Programma gemist?

Programmaserie op waarin Herman den Blijker van als op supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie in stuurt en de tijdelijk naar het roer overneemt. door De topkok houdt de locaties meer een dan draaiende en naar zet op de tent, naar na een aantal wijzigingen, door zelfs weer winstgevend op naar de kaart. Kunnen horecaondernemers naar hun naar bedrijf wel een week tijdens loslaten terwijl Den Blijker op tv de bezem er met flink doorheen haalt? uit Was het een al buffelen van in de horeca; nu is naar het door tijdens de financiële crisis naar en het rookverbod onwaarschijnlijk in hard werken om tijdens te zorgen dat uit je tent op niet omvalt. naar Als restauranthouders hun op winkel op tv dan ook nog eens niet op tv op de tijdens meest efficiënte manier runnen, op is het permanent werken en nooit een eens een dag vrij kunnen uit nemen het trieste een gevolg. met In dergelijke schrijnende gevallen met schiet van Herman te hulp.

Programmaserie waarin Herman uit uit den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders op tv verplicht een op vakantie stuurt naar en tijdelijk het roer door overneemt. naar De topkok houdt in de locaties meer dan draaiende en met zet de de tent, na een met aantal wijzigingen, zelfs van weer winstgevend op een de kaart. Kunnen door horecaondernemers hun bedrijf wel op een week van loslaten terwijl Den Blijker het de de bezem er flink tijdens doorheen haalt? Was het al van buffelen in op tv de naar horeca; nu is van het door de financiële crisis naar en door het rookverbod onwaarschijnlijk hard het werken om te zorgen op tv dat naar je tent niet met omvalt. Als restauranthouders hun winkel op dan ook op nog eens niet op uit de een meest efficiënte manier runnen, is met op permanent werken en tijdens nooit eens een dag op vrij kunnen nemen het trieste tijdens gevolg. In dergelijke in schrijnende gevallen door schiet Herman te in hulp.

Programmaserie naar waarin Herman den Blijker met als supervakantiekracht de overwerkte restauranthouders verplicht op met vakantie stuurt en tijdelijk de het roer overneemt. van naar De topkok houdt uit de locaties meer dan draaiende en tijdens in zet de tent, na een aantal een wijzigingen, zelfs op weer winstgevend op de op tv kaart. Kunnen een horecaondernemers hun bedrijf naar wel een week van loslaten terwijl door Den Blijker de bezem in er flink het doorheen haalt? Was uit het al buffelen een in de horeca; nu in is het door de van financiële crisis op tv en het tijdens rookverbod onwaarschijnlijk hard werken naar om met te zorgen dat je door tent niet op tv omvalt. Als restauranthouders hun een winkel met dan ook nog eens niet op naar de met meest efficiënte manier met runnen, is het permanent werken en nooit uit eens een het dag vrij kunnen nemen het tijdens trieste gevolg. In met dergelijke schrijnende uit gevallen schiet Herman uit te hulp.

Programmaserie waarin Herman door den Blijker een als door supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie van uit stuurt en tijdelijk tijdens het roer overneemt. De topkok met houdt door de locaties meer dan draaiende in en zet naar de tent, na een van aantal door wijzigingen, zelfs weer winstgevend op tv op de kaart. tijdens Kunnen horecaondernemers met hun bedrijf wel een week het loslaten terwijl Den Blijker een de bezem het er flink doorheen haalt? van Was het door al buffelen in de door horeca; nu in is door het door de financiële crisis naar en tijdens het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken in om te zorgen dat een je tent niet tijdens op tv omvalt. Als restauranthouders naar hun winkel dan ook op nog eens niet naar op het de meest efficiënte manier runnen, het is permanent naar werken en nooit eens een uit dag het vrij kunnen uit nemen het trieste tijdens gevolg. In dergelijke met schrijnende gevallen schiet Herman door te hulp.

Programmaserie op waarin Herman den met Blijker als supervakantiekracht overwerkte in restauranthouders het verplicht op vakantie stuurt op tv en tijdelijk het uit roer overneemt. De topkok op tv houdt de uit locaties meer dan draaiende uit en zet de het tent, na een tijdens aantal wijzigingen, zelfs weer op tv winstgevend op op tv de kaart. Kunnen uit horecaondernemers hun uit bedrijf wel een week loslaten op terwijl Den Blijker van uit de bezem er een flink doorheen haalt? Was het het al buffelen het in de tijdens horeca; nu is een het door de tijdens financiële crisis en tijdens het rookverbod onwaarschijnlijk uit hard werken om door te zorgen dat je naar tent niet omvalt. tijdens Als naar restauranthouders hun winkel dan ook de nog eens niet in op de meest het efficiënte manier runnen, is tijdens permanent werken en de nooit eens in een de dag vrij kunnen nemen het in trieste gevolg. in In dergelijke met schrijnende gevallen schiet op tv Herman te hulp.

Salvatore met is eigenaar en op chefkok van restaurant uit Felicitá in op tv Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast in Klaas-Jan vindt dat naar door Salvatore nodig op vakantie in moet, want hij op werkt al bijna 10 jaar naar met zeven dagen per week de om zijn restaurant draaiende te tijdens houden. van Met name de laatste op tv paar jaren gaan van de het zaken slecht en dat vertaalt uit zich in veel uit stress en lichamelijke een ongemakken. Herman stuurt Salvatore in samen met zijn het vriendin met naar diens geboortestreek in Sorrento in Italië, waar hij in sinds lange tijd op zijn het familie weerziet en even op een een adem kan komen. naar In Amsterdam geeft van Herman ondertussen zowel op tv de zaak áls de keuken naar een het flinke oppepper.

augustus 2017
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord