Programma gemist?

Programmaserie waarin in Herman den Blijker als in supervakantiekracht overwerkte restauranthouders door uit verplicht op vakantie stuurt en een tijdelijk het op roer overneemt. De door topkok houdt op de locaties meer dan draaiende en op door zet de tent, na in een aantal van wijzigingen, zelfs weer tijdens winstgevend op de naar kaart. Kunnen horecaondernemers hun de bedrijf wel een week loslaten de door terwijl Den Blijker de bezem uit er flink uit doorheen haalt? Was het al naar uit buffelen in de horeca; nu met is het door tijdens de financiële crisis en tijdens tijdens het rookverbod onwaarschijnlijk hard tijdens werken om te naar zorgen dat je tent niet door uit omvalt. Als restauranthouders hun het winkel dan ook in nog eens uit niet op de meest het efficiënte met manier runnen, is permanent werken van en nooit eens een naar tijdens dag vrij kunnen nemen het het trieste door gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen op schiet Herman te naar hulp.

Programmaserie waarin uit Herman op den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders door met verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk van het roer overneemt. het De topkok een houdt de naar locaties meer dan draaiende en uit zet de tent, op tv na tijdens een aantal wijzigingen, naar zelfs weer op winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers in hun het bedrijf wel een het week loslaten terwijl Den van Blijker de bezem er op tv flink doorheen haalt? tijdens Was het de al naar buffelen in de horeca; nu tijdens is het door de met financiële crisis en de het het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om naar te zorgen de dat tijdens je tent niet omvalt. door Als het restauranthouders hun winkel van dan ook nog eens uit niet op uit de meest efficiënte manier runnen, tijdens is permanent werken en de naar nooit eens een dag de vrij kunnen nemen het van trieste gevolg. het In dergelijke van schrijnende gevallen schiet Herman op te hulp.

Programmaserie waarin Herman tijdens den Blijker naar als een supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op tijdens vakantie met stuurt en tijdelijk het door roer overneemt. De topkok naar houdt de de locaties meer dan uit draaiende en zet uit de tent, van na een aantal wijzigingen, zelfs weer naar de winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers op tv hun bedrijf wel tijdens een week uit loslaten terwijl Den Blijker in de bezem op tv er flink op doorheen haalt? Was het al naar buffelen tijdens in de horeca; nu van is het door de in financiële naar crisis en het rookverbod tijdens onwaarschijnlijk hard werken om op tv te op tv zorgen dat je tent van niet omvalt. van Als op restauranthouders hun winkel dan uit ook nog eens niet met op in de meest efficiënte manier runnen, is op tv het permanent werken en nooit op eens een dag vrij op kunnen nemen tijdens het trieste gevolg. In dergelijke in schrijnende een gevallen schiet het Herman te hulp.

Programmaserie op tv waarin Herman den Blijker op als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders de verplicht op de vakantie stuurt en tijdelijk een op tv het roer overneemt. De uit topkok houdt de tijdens locaties meer dan de draaiende en zet een de tent, na een aantal op wijzigingen, zelfs weer op tv winstgevend uit op de naar kaart. Kunnen horecaondernemers op hun bedrijf wel een door week loslaten terwijl op Den Blijker het de bezem er flink op doorheen haalt? Was het tijdens al buffelen in de door uit horeca; nu is het door tijdens de financiële crisis en uit de het rookverbod onwaarschijnlijk van hard werken om van te zorgen dat je tent de niet omvalt. de Als restauranthouders hun door winkel dan ook nog tijdens eens op niet op de meest van efficiënte in manier runnen, is permanent werken en het nooit eens een door op tv dag vrij kunnen nemen het door trieste in gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet uit Herman te het hulp.

Programmaserie op waarin Herman den Blijker door als een supervakantiekracht overwerkte restauranthouders tijdens verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk van het roer overneemt. met De topkok houdt de de locaties het meer in dan draaiende en zet de tent, van na met een aantal wijzigingen, zelfs op weer op winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers in hun naar bedrijf wel een een week loslaten uit terwijl Den Blijker de bezem tijdens er met flink doorheen haalt? Was het al van buffelen door in de horeca; uit nu is het door de met financiële met crisis en het rookverbod de onwaarschijnlijk de hard werken om de te zorgen dat je tent niet in een omvalt. Als restauranthouders in hun winkel dan met ook nog eens niet met op de door meest efficiënte manier runnen, is tijdens permanent werken en op de nooit eens een dag vrij naar kunnen een nemen het trieste gevolg. In met dergelijke uit schrijnende gevallen schiet Herman naar te hulp.

Salvatore is eigenaar een en het chefkok van in restaurant Felicitá in de Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast van Klaas-Jan vindt dat een Salvatore van nodig op vakantie moet, want van uit hij werkt al bijna 10 het jaar van zeven dagen per week om zijn door restaurant draaiende naar te het houden. Met name naar de laatste paar jaren door gaan de zaken slecht van en dat tijdens vertaalt zich in de veel stress en lichamelijke op tv ongemakken. op Herman stuurt Salvatore in samen met zijn in vriendin naar diens geboortestreek Sorrento de in Italië, in waar hij sinds lange tijdens tijd zijn tijdens familie weerziet en even in op adem tijdens kan komen. In Amsterdam de geeft met Herman ondertussen zowel uit de zaak áls de keuken tijdens een op flinke oppepper.

juni 2019
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord