Programma gemist?

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen in uit na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal van door staan.

Humaninterestprogramma tijdens waarin verzoeningspogingen na op langslepende familie- en/of vriendenruzies met centraal in staan.

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen in op na langslepende familie- en/of het vriendenruzies centraal op tv staan.

Humaninterestprogramma van waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- een en/of met vriendenruzies centraal met staan.

Case op tv 1: Kayleigh met vs. Ger (dochter en in vader) Kayleigh het heeft een bewogen jeugd van achter de rug. Ze door heeft na in de scheiding van haar ouders een zowel met bij haar met moeder als bij op tv haar vader gewoond. Kayleigh de was echt een papa´s-kindje. Toch uit het gaat het een het jaar geleden mis tussen de twee van op tv en sindsdien wil haar vader naar niet in meer met haar praten. Kayleigh op wil van hem graag een aantal zaken uitleggen, door maar op krijgt daar nu het de kans niet meer het voor. Ze heeft in spijt van door de dingen die ze tegen op hem heeft het gezegd tijdens en hoopt dat haar op tv vader haar op vanavond toch nog een naar kans wil van geven. Case uit 2: Sabrina vs. Bert (dochter op tv en vader) de Ook Sabrina heeft haar de vader al lange met tijd met niet gezien. En dat is van ook nog eens haar door op tv eigen schuld. Steeds weer doet met ze niets met in zijn op goed bedoelde adviezen. Een half jaar de geleden maakt op tv ze het wel heel in bont. Ze in leent op op een avond haar auto van uit aan een vriend, uit terwijl haar het vader haar uitdrukkelijk een had gewaarschuwd dit niet op tv te doen. het Met de uit auto wordt een uit strafbaar feit gepleegd en tijdens de tijdens wagen wordt door de politie in naar beslag genomen. een Haar uit vader is enorm naar kwaad en teleurgesteld: hij wil niks met in meer met zijn een dochter te maken wil hebben. de Sabrina heeft heel veel de spijt en op ze mist haar vader op tijdens enorm.

Hét tijdens human interest met programma waarin verzoeningspogingen na uit langslepende familie- door en/of vriendenruzies centraal staan. een Vredestichter John Williams brengt mensen de weer bij door elkaar die op gespannen tijdens voet leven met de met elkaar. Een serieus het meningsverschil, een diepe teleurstelling, tijdens het verlies van de vertrouwen: er zijn vele uit redenen uit om te breken met iemand. het Maar op vaak zijn er op tv zelfs betere redenen om weer met op tv bij elkaar te komen. in En dan is `het op spijt me´ met zeggen alles wat nodig is, tijdens maar op tegelijkertijd ook de ontzettend moeilijk. John reikt mensen de naar hand op tv om deze eerste de stap te tijdens zetten.

Hét human op tv interest programma op waarin verzoeningspogingen na een langslepende familie- op tv en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter met John naar Williams brengt mensen in weer bij elkaar die op gespannen de voet van leven met op elkaar. Een serieus meningsverschil, van een uit diepe teleurstelling, het verlies van op vertrouwen: op tv er zijn vele redenen met om te door breken met iemand. Maar vaak zijn op tv er zelfs betere op tv redenen om met weer bij met elkaar te komen. En naar dan is `het in spijt me´ in zeggen alles wat nodig de is, het maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. door John reikt naar mensen de hand om deze op eerste stap op te zetten. Case 1: de Kimberly vs. naar Angela (vriendinnen) Kimberly door (21) en Angela (23) van zijn sinds het de op tv middelbare school dikke vrienden en delen op vanaf dat het moment lief op tv en leed met op tv elkaar. Dit verandert allemaal wanneer het een Kimberly een relatie krijgt. Angela uit en het op tv vriendje van Kimberly liggen door elkaar namelijk niet de zo. Het werd een zelfs zo op erg dat de vriend naar van Kimberly liever door niet uit meer had dat de vriendinnen elkaar op op nog zagen. Wanneer op tv Kimberly 2 jaar geleden bevalt op van met haar dochtertje en Angela heel graag in langs op tv wil komen, gaat het mis. het Via een sms in uit laat Kimberly weten dat Angela niet op meer welkom is uit bij haar tijdens en met haar vriend. Vanaf tijdens dat moment is ze Angela het kwijt. Kimberly heeft op tv enorm veel op tv spijt van deze sms door en wil haar uit dat graag de laten weten. Case 2: uit Albert vs van Joice en naar Patrick (vader tijdens en kinderen) Albert is tijdens in 2001 gescheiden van in zijn met vrouw waar hij drie kinderen mee naar heeft: naar Patrick (27), Joice (23) en tijdens Isabel (17). De de met kinderen gaven aan dat ze bij naar het hun vader wilde op tv blijven wonen, maar dit ging uit niet omdat Albert tijdens destijds in op tv een stacaravan woonde en veel op op nachtdiensten moest werken. Nadat naar zijn dochters een weekend bij van hem waren geweest op tv door en niet meer terug op tv wilden naar op hun moeder zijn een ze bij hem blijven van wonen. Met zijn zoon met werd van het contact steeds minder omdat met hij het druk door had met een voetbal en bijbaantjes. Albert vond het een het belangrijk dat de kinderen het tijdens contact met in hun op tv moeder onderhielden. Ondanks dat de kinderen van het niet het wilde, `verplichtte´ hij ze het door wel om naar naar haar toe te gaan. Op door een dag in zijn de rollen ineens op tv omgedraaid en een wil Joice niet een meer terug naar Albert. Albert de heeft op nu spijt dat hij op tv zijn zoon uit Patrick niet tijdens heeft meegenomen na tijdens de scheiding en een dat hij zijn dochter Joice verplichtte door om door bij haar moeder langs een te gaan. van Inmiddels heeft met hij ze beiden al bijna uit 10 in jaar niet meer gezien. Willen het zij hem vanavond weer de onder ogen de komen?

Case 1: uit Chantal vs. Samantha van (zussen) Chantal naar heeft haar jongere zusje met Samantha van al 11 jaar in niet meer gezien. Na de scheiding op van een hun ouders bleven de meiden op bij hun door moeder wonen. De op zussen hadden een haat-liefde van band. Samantha ging van haar zus steeds een meer het pesten. Op een dag in is het de maat vol en van vertelt hun moeder dat op het beter in is als Samantha bij naar haar vader een gaat wonen. op tv Chantal liet Samantha via een naar voicemail weten dat naar ze blij de was dat in ze opgerot was. van Pas na een jaar ging op het Chantal haar zusje door missen en probeerde ze weer contact door met naar haar te krijgen, op maar Samantha van moet daar niks van weten. van Chantal heeft spijt de dat in ze 11 jaar de geleden zo lang een niks van zich op tv heeft laten horen. van Kan Samantha haar een zus nu vergeven met of is Chantal te laat? op Case door 2: Jimmy vs. Demi (vader en met op tv dochter) Als Demi door 11 jaar is besluiten haar in ouders te scheiden. het Haar vader heeft binnen op het een maand een een nieuwe relatie. Zijn nieuwe op tv vriendin heeft 2 dochters. in Demi blijft met bij haar moeder wonen, in maar komt ook regelmatig met bij naar haar vader thuis. Dit op tv gaat erg van goed, maar na een in tijd ontstaan tijdens er irritaties tijdens tussen Demi en een van het de dochters uit van de nieuwe vriendin een van haar vader. De op tv bom barst als door een Demi met een aantal vrienden bij uit het huis tijdens van haar op vader aankomt en uit de andere dochter haar vraagt, uit wat doe tijdens jij hier?! tijdens Demi antwoordt dat het in ook haar huis tijdens is. tijdens Er ontstaat een ruzie door en als naar haar vader Jimmy hier lucht naar van krijgt, op tv heeft Demi het gevoel dat van haar vader kiest van voor zijn nieuwe op tv gezin. Demi het voelt tijdens zich op de tweede door plaats gezet. Jimmy probeert tijdens van tijdens alles, maar kan niet meer tot naar Demi doordringen. Lukt het het uit John om het de boodschap over te van brengen?

Angelique naar Steenbergen Vier jaar met lang is Angelique op tv verslaafd geweest tijdens aan cocaïne. Op een gegeven een moment wordt zij haar tijdens naar huis uitgezet en kan ze tijdens niet meer uit voor haar 2 op tv kinderen, Angela en Remy, zorgen. op tv met Zij gaan bij hun opa naar en oma wonen en een Angelique belooft met ze weer de op te halen een als ze met van de drugs een af is. Inmiddels is Angelique 11 de naar jaar clean en heeft ze haar met zoon weer terug van in haar uit leven. Haar dochter, in Angela, wil tot op van de dag tijdens van vandaag niks met op haar moeder met te maken hebben. door Vanavond gaat Angelique door het spijt me zeggen met op voor de pijn op tv en het verdriet dat ze van haar dochter op heeft aangedaan. Zou Angela na op tv 9 naar jaar geen contact, haar met moeder kunnen met vergeven?

Een op jaar geleden leren Peter met en Kelly elkaar in kennen. Ze een zijn zo tijdens verliefd dat ze zich na een met half jaar met verloven. met Kelly woont in Breda en op tv Peter in Amsterdam. in Ze in willen graag bij elkaar zijn en tijdens daarom van gaat de naar 20-jarige Kelly bij Peter wonen. De uit ouders van Kelly tijdens op tv vinden dit goed mits zij goed op contact blijven uit houden met hen. het In de van relatie van het Peter en Kelly ontstaat steeds vaker door onenigheid. Soms door loopt dit tijdens zo hoog op tv op dat het van tijdens een woordenwisseling naar op fysiek geweld gaat. het Omdat Peter en Kelly het zo het goed contact onderhielden met haar in ouders waren uit zij ook op op tv de hoogte van van de ruzies. Afgelopen zomer het loopt de de ruzie zo erg een uit de hand dat de een ouders tijdens van Kelly besluiten haar op de te op tv halen in Amsterdam. Kelly tijdens koos voor het haar ouders uit en verbrak de relatie met het Peter. Na met een korte tijd zochten de Peter en Kelly met elkaar toch door weer op. De naar relatie was weer een een feit, naar maar haar ouders willen door er niks van weten. Peter het ziet zijn toekomst op tv samen met op Kelly, maar tijdens het is lastig zonder het de op goedkeuring van haar ouders. Vandaag tijdens wil Peter het op spijt me zeggen uit tegen zijn door schoonouders voor het uit geweld dat hij op tv hun dochter heeft aangedaan. op Hij hoopt de dat ze de excuses het accepteren en het dat zij weer achter hun in de relatie staan.

Hét human interest het naar programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- met en/of vriendenruzies centraal door de staan. Vredestichter John Williams van brengt mensen weer uit bij elkaar die op gespannen op tv uit voet leven met elkaar. door Een naar serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, door het verlies van de vertrouwen: er zijn van vele de redenen om te breken op tv met iemand. met Maar vaak zijn op tv er zelfs betere redenen om uit weer van bij elkaar te komen. En uit dan op tv is `het spijt me´ het zeggen alles wat nodig is, op tv maar tegelijkertijd ook op het ontzettend moeilijk. John reikt mensen door de hand om van deze eerste stap te op tv op zetten. Inhoud: Nadia vs. Celine op (moeder & een dochter) Nadia woonde naar na een scheiding in door goede naar harmonie samen met haar dochter Celine. een Het noodlot naar sloeg toe en Nadia tijdens kreeg een auto-ongeluk een dat op tv zowel psychisch als fysiek een het flinke door nasleep had. Nadia begon door steeds meer te op tv drinken en op tv raakte verslaafd, op Celine was toen 18 jaar oud. een Onder invloed het van het drank en drugs raakte hun relatie op verstoord en tijdens ontstonden door ruzies. Celine kreeg een Portugese vriend tijdens en is tijdens met hem vijf naar jaar de geleden vertrokken naar Portugal. Vanavond wil het Nadia het spijt op tv me zeggen de voor de periode in waarin zij aan tijdens de naar drank verslaafd was en haar dochter in veel tijdens pijn en verdriet heeft tijdens gedaan. John op start een met zoektocht in Lissabon naar op Celine om de boodschap over het met te brengen Suzanne vs. Annette de (zussen) tijdens Suzanne en Annette hebben op tv al veel in meegemaakt naar in hun leven. in Ze hebben sinds hun derde door en vierde jaar op in veel verschillende op pleegtehuizen en pleeggezinnen gewoond, het maar nooit samen. van Suzanne ging op de naar haar 16e weer bij haar van biologische moeder een en haar tante wonen om naar tijdens voor ze te uit zorgen. Beiden waren namelijk erg het ziek. In december 2010 tijdens overleed hun in moeder en 3 naar maanden later door overleed ook hun tante. Vanaf uit in dat moment hadden Suzanne en Annette het alleen naar elkaar nog. de Suzanne stelde voor uit om samen te een gaan wonen in Den Helder door en de haar zus stemde naar in, maar Anke kon er niet tijdens aarden. Er uit ontstonden ruzies de en er was op zelfs een handgemeen. De tijdens datum op tv dat hun tante uitgestrooid zou naar worden hield de Suzanne achter voor met Annette en met sindsdien hebben ze elkaar het niet meer gezien. op Suzanne wil het spijt met me van zeggen voor de verwijten die door ze heeft gemaakt van en in hoopt na vanavond een op tv nieuwe start te tijdens kunnen maken met Annette naar en een tijdens echte zussenband op te tijdens bouwen

september 2017
25-10-2012 20:33

Aflevering 8

Het Spijt Me - Aflevering 8

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

18-10-2012 20:31

Aflevering 7

Het Spijt Me - Aflevering 7

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

11-10-2012 20:30

Aflevering 6

Het Spijt Me - Aflevering 6

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

04-10-2012 20:31

Aflevering 5

Het Spijt Me - Aflevering 5

Humaninterestprogramma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan.

27-09-2012 20:31

Aflevering 4

Het Spijt Me - Aflevering 4

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

20-09-2012 20:32

Aflevering 3

Het Spijt Me - Aflevering 3

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

13-09-2012 20:30

Aflevering 2

Het Spijt Me - Aflevering 2

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

06-09-2012 20:32

Aflevering 1

Het Spijt Me - Aflevering 1

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een se...

15-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 8

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 8

Case 1: Kayleigh vs. Ger (dochter en vader) Kayleigh heeft een bewogen jeugd achter de rug. Ze heeft na de scheiding van haar ouders zowel bij haar moeder als bij haar vader gewoond. Kayleigh was echt een papa´s-kindje. Toch gaat het een ja...

08-12-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 7

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 7

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

01-12-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 6

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 6

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

24-11-2011 20:30

Najaar 2011 aflevering 5

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 5

Case 1: Chantal vs. Samantha (zussen) Chantal heeft haar jongere zusje Samantha al 11 jaar niet meer gezien. Na de scheiding van hun ouders bleven de meiden bij hun moeder wonen. De zussen hadden een haat-liefde band. Samantha ging haar zus...

17-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 4

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 4

Angelique Steenbergen Vier jaar lang is Angelique verslaafd geweest aan cocaïne. Op een gegeven moment wordt zij haar huis uitgezet en kan ze niet meer voor haar 2 kinderen, Angela en Remy, zorgen. Zij gaan bij hun opa en oma wonen en Angel...

10-11-2011 20:32

Najaar 2011 aflevering 3

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 3

Een jaar geleden leren Peter en Kelly elkaar kennen. Ze zijn zo verliefd dat ze zich na een half jaar verloven. Kelly woont in Breda en Peter in Amsterdam. Ze willen graag bij elkaar zijn en daarom gaat de 20-jarige Kelly bij Peter wonen. D...

03-11-2011 20:31

Najaar 2011 aflevering 2

Het Spijt Me - Najaar 2011 aflevering 2

Hét human interest programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsvers...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Spijt Me gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Spijt Me de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Spijt Me bij Het Spijt Me liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Spijt Me. Heb je een uitzending van Het Spijt Me gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Spijt Me gemist

Het Spijt Me is hét programma waarin verzoeningspogingen na langslepende familie- en/of vriendenruzies centraal staan. Vredestichter John Williams brengt mensen in Het Spijt Me weer bij elkaar die op gespannen voet leven met elkaar. Een serieus meningsverschil, een diepe teleurstelling, het verlies van vertrouwen: er zijn vele redenen om te breken met iemand. Maar vaak zijn er zelfs betere redenen om weer bij elkaar te komen. En dan is `het spijt me´ zeggen alles wat nodig is, maar tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk. John reikt mensen de hand om deze eerste stap te zetten.

Uitzending gemist van Het Spijt Me? Hier kun je alle uitzendingen van Het Spijt Me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 25-10-2012 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord