Programma gemist?

Hanneke door wil weten of dokter tijdens Jeanine iets kan doen in aan haar uit ongewenste haargroei. op tv Marcel komt ook langs, omdat door hij het grote vetbulten op zijn buik de tijdens heeft. Nancy heeft op geen borsten, terwijl ze die graag van zou willen hebben het door in verband met haar een moederschap.

Babette is 55 met kilo een afgevallen maar heeft op tv dankzij dit extreme gewichtsverlies door een heel door ander probleem. Ans tijdens komt naar het speciale huidspreekuur met een om haar wrat weg een te laten snijden en op tv Wilma wil naar weten of ze van vervroegd in de met overgang is.

Sylvia door gaat naar dokter Jeanine omdat tijdens in ze ongelijke borsten tijdens heeft als gevolg van een op verwijderde tumor. Dokter naar Felix bekijkt de raadselachtige uit plekken in van Jessica waar tot op nu toe niemand een uit met oplossing voor weet op tv en Per vertelt met hoe de uitslag op zijn handen uit zijn leven in beïnvloedt.

Medisch programma waarin op tv twee artsen een uit gratis 'inloopspreekuur' op houden in een speciaal op uit voor het programma ingerichte de praktijk.

Sandra uit komt langs bij op dokter Jeanine. Zij heeft een op gênant met probleem waar in veel vrouwen zich door in herkennen. Ook Ilona naar heeft een de vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar van het blaasontstekingen af te uit komen. Elisa komt terug op tv bij dokter Felix naar om te vertellen van hoeveel ze is afgevallen door na het plaatsen van in een van maagballon.

Roxanne komt bij van dokter Jeanine. Zij naar heeft sinds haar in met zevende last van sterk vervormde op voeten en uit hoopt op een uit oplossing. Marc uit meldt zich bij in dokter Felix met een pijnlijk, in gênant een probleem en we horen op Claudia´s ingrijpende verhaal over van haar een laxeerpillenverslaving.

Medisch van programma waarin twee artsen een de gratis `inloopspreekuur´ uit houden door in een speciaal voor het door programma de ingerichte praktijk.

Medisch programma in waarin twee met artsen een gratis `inloopspreekuur´ de houden een in een speciaal voor naar het programma ingerichte door praktijk.

Dokter Jeanine maakt naar kennis uit met de door 26-jarige Marit, die wanhopig is door door tijdens haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra tijdens komt uit langs bij het de kliniek van Felix omdat uit ze door al jaren lang 24 uur per van dag last door heeft van met haar buik. Dokter Felix stuurt uit haar op door naar een maag-, naar darm- en leverarts. het In uit de kliniek van dokter van Jeanine komt de veertigjarige een Natascha langs voor een een controle-uitstrijkje. In een Amersfoort op tv loopt de 35-jarige op Luc langs bij van de truck van een `Dit Is Mijn Lijf´, omdat uit het voor de hem lastig door is om nog zwarte kleding met te dragen een door zijn huidklachten. een Kan dokter Jeanine het hem helpen? In naar Dordrecht maakt tandarts Maaike kennis uit door met de 32-jarige Radna, door die haar tanden al jaren op tv niet de meer poetst een omdat ze denkt dat in dit toch uit geen zin meer heeft. Maaike in schrikt met van haar gebit en stuurt op tv haar het door naar een de specialist.

Medisch programma op waarin twee artsen naar en een uit tandarts een de gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal met in voor het programma ingerichte uit kliniek.

Dokter het Jeanine maakt kennis met de tijdens 26-jarige op Cynthia, die ongelijke borsten heeft. tijdens Ze stuurt Cynthia in op door naar een plastische chirurg. uit De op tv 47-jarige Marcel heeft in al jaren last van grote vetbulten het het op zijn hele lichaam. Dokter een Felix neemt hem tijdens onder de handen. De 21-jarige Melanie tijdens heeft pijn bij het vrijen op tv en dit heeft van veel invloed tijdens op haar seksleven. een Dokter Jeanine op staat in eerste instantie voor op tv een in raadsel. In de Nijmegen komt de 43-jarige Mariëlle het langs bij tijdens tandarts Maaike. Ze verzorgt tijdens haar gebit naar al jaren tot op in de puntjes, een maar heeft toch veel in problemen. door Tandarts Maaike stuurt haar door naar het een naar specialist.

De het 32-jarige Arjan komt met langs bij dokter op Jeanine met klachten aan zijn met anus. de Hij is al een paar de keer geopereerd aan de aambeien, uit maar heeft nog een steeds gênante klachten. Jeanine stuurt op hem het door naar op tv een proctoloog. In Nijmegen komt de op tv veertienjarige van Steffi met naar haar moeder langs bij dokter in Felix. Ze hebben een uit duidelijk zichtbare en naar het erfelijke pigmentaandoening, waar ze maar weinig in het vanaf weten. De 41-jarige Roland heeft de last van schimmel in naar op zijn voeten en komt dagelijks de met stinkvoeten op uit het zijn werk. Dokter Jeanine weet op tv wel raadt met door zijn naar klachten. Tandarts Maaike maakt kennis met het de veertigjarige Mark, het die al jaren de niet meer durft de te lachen vanwege op tv zijn lelijke gebit. een Maaike tijdens stuurt hem door tijdens naar een van specialist.

Medisch uit programma waarin twee artsen en naar een tandarts uit een naar gratis `inloopspreekuur´ houden naar in een speciaal voor van het programma ingerichte in kliniek.

De 26-jarige Christelle op heeft al ruim van tien jaar een last van hevige acne van in haar gezicht. de Zonder tijdens make-up durft ze de deur het niet meer uit uit. Dokter op Jeanine schrikt van op de ernst van van haar klachten en stuurt haar door het door naar een dermatoloog. Dokter Felix een met krijgt bezoek van de 39-jarige op Arnoud die al op van kinds uit af aan het slecht loopt vanwege ontstoken naar kalknagels en een een extreme huidziekte aan zijn tijdens voeten. met In Dordrecht meldt zich de in 34-jarige het Raymond die al achttien jaar een klachten heeft naar aan zijn testikels. Hij naar heeft alles al geprobeerd op om van zijn de probleem tijdens af te komen, in maar niets helpt. de Dokter Jeanine in stuurt hem door naar een specialist. naar De 48-jarige muzikant met Siemon op durft vanwege het afsterven van een een voortand in niet meer te lachen de op op het podium en zijn zelfvertrouwen tijdens van lijdt hier enorm met onder. Tandarts Maaike stuurt hem door het voor verdere een behandeling.

Anke in loopt al ruim elf het jaar rond met van vreselijke de abcessen onder haar oksels naar en in haar liezen, naar waar bloed en pus in uit komt. een Dokter Jeanine de geeft haar na al op tv die met jaren eindelijk een diagnose. Jaco is door 42 jaar de en heeft al sinds het zijn puberteit last in van mannelijke borstvorming. door Na er op tv jaren mee rond gelopen van te hebben, een wordt hij er naar eindelijk in aan geholpen. De 53-jarige Jan door heeft geen ochtenderectie en het tijdens zaadlozing meer en hij op mist dit nog dagelijks. Dokter de uit Felix stuurt hem door naar een in uroloog/seksuoloog, die de Jans penis door onderwerpt aan een uitgebreid met onderzoek. De uit 44-jarige Gaby plakt al van 22 jaar haar loszittende in kroon vast in met tweesecondenlijm. Door enorme door angst voor met de tandarts, in is ze hier al de achttien jaar niet op geweest. Tandarts de Maaike weet Gaby de te overreden wel de naar de door tandarts te gaan, die haar gebit uit met gaat herstellen.

oktober 2021
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!