Programma gemist?

Hanneke op wil weten of dokter Jeanine tijdens iets kan doen op tv aan haar in ongewenste haargroei. uit Marcel komt ook door langs, omdat hij grote vetbulten op op zijn een buik heeft. Nancy met heeft op geen borsten, terwijl ze die in graag naar zou willen hebben in naar verband met haar met moederschap.

Babette is 55 tijdens kilo afgevallen het maar heeft dankzij dit een extreme gewichtsverlies een naar heel ander de probleem. Ans komt tijdens naar het speciale naar huidspreekuur om op haar wrat het weg te laten snijden en een Wilma met wil weten of met ze vervroegd in de naar overgang is.

Sylvia naar gaat naar dokter van Jeanine omdat op ze ongelijke borsten heeft als uit gevolg van een verwijderde uit tumor. een Dokter Felix bekijkt de raadselachtige met het plekken van Jessica waar de tot nu toe door niemand een naar oplossing voor weet en Per vertelt van uit hoe de uitslag op zijn van handen zijn leven van beïnvloedt.

Medisch programma waarin door twee artsen met een gratis 'inloopspreekuur' van houden in op een speciaal voor het naar programma ingerichte de praktijk.

Sandra naar komt langs op tv bij dokter Jeanine. naar Zij heeft een gênant met probleem waar veel het vrouwen zich tijdens in herkennen. Ook Ilona heeft een in op vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van tijdens haar op tv blaasontstekingen af te komen. Elisa komt het terug bij dokter een Felix op tv om te het vertellen hoeveel ze uit is afgevallen na door het plaatsen van met een maagballon.

Roxanne tijdens komt bij dokter een Jeanine. Zij heeft sinds naar haar zevende last de van sterk vervormde de voeten en hoopt de op een naar oplossing. Marc meldt zich bij uit dokter door Felix met een op tv pijnlijk, gênant probleem uit en we horen het Claudia´s ingrijpende verhaal een over haar van laxeerpillenverslaving.

Medisch uit programma waarin twee door artsen een gratis met `inloopspreekuur´ houden het in een speciaal voor het op tv programma ingerichte met praktijk.

Medisch programma van waarin twee artsen een tijdens gratis `inloopspreekuur´ houden op tv in het een speciaal voor het programma uit ingerichte de praktijk.

Dokter op Jeanine maakt kennis met de tijdens 26-jarige uit Marit, die naar wanhopig is door het haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra tijdens tijdens komt langs bij naar de kliniek van Felix op tv omdat ze al een jaren lang 24 uit uur per een dag last heeft van van haar buik. Dokter in Felix stuurt haar door uit naar een maag-, tijdens darm- en leverarts. tijdens In de met kliniek van dokter Jeanine door komt de veertigjarige door Natascha tijdens langs voor een controle-uitstrijkje. de In Amersfoort loopt op tv de 35-jarige Luc langs in bij de truck van een met `Dit Is Mijn Lijf´, omdat tijdens het het voor hem lastig is om nog het zwarte kleding te tijdens dragen door van zijn huidklachten. Kan dokter een met Jeanine hem helpen? In Dordrecht maakt het tandarts Maaike kennis uit met de 32-jarige naar Radna, die met haar tanden al in jaren niet meer poetst het omdat ze denkt van dat dit tijdens toch geen zin door meer heeft. Maaike schrikt het van een haar gebit en stuurt haar tijdens door naar een op tv op specialist.

Medisch tijdens programma waarin twee artsen een en een tandarts de een gratis `inloopspreekuur´ tijdens houden in een met speciaal voor naar het programma van ingerichte kliniek.

Dokter het Jeanine maakt kennis het met de in 26-jarige Cynthia, die ongelijke uit borsten heeft. Ze van stuurt Cynthia in door naar een plastische een chirurg. De 47-jarige Marcel heeft het al tijdens jaren last van grote vetbulten door de op zijn hele naar lichaam. Dokter Felix tijdens neemt hem onder handen. De 21-jarige de Melanie door heeft pijn door bij het vrijen en naar dit heeft veel van invloed op haar tijdens seksleven. Dokter met Jeanine staat in eerste op tv instantie voor in een raadsel. In Nijmegen naar komt de 43-jarige door Mariëlle langs bij tandarts Maaike. van Ze verzorgt naar haar gebit een al jaren tot in op tv de tijdens puntjes, maar heeft tijdens toch veel problemen. Tandarts Maaike de stuurt haar in door naar een door specialist.

De 32-jarige Arjan een komt van langs bij dokter Jeanine met in klachten aan door zijn anus. op Hij is al het een paar tijdens keer geopereerd aan aambeien, maar heeft een nog steeds een gênante de klachten. Jeanine stuurt op tv hem door naar een proctoloog. uit In Nijmegen komt op de veertienjarige Steffi met met haar op tv moeder langs bij dokter een Felix. Ze hebben op een duidelijk zichtbare met en erfelijke pigmentaandoening, waar op ze een maar weinig vanaf een weten. De 41-jarige Roland de heeft van last van schimmel op zijn tijdens voeten van en komt dagelijks met naar stinkvoeten uit zijn werk. met Dokter Jeanine weet met wel raadt een met zijn klachten. Tandarts op tv Maaike maakt kennis met door de een veertigjarige Mark, die van al jaren uit niet meer durft te lachen een vanwege zijn lelijke gebit. naar Maaike door stuurt hem door een naar een in specialist.

Medisch het programma waarin op tv twee artsen en op tv een tandarts een gratis in `inloopspreekuur´ houden de in een speciaal voor het programma tijdens ingerichte in kliniek.

De de 26-jarige Christelle heeft tijdens al ruim tien jaar op tv last van hevige acne uit in haar gezicht. in door Zonder make-up durft ze de op tv deur op niet meer uit. Dokter op tv Jeanine schrikt van tijdens de ernst op tv van haar klachten en stuurt haar door door naar een een dermatoloog. Dokter in Felix krijgt bezoek uit van de de 39-jarige Arnoud die al tijdens van kinds af uit aan slecht uit loopt vanwege ontstoken kalknagels op en van een extreme huidziekte aan zijn tijdens voeten. In Dordrecht van meldt zich de met 34-jarige uit Raymond die al achttien jaar met klachten heeft aan zijn uit testikels. Hij van heeft alles naar al geprobeerd door om van zijn met probleem af te komen, maar niets tijdens helpt. tijdens Dokter Jeanine stuurt hem door een naar een specialist. het een De 48-jarige muzikant Siemon op durft vanwege het afsterven van op tv een voortand niet op tv meer te lachen in op de het podium en op tv zijn zelfvertrouwen lijdt hier enorm de onder. door Tandarts Maaike een stuurt hem door voor verdere naar behandeling.

Anke loopt uit al de ruim elf jaar rond met vreselijke uit abcessen door onder haar oksels in en in haar liezen, in waar bloed en pus op uit komt. door Dokter Jeanine van geeft haar na al die door een jaren eindelijk een het diagnose. Jaco is 42 jaar en de in heeft al sinds zijn de puberteit last het van mannelijke borstvorming. Na er het jaren mee rond gelopen tijdens te hebben, op tv wordt hij met er eindelijk aan geholpen. de De naar 53-jarige Jan heeft in geen ochtenderectie en zaadlozing meer en op tv hij mist uit dit het nog dagelijks. Dokter Felix tijdens stuurt hem door naar de een uroloog/seksuoloog, op die Jans penis onderwerpt een aan een uitgebreid het onderzoek. De 44-jarige uit Gaby in plakt al 22 op jaar haar loszittende kroon uit vast met tweesecondenlijm. Door uit enorme angst voor de uit tandarts, is ze met hier al het achttien jaar tijdens niet geweest. de Tandarts Maaike weet Gaby te op tv overreden wel naar door de tandarts in te gaan, die haar gebit de gaat uit herstellen.

juni 2021
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!