Programma gemist?

Programma waarin op Caroline Tensen in mensen samenbrengt die iets tijdens goed door te maken hebben. Vaak is 'het de spijt me' in zeggen alles wat nodig in is, hoe moeilijk naar dat met tegelijkertijd ook in is.

Programma waarin door Caroline Tensen mensen naar samenbrengt die iets goed in te maken van hebben. naar Vaak is 'het spijt in me' zeggen alles wat nodig tijdens is, uit hoe moeilijk uit dat tegelijkertijd ook de is.

Een net volwassen van uit geworden dochter en een vader die tijdens elkaar door in haar puberteit kwijtraakten, spreken op elkaar na jaren een tijdens weer. Verder zien naar we jeugdvrienden die elkaar al 36 naar op tv jaar kennen. Door een verkeerd op tv geïnterpreteerde de app hebben ze al zeven naar jaar een geen contact.

Vanaf de vanavond is het vernieuwde Het de Spijt Me elke door woensdag om door 20:30 uur met te zien op het RTL 4. Caroline op Tensen brengt hierin mensen samen naar het die iets goed met te maken hebben. Het naar bekende bloemetje om de ruzie uit ter plaatse naar te helpen in beslechten heeft uit plaats gemaakt voor een met white room op uit neutraal terrein. Caroline brengt op tv mensen samen in deze met intieme ruimte. van Hier kan eindelijk op tv gezegd worden waar iemand op al jaren in lang mee rond naar loopt in en spijt van heeft. Zonder door afleiding, een zonder beladen plekken of tijdens andere mensen om hen heen. naar de Elkaar recht in de naar ogen kijken en zeggen op tv waar je zoveel spijt naar de van hebt. In de eerste aflevering: een in een net volwassen geworden dochter van en een vader die tijdens elkaar in in haar puberteit kwijt raakten tijdens en elkaar in al jaren met niet meer gezien hebben. En op tv jeugdvrienden die elkaar al een 36 op jaar kennen en die tijdens door een domme op tv verkeerd geïnterpreteerde op app nu naar al zeven jaar met geen contact hebben.

Humaninterestprogramma het waarin verzoeningspogingen na op langslepende familie- en/of vriendenruzies met centraal uit staan.

Humaninterestprogramma waarin tijdens verzoeningspogingen van na langslepende familie- en/of van vriendenruzies centraal door staan.

Humaninterestprogramma waarin op verzoeningspogingen na langslepende de familie- en/of vriendenruzies op centraal tijdens staan.

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen de uit na langslepende familie- en/of vriendenruzies de centraal met staan.

Case 1: de Kayleigh vs. van Ger (dochter en vader) tijdens Kayleigh heeft een bewogen op jeugd achter de op rug. Ze van heeft na de scheiding door van de haar ouders zowel bij op haar moeder in als bij haar vader door gewoond. Kayleigh was de echt een papa´s-kindje. Toch met gaat de het een jaar geleden een mis tussen uit de twee en sindsdien in wil haar op tv vader niet met meer met haar praten. Kayleigh wil op tv hem graag met een aantal zaken uitleggen, op maar krijgt daar op nu de kans tijdens de niet meer voor. de Ze heeft spijt van de de dingen die ze tegen naar op hem heeft gezegd en in hoopt dat haar vader haar in vanavond toch nog tijdens op een kans wil geven. naar Case op tv 2: Sabrina vs. tijdens Bert (dochter en uit vader) Ook Sabrina heeft naar haar vader al lange tijdens tijd niet gezien. En naar dat is het ook tijdens nog eens haar eigen schuld. Steeds met weer van doet ze niets met zijn op tv goed bedoelde naar adviezen. Een van half jaar geleden op tv maakt ze het wel heel in bont. een Ze leent door op een avond haar het auto uit aan het een vriend, terwijl op tv haar vader met haar uitdrukkelijk had gewaarschuwd door dit niet te doen. met Met de het auto wordt een strafbaar feit uit gepleegd en de een wagen wordt door het de de politie in beslag tijdens genomen. Haar vader is op tv enorm kwaad en op teleurgesteld: tijdens hij wil niks meer met naar zijn met dochter te maken wil hebben. door Sabrina heeft heel het veel de spijt en ze mist haar van vader het enorm.

Hét human interest op uit programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- de en/of vriendenruzies centraal uit staan. Vredestichter John van door Williams brengt mensen weer uit bij elkaar die op gespannen in voet leven door met elkaar. op Een serieus meningsverschil, een met diepe teleurstelling, in het verlies van vertrouwen: in op tv er zijn vele redenen op tv om te breken met tijdens iemand. Maar vaak zijn de er zelfs in betere redenen om weer in bij elkaar op te komen. En dan in is op `het spijt me´ zeggen alles het wat nodig de is, maar op tegelijkertijd ook een ontzettend moeilijk. John reikt in mensen de hand om deze naar eerste stap te van de zetten.

Hét human interest de programma de waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- op en/of vriendenruzies centraal met staan. op tv Vredestichter John Williams brengt uit mensen op tv weer bij elkaar die op gespannen van voet leven met een elkaar. tijdens Een naar serieus meningsverschil, een op diepe teleurstelling, het in verlies van vertrouwen: er zijn in vele van redenen om te breken op tv met iemand. Maar vaak de zijn er zelfs betere op tv redenen om weer een bij een elkaar te komen. in En dan is `het spijt uit me´ zeggen alles op wat nodig is, met maar tegelijkertijd het ook ontzettend op tv moeilijk. John reikt op tv mensen de hand om de deze op eerste stap te zetten. Case op tv 1: Kimberly vs. de Angela op tv (vriendinnen) Kimberly (21) en Angela (23) naar zijn met sinds de middelbare school dikke van vrienden en tijdens delen vanaf dat tijdens moment lief en leed naar met elkaar. van Dit verandert door allemaal wanneer Kimberly een relatie het krijgt. op Angela en het tijdens vriendje van tijdens Kimberly liggen elkaar namelijk uit niet zo. een Het werd zelfs zo de erg dat de vriend van tijdens Kimberly uit liever niet op tv meer had dat de de vriendinnen elkaar nog zagen. door Wanneer een Kimberly 2 jaar geleden bevalt van tijdens van haar dochtertje en Angela het heel graag langs wil op tv komen, gaat het de mis. Via een sms door laat Kimberly weten uit op dat Angela niet meer welkom op tv is bij haar in en haar uit vriend. Vanaf dat moment op is ze een Angela kwijt. van Kimberly heeft enorm veel spijt van op uit deze sms en met wil haar dat graag laten weten. door door Case 2: Albert vs het Joice en Patrick (vader tijdens en kinderen) Albert het is in 2001 in gescheiden van zijn op tv vrouw waar naar hij drie naar kinderen mee heeft: met Patrick (27), Joice (23) en het Isabel (17). door De kinderen gaven aan naar dat de ze bij hun vader van wilde blijven wonen, maar op dit ging niet in omdat Albert naar destijds in een stacaravan naar de woonde en veel nachtdiensten uit moest werken. Nadat in zijn dochters een weekend met bij een hem waren geweest en niet meer tijdens van terug wilden naar hun het moeder zijn ze bij hem uit naar blijven wonen. Met zijn zoon in werd met het contact steeds minder met omdat hij het uit druk had uit met voetbal en naar bijbaantjes. Albert vond het belangrijk dat tijdens de uit kinderen het contact een met hun moeder onderhielden. door Ondanks de dat de kinderen van het niet wilde, `verplichtte´ hij ze een wel in om naar haar toe op tv te tijdens gaan. Op een dag zijn de naar rollen van ineens omgedraaid en wil uit Joice niet meer terug op naar Albert. Albert de de heeft nu spijt dat op hij zijn zoon Patrick de niet heeft meegenomen door na de scheiding de en dat hij zijn door dochter tijdens Joice verplichtte om bij van haar moeder langs te een gaan. Inmiddels op tv heeft hij met ze beiden al bijna 10 tijdens jaar niet meer tijdens gezien. op Willen zij hem het vanavond weer op onder ogen komen?

september 2019
12-09-2019 16:03

Afl. 2

Het Spijt Me - Afl. 2

Programma waarin Caroline Tensen mensen samenbrengt die iets goed te maken hebben. Vaak is 'het spijt me' zeggen alles wat nodig is, hoe moeilijk dat tegelijkertijd ook is.

11-09-2019 20:35

Afl. 2

Het Spijt Me - Afl. 2

Programma waarin Caroline Tensen mensen samenbrengt die iets goed te maken hebben. Vaak is 'het spijt me' zeggen alles wat nodig is, hoe moeilijk dat tegelijkertijd ook is.

05-09-2019 16:04

Afl. 1

Het Spijt Me - Afl. 1

Een net volwassen geworden dochter en een vader die elkaar in haar puberteit kwijtraakten, spreken elkaar na jaren weer. Verder zien we jeugdvrienden die elkaar al 36 jaar kennen. Door een verkeerd geïnterpreteerde app hebben ze al zeven ja...

04-09-2019 20:32

Nieuw: Het Spijt Me

Het Spijt Me - Nieuw: Het Spijt Me

Vanaf vanavond is het vernieuwde Het Spijt Me elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Caroline Tensen brengt hierin mensen samen die iets goed te maken hebben. Het bekende bloemetje om de ruzie ter plaatse te helpen beslechten heef...

25-10-2012 20:33

Aflevering 8

Het Spijt Me - Aflevering 8

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

18-10-2012 20:31

Aflevering 7

Het Spijt Me - Aflevering 7

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

11-10-2012 20:30

Aflevering 6

Het Spijt Me - Aflevering 6

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

04-10-2012 20:31

Aflevering 5

Het Spijt Me - Aflevering 5

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 12-09-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord