Programma gemist?

Humaninterestprogramma de waarin verzoeningspogingen na langslepende op tv familie- naar en/of vriendenruzies centraal op tv staan.

Humaninterestprogramma op waarin verzoeningspogingen na langslepende een familie- en/of vriendenruzies uit centraal op tv staan.

Humaninterestprogramma waarin een verzoeningspogingen een na langslepende familie- en/of door vriendenruzies centraal van staan.

Humaninterestprogramma van waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- van en/of vriendenruzies een centraal het staan.

Case door 1: Kayleigh op vs. Ger (dochter tijdens en vader) Kayleigh op tv heeft een bewogen jeugd achter van de rug. Ze heeft van na op de scheiding door van haar ouders op tv zowel bij haar de moeder als bij haar vader gewoond. uit naar Kayleigh was echt een een papa´s-kindje. Toch gaat het tijdens een jaar geleden op tv mis het tussen de twee en sindsdien wil tijdens met haar vader niet meer met in haar praten. Kayleigh wil het uit hem graag een in aantal zaken uitleggen, maar krijgt op tv daar in nu de kans niet meer voor. op Ze heeft tijdens spijt met van de dingen die ze tegen uit hem de heeft gezegd en hoopt op dat haar vader een haar vanavond uit toch nog een kans in wil geven. naar Case 2: in Sabrina vs. Bert (dochter en op op vader) Ook Sabrina heeft op haar vader al uit lange tijd niet gezien. op En uit dat is ook nog met eens haar eigen schuld. de Steeds weer doet het ze niets met naar zijn goed door bedoelde adviezen. Een door half jaar geleden maakt op tv ze het wel door heel bont. Ze leent de tijdens op een avond met haar auto uit aan een door vriend, met terwijl haar vader haar uitdrukkelijk een had gewaarschuwd dit niet in te doen. van Met de auto naar wordt een in strafbaar feit gepleegd en de uit wagen wordt door het de in politie in beslag genomen. een Haar vader is enorm op kwaad door en teleurgesteld: hij wil niks naar meer met tijdens zijn het dochter te maken wil door hebben. Sabrina heeft heel veel tijdens spijt en tijdens ze van mist haar vader uit enorm.

Hét human interest een op programma waarin verzoeningspogingen na langslepende een familie- en/of op vriendenruzies centraal staan. op Vredestichter John Williams brengt de mensen weer bij elkaar van die op met gespannen voet leven met in elkaar. Een het serieus door meningsverschil, een diepe teleurstelling, een het op tv verlies van vertrouwen: op tv er zijn vele redenen een om te op tv breken met iemand. met Maar vaak zijn er zelfs betere een redenen om weer uit de bij elkaar te komen. met En dan is `het tijdens spijt me´ zeggen de alles in wat nodig is, maar tegelijkertijd in ook ontzettend op tv moeilijk. John reikt mensen de het hand om deze van eerste stap te op tijdens zetten.

Hét human interest van programma waarin verzoeningspogingen uit met na langslepende familie- en/of door vriendenruzies centraal staan. Vredestichter de John Williams brengt mensen op tv weer bij elkaar in die op gespannen op voet leven met naar met elkaar. Een serieus met meningsverschil, een diepe teleurstelling, het door naar verlies van vertrouwen: er tijdens zijn vele redenen om te tijdens breken de met iemand. Maar vaak het zijn van er zelfs betere redenen om op tv weer met bij elkaar te komen. En dan de is `het spijt op tv me´ zeggen in alles wat nodig is, van met maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. van John tijdens reikt mensen de hand om een deze eerste de stap te zetten. Case 1: het op tv Kimberly vs. Angela (vriendinnen) Kimberly (21) met en een Angela (23) zijn de sinds de een middelbare school dikke vrienden en delen op tv vanaf dat moment van de lief en leed met de elkaar. Dit in verandert allemaal wanneer Kimberly een tijdens relatie krijgt. door Angela en het het vriendje van Kimberly tijdens liggen elkaar van namelijk niet zo. Het werd zelfs in door zo erg dat de door vriend van Kimberly liever een niet meer had dat het het de vriendinnen elkaar door nog zagen. Wanneer naar Kimberly 2 jaar tijdens geleden bevalt van haar tijdens dochtertje en Angela heel op graag langs wil in komen, gaat op tv het mis. Via een sms op tv laat Kimberly tijdens weten dat Angela van niet meer welkom is op bij haar en tijdens haar door vriend. Vanaf dat moment van is ze Angela met kwijt. in Kimberly heeft enorm in veel spijt van deze een sms en tijdens wil haar dat graag op tv laten weten. de Case 2: Albert vs Joice op uit en Patrick (vader en tijdens kinderen) Albert door is in 2001 gescheiden van zijn tijdens op vrouw waar hij drie kinderen uit mee heeft: op tv Patrick (27), Joice uit (23) en Isabel (17). De de kinderen gaven van aan dat op tv ze bij hun naar vader wilde blijven wonen, maar uit de dit ging niet omdat op tv Albert destijds in in een stacaravan de woonde en veel met nachtdiensten moest werken. Nadat zijn het dochters uit een weekend bij hem waren in geweest en niet meer het van terug wilden naar hun de moeder zijn op tv ze bij hem op blijven wonen. Met zijn zoon in werd het contact de steeds minder omdat hij naar door het druk had met voetbal in en bijbaantjes. van Albert vond het belangrijk op tv dat de tijdens kinderen het contact met hun op moeder onderhielden. uit Ondanks door dat de kinderen met het niet wilde, `verplichtte´ hij naar ze wel van om naar haar toe in te gaan. Op een de dag zijn op tv de naar rollen ineens omgedraaid en wil Joice door niet met meer terug naar het Albert. Albert heeft op nu spijt dat hij zijn op zoon een Patrick niet heeft met meegenomen na de scheiding en van dat van hij zijn dochter Joice een verplichtte uit om bij haar moeder langs tijdens te gaan. Inmiddels heeft uit een hij ze beiden al uit bijna 10 jaar niet tijdens meer gezien. op tv Willen zij hem vanavond met weer onder ogen in komen?

Case op 1: Chantal vs. Samantha in (zussen) Chantal heeft haar een jongere een zusje Samantha al op 11 jaar niet meer de gezien. op Na de scheiding van hun ouders met bleven de met meiden bij hun moeder op wonen. De in zussen in hadden een haat-liefde uit band. Samantha ging haar van zus steeds meer pesten. Op in in een dag is de maat door vol en vertelt hun met moeder door dat het beter is op tv als Samantha bij van op haar vader gaat in wonen. Chantal liet Samantha via met een voicemail weten op dat ze blij op tv was dat ze in opgerot was. op Pas na een door jaar ging Chantal haar zusje tijdens van missen en probeerde ze weer contact op tv met op tv haar te krijgen, maar van Samantha met moet daar niks van de weten. Chantal de heeft spijt dat ze 11 een jaar geleden zo lang de niks van zich met heeft laten horen. op tv Kan Samantha op tv haar in zus nu vergeven of is naar Chantal te laat? het Case 2: Jimmy vs. een Demi door (vader en in dochter) Als Demi 11 door jaar is op besluiten haar ouders te scheiden. door Haar vader heeft binnen een een tijdens maand een nieuwe met relatie. Zijn door nieuwe vriendin heeft 2 dochters. van Demi blijft bij haar een moeder wonen, op maar komt ook uit regelmatig bij haar van vader door thuis. Dit gaat door erg goed, maar na een het tijd ontstaan het er irritaties uit tussen Demi en het een van de dochters door van de nieuwe vriendin van met haar door vader. De bom barst als de met Demi met een aantal vrienden van bij naar het huis van haar met vader aankomt en in de andere dochter haar naar vraagt, wat van doe jij hier?! met Demi antwoordt tijdens dat het ook haar huis van is. Er ontstaat een door de ruzie en als de haar vader Jimmy uit hier lucht van naar krijgt, heeft Demi het gevoel dat het het haar vader kiest naar voor zijn nieuwe gezin. Demi met voelt zich op op de tweede plaats de gezet. van Jimmy probeert van de alles, maar kan niet meer het tot van Demi doordringen. Lukt het John een om de tijdens boodschap over te tijdens brengen?

Angelique Steenbergen Vier het jaar lang is in Angelique door verslaafd geweest met aan cocaïne. Op tijdens een gegeven moment wordt zij het haar huis met uitgezet en op kan ze niet meer van voor haar 2 kinderen, met Angela en Remy, zorgen. een op tv Zij gaan bij hun opa naar en oma wonen en een Angelique belooft ze in weer de op te halen als door ze van de drugs tijdens af in is. Inmiddels is Angelique op 11 jaar tijdens clean en de heeft ze haar zoon op tv weer terug in de haar leven. van Haar dochter, Angela, een wil tot op de op dag van uit vandaag niks met een haar moeder te maken hebben. Vanavond naar gaat de Angelique het spijt me van zeggen voor de pijn naar tijdens en het verdriet dat met ze haar dochter heeft aangedaan. van Zou Angela de na 9 jaar de geen contact, haar tijdens moeder kunnen door vergeven?

Een jaar door geleden met leren Peter en Kelly elkaar uit kennen. Ze naar zijn zo verliefd dat ze in een zich na een half jaar naar verloven. Kelly een woont in Breda op tv en Peter in uit Amsterdam. Ze willen graag bij tijdens elkaar zijn uit en daarom gaat de van een 20-jarige Kelly bij Peter wonen. tijdens De ouders van door Kelly vinden in dit goed mits zij de goed contact blijven het houden met op tv hen. In een de relatie van Peter en op tv Kelly ontstaat steeds vaker van van onenigheid. Soms loopt dit zo een hoog uit op dat het van op een woordenwisseling naar met fysiek geweld het gaat. Omdat Peter en van Kelly zo goed contact onderhielden op tv de met haar ouders waren zij op tv ook in op de hoogte op tv van de ruzies. Afgelopen zomer tijdens loopt de uit ruzie zo in erg uit de hand dat de op ouders van van Kelly besluiten van haar op te naar halen in Amsterdam. Kelly de koos voor haar naar ouders naar en verbrak de relatie met uit Peter. door Na een korte in tijd zochten Peter en naar Kelly elkaar toch weer op. op De relatie op tv was naar weer een feit, het maar haar ouders willen het er niks een van weten. Peter door ziet zijn toekomst op samen met Kelly, maar het naar is lastig zonder de met op goedkeuring van haar ouders. Vandaag op tv wil Peter de het spijt op me zeggen tegen zijn schoonouders voor van het geweld dat op hij hun dochter op tv heeft aangedaan. op Hij hoopt uit dat ze de excuses het accepteren en dat zij uit weer achter hun op door relatie staan.

Hét tijdens human interest programma waarin verzoeningspogingen een na van langslepende familie- en/of vriendenruzies met centraal een staan. Vredestichter John het Williams brengt mensen weer bij elkaar een die op gespannen door voet op leven met elkaar. tijdens Een serieus meningsverschil, een tijdens diepe teleurstelling, een het verlies van vertrouwen: tijdens er zijn vele tijdens redenen om de te breken met in iemand. Maar vaak op tv zijn er zelfs uit betere redenen om op weer bij elkaar te naar een komen. En dan is de `het spijt me´ op zeggen alles wat nodig uit is, tijdens maar tegelijkertijd ook in ontzettend moeilijk. John reikt mensen uit de in hand om deze eerste stap van te zetten. Inhoud: van Nadia vs. Celine (moeder met & dochter) met Nadia uit woonde na een scheiding een in goede harmonie samen met op de haar dochter Celine. Het noodlot sloeg een toe van en Nadia op kreeg een auto-ongeluk door dat zowel psychisch tijdens als fysiek een tijdens flinke nasleep had. Nadia begon steeds uit het meer te drinken op tv en raakte verslaafd, door Celine was toen 18 jaar oud. een Onder invloed uit van drank naar en drugs raakte hun relatie op tv verstoord van en ontstonden ruzies. Celine een kreeg een Portugese vriend tijdens en is met naar hem met vijf jaar geleden door vertrokken naar Portugal. Vanavond van wil Nadia een het spijt me zeggen voor met tijdens de periode waarin zij aan in de drank van verslaafd was en haar dochter op tv het veel pijn en tijdens verdriet heeft gedaan. John start de een zoektocht in tijdens Lissabon op tv naar Celine om de boodschap over een te brengen op Suzanne vs. naar Annette (zussen) de Suzanne en Annette hebben van al veel tijdens meegemaakt in hun leven. tijdens Ze hebben sinds het hun derde en uit vierde jaar in van veel verschillende naar pleegtehuizen het en pleeggezinnen gewoond, naar maar nooit samen. Suzanne tijdens ging op haar 16e weer tijdens uit bij haar biologische moeder het en haar tante wonen door om met voor ze te zorgen. Beiden waren in namelijk naar erg ziek. de In december 2010 uit overleed hun moeder en een 3 maanden op tv later overleed ook op tv hun tante. Vanaf dat moment van hadden Suzanne de en Annette met alleen elkaar nog. Suzanne stelde de voor de om samen te gaan naar wonen in Den met Helder en haar zus door stemde in, maar Anke door kon er niet uit door aarden. Er ontstonden ruzies en in er was zelfs een op tv handgemeen. De datum de dat het hun tante uitgestrooid op zou worden hield uit Suzanne achter voor Annette uit en sindsdien hebben ze met elkaar niet meer het gezien. Suzanne wil van het spijt me een zeggen voor de met verwijten van die ze het heeft gemaakt en op tv hoopt na vanavond een nieuwe van start te kunnen de maken met Annette en de een echte zussenband een op te een bouwen

mei 2019
25-10-2012 20:33

Aflevering 8

Het Spijt Me - Aflevering 8

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

18-10-2012 20:31

Aflevering 7

Het Spijt Me - Aflevering 7

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

11-10-2012 20:30

Aflevering 6

Het Spijt Me - Aflevering 6

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

04-10-2012 20:31

Aflevering 5

Het Spijt Me - Aflevering 5

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

24-11-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 5

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 5

Case 1: Chantal vs. Samantha (zussen) Chantal heeft haar jongere zusje Samantha al 11 jaar niet meer gezien. Na de scheiding van hun ouders bleven de meiden bij hun moeder wonen. De zussen hadden een haat-liefde band. Samantha ging haar zus...

17-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 4

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 4

Angelique Steenbergen Vier jaar lang is Angelique verslaafd geweest aan cocaïne. Op een gegeven moment wordt zij haar huis uitgezet en kan ze niet meer voor haar 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. Zij gaan bij hun opa en oma wonen en Angel...

10-11-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 3

Een jaar geleden leren Peter en Kelly elkaar kennen. Ze zijn zo verliefd dat ze zich na een half jaar verloven. Kelly woont in Breda en Peter in Amsterdam. Ze willen graag bij elkaar zijn en daarom gaat de 20-jarige Kelly bij Peter wonen. D...

03-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 2

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-10-2012 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord