Programma gemist?

Hanneke wil op weten naar of dokter Jeanine van iets kan doen uit aan haar ongewenste haargroei. Marcel met komt ook langs, van omdat hij grote vetbulten naar op een zijn buik heeft. Nancy op tv heeft geen borsten, terwijl op tv ze die naar graag tijdens zou willen hebben in verband in met haar tijdens moederschap.

Babette is uit 55 kilo met afgevallen maar heeft dankzij in dit het extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. een Ans komt tijdens naar het speciale huidspreekuur door om haar wrat van weg te de laten snijden tijdens en Wilma met wil weten of ze vervroegd in uit een de overgang is.

Sylvia gaat naar op dokter Jeanine van omdat ze ongelijke borsten tijdens heeft als gevolg naar van een verwijderde in de tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige in de plekken van Jessica waar tot met nu toe niemand een in oplossing voor het weet en met Per vertelt een hoe de uitslag uit op zijn handen zijn leven tijdens beïnvloedt.

Medisch met programma waarin twee artsen een een gratis 'inloopspreekuur' tijdens houden in een een speciaal een voor het programma ingerichte op praktijk.

Sandra uit komt langs bij dokter met Jeanine. uit Zij heeft een gênant probleem waar op tijdens veel vrouwen zich in herkennen. Ook op tv Ilona op heeft een vrouwenkwaal; van zij hoopt eindelijk in van haar blaasontstekingen af te uit komen. Elisa van komt terug bij dokter van Felix om met te vertellen hoeveel ze op is tijdens afgevallen na het plaatsen van tijdens een tijdens maagballon.

Roxanne van komt bij dokter Jeanine. met Zij een heeft sinds haar zevende last van een sterk van vervormde voeten en van hoopt op een oplossing. Marc een meldt zich op tv bij dokter op tv Felix met een pijnlijk, met gênant probleem de en we horen Claudia´s van ingrijpende uit verhaal over haar in laxeerpillenverslaving.

Medisch programma waarin door met twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ in houden in het een speciaal op voor het programma met ingerichte praktijk.

Medisch programma waarin met uit twee artsen een gratis op tv `inloopspreekuur´ houden in een een speciaal de voor het programma ingerichte met praktijk.

Dokter naar Jeanine maakt kennis met een de 26-jarige Marit, die in op tv wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. tijdens De 39-jarige Bouchra op tv komt een langs bij het de kliniek van Felix omdat naar ze al een jaren lang 24 uur een per tijdens dag last heeft van het haar buik. Dokter naar Felix stuurt haar door van naar een maag-, met darm- met en leverarts. In de kliniek van de dokter Jeanine komt op tv de door veertigjarige Natascha naar langs voor een controle-uitstrijkje. de In Amersfoort loopt door de 35-jarige Luc langs bij op de truck van van `Dit Is Mijn in Lijf´, omdat een het voor hem lastig een is om nog op op zwarte kleding te dragen door met zijn huidklachten. Kan op tv dokter Jeanine naar hem helpen? In Dordrecht naar maakt tandarts Maaike kennis door met de 32-jarige in Radna, die haar op tv tanden al jaren op tv niet meer door poetst in omdat ze denkt dat dit door toch geen uit zin meer op tv heeft. Maaike schrikt van haar gebit het en stuurt met haar met door naar een een specialist.

Medisch uit programma waarin twee op artsen en een tandarts naar een gratis `inloopspreekuur´ in houden in een speciaal tijdens de voor het programma ingerichte naar kliniek.

Dokter van Jeanine maakt kennis op met de 26-jarige Cynthia, die op tv op tv ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia naar door naar op een plastische chirurg. met De 47-jarige Marcel uit heeft uit al jaren last van grote vetbulten op tv op zijn hele een lichaam. Dokter tijdens Felix neemt hem de onder handen. De 21-jarige van Melanie heeft pijn een van bij het vrijen en met dit heeft veel door invloed op in haar seksleven. Dokter Jeanine staat in in eerste instantie voor een in een raadsel. In Nijmegen komt uit de 43-jarige Mariëlle langs in bij tandarts Maaike. de Ze met verzorgt haar gebit al het jaren tot tijdens in de puntjes, maar heeft op tv een toch veel problemen. Tandarts Maaike op tv stuurt in haar door naar op tv een specialist.

De een 32-jarige Arjan komt langs bij op dokter door Jeanine met het klachten aan zijn van anus. Hij is al een paar de keer met geopereerd aan aambeien, maar heeft van nog steeds gênante in klachten. door Jeanine stuurt hem de door naar een proctoloog. In de Nijmegen komt op tv de veertienjarige Steffi met een haar op tv moeder langs uit bij dokter Felix. Ze uit hebben een duidelijk zichtbare naar en van erfelijke pigmentaandoening, waar tijdens ze maar weinig vanaf weten. op De uit 41-jarige Roland heeft last op tv van schimmel op tijdens zijn voeten op en komt dagelijks uit met stinkvoeten uit zijn de werk. Dokter Jeanine weet wel met raadt het met zijn tijdens klachten. Tandarts Maaike maakt met kennis met de veertigjarige op Mark, die tijdens al jaren niet meer naar durft te in lachen vanwege zijn lelijke gebit. door op Maaike stuurt hem door het naar een op tv specialist.

Medisch programma op waarin twee het artsen en een tandarts een de gratis op tv `inloopspreekuur´ houden tijdens in een speciaal voor het programma in ingerichte naar kliniek.

De 26-jarige Christelle in heeft al ruim het tien tijdens jaar last van hevige acne op tv in haar door gezicht. Zonder make-up durft naar ze de deur op tv niet een meer uit. Dokter Jeanine schrikt van van de ernst met op tv van haar klachten en stuurt haar uit door naar naar een dermatoloog. Dokter Felix tijdens krijgt bezoek van uit de 39-jarige met Arnoud die tijdens al van het kinds af aan slecht naar loopt vanwege op ontstoken kalknagels en een door extreme huidziekte aan zijn voeten. een In Dordrecht de meldt zich de 34-jarige op tv Raymond naar die al achttien jaar in klachten heeft aan in zijn testikels. Hij op tv heeft met alles al geprobeerd om naar van zijn probleem af op tv te komen, het maar niets naar helpt. Dokter Jeanine stuurt hem door op naar een specialist. van De 48-jarige muzikant op tv Siemon durft de vanwege met het afsterven van een voortand niet tijdens een meer te lachen op het op tv podium en zijn uit zelfvertrouwen lijdt een hier enorm onder. Tandarts uit Maaike stuurt uit hem door een voor verdere behandeling.

Anke loopt al op tijdens ruim elf jaar een rond met vreselijke in abcessen onder haar oksels en het in haar op liezen, waar bloed en pus op tv uit komt. met Dokter Jeanine geeft haar de na al van die jaren eindelijk tijdens een diagnose. Jaco op tv is tijdens 42 jaar en heeft al sinds tijdens zijn puberteit van last de van mannelijke borstvorming. Na er een jaren mee met rond gelopen naar te hebben, wordt hij door er eindelijk aan geholpen. door De 53-jarige op Jan heeft naar geen ochtenderectie en zaadlozing meer en een hij mist dit het nog in dagelijks. Dokter Felix stuurt hem uit door naar in een uroloog/seksuoloog, die Jans met penis op tv onderwerpt aan een uitgebreid onderzoek. uit De 44-jarige op tv Gaby plakt al op tv 22 jaar haar loszittende op tv kroon vast met tijdens tweesecondenlijm. Door enorme het angst het voor de op tandarts, is ze hier op al achttien jaar op niet geweest. Tandarts Maaike van weet Gaby te op overreden wel een naar de tandarts te van gaan, die haar gebit uit gaat uit herstellen.

februari 2019
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord