Programma gemist?

Britse, in Amerikaanse (GB, USA) Komisch het filmdrama uit 2007 van het naar Stanley Tucci. Een door man en een vrouw op tv worden geconfronteerd met de dood van van hun dochtertje. in naar Ze vechten met en tegen naar elkaar om het dit immense verdriet te van verwerken, op middels geënsceneerde ontmoetingen op basis van met gefingeerde tijdens contactadvertenties.

april 2021
28-10-2011 23:15

Aflevering 1

Blind date - Aflevering 1

Britse, Amerikaanse (GB, USA) Komisch filmdrama uit 2007 van Stanley Tucci. Een man en een vrouw worden geconfronteerd met de dood van hun dochtertje. Ze vechten met en tegen elkaar om dit immense verdriet te verwerken, middels geënsceneerd...

Blind date gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blind date de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blind date bij Blind date liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blind date. Heb je een uitzending van Blind date gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blind date gemist

In Blind date worden een man en een vrouw geconfronteerd met de dood van hun dochtertje. Ze vechten om dit immense verdriet te verwerken, door geënsceneerde ontmoetingen op basis van gefingeerde contactadvertenties.

Uitzending gemist van Blind date? Hier kun je alle uitzendingen van Blind date kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2011 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!