Programma gemist?

Hanneke wil weten op tv of dokter op Jeanine iets kan doen met tijdens aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt op tv ook langs, omdat in hij met grote vetbulten het op zijn buik heeft. Nancy heeft naar geen borsten, in terwijl ze die uit graag de zou willen hebben in verband van met uit haar moederschap.

Babette op is 55 kilo afgevallen op maar uit heeft dankzij dit extreme de gewichtsverlies een heel ander van probleem. Ans komt een naar het speciale op huidspreekuur om haar uit wrat op tv weg te laten een snijden en Wilma wil weten of van ze vervroegd door in de de overgang is.

Sylvia het gaat naar dokter op Jeanine omdat ze ongelijke naar borsten heeft als met gevolg van een van verwijderde tumor. op Dokter Felix bekijkt uit de raadselachtige plekken van in Jessica waar in tot nu de toe niemand een in oplossing voor weet en in Per vertelt de hoe de uitslag op op zijn handen een zijn leven beïnvloedt.

Medisch programma waarin de twee met artsen een naar gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal in voor door het programma naar ingerichte praktijk.

Sandra uit komt langs het bij dokter Jeanine. Zij uit heeft een uit gênant probleem waar met veel vrouwen zich in van herkennen. Ook tijdens Ilona heeft een naar vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk in van haar tijdens blaasontstekingen af te komen. Elisa tijdens komt naar terug bij dokter het Felix om te vertellen hoeveel van ze is naar afgevallen na in het plaatsen van een de maagballon.

Roxanne naar komt bij dokter Jeanine. door Zij heeft sinds door haar zevende last naar van sterk vervormde voeten een en hoopt uit op op een oplossing. Marc meldt het zich bij op dokter Felix met een een pijnlijk, gênant probleem en naar we door horen Claudia´s ingrijpende met verhaal over haar van laxeerpillenverslaving.

Medisch de programma waarin op twee artsen een gratis het `inloopspreekuur´ houden in een speciaal tijdens voor het op programma ingerichte het praktijk.

Medisch programma waarin uit twee artsen een een gratis een `inloopspreekuur´ houden in een door speciaal voor het op programma ingerichte met praktijk.

Dokter Jeanine maakt in kennis met de het in 26-jarige Marit, die wanhopig is door door haar overmatige zweetproblemen. op tv De 39-jarige Bouchra van komt langs bij naar de kliniek van van Felix omdat een ze al de jaren lang het 24 uur per dag naar last heeft van op tv haar buik. een Dokter Felix stuurt haar een door naar een naar maag-, darm- en op leverarts. In de kliniek tijdens van dokter Jeanine door komt de veertigjarige Natascha tijdens een langs voor een controle-uitstrijkje. In Amersfoort uit loopt de tijdens 35-jarige Luc naar langs bij de truck van op tv `Dit het Is Mijn Lijf´, van omdat het met voor hem lastig op is om nog zwarte kleding door te dragen de door zijn huidklachten. Kan uit dokter Jeanine hem op tv helpen? In Dordrecht op tv maakt tandarts het Maaike kennis de met de 32-jarige Radna, die in haar tanden tijdens al jaren niet een meer poetst omdat ze in denkt dat tijdens dit toch geen zin uit meer heeft. Maaike schrikt in van haar met gebit en de stuurt haar een door naar een door specialist.

Medisch programma waarin het twee artsen en tijdens tijdens een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden tijdens in een speciaal op tv voor het programma door ingerichte in kliniek.

Dokter op tv Jeanine maakt kennis met de de 26-jarige Cynthia, de die ongelijke uit borsten heeft. Ze stuurt op tv Cynthia door naar een met plastische chirurg. De een 47-jarige met Marcel heeft naar al jaren last van grote van vetbulten van op zijn hele op lichaam. Dokter Felix neemt hem van onder handen. de De 21-jarige Melanie heeft pijn een bij een het vrijen en dit heeft op veel invloed in op haar seksleven. op tv Dokter een Jeanine staat in eerste instantie voor naar een raadsel. In door Nijmegen komt van de 43-jarige Mariëlle langs op tv bij van tandarts Maaike. Ze verzorgt met haar van gebit al jaren tot in de tijdens puntjes, naar maar heeft toch veel het problemen. Tandarts Maaike stuurt door op haar door naar een van specialist.

De door 32-jarige Arjan komt het langs bij dokter Jeanine met met klachten het aan zijn anus. Hij een is al door een paar keer op tv geopereerd aan aambeien, maar op heeft nog steeds gênante op de klachten. Jeanine stuurt hem door naar naar een het proctoloog. In Nijmegen in komt de veertienjarige Steffi het met haar naar moeder langs bij dokter het Felix. Ze hebben in een in duidelijk zichtbare en erfelijke pigmentaandoening, waar het een ze maar weinig vanaf weten. De in 41-jarige tijdens Roland heeft last op tv van schimmel op naar zijn voeten door en komt dagelijks met stinkvoeten uit op tv zijn werk. Dokter op tv door Jeanine weet wel van raadt met zijn klachten. Tandarts Maaike tijdens de maakt kennis met de veertigjarige door Mark, die al jaren de niet meer een durft te lachen naar vanwege zijn lelijke tijdens gebit. Maaike van stuurt hem door naar tijdens een een specialist.

Medisch tijdens programma waarin twee artsen de en in een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ tijdens houden in van een speciaal de voor het programma op ingerichte kliniek.

De 26-jarige Christelle met met heeft al ruim tien door jaar last van hevige tijdens acne in haar uit gezicht. Zonder make-up durft de door ze de deur niet van meer uit. Dokter Jeanine de schrikt van de ernst naar van haar een klachten op tv en stuurt haar door naar de een dermatoloog. Dokter Felix op krijgt bezoek van door de 39-jarige Arnoud door die van al van kinds tijdens af aan slecht naar loopt vanwege naar ontstoken kalknagels en een een extreme huidziekte aan zijn van voeten. door In Dordrecht meldt uit zich de 34-jarige Raymond die in al achttien jaar uit klachten een heeft aan zijn testikels. Hij heeft tijdens uit alles al geprobeerd van om van zijn probleem af te van komen, maar niets op helpt. Dokter uit Jeanine stuurt hem door door in naar een specialist. De 48-jarige op tv muzikant met Siemon durft vanwege het een afsterven van een naar voortand niet meer op te lachen op het podium tijdens en tijdens zijn zelfvertrouwen naar lijdt hier enorm tijdens onder. Tandarts Maaike op tv stuurt hem door voor van verdere behandeling.

Anke een loopt al ruim elf in jaar rond met van vreselijke abcessen onder tijdens haar oksels en in met haar op tv liezen, waar bloed en pus in uit komt. naar Dokter Jeanine in geeft haar na de al die jaren eindelijk een uit diagnose. Jaco op tv is uit 42 jaar en heeft tijdens al sinds zijn puberteit last op door van mannelijke borstvorming. Na er op tv jaren op mee rond gelopen te uit hebben, wordt op hij er eindelijk aan geholpen. De van 53-jarige de Jan heeft geen ochtenderectie in en zaadlozing meer het en de hij mist dit nog door dagelijks. Dokter Felix het stuurt hem door naar naar een met uroloog/seksuoloog, die Jans in penis onderwerpt aan een uitgebreid onderzoek. op De 44-jarige de Gaby plakt al 22 met jaar op tv haar loszittende kroon de vast met tweesecondenlijm. een Door enorme angst op voor de tandarts, is ze uit hier al achttien tijdens jaar niet in geweest. Tandarts Maaike weet tijdens Gaby te op tv overreden wel naar de de tandarts te tijdens gaan, die haar gebit een een gaat herstellen.

januari 2018
26-02-2014 21:25

Afl. 8

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 8

Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moede...

19-02-2014 21:28

Afl. 7

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 7

Babette is 55 kilo afgevallen maar heeft dankzij dit extreme gewichtsverlies een heel ander probleem. Ans komt naar het speciale huidspreekuur om haar wrat weg te laten snijden en Wilma wil weten of ze vervroegd in de overgang is.

12-02-2014 21:29

Afl. 6

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 6

Sylvia gaat naar dokter Jeanine omdat ze ongelijke borsten heeft als gevolg van een verwijderde tumor. Dokter Felix bekijkt de raadselachtige plekken van Jessica waar tot nu toe niemand een oplossing voor weet en Per vertelt hoe de uitslag ...

05-02-2014 21:27

Afl. 5

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 5

Medisch programma waarin twee artsen een gratis 'inloopspreekuur' houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

29-01-2014 21:29

Afl. 4

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 4

Sandra komt langs bij dokter Jeanine. Zij heeft een gênant probleem waar veel vrouwen zich in herkennen. Ook Ilona heeft een vrouwenkwaal; zij hoopt eindelijk van haar blaasontstekingen af te komen. Elisa komt terug bij dokter Felix om te v...

23-01-2014 14:04

Afl. 3

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 3

Roxanne komt bij dokter Jeanine. Zij heeft sinds haar zevende last van sterk vervormde voeten en hoopt op een oplossing. Marc meldt zich bij dokter Felix met een pijnlijk, gênant probleem en we horen Claudia´s ingrijpende verhaal over haar ...

15-01-2014 21:29

Afl. 2

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 2

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

08-01-2014 21:32

Afl. 1

Dit Is Mijn Lijf - Afl. 1

Medisch programma waarin twee artsen een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte praktijk.

27-02-2013 21:28

Aflevering 8

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 8

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Marit, die wanhopig is door haar overmatige zweetproblemen. De 39-jarige Bouchra komt langs bij de kliniek van Felix omdat ze al jaren lang 24 uur per dag last heeft van haar buik. Dokter Felix s...

20-02-2013 21:29

Aflevering 7

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 7

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

13-02-2013 21:33

Aflevering 6

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 6

Dokter Jeanine maakt kennis met de 26-jarige Cynthia, die ongelijke borsten heeft. Ze stuurt Cynthia door naar een plastische chirurg. De 47-jarige Marcel heeft al jaren last van grote vetbulten op zijn hele lichaam. Dokter Felix neemt hem ...

06-02-2013 21:30

Aflevering 5

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 5

De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de veertienj...

30-01-2013 21:31

Aflevering 4

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 4

Medisch programma waarin twee artsen en een tandarts een gratis `inloopspreekuur´ houden in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek.

23-01-2013 21:27

Aflevering 3

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 3

De 26-jarige Christelle heeft al ruim tien jaar last van hevige acne in haar gezicht. Zonder make-up durft ze de deur niet meer uit. Dokter Jeanine schrikt van de ernst van haar klachten en stuurt haar door naar een dermatoloog. Dokter Feli...

16-01-2013 21:31

Aflevering 2

Dit Is Mijn Lijf - Aflevering 2

Anke loopt al ruim elf jaar rond met vreselijke abcessen onder haar oksels en in haar liezen, waar bloed en pus uit komt. Dokter Jeanine geeft haar na al die jaren eindelijk een diagnose. Jaco is 42 jaar en heeft al sinds zijn puberteit las...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Is Mijn Lijf gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Is Mijn Lijf de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Is Mijn Lijf bij Dit Is Mijn Lijf liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Is Mijn Lijf. Heb je een uitzending van Dit Is Mijn Lijf gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Is Mijn Lijf gemist

In Dit Is Mijn Lijf! houden twee artsen en een tandarts een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor Dit Is Mijn Lijf! ingerichte kliniek. Hier onderzoeken zij patiënten die klachten hebben waarmee ze niet naar hun eigen dokter of tandarts durven gaan óf waar ze graag eens een andere deskundige naar willen laten kijken.

Uitzending gemist van Dit Is Mijn Lijf? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Is Mijn Lijf kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 26-02-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord