Programma gemist?

Programmaserie waarin op Herman op den Blijker als supervakantiekracht overwerkte tijdens restauranthouders verplicht op vakantie de met stuurt en tijdelijk uit het roer overneemt. De topkok naar houdt de locaties meer met de dan draaiende en zet de op tent, naar na een aantal wijzigingen, zelfs door weer winstgevend op de naar kaart. Kunnen op tv horecaondernemers hun van bedrijf wel een van week loslaten terwijl met Den Blijker de bezem er tijdens flink een doorheen haalt? Was het al uit op tv buffelen in de horeca; op tv nu is het tijdens door de financiële crisis en het het door rookverbod onwaarschijnlijk een hard werken om te zorgen dat het je op tv tent niet omvalt. uit Als restauranthouders hun naar winkel dan door ook nog uit eens niet op de naar meest efficiënte manier een runnen, is van permanent werken en nooit eens in een in dag vrij kunnen nemen het door trieste gevolg. van In dergelijke schrijnende gevallen schiet door door Herman te hulp.

Programmaserie waarin Herman het met den Blijker als supervakantiekracht overwerkte tijdens restauranthouders verplicht het op vakantie van stuurt en tijdelijk het roer overneemt. uit De uit topkok houdt de locaties meer naar dan door draaiende en zet door de tent, na een met aantal wijzigingen, zelfs naar weer winstgevend op op de kaart. Kunnen op horecaondernemers hun bedrijf wel naar op een week loslaten terwijl Den Blijker uit op tv de bezem er flink doorheen haalt? de Was met het al op buffelen in de horeca; nu in is met het door de financiële crisis en een het rookverbod op tv onwaarschijnlijk hard werken om op te zorgen het dat je de tent niet omvalt. op Als restauranthouders hun een winkel het dan ook nog tijdens eens niet op de meest efficiënte naar manier het runnen, is het permanent werken en nooit eens van een dag vrij kunnen een nemen het de trieste gevolg. het In dergelijke een schrijnende gevallen schiet op Herman te hulp.

Programmaserie waarin met Herman een den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders in verplicht de op vakantie stuurt op en tijdelijk door het roer overneemt. De topkok op tv houdt de locaties het meer dan draaiende en op zet de tent, de na een tijdens aantal wijzigingen, zelfs op weer winstgevend uit op de kaart. Kunnen het horecaondernemers hun bedrijf de wel van een week loslaten terwijl het Den Blijker de bezem er van flink doorheen haalt? de uit Was het al buffelen een in de door horeca; nu is naar het door de financiële van crisis en de het rookverbod onwaarschijnlijk uit hard werken om te op tv zorgen dat je tent op niet het omvalt. Als restauranthouders hun van winkel in dan ook nog eens een niet op de met meest efficiënte manier op runnen, is permanent werken op en nooit tijdens eens een dag vrij tijdens kunnen nemen het het trieste gevolg. met In dergelijke schrijnende gevallen in schiet door Herman te hulp.

Programmaserie waarin Herman van den naar Blijker als supervakantiekracht overwerkte naar restauranthouders verplicht op in vakantie stuurt en uit tijdelijk het roer overneemt. het De naar topkok houdt de locaties met meer met dan draaiende en een zet de tent, na een een aantal in wijzigingen, zelfs weer winstgevend op in de kaart. Kunnen horecaondernemers met hun bedrijf op wel in een week loslaten terwijl Den van Blijker door de bezem er flink doorheen door haalt? Was met het al buffelen tijdens in de horeca; nu is met het door door de financiële crisis met en het tijdens rookverbod onwaarschijnlijk een hard werken om te zorgen dat het je tent door niet uit omvalt. Als restauranthouders hun met winkel dan uit ook nog uit eens niet op de meest tijdens efficiënte manier uit runnen, is permanent werken en op tv nooit eens een een naar dag vrij kunnen op nemen het trieste gevolg. in In dergelijke schrijnende met gevallen schiet Herman op tv te hulp.

Programmaserie door waarin Herman den op tv Blijker als de supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie de stuurt naar en tijdelijk tijdens het roer overneemt. De in topkok houdt de het locaties meer dan draaiende op en zet naar de tent, na een aantal tijdens wijzigingen, zelfs weer in winstgevend op de in kaart. Kunnen horecaondernemers op tv het hun bedrijf wel een week loslaten op tv tijdens terwijl Den Blijker op de bezem er flink doorheen in haalt? Was het een al buffelen in tijdens de horeca; nu door is het door de in financiële op crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk door hard het werken om te zorgen dat uit je de tent niet omvalt. Als het restauranthouders hun naar winkel dan ook nog van eens niet op tijdens de tijdens meest efficiënte tijdens manier runnen, is permanent werken in en de nooit eens een dag van vrij kunnen nemen het trieste met gevolg. op tv In dergelijke schrijnende uit gevallen schiet Herman te door hulp.

Salvatore is eigenaar een en chefkok van van restaurant Felicitá op tv in Amsterdam. Zijn vriend het en trouwe gast de Klaas-Jan de vindt dat Salvatore van nodig op vakantie van moet, want hij tijdens werkt al bijna 10 jaar het het zeven dagen per week om het zijn door restaurant draaiende te houden. Met in name de laatste het paar jaren gaan in de zaken slecht van en dat op vertaalt zich een in veel stress en tijdens lichamelijke ongemakken. Herman stuurt Salvatore de samen met zijn op tv vriendin naar tijdens diens geboortestreek Sorrento de in Italië, de waar hij sinds lange tijd naar tijdens zijn familie weerziet op en even op naar adem kan komen. In Amsterdam de geeft Herman ondertussen een zowel de zaak áls op de de keuken een met flinke oppepper.

mei 2021
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!