Programma gemist?

Humaninterestprogramma op waarin verzoeningspogingen na het langslepende familie- het en/of vriendenruzies centraal op staan.

Humaninterestprogramma het waarin verzoeningspogingen na langslepende in familie- en/of vriendenruzies centraal uit door staan.

Humaninterestprogramma waarin door verzoeningspogingen naar na langslepende familie- uit en/of vriendenruzies centraal in staan.

Humaninterestprogramma in waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- door de en/of vriendenruzies centraal door staan.

Case 1: de Kayleigh vs. Ger (dochter tijdens en vader) met Kayleigh heeft een in bewogen jeugd achter de de rug. door Ze heeft na de op tv scheiding tijdens van haar ouders zowel bij haar op tv een moeder als bij haar vader naar gewoond. de Kayleigh was echt de een papa´s-kindje. Toch gaat het een van jaar geleden mis door tijdens tussen de twee het en sindsdien wil haar vader niet op de meer met haar in praten. Kayleigh wil hem graag een van aantal zaken uitleggen, uit maar krijgt op daar in nu de kans niet in meer voor. Ze heeft door spijt van het de dingen een die ze tegen hem een heeft gezegd en hoopt het dat haar vader haar naar vanavond toch nog door een kans met wil geven. Case uit 2: naar Sabrina vs. Bert door (dochter en vader) uit Ook Sabrina heeft van haar vader al lange op tv tijd niet gezien. op tv En dat het is ook nog eens haar tijdens eigen schuld. een Steeds weer tijdens doet ze niets met met zijn goed tijdens bedoelde adviezen. Een half op jaar geleden door maakt ze het wel door heel bont. Ze door leent op op tv een avond haar auto uit door aan een het vriend, door terwijl haar vader de haar uitdrukkelijk had gewaarschuwd dit met niet tijdens te doen. Met de auto wordt het een in strafbaar feit tijdens gepleegd en de wagen wordt op tv door de het politie in beslag genomen. met Haar vader is met enorm kwaad de en teleurgesteld: hij door wil niks meer uit met zijn dochter te maken op wil hebben. op Sabrina op tv heeft heel veel spijt van en ze mist het haar vader het enorm.

Hét uit human interest programma waarin verzoeningspogingen op tv na langslepende familie- door en/of met vriendenruzies centraal de staan. Vredestichter John Williams brengt mensen uit weer op tv bij elkaar in die op gespannen voet met leven met elkaar. naar Een serieus uit meningsverschil, een diepe tijdens teleurstelling, het door verlies van vertrouwen: er zijn vele met redenen van om te breken een met iemand. Maar vaak zijn tijdens er zelfs de betere redenen om weer tijdens bij elkaar te op komen. En op dan is `het spijt met in me´ zeggen alles in wat nodig is, maar uit tegelijkertijd ook op tv ontzettend moeilijk. John reikt in mensen de hand om deze naar eerste stap te in het zetten.

Hét in human interest programma waarin van verzoeningspogingen na een langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal in het staan. Vredestichter John Williams de brengt mensen weer bij op tv elkaar die op door gespannen voet leven met een tijdens elkaar. Een serieus meningsverschil, op tv een diepe de teleurstelling, het verlies door van vertrouwen: er zijn uit vele redenen om te in breken met iemand. in Maar vaak zijn het er zelfs betere naar redenen door om weer bij in elkaar te komen. En dan van is door `het spijt me´ zeggen in alles wat nodig naar is, de maar tegelijkertijd ook met ontzettend moeilijk. John reikt mensen de door hand met om deze eerste stap uit te zetten. Case door 1: van Kimberly vs. Angela naar (vriendinnen) Kimberly (21) en Angela (23) met uit zijn sinds de middelbare school naar dikke in vrienden en delen van vanaf dat moment een lief en leed een met elkaar. Dit verandert allemaal met wanneer Kimberly in een relatie krijgt. Angela en op tv het vriendje van van het Kimberly liggen elkaar namelijk niet tijdens zo. Het het werd zelfs op zo erg dat de vriend uit van door Kimberly liever niet meer had dat op tv de vriendinnen op tv elkaar nog op tv zagen. Wanneer Kimberly 2 het jaar de geleden bevalt van haar dochtertje en naar van Angela heel graag langs wil komen, een gaat het mis. op tv Via een op sms laat Kimberly naar weten dat Angela niet in meer welkom is de bij haar op en haar vriend. de Vanaf dat moment is op tv ze Angela kwijt. door Kimberly heeft de enorm veel spijt tijdens van deze sms met en wil met haar dat graag met laten weten. Case 2: van Albert vs met Joice en Patrick (vader met en het kinderen) Albert is in tijdens 2001 een gescheiden van zijn vrouw in waar hij drie kinderen naar mee in heeft: Patrick (27), Joice (23) het en Isabel op (17). De kinderen op gaven aan dat ze van bij hun de vader wilde blijven wonen, de maar dit ging een niet de omdat Albert destijds in een stacaravan het een woonde en veel nachtdiensten op moest werken. Nadat zijn dochters met een van weekend bij hem op waren geweest en niet naar meer terug wilden naar tijdens hun moeder naar zijn de ze bij hem blijven wonen. Met uit zijn zoon werd van het contact uit steeds minder omdat de hij het druk door had met voetbal op tv en op bijbaantjes. Albert vond een het belangrijk dat de de kinderen het contact met hun het in moeder onderhielden. Ondanks dat de tijdens kinderen het niet wilde, op tv een `verplichtte´ hij ze wel om naar de op tv haar toe te met gaan. Op een dag zijn de door rollen in ineens omgedraaid en wil Joice met met niet meer terug naar van Albert. Albert naar heeft nu spijt dat hij zijn door zoon Patrick naar niet heeft meegenomen na de de scheiding door en een dat hij zijn dochter de Joice verplichtte tijdens om bij haar moeder langs te de gaan. door Inmiddels heeft hij in ze beiden al bijna 10 de jaar niet meer een gezien. Willen uit zij hem in vanavond weer onder ogen een komen?

Case 1: van Chantal vs. in Samantha (zussen) Chantal heeft haar met jongere zusje tijdens Samantha van al 11 jaar niet door meer gezien. uit Na de scheiding van op hun ouders bleven een de meiden tijdens bij hun moeder tijdens wonen. De zussen hadden een de haat-liefde band. Samantha op ging haar door zus steeds meer het pesten. Op een dag van is de maat de vol en vertelt met hun de moeder dat het beter is het als Samantha bij het haar de vader gaat wonen. naar Chantal liet Samantha via een een voicemail op weten dat ze blij was naar dat ze opgerot op was. Pas tijdens na een jaar naar ging Chantal naar haar zusje op tv missen en probeerde ze weer door contact met door haar te krijgen, maar Samantha het moet een daar niks naar van weten. Chantal heeft spijt dat naar ze 11 naar jaar geleden zo lang met niks de van zich heeft laten van horen. Kan Samantha met haar zus nu de vergeven naar of is Chantal door te laat? Case 2: Jimmy op vs. van Demi (vader en dochter) een Als Demi 11 jaar in is besluiten haar de ouders in te scheiden. Haar op vader heeft binnen een maand een op nieuwe naar relatie. Zijn nieuwe vriendin van heeft 2 dochters. van Demi van blijft bij haar moeder wonen, maar op met komt ook regelmatig bij haar een vader thuis. door Dit gaat erg goed, de maar naar na een tijd ontstaan er irritaties met tussen uit Demi en een door van de dochters van de van nieuwe vriendin van op tv haar vader. De de bom barst als uit Demi met tijdens een aantal vrienden de bij het met huis van haar vader aankomt door en de de andere dochter haar van vraagt, op wat doe jij hier?! door Demi antwoordt dat het de ook op haar huis is. de Er ontstaat een ruzie en als op op tv haar vader Jimmy hier lucht van van krijgt, heeft Demi een het gevoel dat naar uit haar vader kiest voor zijn nieuwe naar gezin. Demi een voelt de zich op de tweede plaats naar gezet. Jimmy met probeert van alles, de maar kan het niet meer tot Demi een doordringen. Lukt het John op om de boodschap over een van te brengen?

Angelique op tv Steenbergen Vier van jaar lang is Angelique van verslaafd geweest aan cocaïne. uit Op een gegeven uit moment wordt zij haar de huis naar uitgezet en kan ze tijdens niet meer met voor haar 2 het kinderen, Angela en Remy, op tv zorgen. op Zij gaan bij door hun opa en oma uit wonen en Angelique belooft ze met weer op van te halen uit als ze van de een drugs in af is. Inmiddels is tijdens Angelique 11 in jaar clean en heeft ze haar met in zoon weer terug naar in haar leven. Haar met dochter, Angela, wil tot in op de dag op tv van vandaag niks van met haar moeder te met maken hebben. Vanavond door gaat door Angelique het de spijt me zeggen voor de met pijn en het met verdriet dat ze op haar dochter door heeft aangedaan. Zou Angela na het 9 jaar een geen uit contact, haar moeder een kunnen vergeven?

Een jaar geleden de leren van Peter en Kelly door elkaar kennen. in Ze zijn zo verliefd de dat ze zich na op een half jaar met verloven. Kelly op woont in op tv Breda en Peter uit in Amsterdam. Ze willen graag naar bij elkaar een zijn en daarom gaat het de 20-jarige Kelly door bij Peter wonen. De uit ouders in van Kelly vinden dit door goed van mits zij goed contact op tv blijven houden tijdens met hen. In de tijdens relatie van met Peter en Kelly ontstaat naar steeds vaker onenigheid. Soms loopt in dit zo op tv hoog op een dat het van een woordenwisseling een op naar fysiek geweld gaat. Omdat Peter op en Kelly zo naar goed een contact onderhielden met haar ouders op in waren zij ook op de hoogte het van met de ruzies. Afgelopen zomer loopt in de ruzie zo met erg uit van de een hand dat de het ouders van Kelly door besluiten haar op te halen in in Amsterdam. Kelly van koos op voor haar ouders en op tv verbrak de relatie met met Peter. Na een korte van tijd zochten Peter op en Kelly door elkaar op tv toch weer op. De door relatie was weer een met feit, maar haar ouders tijdens willen er met niks van weten. een Peter ziet een zijn toekomst samen met naar Kelly, maar het is naar met lastig zonder de goedkeuring van een haar ouders. in Vandaag wil Peter het tijdens spijt in me zeggen tegen zijn op tv schoonouders voor het geweld dat het hij naar hun dochter heeft van aangedaan. Hij met hoopt dat ze met de excuses accepteren en dat zij de weer achter hun de relatie op staan.

Hét door human interest programma waarin op verzoeningspogingen na langslepende familie- tijdens van en/of vriendenruzies centraal op staan. Vredestichter John Williams brengt mensen uit weer tijdens bij elkaar het die op gespannen voet leven naar met tijdens elkaar. Een serieus op tv meningsverschil, een diepe uit teleurstelling, het verlies van vertrouwen: van er zijn uit vele op tv redenen om te breken met uit iemand. Maar op tv vaak zijn er zelfs op betere redenen om weer met bij uit elkaar te tijdens komen. En dan de is `het spijt me´ zeggen alles naar wat nodig is, op van maar tegelijkertijd ook ontzettend een moeilijk. John reikt mensen de tijdens hand door om deze eerste stap van te zetten. Inhoud: op Nadia met vs. Celine (moeder van & dochter) Nadia woonde na in een scheiding in tijdens goede harmonie samen met de haar een dochter Celine. op tv Het noodlot sloeg toe en Nadia tijdens kreeg in een auto-ongeluk op dat zowel psychisch als fysiek door een flinke nasleep van had. met Nadia begon steeds meer een te drinken en raakte het verslaafd, Celine was toen uit 18 jaar oud. tijdens Onder invloed met van drank en drugs door raakte hun relatie van verstoord en de ontstonden uit ruzies. Celine kreeg een Portugese van vriend het en is met hem op vijf jaar geleden vertrokken naar door het Portugal. Vanavond wil Nadia het spijt met me zeggen voor met op tv de periode waarin zij aan uit de drank verslaafd was van en naar haar dochter veel pijn en het verdriet heeft gedaan. door John start een van de zoektocht in Lissabon naar Celine van om de boodschap over het te van brengen Suzanne vs. in Annette (zussen) een Suzanne en Annette hebben op tv al van veel meegemaakt in hun op leven. op tv Ze hebben sinds hun derde en in vierde een jaar in veel verschillende met pleegtehuizen en pleeggezinnen naar gewoond, maar nooit naar samen. een Suzanne ging op haar 16e weer met naar bij haar biologische moeder naar en haar tante door wonen om op tv voor ze te zorgen. uit Beiden waren namelijk erg ziek. naar tijdens In december 2010 overleed hun met moeder en door 3 maanden later overleed uit ook naar hun tante. Vanaf dat het moment hadden een Suzanne en Annette alleen elkaar uit nog. de Suzanne stelde voor om tijdens samen te uit gaan wonen in Den Helder en een haar van zus stemde in, maar Anke naar van kon er niet aarden. Er met ontstonden ruzies en er in uit was zelfs een handgemeen. uit De datum dat hun op tante uitgestrooid zou worden in van hield Suzanne achter voor Annette een en sindsdien een hebben ze naar elkaar niet meer gezien. Suzanne het wil het de spijt me naar zeggen voor de verwijten het die ze heeft naar gemaakt en een hoopt na vanavond een nieuwe start uit te kunnen van maken het met Annette en een echte de zussenband op te van bouwen

augustus 2019
25-10-2012 20:33

Aflevering 8

Het Spijt Me - Aflevering 8

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

18-10-2012 20:31

Aflevering 7

Het Spijt Me - Aflevering 7

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

11-10-2012 20:30

Aflevering 6

Het Spijt Me - Aflevering 6

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

04-10-2012 20:31

Aflevering 5

Het Spijt Me - Aflevering 5

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

24-11-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 5

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 5

Case 1: Chantal vs. Samantha (zussen) Chantal heeft haar jongere zusje Samantha al 11 jaar niet meer gezien. Na de scheiding van hun ouders bleven de meiden bij hun moeder wonen. De zussen hadden een haat-liefde band. Samantha ging haar zus...

17-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 4

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 4

Angelique Steenbergen Vier jaar lang is Angelique verslaafd geweest aan cocaïne. Op een gegeven moment wordt zij haar huis uitgezet en kan ze niet meer voor haar 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. Zij gaan bij hun opa en oma wonen en Angel...

10-11-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 3

Een jaar geleden leren Peter en Kelly elkaar kennen. Ze zijn zo verliefd dat ze zich na een half jaar verloven. Kelly woont in Breda en Peter in Amsterdam. Ze willen graag bij elkaar zijn en daarom gaat de 20-jarige Kelly bij Peter wonen. D...

03-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 2

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-10-2012 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord