Programma gemist?

Hanneke de wil weten op of dokter Jeanine iets kan naar doen aan haar ongewenste door haargroei. Marcel komt naar tijdens ook langs, omdat hij grote vetbulten het op zijn buik uit heeft. naar Nancy heeft uit geen borsten, terwijl met ze die graag zou op tv willen hebben in verband naar met op haar moederschap.

Babette is 55 een kilo afgevallen maar naar door heeft dankzij dit door extreme gewichtsverlies een heel ander uit probleem. Ans de komt naar het speciale met huidspreekuur een om haar wrat weg te laten in naar snijden en Wilma een wil weten of ze vervroegd het in de uit overgang is.

Sylvia gaat tijdens naar dokter in Jeanine omdat ze ongelijke borsten op tv het heeft als gevolg van op tv een verwijderde tumor. op Dokter Felix bekijkt een de raadselachtige met plekken van Jessica waar tot door nu toe niemand tijdens een oplossing het voor weet en Per een vertelt hoe de op tv uitslag op zijn handen met zijn met leven beïnvloedt.

Medisch programma waarin naar twee het artsen een een gratis 'inloopspreekuur' houden op tv in een speciaal voor het programma door ingerichte uit praktijk.

Sandra komt langs een naar bij dokter Jeanine. op Zij heeft een gênant probleem een waar in veel vrouwen zich in een herkennen. Ook Ilona heeft een van vrouwenkwaal; tijdens zij hoopt eindelijk van in haar blaasontstekingen af tijdens te komen. Elisa komt een een terug bij dokter met Felix om te de vertellen hoeveel ze is in afgevallen na op het plaatsen van een uit maagballon.

Roxanne komt bij in dokter Jeanine. Zij van heeft op sinds haar zevende last van uit naar sterk vervormde voeten en hoopt op op tv een oplossing. uit Marc meldt zich bij uit de dokter Felix met een een pijnlijk, gênant probleem en we in horen Claudia´s door ingrijpende verhaal over haar tijdens tijdens laxeerpillenverslaving.

Medisch van programma waarin twee artsen een een op gratis `inloopspreekuur´ houden in in een speciaal tijdens voor het programma ingerichte het praktijk.

Medisch programma waarin de twee het artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden op in een speciaal uit voor het programma een ingerichte uit praktijk.

Dokter op Jeanine maakt van kennis met de 26-jarige in Marit, die wanhopig is door met haar overmatige zweetproblemen. het De uit 39-jarige Bouchra komt langs uit bij de kliniek van naar Felix omdat ze uit in al jaren lang een 24 uur per dag last heeft de van het haar buik. uit Dokter Felix stuurt haar door naar uit een in maag-, darm- en met leverarts. In de kliniek van naar dokter met Jeanine komt de tijdens veertigjarige Natascha langs voor op tv een controle-uitstrijkje. In met Amersfoort loopt de op 35-jarige Luc langs bij van de de truck van `Dit de Is Mijn Lijf´, omdat het het voor een hem lastig is met om nog zwarte kleding te van het dragen door zijn uit huidklachten. Kan dokter Jeanine hem helpen? een In Dordrecht maakt uit tandarts een Maaike kennis met de het 32-jarige Radna, de die haar van tanden al jaren niet op tv meer poetst omdat ze een denkt dat dit toch een geen zin meer tijdens heeft. Maaike schrikt de van haar gebit op tv in en stuurt haar door naar op tv een naar specialist.

Medisch programma de waarin twee artsen de en naar een tandarts een tijdens gratis `inloopspreekuur´ houden door in een speciaal voor het programma van ingerichte uit kliniek.

Dokter Jeanine tijdens maakt kennis met de een naar 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten de heeft. Ze stuurt de Cynthia door naar een een plastische chirurg. de De 47-jarige in Marcel heeft al jaren in last van grote een vetbulten een op zijn hele lichaam. Dokter in Felix neemt in hem onder een handen. De 21-jarige Melanie heeft pijn een bij van het vrijen uit en dit heeft veel invloed op op haar seksleven. uit Dokter Jeanine staat in tijdens eerste met instantie voor een raadsel. In in Nijmegen komt de tijdens 43-jarige het Mariëlle langs bij tandarts Maaike. op de Ze verzorgt haar van gebit al jaren een tot in de puntjes, maar heeft de toch van veel problemen. Tandarts Maaike in stuurt de haar door naar een het specialist.

De het 32-jarige Arjan komt langs bij uit dokter Jeanine met tijdens klachten tijdens aan zijn tijdens anus. Hij is al een de paar keer geopereerd aan van het aambeien, maar heeft nog steeds gênante met klachten. de Jeanine stuurt uit hem door naar een proctoloog. In op tv Nijmegen komt de op tv veertienjarige Steffi met naar haar moeder langs met bij de dokter Felix. in Ze hebben een duidelijk zichtbare uit en het erfelijke pigmentaandoening, waar ze maar weinig van op vanaf weten. De 41-jarige Roland tijdens heeft de last van schimmel op zijn voeten door en komt uit dagelijks met stinkvoeten uit het naar zijn werk. Dokter Jeanine weet op tv wel door raadt met zijn klachten. Tandarts van Maaike maakt een kennis met een de veertigjarige Mark, van die al jaren niet een meer durft tijdens te lachen vanwege zijn uit lelijke gebit. Maaike stuurt hem in door naar van een op tv specialist.

Medisch het programma waarin twee artsen en de een naar tandarts een gratis `inloopspreekuur´ uit houden in een speciaal een voor het met programma ingerichte op kliniek.

De naar 26-jarige Christelle een heeft al ruim van tien jaar last van naar hevige acne in haar gezicht. op met Zonder make-up durft ze de het deur niet meer uit. op Dokter Jeanine schrikt naar van de ernst van van tijdens haar klachten en stuurt haar op door naar een de dermatoloog. Dokter Felix van krijgt naar bezoek van de 39-jarige Arnoud naar die uit al van kinds op af aan slecht loopt op vanwege ontstoken kalknagels tijdens en een naar extreme huidziekte aan zijn voeten. van In Dordrecht meldt een zich met de 34-jarige met Raymond die al achttien jaar op tv klachten heeft door aan zijn testikels. Hij heeft in alles op tv al geprobeerd om van de zijn probleem uit af te komen, in maar niets helpt. Dokter op Jeanine stuurt hem door op tv naar een specialist. uit een De 48-jarige muzikant Siemon durft uit vanwege het afsterven van uit een voortand niet uit door meer te lachen op het podium met en zijn een zelfvertrouwen lijdt een hier enorm onder. Tandarts naar Maaike stuurt door hem door op voor verdere behandeling.

Anke in loopt al naar ruim elf jaar rond met vreselijke naar de abcessen onder haar oksels en van in met haar liezen, waar bloed en pus door uit komt. Dokter met Jeanine geeft haar op tv na al de die jaren eindelijk een de naar diagnose. Jaco is 42 jaar het en heeft al tijdens sinds zijn puberteit last tijdens uit van mannelijke borstvorming. Na in er jaren mee rond gelopen op tv te hebben, wordt een hij van er eindelijk aan geholpen. De de op tv 53-jarige Jan heeft geen ochtenderectie en een zaadlozing meer en tijdens van hij mist dit nog dagelijks. op Dokter Felix stuurt hem uit door naar een op met uroloog/seksuoloog, die Jans penis van onderwerpt aan een uitgebreid onderzoek. het De naar 44-jarige Gaby plakt al 22 door jaar haar het loszittende de kroon vast met tweesecondenlijm. Door naar enorme angst naar voor de in tandarts, is ze hier al uit achttien jaar niet geweest. in Tandarts Maaike weet op Gaby de te overreden wel naar de op tandarts te gaan, op een die haar gebit gaat de herstellen.

februari 2021
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!