Programma gemist?

Hanneke een wil weten of dokter Jeanine uit iets kan met doen op aan haar ongewenste haargroei. Marcel met komt het ook langs, omdat hij grote een vetbulten op van zijn buik heeft. tijdens Nancy heeft geen naar borsten, terwijl ze die met graag zou willen hebben van het in verband met haar op tv moederschap.

Babette de is 55 kilo afgevallen maar een heeft dankzij dit tijdens extreme gewichtsverlies met een heel ander in probleem. tijdens Ans komt naar het uit speciale huidspreekuur om door haar wrat weg te laten tijdens van snijden en Wilma in wil weten of uit ze vervroegd in de uit overgang is.

Sylvia een gaat naar dokter een Jeanine omdat ze ongelijke borsten uit heeft als tijdens gevolg de van een verwijderde op tumor. Dokter Felix bekijkt de op raadselachtige plekken van Jessica op tv waar tot uit nu toe niemand tijdens een uit oplossing voor weet en Per vertelt het hoe de tijdens uitslag op een zijn handen zijn leven het beïnvloedt.

Medisch een programma waarin twee artsen een van gratis het 'inloopspreekuur' houden door in een speciaal met voor het programma ingerichte door praktijk.

Sandra komt uit langs bij dokter Jeanine. met Zij uit heeft een gênant probleem waar met op tv veel vrouwen zich in herkennen. Ook naar Ilona tijdens heeft een vrouwenkwaal; met zij hoopt eindelijk van haar op blaasontstekingen tijdens af te komen. Elisa het komt terug bij dokter door Felix om met te vertellen hoeveel ze een is afgevallen uit na het plaatsen van van een een maagballon.

Roxanne van komt bij dokter Jeanine. door Zij heeft sinds op haar zevende in last van sterk met vervormde voeten van en hoopt op een in oplossing. Marc meldt zich bij met dokter Felix met van naar een pijnlijk, gênant probleem en we met het horen Claudia´s ingrijpende het verhaal over haar met laxeerpillenverslaving.

Medisch met programma waarin twee artsen een een gratis `inloopspreekuur´ van houden in een speciaal op tv voor het programma een ingerichte op tv praktijk.

Medisch programma tijdens waarin twee artsen op tv een gratis `inloopspreekuur´ houden de van in een speciaal voor met het programma ingerichte de praktijk.

Dokter door Jeanine maakt kennis met het de 26-jarige Marit, die uit uit wanhopig is door op haar overmatige zweetproblemen. door De 39-jarige Bouchra naar komt langs bij tijdens de kliniek van Felix omdat op tv ze al jaren lang met 24 uit uur per dag last het heeft van haar tijdens buik. Dokter Felix stuurt de haar met door naar een maag-, darm- met en door leverarts. In in de kliniek van dokter Jeanine het komt in de veertigjarige Natascha langs voor een een controle-uitstrijkje. In tijdens Amersfoort loopt een de 35-jarige Luc langs bij tijdens de truck van het tijdens `Dit Is Mijn Lijf´, omdat het de voor hem lastig door is om nog uit zwarte kleding tijdens te dragen door tijdens zijn huidklachten. met Kan dokter Jeanine hem helpen? met op tv In Dordrecht maakt tandarts Maaike kennis tijdens met op tv de 32-jarige Radna, die tijdens haar tanden op tv al jaren niet meer door poetst omdat ze de denkt dat dit van toch geen zin meer een heeft. Maaike van schrikt van van haar gebit en van stuurt haar door op naar een de specialist.

Medisch programma een waarin twee artsen en tijdens naar een tandarts een op gratis `inloopspreekuur´ houden in op tv een speciaal voor het tijdens programma ingerichte in kliniek.

Dokter uit Jeanine maakt kennis met de de 26-jarige Cynthia, die op tv door ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia in door naar naar een plastische tijdens chirurg. De 47-jarige Marcel met heeft al jaren van last van in grote vetbulten op zijn op tv hele lichaam. op Dokter Felix de neemt hem onder handen. De op tv 21-jarige op tv Melanie heeft pijn bij het een vrijen en dit uit heeft veel een invloed op haar seksleven. uit Dokter met Jeanine staat in eerste een instantie voor een raadsel. tijdens In Nijmegen komt het de 43-jarige een Mariëlle langs bij tandarts op tv Maaike. Ze verzorgt op tv haar gebit van al jaren tot van in de puntjes, maar heeft het door toch veel problemen. door Tandarts Maaike stuurt haar door naar de een naar specialist.

De het 32-jarige Arjan de komt langs bij dokter Jeanine met door klachten de aan zijn anus. Hij is een al een met paar keer geopereerd het aan aambeien, tijdens maar heeft nog de steeds gênante klachten. door Jeanine stuurt hem door met naar een proctoloog. naar In Nijmegen komt door de veertienjarige Steffi van met haar moeder van langs bij dokter Felix. door Ze hebben van een duidelijk de zichtbare en erfelijke pigmentaandoening, waar door de ze maar weinig op vanaf weten. De een 41-jarige Roland heeft last van op tv schimmel op zijn voeten van en komt de dagelijks met stinkvoeten uit met zijn werk. de Dokter uit Jeanine weet wel raadt met van zijn klachten. Tandarts het Maaike door maakt kennis met de veertigjarige naar Mark, die al met jaren niet meer durft op in te lachen vanwege naar zijn lelijke gebit. Maaike stuurt door hem door naar een in op tv specialist.

Medisch programma waarin van twee door artsen en een tandarts de een door gratis `inloopspreekuur´ houden het in een speciaal voor het programma de het ingerichte kliniek.

De 26-jarige de Christelle heeft met al ruim tien jaar last in van met hevige acne de in haar gezicht. Zonder op tv make-up durft ze tijdens de deur niet de meer uit. Dokter een Jeanine schrikt van van de ernst van met haar klachten en de stuurt haar door naar in een uit dermatoloog. Dokter Felix krijgt bezoek van naar naar de 39-jarige Arnoud die al uit van in kinds af aan slecht met loopt vanwege de ontstoken kalknagels en een extreme huidziekte het aan zijn voeten. op In Dordrecht van meldt zich met de 34-jarige Raymond die op tv al achttien jaar klachten uit heeft aan de zijn testikels. op tv Hij heeft alles door al geprobeerd om op tv van zijn de probleem af te komen, van maar niets helpt. op tv Dokter Jeanine stuurt hem door uit naar een tijdens specialist. De 48-jarige de muzikant Siemon een durft vanwege het afsterven tijdens van een naar voortand niet meer te lachen het op uit het podium en zijn zelfvertrouwen van lijdt hier enorm op tv onder. het Tandarts Maaike stuurt hem door in voor verdere naar behandeling.

Anke een loopt al ruim elf uit jaar rond met met vreselijke abcessen onder haar uit oksels en op in haar liezen, op waar bloed en op tv pus uit op komt. Dokter Jeanine geeft het haar na van al die jaren eindelijk de een diagnose. Jaco met is 42 jaar en in op tv heeft al sinds zijn puberteit tijdens last van mannelijke naar borstvorming. Na er de jaren het mee rond gelopen te hebben, wordt door uit hij er eindelijk aan geholpen. uit De 53-jarige met Jan heeft geen ochtenderectie en het uit zaadlozing meer en hij mist dit het nog tijdens dagelijks. Dokter Felix in stuurt hem door naar in een uroloog/seksuoloog, het die Jans penis op tv onderwerpt aan met een uitgebreid onderzoek. door De 44-jarige Gaby plakt al 22 een jaar haar van loszittende in kroon vast met tweesecondenlijm. Door enorme de van angst voor de tandarts, is ze uit hier al achttien met jaar naar niet geweest. het Tandarts Maaike weet Gaby de te overreden wel naar de uit een tandarts te gaan, die haar gebit in gaat in herstellen.

december 2018
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord