Programma gemist?

Hanneke naar wil weten op of dokter Jeanine iets kan doen op aan door haar ongewenste haargroei. Marcel het komt ook van langs, omdat hij grote vetbulten op tv naar op zijn buik heeft. Nancy heeft in geen borsten, terwijl op ze tijdens die graag zou willen hebben naar met in verband met haar een moederschap.

Babette tijdens is 55 kilo afgevallen door maar heeft dankzij op dit extreme gewichtsverlies een met op tv heel ander probleem. door Ans komt naar een het speciale huidspreekuur om op haar wrat weg te laten naar snijden en van Wilma wil weten de of ze vervroegd tijdens in het de overgang is.

Sylvia door gaat naar dokter uit Jeanine omdat ze het ongelijke borsten heeft als tijdens gevolg van een het verwijderde tumor. Dokter Felix de uit bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica uit waar tot op nu toe niemand een het oplossing voor op tv weet en Per vertelt de het hoe de uitslag een op zijn handen zijn leven uit beïnvloedt.

Medisch programma waarin de twee artsen tijdens een in gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal door voor het programma in ingerichte uit praktijk.

Sandra komt langs tijdens bij met dokter Jeanine. Zij heeft een door gênant probleem waar van veel vrouwen zich tijdens in het herkennen. Ook met Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt een eindelijk naar van haar blaasontstekingen af uit te uit komen. Elisa komt terug de bij dokter Felix door om te vertellen het hoeveel ze de is afgevallen na het plaatsen uit van een op tv maagballon.

Roxanne komt bij van dokter Jeanine. een Zij heeft sinds op tv haar zevende last een van uit sterk vervormde voeten uit en hoopt op een op tv oplossing. Marc meldt zich de bij dokter een Felix met een pijnlijk, door gênant probleem en op we horen uit Claudia´s ingrijpende verhaal over het haar door laxeerpillenverslaving.

Medisch programma het waarin twee artsen een met gratis `inloopspreekuur´ houden van in van een speciaal in voor het programma ingerichte met praktijk.

Medisch programma waarin door twee artsen een op tv gratis `inloopspreekuur´ houden een in een een speciaal in voor het programma ingerichte de praktijk.

Dokter Jeanine maakt door kennis met de uit 26-jarige op Marit, die wanhopig is door door haar overmatige zweetproblemen. naar De tijdens 39-jarige Bouchra komt langs tijdens bij de kliniek door van Felix omdat door ze al jaren in lang 24 door uur per dag last van heeft van haar door buik. Dokter Felix van stuurt haar door naar het op een maag-, darm- en op tv leverarts. In de kliniek van in dokter Jeanine komt op het de veertigjarige Natascha langs in voor een controle-uitstrijkje. In op tv Amersfoort loopt de door 35-jarige Luc met langs bij de tijdens truck van `Dit Is door Mijn tijdens Lijf´, omdat het voor hem een lastig is om nog tijdens zwarte op kleding te dragen door zijn uit huidklachten. Kan dokter op Jeanine hem op tv helpen? In Dordrecht het maakt tandarts Maaike het kennis met op de 32-jarige de Radna, die haar met tanden al jaren niet op meer poetst omdat ze denkt de naar dat dit toch geen zin meer van heeft. Maaike op tv schrikt op tv van haar gebit en stuurt de haar door naar uit een naar specialist.

Medisch programma waarin tijdens twee uit artsen en een tijdens tandarts een gratis `inloopspreekuur´ de houden in naar een speciaal voor het het programma door ingerichte kliniek.

Dokter een Jeanine maakt kennis met met de 26-jarige in Cynthia, die ongelijke in borsten heeft. met Ze stuurt Cynthia door naar een tijdens in plastische chirurg. De 47-jarige met Marcel heeft al het jaren last in van grote vetbulten op zijn de hele lichaam. Dokter Felix uit neemt hem het onder handen. De het 21-jarige Melanie tijdens heeft pijn met bij het vrijen en het dit heeft veel invloed op tv op haar seksleven. Dokter naar op tv Jeanine staat in eerste tijdens instantie voor een raadsel. een In Nijmegen komt de in uit 43-jarige Mariëlle langs de bij tandarts Maaike. Ze verzorgt in haar gebit al jaren tijdens tot in de het puntjes, uit maar heeft de toch veel problemen. Tandarts tijdens Maaike stuurt met haar door naar een op specialist.

De uit 32-jarige Arjan komt langs de bij dokter naar Jeanine met klachten aan zijn van anus. Hij tijdens is al een paar in op tv keer geopereerd aan aambeien, door maar heeft een nog steeds gênante naar klachten. Jeanine stuurt het hem door naar een in proctoloog. In met Nijmegen komt de veertienjarige Steffi naar met haar op tv moeder langs bij dokter tijdens Felix. Ze hebben een naar duidelijk zichtbare op tv en erfelijke het pigmentaandoening, waar ze het maar weinig vanaf weten. De tijdens op 41-jarige Roland heeft uit last van schimmel op zijn op tv voeten en het komt dagelijks met stinkvoeten uit in zijn werk. van Dokter Jeanine van weet wel raadt met zijn naar op klachten. Tandarts Maaike van maakt kennis met op de veertigjarige Mark, die al jaren het niet naar meer durft in te lachen vanwege zijn van lelijke gebit. Maaike stuurt een hem door naar een op tv het specialist.

Medisch van programma waarin tijdens twee artsen en een tandarts het een gratis `inloopspreekuur´ houden naar op in een speciaal voor het een programma ingerichte met kliniek.

De 26-jarige Christelle het heeft al ruim op tv op tv tien jaar last van hevige acne het met in haar gezicht. Zonder op tv make-up durft ze door de deur naar niet meer uit. uit Dokter Jeanine schrikt van de ernst het van haar klachten in en in stuurt haar door naar tijdens een dermatoloog. Dokter Felix met krijgt bezoek van op het de 39-jarige Arnoud die al van het de kinds af aan slecht loopt tijdens vanwege ontstoken uit kalknagels en een extreme naar huidziekte aan zijn door voeten. In met Dordrecht meldt zich de 34-jarige door met Raymond die al achttien jaar klachten een heeft de aan zijn in testikels. Hij heeft alles tijdens al geprobeerd om van zijn van probleem af op te in komen, maar niets helpt. Dokter in Jeanine stuurt hem door het van naar een specialist. De 48-jarige tijdens muzikant Siemon durft vanwege op naar het afsterven van een voortand niet door op tv meer te lachen op een het podium en van zijn zelfvertrouwen lijdt hier van enorm onder. Tandarts tijdens Maaike een stuurt hem door voor verdere uit behandeling.

Anke loopt al een ruim het elf jaar in rond met vreselijke abcessen onder haar uit naar oksels en in haar liezen, waar naar uit bloed en pus uit naar komt. Dokter de Jeanine geeft haar na door al die jaren uit eindelijk een tijdens diagnose. Jaco is 42 de jaar en heeft al naar sinds door zijn puberteit last de van mannelijke borstvorming. het Na er jaren mee rond op gelopen te hebben, op wordt tijdens hij er eindelijk aan naar geholpen. De 53-jarige Jan heeft met met geen ochtenderectie en zaadlozing meer het en hij mist dit op nog de dagelijks. Dokter Felix stuurt hem van met door naar een uroloog/seksuoloog, die Jans in penis onderwerpt door aan een uitgebreid uit onderzoek. De op tv 44-jarige Gaby plakt al uit 22 jaar op haar loszittende op tv kroon vast met naar tweesecondenlijm. Door enorme angst voor in de tandarts, is ze naar hier al tijdens achttien jaar niet van geweest. Tandarts met Maaike weet Gaby de te overreden wel op tv naar de in tandarts te gaan, van die haar gebit gaat door herstellen.

september 2019
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord