Programma gemist?

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen de na langslepende door familie- en/of vriendenruzies centraal op tv met staan.

Humaninterestprogramma naar waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- in en/of met vriendenruzies centraal het staan.

Humaninterestprogramma een waarin verzoeningspogingen na langslepende naar familie- en/of vriendenruzies centraal in de staan.

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen de na tijdens langslepende familie- en/of in vriendenruzies centraal uit staan.

Case 1: Kayleigh uit vs. Ger (dochter het en vader) Kayleigh op tv heeft een een bewogen jeugd achter de de rug. door Ze heeft het na de scheiding met van haar ouders met zowel bij haar moeder als bij op haar van vader gewoond. op tv Kayleigh was echt een papa´s-kindje. een Toch gaat het het een van jaar geleden mis tussen de twee uit de en sindsdien wil haar vader op tv niet meer op tv met haar de praten. Kayleigh wil hem graag een een aantal zaken uitleggen, door op maar krijgt daar nu de een kans een niet meer voor. Ze op tv heeft spijt van op de dingen die ze tegen met op hem heeft gezegd door en hoopt dat haar op tv vader haar vanavond toch uit nog een in kans wil naar geven. Case 2: uit Sabrina vs. Bert (dochter in en vader) Ook Sabrina uit heeft de haar vader al op tv lange tijd niet gezien. op tv En in dat is ook nog eens in haar eigen schuld. op tv Steeds weer doet ze op niets uit met zijn goed bedoelde naar adviezen. Een tijdens half jaar geleden maakt het ze het de wel heel bont. naar Ze leent op een de avond haar auto tijdens uit aan een een vriend, terwijl haar vader het haar uitdrukkelijk de had gewaarschuwd dit niet in te doen. Met op tv de een auto wordt een de strafbaar feit het gepleegd en de wagen wordt naar door de politie op tv in beslag in genomen. Haar de vader is enorm kwaad en teleurgesteld: naar hij door wil niks uit meer met zijn dochter te maken naar wil hebben. Sabrina in heeft op tv heel veel spijt en ze door mist op tv haar vader een enorm.

Hét met human interest programma tijdens waarin verzoeningspogingen na langslepende naar familie- en/of de vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John in Williams brengt mensen uit weer bij elkaar van die in op gespannen voet het leven met elkaar. naar Een op serieus meningsverschil, een diepe uit teleurstelling, het verlies van uit vertrouwen: er zijn met vele redenen op tv om te breken het met iemand. Maar vaak zijn het er zelfs betere op tv redenen om in weer bij elkaar met te komen. En op dan is `het spijt door me´ zeggen van alles wat nodig is, door maar een tegelijkertijd ook ontzettend met moeilijk. John reikt mensen uit de het hand om deze eerste stap op te op zetten.

Hét naar human interest programma waarin verzoeningspogingen door na in langslepende familie- en/of in vriendenruzies centraal staan. Vredestichter de John Williams brengt mensen door weer van bij elkaar in die op gespannen voet leven met de van elkaar. Een serieus naar meningsverschil, een diepe naar teleurstelling, het verlies van een vertrouwen: er zijn vele tijdens redenen om te op tv breken op tv met iemand. een Maar vaak zijn er door zelfs betere naar redenen om weer bij elkaar het te komen. En met dan het is `het spijt me´ zeggen naar alles wat nodig is, een maar tegelijkertijd op ook ontzettend op moeilijk. John reikt mensen een de hand om deze naar eerste stap uit te naar zetten. Case 1: Kimberly naar vs. Angela (vriendinnen) Kimberly (21) met en Angela in (23) zijn van sinds de met middelbare school dikke vrienden en delen tijdens een vanaf dat moment lief en leed het met van elkaar. Dit verandert allemaal wanneer tijdens Kimberly een naar relatie krijgt. Angela tijdens en het naar vriendje van Kimberly in liggen elkaar namelijk niet de zo. Het met werd zelfs zo op erg dat de vriend de van Kimberly van liever niet meer had dat het de vriendinnen in elkaar nog zagen. Wanneer op Kimberly 2 jaar met geleden een bevalt van haar dochtertje en het Angela heel met graag van langs wil komen, gaat het mis. op tv Via de een sms laat uit Kimberly weten dat Angela niet de in meer welkom is in bij haar en haar vriend. op tv Vanaf dat moment is uit ze Angela kwijt. door Kimberly heeft door enorm veel spijt van een op tv deze sms en in wil haar dat graag laten tijdens weten. tijdens Case 2: Albert vs Joice op en op tv Patrick (vader en kinderen) op Albert is in naar 2001 van gescheiden van zijn vrouw waar op tv hij drie het kinderen mee heeft: door Patrick (27), Joice in (23) en Isabel (17). De een het kinderen gaven aan in dat ze bij hun vader uit wilde blijven in wonen, maar dit ging niet uit omdat Albert destijds tijdens in een op stacaravan woonde in en veel nachtdiensten moest de werken. Nadat zijn van dochters een weekend bij op tv tijdens hem waren geweest en niet meer een de terug wilden naar hun moeder tijdens zijn ze bij hem in in blijven wonen. Met zijn op tv zoon werd het contact steeds een minder op tv omdat hij in het druk had tijdens met voetbal en bijbaantjes. Albert de vond het belangrijk met dat de tijdens kinderen het uit contact met hun met moeder onderhielden. Ondanks op dat de kinderen het niet wilde, door `verplichtte´ op tv hij ze wel van om naar haar toe in te gaan. naar Op een dag zijn de uit rollen ineens op omgedraaid naar en wil Joice het niet meer terug van naar Albert. Albert heeft uit nu spijt in dat hij zijn naar zoon Patrick niet heeft een meegenomen na de scheiding van en dat hij door zijn dochter het Joice verplichtte om in bij haar moeder een langs te gaan. Inmiddels heeft op hij ze beiden het tijdens al bijna 10 jaar niet van meer gezien. op tv Willen zij hem vanavond door weer onder ogen door komen?

Case op tv 1: Chantal vs. Samantha (zussen) de een Chantal heeft haar door jongere zusje Samantha al 11 jaar tijdens niet uit meer gezien. Na de scheiding tijdens van in hun ouders uit bleven de meiden bij hun door moeder wonen. De met zussen hadden een van haat-liefde band. Samantha de ging haar zus de steeds meer pesten. door Op van een dag is de met maat vol en tijdens vertelt hun moeder dat het met op tv beter is als naar Samantha bij haar tijdens vader gaat een wonen. Chantal liet Samantha via een van voicemail weten een dat ze in blij was dat ze opgerot door was. Pas na op tv een door jaar ging Chantal door haar zusje missen van en probeerde ze weer contact met uit met haar te door krijgen, maar Samantha moet een daar niks van naar weten. Chantal heeft spijt dat tijdens ze 11 met jaar het geleden zo lang niks in van zich heeft laten op tv horen. Kan door Samantha haar zus nu vergeven tijdens of is door Chantal te laat? met Case 2: Jimmy een vs. Demi (vader met en dochter) door Als Demi 11 jaar een is besluiten haar ouders tijdens van te scheiden. Haar op tv vader heeft binnen het een maand een nieuwe relatie. Zijn het nieuwe vriendin van heeft 2 een dochters. Demi blijft een bij haar moeder wonen, een maar tijdens komt ook regelmatig door bij haar vader thuis. Dit gaat de erg een goed, maar na een van tijd ontstaan er tijdens irritaties het tussen Demi en een van tijdens de dochters in van de een nieuwe vriendin van haar met vader. De bom barst als naar Demi met een een aantal vrienden de bij het huis van het haar tijdens vader aankomt en uit de andere dochter haar vraagt, naar wat doe jij van hier?! Demi de antwoordt de dat het ook haar huis het is. Er ontstaat in een een ruzie en als haar vader Jimmy op hier lucht uit van krijgt, heeft van Demi het op gevoel dat de haar vader kiest een voor zijn nieuwe gezin. Demi een voelt zich van op de tweede tijdens plaats gezet. Jimmy op tv probeert van alles, maar kan een niet meer de tot Demi doordringen. Lukt uit het John om in de boodschap over op tv het te brengen?

Angelique van Steenbergen Vier jaar van lang is Angelique tijdens verslaafd geweest aan cocaïne. een Op in een gegeven moment wordt naar zij haar huis uitgezet naar en kan met ze niet meer door voor haar een 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. in Zij gaan de bij hun opa en met oma uit wonen en Angelique belooft het ze weer uit op te halen een als ze naar van de drugs het af is. Inmiddels is Angelique op 11 jaar clean uit en heeft naar ze haar zoon het weer terug naar in haar leven. Haar uit dochter, Angela, wil tot tijdens op de dag van uit vandaag van niks met in haar moeder te maken hebben. Vanavond op tv gaat Angelique uit het een spijt me zeggen voor tijdens de pijn en met het verdriet dat ze haar uit dochter op tv heeft aangedaan. Zou Angela na een 9 tijdens jaar geen een contact, haar moeder kunnen van vergeven?

Een jaar naar geleden leren een Peter en Kelly naar elkaar kennen. Ze zijn tijdens zo verliefd op dat ze zich na een naar half jaar de verloven. Kelly woont in naar Breda op tv en Peter in Amsterdam. tijdens Ze willen graag een bij elkaar zijn uit en de daarom gaat de tijdens 20-jarige Kelly bij Peter wonen. het De ouders van in Kelly het vinden dit goed mits het zij goed contact een blijven houden met het hen. In de relatie op van met Peter en Kelly met ontstaat steeds vaker onenigheid. van Soms loopt dit op zo hoog op uit dat het van tijdens een woordenwisseling naar fysiek van geweld gaat. van Omdat Peter op tv en Kelly zo goed de contact onderhielden met naar haar ouders waren zij ook uit op de in hoogte van de ruzies. naar Afgelopen zomer naar loopt op de ruzie zo erg uit een de hand dat de naar ouders van Kelly met besluiten haar de op te halen de in naar Amsterdam. Kelly koos een voor haar ouders uit en verbrak de relatie met een Peter. Na een korte naar tijd het zochten Peter en Kelly elkaar het toch weer op. door De uit relatie was weer een feit, met maar naar haar ouders willen er door niks van naar weten. Peter ziet de zijn toekomst samen met tijdens Kelly, maar het is de lastig met zonder de goedkeuring van een haar ouders. Vandaag wil het uit Peter het spijt me zeggen naar tegen zijn schoonouders voor de het geweld dat in hij door hun dochter heeft aangedaan. het Hij hoopt dat ze het de excuses accepteren van en uit dat zij weer achter een hun relatie op staan.

Hét door human interest tijdens programma waarin verzoeningspogingen na een langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal uit staan. Vredestichter op John het Williams brengt mensen door weer bij elkaar die op gespannen het voet een leven met in elkaar. Een serieus met meningsverschil, een diepe teleurstelling, het uit verlies van vertrouwen: op tv er uit zijn vele redenen met om te breken met het iemand. Maar vaak door zijn er zelfs betere naar redenen om met weer de bij elkaar te komen. En de dan is `het spijt de me´ op zeggen alles op tv wat nodig is, naar maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John van reikt uit mensen de hand om tijdens deze eerste stap tijdens te zetten. Inhoud: naar Nadia vs. Celine (moeder van het & dochter) Nadia woonde na een naar scheiding in goede naar tijdens harmonie samen met haar dochter het Celine. Het noodlot sloeg op tv toe en Nadia in kreeg een auto-ongeluk op dat zowel psychisch een als fysiek een een flinke op tv nasleep had. Nadia het begon steeds meer door te drinken en van raakte verslaafd, Celine was toen van met 18 jaar oud. in Onder invloed van drank en drugs uit raakte hun van relatie op tv verstoord en ontstonden op tv ruzies. Celine kreeg een Portugese op vriend en is met op hem de vijf jaar met geleden vertrokken naar een Portugal. Vanavond wil Nadia het een spijt me van zeggen voor de periode een waarin naar zij aan de drank uit verslaafd was en met haar dochter veel de pijn en verdriet in heeft gedaan. John op start een tijdens zoektocht in Lissabon naar de Celine om de het boodschap over te van brengen Suzanne vs. Annette uit (zussen) het Suzanne en tijdens Annette hebben een al veel meegemaakt in hun leven. op Ze van hebben sinds hun van derde en vierde jaar in in veel verschillende pleegtehuizen het en op pleeggezinnen gewoond, maar nooit de samen. Suzanne het ging op haar op 16e weer bij haar op biologische moeder en haar naar tante wonen tijdens om een voor ze te door zorgen. Beiden waren namelijk erg de ziek. in In december 2010 op tv overleed hun moeder en 3 maanden het later overleed ook met hun op tante. Vanaf dat moment het hadden uit Suzanne en Annette alleen op elkaar nog. Suzanne stelde met voor om samen de te het gaan wonen in Den naar Helder en haar zus stemde op in, maar van Anke kon er niet het aarden. Er ontstonden het ruzies en met er een was zelfs een handgemeen. van De datum dat hun tante met op tv uitgestrooid zou worden hield Suzanne een achter op voor Annette en sindsdien hebben ze in de elkaar niet meer uit gezien. Suzanne wil de het spijt me zeggen voor op de verwijten die ze de heeft gemaakt en een door hoopt na vanavond een een nieuwe start uit te kunnen maken met Annette en de het een echte zussenband uit op te bouwen

maart 2019
25-10-2012 20:33

Aflevering 8

Het Spijt Me - Aflevering 8

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

18-10-2012 20:31

Aflevering 7

Het Spijt Me - Aflevering 7

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

11-10-2012 20:30

Aflevering 6

Het Spijt Me - Aflevering 6

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

04-10-2012 20:31

Aflevering 5

Het Spijt Me - Aflevering 5

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

24-11-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 5

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 5

Case 1: Chantal vs. Samantha (zussen) Chantal heeft haar jongere zusje Samantha al 11 jaar niet meer gezien. Na de scheiding van hun ouders bleven de meiden bij hun moeder wonen. De zussen hadden een haat-liefde band. Samantha ging haar zus...

17-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 4

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 4

Angelique Steenbergen Vier jaar lang is Angelique verslaafd geweest aan cocaïne. Op een gegeven moment wordt zij haar huis uitgezet en kan ze niet meer voor haar 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. Zij gaan bij hun opa en oma wonen en Angel...

10-11-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 3

Een jaar geleden leren Peter en Kelly elkaar kennen. Ze zijn zo verliefd dat ze zich na een half jaar verloven. Kelly woont in Breda en Peter in Amsterdam. Ze willen graag bij elkaar zijn en daarom gaat de 20-jarige Kelly bij Peter wonen. D...

03-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 2

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-10-2012 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord