Programma gemist?

Gerard van Ekdom en door Michiel Veenstra vieren dat Ekstra door Weekend vijf jaar op bestaat. Van vrijdagavond 7 naar uur een tot zaterdagochtend 7 uur op zullen op ze een feestelijke uitzending maken waarin van van veel BN'ers langskomen die de uit afgelopen vijf jaar op tv ooit op eens zijn langsgeweest. Presentatie: Gerard een Ekdom, Michiel van Veenstra.

september 2020
28-10-2011 01:15

Aflevering 1

5 jaar Ekstra Weekend - Aflevering 1

Gerard Ekdom en Michiel Veenstra vieren dat Ekstra Weekend vijf jaar bestaat. Van vrijdagavond 7 uur tot zaterdagochtend 7 uur zullen ze een feestelijke uitzending maken waarin veel BN'ers langskomen die de afgelopen vijf jaar ooit eens zij...

5 jaar Ekstra Weekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 jaar Ekstra Weekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 jaar Ekstra Weekend bij 5 jaar Ekstra Weekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 jaar Ekstra Weekend. Heb je een uitzending van 5 jaar Ekstra Weekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 jaar Ekstra Weekend gemist

Gerard Ekdom en Michiel Veenstra vieren in 5 jaar Ekstra Weekend dat het radioprogramma Ekstra Weekend vijf jaar bestaat. Van vrijdagavond 7 uur tot zaterdagochtend 7 uur zullen ze een feestelijke uitzending maken waarin veel BN'ers langskomen die de afgelopen vijf jaar ooit eens zijn langsgeweest. Presentatie: Gerard Ekdom, Michiel Veenstra.

Uitzending gemist van 5 jaar Ekstra Weekend? Hier kun je alle uitzendingen van 5 jaar Ekstra Weekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2011 om 01:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!