Programma gemist?

Hanneke wil op weten of dokter tijdens Jeanine van iets kan doen aan haar ongewenste uit haargroei. op Marcel komt ook langs, met omdat hij grote een vetbulten op zijn van buik heeft. Nancy heeft op tv geen het borsten, terwijl ze die naar graag zou door willen hebben in verband door met het haar moederschap.

Babette is het 55 kilo afgevallen tijdens maar heeft dankzij het dit extreme een gewichtsverlies een heel een ander probleem. Ans komt in naar het speciale uit huidspreekuur om haar de wrat weg het te laten uit snijden en Wilma uit wil weten of ze in vervroegd in de op overgang is.

Sylvia gaat uit naar dokter Jeanine tijdens omdat ze ongelijke borsten op heeft met als gevolg van door een verwijderde tumor. Dokter uit Felix een bekijkt de raadselachtige plekken van van Jessica waar tot nu tijdens toe niemand een naar oplossing het voor weet en door Per vertelt het hoe de uitslag op zijn tijdens handen in zijn leven beïnvloedt.

Medisch met programma waarin een twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden tijdens in een van speciaal voor het een programma ingerichte in praktijk.

Sandra komt langs de bij naar dokter Jeanine. naar Zij heeft een gênant probleem waar de veel vrouwen op tv zich in tijdens herkennen. Ook Ilona heeft een van vrouwenkwaal; zij van hoopt uit eindelijk van haar blaasontstekingen af uit te komen. Elisa komt met terug in bij dokter Felix om met te met vertellen hoeveel ze is naar afgevallen na het naar plaatsen van op een maagballon.

Roxanne het komt bij dokter Jeanine. Zij op uit heeft sinds haar zevende last van naar sterk vervormde uit voeten en hoopt op van een oplossing. Marc de meldt zich uit bij dokter Felix tijdens met naar een pijnlijk, gênant op probleem en we horen door Claudia´s ingrijpende uit verhaal over haar op tv laxeerpillenverslaving.

Medisch programma waarin uit twee op artsen een gratis `inloopspreekuur´ een houden in een op speciaal voor het het programma naar ingerichte praktijk.

Medisch tijdens programma waarin twee artsen een tijdens gratis tijdens `inloopspreekuur´ houden op tv in een speciaal voor uit het programma ingerichte op praktijk.

Dokter uit Jeanine maakt kennis met de naar 26-jarige Marit, die een wanhopig is door met haar overmatige op tv zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra door komt langs naar bij de kliniek van met Felix het omdat ze al in jaren lang 24 uur door per dag last tijdens heeft van van haar buik. van Dokter Felix stuurt haar op door naar een maag-, het darm- en leverarts. In op tv de op kliniek van dokter Jeanine het komt tijdens de veertigjarige Natascha de langs voor een controle-uitstrijkje. In in Amersfoort loopt de 35-jarige tijdens Luc langs door bij de een truck van `Dit Is in Mijn Lijf´, omdat met het voor hem lastig op is om naar nog van zwarte kleding te dragen door op tv zijn huidklachten. Kan van dokter Jeanine hem naar helpen? op tv In Dordrecht maakt de tandarts Maaike kennis met de 32-jarige een Radna, die naar haar het tanden al jaren niet door meer poetst omdat ze het denkt van dat dit toch geen zin meer de heeft. Maaike schrikt een van haar gebit in met en stuurt haar door uit naar een van specialist.

Medisch programma tijdens waarin twee artsen en door een het tandarts een gratis op `inloopspreekuur´ houden in een een speciaal voor het de programma ingerichte op tv kliniek.

Dokter Jeanine maakt tijdens op kennis met de op 26-jarige Cynthia, die van ongelijke borsten heeft. Ze stuurt tijdens Cynthia door naar een met plastische chirurg. met De 47-jarige uit Marcel heeft al jaren een last een van grote vetbulten op op zijn hele lichaam. Dokter de Felix neemt hem onder op handen. De 21-jarige uit het Melanie heeft pijn bij het uit vrijen en dit van heeft uit veel invloed op op tv haar seksleven. Dokter de Jeanine staat in eerste uit instantie voor een naar raadsel. In Nijmegen komt de een 43-jarige een Mariëlle langs een bij tandarts Maaike. door Ze verzorgt haar gebit al jaren door tot in de de puntjes, op maar heeft toch veel tijdens problemen. Tandarts Maaike stuurt uit van haar door naar een van specialist.

De uit 32-jarige Arjan een komt langs bij op tv dokter Jeanine met door klachten aan zijn anus. Hij is van al op een paar keer met geopereerd aan aambeien, maar heeft van nog steeds tijdens gênante klachten. Jeanine stuurt van uit hem door naar een tijdens proctoloog. In Nijmegen van komt de veertienjarige met Steffi met haar moeder met langs bij het dokter Felix. Ze door hebben een op duidelijk zichtbare en met erfelijke pigmentaandoening, waar ze maar uit weinig vanaf weten. De op tv 41-jarige op tv Roland heeft last van schimmel op tv op zijn voeten met en tijdens komt dagelijks met stinkvoeten uit het zijn werk. Dokter naar uit Jeanine weet wel raadt met zijn uit klachten. Tandarts tijdens Maaike maakt het kennis met de met veertigjarige Mark, die al jaren door niet meer durft met te lachen vanwege een zijn lelijke op tv gebit. Maaike stuurt op tv hem op tv door naar een tijdens specialist.

Medisch door programma waarin twee artsen en het een met tandarts een gratis op `inloopspreekuur´ houden uit in een speciaal voor het naar programma ingerichte op kliniek.

De naar 26-jarige Christelle heeft de al ruim tien jaar tijdens last van hevige acne het in de haar gezicht. een Zonder make-up durft ze de deur op tv niet het meer uit. naar Dokter Jeanine schrikt naar van de ernst van haar op tv klachten en tijdens stuurt haar de door naar een dermatoloog. Dokter naar Felix het krijgt bezoek van uit de 39-jarige Arnoud van die al van kinds af naar aan slecht naar loopt vanwege met ontstoken kalknagels en een door extreme huidziekte aan een zijn voeten. In Dordrecht van meldt zich de 34-jarige naar Raymond die al met achttien jaar uit klachten heeft aan op zijn testikels. Hij uit heeft op tv alles al geprobeerd om van zijn op probleem af tijdens te komen, maar in niets helpt. uit Dokter Jeanine stuurt in hem door naar een een specialist. uit De 48-jarige muzikant Siemon durft de vanwege het afsterven met van een tijdens voortand niet meer te op tv lachen op het podium het en door zijn zelfvertrouwen lijdt een hier enorm onder. van Tandarts Maaike stuurt hem op door in voor verdere behandeling.

Anke van loopt al ruim door elf jaar rond met het vreselijke abcessen de onder haar naar oksels en in haar liezen, tijdens waar bloed en pus op door uit komt. Dokter uit Jeanine geeft haar na al door die jaren eindelijk een een diagnose. op Jaco is 42 jaar op en heeft een al sinds zijn op puberteit last van mannelijke van borstvorming. Na een er jaren mee rond gelopen de op te hebben, wordt hij er uit eindelijk aan geholpen. in De 53-jarige van Jan heeft geen ochtenderectie en tijdens zaadlozing een meer en hij mist dit in met nog dagelijks. Dokter Felix stuurt op hem door tijdens naar een uroloog/seksuoloog, die van Jans op tv penis onderwerpt aan een uitgebreid onderzoek. op tv De het 44-jarige Gaby op plakt al 22 jaar haar loszittende met kroon vast met van tweesecondenlijm. Door enorme op angst voor in de op tandarts, is ze hier het al achttien jaar niet geweest. op tv Tandarts Maaike weet het Gaby een te overreden een wel naar de de tandarts te gaan, die haar op gebit gaat naar herstellen.

juli 2017
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord