Programma gemist?

Hanneke wil weten met naar of dokter Jeanine iets kan doen het op tv aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt tijdens ook het langs, omdat naar hij grote vetbulten op zijn buik het heeft. Nancy de heeft geen borsten, terwijl op ze die graag tijdens zou naar willen hebben in verband tijdens met haar in moederschap.

Babette is de 55 de kilo afgevallen maar tijdens heeft dankzij dit extreme een gewichtsverlies een heel ander probleem. op tv Ans komt uit naar het speciale op huidspreekuur de om haar wrat met weg te laten tijdens snijden en Wilma wil met weten of ze vervroegd in tijdens de op overgang is.

Sylvia gaat naar van op tv dokter Jeanine omdat ze ongelijke uit borsten heeft als de gevolg van een een verwijderde tumor. de Dokter Felix bekijkt de op raadselachtige plekken van Jessica het waar naar tot nu toe uit niemand een het oplossing voor weet en Per een vertelt in hoe de uitslag op zijn door handen zijn leven uit beïnvloedt.

Medisch programma naar waarin twee artsen op een gratis 'inloopspreekuur' van houden in in een speciaal voor het uit programma ingerichte de praktijk.

Sandra komt op langs bij dokter Jeanine. met Zij van heeft een gênant probleem waar in veel op vrouwen zich in herkennen. uit Ook Ilona heeft een door een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van van haar op tv blaasontstekingen af te het komen. Elisa komt terug bij dokter door Felix om van te tijdens vertellen hoeveel ze is afgevallen door na het de plaatsen van van een maagballon.

Roxanne tijdens komt bij dokter Jeanine. Zij tijdens heeft sinds naar haar een zevende last van uit sterk vervormde voeten en in hoopt op een oplossing. Marc een meldt zich het bij door dokter Felix met een een pijnlijk, gênant probleem tijdens en we horen Claudia´s tijdens ingrijpende verhaal in over haar een laxeerpillenverslaving.

Medisch een programma waarin twee artsen een het uit gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal van door voor het programma ingerichte met praktijk.

Medisch programma waarin door van twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ tijdens houden in een op speciaal voor het programma de ingerichte een praktijk.

Dokter Jeanine maakt naar kennis het met de met 26-jarige Marit, die wanhopig is door op haar overmatige zweetproblemen. uit De 39-jarige Bouchra naar komt langs een bij tijdens de kliniek van met Felix omdat ze al een jaren lang met 24 uur per dag in last heeft in van haar buik. door Dokter Felix stuurt een haar door naar een in maag-, darm- een en leverarts. In de de kliniek van dokter Jeanine het komt de veertigjarige uit Natascha langs voor een een controle-uitstrijkje. In op tv Amersfoort loopt van de 35-jarige Luc van langs bij op tv de truck van `Dit Is uit Mijn uit Lijf´, omdat het voor hem lastig in is om met nog zwarte kleding te tijdens dragen door een zijn op tv huidklachten. Kan dokter Jeanine tijdens hem helpen? In op tv Dordrecht maakt tandarts Maaike tijdens kennis naar met de 32-jarige Radna, het die haar tanden al jaren door niet het meer poetst omdat ze van denkt de dat dit toch geen zin meer naar heeft. met Maaike schrikt van van haar gebit en stuurt haar van door tijdens naar een met specialist.

Medisch programma waarin in twee artsen uit en het een tandarts een op tv gratis `inloopspreekuur´ houden in een een speciaal door voor het programma op ingerichte kliniek.

Dokter tijdens Jeanine maakt door kennis met de 26-jarige Cynthia, die van ongelijke borsten in heeft. Ze stuurt Cynthia het door naar een het van plastische chirurg. De 47-jarige met Marcel heeft al jaren uit last van grote op tv vetbulten op met zijn hele lichaam. Dokter het Felix met neemt hem onder handen. De 21-jarige van Melanie heeft pijn uit van bij het vrijen van en dit heeft veel invloed op op van haar seksleven. Dokter Jeanine staat uit in eerste instantie met voor een raadsel. In het Nijmegen de komt de 43-jarige Mariëlle in langs van bij tandarts Maaike. Ze verzorgt haar door gebit al jaren uit tot in de tijdens puntjes, maar in heeft toch veel met problemen. Tandarts Maaike stuurt op tijdens haar door naar een op tv specialist.

De door 32-jarige Arjan komt langs bij op tv naar dokter Jeanine met klachten aan zijn uit anus. naar Hij is al een paar tijdens keer in geopereerd aan aambeien, maar uit heeft nog op steeds gênante klachten. naar Jeanine stuurt hem uit door naar een in proctoloog. In Nijmegen komt in de veertienjarige Steffi met door haar moeder langs naar bij dokter Felix. tijdens Ze hebben met een duidelijk zichtbare en een erfelijke pigmentaandoening, van waar ze maar weinig op vanaf weten. met De 41-jarige op Roland heeft uit last van schimmel in op zijn voeten en komt dagelijks op tv met stinkvoeten uit een zijn werk. Dokter uit door Jeanine weet wel het raadt met zijn klachten. Tandarts Maaike uit maakt de kennis met de met veertigjarige Mark, die al jaren uit niet meer in durft te lachen vanwege met zijn lelijke op gebit. Maaike tijdens stuurt hem door naar een met het specialist.

Medisch programma waarin naar twee artsen op tv en een een tandarts een door gratis `inloopspreekuur´ houden in een in speciaal op voor het programma ingerichte met kliniek.

De naar 26-jarige Christelle heeft naar al ruim een tien jaar last op van hevige acne in haar uit gezicht. uit Zonder make-up durft ze de deur op tv niet met meer uit. Dokter met Jeanine schrikt van de ernst tijdens van haar op klachten en stuurt tijdens haar door uit naar een dermatoloog. de Dokter Felix krijgt bezoek de van uit de 39-jarige Arnoud die van al van op tv kinds af aan door slecht loopt vanwege het ontstoken kalknagels en een door extreme huidziekte aan op zijn voeten. In op tv Dordrecht meldt zich de van 34-jarige Raymond in die al naar achttien jaar klachten heeft op aan zijn testikels. in Hij heeft alles al geprobeerd van om van zijn in probleem af te met komen, met maar niets helpt. tijdens Dokter Jeanine uit stuurt hem door naar een uit specialist. op De 48-jarige muzikant Siemon op durft vanwege het door afsterven van een voortand niet naar op tv meer te lachen naar op het podium en zijn de zelfvertrouwen in lijdt hier enorm onder. Tandarts tijdens Maaike stuurt hem in door voor in verdere behandeling.

Anke naar loopt al ruim elf jaar door rond met vreselijke uit abcessen in onder haar oksels een en in haar liezen, tijdens waar bloed en de pus uit komt. Dokter op Jeanine geeft met haar na al die de jaren eindelijk van een diagnose. Jaco op is 42 jaar en naar op heeft al sinds zijn puberteit op tv last van van mannelijke borstvorming. Na van er jaren mee rond gelopen naar te hebben, de wordt hij van er eindelijk tijdens aan geholpen. De de 53-jarige Jan heeft geen van ochtenderectie en een zaadlozing meer en hij mist dit de uit nog dagelijks. Dokter op Felix stuurt hem door naar een uit uroloog/seksuoloog, die Jans uit penis onderwerpt aan in een uitgebreid van onderzoek. De uit 44-jarige Gaby plakt al 22 van het jaar haar loszittende met kroon vast met tweesecondenlijm. met Door enorme angst voor de van tandarts, is naar ze een hier al achttien jaar niet geweest. naar op tv Tandarts Maaike weet Gaby te een overreden wel op naar de een tandarts te gaan, die haar naar gebit gaat een herstellen.

februari 2020
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!