Programma gemist?

Programmaserie met waarin Herman den met Blijker als supervakantiekracht overwerkte de restauranthouders verplicht op tv op vakantie tijdens stuurt en tijdelijk het in roer overneemt. De topkok tijdens houdt een de locaties meer met dan draaiende en zet de naar tent, na de een aantal uit wijzigingen, zelfs weer winstgevend met op de kaart. een Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een een met week loslaten terwijl Den Blijker met de bezem er op tv de flink doorheen haalt? Was het uit al buffelen met in de met horeca; nu is het het door de financiële crisis naar en het van rookverbod onwaarschijnlijk door hard werken om op te zorgen dat je tent naar niet omvalt. op Als naar restauranthouders hun winkel dan door ook nog eens niet op tv op de meest efficiënte uit manier runnen, op tv is permanent werken de en nooit eens een door dag naar vrij kunnen nemen het het trieste gevolg. In in dergelijke schrijnende gevallen door schiet Herman te van hulp.

Programmaserie uit waarin Herman den Blijker de als supervakantiekracht overwerkte op tv restauranthouders verplicht op vakantie tijdens stuurt van en tijdelijk het roer op overneemt. in De topkok houdt de locaties meer in in dan draaiende en zet de naar tent, na een naar aantal het wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de in kaart. Kunnen horecaondernemers tijdens hun bedrijf wel het van een week loslaten terwijl met Den Blijker de bezem er uit naar flink doorheen haalt? Was op tv het al buffelen een in de horeca; nu is de van het door de het financiële crisis en een het rookverbod onwaarschijnlijk uit hard werken om te zorgen van dat je tent niet op omvalt. in Als restauranthouders hun winkel tijdens dan ook een nog eens naar niet op de meest efficiënte in in manier runnen, is permanent werken en in nooit het eens een het dag vrij kunnen nemen het de trieste gevolg. het In dergelijke met schrijnende gevallen schiet Herman te met hulp.

Programmaserie het waarin Herman den Blijker als met supervakantiekracht overwerkte restauranthouders door op verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk een het roer overneemt. een uit De topkok houdt de locaties naar meer van dan draaiende en een zet de tent, uit na een aantal wijzigingen, zelfs tijdens weer winstgevend op op de kaart. Kunnen horecaondernemers de hun bedrijf wel een een week loslaten de terwijl Den Blijker op door de bezem er met flink doorheen haalt? naar Was het al buffelen tijdens in de horeca; nu is in door het door de financiële crisis door en het rookverbod onwaarschijnlijk naar hard werken met om te door zorgen dat uit je tent niet omvalt. Als naar restauranthouders hun winkel tijdens dan ook met nog eens het niet op de met meest efficiënte uit manier runnen, is uit permanent werken en nooit eens op tv een dag vrij kunnen naar nemen het met trieste gevolg. In door dergelijke tijdens schrijnende gevallen schiet Herman op tv te hulp.

Programmaserie waarin met Herman door den Blijker als op supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht met op vakantie stuurt en de tijdelijk het roer overneemt. op De topkok uit houdt de locaties een meer naar dan draaiende en zet de tijdens tent, na een aantal tijdens wijzigingen, tijdens zelfs weer winstgevend op de op tv kaart. Kunnen horecaondernemers met hun naar bedrijf wel van een week loslaten naar terwijl Den Blijker de bezem tijdens er flink doorheen de haalt? Was het al uit buffelen op in de horeca; met nu is het op door de financiële crisis en een het door rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om uit te het zorgen dat met je tent niet uit omvalt. Als restauranthouders hun in winkel dan een ook nog eens niet op op de meest op efficiënte manier runnen, is een permanent uit werken en nooit een eens een dag vrij kunnen tijdens nemen het door trieste gevolg. In dergelijke de schrijnende gevallen op tv schiet Herman op te hulp.

Programmaserie waarin met Herman tijdens den Blijker als supervakantiekracht overwerkte in restauranthouders verplicht op het vakantie stuurt en van tijdelijk het roer overneemt. naar De topkok houdt door op de locaties meer dan draaiende en met zet de tent, op tv na met een aantal de wijzigingen, zelfs weer naar winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers van hun bedrijf wel naar een week loslaten op tv terwijl Den Blijker naar de de bezem er flink uit doorheen haalt? Was het in al buffelen in door de horeca; nu is op het door een de financiële crisis door en tijdens het rookverbod onwaarschijnlijk hard door werken om te op tv zorgen dat je door tent niet omvalt. Als uit restauranthouders hun door winkel in dan ook nog eens niet op van de meest efficiënte in manier runnen, is de een permanent werken en nooit eens een uit de dag vrij kunnen nemen het trieste het gevolg. In dergelijke op tv schrijnende gevallen door schiet Herman te door hulp.

Salvatore is eigenaar van en door chefkok van het restaurant Felicitá in Amsterdam. de Zijn vriend en door trouwe gast Klaas-Jan in vindt dat Salvatore nodig op de met vakantie moet, want hij werkt al in bijna van 10 jaar op tv zeven dagen per week om op zijn restaurant draaiende te het houden. Met een name de het laatste paar naar jaren gaan de zaken slecht met en dat door vertaalt zich in veel stress naar een en lichamelijke ongemakken. Herman naar stuurt Salvatore samen het met zijn vriendin naar diens de geboortestreek Sorrento in met Italië, door waar hij sinds lange op tv tijd uit zijn familie weerziet naar en even op adem kan komen. van met In Amsterdam geeft het Herman ondertussen zowel de van zaak áls de op tv keuken een flinke door oppepper.

januari 2021
29-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 6

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

22-11-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 5

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

15-11-2011 21:32

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 4

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

08-11-2011 21:29

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 3

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

01-11-2011 21:36

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 2

Programmaserie waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigi...

25-10-2011 21:34

Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Herman Zoekt Chef - Herman Den Blijker: Herrie Gezocht Najaar 2011 aflevering 1

Salvatore is eigenaar en chefkok van restaurant Felicitá in Amsterdam. Zijn vriend en trouwe gast Klaas-Jan vindt dat Salvatore nodig op vakantie moet, want hij werkt al bijna 10 jaar zeven dagen per week om zijn restaurant draaiende te hou...

Herman Zoekt Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Zoekt Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Zoekt Chef bij Herman Zoekt Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Zoekt Chef. Heb je een uitzending van Herman Zoekt Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Zoekt Chef gemist

Herman Zoekt Chef is een programma waarin Herman den Blijker als supervakantiekracht overwerkte restauranthouders verplicht op vakantie stuurt en tijdelijk het roer overneemt. De topkok houdt in Herman Zoekt Chef de locaties meer dan draaiende en zet de tent, na een aantal wijzigingen, zelfs weer winstgevend op de kaart. Kunnen horecaondernemers hun bedrijf wel een week loslaten terwijl Den Blijker de bezem er flink doorheen haalt? Was het al buffelen in de horeca; nu is het door de financiële crisis en het rookverbod onwaarschijnlijk hard werken om te zorgen dat je tent niet omvalt. Als restauranthouders hun winkel dan ook nog eens niet op de meest efficiënte manier runnen, is permanent werken en nooit eens een dag vrij kunnen nemen het trieste gevolg. In dergelijke schrijnende gevallen schiet Herman te hulp.

Uitzending gemist van Herman Zoekt Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Zoekt Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!