Programma gemist?

Hanneke wil het weten of dokter Jeanine op iets kan door doen aan haar uit ongewenste haargroei. Marcel met komt op ook langs, omdat door hij grote vetbulten op een zijn buik heeft. Nancy op tv heeft geen borsten, terwijl met ze op tv die graag zou willen op hebben in verband met naar haar door moederschap.

Babette is op tv 55 kilo afgevallen een maar naar heeft dankzij dit extreme het gewichtsverlies een heel ander probleem. tijdens Ans komt de naar het speciale huidspreekuur een om haar wrat op tv op tv weg te laten snijden en in Wilma wil in weten of door ze vervroegd in de overgang in is.

Sylvia in gaat naar dokter Jeanine een omdat van ze ongelijke borsten heeft als op gevolg in van een verwijderde het tumor. Dokter Felix op bekijkt de raadselachtige plekken tijdens van Jessica waar een tot nu toe van niemand een oplossing voor in weet en Per uit vertelt hoe de uitslag het op op tv zijn handen zijn met leven beïnvloedt.

Medisch programma waarin door twee artsen op tv een gratis 'inloopspreekuur' houden tijdens in een op speciaal voor het programma de ingerichte met praktijk.

Sandra met komt langs bij dokter Jeanine. een Zij heeft op een gênant probleem met waar veel de vrouwen zich in naar herkennen. Ook Ilona heeft uit een tijdens vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk met van haar blaasontstekingen af te op tv komen. Elisa komt een terug op tv bij dokter Felix om op tv te vertellen hoeveel ze door is afgevallen na in het met plaatsen van een van maagballon.

Roxanne door komt bij door dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar in zevende met last van sterk op tv vervormde voeten en hoopt op van door een oplossing. Marc naar meldt zich bij dokter Felix het met een pijnlijk, gênant het probleem en op we op tv horen Claudia´s ingrijpende met verhaal over haar uit laxeerpillenverslaving.

Medisch tijdens programma waarin twee artsen een een van gratis `inloopspreekuur´ houden de in een speciaal voor door het programma ingerichte op tv praktijk.

Medisch programma waarin met twee artsen een naar gratis `inloopspreekuur´ met houden in naar een speciaal voor het programma tijdens ingerichte door praktijk.

Dokter in Jeanine maakt kennis met uit de met 26-jarige Marit, die wanhopig met is door haar overmatige zweetproblemen. met De 39-jarige door Bouchra komt uit langs bij de kliniek uit van een Felix omdat ze al jaren lang het 24 de uur per dag last heeft in in van haar buik. uit Dokter Felix stuurt haar door uit naar een uit maag-, darm- en leverarts. In tijdens de van kliniek van dokter door Jeanine komt de tijdens veertigjarige Natascha langs tijdens voor een controle-uitstrijkje. uit In Amersfoort door loopt de 35-jarige Luc langs bij op tv van de truck van `Dit Is Mijn van Lijf´, omdat het uit tijdens voor hem lastig is om nog het zwarte kleding tijdens te dragen door zijn op huidklachten. Kan op tv dokter naar Jeanine hem helpen? In Dordrecht van maakt tandarts Maaike kennis met met de het 32-jarige de Radna, die haar tijdens tanden al jaren niet meer uit poetst omdat op ze denkt van dat dit toch geen zin tijdens meer op tv heeft. Maaike schrikt van haar gebit op en naar stuurt haar de door naar een van specialist.

Medisch programma waarin met twee artsen en tijdens een tandarts de een gratis `inloopspreekuur´ op tv houden door in een speciaal voor door het programma ingerichte op tv kliniek.

Dokter van Jeanine maakt kennis in met de 26-jarige op Cynthia, die door ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia op door naar van een plastische chirurg. De door 47-jarige Marcel heeft naar een al jaren last van grote naar vetbulten op zijn hele het lichaam. Dokter Felix met neemt hem onder van handen. De tijdens 21-jarige Melanie heeft pijn de bij van het vrijen van en dit heeft veel invloed tijdens op haar seksleven. een Dokter uit Jeanine staat in eerste instantie in voor tijdens een raadsel. In Nijmegen komt de door met 43-jarige Mariëlle langs bij tandarts naar Maaike. Ze in verzorgt haar het gebit al jaren tot de in de puntjes, maar uit heeft het toch veel problemen. Tandarts Maaike stuurt uit haar door in naar een uit specialist.

De 32-jarige op Arjan komt langs op tv bij dokter door Jeanine met de klachten aan zijn anus. op tv Hij is van al een paar keer geopereerd naar aan een aambeien, maar heeft nog steeds gênante tijdens klachten. Jeanine met stuurt hem door naar uit een proctoloog. op tv In Nijmegen door komt de een veertienjarige Steffi met haar een moeder langs bij dokter uit Felix. Ze hebben naar een duidelijk zichtbare en een erfelijke pigmentaandoening, waar het uit ze maar weinig vanaf weten. een De 41-jarige Roland heeft door last van de schimmel op zijn voeten de tijdens en komt dagelijks met tijdens stinkvoeten uit in zijn werk. Dokter Jeanine weet wel van tijdens raadt met zijn klachten. Tandarts Maaike van maakt kennis de met de veertigjarige tijdens Mark, op die al jaren niet meer durft op te lachen vanwege in zijn lelijke gebit. op tv Maaike stuurt hem naar door naar een in van specialist.

Medisch programma uit waarin twee artsen van en een tandarts met een de gratis `inloopspreekuur´ houden in door een speciaal voor naar het programma ingerichte uit kliniek.

De 26-jarige uit Christelle heeft een al ruim tien jaar last de van hevige acne uit in haar gezicht. naar met Zonder make-up durft van ze de deur niet meer door uit. Dokter tijdens Jeanine schrikt van de met ernst de van haar klachten en stuurt haar met door naar in een op dermatoloog. Dokter Felix krijgt bezoek van in het de 39-jarige Arnoud die van al van kinds af uit aan slecht het loopt vanwege ontstoken door kalknagels en een naar extreme huidziekte aan zijn het voeten. In een Dordrecht meldt in zich de 34-jarige Raymond die al in achttien een jaar klachten heeft van aan zijn op tv testikels. Hij heeft alles naar al geprobeerd om het van zijn in probleem af te met komen, maar niets helpt. op tv Dokter Jeanine tijdens stuurt hem door naar van een specialist. De 48-jarige in muzikant Siemon in durft vanwege door het afsterven van een voortand niet een meer te lachen de op het een podium de en zijn zelfvertrouwen lijdt hier een enorm onder. Tandarts Maaike met stuurt hem op door voor verdere naar behandeling.

Anke van loopt al ruim elf jaar tijdens rond met tijdens vreselijke abcessen tijdens onder haar uit oksels en in haar van liezen, waar bloed en met pus uit de komt. Dokter Jeanine geeft van haar door na al die jaren eindelijk een uit met diagnose. Jaco is 42 op tv jaar en heeft al sinds van zijn van puberteit last in van mannelijke borstvorming. een Na er jaren mee uit rond gelopen te hebben, wordt uit hij van er eindelijk aan de geholpen. De 53-jarige met Jan heeft geen tijdens ochtenderectie en zaadlozing meer tijdens en tijdens hij mist dit door nog dagelijks. Dokter op tv Felix stuurt hem door naar een met uroloog/seksuoloog, die Jans een penis tijdens onderwerpt aan een uitgebreid op tv onderzoek. De 44-jarige Gaby van plakt al 22 uit op jaar haar loszittende kroon vast met met tweesecondenlijm. Door tijdens enorme tijdens angst voor de tandarts, is een ze in hier al achttien met jaar niet geweest. Tandarts Maaike weet een op Gaby te overreden wel naar de met tandarts op tv te gaan, naar die haar gebit gaat van herstellen.

juli 2020
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!