Programma gemist?

Hanneke wil weten in of dokter Jeanine een iets kan doen van op aan haar ongewenste in haargroei. Marcel komt ook langs, omdat de een hij grote vetbulten op zijn uit buik heeft. Nancy heeft een met geen borsten, terwijl door ze die graag zou willen hebben van naar in verband met het haar moederschap.

Babette de is 55 kilo de afgevallen maar heeft dankzij naar dit in extreme gewichtsverlies een heel ander uit probleem. Ans tijdens komt naar door het speciale huidspreekuur met om haar wrat weg door te laten snijden en naar Wilma wil weten het of de ze vervroegd in de de overgang is.

Sylvia gaat op naar dokter Jeanine omdat het tijdens ze ongelijke borsten heeft tijdens als gevolg van een tijdens verwijderde tumor. uit Dokter Felix bekijkt de de raadselachtige plekken van van Jessica waar tot met nu toe niemand een op tv oplossing het voor weet en Per in vertelt een hoe de uitslag op zijn handen door de zijn leven beïnvloedt.

Medisch programma waarin op het twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' op tv houden in een speciaal het voor het programma van ingerichte een praktijk.

Sandra met komt langs bij dokter op tv Jeanine. Zij heeft op een gênant probleem naar waar veel vrouwen door zich in herkennen. de Ook Ilona heeft het een vrouwenkwaal; een zij hoopt naar eindelijk van haar blaasontstekingen uit af te komen. Elisa komt naar terug bij de dokter Felix in om te vertellen hoeveel ze door is afgevallen het na het met plaatsen van een op tv maagballon.

Roxanne komt bij met door dokter Jeanine. Zij heeft sinds een haar in zevende last van sterk vervormde voeten tijdens en hoopt op in een een oplossing. Marc meldt in zich bij dokter Felix uit met een uit pijnlijk, gênant probleem en tijdens we op tv horen Claudia´s ingrijpende verhaal over op tv haar in laxeerpillenverslaving.

Medisch de programma waarin twee artsen uit een een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal naar het voor het programma ingerichte door praktijk.

Medisch een programma waarin twee artsen op een gratis `inloopspreekuur´ naar houden met in een speciaal voor de het programma ingerichte met praktijk.

Dokter Jeanine maakt de kennis met de de 26-jarige Marit, tijdens die wanhopig is door door van haar overmatige zweetproblemen. door De 39-jarige Bouchra op komt langs bij door de kliniek van Felix omdat ze op tv al jaren lang het 24 op uur per naar dag last heeft van haar op buik. Dokter Felix stuurt naar in haar door naar een maag-, tijdens darm- en leverarts. In de met de kliniek van door dokter Jeanine komt de veertigjarige door Natascha langs voor een op controle-uitstrijkje. In de Amersfoort loopt de door 35-jarige van Luc langs bij de truck naar van `Dit Is Mijn het Lijf´, omdat het tijdens voor in hem lastig naar is om nog zwarte kleding van te dragen door met zijn huidklachten. Kan tijdens dokter Jeanine hem helpen? de tijdens In Dordrecht maakt tandarts Maaike kennis het met de tijdens 32-jarige tijdens Radna, die haar tanden de al jaren niet meer een poetst omdat ze de denkt tijdens dat dit toch geen zin de meer op tv heeft. Maaike schrikt van op tv haar gebit en stuurt haar op in door naar een naar specialist.

Medisch programma op tv waarin twee artsen op en met een tandarts een gratis naar `inloopspreekuur´ houden in uit een speciaal voor het programma een ingerichte de kliniek.

Dokter Jeanine de maakt kennis met de tijdens 26-jarige Cynthia, die de ongelijke borsten heeft. tijdens Ze stuurt Cynthia door met door naar een plastische chirurg. tijdens De 47-jarige Marcel heeft in al jaren door last van grote vetbulten op tv op zijn hele door lichaam. Dokter Felix tijdens neemt hem onder van handen. tijdens De 21-jarige Melanie op heeft pijn bij op tv het vrijen en van dit heeft veel invloed op op op tv haar seksleven. Dokter naar Jeanine staat in eerste instantie een voor een raadsel. naar In Nijmegen komt op de een 43-jarige Mariëlle langs uit bij tandarts Maaike. Ze de verzorgt haar gebit al uit jaren tot op in de het puntjes, maar heeft toch door veel problemen. Tandarts naar Maaike stuurt naar haar door naar een van specialist.

De uit 32-jarige Arjan komt langs van bij dokter Jeanine met met door klachten aan zijn anus. Hij op tv is al een paar naar in keer geopereerd aan aambeien, maar heeft tijdens nog naar steeds gênante klachten. Jeanine stuurt met hem door naar op tv een proctoloog. In op Nijmegen komt op tv de veertienjarige Steffi met naar haar moeder langs met bij een dokter Felix. Ze hebben een een duidelijk zichtbare en door erfelijke pigmentaandoening, waar met ze maar weinig op tv vanaf door weten. De 41-jarige uit Roland heeft in last van schimmel op op tv zijn voeten en komt de dagelijks met stinkvoeten uit een door zijn werk. Dokter Jeanine weet met wel door raadt met zijn met klachten. Tandarts Maaike maakt kennis met door de veertigjarige Mark, op die de al jaren niet meer in durft van te lachen vanwege zijn lelijke met gebit. Maaike stuurt op hem door naar het een in specialist.

Medisch programma waarin door twee artsen en in met een tandarts een het gratis `inloopspreekuur´ houden op tv in een speciaal voor het in programma ingerichte op kliniek.

De in 26-jarige Christelle de heeft al ruim tien jaar last in van in hevige acne in haar de gezicht. Zonder tijdens make-up durft op ze de deur niet meer van uit. van Dokter Jeanine schrikt van de ernst naar van haar klachten tijdens tijdens en stuurt haar door op naar een dermatoloog. Dokter de Felix krijgt bezoek uit van de 39-jarige op tv Arnoud die al van naar kinds met af aan slecht loopt de vanwege ontstoken kalknagels en op een van extreme huidziekte aan zijn voeten. een In Dordrecht in meldt zich de 34-jarige in Raymond die al het achttien jaar klachten de op tv heeft aan zijn testikels. met Hij heeft alles al geprobeerd de om in van zijn de probleem af te komen, maar tijdens niets helpt. Dokter Jeanine met stuurt hem door door naar een met specialist. op tv De 48-jarige muzikant Siemon durft vanwege naar het afsterven van de een voortand door niet meer te lachen op tijdens op het podium en zijn zelfvertrouwen de naar lijdt hier enorm onder. tijdens Tandarts Maaike stuurt hem naar door op tv voor verdere behandeling.

Anke het loopt al ruim elf jaar op rond de met vreselijke uit abcessen onder haar oksels en tijdens in met haar liezen, waar in bloed en pus uit komt. van Dokter Jeanine geeft haar naar na al het die jaren eindelijk een een diagnose. Jaco is tijdens met 42 jaar en heeft al tijdens sinds met zijn puberteit last van mannelijke borstvorming. tijdens Na op er jaren mee rond gelopen naar de te hebben, wordt hij er door eindelijk aan geholpen. naar De 53-jarige op tv Jan heeft van geen ochtenderectie en tijdens zaadlozing meer en het hij mist dit met nog dagelijks. Dokter van Felix stuurt hem door naar van een uroloog/seksuoloog, een die Jans penis onderwerpt tijdens aan een tijdens uitgebreid onderzoek. De de 44-jarige Gaby van plakt al 22 jaar haar loszittende in kroon op tv vast met tweesecondenlijm. Door enorme door angst op tv voor de tandarts, is naar ze hier naar al achttien jaar niet geweest. met Tandarts op Maaike weet tijdens Gaby te overreden wel naar naar de tandarts op te gaan, die in haar gebit gaat het herstellen.

oktober 2020
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!