Programma gemist?

Case 1: van Kayleigh vs. Ger uit (dochter en het vader) Kayleigh heeft een bewogen door jeugd uit achter de rug. van Ze heeft na de scheiding op tv van haar ouders tijdens zowel bij met haar moeder als bij naar haar vader van gewoond. Kayleigh de was echt een papa´s-kindje. door Toch gaat in het een jaar tijdens geleden mis met tussen de twee en sindsdien wil naar haar vader niet tijdens meer op tv met haar op tv praten. Kayleigh wil hem op tv graag een aantal zaken de uitleggen, maar het krijgt daar nu de kans naar op tv niet meer voor. Ze heeft spijt van van van de dingen die ze van tegen hem heeft gezegd door en hoopt dat naar haar door vader haar uit vanavond toch nog door een kans wil geven. de Case 2: op tv Sabrina vs. Bert (dochter en door vader) Ook Sabrina op heeft haar vader de tijdens al lange tijd niet gezien. En tijdens dat een is ook nog uit eens haar eigen schuld. in Steeds weer doet het ze uit niets met zijn de goed bedoelde adviezen. op tv Een half jaar geleden maakt ze in het wel de heel bont. Ze naar leent op het een avond haar de auto uit aan door een vriend, terwijl haar op vader haar uitdrukkelijk had van gewaarschuwd dit niet van een te doen. Met de in auto wordt een strafbaar het feit met gepleegd en de uit wagen wordt door op de politie in van beslag genomen. Haar het vader is enorm kwaad en teleurgesteld: op tv van hij wil niks meer met zijn naar met dochter te maken wil hebben. naar Sabrina heeft heel veel naar spijt met en ze mist haar vader het het enorm.

Hét human door interest programma waarin door verzoeningspogingen op tv na langslepende familie- het en/of vriendenruzies centraal naar staan. Vredestichter John het Williams brengt mensen tijdens weer bij elkaar die op gespannen door voet leven met een elkaar. op Een tijdens serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, uit het verlies van vertrouwen: tijdens er op zijn vele redenen om op tv te uit breken met iemand. de Maar vaak zijn er van zelfs betere op redenen om weer uit bij elkaar te het komen. En dan is `het de spijt me´ zeggen alles door wat nodig de is, maar tijdens tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. uit John reikt mensen de uit hand om deze de eerste stap op tv te door zetten.

Hét human een interest de programma waarin verzoeningspogingen het na langslepende familie- en/of in vriendenruzies centraal staan. op tv Vredestichter John op Williams brengt mensen weer bij op elkaar die uit op gespannen voet met leven met naar elkaar. Een serieus meningsverschil, een op tv diepe teleurstelling, het met verlies van vertrouwen: met met er zijn vele tijdens redenen om te breken met iemand. door Maar door vaak zijn er tijdens zelfs betere redenen om weer uit bij elkaar het te komen. En dan van is `het spijt op tv me´ zeggen van alles wat nodig uit is, maar tegelijkertijd naar ook ontzettend moeilijk. John op reikt mensen de op tv hand om door deze eerste stap te van zetten. Case 1: het op tv Kimberly vs. Angela tijdens (vriendinnen) Kimberly (21) en Angela (23) uit zijn sinds de het de middelbare school dikke vrienden en delen tijdens vanaf in dat moment lief door en leed de met elkaar. Dit verandert op tv allemaal wanneer Kimberly een op tv relatie krijgt. Angela in en het een vriendje van Kimberly liggen de elkaar namelijk niet zo. de Het werd zelfs naar zo naar erg dat de vriend van de Kimberly liever niet naar meer had dat de de een vriendinnen elkaar nog zagen. Wanneer tijdens Kimberly 2 van jaar van geleden bevalt van het haar dochtertje en Angela heel graag een langs wil komen, uit met gaat het mis. Via een op tv sms een laat Kimberly weten dat Angela niet een meer welkom in is bij een haar en het haar vriend. Vanaf dat moment van is ze Angela kwijt. tijdens Kimberly heeft door enorm veel spijt door van van deze sms en het wil haar dat graag laten een weten. het Case 2: Albert vs Joice tijdens en Patrick het (vader en kinderen) op tv Albert is in de 2001 gescheiden van door zijn vrouw waar hij op drie van kinderen mee heeft: Patrick uit (27), Joice uit (23) en Isabel (17). de De kinderen naar gaven aan dat ze door bij door hun vader wilde blijven wonen, maar het dit ging uit niet omdat Albert destijds naar in in een stacaravan in woonde en veel nachtdiensten moest werken. het Nadat zijn op tv dochters een weekend naar bij hem waren geweest met en niet uit meer terug wilden naar op hun het moeder zijn ze met bij hem blijven wonen. Met uit een zijn zoon werd het een contact steeds minder omdat in hij het druk had uit met de voetbal en bijbaantjes. Albert het vond het belangrijk in dat de kinderen het tijdens contact met hun een op tv moeder onderhielden. Ondanks de dat de kinderen het niet wilde, op tv `verplichtte´ hij een ze uit wel om naar haar op tv toe te tijdens gaan. Op een dag zijn de naar het rollen ineens omgedraaid en een wil Joice uit niet meer terug naar Albert. Albert naar heeft tijdens nu spijt dat hij zijn van van zoon Patrick niet heeft meegenomen de na de het scheiding en dat hij zijn op dochter Joice verplichtte een om bij haar het moeder van langs te gaan. Inmiddels heeft het hij ze beiden een al in bijna 10 naar jaar niet meer gezien. een Willen zij hem het vanavond weer tijdens onder ogen komen?

Case 1: Chantal door vs. op Samantha (zussen) Chantal heeft met haar jongere zusje in Samantha uit al 11 jaar niet naar meer gezien. door Na de scheiding van hun ouders door de bleven de meiden bij hun het moeder in wonen. De zussen het hadden een haat-liefde band. Samantha een ging op haar zus steeds meer pesten. Op in een dag is door naar de maat vol tijdens en vertelt hun moeder dat het het beter een is als Samantha bij uit een haar vader gaat de wonen. Chantal liet met Samantha via een voicemail weten tijdens dat ze blij met was dat ze van opgerot was. met Pas na tijdens een jaar ging Chantal uit haar zusje van missen en probeerde in ze weer contact naar met haar te krijgen, de maar Samantha moet van daar niks van weten. Chantal tijdens heeft van spijt dat ze 11 het jaar geleden naar zo lang niks van zich het heeft laten de horen. Kan op Samantha haar zus nu op tv vergeven of is de Chantal in te laat? Case 2: Jimmy een vs. Demi (vader van en dochter) Als een Demi 11 jaar is naar besluiten haar met ouders te scheiden. Haar naar vader heeft binnen door een maand op een nieuwe relatie. Zijn het nieuwe in vriendin heeft 2 dochters. van Demi naar blijft bij haar door moeder wonen, maar komt ook op tv regelmatig bij haar naar vader thuis. Dit gaat tijdens van erg goed, maar na een een tijd ontstaan er irritaties op tijdens tussen Demi en een van naar de dochters van de een nieuwe door vriendin van haar vader. door De bom van barst als in Demi met een aantal vrienden bij tijdens het het huis van uit haar vader aankomt van en de andere dochter haar door vraagt, wat doe het jij tijdens hier?! Demi antwoordt uit dat het ook haar tijdens huis is. Er ontstaat de een ruzie op tv en als haar vader Jimmy een hier de lucht van van krijgt, heeft Demi het gevoel dat in haar tijdens vader kiest voor zijn een nieuwe gezin. Demi voelt door in zich op de tweede de plaats gezet. Jimmy de probeert van alles, maar de kan niet meer uit tot Demi doordringen. van Lukt het John om in de het boodschap over te de brengen?

Angelique Steenbergen een Vier van jaar lang is Angelique verslaafd op geweest naar aan cocaïne. Op op tv een gegeven moment wordt zij in haar huis uitgezet tijdens en kan een ze niet meer op voor haar 2 kinderen, Angela tijdens de en Remy, zorgen. Zij gaan bij door hun opa en de oma wonen en door Angelique belooft ze een van weer op te halen als op tv ze van de drugs in af is. Inmiddels uit tijdens is Angelique 11 jaar door clean en heeft ze in haar zoon het weer terug in met haar leven. Haar dochter, Angela, op wil tot op uit de de dag van vandaag niks met naar in haar moeder te maken hebben. van Vanavond naar gaat Angelique het spijt me uit zeggen voor een de pijn en met het verdriet dat op tv ze haar van dochter heeft aangedaan. Zou Angela met na 9 jaar een geen contact, door haar moeder kunnen op tv vergeven?

Een jaar geleden tijdens leren door Peter en Kelly elkaar een kennen. Ze zijn de zo verliefd naar dat ze zich na een tijdens de half jaar verloven. Kelly woont in door Breda en Peter door in Amsterdam. met Ze op tv willen graag bij elkaar de zijn en daarom gaat in de 20-jarige een Kelly bij Peter door wonen. De ouders van Kelly in vinden uit dit goed mits door zij goed op tv contact blijven houden in met hen. In op tv de relatie van Peter uit en Kelly ontstaat steeds vaker op tv tijdens onenigheid. Soms loopt op dit zo hoog door op dat het naar van een woordenwisseling uit naar fysiek geweld gaat. op Omdat Peter een en Kelly zo goed contact onderhielden op tv met haar ouders op de waren zij ook op de tijdens hoogte van de in ruzies. Afgelopen zomer in loopt de ruzie op tv zo erg uit uit de hand dat de de ouders op van Kelly besluiten haar op op een te halen in Amsterdam. Kelly koos uit voor haar tijdens ouders en verbrak de het relatie met Peter. naar Na in een korte tijd zochten Peter een en het Kelly elkaar toch weer op. tijdens De relatie was op weer een het feit, maar de haar ouders in willen er niks van weten. Peter van ziet zijn een toekomst samen naar met Kelly, maar het door is lastig zonder op de op tv goedkeuring van haar ouders. Vandaag door wil Peter het uit spijt me zeggen op tv tegen uit zijn schoonouders voor het geweld dat uit met hij hun dochter heeft het aangedaan. Hij hoopt dat ze naar de excuses accepteren het en de dat zij uit weer achter hun relatie van staan.

Hét op tv human interest programma waarin op tv verzoeningspogingen na langslepende familie- met en/of met vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John een Williams uit brengt mensen weer bij elkaar op tv die op op gespannen voet leven op tv met elkaar. Een met serieus het meningsverschil, een een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: op tv er zijn de vele redenen om het te breken in met iemand. op Maar vaak zijn er zelfs op betere redenen om weer met bij het elkaar te komen. En op tv dan is `het spijt door op me´ zeggen alles wat nodig op tv is, in maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John tijdens op tv reikt mensen de hand het om deze eerste stap te van van zetten. Inhoud: Nadia vs. uit Celine (moeder van & dochter) Nadia woonde met na een scheiding tijdens in goede harmonie samen met de van haar dochter Celine. Het noodlot naar sloeg toe en Nadia op kreeg een uit auto-ongeluk dat zowel op psychisch als fysiek het een op flinke nasleep had. Nadia begon steeds op tv met meer te drinken de en raakte verslaafd, van Celine was toen op 18 jaar oud. een Onder invloed van drank en het drugs raakte in hun relatie op verstoord en ontstonden ruzies. het Celine kreeg een een Portugese vriend en is met van uit hem vijf jaar geleden door vertrokken naar Portugal. tijdens Vanavond wil Nadia het tijdens spijt me zeggen op tv voor de periode waarin uit zij door aan de drank verslaafd was op en door haar dochter veel pijn met en verdriet naar heeft gedaan. op tv John start een zoektocht in Lissabon een naar tijdens Celine om de door boodschap over uit te brengen Suzanne vs. uit Annette naar (zussen) Suzanne naar en Annette hebben in al veel meegemaakt in hun leven. op tv Ze in hebben sinds hun derde de en vierde op tv jaar in veel verschillende in pleegtehuizen en pleeggezinnen gewoond, in uit maar nooit samen. Suzanne het ging op het haar 16e weer bij op haar biologische moeder en haar de tante wonen om de met voor ze te zorgen. Beiden waren het namelijk erg naar ziek. In een december 2010 overleed hun met moeder naar en 3 maanden later overleed ook het hun tante. Vanaf in dat uit moment hadden Suzanne en Annette tijdens alleen het elkaar nog. door Suzanne stelde voor om samen te uit gaan op tv wonen in Den Helder op tv en haar zus stemde naar in, maar de Anke kon er niet tijdens op tv aarden. Er ontstonden ruzies en er tijdens was door zelfs een uit handgemeen. De datum tijdens dat hun tante in uitgestrooid zou worden naar hield Suzanne achter voor Annette in en tijdens sindsdien hebben ze elkaar niet naar meer gezien. het Suzanne wil het spijt van me in zeggen voor de verwijten die ze in heeft gemaakt tijdens en hoopt na vanavond op een nieuwe door start te kunnen maken op tv met Annette en van een het echte zussenband op te uit bouwen

Carla vs. Martijn tijdens (moeder & zoon) in Sinds de scheiding van tijdens van haar man woont Carla van met haar zoon Martijn naar in in een flat en hebben een een hechte band. het Zeven naar jaar geleden kreeg Martijn een relatie naar een met Amy. Helaas zijn er vanaf tijdens de eerste dag in irritaties tussen met Carla en Amy. Carla door spreekt met Martijn door de af om te praten over uit de situatie, maar op tv Martijn komt vervolgens niet in opdagen. de Dit was voor Carla de tijdens druppel een en ze veranderd uit de sloten zodat Martijn een er uit niet meer in kan. tijdens Martijn is hier naar zo woedend over dat het hij zijn spullen een ophaalt een en bij Amy gaat wonen. uit Carla heeft Martijn door nu al zeven jaar met niet gezien en met gaat hem tijdens zeggen met dat het haar spijt, maar het hoe reageert Martijn? op Jacqueline vs. in Rob (dochter op & vader) Jacqueline een is kind van gescheiden ouders van en heeft 20 met jaar uit geen contact met uit haar vader gehad. Rob, haar de vader is een destijds vreemd tijdens gegaan met de beste in vriendin van zijn vrouw in en is daar mee van met gaan samenwonen. Gezien van de heftigheid van de in onderlinge spanningen besloot tijdens Rob het door contact te verbreken. Rob op bleef wel kaartjes sturen, een maar op deze werden onderschept door op haar moeder. van Op de 16e verjaardag ontving Jacqueline het voor de het laatst een kaart. de De moeder van Jacqueline het vertelde op tv dat ze nooit alimentatie tijdens kreeg en met Jacqueline moest naar haar vader hierover opbellen. op tv In die met telefoongesprekken heeft ze hem een op tv aantal keer flink uitgescholden op tv en werd door het contact door in Rob door verbroken. Inmiddels is tijdens Jacqueline 23 jaar en wil ze het graag haar naar vader leren kennen. Ze door gaat het tijdens spijt uit me zeggen.

oktober 2019
27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

24-11-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 5

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 5

Case 1: Chantal vs. Samantha (zussen) Chantal heeft haar jongere zusje Samantha al 11 jaar niet meer gezien. Na de scheiding van hun ouders bleven de meiden bij hun moeder wonen. De zussen hadden een haat-liefde band. Samantha ging haar zus...

17-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 4

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 4

Angelique Steenbergen Vier jaar lang is Angelique verslaafd geweest aan cocaïne. Op een gegeven moment wordt zij haar huis uitgezet en kan ze niet meer voor haar 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. Zij gaan bij hun opa en oma wonen en Angel...

10-11-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 3

Een jaar geleden leren Peter en Kelly elkaar kennen. Ze zijn zo verliefd dat ze zich na een half jaar verloven. Kelly woont in Breda en Peter in Amsterdam. Ze willen graag bij elkaar zijn en daarom gaat de 20-jarige Kelly bij Peter wonen. D...

03-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 2

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

27-10-2011 20:29

Najaar 2011 aflevering 1

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 1

Carla vs. Martijn (moeder & zoon) Sinds de scheiding van haar man woont Carla met haar zoon Martijn in een flat en hebben een hechte band. Zeven jaar geleden kreeg Martijn een relatie met Amy. Helaas zijn er vanaf de eerste dag irritaties t...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 10-10-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!