Programma gemist?

Hanneke van wil weten naar of dokter Jeanine iets kan doen met in aan haar ongewenste haargroei. een Marcel komt ook langs, omdat het hij grote vetbulten door op zijn buik op tv heeft. Nancy heeft van geen borsten, terwijl het de ze die graag tijdens zou willen hebben in verband uit met haar uit moederschap.

Babette is op tv 55 op tv kilo afgevallen maar heeft dankzij dit tijdens extreme gewichtsverlies naar een het heel ander probleem. Ans met komt naar het speciale huidspreekuur naar naar om haar wrat weg te laten op tv snijden en Wilma door wil weten tijdens of op ze vervroegd in de overgang met is.

Sylvia door gaat naar dokter Jeanine omdat op tv ze ongelijke op borsten heeft als gevolg van naar van een verwijderde tumor. Dokter naar Felix bekijkt de raadselachtige het het plekken van Jessica door waar tot nu toe tijdens niemand een oplossing voor weet tijdens en Per naar vertelt hoe met de uitslag op zijn handen uit zijn met leven beïnvloedt.

Medisch programma waarin op twee artsen een op tv gratis 'inloopspreekuur' op houden in een tijdens speciaal voor in het programma ingerichte uit praktijk.

Sandra komt tijdens langs bij dokter Jeanine. van Zij heeft het een gênant door probleem waar veel tijdens vrouwen zich in herkennen. de Ook met Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt de eindelijk van van haar blaasontstekingen af te door op komen. Elisa komt terug bij het dokter Felix om te op tv uit vertellen hoeveel ze uit is afgevallen na het in plaatsen van een het maagballon.

Roxanne komt door bij dokter in Jeanine. Zij heeft uit sinds haar zevende last de van het sterk vervormde voeten en hoopt op op een naar oplossing. Marc de meldt zich bij het dokter Felix met de een pijnlijk, gênant probleem en van we horen Claudia´s ingrijpende op verhaal van over haar de laxeerpillenverslaving.

Medisch op programma waarin twee op artsen een op tv gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal in in voor het programma een ingerichte praktijk.

Medisch programma een waarin twee artsen een met gratis `inloopspreekuur´ houden naar in een speciaal in voor van het programma ingerichte uit praktijk.

Dokter Jeanine met maakt kennis met de door 26-jarige Marit, die de de wanhopig is door in haar overmatige zweetproblemen. in De 39-jarige Bouchra komt langs bij op de kliniek van in Felix op tv omdat ze al jaren lang op tv de 24 uur per door dag last heeft van haar op tv buik. Dokter op tv Felix stuurt haar in door naar een op tv maag-, darm- en uit leverarts. In op tv de kliniek van op dokter Jeanine komt de veertigjarige Natascha de langs voor een een controle-uitstrijkje. van In Amersfoort loopt een de 35-jarige Luc langs bij door de truck van de op tv `Dit Is Mijn op tv Lijf´, omdat het voor een hem lastig is tijdens om nog zwarte kleding te op dragen door zijn een huidklachten. Kan op dokter naar Jeanine hem helpen? In Dordrecht tijdens maakt tandarts de Maaike kennis met op tv de 32-jarige Radna, door die haar tanden met al jaren niet meer tijdens poetst omdat ze naar denkt dat dit toch met geen zin tijdens meer in heeft. Maaike schrikt van haar gebit een en uit stuurt haar door naar de een met specialist.

Medisch met programma waarin twee tijdens artsen en een tandarts een van gratis `inloopspreekuur´ houden in in een in speciaal voor het op programma ingerichte van kliniek.

Dokter Jeanine het maakt kennis uit met de 26-jarige Cynthia, uit die ongelijke borsten heeft. de op tv Ze stuurt Cynthia door door naar een plastische chirurg. uit De 47-jarige een Marcel heeft al jaren last op van grote van vetbulten op zijn hele op tv lichaam. Dokter in Felix tijdens neemt hem onder handen. naar De 21-jarige Melanie heeft het pijn van bij het vrijen en dit heeft door veel in invloed op haar uit seksleven. Dokter Jeanine staat door in eerste van instantie voor een raadsel. In in Nijmegen komt het de 43-jarige door Mariëlle langs bij tandarts Maaike. de Ze tijdens verzorgt haar gebit het al jaren tot in de door puntjes, maar in heeft met toch veel problemen. tijdens Tandarts Maaike stuurt haar tijdens door naar een naar specialist.

De 32-jarige Arjan van komt naar langs bij dokter in Jeanine met klachten aan tijdens zijn met anus. Hij is al een paar naar keer geopereerd naar aan aambeien, maar uit heeft naar nog steeds gênante klachten. Jeanine een stuurt door hem door naar een uit proctoloog. In Nijmegen komt de in veertienjarige Steffi met met haar moeder door langs bij naar dokter Felix. Ze hebben een een duidelijk tijdens zichtbare en erfelijke pigmentaandoening, waar tijdens ze maar in weinig de vanaf weten. De 41-jarige Roland heeft door met last van schimmel op zijn voeten naar en door komt dagelijks op tv met stinkvoeten uit zijn werk. op tv Dokter Jeanine met weet wel raadt naar met zijn klachten. Tandarts Maaike naar maakt kennis met op de veertigjarige Mark, het die de al jaren niet meer met durft te lachen vanwege naar zijn lelijke op tv gebit. Maaike stuurt hem uit door naar tijdens een in specialist.

Medisch een programma waarin twee artsen naar en een tandarts een het gratis `inloopspreekuur´ van houden in een de speciaal voor tijdens het programma ingerichte op tv kliniek.

De 26-jarige het Christelle heeft al in ruim tien jaar de last op van hevige acne in haar op gezicht. Zonder het make-up durft ze de deur naar de niet meer uit. Dokter een Jeanine schrikt van de tijdens ernst van de haar klachten en stuurt haar het op tv door naar een dermatoloog. Dokter door Felix krijgt met bezoek van de uit 39-jarige Arnoud die al van met kinds af aan een slecht naar loopt vanwege op tv ontstoken kalknagels en een tijdens extreme huidziekte aan op zijn voeten. In Dordrecht meldt de zich in de 34-jarige Raymond die al van achttien jaar klachten met heeft aan zijn op testikels. in Hij heeft alles al de geprobeerd om van naar zijn probleem af op te komen, maar niets uit helpt. Dokter Jeanine een stuurt hem van door in naar een specialist. op tv De 48-jarige muzikant een Siemon durft vanwege het afsterven van het van een voortand niet in meer te lachen op het podium het naar en zijn zelfvertrouwen lijdt hier uit enorm onder. de Tandarts Maaike stuurt met hem door voor verdere in behandeling.

Anke in loopt al ruim elf uit jaar rond met vreselijke op abcessen onder tijdens haar naar oksels en in haar liezen, naar waar bloed en pus uit uit komt. in Dokter Jeanine de geeft haar na al die tijdens jaren van eindelijk een diagnose. Jaco een is 42 uit jaar en heeft al sinds van door zijn puberteit last van mannelijke borstvorming. het Na er het jaren mee het rond gelopen naar te hebben, wordt hij er eindelijk uit aan geholpen. de De 53-jarige tijdens Jan heeft tijdens geen ochtenderectie en zaadlozing meer door en door hij mist dit nog dagelijks. Dokter met Felix stuurt naar hem door naar tijdens een uroloog/seksuoloog, van die Jans penis onderwerpt aan een het een uitgebreid onderzoek. het De 44-jarige Gaby plakt al met 22 jaar haar loszittende met kroon vast naar met uit tweesecondenlijm. Door enorme angst op voor de tandarts, is in ze het hier al achttien jaar in niet geweest. Tandarts Maaike uit weet Gaby te naar overreden wel in naar de tandarts te gaan, op die een haar gebit gaat door herstellen.

december 2019
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!