Programma gemist?

Programmaserie op waarin Herman den Blijker op tv als supervakantiekracht het overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie met stuurt en een tijdelijk een het roer overneemt. tijdens De topkok houdt het de locaties meer dan de draaiende en uit zet de tent, in na een aantal uit wijzigingen, zelfs weer winstgevend in op de kaart. Kunnen in horecaondernemers hun uit bedrijf wel een week met loslaten in terwijl Den Blijker in de bezem er flink doorheen de haalt? tijdens Was het al buffelen in de met horeca; tijdens nu is het door door de financiële crisis en uit het rookverbod onwaarschijnlijk met hard werken uit om de te zorgen dat je tent niet uit omvalt. het Als een restauranthouders hun winkel dan naar ook nog eens niet op de de tijdens meest efficiënte manier op runnen, is permanent werken en van tijdens nooit eens een tijdens dag vrij kunnen nemen het trieste met gevolg. In op dergelijke schrijnende gevallen tijdens schiet Herman te op hulp.

Programmaserie waarin naar Herman den uit Blijker als op tv supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie een stuurt en tijdelijk in het op roer overneemt. De topkok houdt tijdens de het locaties meer dan draaiende en in zet de de tent, na een een aantal wijzigingen, zelfs weer op tv naar winstgevend op de kaart. Kunnen de horecaondernemers hun op tv bedrijf wel een week het loslaten terwijl in Den Blijker de bezem er op tv flink doorheen uit haalt? Was naar het al buffelen in door de horeca; door nu is uit het door de financiële crisis en de het een rookverbod onwaarschijnlijk hard werken het om te zorgen dat tijdens een je tent niet omvalt. naar Als door restauranthouders hun winkel dan ook uit nog eens niet op het de meest efficiënte op tv manier runnen, door is permanent werken en op nooit eens een in uit dag vrij kunnen nemen door het trieste gevolg. In dergelijke op schrijnende gevallen schiet op op tv Herman te hulp.

Programmaserie uit waarin Herman den met Blijker als supervakantiekracht van overwerkte restauranthouders verplicht op met vakantie naar stuurt en tijdelijk het roer overneemt. op tv in De topkok houdt de locaties meer tijdens door dan draaiende en zet op tv de tent, de na een aantal wijzigingen, zelfs weer het winstgevend op op de in kaart. Kunnen horecaondernemers op hun bedrijf wel een week op tv loslaten terwijl op tv Den Blijker de met bezem er de flink doorheen haalt? Was het de al van buffelen in de horeca; nu de is het uit door de financiële de crisis en het het rookverbod onwaarschijnlijk met hard werken om te uit zorgen dat uit je tent niet omvalt. met Als restauranthouders hun door winkel dan ook nog in eens tijdens niet op de een meest efficiënte manier runnen, is van permanent in werken en een nooit eens een dag vrij kunnen tijdens nemen het van trieste een gevolg. In dergelijke het schrijnende gevallen schiet op tv Herman te hulp.

Programmaserie de waarin Herman den Blijker een als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders naar verplicht op vakantie uit stuurt en in tijdelijk het roer overneemt. op De topkok houdt op de naar locaties meer dan uit draaiende en uit zet de tent, na een van aantal uit wijzigingen, zelfs weer winstgevend het op de kaart. uit Kunnen horecaondernemers hun op tv bedrijf wel in een week loslaten terwijl op tv Den Blijker de naar bezem er flink op tv doorheen haalt? Was het een al buffelen in een de van horeca; nu is van het door de financiële crisis en een het op tv rookverbod onwaarschijnlijk hard naar werken om te zorgen dat de je tent tijdens niet door omvalt. Als restauranthouders hun door winkel dan ook nog op tv in eens niet op in de meest efficiënte uit manier runnen, is permanent werken en tijdens in nooit eens een een dag vrij kunnen nemen het met trieste gevolg. met In dergelijke schrijnende de gevallen schiet Herman uit te hulp.

Programmaserie tijdens waarin Herman den door Blijker als supervakantiekracht overwerkte met restauranthouders door verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk door het het roer overneemt. een De topkok houdt de op locaties meer dan een draaiende en zet de tent, op na een aantal tijdens wijzigingen, zelfs in weer winstgevend op de met kaart. de Kunnen horecaondernemers uit hun bedrijf wel in een week loslaten terwijl Den met Blijker tijdens de bezem er de flink doorheen haalt? Was het al door buffelen op tv in de horeca; door nu is het door de de uit financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk op tv de hard werken om te zorgen tijdens dat je tent niet door het omvalt. Als restauranthouders hun op tv winkel dan ook tijdens nog tijdens eens niet op naar de meest efficiënte manier runnen, is tijdens permanent werken en tijdens nooit naar eens een op dag vrij kunnen nemen het op trieste gevolg. In dergelijke op tv schrijnende uit gevallen schiet Herman te naar hulp.

Salvatore is eigenaar van het en chefkok van tijdens restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn uit vriend op tv en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat tijdens Salvatore nodig op een vakantie op moet, want met hij werkt al bijna 10 jaar op tv zeven dagen per de week om zijn op tv restaurant draaiende te het uit houden. Met name het de laatste paar door jaren gaan de zaken slecht en de dat een vertaalt zich in veel de stress en met lichamelijke ongemakken. Herman stuurt Salvatore met samen met uit zijn vriendin naar diens tijdens geboortestreek Sorrento in in het Italië, waar hij op sinds lange tijd zijn familie weerziet de door en even op adem kan komen. tijdens door In Amsterdam geeft Herman ondertussen zowel in de naar zaak áls door de keuken een flinke in oppepper.

april 2021
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!