Programma gemist?

Programmaserie waarin Herman een den Blijker als op supervakantiekracht overwerkte het restauranthouders verplicht van op vakantie stuurt en tijdelijk uit het roer in overneemt. De topkok houdt een de locaties tijdens meer dan draaiende en met zet de van tent, na het een aantal wijzigingen, zelfs weer van winstgevend op het de kaart. Kunnen horecaondernemers door hun bedrijf wel naar een week loslaten naar terwijl Den in Blijker de bezem er op flink tijdens doorheen haalt? Was het uit al buffelen in de op tv horeca; een nu is het in door de financiële in crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk door hard werken om door te zorgen tijdens dat een je tent niet omvalt. van Als in restauranthouders hun winkel dan ook nog uit door eens niet op de uit meest efficiënte manier het runnen, is met permanent werken en nooit eens een een dag vrij naar kunnen nemen het op tv trieste gevolg. In dergelijke naar op schrijnende gevallen schiet Herman te een hulp.

Programmaserie waarin Herman tijdens van den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders een verplicht op door vakantie stuurt en tijdens tijdelijk het roer tijdens overneemt. De topkok houdt met de locaties op tv meer het dan draaiende en zet de tent, van na met een aantal wijzigingen, zelfs weer op tv winstgevend op in de kaart. Kunnen horecaondernemers door een hun bedrijf wel een week loslaten op tv terwijl op Den Blijker de bezem het er flink doorheen een haalt? Was naar het al buffelen in de het horeca; nu de is naar het door de financiële crisis en uit het rookverbod onwaarschijnlijk van hard werken door om te zorgen het dat een je tent niet omvalt. de Als de restauranthouders hun winkel dan de ook nog eens niet op naar de meest efficiënte de in manier runnen, is permanent op werken en nooit eens een van tijdens dag vrij kunnen nemen uit het trieste gevolg. In dergelijke naar schrijnende gevallen schiet een Herman te een hulp.

Programmaserie een waarin Herman tijdens den Blijker als supervakantiekracht overwerkte door restauranthouders verplicht op door vakantie in stuurt en tijdelijk het roer de overneemt. De topkok houdt op tv de van locaties meer dan door draaiende en zet de tent, van het na een aantal de wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de uit kaart. Kunnen horecaondernemers naar door hun bedrijf wel een van week loslaten uit terwijl Den Blijker de bezem er met flink tijdens doorheen haalt? Was het al op tv op tv buffelen in de horeca; het nu is van het door de financiële crisis uit en het rookverbod onwaarschijnlijk door door hard werken om te zorgen dat de je tent niet naar omvalt. naar Als op tv restauranthouders hun winkel dan ook nog door eens niet op het de meest het efficiënte manier runnen, naar is permanent werken op tv en nooit het eens een het dag vrij kunnen nemen het trieste op gevolg. In een dergelijke naar schrijnende gevallen schiet Herman te naar hulp.

Programmaserie uit waarin Herman uit den Blijker als supervakantiekracht overwerkte door restauranthouders verplicht op tv op vakantie stuurt en tijdelijk op het het roer overneemt. De topkok houdt tijdens de het locaties meer dan draaiende en naar zet de naar tent, na op een aantal met wijzigingen, zelfs weer van winstgevend op de kaart. door Kunnen horecaondernemers hun naar bedrijf wel op een week loslaten terwijl door Den Blijker de bezem er in flink doorheen op tv haalt? tijdens Was het al buffelen in de naar horeca; nu een is een het door de met financiële crisis en het rookverbod op tv onwaarschijnlijk op hard werken om te zorgen van dat je door tent niet omvalt. door Als restauranthouders in hun winkel met dan ook nog op eens niet op de het meest efficiënte manier runnen, is een permanent werken en met nooit een eens een tijdens dag vrij kunnen nemen het op tv trieste gevolg. met In dergelijke met schrijnende gevallen schiet Herman te door hulp.

Programmaserie waarin Herman met den Blijker het als van supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht een op vakantie naar stuurt en tijdelijk het het roer overneemt. De naar topkok houdt de locaties meer de dan draaiende de en een zet de tent, op tv na een aantal de wijzigingen, zelfs weer winstgevend tijdens op de kaart. Kunnen horecaondernemers met hun bedrijf wel op een week loslaten de terwijl op Den Blijker de bezem er met flink doorheen de haalt? Was op tv het al buffelen in de naar horeca; nu uit is het door de op tv de financiële crisis en het de rookverbod onwaarschijnlijk naar hard werken om op tv te zorgen dat door je tent niet omvalt. een Als op tv restauranthouders hun winkel dan ook uit nog eens niet op met de in meest efficiënte manier uit runnen, is permanent werken en het nooit door eens een dag vrij met kunnen nemen het tijdens trieste gevolg. uit In dergelijke schrijnende gevallen schiet van Herman te op tv hulp.

Salvatore uit is eigenaar en chefkok de van restaurant Felicitá met in Amsterdam. in Zijn vriend en met trouwe gast Klaas-Jan vindt dat naar Salvatore tijdens nodig op vakantie moet, want tijdens met hij werkt al bijna naar 10 jaar zeven dagen per van naar week om zijn op tv restaurant draaiende te houden. Met name met de laatste paar tijdens het jaren gaan de zaken slecht tijdens en dat vertaalt zich van in veel op stress een en lichamelijke ongemakken. Herman stuurt de Salvatore met samen met zijn vriendin naar diens met geboortestreek tijdens Sorrento in Italië, waar op tv hij sinds lange tijd naar zijn familie uit weerziet en door even op tijdens adem kan komen. In Amsterdam geeft door Herman ondertussen zowel op van de zaak áls de keuken door een flinke op tv oppepper.

september 2019
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord