Programma gemist?

Programmaserie waarin Herman op den Blijker als naar supervakantiekracht naar overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie met stuurt en tijdens tijdelijk het roer van overneemt. De topkok houdt door de locaties tijdens meer dan draaiende en in zet de tent, van na op tv een aantal wijzigingen, zelfs op weer winstgevend op tijdens de kaart. Kunnen door horecaondernemers naar hun bedrijf wel een week met loslaten van terwijl Den Blijker de bezem er op tv flink tijdens doorheen haalt? door Was het al buffelen in tijdens de het horeca; nu is het door uit de uit financiële crisis en het rookverbod van onwaarschijnlijk hard werken door om te zorgen dat door je tent op niet omvalt. tijdens Als restauranthouders hun uit winkel dan ook een nog eens een niet op de meest door efficiënte manier runnen, door is een permanent werken en nooit eens een de dag een vrij kunnen nemen op het trieste gevolg. het In dergelijke schrijnende gevallen op schiet Herman te naar hulp.

Programmaserie op waarin Herman den Blijker als op supervakantiekracht naar overwerkte restauranthouders verplicht het op vakantie stuurt en tijdelijk met het roer overneemt. door De topkok op tv houdt het de locaties meer dan op draaiende en zet de van tent, na een het aantal wijzigingen, met zelfs weer winstgevend op de van kaart. het Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel van een op tv week loslaten een terwijl Den Blijker de naar bezem er flink uit doorheen haalt? Was het al op buffelen in tijdens de van horeca; nu is het door de op financiële crisis een en het een rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om door te zorgen dat tijdens je tent door niet een omvalt. Als restauranthouders hun de winkel dan de ook nog eens op tv niet op de meest op tv efficiënte manier van runnen, is permanent werken uit en in nooit eens een naar dag vrij kunnen nemen het trieste naar de gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet op tv Herman te met hulp.

Programmaserie de waarin Herman den met Blijker als supervakantiekracht het overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie op tv van stuurt en tijdelijk het roer naar overneemt. De topkok door houdt in de locaties meer uit dan draaiende en in zet de tent, naar na een aantal wijzigingen, een zelfs weer winstgevend op de een uit kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf met wel een het week loslaten terwijl in Den Blijker de bezem er een flink doorheen haalt? de met Was het al het buffelen in de horeca; uit nu is het door door de tijdens financiële crisis en het rookverbod in onwaarschijnlijk hard werken op tv om te van zorgen dat je uit tent niet omvalt. van Als restauranthouders hun de winkel op dan ook nog eens niet van op uit de meest efficiënte uit manier runnen, is permanent werken van en nooit door eens een naar dag vrij kunnen nemen het in trieste de gevolg. In dergelijke schrijnende de gevallen schiet Herman te in hulp.

Programmaserie het waarin Herman door den Blijker als supervakantiekracht het overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie tijdens stuurt en op tv tijdelijk het roer overneemt. tijdens De topkok de houdt de locaties met meer dan het draaiende en zet van de tent, tijdens na een aantal wijzigingen, zelfs weer het winstgevend in op de kaart. de Kunnen horecaondernemers hun een bedrijf wel een op week loslaten terwijl Den Blijker naar de bezem uit er flink een doorheen haalt? een Was het al op tv buffelen in de horeca; nu is op tv op het door de financiële crisis een en het rookverbod door onwaarschijnlijk tijdens hard werken om te door zorgen dat op tv je tent niet omvalt. door Als restauranthouders tijdens hun winkel dan ook nog tijdens eens niet op tv op de van meest efficiënte manier runnen, is op permanent naar werken en nooit eens van een dag naar vrij kunnen nemen van het trieste gevolg. In uit dergelijke schrijnende gevallen het schiet tijdens Herman te hulp.

Programmaserie op waarin Herman den Blijker van als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders op tv verplicht op vakantie van stuurt en in tijdelijk de het roer overneemt. De in topkok houdt de locaties meer tijdens op tv dan draaiende en zet de tent, de na uit een aantal wijzigingen, zelfs weer naar winstgevend op van de kaart. Kunnen het horecaondernemers hun het bedrijf wel een op week loslaten terwijl Den uit Blijker een de bezem er flink doorheen het haalt? uit Was het al buffelen in uit de horeca; een nu is op het door de financiële crisis en naar tijdens het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om uit te zorgen dat naar je tent niet het omvalt. van Als restauranthouders hun winkel in dan op ook nog eens niet op van de van meest efficiënte manier runnen, een is permanent door werken en nooit op eens een van dag vrij kunnen nemen het trieste op tv gevolg. In de dergelijke schrijnende gevallen schiet het door Herman te hulp.

Salvatore is eigenaar op tv van en chefkok van restaurant Felicitá in uit Amsterdam. Zijn vriend tijdens en trouwe van gast Klaas-Jan door vindt dat Salvatore op tv nodig op vakantie moet, want van hij werkt al de op bijna 10 jaar op tv zeven dagen per week om op tv zijn naar restaurant draaiende te houden. Met name op de laatste paar in met jaren gaan de zaken slecht in en dat vertaalt zich op in veel het stress met en lichamelijke ongemakken. Herman stuurt Salvatore op tv samen met op tv zijn vriendin naar met diens geboortestreek Sorrento uit in Italië, door waar hij sinds lange tijd naar zijn naar familie weerziet en even op door adem kan op tv komen. In Amsterdam uit geeft Herman ondertussen op zowel de zaak áls tijdens de keuken een met flinke het oppepper.

juli 2021
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!