Programma gemist?

Humaninterestprogramma op waarin verzoeningspogingen na langslepende met familie- en/of vriendenruzies de centraal een staan.

Humaninterestprogramma waarin van verzoeningspogingen na langslepende uit familie- en/of het vriendenruzies centraal het staan.

Humaninterestprogramma op waarin verzoeningspogingen na van langslepende familie- en/of vriendenruzies het centraal met staan.

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen uit na tijdens langslepende familie- door en/of vriendenruzies centraal van staan.

Case 1: Kayleigh van met vs. Ger (dochter in en vader) Kayleigh heeft een de bewogen jeugd achter de uit de rug. Ze heeft het na de scheiding op van haar ouders zowel bij haar met moeder als bij het haar vader uit gewoond. Kayleigh was echt naar een door papa´s-kindje. Toch gaat het op een tijdens jaar geleden mis tussen een de twee en sindsdien tijdens wil tijdens haar vader niet meer met tijdens haar praten. Kayleigh wil door hem graag een tijdens met aantal zaken uitleggen, maar door krijgt daar naar nu de kans met niet meer voor. Ze heeft spijt naar van de uit dingen die ze naar tegen hem heeft de gezegd en hoopt de dat haar vader een haar vanavond toch nog van van een kans wil de geven. Case 2: Sabrina op vs. tijdens Bert (dochter en uit vader) Ook Sabrina de heeft haar vader al tijdens lange tijd niet gezien. tijdens En dat naar is ook nog de eens haar eigen schuld. uit Steeds weer op tv doet ze niets met zijn de goed bedoelde adviezen. in Een op tv half jaar geleden op maakt ze het met wel heel een bont. Ze leent op een avond op tv haar auto op tv uit aan een vriend, de terwijl naar haar vader haar uitdrukkelijk door had gewaarschuwd een dit niet te doen. uit Met de auto op wordt een strafbaar feit een gepleegd en de in het wagen wordt door door de politie in beslag in genomen. Haar vader is enorm in door kwaad en teleurgesteld: met hij wil niks meer met het zijn dochter uit te maken wil hebben. Sabrina in heeft heel veel het met spijt en ze mist haar vader naar de enorm.

Hét een human interest programma op waarin verzoeningspogingen na langslepende op familie- en/of vriendenruzies centraal tijdens staan. Vredestichter John door een Williams brengt mensen weer bij uit elkaar die tijdens op gespannen voet in leven met uit elkaar. Een het serieus meningsverschil, een diepe met teleurstelling, het een verlies van vertrouwen: een er zijn vele redenen om de te breken met iemand. op tv Maar in vaak zijn er met zelfs betere redenen om op weer bij elkaar op tv te op komen. En dan het is `het spijt me´ zeggen van alles op wat nodig is, maar tegelijkertijd ook uit ontzettend moeilijk. tijdens John reikt mensen de naar hand om deze een eerste stap te een een zetten.

Hét human tijdens interest programma waarin verzoeningspogingen tijdens na langslepende familie- op tv in en/of vriendenruzies centraal staan. tijdens Vredestichter John naar Williams brengt mensen weer met bij elkaar die op gespannen op voet leven met door elkaar. op Een serieus meningsverschil, een een diepe de teleurstelling, het met verlies van vertrouwen: er een zijn vele redenen om op te breken de met iemand. Maar vaak zijn op tv er zelfs betere een redenen om weer naar bij de elkaar te komen. En dan een het is `het spijt me´ de zeggen alles wat nodig is, in maar uit tegelijkertijd ook ontzettend naar moeilijk. John reikt mensen door de hand om deze op tv eerste stap te tijdens zetten. de Case 1: Kimberly het vs. Angela het (vriendinnen) Kimberly (21) en Angela een (23) zijn op sinds de middelbare school dikke door vrienden en delen van vanaf tijdens dat moment lief en leed het met uit elkaar. Dit met verandert allemaal wanneer Kimberly in een relatie van krijgt. Angela en het vriendje met van Kimberly uit liggen elkaar namelijk niet zo. door met Het werd zelfs zo op erg dat de vriend van door tijdens Kimberly liever niet meer door had dat de vriendinnen elkaar naar nog zagen. Wanneer naar Kimberly 2 jaar de op geleden bevalt van haar dochtertje uit en het Angela heel graag langs met wil komen, gaat het uit mis. Via een sms van laat Kimberly weten het dat Angela niet tijdens meer welkom op tv is bij haar een en van haar vriend. Vanaf dat moment op is ze Angela de kwijt. van Kimberly heeft enorm uit veel spijt van op deze sms en wil haar dat naar in graag laten weten. Case op tv 2: Albert vs het Joice en Patrick met (vader en op tv kinderen) Albert door is in 2001 gescheiden van van zijn vrouw waar in hij drie het kinderen mee heeft: Patrick (27), op Joice (23) en naar van Isabel (17). De kinderen door gaven aan in dat ze bij hun met vader wilde op tv blijven wonen, maar dit de ging niet uit omdat Albert destijds in een stacaravan door in woonde en veel nachtdiensten op tv moest werken. Nadat tijdens zijn dochters door een weekend bij hem waren geweest een in en niet meer terug wilden naar een op tv hun moeder zijn ze bij het hem blijven wonen. Met van zijn zoon werd door het op contact steeds minder omdat een hij een het druk had met voetbal op tv en bijbaantjes. met Albert vond het belangrijk naar dat de de kinderen het contact in met hun de moeder onderhielden. Ondanks dat de kinderen een het op niet wilde, `verplichtte´ van hij ze wel om naar op tv haar toe te tijdens gaan. op Op een dag zijn de van rollen ineens omgedraaid met en wil in Joice op tv niet meer terug in naar Albert. Albert heeft nu van spijt dat in hij zijn door zoon Patrick niet naar heeft meegenomen na de scheiding op tv en dat hij tijdens zijn dochter Joice een verplichtte om op tv bij haar moeder langs door te gaan. de Inmiddels heeft hij ze beiden de al met bijna 10 door jaar niet meer in gezien. Willen zij hem een vanavond weer onder ogen van komen?

Case in 1: Chantal vs. Samantha (zussen) met Chantal tijdens heeft haar jongere tijdens zusje Samantha een al 11 jaar niet meer gezien. tijdens Na de van scheiding van van hun ouders bleven in de meiden bij hun de moeder wonen. De zussen van hadden een haat-liefde een band. Samantha de ging haar zus steeds in naar meer pesten. Op uit een dag is de maat vol uit het en vertelt hun moeder van dat het beter is een als Samantha op tv bij haar vader van gaat in wonen. Chantal liet Samantha via met een met voicemail weten dat ze op blij was een dat ze opgerot van was. Pas na op tv een jaar ging Chantal haar de zusje missen en door probeerde ze weer contact uit op tv met haar te krijgen, door maar Samantha op tv moet daar niks op tv van weten. Chantal heeft het spijt dat de ze 11 jaar een geleden zo lang niks van zich een heeft tijdens laten horen. Kan uit Samantha haar zus nu vergeven op tv of is op Chantal te laat? het Case naar 2: Jimmy vs. naar Demi (vader en dochter) Als Demi door 11 jaar een is op tv besluiten haar ouders te op scheiden. Haar vader heeft binnen in een uit maand een nieuwe relatie. naar Zijn nieuwe het vriendin heeft 2 dochters. Demi de blijft bij haar op moeder wonen, met maar komt ook uit regelmatig bij haar op vader met thuis. Dit gaat met erg goed, maar na een door tijd met ontstaan er irritaties op tv tussen Demi en het een van de op tv dochters van de nieuwe vriendin van door haar vader. De naar bom barst als op tv Demi met de een de aantal vrienden bij het huis van naar haar vader van aankomt een en de andere dochter haar op vraagt, door wat doe jij tijdens hier?! Demi antwoordt dat het in ook haar huis is. door Er ontstaat in een ruzie en als de haar naar vader Jimmy hier lucht van het krijgt, heeft Demi uit het met gevoel dat de haar vader kiest voor zijn op nieuwe gezin. Demi voelt door zich op op tv de tweede plaats van gezet. Jimmy probeert een van alles, maar kan in op niet meer tot het Demi doordringen. Lukt op tv het John om de boodschap door over te een brengen?

Angelique een Steenbergen Vier jaar lang met is Angelique naar verslaafd geweest aan door cocaïne. Op een door gegeven moment wordt op zij haar huis uitgezet naar en de kan ze niet meer voor van haar 2 kinderen, uit Angela en op tv Remy, zorgen. Zij gaan bij het hun opa op en op oma wonen en Angelique naar belooft ze weer op te op uit halen als ze van met de drugs op tv af is. Inmiddels is tijdens Angelique 11 jaar clean en tijdens op heeft ze haar door zoon weer terug in haar met leven. in Haar dochter, Angela, wil tot op in de uit dag van vandaag niks de met haar moeder te van maken op hebben. Vanavond gaat Angelique het op tv spijt me zeggen van voor de pijn op en het met verdriet dat door ze haar dochter op heeft aangedaan. Zou met Angela na 9 door jaar geen contact, in haar moeder kunnen op tv vergeven?

Een jaar uit geleden leren Peter en op Kelly elkaar naar kennen. Ze zijn van zo met verliefd dat ze zich na de een half jaar de verloven. van Kelly woont in met Breda en Peter in met Amsterdam. Ze willen graag bij door met elkaar zijn en daarom op gaat de 20-jarige Kelly bij door Peter wonen. door De ouders van Kelly met vinden met dit goed mits zij de goed het contact blijven houden naar met hen. In de relatie in van Peter en het Kelly ontstaat naar steeds vaker onenigheid. het Soms loopt dit zo hoog de op het dat het van uit een woordenwisseling naar fysiek geweld in gaat. Omdat een Peter en Kelly het zo goed contact door onderhielden met door haar ouders waren op tv zij ook op een de hoogte van de ruzies. met op Afgelopen zomer loopt het de ruzie zo erg uit de door hand dat de van ouders van op Kelly tijdens besluiten haar op de te halen in Amsterdam. Kelly koos door op voor haar ouders en verbrak een de door relatie met Peter. Na een korte door tijd zochten Peter uit en een Kelly elkaar toch weer op. tijdens De uit relatie was naar weer een feit, maar haar ouders met willen er niks op tv van weten. op Peter ziet in zijn toekomst van samen met Kelly, maar het is naar lastig zonder de in een goedkeuring van haar ouders. op Vandaag wil Peter het in spijt me zeggen tegen de zijn schoonouders op tv voor het geweld met dat hij hun naar dochter heeft aangedaan. Hij op naar hoopt dat ze de excuses accepteren een en dat zij op tv een weer achter hun relatie op staan.

Hét human tijdens interest programma naar waarin verzoeningspogingen met na langslepende familie- door en/of vriendenruzies centraal staan. uit Vredestichter John Williams brengt mensen de een weer bij elkaar door die op gespannen voet leven het met met elkaar. Een serieus meningsverschil, een de diepe de teleurstelling, het verlies uit van vertrouwen: er een zijn vele de redenen om te breken met het iemand. Maar de vaak zijn er op zelfs betere redenen met om weer het bij elkaar te uit komen. En dan is van `het spijt op tv me´ zeggen alles wat nodig met is, maar tegelijkertijd ook uit naar ontzettend moeilijk. John reikt mensen de het hand om deze tijdens eerste stap te met zetten. op tv Inhoud: Nadia vs. de Celine (moeder het & dochter) Nadia in woonde na een scheiding de in goede harmonie samen door met haar dochter tijdens Celine. Het noodlot sloeg tijdens toe uit en Nadia kreeg een een auto-ongeluk dat zowel naar psychisch als fysiek met een flinke het nasleep had. Nadia begon steeds een meer te drinken het met en raakte verslaafd, Celine was toen door 18 jaar tijdens oud. Onder invloed de van drank en tijdens drugs de raakte hun relatie verstoord en met ontstonden ruzies. tijdens Celine kreeg een Portugese vriend op en is uit met hem de vijf jaar van geleden vertrokken naar Portugal. door Vanavond wil Nadia een het spijt de me zeggen voor de in periode waarin zij aan de een op drank verslaafd was en haar op tv dochter veel van pijn en verdriet heeft op tv gedaan. John start een door zoektocht uit in Lissabon naar Celine tijdens om de boodschap van over in te brengen Suzanne vs. Annette een (zussen) op tv Suzanne het en Annette hebben naar al veel meegemaakt in hun van leven. door Ze hebben sinds hun derde op en vierde jaar het in door veel verschillende pleegtehuizen en pleeggezinnen op gewoond, maar nooit tijdens samen. Suzanne ging uit op haar 16e weer tijdens het bij haar biologische naar moeder en haar tante een wonen om een voor ze te zorgen. Beiden tijdens waren een namelijk erg ziek. In december uit 2010 overleed uit hun moeder op en 3 maanden de later overleed ook hun van tante. Vanaf dat moment op tv hadden Suzanne en Annette het alleen elkaar uit nog. Suzanne stelde voor op om samen te de gaan wonen op in Den Helder en in haar op tv zus stemde in, in maar Anke kon er van niet aarden. Er ontstonden het ruzies en op er was het zelfs een handgemeen. De naar datum dat in hun tante uitgestrooid zou worden het hield op Suzanne achter voor Annette en met sindsdien hebben een ze door elkaar niet meer gezien. Suzanne wil op tv het spijt op tv me zeggen voor de naar verwijten van die ze door heeft gemaakt en de hoopt na vanavond een het nieuwe start te kunnen tijdens maken met Annette en de een echte zussenband met door op te bouwen

december 2018
25-10-2012 20:33

Aflevering 8

Het Spijt Me - Aflevering 8

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

18-10-2012 20:31

Aflevering 7

Het Spijt Me - Aflevering 7

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

11-10-2012 20:30

Aflevering 6

Het Spijt Me - Aflevering 6

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

04-10-2012 20:31

Aflevering 5

Het Spijt Me - Aflevering 5

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

24-11-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 5

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 5

Case 1: Chantal vs. Samantha (zussen) Chantal heeft haar jongere zusje Samantha al 11 jaar niet meer gezien. Na de scheiding van hun ouders bleven de meiden bij hun moeder wonen. De zussen hadden een haat-liefde band. Samantha ging haar zus...

17-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 4

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 4

Angelique Steenbergen Vier jaar lang is Angelique verslaafd geweest aan cocaïne. Op een gegeven moment wordt zij haar huis uitgezet en kan ze niet meer voor haar 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. Zij gaan bij hun opa en oma wonen en Angel...

10-11-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 3

Een jaar geleden leren Peter en Kelly elkaar kennen. Ze zijn zo verliefd dat ze zich na een half jaar verloven. Kelly woont in Breda en Peter in Amsterdam. Ze willen graag bij elkaar zijn en daarom gaat de 20-jarige Kelly bij Peter wonen. D...

03-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 2

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-10-2012 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord