Programma gemist?

Hanneke wil van weten tijdens of dokter Jeanine iets door kan doen aan haar ongewenste in haargroei. Marcel komt door ook op tv langs, omdat hij in grote vetbulten tijdens op zijn buik heeft. uit Nancy heeft geen borsten, terwijl van in ze die graag zou willen in hebben in met verband met haar van moederschap.

Babette in is 55 naar kilo afgevallen maar heeft dankzij tijdens dit extreme gewichtsverlies een van heel ander probleem. door Ans een komt naar het speciale uit huidspreekuur de om haar wrat weg te laten de snijden en met Wilma wil weten door of de ze vervroegd in de overgang van is.

Sylvia met gaat naar dokter Jeanine omdat met ze ongelijke door borsten heeft als gevolg door van een verwijderde een tumor. Dokter Felix op tv naar bekijkt de raadselachtige plekken van op tv Jessica door waar tot nu toe met niemand een oplossing voor weet door en Per vertelt in door hoe de uitslag van op zijn handen zijn leven de beïnvloedt.

Medisch naar programma waarin twee met artsen een naar gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal naar voor het programma op tv ingerichte door praktijk.

Sandra komt op tv langs bij de dokter Jeanine. in Zij heeft een gênant probleem waar van veel vrouwen in zich door in herkennen. Ook Ilona heeft een een vrouwenkwaal; zij het hoopt met eindelijk van haar blaasontstekingen af te in komen. Elisa naar komt terug op bij dokter Felix om te van vertellen uit hoeveel ze is uit afgevallen na het plaatsen tijdens van een in maagballon.

Roxanne het komt bij dokter Jeanine. Zij tijdens heeft van sinds haar zevende last van naar sterk vervormde de voeten en hoopt op van tijdens een oplossing. Marc meldt zich bij van dokter tijdens Felix met op een pijnlijk, gênant een probleem en we horen met Claudia´s ingrijpende verhaal over op tv haar een laxeerpillenverslaving.

Medisch programma waarin een twee met artsen een gratis van `inloopspreekuur´ houden in uit een speciaal voor het programma naar ingerichte met praktijk.

Medisch programma naar waarin twee artsen een uit gratis `inloopspreekuur´ het houden in een op tv speciaal voor in het programma ingerichte de praktijk.

Dokter van Jeanine maakt naar kennis met de 26-jarige het Marit, die met wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. op tv De 39-jarige Bouchra door komt langs op bij de kliniek van het op tv Felix omdat ze met al jaren lang 24 met uur per dag last heeft een van haar buik. op tv Dokter het Felix stuurt in haar door naar in een maag-, darm- en leverarts. van In de kliniek van de naar dokter Jeanine komt de veertigjarige op tv Natascha langs voor op tv een controle-uitstrijkje. In Amersfoort op tv het loopt de 35-jarige op tv Luc langs bij de truck van een op tv `Dit Is Mijn door Lijf´, omdat het voor hem lastig de het is om nog zwarte op tv kleding te dragen door in zijn huidklachten. Kan dokter tijdens Jeanine hem helpen? in In door Dordrecht maakt met tandarts Maaike kennis met de 32-jarige naar van Radna, die haar tanden al tijdens jaren niet meer de poetst omdat door ze denkt dat de dit toch geen zin tijdens meer heeft. door Maaike schrikt van van haar gebit en van stuurt haar door naar op een door specialist.

Medisch programma uit waarin twee artsen uit en een tandarts tijdens een gratis `inloopspreekuur´ door houden in een speciaal naar voor het tijdens programma ingerichte in kliniek.

Dokter de Jeanine maakt met kennis met de 26-jarige van Cynthia, die op tv ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia van de door naar een plastische chirurg. de De 47-jarige Marcel op tv heeft al jaren in last van het grote vetbulten op tijdens zijn hele lichaam. Dokter tijdens Felix neemt hem onder een handen. De 21-jarige een Melanie uit heeft pijn bij het de vrijen en van dit heeft het veel invloed op haar seksleven. Dokter een Jeanine staat in het eerste instantie voor in een raadsel. In het een Nijmegen komt de op tv 43-jarige Mariëlle langs bij tandarts een Maaike. Ze verzorgt haar op gebit al jaren een tot in de uit puntjes, op maar heeft toch veel op tv problemen. naar Tandarts Maaike stuurt van haar door naar een uit specialist.

De in 32-jarige Arjan komt langs bij een dokter op Jeanine met klachten met aan zijn anus. Hij op tv is al een naar paar door keer geopereerd aan aambeien, maar de heeft in nog steeds gênante klachten. Jeanine een stuurt hem door op naar in een proctoloog. In Nijmegen op komt de veertienjarige Steffi met het haar moeder van langs bij uit dokter Felix. Ze hebben een tijdens op tv duidelijk zichtbare en naar erfelijke pigmentaandoening, waar ze maar weinig door vanaf weten. De naar door 41-jarige Roland heeft last van schimmel met op zijn met voeten en door komt dagelijks een met stinkvoeten uit zijn werk. Dokter uit Jeanine weet wel op tv met raadt met zijn met klachten. Tandarts Maaike maakt kennis met door de veertigjarige uit Mark, die in al jaren niet meer door durft te lachen vanwege op tv van zijn lelijke gebit. Maaike op stuurt hem in door naar een tijdens specialist.

Medisch met programma waarin op twee artsen en een met tandarts een gratis naar `inloopspreekuur´ houden in een de speciaal voor in het programma door ingerichte kliniek.

De een 26-jarige Christelle heeft al tijdens ruim tien van jaar last van op tv hevige acne in haar het gezicht. Zonder van make-up durft ze de de deur uit niet meer uit. Dokter naar Jeanine schrikt van de ernst van van haar van klachten en tijdens stuurt haar door naar van een dermatoloog. Dokter het Felix krijgt bezoek van op tv de door 39-jarige Arnoud die op tv al van kinds af het aan slecht uit loopt vanwege ontstoken door kalknagels en een extreme huidziekte uit aan van zijn voeten. In Dordrecht uit meldt zich de 34-jarige met in Raymond die al de achttien jaar klachten heeft aan op zijn testikels. Hij van heeft alles een al geprobeerd om van op zijn probleem af het te komen, maar niets een helpt. Dokter Jeanine in het stuurt hem door naar met een specialist. De 48-jarige muzikant de Siemon durft op vanwege het afsterven van op een in voortand niet in meer te lachen op uit het podium en zijn zelfvertrouwen uit lijdt hier enorm van onder. Tandarts Maaike naar de stuurt hem door voor verdere door behandeling.

Anke loopt al tijdens ruim elf de jaar rond met vreselijke in uit abcessen onder haar oksels en een in haar van liezen, waar naar bloed en pus uit komt. in Dokter Jeanine naar geeft haar na al tijdens die jaren eindelijk uit een diagnose. Jaco naar is 42 jaar en van heeft al een sinds zijn puberteit last op het van mannelijke borstvorming. Na er jaren het mee rond gelopen in de te hebben, wordt hij er eindelijk op van aan geholpen. De 53-jarige Jan heeft met geen van ochtenderectie en in zaadlozing meer en hij een mist dit nog dagelijks. door Dokter Felix stuurt van hem door naar een uit op uroloog/seksuoloog, die Jans penis onderwerpt aan uit tijdens een uitgebreid onderzoek. tijdens De 44-jarige Gaby plakt de al 22 jaar haar loszittende in een kroon vast met de tweesecondenlijm. Door enorme angst voor de in tandarts, is door ze hier al achttien een jaar niet geweest. met Tandarts van Maaike weet Gaby te overreden met wel naar met de op tv tandarts te gaan, die op haar gebit gaat de herstellen.

juni 2019
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord