tent niet omvalt. naar Als door restauranthouders hun winkel een dan ook nog eens niet de op de door meest efficiënte manier door runnen, is permanent werken en op nooit eens de een dag vrij de kunnen nemen het met trieste gevolg. In tijdens dergelijke een schrijnende gevallen schiet Herman te op tv hulp.

Salvatore door is eigenaar het en chefkok van restaurant Felicitá een in Amsterdam. Zijn in vriend het en trouwe gast Klaas-Jan op vindt dat Salvatore nodig de op vakantie moet, van want hij werkt het al bijna 10 tijdens jaar het zeven dagen per week om zijn met restaurant draaiende te van houden. uit Met name de uit laatste paar door jaren gaan de van zaken slecht en dat vertaalt zich met in het veel stress en naar lichamelijke ongemakken. Herman stuurt Salvatore naar met samen met zijn vriendin naar diens op geboortestreek met Sorrento in naar Italië, waar hij sinds lange tijd de zijn familie een weerziet en even op een adem kan komen. tijdens door In Amsterdam geeft van Herman ondertussen zowel de zaak áls in de keuken door een flinke een oppepper.

december 2018
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord